Näkymätön alus/aluksia maapallolla

6 10 2008
Näkymätön alus Google Earthissa. Klikkaa suuremmaksi.

Näkymätön alus Google Earthissa? Klikkaa suuremmaksi.

Moni varmaan muistaa kuvan, joka oli otettu maasta käsin, jossa näkyi outo pilvetön kohde taivaalla. Noin viikon jälkeen alkoi Google Earthissa näkymään samanlaisia kohteita. Nyt myös Suomen ilmatieteenlaitoksen sivuilla olevissa satelliittikuvissa näkyy sama ilmiö!

Kohteen paikka näkyi vastaavassa paikassa Google Earthissa, niin kuin ilmatieteenlaitoksenkin sivuilla. Kaiken lisäksi vielä Ruotsin säätiedotuksessakin näkyi kohde samassa paikkaa.

Jotkut epäilevät, että kyseessä on tuntematon sääilmiö, mutta kysymykseni kuuluukin, että miksi tämä sääilmiö tapahtuisi juuri nyt suurimman Federation Of Light -buumin aikaan? Mielestäni ei myöskään ole mahdollista, että luonnon aiheuttama sääilmiö voisi estää pilvien tulon tietylle alueelle mm. kolmion muodossa. Kohde on myös päivien aikana liikkunut ja vaihtanut paikkaa.

Itsekkin olemme edistyneet paljon näkymättömyysteknologiassa, joten en näe mahdottomana, että taivaalla olisi joku näkymätön kiinteä kohde. Jos taivaalla on näkymätön liikkuva kohde/kohteita, niin juuri tuolla tavalla ne ”näkyisivät” (eivät päästäisi pilviä lävitseen).

Linkit Ruotsin säätiedotusvideoon, Google Earth -kuviin, ilmatieteenlaitoksen sivulle ym. missä puhuin tässä artikellissa löydät tästä artikkelistamme, johon päivitämme jatkossa muitakin tulevia todisteita.

Ei muuta kun odottelemaan aikaa kun alus ”de-clockataan”. 🙂

19). Klikkaa suuremmaksi.

Kohteen paikka Google Earthissa (6.9 noin klo 16:19). Klikkaa suuremmaksi.

Kiitokset kuvasta Korvapuikolle.

Tässä vielä toisen satelliitin dataa:

EDIT (11.10):

Nyt Google Earthista on blockattu entistä isompi alue (kiitos Zandoo).

Vodpod videos no longer available.

14.10 lähenee kovaa vauhtia. Olkaa valmiita. 🙂


Toiminnot

Tietoja

304 responses

6 10 2008
Assassin

jaa-a. Kyllä näitä on aina näkynyt Google Earthissa ja säätutkissa. Nyt vaan niihin kiinnitetään huomiota, kun on tämä systeemi päällä.

Ja kyllä, minä uskon jotenkuten että ”ne” tulevat, mutta vähän palautetaan kaikkia maan pinnalle, koska näitä todellakin on näkynyt aikaisemminkin ainakin säätutkissa.

6 10 2008
Regendos

Hämmästyttävää. Jää nähtäväksi mitä tulee tapahtumaan.

6 10 2008
blisterr

Enpä kyllä minä ainakaan ole nähnyt.

6 10 2008
Huttu

ette voi olla tosissanne !

ku kerta mainitsit muitakin sääkarttoja yms missä tämä näkyy niin laitatko linkkiä niihin ?

6 10 2008
Phantom

Pohjoinen jäämeri siellä yks näköjään ja eteisellä tyynellä merellä toinen pienempi.

6 10 2008
herttaässä

sehän on ihan Suomen lähellä 🙂
kiinnostavaa! itsekin katselen tätä juuri googlea earthista.
onko kyseiselle ilmiölle esitetty mitään ”luonnollista” selitystä?

6 10 2008
blisterr
6 10 2008
Esa

Näyttää vaan renderöimättömältä kohteelta

6 10 2008
masa

http://www.fmi.fi/saa/sadejapi_4.html pohjoismaiden pilvet…

6 10 2008
Phantom

Edittä…… näköjään Bouve`n saaren alapuolella yks kolmion muotoinen

6 10 2008
Huttu

Common Questions About Google Earth
#68845 – 08/12/05 02:46 PM
Edit post Edit Reply to this post Reply Reply to this post Quote Quick Reply Quick Reply

Common questions about Google Earth

elikkä tossa, virallisesti otettuna google earthin foorumilta, kaks ekaa usein kysyttyä kysymystä.

tossa linkki vielä

http://bbs.keyhole.com/ubb/showflat.php/Cat/0/Number/68845/an/0/page/0#68845

1. When were these pictures taken? How often are they updated?

Our images are photographs taken by satellites and aircraft sometime in the last few years. The images in Google Earth are updated on a rolling basis. Click here for more details.

2. Are Google Earth images captured in real time?

No, they aren’t. Our images are photographs taken by satellites and aircraft sometime in the last few years.

—–

eli katsomanne kuva on melko vanhaa. en tiedä kyllä miten noissa muissa mainitsemissasi lähteissä voi olla sama juttu. pitäisi nähdä itse jotta pystyy tekeen jotain vertailua

6 10 2008
joukoman

6 10 2008
Totuus

Google Earth voi tehdä temppuja. Itsellänikin on joskus jotain outoja juttuja vähän tuontapaisia näkynyt. Ja alukseks olis kyl aika kookas 😛

Ihan vaan jotain Google Earth temppua. Mitäs sitä tietää että voiko joku noitakin mennä jotenkin säätelemään ja varsinki just tähän aikaan kun on mukamas tulossa se ufo näyttäytyminen. Vähän liian iso hulina tästä jutusta. jokainen sais nyt ottaa skeptisyyskakusta palan.

14.10 Normi päivä

Nauran vaan korkeintaa silloin, liittyykö joku mun seuraan nauramaan muille ketkä uskoo tähän ufo näyttäytymiseen

6 10 2008
Wespa

Huttu on aivan totta, että Google Earthin (maa)kuva on 1-3 vuotta vanhaa, mutta sääkuva (pilvet ym.) on lähes reaaliajassa.

Totuus jos Google Earth sekoilee, niin miksi sama kohde näky esim. ilmatieteenlaitoksen sivulla, sekä Ruotsin säätiedotuksessa jossa ei käytetä teitääkseni mitään googlen ohjelmia, eikä samaa satelliittia. Sama kohdehan oli kuvattu aikaisemmin myös maasta käsin. Ilmiö on siis mielestäni aito ja sen todistaa nimenomaan toisistaan riippumattomat lähteet.

6 10 2008
Huttu

tottakai noi kuvat näyttää rikkonaiselta ku ei ne satelliitit iha kaikkialle yletä. niil o se tietty rata mitä ne menee ja yks satelliitti kattaa vaan sen tietyn alan. jos ne joutuu leikkaa useampien satelliittien kuvia yhteen ni tottakai sihen voi tulla aukkoja mikäli ne ei mee hivenen päällekkäin

onhan se tietty loogista jos se alus on energiaa, ni sen luulis pystyvän muuttamaan muotoaan, mutta eikö sen luulis olevan enemmän pyöreäreunaisempi. ainaki ite kuvittelisin et se olis enemmän epätasainen kuin just jämpti tarkkareunainen.

6 10 2008
Wespa

Suorakulmainen tai kolmionmuotoinen alus tekee ainakin selväksi, että kyseessä ei voi olla luonnonilmiö. Luonto toimii yleensä aika randomisti ja tekee enemmänkin pyöreitä muotoja, kuin suorakulmioita ym. ja sen takia mielestäni aika viisasta.

PS. Kannattaa muistaa, että Google Earthin (jossa ei enen ole ollut samanlaisia glitsejä, ainoastaan satunnaisia pikselöitymisiä) säätä kuvaa tietääkseni eri satelliitti, kuin esim. Ruotsin säätiedotukselle, mutta silti kohde näkyy molemmissa samassa kohtaa…

6 10 2008
Totuus

Wespa, en tiennyt sitä. Luulin vain google earthissa näkyväksi. Voisi olla myös että joku temppu että aletaan yrittämään käännyttämään ihmisiä siihen 14.10 ufo näyttäytymiseen. Yritetään pistää uskomaa ihmiset siihen? Ja näin sitten kaikkialla näkyy tuo ilmiö? Omasta mielestäni tuo näyttää siltä kun siihen olisi laitettu uusi pala päälle. Muuta selitystä en keksi

6 10 2008
Huttu

okei hmm, google earthin foorumeilla ihmiset myös kyselee tästä että mikä se on, mutta toistaseks ei oo kukaan GE-tiimistä vastannu ja ehdottanu niiden mielipidettä siitä. pistänpä ton foorumin suosikkeihin jos vaik tulis joku vastaus sihen.

sit ku tulee ni postaan sen tänne ja voidaan pohtia myös. alko itteäniki kiinnostaa

mysteeripakuun !

6 10 2008
Wespa

Totuus, tuo on ”mahdollista”, mutta eikö se mene jo aika hyvin järjestetyksi salaliitoksi, jos se olisi järjestetty säätiedotuksiin, sivustoille ja Google Earthiin?

6 10 2008
Phantom

Toi bouvetten saaren lähellä ollut kolmio on kyllä muuttanut muotoaankin. Sammutin Earthin ja käynnistin uudelleen. Ei se ainakaan enää kolmio ole….

6 10 2008
Totuus

No miten vain Wespa, mut mä en nää kummiskaa tässä 14.10 jutussa mitään järkeä. Blogi täyttyy turhasta

6 10 2008
maratzu

Huomasin, että toi alus on melko iso. Sen tekemisessä menis todella kauan ja se kuluttas isojenkin planeettojen luonnonvaroja melkosesti. Miten ne olis voinut tehdä tollasen aluksen. Paitsi, jos niillä on jotain suurennussäteitä 😀 Kannattaa miettiä ennen kuin alkaa tuomita tota ufoksi.

6 10 2008
Tomppa

Missä siellä ilmatieteenlaitoksen sivuilla sen voi nähdä?

6 10 2008
Dala

Tää menee tosiaan aika jännäksi, ei malttas odottaa !!

6 10 2008
Huttu

ei siel ainakaa mun silmää osunu mitää muuta ku satelliittien normaali katvetta joka näkyy vaaleana tyhjänä alueena kartan reunoilla sekä kaarena keskellä siinä yhessä vaiheessa

6 10 2008
Jonizz

Ainakin Muoto vaihtelee jatkuvasti.. =O

6 10 2008
Jonizz

14.10 odotellessa =D

6 10 2008
blisterr

Totuus: Eikös blogin idea ole juuri käsitellä tälläisiä aiheita? Olivat ne sitten oikeita tai ei?

Videoitani aiheesta löytyy: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Blist34

6 10 2008
Nabu

Mistä wespa olet saanut tietoosi, ettei Ruotsin ilmatieteen laitos käytä googlen tarjoamia sääpalveluja? Linkkiä?

6 10 2008
Totuus

Niin, jos ton kokonen alus on ja vaikka jollain suihkumoottoreilla kulkee niin huomais sen jo maan pinnalla. Tarvitaan niin paljon voimaa tuommoisen ilmassa pitämiseen että kuulostaa vaikealta. Isot moottorit tai mitkä lie tarvis olla ja nehän ääntä vast pitäis

6 10 2008
Orko

Tässähää tää GE juttu nyt ”selvitettiin”:

Dare I ask, just feel I need to know for sure … …is that you that is being hidden on Google earth? Some are saying that is the table clue. If it is … that’s big!!!!!!!!!!!!!

Did we not say a craft of HUGE size?

So is it you? I feel you are saying ‘yes’, but to be honest here… I’m questioning it, in case I’m wrong. I’ve been sitting here a few minutes thinking about this and now I am laughing. I feel you want me to put

YYYYEEEESSSSS!!!!!!!!!!!

So there you are … in for a penny, in for a pound.

Lähde: http://www.blossomgoodchild.com/

6 10 2008
Phantom

nii ja vielä näillä polttoaineen hinnoilla

6 10 2008
maratzu

Totuus pitäähän sinun nyt tietää, että alieneilla on hiljaiset ja saastuttamattomat hybridimoottorit. polttoaineena toimii ehkä vety tai jokin muu hieno kehittynyt juttu.

6 10 2008
Sepäse

Totuus;

Jos ton kokosen aluksen rakentaa, se tuskin kulkee suihkumoottoreilla. Huomattavasti kehittyneempää tekniikkaa hei, vähä älyä peliin.

6 10 2008
Totuus

Tää asia menee liian pitkälle, yrittäkää ymmärtää että mitään ei tapahdu

6 10 2008
6 10 2008
blisterr

No, sen näkee sitten 😀

6 10 2008
Zen

Itse rupesin tutkimaan Google Earthia ja itselläni näkyy juuri tuo Norjan vierellä oleva pilvetön kohta. Saman tyyppinen, mutta pienempi löytyy myös Etelä-navan lähettyviltä.
Päivittyvätkö Google Earthin satelliitti kuvat automaattisesti, vai täytyykö itse tehdä jotain?

Haluaisiko joku myös selventää tyhmälle, miksi Nevadassa on alue, joka on täynnä kaiken kokoisia kraatereita? Omaan silmään näytti erittäin epäilyttävältä.

En haluaisi uskoa 14.10 tapahtumiin sillä pelkään, ettei mitään tapahdukkaan :<

6 10 2008
Nomi

Olisi aika vonkale. Pituus 6500km ja leveys 4000 km GE:llä mitattuna ja kun puhutaan pohjoisesta ”kappaleesta”.

6 10 2008
jaa-a

Jos siinä on jokin kiinteä sydeemi niin miksi mitkään lentokoneet eivät ole törmänneet siihen?

6 10 2008
Phantom

Jos se ei ole ilmakehässä näin veikkaisin….Vaan jossain stratosfäärissä……i dont know

6 10 2008
Nabu

Tuosta kun lukee, niin voi varmuudella sanoa, että Ruotsin ilmatieteen laitoksen sääkartoitukset perustuvat samaan dataan kuin google earth. http://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4%C3%A4satelliitti

6 10 2008
Nabu

Eli ei ole mitään konkreettista todistetta, että sieltä oikeasti pilvet puuttuisivat. On siis mahdollista, että kyseessä on katvealue, toimintahäiriö satelliitissa, roska linssissä tai bugi sääkartan laatimisohjemassa.

En usko, ennenkuin tulee konkreettisempaa todistetta. Toivon kuitenkin, että tuossa joku oikea mysteeri piilisi. 😛

6 10 2008
6 10 2008
Hot the Pot

Aika maukkaan näköinen tällä hetkellä. Näemmä alus kasataan paikan päällä. Olen kyttäillyt noita ”glitchejä” jo muutaman päivän ajan. Ihan täpinöissäni olen:)

6 10 2008
werttinen

En usko tähän hömpänpömppään tippakaan, Ja jos tuo tosiaan olisi alus niin kyllä kokoa löytyis ;D mutta meikästä tää on vaa turhaa sontaa ja jälleen jokku saa elantonsa tälläisestä haastatteluilla jne…

6 10 2008
Möö

No johan pomppas!

Vaikkakin keskustelua luettuani tuli vähän epäileväinen olo, että näinköhän ovat aluksia. Mutta jännä oli se, että leipätekstiä lukiessa minulle tuli tosi rauhallinen olo, enkä ollenkaan friikannut, kuten joitain aikaisempia juttuja lukiessa. Että sieltä ne nyt tulee. Jos tulee. Eipä tuota tosiaan tiedä ennen 14. päivää, jonne ei muuten ihan kamalasti aikaa enää ole!

Anteeksi nyt hei, mutta minua semisti oudoksuttaa eräiden suhtautuminen. ”Hei etsä tiedä et ne käyttää sitäjasitä tekniikkaa eikä lainkaan suihkumoottoreita”, niin kuin se olisi yleinen fakta. Te ilmeisesti olette nähneet näitä laitteita? 🙂

6 10 2008
Nimi

”Huomasin, että toi alus on melko iso. Sen tekemisessä menis todella kauan ja se kuluttas isojenkin planeettojen luonnonvaroja melkosesti. Miten ne olis voinut tehdä tollasen aluksen. Paitsi, jos niillä on jotain suurennussäteitä”

”Niin, jos ton kokonen alus on ja vaikka jollain suihkumoottoreilla kulkee niin huomais sen jo maan pinnalla. Tarvitaan niin paljon voimaa tuommoisen ilmassa pitämiseen että kuulostaa vaikealta. Isot moottorit tai mitkä lie tarvis olla ja nehän ääntä vast pitäis”

selvästikkään täällä ei käytetä päätä taas ollenkaan. eikö täällä tajuta että laji joka tulee täysin toiselta planeetalta on täysin erilainen kuin ihmiset. tottakai mikä tahansa on mahdollista eri planeetalla ja luultavasti lajin teknologia yms. on jotain sellaista mitä yksikään ihminen ei osaa edes kuvitella. älkää verratko avaruuden otuksia liian suorasti ihmisiin

6 10 2008
Orko

Zen:
Haluaisiko joku myös selventää tyhmälle, miksi Nevadassa on alue, joka on täynnä kaiken kokoisia kraatereita? Omaan silmään näytti erittäin epäilyttävältä.

Ne reikelit on niitä ku ne testailee niitä ohjuksia ja ydinpommeja sun muita siellä. Ku laitat ne Layereistä > Gallery >Google earth commintyyn rastin niit näät selitykset niille kuoppiille. Luulisin että näitä tarkoitit?

6 10 2008
Jonizz

Lentävä lautanen jossa molemmilla puolilla suihkumoottorit XD

Maapallollakin on teknologiaa joka lyö suihkumoottorit ja eivät pidä mitään kummallisempaa ääntä, ja Suomen armeessa on tiedustelu/vakooja hävittäjiä jotka
ei Pidä kovaa ääntä vaan ääni on todella matala kun ne lentävät, Kun he matkaan lähtevät se ääni on tosin hemmetin kova.

6 10 2008
Picard

Minusta tohon otsikkoon vois lisätä vaikka kysymysmerkin perään..

6 10 2008
Jonizz

@ Esa.

Mielipiteensä voit kertoam mutta turha on rupea haukkumaan ketään.

6 10 2008
Phantom

Sama se mulle vaikka tulevat polkupyörillä jos tulevat. tässä on turhaa ruveta ketään haukkumaan jokainen tehkööt omat päätöksensä…..Oman päätökseni olen jo tehnyt.

6 10 2008
Hot the Pot

Sattuman/sattumien piikkiin tätä on vaikea enää laittaa, Jotain on tekeillä. Mitä sitten lienee, se tulee nähtäväksi, ei ole ainakaan tylsää 😉

6 10 2008
Nomi

Korkeimmalla olevat pilvet ovat Stratosfäärissä päiväntasaajalla n. 17–50 kilometrin korkeudessa.
MIG-25 pystyy Mach 2,5 = 3062 km/t nopeuteen ja 20500 m korkeuteen. Matkustajakoneet kuten Airbus A380:n maksimi lentokorkeus 13 115 m.
Sääsatelliitit taas sijaitsevat 850 km – 36 000 km korkeudella riippuen siitä onko geostationäärinen tai naparatainen satelliitti kyseessä.
Eli tilaa ei jää puuttumaan ainakaan satelliittien ja pilvien välistä.

6 10 2008
Sissijuusto

Jos se kerran näkyy ruotsin ja suomenkin sääkartoissa, miksei se näy esim norjan tai yhdysvaltojen?

6 10 2008
faksi-man

Nyt myös näkyvä Pena on ilmestynyt euroopan päälle!

6 10 2008
Zen

Kiitos Orko, sain slevyyden siihen. Sain myös näkymään huomion missä lukee selvästi Nevada Test Site 🙂

Jos joku voisi vielä viisastaa noista pilvien päivittymisestä?

6 10 2008
Huttu

täs o kyl nyt jotain hämärää, en vaan oikein usko et noi olis jotain aluksia. blossom siis itse varmisti kysymällä että ovatko he piilossa ja näkyvät google earthillä ?

ja he vastasivat kyllä. nyt kyl blossom vedättää ihmisiä ja kovaa ?

haluaisin että blossom menisi uutisiin (oikeisiin uutisiin, bbc tai nbc missä hän ny asuukaan) ja kertoisi koko maailmalle tästä… eikö se ole hänen tehtävänsä ?

6 10 2008
KP

kyseessä on vain kohde joka on jäänyt renderoimatta, esim saattaa näkyä myös etelä/pohjois navalla pienenä joskus. Kysessä ei todellakaan ole mikään alus. ”Luulin vain google earthissa näkyväksi” sama joka toimittaa Google:lle kuvat, toimittaa niitä myös muualle, jolloin jokaisessa voi näkyä tämä. Ei herrajumala ihmiset, herätys -_- aivojen käyttö sallittua

6 10 2008
Huttu

mua kans mietityttää toi pilvien päivittyminen GE:ssä. ohjelmahan ei ole netissä kiinni vaan voit käyttää sitä ihan ilma liittymääkin eikö vaan ? joten pilvi data ei ainakaan päivity netin kautta jatkuvasti. joten, ovatko pilvet vaan simulaatio ?

täytyypä testata.. brb

6 10 2008
Tartar

en ymmärrä miksi täällä kommenteissa kiinnitetään huomiota niinkin irrelevanttiin asiaan kuin avaruusalusten jättimäiseen kokoon. ensinnäkin koko ajan on ollut puhetta valoaluksista, se ei välttämättä tarkoita sitä että ne olis käsinkosketeltavaa materiaalia, vaan kenties just se seuraava askelma kehityksessä: hienojakoisempaa ”materiaa”, jota me kutsuttaisiin maapallolla ehkä ”hengelliseksi rakennusaineeksi”. toisin sanoen voi olla, että kyseiset alukset ei toimi meidän ymmärtämien fysiikan lakien mukaan ollenkaan.

ja vaikka jos se alus olis ihan meille ymmärrettävää materiaa, mikä estää sen, että teknologian kulku olis heillä HUOMATTAVASTI suuremmissa kengissä kuin meillä. silloin on turhaa lähteä veikkailemaan onko mahdollista sen kokoiset näkymättömät alukset. ihmiset saattavat vaikuttaa heille yhtä kehittyneeltä kuin apinat meille. jokainen vaan on eri kehitysvaiheessa.

lisäksi luin joskus kirjan, joka on kirjoitettu jo 90-luvun alkupuolella, jossa kerrotaan paljon avaruudessa liikkumisesta ja itse galaksimme rakenteista. kirjan on kirjoittanut ufo-kontaktihenkilö. jos kirjaan on luottamista, avaruudessa sutjakasti liikkuminen on mahdollista värähtelytasoja muuttamalla, joka tarkoittais nimenomaan sitä, että materia muuttaa olomuotoaan. tiedättehän, tiede osaa kertoa sen että esimerkiksi seinä on meille läpitunkematonta materiaalia sen vuoksi, että siinä on niin kova värähtelynopeus. sama pätee kaikkeen materiaan, myös ihmiseen. kirja osasi myös kertoa, että galaksin ulkoreunojen aurinkokunnat (kuten meidän aurinkokuntamme) koostuu kiinteämmästä, käsinkosketettavasta maailmasta ja mitä lähemmäksi mennään galaksin sisintä, sitä vähemmän on kysymys materiasta ja enemmänkin ”hengellisestä” olomuodosta.

6 10 2008
Hot the Pot

Siisti video eilisen liikehdinnästä: http://www.youtube.com/watch?v=o0IGO04FHyc

6 10 2008
Haukka

1.) Tuon kokoinen alus täräyttäisi aika monia avaruusromujen kappaleita ja satelliitteja tieltään. Onko sellaista havaittu? Täältä katsoen taivaalla pitäisi olla kunnon ilotulitus.

2.) Eikö lentoliikenne ole estynyt yhtään vai lentävätkö koneet yhä alueella ilman mitään ongelmia?

3.) Missä ovat kaikki mitatut oudot painovoimavaikutukset, kunnon valokuvat, suuret uutiset?

6 10 2008
Huttu

”kyseessä on vain kohde joka on jäänyt renderoimatta, esim saattaa näkyä myös etelä/pohjois navalla pienenä joskus. Kysessä ei todellakaan ole mikään alus. “Luulin vain google earthissa näkyväksi” sama joka toimittaa Google:lle kuvat, toimittaa niitä myös muualle, jolloin jokaisessa voi näkyä tämä. Ei herrajumala ihmiset, herätys -_- aivojen käyttö sallittua”

tämähän sitten todistaa blossomin huijaavan, tai sitten hänellä on pahemman luokan persoonallisuushäiriö. koska jos hän väittää saaneensa viestin jossa valoliitto kertoo olevansa GE kuvissa, ja kuvat ovatkin luonnollinen juttu johtuen softasta, niin silloin blossom on keksinyt koko jutun, eikö

6 10 2008
Huttu

pikaisen testin jälkeen GE tarvii tosiaan nettiyhteyden pilvien päivittämiseen. toimii kyllä ilman nettiä mutta joitakin juttuja puuttuu, esmes pilvet ja säät. no tulipa testattua ainakin 🙂

6 10 2008
Nomi

Sorry Huttu, muta olet niin fanaattisesti vastaan, että se osoittaa sen, että haluat uskoa, mutta et sitä edes itsellesi myönnä koska pelkäät pettyväsi jos mitään ei tapahdukkaan.
Itselläni kai sama ”vika”.

6 10 2008
litsari

Enpä tiedä, enpä tiedä.
Niitä aluksia piti olla vain yksi? Yksi iso.
Miksi näitä sitten on jo muutama?
Ja nämä on kaikki samanakokosia, eli se iso alus ei voi olla yksi niistä muista, että ne toiset olisivat jotain ns ”henkivartijoita”.
Koitan löytää jotai skeptisyyttä tässä, mutta enpä nyt tuon enempää löydä varmaankaan. Se uskoo, ken näkee.
Ja ps, miksei tämä voi olla vaikkapa sateliitti? Isompi semmone, alfa tjsp.

-litsari

6 10 2008
Nabu

Ymmärtäkää nyt, että tuo on bugi Google Earthissa. Se taas tarkoittaa että blossom on kaheli ja 14.10 on normipäivä. Katsokaa vaikka aiempia viestejäni.

6 10 2008
KP

En tiedä mitä tämän Blossom:in päässä liikkuu, mutta itselläni on aivan samallalailla joskus 3d mallennusta tekiessäni käynyt, mm Autodesk 3ds Max:lla.

Mutta kuten sanoin, järjen käyttö on sallittua, jokainen saa uskoa mihin haluaa. Kumpaan itse ? Kyseessä on renderointi virhe / tai ns. ”glitch” kuvassa, jonka seurauksena osa kuvasta ei näy oikein……vai, kyseessä on valoliiton avaruusmitäliealuksia, jotka ovat vain näkymättöminä.

6 10 2008
Nabu

Ääh, nyt tuli puhuttua ”vihoissani” ohi suuni. Kyseessä ei tietenkään ole Google Earthin bugi, vaan virhe sen lähdemateriaalissa.

6 10 2008
Phantom

joo joo mitään ei tule tapahtumaan ok tämä selvä

6 10 2008
Huttu

voipi olla nomi, voipi olla..

6 10 2008
hohoo

Siis mitä helkkaria selailin vähä earttia ja usan päälle tuli yhtäkkiä semmonen kolmio ja se meni pois heti.

6 10 2008
darkultimate

s3nsi: ”http://fourmilab.ch/cgi-bin/Earth?imgsize=320&opt=-l&lat=89.4333&ns=North&lon=69.1833&ew=West&alt=260366&img=irsat.bmp”

Ei tuota osaa oikein käsittää vieläkään, ajatella jos joku tämmöinen onkin totta… miten paljon se muuttaisi asioita…

6 10 2008
Erno

Renderöintivirhe kuulostaa mielestäni todenmukaisimmalta vaihtoehdolta.

6 10 2008
6 10 2008
Kek

http://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4%C3%A4tutka

Mietin justiin että käytetäänko satelliitteja esim. Suomen säätutkimuksissa ollenkaan?

6 10 2008
Nomi

Mutta kovin ihmetyttää MIKSI Nabun kertomissa linkeissä ei näy samoja kohteita !!!!!?????
http://oiswww.eumetsat.org/SDDI/cgi/listImages.pl?m=bnw,a=0,sa=9,pr=BNW,f=1,c=VIS006,se=2,n=6,d=1,
http://miravi.eo.esa.int/en/
Jos lähtökohtana on, että jokin syrjäyttää pilvet on selvääkin selvempää, että samanaikaisesti otetuissa pilvitilanteen kuvissa olisi oltava nähtävissä sama ilmiö, riippumatta siitä mikä satelliitti kuvat ottaa.
>>Selityksiä<<

6 10 2008
nauran sulle

äkki vilkaisulta nabu ja totuus näyttävät ainoilta järkeviltä hemmoilta täällä:D jos nuo olisivat oikeasti aluksia, niin tottaikai olisi ilmennyt jo monia kummallisia lento-onnettomuuksia. ja tietenkin asiasta puhuttaisiin oikeissa uutisissa…

järki käteen

6 10 2008
Huttu

joo kyl mä hymyilen sitten ku mitään ei tapahdu, en uskalla alkaa nauraa hirveesti ku joku voi luulla töissä et kilahdin 🙂

se o aika selvä nakki jo et toi blossomi koijaa porukkaa surutta. ilmeisesti ihmiset vaan haluaa muutosta parempaan niin paljon että ei kuuntele sitä omaa järkeä enää. mut mikäpäs siinä, onha tä aika kurassa koko pallo 🙂

6 10 2008
Totuus

Nabu, mä möys yritin selittää että google earthissa tai jossain sateliitissa on joku ongelma. Mutta aina joku keksii jonkuin syyn koska haluaa uskoa niin kovasti tohon 14.10 tapahtumaan

Totta se vaan on että mitään ei tapahdu

6 10 2008
Totuus

Voihan se olla että ihmiset haluaa niin paljon muutosta parempaan. Ettei enää tajua mitä höpisee. Mut varmaan myös haluavat itselleen sitä myötä helpomman elämän. Mut jos tää jatkuu niin tästä pallosta ei kyllä enää järkeviä ihmisiä löydetä. Ajattellaan vaan että voitaisiin elää jonkuin ufoteknologian varassa. Hohhoijjaa… Toivon vaan että tää hömpötys loppuu nyt, toivottavasti sitten viimeistään 14.10 eikä sitten enää mennä keksimään uutta päivää milloin ne tulisivat. Kuulostaa niin tyhmältä että joku oikeasti uskoo tohon

ps. Laitoin ton viestin kaks kertaa tässä vaan sensuroituna koska en tiedä näättekö tota toista kommenttii. Ilmeisesti sensuroitu tai sitten sensuroidaan niin tämän laitoin sitten

6 10 2008
sara

tajutkaa ihmiset et me ei olla yksin!!! mä ja mun kaveri ollan varmoja siit. kumpikin on nähny ufon! ja jos ne ei tuu 14.10 tiiän et niittä on!

6 10 2008
Totuus

Sara, ettei vaan olis ollu joku ilmapallo? Ufoja nähdään mutta ei se tarkota että ne tulis

6 10 2008
maiikonen

ei me olla yksin täs äärettömyydes

6 10 2008
Huttu

näyttää tältä nytte

6 10 2008
Huttu

no anteeks vaan kauhiasti, huttu hiljenee

6 10 2008
Huttu

siis se skripti on tehty vuonna 2005 joo. mutta se on iha 100% samanlainen sen nykyisen pilvi mallin kanssa, testasin. ainut ero mikä siinä on niin se jotenkin paremmin osuu ton pallon päälle ja siinä ei oo niitä pilvettömiä alueita. kuten sanoin se päivittyy kolmen tunnin välein.. en mä ny niin pässi oo vaik olenki puupää

ei tartte mennä henkilökohtaisuuksiin. kyllä tä kiinnostaa mua yhtä paljon kuin muitakin

6 10 2008
Kek

Niin ja miten niin näkymättömiä aluksia. Sehän näkyy ihan selvästi tossa kuvassa ja jos se satelliittikuva vääristyy niin täytyisihän sen sitten näkyä täällä maan päälläkin. Olen tietääkseni nähny itekkin näitä kolmioita GE:llä ennen kuin koko ufosekamelska oli syttynyt mutta en niitä sen kummemmin ole huomioinut.

Niin ja miksei saisi olla eri mieltä kuin sinä Julle. Tietääkseni täällä saa olla mitä mieltä tahansa ellei se loukkaa ketään. Onnistut tekemään noilla viesteilläsi vain itsestäsi pellen.

Ja käv inpä tuon Blossomin blogissa. Mitä nyt päättelin että hän on kristitty ja kummasti uskoo intiaaneihin. Kauheaa mainontaa sivu muutenkin täynnä

Oon muuten siinä pelossa että tulee tuplapostaus kun ei tuntunu tämä kommenttipalkki toimivan aikaisemmin.

6 10 2008
Nabu

Selvä juttu Huttu, olisit vain voinut heti alkuun sanoa selvemmin. 🙂

6 10 2008
Huttu

juu tiedän, olin vaan niin täpinöissä 😀

6 10 2008
tsoikkeli

en jaksanu lukee kaikkia kommentteja. Mutta eikö nuo ole niitä mitä on aina näkyny kun sateliittien ottamia kuvia yhdistellään kun ne on eri aikaan otettu niin siihen tulee tollasia rajakohtia. vai hä?

6 10 2008
Xplosiw

”Totuus:
Mua ei saa mikään vakuuttumaan 14.10 ufo näyttäytymisestä. Koska tiedän että 14.10 monennenkohan kerran sanon mutta sanon silti että se on normaali päivä.
Todistan pelkällä järjelläni kaikki todisteet vääriksi tuosta tapahtumasta. MITÄÄN EI TULE TAPAHTUMAAN

Ja se on totuus”

Lähdettä? Linkkiä? Tiedätkös, sä et voi mitenkään tietää yhtään meitä paremmin mitä huomenna tapahtuu, sä et voi mitenkään tietää mitä käy 14.10. Sulla ei ole mitään perusteita siihen, luulet vain. Ja kun lukaisin muitankin viestejäsi, tunnut olevan vähän (ei pahalla :)) ahdasmieleinen. Tottakai avaruusolennoilla on meitä kehittyneempää teknologiaa jos he tänne asti pystyvät tulla.

Mutta pointti vaan on, et voi yhtään tietää mitä sinä päivänä käy. Jos pystyt, heitä lähdettä tai kerro tarkka kuvaus koko päivästä..

6 10 2008
Xplosiw

Totuus, koita edes olla vähän uskovampi. Sitäpaitsi jos olet jauhanut samaa asiaa jo niin kauan, eikä kukaan ole vakuuttunut, niin tuki ihmeessä suu. Eikös se ole jo selvää että ketään ei kiinnosta?

Anteeksi hyökkäävä kirjoitustapani…

6 10 2008
hg

Näyttää pikemminkin joltain bugilta kuin avaruusalukselta.

6 10 2008
Xplosiw

hg, miksi joku niin isokin firma kuin Google olisi jättänyt tuollaisen muodon kuvaamatta? Uskon, että he kuvaavat jokaisen kohdan, ei tuollaisia virheitä oikein tapahdu… En tiedä, mutta luulisi nyt että edes hyvää työtä haluaisivat tehdä.

6 10 2008
Totuus

Xplosiw, väitätkö sä siis että ne alienit tulee vai?

Tää on ihan lapsellista hommaa kun uskotaa johonkii tommosee
Mua ei oikeastaan kiinnosta mitä te sanotte, mut mä en aio uskoa ja sanoin vaan oman mielipiteeni tästä asiasta että tyhmä uskoo

6 10 2008
Totuus

Vielä että. Mä en voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Mutta sen mä tiedän että 14.10 ei tule ainakaan mitään ufoalusta maan päälle. Ihan järkeäkin saa käyttää täällä

6 10 2008
Aqua vitae

Huoh.

Jos he tulisivat, he tulisivat päivänä, minkä ovat ilmoittaneet.
Eräänlaista paranoiaa meneillään? Nyt jokainen bugi ym. on yhtäkkiä suorakulmainen näkymätön alus. Sitä se teettää juu… sitä se teettää…

Näitä on ollut ennenkin, mutta vasta nyt ne huomioidaan, koska nyt tuo suorakulmainen alus on lähestymässä…

Sitten vielä pilkunhierontaan…. Ensinnäkin nuo ”alukset” eivät todellakaan näytä suorakulmaisilta kenellekkään niille, jotka ovat geometriaa vähän opiskelleet. Muut tykkäävät nyt vain väkisin vääntää siitä suorakulman, eikö totta?

6 10 2008
jaa

http://www.fmi.fi/weather/rain_5.html eipä näy mittää….

6 10 2008
Totuus

Mä en osaa kertoa tarkkaa kuvaustakaan päivästä mutta mä vaan tiedän että niin ei tule tapahtumaan mitä täällä kokoaika jankutetaan. Ehkä vaan sen takia että mä haluan uskoa että mitään ei tapahdu. Ei ole mitään linkkiä tai lähdettä siihen että mitään ei tapahtuisi. Mutta mä vain nyt tiedän että mitään ei tapahdu. Koittakaa kestää nyt se pettymys vaan

6 10 2008
pjk72

latasin ton pilvijutun koneelle.silti jäi jotain kuvioita googleen.

6 10 2008
Kristhor

Totuus: Jos tiedät, että mitään ei tapahdu miksi jankkaat sitä kokoajan?? jotenkin tää juttu sua kuitenkin näyttää vaivaavan. jos tää ei sua kiinnostais, et sä kirjoittais tänne pätkääkään. vai pelkästä säälistäkö sä kirjoitat? aika paljon sääliä sulla on jaettavana.

6 10 2008
loppuu nyt

oikeesti. jos tuommonen pilvirako oikeesti olis olemassa niin kyllä siitä perhana uutisissa olisi mainintaa! nyt järki käteen sokeasti uskovat torvelot.

6 10 2008
Totuus

Kristhor, mä oon sanonu vaan oman mielipiteeni asiasta. Ja pakkohan tätä on vähän jankata koska jokainen KOKOAIKA tulee mulle just tommosta valittamaa.

No jos se kerta teidän mielestä tapahtuu niin selkeästi, niin miks te sitte jankkaatte kokoaika lisää tietoa sun muuta. Antakaa sen sitte vaan tapahtua!

6 10 2008
Totuus

”oikeesti. jos tuommonen pilvirako oikeesti olis olemassa niin kyllä siitä perhana uutisissa olisi mainintaa! nyt järki käteen sokeasti uskovat torvelot.”

Samaa mieltä, käyttäkää nyt järkeänne hyvät ihmiset. Suurin osa teistäkin uskoo tähän sokeasti. Te ootte jotenkin liian ” innoissanne ” asiasta niin ette tiedä varmaan mitä höpötätte ja ette kuule enää järkevää ääntä sisällänne

Älkää tulko enää yhtään mitään sanomaan mulle mun kommenteistani, okei?
Mä oon sanonu että mitään ei tapahdu ja mitään ei tapahdukkaan. Odotetaan nyt sitten sitä 14.10 niin se todistaa kaiken teille. Siinä sitte hämmästelette että ” miksei ne tullukkaa? ” Te jotka nyt uskotte tähän ja sitten kun mitään ei tapahdu niin teitä pidetään tyhminä

6 10 2008
taika

mitä tulee tähän mainintaan että blossom paljastuu huijariksi jos google ilmottaa et vika oli softassa… ei paljastu.. se selittää sen jotenki et ”hehän sanoivat että media pyrkii peittämään tämän tapahtuman” tjsp.

6 10 2008
Twisted

Totuuskin voi nyt mielipiteensä sanottuaan varmaankin lopettaa sen jankkaamisen, mitä muilta pyytää.

6 10 2008
rrraimo

Näitä glitchejä on ollut aina google earthissa. Tarkoittaako se sitä sitten, että täälä on leijunut kokoajan valoliiton aluksia?

6 10 2008
A-E

Tämä asia menee aivan liian pitkälle. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu 14.10 päivänä. KOhta on alle viikko. Voi yhtä hyvin skandinavian maat hakea tietyiltä sateliiteltä sääkarttat. Mutta siltikkin meillä on avaruustäynnä sateliitteä: on GPS-, siviili-, sää-, internet-,TV-, ja paljon muitakin sateliittejä.

JOS tollainen mittaava tuntematon esine on ollut taivaalla, niin miksi kukaan ei ole yöllä nähnyt outoja valoväläyksi taivaalla, kun avaruusromu törmää niihin. Näkyikö tolla kohtaa tähtiä?

Voi olla, että joku hakkeri/mafia/jotkut/ ovat hakkeroineet nuihin sateliitteihin ja päässyt muokkaamaan tietoja, joka on kyllä todella vaikeaa.
Tai joku napojen mangeetti häiriö, joka on häirinnyt sateliittejä.

Minkä takia näitä alkaa nyt tulemaan? Onko joku laaja buumi alkaa tälläisiä tekemään? Vai onko oikeesti tulossa jotakin?

Voisi hommata tähtiputken ja alkaa iltaisin taivasta putken läpi tuijottelemaan.

14.10 Päivää odotellaan.

6 10 2008
Xplosiw

Tämä on juuri yhteiskunnan ongelmia, niitä jotka haluavat uskoa, haukutaan idiooteiksi. Ja hei vähän järkeä käteen? Ei mediakaan kerro kaikkea, harvoin edes totuutta. Ja vielä sulle, Totuus. Kiitos, kaikki tietää nyt sun mielipiteen. Sitä ei tarvitse enää sanoa.

Mutta loppujenlopuksi, sun mielipide on aivan yhtä arvokas kuin minunkin, uskomme eri asioihin, mutta kumpikaan ei voi perustella/todistaa sitä yhtään paremmin. Sinulle tämä ufo hömpötys on pelkkää kakkia, muille se saattaa olla selvää todistetta ulkopuolisesta elämästä. En tiedä kantaasi maapallon ulkopuoliseen elämään, mutta näin yleisesti heitän, että mielestäni on jopa itsekästä miettiä, että koko maailmankaikkeus on vain meille. Miksi? Suuri osa yhä ajattelee, että ihmiset ovat maailman keskipiste, maailman jalostunein rotu tai jotain sinnepäin.
He eivät tietenkään halua uskoa maapallon ulkopuoliseen elämään, silloinhan me emme olisi enää huipulla.

Ja vieläpä, ihminen ei ole koskaan pystynyt todistamaan että avaruudella olisi rajoja, muttei myös sitä että se olisi rajaton. Jos elämää on pystynyt syntyä meillä, miksei muuallakin? En todellakaan usko, että alkuräjähdyksessä meidän galaksimme luotiin ensimmäiseksi. Uskokaa nyt, että ihmiset eivät ole maailman keskipiste. Emme ole edes tutkineet avaruutta yhden prosentin vertaa..

Toistaiseksi kukaan meistä ei pysty sanomaan, ovatko ufot olemassa, vaiko eivät. Tuskin meistä kukaan on mitään yhteyksiä kokenut, jos unia ja näitä ei lasketa.

Mutta juu.. Nyt ei enää ajatus kierrä, enkä ole edes varma mitä olen kirjoittanut, mutta menkööt.

6 10 2008
Sebastian

On muuten jännä, miten ihmiset, jotka eivät usko avaruusalukseen tai GFOL jaksavat silti olla täällä heittämässä ”mä en usko mitään” kommentteja. Eikö se ole tullut selväksi? Pitääkö siitä jankuttaa monta kertaa? Keksikää jotain hyödyllistä tekemistä kuin ihmisten energioiden lynttäämistä.

6 10 2008
Kristhor

myönnän itse, että uskon tähän sokeasti ja tulen varmaan pettymään, mutta ei tässä mitään hävitä.

6 10 2008
Xplosiw

Ja muuten, tottakai tästä hehkutetaan paljon. Se on nyt ajankohtaista. Jos jotain ei kiinnosta, valittamisen sijaan hän voi rohkeasti sulkea selaimen ja lähteä pois koneelta. Joitain ihmisiä kiinnostaa, älkää olko niin itsekkäitä että pilaatte heiltä ilon, vaikka olettekin niin satavarmoja että ”14.10 ei tapahdu mitään!!11”. Sitäpaitsi todisteet näyttävät juuri nyt, että 14.10. tapahtuisi oikeasti, todennäköisempää se siis teoriassa on.. Tai sitten ei, en tiedä. Mutta ufohavainnot ja kaikki ovat lisääntyneet. Nyt joku heittää ”no kai ny ku ihmiset sit alkaa katella taivaalle enemmän ku tällasesta kuullut”. Tietenkin alkavat, ja tottakai niitä myös tehdään enemmän, sillä ihmiset ovat varuillaan. Kuitenkin, ne ovat merkittävästi lisääntyneet. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.

6 10 2008
tepeh

totuus, entä jos ne tuleekin? Sitten mä nauran sulle ja lujaa! Ja jos et satu kuulee sitä ni voin vaikka kuvata videolle ja lähettää sulle.

6 10 2008
Xplosiw

”totuus, entä jos ne tuleekin? Sitten mä nauran sulle ja lujaa! ”

Kuten moni muukin.. Siinä on yhtä suuri mahdollisuus, että skeptikot tulevat nauretuiksi kuin sillä, että ”uskovaiset”. Tällä sivustolla skeptikoilla on vain alilyöntiasema, joten heille se olisi nolompaa.

6 10 2008
A-E

Viellä yksi asia…

Eikös Google Earth materiaallit ole kuvat ajat sitten muutamalla sateliitillä, jotka on sitten tallennennut isolle palvelimella.
Esimerkki: Aina kun me zoomaamme Google Earth:hilla niin palvelimelta GE hakee tiedot. EI sateliitiltä.

6 10 2008
köhmä

En ota kantaa mikä rako on. mutta jos kuvitellaan että se on,niin silloin se näkyy silmillä maahan, vain silloin kun alus on pilvien alapuolella. Tällöin siitä ei ilmeisesti voi saada satelliitti kuvaa.,kun taas silloin ,kun siitä saa sateliitti kuvan sitä ei voi havaita maasta silmillä,koska se on pilvien yläpuolella. Näin olen asian ymmärtänyt,lisäksi siitä ei taatusti mainittaisi uutisissa,,,

Mutta ihmetytta vaan että eikö kellään ole mahdollisuutta kysyä asiaa oikealta meteorologilta, vaikka Poudan Pekalta,jos ei se osaa sanoa että mikä ilmiön aiheuttaa niin ainakin se päivät pitkät töllistelee sateliitti kuvia ja varmasti tietää jos kyseinen ilmiö on ihan perus settiä.??

6 10 2008
Wespa

Se on totta, että Google Earthissa on aina välillä ollut glitchejä, mutta yleensä se on näkynyt pikselöitymisenä ym. randomeina pikkumokina, jotka ovat olleet tilapäisiä ja ne on korjattu nopeasti… Yhtään liikuvaa glitchiä en ole myöskään nähnyt ennen Google Earthissa. Näin isoja ja tällaisia muotoja ei myöskään ole tietääkseni koskaan näkynyt Google Earthissa. Joku voi laittaa linkkiä tms. todistaakseni tietoni vääräksi.

6 10 2008
Kek

ja sen verran noista sääkuvista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4%C3%A4tutka

Tuosta vois päätellä ettei ainakaan suomessa satelliitteja käytetä sään tutkimiseen?

6 10 2008
GHOSTHUNTER

jotku sanoo et sitä ei enää oo siellä näkyvissä mut kyl se tossa google earthissa viel näkyy ja samassa kohtaa

6 10 2008
Wespa

Mutta kovin ihmetyttää MIKSI Nabun kertomissa linkeissä ei näy samoja kohteita !!!!!?????
http://oiswww.eumetsat.org/SDDI/cgi/listImages.pl?m=bnw,a=0,sa=9,pr=BNW,f=1,c=VIS006,se=2,n=6,d=1,
http://miravi.eo.esa.int/en/
Jos lähtökohtana on, että jokin syrjäyttää pilvet on selvääkin selvempää, että samanaikaisesti otetuissa pilvitilanteen kuvissa olisi oltava nähtävissä sama ilmiö, riippumatta siitä mikä satelliitti kuvat ottaa.
>>Selityksiä<<

Johtuu siitä, että kaikki kuvat eivät ole reaaliajassa ja myöskin siitä, että kaikki satelliitit liikkuvat ja kuvaavat eri aikoina eri paikkoja. Kaikki mahdolliset satelliitit eivät siis voi näyttää samaan aikaan otettua kuvaa jostain tietystä alueesta.

Tuntuu, että ihmiset alkavat juuttua liikaa myös tähän Google Earth -juttuun, eivätkä huomioi muitakin todisteita, mm. sitä maasta otettua kuvaa, jossa näkyy sama ilmiö, ellei se ole sitten ”kameran renderöintivirhe”. 😀

6 10 2008
GHOSTHUNTER

google earthissa näkyy myös pieni kolmio puoliksi britannian päällä

6 10 2008
s3nsi

”jos tuommonen pilvirako oikeesti olis olemassa niin kyllä siitä perhana uutisissa olisi mainintaa! nyt järki käteen sokeasti uskovat torvelot.”

Mitään pilvirakoja ei oikeasti olekkaan olemassa. Tässä on kyse siitä, että alus/alukset on niiden pilvien tiellä ja sen takia satelliitit eivät pysty keräämään dataa säästä niiden kohdalta.

Mä en oikein tiedä että onko noi tosiaan jotain glitsejä vai ei, kun en oo GE:tä hirveesti aikasemmin käyttäny. Osa täällä sanoo että niitä on aina ollu ja toiset ihan päinvastaista. Ota sit tuosta selvää.

6 10 2008
Wespa

tämähän sitten todistaa blossomin huijaavan, tai sitten hänellä on pahemman luokan persoonallisuushäiriö. koska jos hän väittää saaneensa viestin jossa valoliitto kertoo olevansa GE kuvissa

Joku mainitsi täällä, että Blossom olisi sanonut noiden Google Earth kuvissa näkyvien kohteiden olevan valo-aluksia. Itse en ole tästä tietoinen… Laittakaapas linkkiä jos näin on muka tapahtunut.

6 10 2008
Jonizz

@ Totuus.

Luulen jo et kaikki tietää sun mielipiteesi..ei tarvitse joka 30min sanoa että ei tule.
Suoraan sanoen vaikutat todella ahdasmieliseltä, joka pelkää tätä asiaa.

6 10 2008
Huttu

orko kirjoitti sen ja näin se ite yhes videossa

”””Tässähää tää GE juttu nyt “selvitettiin”:

Dare I ask, just feel I need to know for sure … …is that you that is being hidden on Google earth? Some are saying that is the table clue. If it is … that’s big!!!!!!!!!!!!!

Did we not say a craft of HUGE size?

So is it you? I feel you are saying ‘yes’, but to be honest here… I’m questioning it, in case I’m wrong. I’ve been sitting here a few minutes thinking about this and now I am laughing. I feel you want me to put

YYYYEEEESSSSS!!!!!!!!!!!

So there you are … in for a penny, in for a pound.

Lähde: http://www.blossomgoodchild.com/

”””

— eli toi oli orkon postaama

nii tosiaan, laitan iha vaan sen takia ku o tullu paljon viestejä, niin kun latasin sen parannetun skriptin koneelle toho GE ohjelmaan ni pilvessä olevat raot hävisi.

tossa o nyt viel sen mun kuvan osoite vaikka postasin sen aikasemmin. kertokaa mielipiteenne

kuva on siis pohjoisen jäämeren yltä missä on ollut se isoin reikä

6 10 2008
GHOSTHUNTER

tommosella leveysasteella 57° 0’14.81″E ja pituusasteella 8°19’16.90″L on kanssa joku kohde joka peittää ainakin osaksi pilviä

6 10 2008
GHOSTHUNTER

nyt sen ison paikalle tuli pieni kolmio ja tos norjan kohalla on aivan pieni pilviä peittävä kohde

6 10 2008
Picard

Wespa, Blossomin sivuilta Channelings, page 6.

En kyllä ymmärrä mitä ihmeellistä olisi siinä, että ”glitchit” liikkuisivat. Kyllähän maapallo pyörii akselinsa ympäri, ja satelliitit eivät kai sen mukana pyöri? Eli glitchit pysyvät paikallaan ja maapallo pyörii -> näin ollen GE:ssä näkyy että glitchit liikkuvat.

Mitä enemmän tästä tulee juttua, sitä enemmän oma uskoni hiipuu tapahtumaa kohden. Tuntuu myös, että Blossom koittaa liittää näitä tapahtumia noihin kanavointeihinsa sitä mukaa, kun tällaisia tapahtuu..

6 10 2008
Inkku

Meijjän google earthis näkkyy monta sellasta pientä kolmiota..
Yks on sellanen pitsapalan muotonen xD
Ja joissankin se reuna on sellasta^^^^^^^^^
vähän enemmän pyöreeempäää;D

6 10 2008
Jonizz

Uutta tietoa kolmio kuva britainin yläpuolella.

6 10 2008
ReZ

Juu tosiaan, se ’alus’ on hajonnu pienempiin osiin :S

Onks ne lähös poikkee :/

6 10 2008
köhmä

Jonizzin kuvassa?? mitä on noi soikiot kolmion alapuolella vähän oikealle,muistuttavat orbeja toinen on sen buutsin muotosen maan yllä????

6 10 2008
GHOSTHUNTER

webcam travel merkkejä

6 10 2008
nauran sulle

onko teillä tulevasta tapahtumasta muita ”todisteita” kuin blossomin saama viesti ja nuo kuvat? joku/jotku väitti kommentissaan alusten olevan pilvien yläpuolella, mistä johtuen satelliitti ei saa pilvistä kuvaa. mutta toisaalta teillä on maasta otettu kuva, jossa näkyy ”kolo” pilvissä. hieman ristiriitaista:D jos alukset olisivat pilvien korkuisella niin mitrn ei ole ilmennyt lento-onnettomuuksia ja miksi tällaisista erittäin kummallisista pilvien muodosta ei ole uutisoitu? jos taas alukset ovat pilvien yläpuolella, miten ne eivät ole törmänneet satelliitteihin sun muihin?
en henkilökohtaisesti todellakaan usko tähän avaruusolijoiden ”kyläilyyn”, koska ajattelen asian järjellä. jos ei ole muuta todistetta, kuin viesti, jonka blossom on saanut, niin eivätkö todisteet ole aika olemattomat?

vastailkaa

6 10 2008
Uskokaa jo

Ladatkaapa nyt tuo Hutun linkittämä sään päivityspaketti ja lopettakaa tämä turha spekulointi… Mitään kolmioita ei päivityksen jälkeen enää näy.

6 10 2008
köhmä

no mää luulen, että alus ei ole siinä mielessä fyysinen mitä me ymmärrämme fyysiseksi ja näin ollen siitä lennetään läpi, ja vaikka olisikin se pystyy väistämään kaikki lähestyvät objektit vain vaihtamalla korkeuttaan. paksuuttahan emme voi sanoa se voi olla vaikka 1mm ..kaikkein todennäköisintä on ettei nää ole mitään aluksia edes.

ja olihan niitä kanavoitsioita useampikin, ainakin viisi

6 10 2008
nauran sulle

joku halusi ”totuudelta” todisteita siitä että 14.10 on normaali päivä. ei hän sitä voi todistaa. teidän pitäisi todistaa että ”kohtaaminen” todella tapahtuu. ja todisteeksi ei riitä se yksi viesti jonka blossom on itse räpeltänyt.
tilanne on aivan sama, kuin jos alkaisin väittää, että ensi jouluna kello 18.00 kaikki Jenni nimiset naiset ja tytöt räjähtävät. ette te voi todistaa väitettä vääräksi ennen kuin näemme mitä tapahtuu, mutta silti voitte olla varmoja ettei niin käy, ellen pysty todistamaan asiaa sata prosenttisella varmuudella.
en oo varma tajusitteko, mutta pointti oli hyvä 😀

6 10 2008
Niko

Nimenomaan, meitä ei tulla pelastamaan ahdingostamme, sillä sen itse olemme aiheuttaneet. Ihmiset tykkäävät tuudittautua siihen, että joku tulee ja pelastaa. He eivät tunne ollenkaan itsevastuuta. He eivät tunne ollenkaan sitä tunnetta, että me kaikki olemme tässä sopassa yhdessä, ja että kaikki yhdessä saisivat aikaan paremman maailman. Ei, on pakko odottaa Jumalaa, ET:tä tai jotain muuta korkeampaa voimaa tulla pelastamaan meidät täältä.

Uskon Maapallon ulkopuoliseen elämään, uskon että planeetallamme vieraillaan, mutta en usko sitä, että ET:t eivät olisi niin viisaita, että antaisivat meidän oppia ahdingostamme ja oppia yhtenäisyyden ihmisinä.

Myöntäkää, olemme tässä k*sessa itsemme takia, eikä meitä kukaan tule auttamaan.

6 10 2008
nauran sulle

”paksuuttahan emme voi sanoa se voi olla vaikka 1mm” itse asiassa aluksen pitäisi olla pilviä paksumpi.

6 10 2008
Anti-gravity

Hei ihan oikeasti ihmiset, sitä päätä saa käyttää! Olen nähnyt FMI:n sade/pilvitutkissa samanlaisia valkoisia kaistaleita siitä lähtien kun olen sitä alkanut käyttää, ja tästä on yli vuosi. Eivät liity mihinkään paranormaaliin. Tuliko kenellekkään muuten edes mieleen kuinka helppoa on muokata kuvaan vaikkapa viisikannan muoto? Innostunut saa olla ja uskoa mihin haluaa mutta pitäkää järki mukana!

Totuus, olen kanssasi samaa mieltä. Mitään ei tule tapahtumaan 14.10.
Ihan kauniita ajatuksia mutta tällaisia samanlaisia ennustettuja ufokontakteja on ollut satoja ja arvatkaa moniko on toteutunut? Niinpä, ei yksikään.

6 10 2008
nauran sulle

”paksuuttahan emme voi sanoa se voi olla vaikka 1mm” itse asiassa aluksen pitäisi olla pilviä paksumpi.

”alus ei ole siinä mielessä fyysinen mitä me ymmärrämme fyysiseksi ja näin ollen siitä lennetään läpi” jos pilvet eivät mene siitä läpi, miksi lentokoneet menisivät?

6 10 2008
köhmä

”pilviä paksupi” ? miksi

6 10 2008
Sepäse

haha. Aluksen piti olla 700-1500m pitkä viestejä saaneiden mukaan, yhtäkkiä se onkin puolimaapalloa?

6 10 2008
köhmä

ja pilvet eivät näy,siitä läpi toki ne voi silti mennä

6 10 2008
GHOSTHUNTER

kaikki maksulliset päivitykset ja toiminnot ladattu ja kolmiot näkyy yhä ja pilvi päivityskin on ladattu mutta ei samaa josta huttu puhui joka päivittyy 3 tunnin välein tämä päivittyy muutamassa minuutissa

6 10 2008
nauran sulle

siis meinasin että sen on oltava pilviä paksumpi jo ne väistävät sitä. jos alus olisi esim millin paksu, niin pilvet jakaantuisivat sen molemmille puolille eikä tyhjiä länttejä olisi taivaalla.

6 10 2008
köhmä

hmm mutta eihän noita länttejä aina näykkään, yltä eikä alta ehkä alus on tällöin pilven sisällä,vaikken usko kyllä näitten mitään aluksia olevan,ainakaan tää ei voi olla se varsinainen näyttäytyminen!! näillehän naurais nauris maan aidatkin.

6 10 2008
Paholaisen asianajaja

wespa: ”Tuntuu, että ihmiset alkavat juuttua liikaa myös tähän Google Earth -juttuun, eivätkä huomioi muitakin todisteita, mm. sitä maasta otettua kuvaa, jossa näkyy sama ilmiö, ellei se ole sitten “kameran renderöintivirhe”.”

Mikä maasta otettu kuva on kyseessä?

6 10 2008
GHOSTHUNTER

ja mistä sen kuvan voi nähä

6 10 2008
Anti-gravity

”nauran sulle”, ”totuus” ja muut kriittisesti suhtautuvat:
Hyvä että järkeviä ihmisiä löytyy täältä rauhoittelemasta noita vauhkoilijoita 😀

6 10 2008
Kristhor

vauhkoilijoita? Totuus tässä vauhkolta vaikuttaa, koettaa niin kovasti todistaa olevansa oikeassa.

6 10 2008
gh0stb0y

Minkä maan/alueen päällä tuo kolmio on? Ja ollaan ollaan! 😀

6 10 2008
Kristhor

outoa tässä on se, että kiivaammin kantaansa puolustaa skeptikot kuin ”uskovat”.
itse en Blossomiin tai hänen kohtalotovereihin tai heidän viesteihin usko, mutta uskon, että jotain tapahtuu, koska ei varmaan koskaan ole näin paljon ufo havaintoja tehty kuin viime aikoina.

6 10 2008
Anti-gravity

Kristhor totta toikin. Hän etenee Occamin partaveitsi- nimisen tieteellisen periaatteen mukaan jonka voisi vapaasti ilmaista tarkoittavan: Kun ehdot ovat samat, yksinkertaisin ratkaisu on oikea. Eli tässätapauksessa… Kumpi on yksenkertaisempi ratkaisu: Se että muiden galaksien älylliset olennot tulevat valtaisalla aluksella kolmen vrk:n ajaksi leijumaan maapallon ympärille tuomaan ihmiskunnalle toivon, vai se että niin ei käy. Mielestäni yksinkertaisempi ratkaisu on jälkimmäinen.

6 10 2008
Anti-gravity

siis ”totuus” etenee occamin partaveitsen mukaan.

6 10 2008
Kristhor

tiedän kyllä occamin partaveitsen, mutta jos ei Totuus välittäisi, ei hän jaksaisi jankata tästä. hänen mielipiteensä tuli jo selväksi.

6 10 2008
Anti-gravity

En nyt siis väitä että yksinkertaisin teoria olisi aina tosi, mutta se usein tulkitaan totena koska se on yksinkertaisempaa ja näin ollen usein myös todennäköisempää.

6 10 2008
Wespa

Pidetään se keskustelu asiallisena! Tämä koskee molempia osapuolia (skeptikkoja ja uskovia). Kirosanoja, spämmiä tai suoranaisia loukkauksia sisältävät viestit tullaan edelleenkin poistamaan. Tosin suurin osa kirosanoja sisältävistä viesteistä menee onneksi automaattisesti roskakoriin…

6 10 2008
Pauli

Hohhoo! Aika mittavia satelliittikatvealueita noin kolossaalinen alus aiheuttaisi. Esim. Islannissa ei varmaan tänään ole satelliittikanavat paljon telkussa näkyneet 😀

6 10 2008
Anti-gravity

Wespa: valitettavasti blogiin lipsahtaa usein pikkuvanhoja kakaroita joilta ei asiallinen väittely suju millään muotoa. Onneksi näistä nyt ei ole varsinaista haittaa ainakaan minulle. 😛

6 10 2008
Pauli

Ja gps-laitteistot olisivat käyttökelvottomia myöskin…

6 10 2008
Anti-gravity

kristhor: olet oikeassa, mutta antaa totuuden jankata jos hän niin haluaa tehdä, ei tarvitse kiinnittää huomiota negatiivisia tuntemuksia herättäviä kommentteja kohtaan ^^

6 10 2008
Kristhor

faktaa on myös se, että ihmiset eivät tiedä kaikkea. kokoajan opitaan uutta, kokoajan kumotaan vääriksi todettuja teorioita. kun katsomme historian hämäriin ihmettelemme kuinka tietämättömiä olimme silloin, tulevaisuudessa ihmettelemme kuinka tietämättömiä olemme nyt. elämä on niin erikoista muilla planeetoilla, että emme osaa edes kuvitella sitä. tietomme asettaa mielikuvituksellemme rajat. vaikka se hurjalta kuulostaa, uskon, että ne fysiikan lait jotka tunnemme eivät päde kaikkialla.

6 10 2008
rraimo

Kertokaas minulle, miksi näitä kolmiota ei näy MISSÄÄN sääkartassa?

6 10 2008
Anti-gravity

kristhor: olen täysin samalla kannalla. Usein ihmettelenkin miksi useat väittävät että elämiseen tarvitaan esim. kaasuja joita hengittää. Tämä on vain meidän käsityksemme joka ollaan saavutettu vain oletuksien kautta.
Miksi maan ulkopuolinen elämä olisi mitenkään samanlaista kuin meidän? Fysiikanlaeista puhumattakaan 😀

6 10 2008
Regendos

Tosiaan, pitäkää keskustelu asialliena. Jättäkää provosointi pois ja antakaa tähän uskovien uskoa rauhassa mihin tahtovat. Itse en henkilökohtaisesti pidä todennäköisenä, että ulkoavaruudesta saapuisi vierailijoita, mutta entäs sitten? Voin minä silti olla asiallinen ja keskustella asiasta sivistyneesti provosoimatta ihmisiä, jotka uskovat tähän.

Ja jos 14.10 jälkeen tänne tullaan huutelemaan jotain ”Määhän sanoin ettei mitään tapahdu” jne. jne. niin huolehdin henkilökohtaisesti IP-banneista.

6 10 2008
esu

Kolmio on tällä hetkellä GE:stä katsottuna Suomen ”vieressä” kärki luoteeseen päin, ja hieman pohjoisnavan vieressä on noin 2000mailia pitkä suunnikkaan muotoinen aukko pilvissä

Voi vietävä että kiinnostaa mitä nämä on 🙂 Toivottavasti saamme pian selvyyttä tähän.. Can’t wait..

6 10 2008
Wespa

Kertokaas minulle, miksi näitä kolmiota ei näy MISSÄÄN sääkartassa?

Sääkartat ovat eri asia, kuin satelliittikuvat. Sääkartoissa ennustetaan säätä, tai kuvataan aikaisempaa säätä, eikä niihin voi ennustaa mitään tulevia kiinteitä kohteita tms.

6 10 2008
calico jack

Outoa, että porukka vauhkoaa jostain kevyen ilmais-softan bugista näin paljo. Tämä sekoilu on jo itsessään lähellä paranormaalia ilmiötä – olen sanaton 😐

6 10 2008
Wespa

Onko Ruotsin televisiokanavalla (sää) kevyt ilmais-softa? Sama ”bugi” näkyi molemmissa (GE ja Ruotsin säätiedotus), samassa kohtaa… Sattumaako?

6 10 2008
esu

Nyt kaikki ”aukot” yhdistyneet hieman samaan tapaan kuin ensimmäisessä kuvassa otsikon alla. Tämä käy jännitysleffasta 😀

6 10 2008
Nabu

”Onko Ruotsin televisiokanavalla (sää) kevyt ilmais-softa? Sama “bugi” näkyi molemmissa (GE ja Ruotsin säätiedotus), samassa kohtaa… Sattumaako?”

Riippuu mikä määritellään sattumaksi? Molemmat käyttävät samaa lähdemateriaalia, niin tottahan se nyt molemmissa näkyy. Edelleenkään ei nuo bugikolmiot sun muut näy muiden satelliittien kuvissa. Linkkaamani satelliitit päivittyvät toinen tunnin ja toinen kahden tunnin välein…

6 10 2008
Wespa

Tässä siis tämä linkki, jossa näkyy se Ruotsin säätiedotus ym. kun oli näköjään aika monelta jäänyt huomaamatta:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/10/03/oletko-tehnyt-jo-paatoksen/

Molemmat käyttävät samaa lähdemateriaalia, niin tottahan se nyt molemmissa näkyy. Olisiko tähän jotain lähdettä/linkkiä?

7 10 2008
Nabu

Ei ole linkkiä tarjolla, mutta pohjoismaiden sääsatelliittikuvat tarjoaa NOAA satelliitti, mikä tarjoaa myös googlelle kuviaan.

Eipä tästä sen enempää, odotellaan siihen 14.10 niin saadaan nämä herkkäuskoiset kin tajuamaan, että kaikki ei mene aina miten haluaisi.

7 10 2008
köhmä

Nabu voit ollaoikeassa, mutta jos on niin että nämä ilmiöt on ilmestynyt näihin kuviin ihan lähiaikoina,miksiköhän kukaan ei missään ole ilmoittanut että satelliitin kanssa on jotakin ongelmia??

onhan myös mahdollista että muiden satelliittien kuvat on sellaisen tahon hallinnassa, että niitä peukaloidaan ennen julkaisua. salatahan se ilmestyminen yritetään kaikin keinoin.

7 10 2008
juhis

Aika monta satelliittia näyttäisi taivaalla olevan. Tästä linkistä voi käydä ihailemassa tota lähiavaruuden sekasortoa 🙂 http://www.gearthblog.com/satellites.html (pitää asentaa eka google earth plugin)

7 10 2008
Nabu

Jos tässä olis millään tapauksessa salauksestä kyse, niin silloinhan alukset näkyisivät kaikkein viimeisimpänä Google Earthissa. Googlehan on kaiken pahan alku ja juuri. 😛

7 10 2008
Tomi

Huoh,

Onhan tuommoisia puuttuvia kohtia ollut sääsatellittikuvissa vaikka miten usein, ilmatieteen laitoksen sivuiltakin löytyy selitys sille:

”Satelliitti ei kuitenkaan aina lennä saman alueen ylitse ja sen näkemä alue on geostationääristä satelliittia pienempi. Kuvia saadaan epäsäännöllisesti ja toisinaan satelliitin ylilento tapahtuu vastaanottimeen nähden hieman sivusta, jolloin osasta kuva-alaa ei saada mittaustietoa.”
Lähde: http://www.fmi.fi/saa/sadejapi_3.html
Siellä on jopa kuvia joista puuttuu myös palasia.

Samasta syystä varmasti google earthiinkin on päätynyt huonolaatuisia kuvia, otettu kuvia suoraan satelliitista, joka ei ole edellä mainituista syistä johtuen kuvannut koko normaalia aluettaan.

Jos oikeasti olisi tuon kokoinen ”alus” ilmakehässä niin sehän vaikuttaisi vähintään koko pohjoisen pallonpuoliskon säähän (pilvet kerääntyisivät sen reunoille, eivätkä liikkuisi niinkuin noissa satelliitikuvissa, myöskin koko maapallon laajuiset tuulet olisivat muuttuneet ja tästä olisimme kuulleet aivan varmasti)
Lisäksi tuon kokoinen alus aiheuttaisi kummallisia vuorovesiä ja olisi havaittu kymmenillä satelliiiteilla jotka monitoroivat jatkuvasti mm. maan magneettikentän, painovoimakentän sekä säteilyn määriä.

Loppuun vielä kommentti koko 14.10 mouhotuksesta, mikään ei ois minusta hienompaa kun että ulkoavaruuden oliot tulisi rauhanomaisesti käymään, mutta Galaktisen Valon Liiton Komentaja Adama ? Ei *******…

7 10 2008
köhmä

niin ehkäpä nämä läiskät onkin jonkin sortin harjoitus, jonka avulla tullaankin poistamaan alus, sitten kun se tosissaan ilmestyy.. Luin ihan vähän noista sateliiteista ja tajusin että kylla nämä NOAA sateliitit salailua harjoittaisivat. jos uhmo olisi ilmestynyt.

7 10 2008
Fear

Näille on luonnollinen selitys ja se on satelliittien kuvasradasta.
Sateliitit ottavat monia kuvia ja noiden muodostumien kohdalla sateliitti ei ole ehtinyt päivittää vain kuvia.

7 10 2008
Orko

Olen tähän 14.10 tapahtumaan skeptinen mutta kun tässä tätä nyt ”todistellaan” puolin toisin niin kerrataanpa pari asiaa noista viesteistä.

1.
Galactic federation of lightin komentaja EI ole Adama, vaan kyseessä on henkilö joka kanavoi näitä viestejä. Käyttää myös nimeä Adam DeGray.

For those who don’t know, I am Commander Adama. I am a Galactic Federation of Light representative of Planet Earth and have daily contact with these higher dimensional beings from our galaxy and Universe.

Huomatkaa sana ”representative” joka tarkoittaa edustajaa/asiamiestä.

Lähde: http://childofthestars.wordpress.com/2008/09/14/commander-adama%E2%80%99s-confirmation-about-october-14th-2008/

2.
Tämä alus (GFL) ei ole tehty mistään kiinteästä materiaalista vaan puhtaasta valosta.

The GFL ship is made of a beautiful light and maneuvers in a fashion that is not achievable by another ship or light show, it will also remain air born at all times and will attempt no contact with your world for now as the GFL will only attempt to clarify their existence during this mission.

Lähde: http://childofthestars.wordpress.com/2008/09/26/a-message-from-the-pleiades-regarding-the-aftermath-of-first-contact/

Tuossa on myös maininta niistä reptilianeista jotka ilmeisesti ovat tulossa jotain sössimään:

very soon in your skies as you already know there will be an appearance by the federation of light ship but there will also be another ship entering your atmosphere with negative intentions.

This ship unlike the GFL ship will be made of a metal unknown to humanity and will represent the common ships commonly reported in UFO sightings and abductions

Tulipahan taas tekstiä. Itse olen noita juttuja lukenut ja näin olen ne ymmärtänyt.

7 10 2008
Inmy

”Näille on luonnollinen selitys ja se on satelliittien kuvasradasta.
Sateliitit ottavat monia kuvia ja noiden muodostumien kohdalla sateliitti ei ole ehtinyt päivittää vain kuvia.”
Hm.. kuinka kauan kestää satelliitilta päivittää kuvaa?
Meinaan että ovathan nuo kolmiot olleet jo jonkun aikaa tuolla pyörimässä.

”Lisäksi tuon kokoinen alus aiheuttaisi kummallisia vuorovesiä ja olisi havaittu kymmenillä satelliiiteilla jotka monitoroivat jatkuvasti mm. maan magneettikentän, painovoimakentän sekä säteilyn määriä.”
Mistäs tiedät, minkälaista teknologiaa voisi olla uhmoilla käytössän?

Unohdit muuten tuosta lainauksestas Tomi tämän:
Näiden satelliittien erotuskyky on kuitenkin geostationäärisiä parempi ja niillä voidaan erottaa muutamien kilometrien kokoluokkaa olevia ilmiöitä, jopa yksittäisiä pilviä.

Toisekseen sinun mainostama NOAA ei ota jatkuvasti kuvaa samasta kohtaa, vaan sehän kiertää maapalloa. Tämä taasen tarkoittaa sitä, että kun NOAA on pallon toisella puolella, niin EUMETSAT ja NOAA NPOESS kuvaavat sillä välin.

7 10 2008
Wespa

Artikkeliin päivitetty kuva myös toisen satelliitin ottamana, joka näkyy tästä linkistä (näkyi 7.10 klo 2.05), kun laittaa samat koordinaatit/asetukset kuin kuvassa kohdalleen:
http://fourmilab.ch/cgi-bin/Earth

7 10 2008
jetb0x

Niin epäselvää keskustelua. Kertokaas, MIKSI ne ovat juuri nyt ilmestyneet? MITKÄ ovat suurimmat todisteet että NE ovat siellä ylhäällä 🙂

7 10 2008
kaa

nuo läntit ovat napojen päällä tai niiden lähetyvillä siksi että navoilla ei ole tutkia tai niitä on niin vähän että sieltä ei saada informaatiota alueen pilvistä. Noitahan ei ole tainnut olla muualla? Ainakin kaikki mitä tällä sivulla on näkyvissä on pohjoisnavan päällä. Etelänavan lähellä oli jossain vaiheessa myös yksi pieni. Olisihan se ollut jännää jos ne olisivat olleet aluksia mutta eivä ne ole.

7 10 2008
Wespa

Kyllä noita muuallakin oli kuin navoilla. Kiinnostavaa myös, että tuo pohjoisen navan päällä on hexagrammi ja nähtävissä ainakin kahden eri satelliitin kautta.

7 10 2008
Cernunnos

Wespa:
Heksagrammi on kuusisakarainen tähti (esim. Daavidin tähti) ja heksagoni eli suomeksi kuusikulmio taasen kuusisakaraisen tähden sisään jäävä kuvio. Itse tosin näen noissa kuvissa vain pentagonin eli viisikulmion.

Sinänsähän näissä kuvissa ei ole mitään erikoista. Kyse on yksinkertaisesti satelliitin kuvauksen tai tiedonkäsittelyn katvealueesta. Google Earthissa ja muissa samaa satelliittilähdettä käyttävissä palveluissa ei yksinkertaisesti ole noille alueille informaatiota jota piirtää. Tämä on varsin tavallista erilaisissa pilvikuvia tarjoavissa palveluissa. Eikö tämän pitäisi olla aika selvää pässinlihaa jo sen perusteella, että useimmat säätutkat eivät näytä kyseistä kuviota? Kehottaisin suhtautumaan muutenkin jo hieman maltillisemmin koko 14.10-tapaukseen.

7 10 2008
Infrequentia

Olen Totuuden kanssa jokseenkin samaa mieltä: tämä voi olla keino kääntää ihmisten huomiota pois esim. USA:n talouslamasta, huomion kääntämistä muualle sen hetkisistä pahoista asioistahan on aina harrastettu. Uskon kuitenkin, että 14.10 saattaa tapahtua jotain suurta. Wiccaystäväni kertoi lintujen kertoneen hänelle, että 14.10 ei ole ihan normaali päivä ja tulee tapahtumaan jotain mullistavaa. En tosin tiedä paljonko hänen sanoihinsa on luottamista, koska mainitsin itse ensin tuosta päivämäärästä ja mahdollisesta maailmojen kohtaamisesta. Mene ja tiedä. 😛

7 10 2008
Huttu

viikko vielä 🙂

ja ei, en naura kellekkää saatikka pilkkaa ketään tuona päivänä. ja vitsit jos ne sit tuleeki, niin myönnän teille arvoisat parablogittajat, (sekä itselleni) että olen ollut pahasti väärässä. ei jaksais odottaa 🙂

7 10 2008
nauran sulle

onko tästä hössötyksestä muuta todistetta, kuin ne viestit? siis todistetta, jota ei ole kumottu?

7 10 2008
Maaria

Nonnih, jäitä pöksyihin.

Kertokaapas miksi pilvet kiertää sen, mutta yksikään lentokone ei ole tiettävästi joutunut muuttamaan reittiään koska valtava, pilviä tieltään työntävä masiina kelluskelee maapallon ilmakehässä? MInkä vuoksi lentokoneiden miehistö ei ole havainnut ilmiötä? Näyttää enemmän kameravirheeltä kuin miltänä muulta.
Mistä kansa tietää ettei google maps saa osaa tietojaan Ruotsin sääasemien satelliiteilta? Te nyt vedätte faktoja hatusta tietämättä mitään varmasti, koska haluatte uskoa. En halua loukata, enkä halua puuttua kenenkään uskonasioihin, mutta tässä kaikessa on semmoinen tuntu, että pieni piiri haluaa todistella itselleen olevansa oikeassa.
Nykyisellä kuvankäsittelyllä on muuten helppo luoda se maastakin otettu kuva. Samaan tapaan kuin on luotu ne videot aluksista lentelemässä maapallolla (jotka tekijä itse tunnusti feikeiksi) ja samaan tapaan kuin on luotu kaikki ne kuvat ”kummituksista”. I’m not buying this.

7 10 2008
Echostar

Tämä 141008 systeemi, alkaa muistuttamaan pelottavalla tavalla enemmän ja enemmän lahkolaisuutta. Taidetaan lampaita viedä taas kalliolta alas…

Kuvitteletteko te oikeasti, että ulkoavaruudesta tulee vapahtaja ja pelastaa teidät globalisaatiolta?

Itsekin haluisin todella että ihmiset kasvais hieman ja alkais ajattelemaan muutakin kuin kalliita autoja ja muuta materiaa…

Ja minullekin kävisi, että ne avaruuden sankarit tulis ja pelastais, mutta….

Tämä on aivan sama kuin odottaisi Jeesuksen uudelleen syntymistä. Nekin lahkolaiset etsii ympäröivästä maailmasta merkkejä. Mikä tahansa merkki käy, kunhan se edes hieman näyttää sinnepäin olevalta.

Tällä palstalla tämä homma on saanut aivan mahdottomat mittasuhteet…
Johtuu siitä, että täällä on aika nuorta porukkaa.
Jännää että tuosta asiasta ei puhuta juurikaan missään vakavasti otettavilla foorumeilla…

Tästä olisi hyvä tehdä jonkinlainen mediatutkimus siltä kantilta, miten helposti vaikeina aikoina ihmiset saadaan uskomaan johonkin parempaan maailmanlaajuisesti pelkästään netillä ja sen foorumeilla.

Ennen kokoonnuttiin kirkkoon kuulemaan ennustuksia, nyt se teidän pääkirkko on
http://www.10-14-08.blogspot.com/
ja tämä sen kirkon haarakonttori.

7 10 2008
takioni

Echostar kirjoitti : Kuvitteletteko te oikeasti, että ulkoavaruudesta tulee vapahtaja ja pelastaa teidät globalisaatiolta?

Vaikka sieltä jostain tulisi ketä, niin ei meidän todellakaan pidä kuvitella, että meidän ei annettaisi oppia virheistämme ja täällä hedän toimestaan muutettaisiin kaikki hyväksi suit sait sukkelaan.

Eli ei heitä pidä odottaa kuin joitain vapahtajaa. Muuten ollaan hihhuloinnin puolella koko asiassa ja mahdollinen itse tapaus kärsii.

Ajattelin, että JOS jotain todistetta ilmaantuu, niin mitenkähän esim. maailman uskonnot reagoivat. Ja maailman talous (joka jo kyllä nyt kiehuu)?

7 10 2008
Echostar

”Eli ei heitä pidä odottaa kuin joitain vapahtajaa. Muuten ollaan hihhuloinnin puolella koko asiassa ja mahdollinen itse tapaus kärsii”

Kyllä tässä ollaan jo NYT pahasti hihhuloinnin puolella, että antaa mennä vaan…

7 10 2008
lulli

Aikas mielenkiintoista.. ei siellä mitään kuitenkaan ole. Viikko vielä odotusta, sitten pääsee nauramaan makeasti kaikille hihhuleille, jotka tähän uskoo..

7 10 2008
666beelzebub666

en malta odottaa… toivottavasti ne alkavat riehua, vaikka sanovatkin tulevansa rauhassa…

7 10 2008
Orko

Ei hyvänen aika!
Lopettakaa nyt tää vääntäminen jo tästä asiasta ku täällä aletaan jo ihmisiä haukkumaan mielenvikaisiiksi ja ahdasmielisiiksi.

Se että tuleeko 14.10.08 jää nähtäväksi, jos ei tule niin ei voi minkään ja jos tulee niin tulee. Painakaa nyt se jo sinne päähänne, että kukaan ei sitä täällä voi sanoa etukäteen.

Eihän tässä ole enää mitään järkeä kun tää menee jo puhtaaksi väittelemiseksi ilmaan mitää konkreettisia todisteita puoleen tai toiseen.

Mutta jos ihmisiillä on täällä vain tarkoitus toitottaa tätä että: kun minä sanon että se on näin niin sehän on silloin näin, tai haukkua toisia, niin taidanpa poistua.

Quot capita, tot sensus!!

7 10 2008
Totuus

Tää on keino yrittää jättää syrjään kaikki muut pahat ongelmat. Eikös amerikassa joku talous ongelmakin oo? Yritetään tehdä suurempi uutinen jotta saadaan huomio pois näistä ongelmista. Tätä se on. Keino yrittää syrjäyttää kaikki muu paha. Kääntää asia johonkin ennenäkemättömään.

7 10 2008
Arulux

Huhhui, normaaleissa satelliittihavainnointivirheissä nähdään jo avaruusaluksia… ja maasta kuvattu lievästi photoshopattu kuva todistaa lisää… Alkaa kuulostamaan jo todella fanaattiselta meiningiltä ja lievästi huolestuttaa, kuinka iso pettymys onkaan sitten tulossa ja kestääkö psyyke joillakin.
Älkää nyt hyvät ihmiset lähtekö niin helpolla mukaan tällaiseen, vaan käyttäkää sitä tietynlaista kritiikkiä.
Ei se pahaa tee, jos vähän epäilee ja odottaa jotakin konkreettista näyttöä.

7 10 2008
Echostar

”Tää on keino yrittää jättää syrjään kaikki muut pahat ongelmat. Eikös amerikassa joku talous ongelmakin oo? Yritetään tehdä suurempi uutinen jotta saadaan huomio pois näistä ongelmista. Tätä se on. Keino yrittää syrjäyttää kaikki muu paha. Kääntää asia johonkin ennenäkemättömään.”

Tämä ei ole muuta kuin finninaamojen-tietotoimiston oma keksimä uutinen…
Tästä ei puhuta yhdessäkään tiedotusvälineessä, internetin fanaatikkopalstoja lukuunottamatta. Käännätte vaan ite omat silmänne jonnekkin taivaiseen.

BLAAH, aivan sama… Aluksi melkein itsekin uskoin, nyt en enää voi kuin kyseenalaistaa koko p’skan. Niin naurettavaa vainoharhaisuutta näköpiirissä, että jää nibirukin toiseksi.

terve

-E

7 10 2008
Totuus

No ihan sama mitä tää on. Kyllä. Blossom on mielestään vialla. Yritti vaan julkisuuteen tälläkin. Heti aluksikin sanoin että olisiko julkisuustempaus, siltä se vähän vaikuttaa.

7 10 2008
jkh

Orko (14:23:15) :

Ei hyvänen aika!
Lopettakaa nyt tää vääntäminen jo tästä asiasta ku täällä aletaan jo ihmisiä haukkumaan mielenvikaisiiksi ja ahdasmielisiiksi.

Se että tuleeko 14.10.08 jää nähtäväksi, jos ei tule niin ei voi minkään ja jos tulee niin tulee. Painakaa nyt se jo sinne päähänne, että kukaan ei sitä täällä voi sanoa etukäteen.

Eihän tässä ole enää mitään järkeä kun tää menee jo puhtaaksi väittelemiseksi ilmaan mitää konkreettisia todisteita puoleen tai toiseen.

Mutta jos ihmisiillä on täällä vain tarkoitus toitottaa tätä että: kun minä sanon että se on näin niin sehän on silloin näin, tai haukkua toisia, niin taidanpa poistua.

Quot capita, tot sensus!!

Oikeassa olet Orko.
Totuus ym haukkujat voi pitää suunsa kiinni vaa 🙂 Turha tulla haukkumaan joitain ketkä tästä keskustelee asiallisesti toistensa kanssa.JOs epäilette ettekä usko moiseen ni ystävällisesti painukaa vidduun.

7 10 2008
Niko

Totuus, sanoit tuossa vähän aikaa että tämä juttu on huomion kääntämiseksi muista ongelmista.

No ei ne ongelmat koskaan korjaannu jos ei ollenkaan kiinnitä niihin huomiota. Ihmisten pitäisi nyt oikeasti ottaa vasara ja naulat käteen ja alkaa rakentamaan itselleen parempaa maailmaa, ei se tämmöisen satuilun kautta onnistu.

7 10 2008
Pja

Jaaha. Että nyt google sääkuvissa on avaruusaluksia.

Näille kuville on aivan looginen ja selkeä selitys, kysymys noista ”alueista” ei ole mitenkään uusi. Ongelma satelliittikuvissa tulee siitä, että google ostaa aineistoa tietyiltä tätä myyviltä firmoilta, joten käytettyjen satelliittien määrä on rajallinen. Satelliittit kiertää maapalloa ja kuva-aineisto ei ole reaaliaikainen snapshotti koko pallosta. Painotus: ei ole reaaliaikainen. Joten kun kuvia on otettu eri aikaan, niin pilvitilanteet vaihtelevat. Terävät rajat johtuvat nimenomaan siitä, että satelliitti ottaa tietyn alueen kerralla kuvaan ja kokonaisuus rakennetaan siis tietynlaisista ”vöistä”. Kuvaan hommataan varmasti aina viimeisin kuva ko alueesta, joten jos jokin laaja merialue (joka varmasti ei ole satelliittien priorisaatiolistalla kovin korkealla) rakennetaan eri aikoina otetuista kuvista. Sama tilanne on nähtävissä avaruusluontainten kuvissa, planeettoja ja kuita kuvataan eri aikaan ja vaikka kyseessä on sama alus, kuvaustilanteessa on eroja. Joten siis kuvissa näkyy ”vöitä” ja osassa alueissa on aukkoja.

Ei ollut kovin vaikea selitys miksi kuvat joskus ovat sellaisia kuin ovat. Säätutkissa tilanne lienee tietääkseni parempi, mutta kuten google sanoi, reaaliaikaista se ei aina välttämättä ole. Ja esim pohjoisnavapaa ei kuvata kovinkaan aktiivisesti, koska sitä dataa ei juuri koskaan mihinkän tarvita, samoin kuten isoja merialueita. Satelliitit keskittyvät kuvaamaan maata ja asuttuja alueita.

Joten ne tyynenmeren ja napa-alueiden ufot… jep. Does not exist.

Henk koht olisi kiva, jos moinen yhteys otettaisiin. En usko kanavoijiin enkä mihinkään näkijöihin, koska tähän päivään mennessä joka ikinen ennustus on ollut täysi floppi. Uskon siihen, että avaruudessa on elämää ja he jopa ovat käyneet täällä. Ja ehkä joku kaunis päivä astuvat esiin, jollain lailla. Mutta se tuskin on 14.10. Eikä sitä tuloviestiä kerro kukaan new age kanavajeesus.

Nämä heput jotka kuvittelevat löytävänsä ufoja googlen kartoista… reality check voisi olla paikallaan. Oikeasti 🙂

7 10 2008
Totuus

Niko, sehän se onkin just. Yritetään unohtaa koko ongelma, ihan kun semmoista ei oliskaan.

7 10 2008
Jonizz

Totuus (14:23:48) :

Tää on keino yrittää jättää syrjään kaikki muut pahat ongelmat. Eikös amerikassa joku talous ongelmakin oo? Yritetään tehdä suurempi uutinen jotta saadaan huomio pois näistä ongelmista.

@Totuus

Kuule ei mikään UFO juttu heitä syrjään tärkeitä asioita.

Ketä on oikeesti muka unohtanut amerikan talouslaman tämän takia ?

Jos on ni äkkiä ulos sosialistumaan.

14.10.08 Jotakin tapahtuu TAI sitten ei sillä selvä.

Se jää sitten nähtäväksi.

7 10 2008
Niko

Kenenkään ei tulisi automaattisesti uskoa mitään, ennen kuin henkilökohtaisesti puntaroi asiaa järjen, logiikan ja kokemuksien avulla. Tieto itsessään on käytännössä hyödytöntä ennen kuin se koetaan, täten muuntautuen viisaudeksi oikean elämän tilanteiden avulla.

7 10 2008
Huttu

blossom on muute viralliselta ammatiltaan näyttelijä. eli hän osaa kyllä fuulata porukkaa iha luonnostaan 🙂

onhan tä jo periaatteessa romuttunut koko juttu kun blossom kanavoi että google earthissa näkyvät ”alukset” ovat valoliiton aluksia. vaikka kyseessähän on siis iha jo muutamaan kertaan täälläkin todistettu satelliittien kuvantamisvirhe tai vaje mikä se nyt oli. ongelmana on vain se että ihmiset eivät halua uskoa sitä että se vain on kuvan datan puute

eli siis kysymys kuuluu, mistä hän kuuli että ge:ssä olevat tyhjät kohdat ovat aluksia ?

vastaus : keksi sen, koska ihmiset ottivat sen itse esille. tilannehan elää jatkuvasti joten hänen on helppo sihen reagoida. tä o pelkkää psykologista manipulaatiota, ja se toimii

ihmiset ovat täällä vihaisia ja turhautuneita skeptikkoja kohtaan, ei haittaa minua. voisinpa melkeen väittää että osa turhautuneista ihmisistä ovat huomanneet että vitsit, eihän täs ookkaa mitää järkeä mutta eivät sitä uskalla enää myöntää

7 10 2008
Jaarno

En kyllä usko että tämä mikään alus olisi. Ei muotokaan kovin näytä avaruusalukselta. Eipä Etelänavallakaan näkynyt pilviä joten voisi luulla että johtuu magneettikentästä? Uskon kyllä että 14.10 tapahtuu jotain mutta tämä ei kyllä mikään alus ole

7 10 2008
Wespa

Lisää vettä myllyyn. Uusi video valoa ja pilviä taittavasta kohteesta:

Ja lisää sateliittikuvia (ei google earth):
http://10-14-08.blogspot.com/2008/10/more-satelite-anomalies-that-are-not.html

7 10 2008
Cernunnos

Wespa:
Youtube-videossasi on kyse korkealla olevan korkean kuuropilven aiheuttamasta varjosta keskipilven korkeudella olevaan hahtuvapilveen. Jos aihe kiinnostaa niin Wikipedia tai jopa peruskoulun oppikirjat osaavat kertoa pilvityypeistä enemmän. Olen itse todistanut kyseenomaisia tapahtumia kymmeniä kertoja parikymmentävuotisen elämäni aikana, ja kyseinen ilmiö on varsin tavanomainen.

Satelliittikuviin taasen pätee sama arkinen selitys kuin aiemmin. Kyse on satelliittien ja niiden datan katvealueesta. On täysin yhdentekevää onko kuvat Google Earthista vai jostain muualta.

7 10 2008
takioni

Olisiko kellään talonpoikaisjärjellä selvitystä tuosta Wespan ekassa linkissä (yuotube) näkyvään pilvimuodostelmaan?

7 10 2008
dalen

ei muuten mene läpi, kun tämä muutta muotoansa kokoajan eilen se oli erillainen ja nyt taas se on erillainen… you know whata im saying…?

7 10 2008
takioni

Kiitos Cernunnokselle 🙂
Vastaus tuli ennen kysymystä.

7 10 2008
Eric

14.10.2008, tylsä päivä jolloin ei tapahtunutkaan mitään…
Anteeksi mutta pidän teitä äärettömän idiootteina. Vedätte uskomattoman kaukaa teidän ufojanne. Nauran oikein makeasti tasan viikon päästä ja hieman sen jälkeenkin.

Poistetaankohan tämäkin viesti, kuten ne lukemattomat muutkin?

7 10 2008
Retsi

Viime yönä keskitin kaukoputkeni ja ajatukseni avaruuteen, keskittyen samalla vastaanottamaan telepaattista viestiä. Tiirailin kuuta, kun samalla koitin telepaattisesti tavoittaa Intergalaktisen Valofederaation edustajia. Pyysin heiltä jonkinlaista merkkiä huomaamisestani, ja kuinka ollakkaan, samalla hetkellä kun keskitin ajatukseni kosmoksen sfääreihin, paukahti kaukoputkestani linssi rikki. Siis aivan säpäleiksi. Seuraavaksi tunsin kummaa värähtelyä sisälläni, ja käteni rupesivat tärisemään. Tuntui kuin en olisi saanut henkeä, ja menin tajuttomaksi. Luulin olleeni tajuttomana vain joitain sekunteja, mutta kun heräsin, olikin jo aamu. Pistin TV:n päälle, mutta koska antenninjohto ei ollut kiinni, tuli sieltä pelkkää lumisadetta. Yht’äkkiä lumisateen kohina lakkasi, ja taustalta alkoi kuulumaan voimakas, tasainen humina, ja kuulin hyvin lempeän äänen puhuvan minulle:

”Hyvät veljet ja siskomme. Kosmoksen rakkaus on meidän kanssamme. Ja teillä ei ole mitään syytä pelätä. Teidän ei ikinä tarvitse pelätä sitä, että vihollinen kaataa teidät. Monet teistä kuitenkin pelkäävät, että ’vieraat’ tuhoavat teidät. Olemme kuitenkin saapumassa rauhan ja rakkauden, tasa-arvon ja kosmoksellisen veljeyden nimissä. Me tulemme saattamaan teidät seuraavalle tasolle, ja tämä kaikki käy teille hyvin selväksi, kun tuomme valon ja tiedon teidän vaeltaviin sieluihinne. Tulemme rauhan ja rakkauden nimissä. Teidän ei tarvitse pelätä mitään, kun vaellatte tässä elämässä, koska me olemme kaikki yhtä. Olemme tienneet aina teidän olemassa-olostanne,
niinkuin te olette tienneet meistä. Olemme seuranneet planeettanne kehitystä jo edellisestä ohituksestamme lähtien, josta on satoja miljoonia vuosia mitattuna teidän ajassanne. Älä pelkää, sillä tulemme rauhan ja rakkauden nimissä. Päästä valo sydämeesi, kun saapuessamme tunnet sen palavan. Rakasta veljiäsi ja siskojasi, ja kosmoksellinen rakkaus ja valo sekä rauha täyttävät maailmasi. Älä pelkää, sillä me saavumme rauhan ja rakkauden nimissä. Älä pelkää, sillä kohtaamisemme on väistämätön, ja saavumme planeettanne edun ja kosmoksellisen rauhan ja valon nimissä sytyttämään universaalin valon vaeltaviin sieluihinne. Myös teidän valtionne kansa tulee näkemään meidät ja valaistumaan tulostamme. Älkää silloin pelätkö, sillä me tulemme rauhan ja rakkauden nimissä. Luokaa katseenne korkeuksiin ja tarkkailkaa, sillä tarkimmat teistä ovat jo nyt saaneet meihin yhteyden! Teille Suomalaisille sisarilleni haluan sanoa yhden vihjeen: PALLO!”

-Intergalaktisen valolaivueen 789:nnen kapituaatin 2. perämies, Sir Amos Defender-

7 10 2008
Huttu

wespa:

tolle sun youtube pilvi jutulle on luonnollinen selitys. pistin siitä linkkiäkin wikipediaan ja kuvan myös, mutta ei, eihän sitä kukaan ole tältä vouhotukselta ehtiny kattoon.

eli toi pilvijuttu on iha luonnollinen tapahtuma

englannin kieliseltä wikipedialta löytyy toi hakusanoilla ”anticrepuscular ray”. samoin google kuva hausta löytyy myös oikein kauniita kuvia tosta samalla hakusanalla

7 10 2008
Jonizz

Tämä Wespan linkittämä pilvi video, on aivan tavallinen luonnon ilmiö.

Jota olen nähnyt todella monta kertaa.

7 10 2008
Totuus

Miks mun kommentteja on poistettu?

7 10 2008
Mustix

Munki Google Earthis on tommoinen täysin pilvetön alue…
Uskon että vika on google earthissa eikä ufoissa. Sateelliitti ei vaa välttämättä ole saanu sinä hetkenä mitää kunnon yhtetyttä siihe kohtaan

7 10 2008
Totuus

Eikun ei ookkaa kommentteja poistettu.. Sori

7 10 2008
Niko

Tuliko Retsille tylsää, vai mikä tämä sepustus on olevinaan? Sen tiedän, että totta se ei ole.

1. ”He” sanoivat, että ilmestyvät vain eteläiselle pallonpuoliskolle.
2. Pelottavan usein toistuu ”Tulemme rauhassa ja rakkaudessa”
3. He siis tulevat siirtämään meidät toiselle tasolle? Toisin sanoen viemään meiltä pois mahdollisuutemme ja oikeutemme oppia virheistämme ja oppia selviytymään, sekä kehittymään itsenäisesti, ja kehittämään kulttuuriamme halumme mukaisesti yms.

Toisaalta Retsi ehkä äsken näytti, kuinka uskomattoman helppoa tuollaisen kyhääminen on, eikä kenenkään niin kutsutun ”kanavoijan” sanaa saa ottaa missään tilanteessa vakavasti.

7 10 2008
7 10 2008
takioni

Retsihän heitti jutun 😀

Itseäni on erityisesti kummeksuttanut niissä alkuperäisissä kanavoinneissa se tyyli. Tuntuu NIIN elokuvamaiselta. Kliseiseltä. Mahtipontiselta.

7 10 2008
takioni

Tässä lause tuolta skepsiksen sivuilta:

Nykyinen kanavointi on usein ammatillista toimintaa; sillä voi tienata leipänsä tai paljon enemmänkin.

Omassa nuoruudessa tuli tutuksi mediumistiset jutut. Mutta nykymenon kanavoinnit on kyllä varsinaista suurbisnestä. Kirjoja myydään, esitelmiä pidetään ja ennenkaikkea rahaa tehdään.
Jos pääsisitte katsomaan 80-luvun EraNova -kaupan valikoimaa Hesassa ja vertaatte sitä nykypäivän tarjontaan, niin kyllä on eroa.

7 10 2008
Paholaisen asianajaja

Pilviin muodostuvat pitkät tummat varjot ovat luonnollinen ilmiö. Toivotaan, että saadaan kuvattua jotain vaikuttavampaa kamaa.

7 10 2008
Paholaisen asianajaja

Unohtui laittaa tämä toinen kuva:

7 10 2008
Pelto

Ilmiö maasta kuvattuna: http://img137.imageshack.us/img137/1593/lightcopypk9.png

Eikä oo feikki…

7 10 2008
Zen

On ymmärrettävää, etteivät satelliitit pääsisi kuvaamaan aivan napa-alueilta, mutta mikä selittää Iso-Britannian päältä puuttuneet pilvet?

7 10 2008
Jonizz

varmaan ihan google earthin bugi.

7 10 2008
Inkku

Mä siis toivoisin niin hirveesti että ne tulis ;))
Kun olis khyll aik siistiii!
xD
Sori; OO
Ei se voi olla google earthin bugi, kun ei se oo enne ollu tollee.
Ja muuteskin, kaikilla joillla on google earth, niin niillä näkkyy noi kuviot.
Jos tahtoo nähdä kuviot niin pitäs olla se weather siin kun on ne pilvet.

7 10 2008
Hot the Pot

Tuolta toisen satelliitin ”bugeja”: http://www.weatheroffice.gc.ca/satellite/animateweb_e.html?imagetype=satellite&imagename=goes_nam_1070x_m_………………jpg&nbimages=1&clf=1

7 10 2008
Sepäse

Pitäisi lisätä ylempään, että miksi ihmeessä ”alukset” ovat aina napojen päällä ja kuvissa niitä nähdäänkin jossain ihan toisella puolella maapalloa? Miksi muoto + koko vaihtelee. Eivät ufot ennenkään ole kokoaan vaihtaneet, vai ovatko? Eivät ainakaan videoissa.

7 10 2008
Kristhor

nauran sulle: viime aikoina on tehty eniten ufo havaintoja kuin koskaan ennen.

7 10 2008
motuska

Voi hyvänen aika sentään. Lopettakaa jo. Täällä kun lukee näitä postauksia alkaa pikkuhiljaa kunnianloukkaus-kriteerit täyttymään. Eihän tässä ole enää mitään järkeä. Kaikki vaan toittottaa omaa mielipidettään ja haukkuu muitten mielipiteet sen kummemmin perustelematta omaansa. Ehdotankin Vespalle että sulkee tämän nimenomaisen postauksen.

Sen verran kuiten haluan sanoa, että aluksi uskoin tähän 14.10 juttuun. Mutta mitä enemmän tuli uusia kanavointeja sitä enemmän koko homma alkoi tuntua epäuskottavammalta.

8 10 2008
Jonizz

@ Inkku

Se on bugi.
vain google earthin ja tämä toinen satelliitti sivustossa näkyy tämä muissa ei.

oletetaan että siellä olisi näin suunnattoman iso alus ?
1.Uutisissa olisi jo jotain juttua siitä.
2.Useat matkustaja lentokoneet ja hävittäät joutuisivat vaihtaa kurssia kun ilmassa on ”näkymätön” kohde ilmassa.
3.Vain 2 sivustossa tämä ilmenee,muilla satelliitti sivuistoissa kaikki on OK.
4.tämmöisiä bugeja on ennen ollut myös uutisen säässä ja sanottu että johtuu kuvan hitaasta päivittämisestä.

Oma Mielipide on että jotku haluaa ja uskovat tähän aivan liian paljon =/

itse kyllä uskon että 14.10 voi tapahtua jotain UFO havointoon liittyvää tai paljastetaan jotakin UFO:n liittyvää teknologiaa.

8 10 2008
nauran sulle

jos ei ole muita kumoamattomia todisteita, kuin blossomin saamat viestit, niin eikö asia ole aika selvä juttu?

8 10 2008
nauran sulle

ufo havaintoja on tehty kautta aikojen uskomattoman paljon, eikä yhtäkään ole voitu todistaa avaruusolioksi.

8 10 2008
Isla

huh!ompas täällä fanaattista porukkaa linjoilla.relatkaa vähän!!!!

8 10 2008
Mestah

EIkö kukaan miettinyt edes miten noin ison aluksen painovoima vaikuttaisi meihin? 😀

8 10 2008
motuska

nauran sulle (07:33:35) :

”ufo havaintoja on tehty kautta aikojen uskomattoman paljon, eikä yhtäkään ole voitu todistaa avaruusolioksi.”

Mutta eipä niitä ole voitu todistaa ihmisenkään kyhäelmiksi joten tämän suhteen puntit on tasan.

8 10 2008
Thebel

Miten on mahdollista että joka kerta kun katson Google Earthia, pohjoisnavan yläpuolella on tuo sama viisikulmio, eilen ja tänään.

8 10 2008
Pja

Hyvät blogin lukijat. Minulla on Teille viesti. Edustan Galaktisen Federaation Valon Tuojien pyhää Ritarikuntaa ja sain tehtäväksi toimittaa tämän viestin kaikille Internetin lukijoille. Viesti saapui eilen kaukokirjoitettuna Yhdistyneiden Planeettakuntien Keskusneuvoston sihteeriltä G’karilta Siriuksen tähdistöstä:

Maan Lapset! Tiistai 14.10 tulee olemaan maailmalla hyvä päivä. Rakastamme teitä kaikkia ja Suuren Päivän kunniaksi ihmiskunta tulee kokemaan merkittäviä asioita. Teille rakkaat Suomalaiset, teemme monia erilaisia asioita. Tulemme paljastamaan koko galaktisen olemassaolon tiedon kaikkineensa – yhdeksi päiväksi. Ette muista seuraavana päivänä mitään, mutta teidän ruumiissanne on hyvä olo tämän jälkeen. Hyviä asioita jätetään kuitenkin voimaan ja ohessa lupauksemme teille:

– Aurinko nousee aamulla ja laskee illalla
– K-marketeissa on maito tarjouksessa
– Hanasta tulee vettä aamulla sekä illalla
– Vesi on märkää

Mikäli kaikki nämä ovat toteutuneet tiistaina, tiedätte että Profetia ja viesti on todellinen!

Tapaamisiin 14.10!

Veli G’kar

(sorry mutta oli ihan pakko)

8 10 2008
hannu

Wespa, missä ilmatieteenlaitoksen kuvassa kohde esiintyy. Löysin satelliittikuvia vain Suomesta. Onko suoraa linkkiä?

8 10 2008
kabanossi

alle viikon päästä näiden avaruusveikkojen pitäisi lentomobiilillaan leijua jenkkien päällä, mut katsotaanpa vaan: ketään ei tule.
mutta nehän lupas myös tulla puolen vuoden aikavälillä, mutta eihän saapumisajankohdan laskeminen pitäisi olla niin vaikeeta, että se heittäis sellaset vaatimattomat puoli vuotta. jos ne nyt on laskenu, kauanko matka maahan kestää planeetalta X1Yp, nii ei saapumisajankohdan laskeminen voi heittää puolta vuotta.
jos nää ääliensit on tosiaan tulossa, niin ne saattais myöhästyy korkeintaan pari päivää- sekin johtuu todennäköisimmin siitä, että lentomobiilin kapulla on ikävä vatsatauti eikä sen takia pysty ohjaamaan alusta pitkien vessasessioiden takia.
mut niin älylliset olennothan tuskin erehtyy matikassa? onhan niillä ihmisiä paremmat laitteet ja vempeleet, niitten lyhyen matikan laskimetkin on varmaan hienompia kuin mitä meidän.

8 10 2008
Antti

Joo, ihan turhaa alkaa vauhkoamaan jostain Google Earthin data aukoista että se on avaruusalus. Vähän voisi asioista ottaa selvää ennen kuin rupeaa esittämään kaikkitietäviä faktoja.

8 10 2008
ritalteph

Joo, ei ne data-aukot tietenkään aluksia ole, vaan puuttuvia/karsittuja/sensuroituja kuvapalapelin osia pilvikerroksesta. Loputtomiin voi spekuloida, miksi. GE käyttää Nasan kuvia, turha kuvitella ettei niitä suodatettaisi/jotenkin tarkastettaisi ennen julki päästämistä.
Harvinaisen iso aukko vaan tällä kertaa tuolla Pohjoisnavalla ja pitkään kestävä, joten jätetään vielä mielikuvituksellekin tilaa: onko siellä jotain, mitä ei haluta näyttää…

8 10 2008
Pena

Itse kuulin outoa ”vouvaust” ääntä kun olin menossa pyörällä yhdelle kaverille.

Ääni voimistui kun pyöräilin kaverin taloa kohti, aivan kuin se olisi kuulunut sieltä. Kun astuin kaverin tontille ääni alkoi hiljentyä, kun katosoin taivallee kerkesin nähdä ”UFO”:n lentävän toiselle puolelle taivasta kovaa vauhtia.
Odotin vähän aikaa että kuuluisiko tai näkyisikö taivaalla mitään.
Vasta 10 minuutin jälkeen menin painamaan ovikelloa.

8 10 2008
sepäse

nauran sulle (07:33:35) :

“ufo havaintoja on tehty kautta aikojen uskomattoman paljon, eikä yhtäkään ole voitu todistaa avaruusolioksi.”

Ufoja on myöskin varmaan tarkkailtu viime aikoina eniten.

8 10 2008
Eric Gein

WAAH WAAH, AVARUUSOLIOITA!1
Ette ole kovinkaan fiksua kansaa, ette todellakaan.

8 10 2008
Phantom

Emme ole emme……Toi ericin kuva kertoo kaiken….SUURI MYSTEERI ON RATKENNUT

8 10 2008
Hot the Pot

Luulisi, että Nasalla olisi varaa ostaa vähän parempia satelliitteja. Paskojahan ne on, jos virheellistä dataa tulee solkenaan 🙂

8 10 2008
nauran sulle

Osuiko Wespa kommenttini noin arkaan paikkaan, että se piti poistaa?

8 10 2008
Miksu

tuskin mitää ufoja ees tulee vähä epäaitoo tulee jotai avaruudesta jotai pimpuloita -.-

8 10 2008
löysin myös

latasin google earthin huvikseen ja löysin tollasen niin sanotun näkymättömän ufon ja se sateliitti ottaa tunnin välein uuden kuvan ja tunnin päästä sitä ei ollu siinä

8 10 2008
Fu5e

Ei muuten mut toi Google Earthin alus on ollu jo kolme kertaa erimuotonen, ainakin mun koneella. Sinäänsä aika muuttuva shippi noinkin isoks alukseks.

8 10 2008
maukka

ei siellä mitään aluksia ole ! haloo !!! järkikäteen ja jos aluksia haluatte nähdä kattokaa star trekkiä.

8 10 2008
Roare

Se tulee jos tulee, ei jos ei. Aika yksinkertasta, eikä asiasta tarvitse ennen sitä jauhaa mitään.

8 10 2008
Assassin

nauran sulle (07:33:35) :

ufo havaintoja on tehty kautta aikojen uskomattoman paljon, eikä yhtäkään ole voitu todistaa avaruusolioksi.

Oisin kerran todistanut mutta ei sattunut olemaan hävittäjä lähtökunnossa jotta olisin sen kiinni saanut.

Miten niin ei yhtäkään ole voitu todistaa alieniksi? Oletko itse tutkinut kaikki ja todennut näin? Missäs lähteet tähän väittämään? Kyllä vaadin lähteitä niin kuin te skeptikot aina…

Sitäpaitsi, jos ei ole pystytty todistamaan niitä alieneiksi niin kaikkia ei myöskään ole pystytty todistamaan ettei ne voisi olla predatoreja.

8 10 2008
nauran sulle

pitäisikö minun linkittää ja skannata maailman jokaikinen luotettava uutinen lähteksi siitä, ettei avaruusolioita ole löydetty?

jonizz ”Nyt menee jo aivan säälittäväksi tämä touhu…”

Wespa poisti kommenttini, joka koski hänen aatteitaan. kommentin tarkoitus oli saada hänet ajattelemaan omaa kriittisyyttänsä eri lähteitä kohtaan. kommentti ei sisältänyt loukkausta tai kirosanoja. mielestäni kommentin poistaminen siihen vastaamatta oli säälittävä teko.

8 10 2008
järkeä

Vau, jopa minun asiallinen kommenttini joutui natsimoderoinnin kouriin. Miksi täällä on edes kommentoinnin mahdollisuus jos kerran ylläpitäjät eivät siedä yhtään heidän omasta kannastaan eriäviä kommentteja?

8 10 2008
nauran sulle

täysin samaa mieltä!

8 10 2008
Wespa

Tätä taas vatvotaan… Kommenttien poistolle on aina hyvä syy. Eriäviä mielipiteitä (sekä puoltavia) ei poisteta sen takia, että mielipide on eri vaan sen takia, että ne sisältävät loukkauksia jotain käyttäjää tai henkilöä kohtaan (esim. huumehörhöksi haukkumista). Jos viestissä on kirosana/kirosanoja tai kaksi linkkiä tai enemmän, niin se menee automaattisesti (kiitos wordpressin Akismetin) roskakoriin joka tarkoittaa sitä, että se ei näy sivustolla. Roskakorin käyn kuitenkin usean kerran päivässä läpi ja palauttelen sieltä asiallisia viestejä, jotka saattavat sinne myös joskus suodatuksen takia mennä (esim. jos käyttää sanaa so*ittu ilman tähteä, sisältää siis tuon kuuluisan kirosanan), tai jos viestissä olevat linkit eivät ollet spämmibotin tekosia vaan käyttäjän lisäämiä aiheeseen liittyviä linkkejä.

Valitettavasti loukkausten takia joutuu viestejä poistelemaan välillä raa-allakin kädellä, jotta edes jonkunlainen keskustelun taso pysyisi yllä. Poistin myös viestin, jossa oli valheita omista aatteistani. Suosittelen siis miettimään oman viestinsä asiallisuutta ja sisältöä ennenkuin sen lähettää. Uskovaisten viestejä poistellaan myös ihan samalla määrin kuin skeptikkojenkin, että turha ajatella mitään ylläpidon salaliittoa…

Lisää tietoa aiheesta kertoo FAQ-osiomme:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/faq/

8 10 2008
nauran sulle

minkä valheen viesti sisälsi? pahoittelen jos et oikeasti pidä WTC-iskuja salaliittona. oletin näin, koska olet liittynyt IRC-galleriassa kahteen aihetta käsittelevään yhteisöön.

8 10 2008
Adamana Padawan

Sain unessani tälläisen viestin :

Tervehdys maan asukkaat! Galaktinen valo-liittomme haluaa ilmoittaa, että kuu räjähtää kuukauden päästä kohtaamisesta. Meidän rakkautemme on niin suuri, että kuu ei voi pitää sitä sisällään. Ette myöskään näe alustame, koska tulemme paikalle vain henkisesti toisesta ulottuvuudesta. Ette myöskään muista tapahtumasta koskaan mitään.

8 10 2008
Jay

mitä noi kolmiot ja viiskulmiot google earthissa oikeesti on? selittäkääpä joku viisas? ja onko niitä aina ollut?

8 10 2008
kabanossi

Adamana Padawan (21:41:25) :

Sain unessani tälläisen viestin :

Tervehdys maan asukkaat! Galaktinen valo-liittomme haluaa ilmoittaa, että kuu räjähtää kuukauden päästä kohtaamisesta. Meidän rakkautemme on niin suuri, että kuu ei voi pitää sitä sisällään. Ette myöskään näe alustame, koska tulemme paikalle vain henkisesti toisesta ulottuvuudesta. Ette myöskään muista tapahtumasta koskaan mitään.

—————————————————————

suosittelen, että jätät iltapalan syömättä, jotta nukut paremmin. 🙂
jos sulla on tapana nähädä useinkin moisia unia, niin siihen löytyy apua. 🙂

8 10 2008
ppietu

Huoh. Viikon uskoin sanoisinko 80% tähän, mutta sen verran on alkanut tulla ns. ”huuhaalta” kuulostavaa juttua, että usko alkaa hiipua.. Tuohon ”näkymättömään alukseenkin” uskoin, mutta kun aloin ajatella asiaa tarkemmin, ja katsoin kyseistä ilmiötä itse google earthista (mm. sahalaidan viisikulmion reunoilla) alkoi se tosiaan vaikuttaa pelkästään jonkinlaiselta leikatulta/poistetulta kohdalta. Tietysti tämäkin sisältää sen mahdollisuuden, että kyseisellä alueella on jotain, mitä meidän ei haluta nähtävän, mutta tämäkin tuntuu melko epätodennäköiseltä.

Eniten minua kiinnostaisi tietää, että sanoiko Blossom Goodchild jossain viestissään, että alus tulisi olemaan 2000 mailin pituinen? Vai mistä tuo 2000 mailia on otettu? Jos sanoi, niin tämä tuntuisi jo melko hämmästyttävältä ja vedenpitävältä todisteelta, että kyseinen ”blank” -alue voisi oikeasti olla jonkinlainen alus.

Ps. Kyllähän siinä hymy huuleen tuli, kun tajusin että olin mennyt jopa vetoa lyömään kontaktin puolesta. 😀 — Silti vielä uskon tähän, ennen kuin toisin todistetaan.

8 10 2008
ergi

syököhän ne meidät? 😦

9 10 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Näkymätön alus/aluksia maapallolla Moni varmaan muistaa kuvan, joka oli otettu maasta käsin, jossa näkyi outo pilvetön kohde taivaalla. Noin viikon […] […]

9 10 2008
Tet

Ei siellä mitään ufoja ole. Se on GEn bugi
Käykääs kattomassa kunnon satelliittikuvat
http://xplanet.sourceforge.net/clouds.php

9 10 2008
cybe

Jos 14. päivä näkyy ”valo-alus” niiin olen varma että kyseessä on Project Bluebeam, sillä tämä on niin selvästi yhteydessä ”New Age/Age of the Aquarius” N.W.O aivopesuohjelmaan.

http://100777.com/node/1207

9 10 2008
Hot the Pot

cybe, tuota vaihtoehtoa olen itsekin mietiskellyt. Tuolta löytyy aika raflaava video aiheesta: http://www.youtube.com/watch?v=IJirnJSwqh4

9 10 2008
Hot the Pot

Voihan se tietysti olla myös Illuminatin epätoivoinen hämäysyritys 😉

9 10 2008
ritalteph

Blossom Goodchild näyttää kysyneen Galactic Federationilta tuota Google Earthin juttua:

Vastaus näytti olevan ”Did we not say a craft of huge size?” ja ”Yyyyeeeesssss!!!!!!”

Tuolta:
http://www.10-14-08.blogspot.com/

löytyy mm tämä teksti kuvien blokkaamiseta:
”Brad, thanks, for this, I know someone who worked for NATO and defense department… they told me that The Department of Defense gets first dibs on what goes out on all satellite images and if there is anything there that they do not want us to see, they are blocked out ’for security reasons’. So no matter where the images are coming from… whatever it is they do not want us to see is blocked off. It has nothing to do with putting together ’snapshots’ from previous days, or angles of the satellite images… these shapes were not there previously and they take photos daily and they have the technology to cover the whole globe. s a There is coverup.”

Tuon mukaan siellä voisi olla jotain, mutta se salataan…

9 10 2008
Huttu

http://bbs.keyhole.com/ubb/showflat.php/Cat/0/Number/1242364/page/0/fpart/3/vc/1

lupasin mainita kun ge foorumilta tulee joku järkevä selitys tälle GE:n pilvikadolle

9 10 2008
Phantom

Mä kyllä uskon tähän sokeesti…..otin pankista lainaa 500.000 euroa ku tiedän että tämä tulee 100% varmuudella tapahtumaan. Kukaan skeptikko ei saa päätäni kääntymään jos postaatte niitä skeptikko linkkejänne en suostu niitä avaamaan.

9 10 2008
Phantom

Tää jätkä nimittäin muuttaa maapallolta pois 14.10.08…..noo mutta nyt lähen kaljoille….ja siitä sit omalla jetillä las Vegasii pitämään hauskaa….

9 10 2008
jetb0x

hei tämä on niin helppoa maailman suurvallalla, USAlle. Se todellakin pystyy saamaan meidät luulemaan vaikka mitä, WTC iskut, silkkaa pas*aa. pentagonisku, silkkaa pas*aa. (anteeksi vain noi 2 esimerkkiä) No miten tälläinen project bluebeam? TÄYSIN MAHDOLLINEN, ollaanhan sitä kuussakin käyty, ja pidemmälle tähdätään. suuret hologrammit taivaalla? Valoshow? Helppoa USAlle. En tietenkään jaksa perustella tänne että miten, mutta on sitä vaikeampiakin asioita aikaan saatu. Mutta myös kaikki mitä netissä lukee, voi olla täysin potaskaa, ja sitä kautta meille yritään ujuttaa kaikkea turhaa ja suuria valheita, ja esim. PBB, voi olla pelkkää potaskaa, suojellakseen jotain suurempaa? Heitä nettiin yksi palkattu professori/hengenmies/samooja tjtn puhumaan hienosta ja perustellusti tälläisistä asioista, niin johan alkaa matti meikäläisillä jalka vipattamaa, ja ainoat todisteet mitä saamme ovat nämä täällä ja youtubevideot!! Haloo (:

9 10 2008
jetb0x

meinaan, että KAIKKI ON MAHDOLLISTA MITÄ ITSE EI PYSTY ITSELLEEN TODISTAMAAN.

9 10 2008
jetb0x

Uskoo kaikki mihin tahtovat, itse en usko myöskään lääkkeisiin, miks suuret lääkefirmat edes koittaisivat keksiä yms. lääkkeen joka parantaisi 100%, koska silloinhan ne menisivät konkurssiin, tai pahasti tappiolle. 🙂 mut ei tosta enempää, ja sanokaa mitä sanotte, toi ei edes kuulunut tänne, muutakuin esimerkkinä.

9 10 2008
Saagai

Itse luulisin, että jostain teknillisestä syystä pilviä ei vain olla saatu näkyviin noilla kohdilla(_tiedän_, että ”alukset” liikkuvat, mutta en silti vain kykene uskomaan, että nuo olisivat aluksia).

Joku mainitsi jossain tätä UFO-ryysistä koskevista artikkeleista, että tähän aikaan havaitaan tavallista enemmän UFO-havaintoja. Itse olen sitä mieltä, että ihmiset vain tarttuvat tähän oivalliseen tilanteeseen ja tekevät feikkejä niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi se ”UFO:t näyttäytyiät uutisissa” -juttu on minusta selvä feikki; jotkut on mennyt ripustamaan johonkin telineeseen valoja, jotka välkkyvät ja laittavat tästä sittten juttua kiertämään.

Tarkoitiukseni on sanoa, että jos näette 14.10/lähipäivinä jotain ”ufoja”, katsokaa kriittisin silmin; kuten sanoin, ihmiset tarttuvat tällaisiin tilaisuuksiin saadakseen jotain tyydytystä/huomiota/kunniaa tms. huijaamalla tällä tavoin. Älkää toki uskoko ihan kaikkea.

9 10 2008
pelto

Menetti vähän uskovaisuttaan tuo blossomin stoori kun väitti noiden GE:n pilvettömien alueiden olevan valo-aluksia…

9 10 2008
Wespa

Juuso kyseli asiaa ilmatieteenlaitokselta ja sai tällaisen vastauksen:

Kyselitte selvärajaisista pilvettömista alueista Ilmatieteen laitoksen webbisivujen satelliittikuvissa. Sellaisia alueita satelliittikuvissa näkyy jatkuvasti ja siten en usko, että niillä on tekemistä 14.10.2008 päivämäärän kanssa. Syitä kuvissa oleville alueille on useita, joista kerron tässä.
– napojenkautta kiertävät satelliitit kuvaavat kaistaletta tai nauhaa maapallon ympäri. Meidän webbikuvamme on tehty siten, että ko kaistaleesta leikataan aina sama maantieteellinen alue sopivassa karttaprojektiossa. Koska satelliitin rata maan suhteen muuttuu joka kierroksella, meidän valitsemamme alue ei aina ”täyty” kaistaleen antamilla tiedoilla. Siksi kuvissa on usein tyhjää. Kun kuvateknisesti satelliitti-informaatio vielä on laitettu karttakuvan päälle, niin lopputulos voi olla aika hämäävä.
– Geostationaariset satelliitit näkevät 36 000 km korkeudesta maapallon siten, että ne eivät pysty näkemään napaalueille asti. Taaskin me teemme kuvatuotteemme tietylle maantieteelliselle alueelle ja napa-alueiden puuttuva tieto näkyy ”aukkona” kuvassa.
– Satelliittivastaanotossa on aika-ajoin häiriöitä. Valitettavan usein ne ovat nykyisin erilaisten mobiilijärjestelmien aiheuttamia. Siksi vastaanotettu tieto voi välillä olla hyvin häiriöistä (raidallista) tai osa tiedoista jää kokonaan saamatta pieneltä pätkältä ja sitten taas saadaan kunnollista dataa. Tämä pätee sekä napojen kautta kiertäviin että geostationaarisiin satelliitteihin. Nämä satunnaiset häiriökohdat voivat sitten näkyä loppukuvissa erilaisina ”puuttuvina” pilvialueina
– Satelliittioperaattorit joutuvat joskus erilaisista syistä kytkemään satelliittimittauksen tai lähetyksen pois päältä. Tätä nykyä Eurooppalaisen METOP-satelliitin lähetin, jolla saadaan dataa reaaliaikaisesti on päällä vain Euroopan päällä 10N ja 60N leveysasteiden välillä. Näin jouduttiin tekemään, sillä ensimmäinen lähetin särkyi ja syyksi selvisi maan ilmakehässä oleva normaali säteily, jota ei ollut huomioitu riittävästi elektroniikan suunnittelussa. Siksi jouduttiin tutkimaan kyseisen säteilykentän voimakkuus eripuolilla maapalloa ja siltä pohjalta määriteltiin tuo käyttöalue. Valitettavasti siitä on seurauksena, että Suomi ei näy nykyisin lainkaan METOPin kuvissa – no siksipä emme tee niistä tuotteita lainkaan webbisivuillemme.
– lopuksi on myös mahdollista, että satelliittimittauksia tehdään vain halutuilla alueilla, jolloin koko maapalloa ei peitetäkään tai estetään satelliitti-informaation vastaanotto tietyiltä alueilta esimerkiksi erilaisten kansainvälisten konfliktien takia. Jotkut satelliitit on myös suunniteltu siten, että ne ohjelmoidaan kuvaamaan asiakkaiden toivomia alueita, jolloin niiltä ei tietenkään saada täyttä peittoa.

Tässä erilaisia syitä, miksi selvärajaisia ”aukkoja” näyttäisi olevan satelliittikuvissa.

Sensijaan olen niiden liki 30 vuoden aikana, joina olen satelliittikuvia ja niiden tekniikan kehitystä seurannut, nähnyt jatkuvasti kuvissa (ja siis ilmakehässä tai maapallolla) erilaisia erittäin mielenkiintoisia muodostelmiä/ilmöitä, joille ei ensi yrittämällä löydy selitystä. Se on sitä tiedettä, mitä me mm Ilmatieteen laitoksilla ympärimaailman teemme, yrittäen selittää ja mallintaa ilmiöitä. Ja voin taata, että se työ ei lopu kesken. Maapallomme on kyltymätön yllätysten lähde. Kannattaa opiskella aihetta!

Ystävällisin terveisin

Pirkko Pylkkö

9 10 2008
Cernunnos

Wespa:
Ja nyt ei ole mielestäsi mitään syytä tämän kaiken paisuttelun ja lietsomisen jälkeen pyytää anteeksi tai korjata sanomisiaan?

10 10 2008
Wespa

10 10 2008
Huttu

no eipä tietenkään…

voi sua …

ihmiset tääl o toitottanu tota jo vaik kuin kauan ja sit viel ammatilaisen lausunto vahvistaa sen ja vieläkään ei uskota et se o normaali vika, vaan laitetaan jotain hämäriä autotallis tehtyjä youtube videoita pönkittämään omaa uskoa… ei näin

10 10 2008
Juuso

Juu, kysyin ilmatieteenlaitoksen sivuilta, että mitä noi on. Ni sain vastauksen, että ne on ihan normaaleita virheitä, kun noi sääkartat kootaan pala palalta, niin tommonen virheellinen kartta on menny levitykseen. Niitä on kuulemma usein.

Mutta uskon täysin 14.10.08 tapahtumiin, Wespa 😀

Odotellessa!

10 10 2008
Juuso

Sori, olitkin päivittänyt tuon viestin jo 🙂

10 10 2008
Wespa

ihmiset tääl o toitottanu tota jo vaik kuin kauan ja sit viel ammatilaisen lausunto vahvistaa sen ja vieläkään ei uskota et se o normaali vika, vaan laitetaan jotain hämäriä autotallis tehtyjä youtube videoita pönkittämään omaa uskoa… ei näin

Aika moneen asiaan (myös tähän) on monia eri näkökulmia. Voivatko ne olla vikoja? Kyllä voivat. Voivatko ne olla aluksia, joita ei näytetä? Kyllä voivat.

Laitoin tuon ilmatieteenlaitoksen kannan asiaan, sekä myöhemmin mainitsemani videon nimenomaan sen takia, että tietoa pitää olla molempiin suuntiin.

Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä eikä sen takia tarvitse pilkata tai suuttua. Se ei horjuta kenenkään omaa elämää, jos joku toinen on eri mieltä ja jos horjuttaa, niin mielestäni kyseinen henkilö murehtii liikaa muiden asioita. 🙂

10 10 2008
köhmä

missä Blossom on väittänyt näiden pilvettömien alueiden olevan aluksia??,tosin ne voivat niitä olla vaikka ilmatieteen laitos muuta väittäisikin.

mutta jos nää pilvettömät alueet on ihan arkipäivää, ei ole mitään syytä olettaa että niihin liittyisi mitään outoa. sama jos minä väittäisin että mörkö tulee, ja vesisade todistaisi sen,tosin vettä sataa säännöllisesti. Muttei se tarkoita ettei mörkö tulisi juuri tällä vesisateella.

11 10 2008
Jake

wespa, sinulle suora kommentti.äläpoista. Foorumi oli pirun hyvä ennen tätä ufo skeidaa…harmittaa että hyvä foorumi pilataan hihhuloinnilla…:/

11 10 2008
Wespa

wespa, sinulle suora kommentti.äläpoista. Foorumi oli pirun hyvä ennen tätä ufo skeidaa…harmittaa että hyvä foorumi pilataan hihhuloinnilla…:/

Voisitko kertoa tarkemmin mitä tarkoitat? Jos foorumilla puhutaan myös ufoista, niin ei kai se muuta keskutelua voi pilata…

PS. Määrittele hihhulointi.

PPS. Miksi sinua v****aa ”ufohihhulit”? Ei se luulisi sinun elämääsi mullistavan, jos joku on kanssasi eri mieltä tai uskoo eri asioihin. Ei kannata ottaa pulttia siitä jos joku ajattelee eri lailla (omilla aivoillaan).

11 10 2008
M.E

Hei kaikki humanoidien ystävät,

Jos olette kerran niin varmoja avaruusolioiden saapumisesta, niin miksi ette yrittäisi hyötyä sootä rahallisesti?

Netissä on tarjolla UFO-optioita. Kun ostaa yhden 10€ hintaan, niin saa takaisin 1000€, jos avaruusolennot ilmestyvät empiirisesti vahvistettavalla tavalla (käytännössä ilmoitus CNN:llä ja BBC:llä riittää).

11 10 2008
Ozamaa

ehkäpä magneettikentän outouksia… itse luulin tyhmäksi bugiksi kun google earthilla pelleilin.

12 10 2008
Jake

on se vaan kumma että melkein kaikki minun postaukset poistat! ettekö halua kuulla kritiikkiä?

käsitämätöntä…

13 10 2008
Veli Martin

Hmm.. Vaikuttaa mielestani hieman anomaaliselta etta nain monet suhtautuvat tahan vakavasti. Google earthin kuvathan eivat ole sama asia kuin maapallosta avaruudesta kuvattu yhtenainen valokuva. Sen sijaan kuva kootaan pienista paloista jotka ajoittain paivitetaan. On loogista etta napojen kohdalla olevat alueet paivitetaan viimeiseksi ja voivat siis joskus olla renderoimattomia. Suorat reunat alueissa myos viittaavat tahan.

13 10 2008
Veli Martin

Ajatellanpa viela tata: Jos tuon kokoinen fyysinen alus todellakin blokkaisi pilvet noin isolta alueelta, se aiheuttisi huomattavia meteorologisia muutoksia, jotka eivat jaisi huomaamatta. Lisaksi pitaisi olla lukuisia maan pinnalta otettuja valokuvia joissa nakyy suoria pilvirajoja. Ja sitten hyvanen aika… Tuhansia kilometreja halkaisijaltaan oleva FYYSINEN alus, joka on pilvien korkeudella siis muutama kilometri maan pinnalta!! Ja tamako muka huomattaisiin VAIN google earthissa?? Ottakaapas nyt ihmiset jarki kateen, kaikella kunnioituksella.

13 10 2008
Veli Martin

P.S. Mina en sitten ole mikaan ufojen kieltaja enka skeptikko, kun mulla on itsellakin ufokokemuksia. Kriittinen ja rationaalinen pitaa kuitenkin olla. Pitakaahan ihmiset keskustelu kohteliaana ja asiallisena.

13 10 2008
gh0stb0y

Huomenna se tapahtuu ja satun vielä silloin olemaan Tallinnassa 😀

13 10 2008
SE ON TÄÄLLÄ!

!!! Ufoja havaittu usan yllä !!!
->>> http://www.youtube.com/watch?v=z2qpw8CUMLo

:-)!
%d bloggers like this: