Oletko tehnyt jo päätöksen? + Mahdollisia todisteita

3 10 2008

Oletko jo päättänyt toivotatko hyvät Federation of The Lightiin kuuluvat olennot tervetulleiksi?

EDIT:

Australian yllä näkyy/näkyi google earthissa läpinäkyvä kohde. Ovatko he jo täällä?

Samalta näyttävä alus/ilmiö maasta käsin

Ruotsin säätiedotuksessa näkyy sama ilmiö, mikä Google Earthissakin

Sama ”ilmiö” näkyy nyt myös (6.10 klo. 15:46) Ilmatieteen laitoksen satelliittikuvassa! (Kiitos Nomi)

Uusin video taivaalla näkyvästä valoa taittavasta kohteesta

Mikä blockaa pilviä?

Lisää Google Earth -kuvia samanlaisista ilmiöistä.

Kiitokset vinkistä

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

159 responses

3 10 2008
Sebastian

He tulevat. En epäile sitä yhtään. Uskon Valoon joten tiedän että tämä tulee tapahtumaan. Oma mieli on puhdas ja vanha kuona poissa.

3 10 2008
Totuus

Hohhoijjaa teidän kanssa. Uskokaahan nyt jo että kukaan ei tule maanpäälle 14.10

Korkeintaa mun naurun kuulette sinä päivänä.
Normi päivä muiden joukossa.

Uskokaahan mua, koska se on totuus

3 10 2008
Huttu

että oli surkea video

tuol o varmaan melko paljon eirlaista mielenkiintosta postattavaa tänne blogille ni voitaisko jooko niitä mieluummin kattella ku tätä ylihypetettyä tapahtumaa. kyl täst o jo topikki jos toinenkin ni ei niit tarvi joka päivä laittaa kolmea uutta liittyen samaan aiheeseen

3 10 2008
Huttu

nauretaan sit Totuuden kans yhdessä 😀

3 10 2008
Huttu

ja wespa vois ottaa iltapalaks lämpimän kupin skeptisyyttä. alkaa oleen fanaattisuuden merkkejä ku lukee noita topikkien aiheita ja kuvauksia. lukija saa sellaisen fiiliksen että olet 110% varma että tämä tulee tapahtumaan, tuntuu jopa että tiedät tämän tapahtuvan ja asian olevan itsestäänselvyys

olet erityisasemassa tämän blogin johtohahmona, ja se luo asiallisuutta ja luotettavuuden tuntua kun modet/perustajat ovat mukana scenessä järkipohjalla. kiihkoilemalla ei saada mitään muuta aikaiseksi kuin haukotuksia ja asiallisemman sivun etsimistä

no offence, mielipiteeni kuukausien trollaamisen jälkeen

3 10 2008
Regina

Ne jotka uskoo, uskoo, ja ne jotka ei usko, niin ei usko! Itse uskon 80% että ne tulee. Ja jos tulee yksikin murina siitä, että kuinka hömppää tollaseen uskominen on, niin ARGH!

3 10 2008
Karvalakki

Oma mielipiteeni: KYLLÄ, minusta niiden pitääkin tulla, tässä on jo pieniä ihmisiä kiusattu ihan liikaa odotuksen huumalla.

3 10 2008
Pipari

Senhän näkee sitten onko ne tulossa vai ei.

3 10 2008
leatherman

Oikeassa olet Huttu, ei tuota saarnausta jaksa lukea päivästä toiseen. Mennyt vähän mielenkiinto tähän sivustoon juuri tämäntyylisen kiihkoilun takia. Sama kun menisi kirkkoon joka päivä kuuntelemaan saarnaa. Mielipiteeni asiasta kirjoitin jo ensimmäisen hehkutuksen jälkeen, enkä jaksa toistaa samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Sama kun puhuisi seinälle muutenkin. EI täällä tervettä kritiikkiä kuunnella eikä ymmärretä, kunhan saadaan pää täyteen huuhaata, uskotaan kaikki mitä luetaan. Ihmisellä on kyky kriittiseen ajatteluun ts. ”ajatteluun omilla aivoilla”. Se jos mikä on korkeampaa älykkyyttä, ei siihen sen kummempia valontuojia tarvita.

3 10 2008
kärmes

nii eikä tartte kauan enää oottaa…..kun tamäkin asia saa päätöksensä=)

3 10 2008
kärmes

olkoon se sit mitä on…!!!

3 10 2008
Totuus

Joo me nauretaan Hutun kanssa.

3 10 2008
Sebastian

Tämän tapahtuman jälkeen ei ole enää olemassa paranormaalia, vaan ihan normaalia toimintaa, joten olkoon Voima kanssanne, sillä sitä monet ihmiset eivät tule edes käsittämään, miten suuri se on.

Meistä tulee Valon Sotureita.

3 10 2008
Sebastian

”There shall be many who deny. There shall be many who dismiss.
There shall be those who KNOW of this TRUTH.
Which ever you may be … let this be understood.”

3 10 2008
Kristhor

Wespa tekee tästä eeppistä 😀 ja mikä ettei! onhan se mahtavaa jos ne ufot tulee

3 10 2008
Kristhor

mä toivon ja uskon, että ne tulee, mutta pelkään samalla pettymystä.

3 10 2008
jeppis

Sebastian (18:52:00) :

Tämän tapahtuman jälkeen ei ole enää olemassa paranormaalia, vaan ihan normaalia toimintaa, joten olkoon Voima kanssanne, sillä sitä monet ihmiset eivät tule edes käsittämään, miten suuri se on.

Meistä tulee Valon Sotureita.

———————————————————–

Jedejä meistä tulee, ne saapuu kuolemantähdellä ja kattelee maapallon menoo ja kun ihmiset toljottaa ylös, ni valkkaavat sieltä parhaimman näköiset soturi kanditaatit.

3 10 2008
Kissansilmä

EN itse oikein usko tähän, mutta olisihan se nyt ”jännää”, kun omana 11-vuotis syntymäpäivänä ufoja tulee. En halua suoraan myöntää, etten usko, sillä jos he sitten tulevat, niin en olisi niin yllättynyt. : )

3 10 2008
Kissansilmä

Mutta mitäs sitten jos ne ei tule ja monenko aikaan niiden pitäisi tulla?

3 10 2008
Saagai

Tässä tulee heti mieleen; uskoakko vai kieltääkö.
Toisaalta tuntuisi, että näitähän on nähty, joku lievästi sanottuna huomionkipeä ihminen haluaa tulla tunnetuksi, vaikka tällaisella tempulla. Esimerkiksi näiden maailmanlopun ennustuksia, joita tulee joka toinen vuosi. >_<’ Pienet lapset saa turhaan pelätä tämän tapaisia.
Toisaalta taas olen taikauskoinen, uskon paranormaaleihin asioihin, uskon henkiin ja ettei elämä lopu kuolemaan. Mutta toisaalta tiedän taas, kuinka kiero ihminen osaa olla, kuinka huomionkepeä… Joten, älkää tähän uskovat pettykö kovin pahasti, jos Heitä ei tulekkaan ja juttu osoittautuu huijaukseksi tai järjiltään olevan ihmisen houreiksi.

Kannattaa suhtautua tähän varauksella, älkää uskoko ihan kaikkea, mitä netissä kirjoitetaan(miten nyt joku tässä jo viisaasti mainitsikin). Suhtautukaa varauksella, ei maailman ja teknologian kehittymiseen tarvita välttämättä Heitä. Mutta ei kannata sanoa paranormaalille jyrkkää ei:täkään, ”eihän sitä koskaan tiedä..”

3 10 2008
Tiia

Tervetuloa vaan ! 🙂

3 10 2008
Saagai

”Mutta mitäs sitten jos ne ei tule ja monenko aikaan niiden pitäisi tulla?”
-Kissansilmä

Itse en ole ainakaan törmännyt tietoon, monen aikaan niiden olisi määrä tulla. Mutta tuo päivämääräkään ei kuulemma ole tarkkka, mutta ennen kuun puoliväliä tai sen tienoilla niiden kuulemma pitäisi tulla.

Mutta älkää nyt tosiaan pahasti pettykö, jos eivät tulekkaan. :/

3 10 2008
Sebastian

Jedit ovat Valon sotureita ja meistä tulee juuri sellaisia viidennessä ulottuvuudessa. 3600 vuoden välein tapahtuu vallanvaihto sekä uuden maailman tuleminen. Katso Nibiru + napojen siirtyminen + viides ulottuvuus. Ne ovat kaikki totta.

3 10 2008
Sebastian

+ Atlantiksen toinen tuleminen + vanhan mantereen uppoaminen + ne jotka hylkäävät valon ja tulevaisuuden, jäävät kiinni 3D ulottuvuuteen pahiksien kanssa harmoniaan. –> Bush –> Illuminati

3 10 2008
Ja taas

Miten olisi oikea joukko räkätys huttu ja totuus näin tähän asiaan skeptisten kesken.
Kukaan ei tule, kiitos ja näkemiin. 😉

3 10 2008
Vince

Hyvää tekstiä mutta mielestäni melko turha video. Koittakaa nyt pysyä vielä hetki nahoissanne, kiitos. Es domine padre el spiritu sancte… kyllä ne sieltä tulee jos on tullakseen.

3 10 2008
julle

Ihmiset tulee reagoimaan näihin taivaalla nähtäviin aluksiin luultavasti näin.

3 10 2008
Totuus

” Oletko tehnyt jo päätöksen ”

Olen ja päätökseni on että nauran 14.10

3 10 2008
Ruby

Vaihtakaa toki sivustoa jos ei tyyli miellytä.

3 10 2008
Sissijuusto

Ei sieltä ketään tule, mutta eräät jotkut voivat lopettaa kysymykseen vastaamisen moneen otteeseen.

Gallupissa on esto useille äänille. Yksi ääni siis per. henkilö vain lasketaan.
– Wespa

3 10 2008
Haukka

Mitään ihmeellistä ei tule tapahtumaan 14. päivä. Korkeintaan monet ihmiset saattavat itsensä naurunalaisiksi selittäessään miksi mitään ei tapahtunutkaan. Arvatenkin hallituksia syytetään aiheettomasti taas kaikesta maailman pahasta ja nk. ”kanavoijat” julkaisevat uusia kirjoja ja äänitteitä joista saatavilla tuloilla he elävät taas muutaman vuoden eteenpäin.

3 10 2008
Peku

Mua surettaa teijän puolesta, jotka oikeesti luulette et jotai tapahtuu ;(

3 10 2008
Arulux

Alkaa menemään käsityksetki sekasi jo. ”Toivotatko heidät tervetulleeksi, nyt täytyy tehdä päätös!?”
No totta hel***sä kaikki toivottais ne tervetulleeksi, vai onko se tässäki nyt niin, että jos et usko humpuukiin, niin olet silloin vastaan&vihamielinen?
Mitä päätöksiä tuossa pitää tehdä?
En usko tuohon, en todellakaan. Enkä välitä jos joku uskoo, ei se multa oo pois. Mutta varmasti toivottaisin tervetulleeksi, jos alkais valopääalukset leijua taivaankannella hyvissä aikeissa. 🙂

3 10 2008
jari

jeesusko sieltä on tulossa maan päälle:)

3 10 2008
tomi

en usko, joutuu vaan pettymään

3 10 2008
Kalle

”Valopää nuija dorkat ilmoittivat ettei ihmiskunta ole vielä valmis meidän tulemiseen! Nähdään vaikkapa tuhannen vuoden päästä uudestaan. Kiitos ja näkemiin” Jotain tämänkaltaista lorua on luultavasti odotettavissa ”meedioilta” 15.10…

3 10 2008
Niko

Nääh, enpä usko että mitään tulee tapahtumaan. Vähän pelottaa toisaalta tämä ihmisten fanaattisuus tämän asian suhteen. Mitä jos se onkin koko jutun tarkoitus? Ja entä jos nämä ilmestyisivätkin, niin siitähän syntyisi taas uusi fanatismiuskonto. Kaikki väärinajattelijat hirteen!

3 10 2008
Laurent

Kaverit hei, turhaan te Wespaa mollaatte 🙂

Itse olen skeptikko. Silti tällaiset tapaukset, joissa annetaan päivämäärä ja kerrotaan silloin jotain tulevan/tapahtuvan, ovat minusta aivan hillittömän jännittäviä! Koska mahdollistahan on tapahtua vaikka mitä: mikään ei ole täysin mahdotonta. Minusta Wespa tekee ihan okei kun hypettää asiaa, koska sitä hypetetään jo vähän joka puolella muitakin paranormaali foorumeita ja postituslistoja 🙂 Vuosi 2008 on ollutkin minulle nannaa, kun ensin on odotettu Hadron Colliderin käynnistystä ja siitä syntyvää mustaa aukkoa ja nyt isoa avaruusalusta ulkoavaruudesta. Vaikka todennäköisempää on että ennemmin Amerikkaan valittaisiin mustaihoinen presidentti kuin että tuo 14.10. ennustus toteutuisi, niin mikäs tässä odotellessa ja spekuloidessa. Tietynlainen meemi tämäkin.

4 10 2008
Inmy

Hehe.. aika ironista, että 12.10. Uskonpuhdistuksen muistopäivä. 😀

En sano, että uskonko kenenkään näyttäytyvän 14.10.
HALUAN sen tapahtuvan.
Tämä maailma on mennyt mihin on ja varsinkin kun uusi lama on uhkaamassa ja muuta, niin todellakin minä ja monet muut haluavat sen tapahtuvan.
Toivottavasti edes jotain tapahtuu parempaan suuntaan!

Vaikka kyllähän se korventaa, jos mitään ei tule tapahtumaankaan.. uskon silti paranormaaleihin asioihin.

”Vaikka todennäköisempää on että ennemmin Amerikkaan valittaisiin mustaihoinen presidentti”
Eikös se ole jo aika todenäköistä? Kyllähän Obama on aikaslailla tummaihoinen verrattuina muihin Presidentteihin..

4 10 2008
Wespa

Kiitos Laurent kommentistasi. On mukava aina kuulla, että joku tykkää. 🙂

PS. Hollannin uutisissakin oli jo kerrottu 14.10 tapahtumasta, eli ei mielestnäi yhtään liian ylihypetettyä. Toki aina saa videot ja uutiset ohittaa, jos tuntuu omasta mielestä ylihypetetyltä.

4 10 2008
Haisul1

4 10 2008
minävaan

mmoi, olin tänää matkalla Kotkaan näin myös matkalla pilven joka ylsi maahan asti se sateen kaaren joka ei ollut kokonainen siitä näkyi vain 1/3 osaa :O , aattelin kertoa jos jotakuta kiinnostaa.

4 10 2008
Wespa

Alkaa menemään käsityksetki sekasi jo. “Toivotatko heidät tervetulleeksi, nyt täytyy tehdä päätös!?”
No totta hel***sä kaikki toivottais ne tervetulleeksi, vai onko se tässäki nyt niin, että jos et usko humpuukiin, niin olet silloin vastaan&vihamielinen?
Mitä päätöksiä tuossa pitää tehdä?
En usko tuohon, en todellakaan. Enkä välitä jos joku uskoo, ei se multa oo pois. Mutta varmasti toivottaisin tervetulleeksi, jos alkais valopääalukset leijua taivaankannella hyvissä aikeissa.

En pakota ketään. Joko et toivota heitä tervetulleiksi tai sitten toivotat heidät tervetulleiksi. Tämä on sinun henkilökotainen päätöksesi ja monen muunkin kannattaa se päätös sydämessään tehdä. 🙂
Minä itse henkilökohtaisesti olen toivottanut heidät tervetulleiksi ja toivotan jatkossakin. 🙂

Sinulla on oikeus olla uskomatta niihin ja kunnioitan päätöstäsi. Katsos siinä sinä ja minä eroamme, minä uskon heihin ja sinä et. 🙂

4 10 2008
minävaan

…maahan asti sekä sateenkaaren joka ei ollut kokonainen, siitä näk…

4 10 2008
gg

Ai ei ole liian ylihypetettyä? Onneksi en ole itse nähnyt vielä uutisissa tätä!

4 10 2008
Wespa

Lisäsin kaksi uutta videota tähän artikkeliin, jotka kuvaavat outoa alusta/ilmiötä. Kysymys kuuluunkin nyt, että ”jos he ovat jo täällä, haluatko niiden näyttäytyvän?”

Mikä jännittävintä, niin tuo toisessa videossa näkyvä valokuva on otettu tietojeni mukaan ennen kuin tuo ilmiö tuli näkyviin Google Earthiin, joka poistaa mielestäni sen mahdollisuuden, että se olisi photoshopattu esim. tuon googlen ”glitchin” pohjalta. Aikamoinen sattuma olisi jos tuo valokuva olisi feikattu ennen tuota Google Earthia ja sitten parin viikon päästä Google Earthiin olisi tullut tuollainen ”glitch”. 🙂

4 10 2008
Valo-olennot ovat jo täällä « Henkimaailma

[…] Valo-olennot ovat jo täällä “Oletko jo tehnyt päätöksen?” kysyy Paranormaali Blogi. […]

4 10 2008
Jonizz

hmm nämä 2 uutta videota on kyllä todella helppo feikata..

En sana onko aito vai ei..

oma mielipide on kyllä
30% Aito
70% Fake.

4 10 2008
Wespa

Jonizz. Kerron sinulle, että myös yksi foorumilaisemme oli nähnyt Google Earthilla tuon ilmiön ja hänen kauttaan tuon videonkin ensimmäistä kertaa näin. Onko helppo feikata? Mahdollisesti, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että videot olisi feikattu.

Lainaampa tähän vielä parafoorumin allekirjoitustani:
– Kaikella tiedolla on kolme vaihetta: 1. Sitä pilkataan. 2. Sitä vastustetaan raivokkaasti. 3. Se hyväksytään itsestäänselvyytenä. -Arthur Schopenhauer

PS. Pyydän sinua myös lukemaan aikaisemman kommenttini, joka kuvastaa mielestäni hyvin omaa uskoani tässä asiassa. 🙂

PPS. Kunnitoitan mielipidettäsi. 🙂

4 10 2008
ViikkoGalluppi - 3.10.-10.10. « paranormaaliblogi.net

[…] artikkelimme 14.10 tapahtumaa koskien. Jos epäilet saapumista, niin suosittelen sinua katsomaan tämän artikkelin videot, jossa on mielestäni todisteita siitä, että he ovat jo täällä. View […]

4 10 2008
s3nsi

Ufot pääsi uutisiin. 🙂

4 10 2008
jeppis

Wespa (02:21:45) :

Mikä jännittävintä, niin tuo toisessa videossa näkyvä valokuva on otettu tietojeni mukaan ennen kuin tuo ilmiö tuli näkyviin Google Earthiin, joka poistaa mielestäni sen mahdollisuuden, että se olisi photoshopattu esim. tuon googlen “glitchin” pohjalta.
—————————————————————

Päätin mennä itse tarkistamaan onko siellä kuutiota Google Earthissa. Siellä ei ollut enää kuutiota, vaan viisikulmainen lähes pilvetön alue samoilla kohdilla kuin tuossa toisessa videossa.

4 10 2008
Haukka

Ja taas syytetään hallitusta, noilla uusilla videoilla siis. Minusta tämä on jo ihan selvä uskonto jossa paholainen on korvattu hallituksella, enkelit avaruusolennoilla, henkisyys jollain valaistumisella ja henkisella kasvulla, taivas ja helvetti ylemmillä ja alemmilla energiatasoilla mutta huuhaa on yhä huuhaata.

4 10 2008
joku

Jos semmoisia uhvomiehiä tulee niin minä otan aseet esiin kunnes todistetaan että ne on rauhanomaisia.

4 10 2008
joku

Katoin google earthista siel oli samanlainen ilmiö vaik vähän pienempi mut pohjosemmas! Nyt alan vähä uskoo sil se liikkuu! =D

4 10 2008
joku

Yks juttu muuten… toi on aikalailla erilainen kun ne lautaset…

4 10 2008
Huttu

mm tos kolmannessa videossa missä on toi ”tötterö” vai mikä se nyt on. niin ennen kuin se näytetään siinä tekstissä lukee jotain että

”remeber the florida sky phenomenon ?

if you dont, heres the artist rendering…”

eli tuota jos nyt oikee ymmärsin niin tuo kuva olisi vain jonkun tekemä shopattu kuva silloin taivaalla olevasta ilmiöstä. oisko jossain alkuperäistä kuvaa tai videomatskua olemassa tuosta ilmiöstä ? tollasen tekeminen ei varmaan ees oo vaikeeta ja kuka vaan voi heittää esim

”hei muistatteko Helsingin taivasilmiön 11.4.2001 ? jos ette ni ei se mitään tässä taiteilijan näkemys siitä päivästä”

*näyttää kuvaa jossa jättimäinen conan o’brianin pää virnuilee taivaalla*

4 10 2008
medu

jengi on niin skeptistä että ei anna millekkään epänormaalille tilaa 😛

ite kävin kattomassa google earthista heti ton uutisen levittyä ja siellä oli tämmöinen http://junkka.irc-galleria.net/i/images21/00/34/69/01/90659293.jpg toi päätyosa varsinkin näytti ihan joltain aluksen perältä =D lisäks siellä oli pieniä kolmioita jotka näytti liikkuvan aina kun kuva päivitty. lisäks avaruudesta löytyy poistettu kohta http://junkka.irc-galleria.net/i/images21/00/34/69/01/90659007.jpg eilen kaikki oudot katos, mutta nyt siellä on taas joku ”TIMANTIN” muotonen alue. blossomin uusimmassa channelissa mainittiin timantit. http://www.youtube.com/watch?v=8-H3xlKU1gA tossa näkyy myös kuinka pilvet pysähtyy kuin seinään (en tiiä onko teille jo vanha video ku en oo täällä paljoa käyny)

4 10 2008
Huttu

okei , otin asiasta selvää. kolmannessa videossa on kyseessä luonnonilmiö.

en tiedä vastaavaa termiä suomeksi mutta englanninnos on ”anticrepuscular ray”

http://en.wikipedia.org/wiki/Anticrepuscular_ray

tossa on wikipedian pieni mutta sitäkin selvempi info-paketti asiasta.

alareunassa näkyvässä panoraamakuvassa on kuvan oikeassa reunassa näkyvissä juuri tämä ilmiö ja se on lähes samankaltainen kuin videossa esitetty. eli, summasummarum, luonnonilmiö, nothing else.

4 10 2008
Huttu

tossa on vielä oikein hieno kuva kyseisestä ilmiöstä.

ihmiset, ottakee selvää asioista..

http://farm1.static.flickr.com/136/397129878_3aa217f207.jpg?v=0

4 10 2008
tötterssön
4 10 2008
tötterssön

Ja tosiaan tuo floridan töttörö ilmiön mies kertoo että siitä meni chemtraili töttörön halki paitsi puuttui tietenkin töttöröstä ja pilvet olivat leikkaantuneet, mitä ei noissa wikin kuvissa ole.

4 10 2008
Huttu

”Opposite this, looking west, there was a huge and beautiful cumulus formation, and the lowering sun with a few other clouds—nothing unusual.”

toi on tost sun postaamast tekstistä ja se sopii kuin nyrkki silmään tohon luonnonilmiöön

tässä wikin teksti liittyen tohon

”Anticrepuscular rays are similar to crepuscular rays, but seen opposite the sun in the sky”

täs ei oo mitää ihmeellistä

4 10 2008
Huttu

ja mä luulen et toi google earthin outo juttu on satelliitin katvealuetta. se o pohjoisnavan ympärillä toi alue ja ehkä satelliitit ei vaa saa kuvattua sieltä niin hyvin, sit sinne jää tollanen pilvivajaus. ku eiks toi google earth kartta koota paloista ?

ni on taas partypooper ja sanon että mun mielestä se o vaan jonkin näkönen katvealue johtuen ton kartan palapelimäisestä rakenteesta ja siitä et se o pingotettu pallon päälle

4 10 2008
Joma

Enempi kannattaa pelätä noita Kauhajoen ja Jokelan hulluja kuin ”valontuojia” luulen mä, joten nou hätä. Odotelkaa nyt rauhassa ja antakaa ajan kulua, mitä tuota vaahtoamaa etukäteen, näkeehän sen sitten jos näkee….ja kuka näkee mitäkin.

4 10 2008
tötterssön

Huttu, siis varmahan et voi olla asiasta ellet ole kaikkitietäjä sillä tuosta floridan ilmiöstä ei ole kuvaa ja silminnäkijän mukaan kyse ei ole tuosta luonnonilmiöstä.

4 10 2008
Huttu

kukaan ei voi olla varma mistään tässä tapauksessa. mutta yhtäläisyydet ovat melko vakuuttavat. mielestäni se on luonnonilmiö. en luota sihen että on vain pelkkiä silminnäkijä havaintoja, siinä tarinat muuttuu helposti ihmisten välillä.

samaan tyyliin jos olet joskus nuorempana leikkinut rikkinäistä puhelinta

4 10 2008
Zodium

Minä ainakin uskon, että tulevat! Vasta 14.10 jälkeen voin sitten nauraa räkäistä naurua jos tätä ei tapahtunut.. Turha sitä on olla tämmösten asioiden suhteen etukäteen skeptinen, vaan ajatella mikä mullistus seuraisi jos tämä todellakin tapahtuisi.

4 10 2008
nopelius

Taas käy nii kun viime vuonna. Ufot ei tule kun USAn hallitus tuhoaa alukset. lol

4 10 2008
Sompi

Tuo Google Earthin kuva on kyllä aivan loogisesti selitettävissä. Google Earth koostuu miljoonista panoraamakuvista, ja tuo pilvetön alue on vain eri aikaan otettua kuvaa kuin se ympäröivä alue.

4 10 2008
ReZ

No mitä ite ainakin kattelin Google Earthia niin löysin kolme tollasta ”alusta”

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuvissa on myös niitten mitat.

4 10 2008
4 10 2008
Tsoikkeli

Jos tuossa on pienikin mahdollisuus että tuo tapahtuu niin, kuvitteleppa sitten kun tuo tapahtuisi. Tuo voisi tehdä aika ison muutoksen normaali arkeen.

Siitä mää nauttisin ku pääsis sanoo kaverille että kuka oli oikeessa että niitä ufoja on nähty. Kun kaverini on niin juntti että ei edes usko siihen että joskus joku on nähnyt valopalloja taivaalla. Vaikka todisteita on pilvinpimein että niitä on nähty tuhansia historian aikana. Tai sitten sillä on niin kahliintuneet ajatus kaavat että, vaikka tuhannet silminnäkijät todistaisi ufo olleen taivaalla 3 päivää niin se tokaisis vaan että, NIIN VARMAAN, EI VI##U MITÄ IHMISIÄ! 😀

4 10 2008
J.T

Sivuston ylläpitäjä voisi kyllä tosissaan nyt ottaa järjen käteen ja ajatella asiaa myös skeptiseltä kannalta.
Alkaa vaan olla jo hieman pelottavaa mm. lauseet: ”Toivotatko heidät tervetulleikeiksi, oletko tehnyt päätöksesi yms.”

Todennäköisyys, että tuo tapahtuma tapahtuisi, on erittäin pieni.

4 10 2008
ReZ

J.T: No mitä haittaakaan siitä on jos uskoo tämän ns. aluksen ilmestyvän?
Jos sitä nyt ei näykkää ni mitä sitte, ei se kenenkää maailmaa kaada.

4 10 2008
Supra

No jo on kumma ku ei saa laittaa edes skeptistä kommentia tänne nii se on jo poistettu.. ei hyvää päivää! Ja onko ”kakka” tai ”v” kirosana, hohhoijaa.
Wespa vois vähän katsoa millä perusteilla poistelee kommentteja.
odotelkaa te vaan niitä valo ukkoja

4 10 2008
Tsoikkeli

Todennäköisyys että, tuo tapahtuu. Jos niitä ufoja on ennenkin nähty niin kai niitä nykyäänkin voi nähdä.

Ei pidä ottaa niin tosissaan nuita “Toivotatko heidät tervetulleikeiksi, oletko tehnyt päätöksesi yms.” Vaikka tuossa lauseessa en itse näe mitään ihmellistä. Rupeaako jo pelottaa nuo lauseet? 😀

Aikasi on tullut, olet saapunut määränpäähäsi. Sinun on aika valita. Toivotatko avaruuden avaruuseläimet tervetulleiksi? Vai valitsetko kenties pimeyden, tien tuonelaan. 🙂

4 10 2008
Jonizz

Juuh enhän minä näitä videoita pilkkaa.

Hienoa materiaalia =)

4 10 2008
Katepillar

Totuus ja Huttu, arvostaisin todella sitä että menisitte trollimaan jonnekkin muualle kuin tänne, jossa yritetään pitää vakavaa ja hyvää keskustelua yllä.

Asiaan.
Itse uskon todella että ”he” tulevat tänne 14. päivä. Ja todellakin odotan

4 10 2008
Hot the Pot

Siellähän se ”timantti” valmistuu pohjoisen jäämeren yläpuolella.

4 10 2008
Totuus

Eikö nyt jo kannattais lopettaa tää 14.10 höpötys jo kokokaan. Ketään ei tule tänne

4 10 2008
Huttu

nyt sä kyl heitit jonkun läpän eikö vaan?

siis jos sä kutsut tätä vakavaks keskusteluks ni oot kyl vähä vääril mestoil ite. tä o vajonnu jonnekki kilahtaneiden ufo hörhöjen tasolle tä koko asia.

myönnän kyllä että olen hyvin skeptinen henkilö, nääs haluan todisteiden olevan konkreettisia ja luotettavia. olen vain antanut oman osani palautteesta enkä ole ketään loukannut, toivottavasti en paljoa ainakaan. pahoittelut jos olen.

mutta jukoliste jos maailmassa tapahtuu luonnonilmiöitä sekä muuta normaalia ja niitä aletaan yhdistämään paranormaaleihin asoihin, ni kyllä mun ainaki tekee mieli kommentoida niitä asioita. koska ei voi yksinkertaisesti olla kukaan niin pölö että vakavalla naamalla väittää sateenkaarien olevan jonkun valoliiton väsäämiä, hey come on…

se o mulle yks ja sama ymmärtääkö ketään kun yritän selventää asioita, eikä ole multa pois jos hypit seinille ja huudat ”ihq!!” tämän ufo jutun takia.

minun mielestä mitään ei saa suoralta kädeltä hyväksyä vaan asioita pitää pohtia tarkemmin ja tiettyjä asioita pitää kyseenalaistaa. jos kaikki olisivat yhtä sinisilmäisä olisi maailma melko tylsä paikka. jos joku nyt uskoo tähän ni uskokoot, kunnioitan kyllä sun ja muiden uskojien mielipiteitä. ja odotan samaa sulta muhun päin.

vastakkain asettelu luo sitä hyvää ja vakavaa keskustelua. joten jatkossakin trollaan täällä ja kommentoin uutisia ja klippejä tapani mukaan.

jos ei kiinnosta lukea mun tekstia ni skippaa yli

4 10 2008
Huttu

lisättäköön vielä että vaikka olen skeptinen ihminen, ei se tarkoita että olen sulkenut pois paranormaalien ilmiöiden sekä avaruusolentojen olemassaolon mahdollisuutta.

uskon kyllä että on olemassa paljon tuntematonta meille, ehkä joku päivä hamassa tulevaisuudessa saamme lisää selville tästä tuntemattomasta, mitä se sitten sisältääkään, henget, avaruusolennot jne

4 10 2008
Ruby

Lisättäköön vielä että terve skeptisyys on aina hyvästä, mutta vihamielinen asennoituminen niitä kohtaan jotka uskovat, ei hyödytä ketään.

4 10 2008
Huttu

no en oo missää nimessä vihamielinen heitä kohtaan ketkä uskovat, lähinnä huvittunut joissakin tilanteissa 🙂 sillee hyvällä tavalla 🙂

4 10 2008
jep

Siis USA:n hallituksen virallinen raportti 14.10 tapahtumista on, että sillo testataan maailman suurinta säähavaintopalloa

xD

4 10 2008
Wespa

Sivuston ylläpitäjä voisi kyllä tosissaan nyt ottaa järjen käteen ja ajatella asiaa myös skeptiseltä kannalta.
Alkaa vaan olla jo hieman pelottavaa mm. lauseet: “Toivotatko heidät tervetulleikeiksi, oletko tehnyt päätöksesi yms.”

Ota huomioon, että en pakota ketään. Esitän sen takia asiani kysymysmuodossa. Voit miettiä asiaa vaikka tältä kannalta: jos ne olisivat oikeasti tulossa, niin toivottaisitko ne tervetulleeksi? En pakota sinua kuitenkaan edes pohtimaan asiaa jos haluat sen mahdolisuuden sulkea kokonaan mielestäsi. Jokaisella on myös oikeus olla uskomatta, mutta niin on oikeus myös uskoa.

4 10 2008
susi-fani

vaikka ne ei tuliskaa 14.10 nii uskon, että tuolla jossain niitä avaruus olentoja on.

4 10 2008
maukka

Mihin tämä tervetuloa ilmoitus pitää laittaa , järjestääkö suomen valtio lipukeäänestyksen jossa henkilötodistuksella saa antaa äänensä.Lipukkeet sitten luovutetaan humanoideille vai mistä tässä on kysymys???? Saako ei äänistä rangaistuksen ? Jos tänne on joku tulossa ei pienen ihmisen mielipiteellä ole merkitystä jos ei kokonaisten valtioidenkaan ,tulevat ja menevät niin kuin tahtovat.Eli suosittelen lopettamaan tämmöiset turhanpäiväiset hekumoinnit ja ylistysjuhlahömpötykset , mitä tämä tämmöinen nyt on ???

4 10 2008
TheMagician

Google Earthin lisäämät kuvat ovat keskimäärin 1-3 vuotta vanhoja, mutta niitä pyritään lisäämään melko usein eli ne kuvat mitä Google Earthissa näkee eivät todellakaan ole reaaliajassa.

Mutta jos usko on tarpeeksi vahva niin tämänkin tiedon henkilö ohittaa keksimällä itselleen jonkin tekosyy, joka pitää uskon siinä, että Google Earthissa näkyvä glitch on jokin alus.

By the way tuo pilvi… Jos katson ikkunasta ulos niin näkyy IHAN SAMANLAINEN kuvio taivaalla pilvissä ja on vielä aika isokin.

4 10 2008
Otavainen

Lapsukaiset, ei sieltä taivaalta tule muuta kuin räntää ihan kohta! Ja tän blogin ylläpito..lakatkaa jo pelottelemasta nuoria ihmisiä.

4 10 2008
Gamma

En ole tehnyt päätöstä. Tervetulotoivotukseen ei tarvita etukäteispäätöksiä. Selvä enemmistö varmasti toivottaa heidät tervetulleeksi jos asia tulee oikeasti ajankohtaiseksi eli ”ufot” oikeasti tänne julkisesti saapuvat.

Jos avaruusolennot tulevat, varmastikaan ne eivät tarvitse mihinkään ihmisten aktiivista päätöstä. Jos heille merkitsee jotain ihmisten asennoituminen ”näyttäytymiseen”, he tietävät sen varmasti ilmankin että ihmiset alkavat pähkäilemään asiaa. Ja mistä tällaiset päätökset muka tulisivat ufojen tietoon? Voi todellakin kysyä, mikä lipukeäänestys tässä on nyt menossa? Ainakaan minun kunnallisvaalikortissani mainittu tällaisesta äänestyksestä.

Epäilemättä perusteettomat vaatimukset siitä, että ihmiset alkaisivat panostaa arvokasta aikaansa johonkin tällaiseen, palvelevat vain ufouskotaisuutta. Ja toimiihan se myös sopivana päätöksenä tähän farssiin, käyttää ihmisten ”valmistautumattomuutta” peräytymistienä jos ja kun mitään mainittavaa ei todennäköisesti tapahdu 14.10. Tosiasia kuitenkin on, että valtaosaa ihmisistä ei tämä päivämäärä yksinkertaisesti voisi juuri vähempää kiinnostaa vaikka sitä pidettäisiin kuinka paljon esillä. Se ei tarkoita, etteivätkö monet olisi kiinnostuneet ufosita sinänsä.

4 10 2008
aAK

”ja wespa vois ottaa iltapalaks lämpimän kupin skeptisyyttä. alkaa oleen fanaattisuuden merkkejä ku lukee noita topikkien aiheita ja kuvauksia.”
Yhdyn.

4 10 2008
Laurent

Kappas, jopas tämä aihe kerää keskustelua. Sehän tarkoittaa sitä että asiasta ollaan kiinnostuneita.

Avaruusolentojen olemassaoloon tai -olemattomuuteen on vaikea ottaa mitään kantaa kun ei ole todisteita. Sensijaan tuon Google Earth glitchin voi pelkällä maalaisjärjellä järkeillä olevan pelkkä glitchi. Se ei ole mikään alus. On mahdollista, että kehittyneellä sivilisaatiolla olisi kyky naamioida aluksensa siten, ettei sitä erottaisi taivaalta ihmisaisteilla. Olisi periaatteessa mahdollista, että kehittyneellä sivilisaatiolla olisi tekniikka kiertää myös ihmiskunnan tekniset havainnoimislaitteet kuten esimerkiksi tutkat. Näin siis ihan spekulointitasolla. Periaatteessa. Mutta…

En nyt ole ihan varma missä kohtaa maapalloa tuo pilvetön n. 2000 mailia leveä kohta on, mutta jos se todellakin on jossain Floridan yläpuolella…asia on loppuunkäsitelty. Se ei silloin ole minkäänlainen kiinteä esine. Eivätkä nuo kaksi videota eivät korreloi keskenään tuon pilvettömän kohdan kokoa. Pilvikerrokset esiintyvät 0-12 kilometrin korkeudessa, ja tuon glitchin kohta on täysin pilvetön. Eli kysymyksessä olisi 0-12 kilometrin korkeudessa oleva kiinteä esine, jonka mitat ovat 1980,77 x about 1000 kilometriä. Eli äkkisiltään laskettuna 1980770 neliökilometrin verran aluetta, jossa ei voi lentää alle 12 kilometrin korkeudessa. Varmasti joku kuumailmapalloilija tai muu ilmailuharrastaja olisi havainnut että ohoh, nyt törmättiin johonkin 🙂 Puhumattakaan kaupallisista pohjois-Amerikan lentoreiteistä, joista osan tuon kokoinen mötkäle blokkaisi täysin. Tai no ei täysin, voisihan sen kiertää lentämällä ensin matalalla pois sen alta, sitten nousemalla varsinaiseen lentokorkeuteen, ja taas laskeutua sen alle ja kiertää matalalla lentäen lentokentälle. Siviiliväestöltä matalalla, poikkeuksellista reittiä lentävät reittikoneet eivät jäisi huomaamatta 🙂

4 10 2008
Nomi

Ihan vaan uteliaisuuttani ?
Eikö olisi ”oikeamielinen” vaihtoehto lisätä

4 10 2008
naurattaa jo etukäteen

15.10.2008 mennessäni töihin nauran teille kaikille jotka vouhotatte noista valoaluksista…johan sen sanoo maalaisjärkikin että tyhmä saa olla muttei hullu…teillä oo valoja muualla kun taskulampussa tai fikkarissa niinku hesalaiset sanos…

4 10 2008
bylly

kolmas video on kyllä niin 100% feikki huhuh

5 10 2008
M4T1A5

Aivan aivan. ja mistähän nämä ns.”Skeptikot” voivat olla niin varmoja että se alus/alukset eivät tule maapallolle? en sano että itse uskon siihen/olen uskomatta vaan kannustan vapaaseen ajatteluun, elämään tässä hetkessä,olemaan ajan tasalla eli ponttini siis on jos sinulla o kanta tähän asiaan älä tukeudu siihen liikaa vaan anna tilaa myös muiden mielipiteille. ja mitö niihin ennustajiin tulee niin tähän sopii vanha sananlasku: ”ei se ole tyhmä joka myy vaan se joka ostaa”

5 10 2008
Hulluxxx

naurattaa jo etukäteen sanoit..
15.10.2008 mennessäni töihin nauran teille kaikille jotka vouhotatte noista valoaluksista…johan sen sanoo maalaisjärkikin että tyhmä saa olla muttei hullu…teillä oo valoja muualla kun taskulampussa tai fikkarissa niinku hesalaiset sanos…

sanontas on väärin hullu saa olla muttei tyhmä UFOT on todellisia, mut ne ei oo valon puolella vaan pimeyden!

5 10 2008
Huttu

no matias, mistäs te ootte sit niin varmoja, ainiin se lähes tuntematon blossom-täti sanoi et näin tulee tapahtumaan. jukoliste uskotko kaikki mitä joku tuntematon sul sanoo ?!

miksei tämä blossomi ja muut kanavoijat o muute menneet suoraan uutisiin tän asian kans jos niiden olis kerta tarkotus kertoa tästä monelle monelle ihmiselle ? ehkäpä siks ku tutkivan journalismin ammattilaiset pystyis rusentaa näiden harhat melko äkkiä. siks ne turvautuuki youtubeen ja muihin häröfoorumeihin

ei mullakaan oo mitää todistetta siitä etteikö näin voisi käydä, mutta kun edes vähän nostaa päätään sieltä puskasta ja miettii tätä kokoasiaa ni ei siinä voi muuta ku huomata miten kilahtaneeltä tä koko systeemi kuulostaa

olen jatkuvasti ollut sitä mieltä että tämä on tempaus hankkia lisää tukijoita näihin newage uskontojen pariin. hirveesti toitotetaan rakkautta ja rauhaa, luvataan utopista maailmaa. mitään ei tapahdu, mutta lynkataanko blossom ja muut kanavoijat ?

ehkä joissakin piireissä heidät verbaalisesti lynkataan, mutta nämä ketkä uskoivat blossomia ja muita… he nielevät saman pajunköyden uudestaan blossomin sanoessa että illuminati tai negatiiviset energiat estivät heitä tulemasta.

sitten blossom suosittelee kaikkien asiasta kiinnostuneiden hankkimaan hänen tai muiden kanavoijien kirjoja joissa valmennetaan seuraavaan vastaavaan ikkunaan, and thus new age uskonnot saavat aimo kasan uusia jäseniäja rahaa jolla taas porskuttaa iloisesti pari vuotta.

5 10 2008
tEPI

TOTUUS ja HUTTU. Taidatte ottaa tän jutun melko tosissanne. Selailkaapa nää 14.10. aiheiset keskustelut ja huomaatte olevanne eniten asiasta puhuvat henkilöt. Jos tosissaan teitä ei kiinnosta tämä aihe ja ette usko niiden tuloon niin menkää vapaasti selaileen nettiä muualta ja etsikää sieltä aihe joka kiinnostaa, eiköhän teidän mielipiteet ole jo selvillä.

5 10 2008
Huttu

jaa.. no kyl täällä muutki täst keskustelee yhtä paljon kuin minä ja Totuus

jos tämä ei yhtään kiinostaisi minua niin en olisi koko blogilla. mutta paranormaalit tapahtumat sekä tieto ufoista ja avaruusolennoista on oikeastaan aika lähellä sydäntäni.

tepi pitäisikö minun sokeasti uskoa kaikki mitä netti ja tämä sivusto kertoo ihmisille jotta ansaitsisin luvan oleskella täällä sekä ilmaista mielipiteitäni ?

mut joo, ehkä täst o nyt jauhettu tarpeeks, osa ihmisistä uskoo, osa ei, jotkut ovat siltä väliltä. im cool with that 🙂

5 10 2008
Hot the Pot

Kannattaa zoomailla etelänavalle.

5 10 2008
Name

Katsoin google earthiin, näkyi jokin muoto. Katsoin n. 15min myöhemmin, se oli tuplasti pidempi ja eri muotoinen. Ei ole mitenkään loogista ajatella, että avaruusalus muuttaisi muotoaan joka viides minuutti ja vaihtaisi paikkaa.

Ennenkuin näen omin silmin, sanon että huijausta koko juttu.

5 10 2008
Maijapop

”Katsoin google earthiin, näkyi jokin muoto. Katsoin n. 15min myöhemmin, se oli tuplasti pidempi ja eri muotoinen. Ei ole mitenkään loogista ajatella, että avaruusalus muuttaisi muotoaan joka viides minuutti ja vaihtaisi paikkaa.”

Mitä epäloogista siinä muka on?
Jos joku henkilö ei ymmärrä jotain asiaa, se ei automaattisesti tarkoita sitä ettei itse asiassa olisi logiikkaa. Kannattaa hyväksyä ainakin sellainen asia, että ihminen ei ole lajien fiksuimmasta päästä, ja että vaikka meillä on maapallolla päteviä ja ns. universaalisti päteviä fysiikan lakeja, emme silti vielä tiedä kaikkea, ja meidänkin kaikissa teorioissamme on vielä aika ammoisia aukkoja. Joten hyväksytäänpä nyt ainakin sellainen fakta, että ollaan laji, jolla on tietomääräänsä nähden naurettavan korkea ego.

5 10 2008
Maijapop

ja ps. new age uskonnot on ”muiden” uskojien muodostama käsite niistä jotka uskovat ns paranormaaleihin ilmiöihin. new age ei ole missään muodossa järjestäytynyttä tai sellaista mihin tarvitsisi mitenkään liittyä. sen kannattajat eroaa toisistaan yhtä paljon kun kristitty hindusta.

5 10 2008
HigherFlo

Näin taas unen. Näin unessani 6 auringonlaskua ja olin itse jollain vuorella katsomassa kunnes kirkas valo syttyi ja siihen tulivat jälleen numerot 10.10

Voiko tämä olla edes totta enään? Jos on niin varautukaa päivään 10.10

5 10 2008
JFK

Mitenhän usein nuo päivittää Google earthin satelliitti kuvia. Meinaan ettei ne aina ihan tuoreimpia ole. Alkoi vain mietityttään jos jokin oli muuttanut muotoaan 15min aika välillä.
Yritin vähän Googletella vastausta muttei löytynyt kun pikasesti selasin.

Joskus kun on tullut rakennustöitä vastaan jotka on päättynyt jo kuukausia sitten.

Ja ettei nyt menis ihan aiheettomaksi niin olen tehnyt päätökseni. Tervetuloa jos tuleevat, mutta en siihen usko ennenkä 10 uutisista näen ja siltikkin vielä pikkaisen epäilisin.

5 10 2008
meitsi

btw kanavoin just viestin valon tuojilta että ne ei nyt pääsekkää vielä tulee ku löpö aka bensiini loppu aluksest ni joutu lähtee takas himaa!! ens vuonna kuulemma uudestaa 09.09.09

5 10 2008
Totuus

Haha. Niin varmaan bensa loppuuki koneesta. Ens vuonna sitte uudestaa. toivottavasti ottavat leipää mukaan.

Ps. 14.10 ei tapahdu mitään

5 10 2008
Huttu

olisi muuten erittäin mielenkiintoista kuulla jonkun oikean ufo tutkijan mielipide tästä asiasta

5 10 2008
J.T

”btw kanavoin just viestin valon tuojilta että ne ei nyt pääsekkää vielä tulee ku löpö aka bensiini loppu aluksest ni joutu lähtee takas himaa!! ens vuonna kuulemma uudestaa 09.09.09”

Mulle taas kanavoitiin että ne yrittää paraikaa saada liftikyytiä himaan, mutta ku liikenne avaruudes on vähän harvempaa niin niillä voi kuulema vähän kestää.

5 10 2008
Frost

14.10 olis hyvä, ku oon lomalla 🙂 voisin koko päivän tähystää taivasta. Uskon ilmestymiseen 52 %:sesti. Ei haittaa, jos ei näy mitään, mutta olis kiva saada jotain isompaa nähtävää 8)

Jos näen jotain, laitan final countdownin soimaan! 😀 Fiiliksessä mukana 8)

5 10 2008
kabanossi

wespa,
minkä takia kommenttini on poistettu?
olin kirjoittanunt mielestäni asiakommentin.
tekstini oli skeptinen 14.10 suhteen, mutta silti toivoisin päivän tapahtuvan.
saanko tekstit takaisin?

5 10 2008
Anonyymi

Itellä näkyy just nyt google earthissa samanlainen ”ilmiö” kuin tuossa videolla. Ompa paranormaalia jos google earth vähän tilettää. Näkyy muuten tuossa Norjan päällä. APUA! NE TULEVATKIN SUOMEEN! Otetaampa nyt järki käteen eikä innostuta liikaa, näkyy johtavan liialliseen toiveajatteluun.

6 10 2008
Antti

Suomesta tulee Alabama!

6 10 2008
6 10 2008
Äiti

Itsellä päällimmäisenä on pelko lasten puolesta, jos ”valo-olennot”saapuvat. Joudunko eroon lapsistani ja rakkaistani? Entä jos he eivät tulekaan hyvin aikein? Kuitenkin innolla odotan tuota päivämäärää ja todellakin toivon ja haluan että tämä maapallomme saataisiin vähän paremmalle tolalle, olemmehan kaikki jo todistaneet luonnonkatastrofeja, ilmastonmuutosta, taloudellisia ongelmia jne.. Kameraa kannan mukanani jatkuvasti, tovotaan että myös täällä suomen kamaralla päästään näkemään jotain hienoa 😉

6 10 2008
J.T

”Itsellä päällimmäisenä on pelko lasten puolesta, jos “valo-olennot”saapuvat. Joudunko eroon lapsistani ja rakkaistani?”

Kyllä. Mulle kanavoitiin juuri valoukkojen paikallinen ménu, jossa ilmenee että heidän kansallisherkkunsa on Maapallolaisten lapset. Tarjoillaan salaatin ja mausteiden kera.

6 10 2008
minävaan

Kamoon.

Voitte olla ”Valon Sotureita” ilman mitään avaruusolentoja. Ainoa mitä tarvitsette on rakkautta. Se parantaa.

Spread the love. Siitä tulee hyvä olo, muille ja itselle.

6 10 2008
Nomi

Menee mielenkiintoiseksi !
Itselläni on koneella google earth ja siinä on näkyvissä suuri kolmionmuotoinen ”mikälie” ? Kuvittelin sen olevan satelliitin päivityksestä johtuva katvealue, mutta nähtyäni säätutkan kuvan ei se selitys enää kelpaa. Käyn usein katsomassa ilmatieteenlaitoksen säätutkan ottamaa kuvaa http://www.fmi.fi/saa/sadejapi_4.html mutta koskaan ennen en ole nähnyt kuvan reunasta puuttuvia paloja ja ne jopa täsmää google earthin kolmion liikkeiden kanssa !!!???

6 10 2008
Wespa

Ruotsin säätiedotuksessa näkyy sama ilmiö, mikä Google Earthissakin! Katsokaa vasempaan reunaan…

Lisäsin videon artikkeliin.

6 10 2008
litsari

hmm. uskoako vai eikö? noi sateliittikuvat ja google earthit kyl vakuutti mut.
:/ kokokin täsmää.
Onkohan tämä sitten se hetki?

-litsari

6 10 2008
Äiti

Minulla ei näy tuossa satelliittikuvassa sellaista kellonaikaa kuin Wespa sanoit? Näkyy vain klo 13:42 asti nuo kuvat.

6 10 2008
Phantom

Google earthissa näkyy sama ilmiö tällä hetkelle. Suomesta ja Ruotsista vähän ylöspäin. Pohjoisella jäämerellä

6 10 2008
Näkymätön alus/aluksia maapallolla « paranormaaliblogi.net

[…] Linkit Ruotsin säätiedotusvideoon, Google Earth -kuviin, ilmatieteenlaitoksen sivulle ym. missä puhuin tässä artikellissa löydät tästä artikkelistamme, johon päivitämme jatkossakin muita todisteita. […]

6 10 2008
jetb0x

joha on kummallisia SATTUMIA nää kaikki. 🙂

6 10 2008
jetb0x

vou………… vähä hämää!!!!!

6 10 2008
jussee

suurin osa näistä ”uskovaisista” on alle 16v jotka uskoo tohon valon lähettiläät humpuukiin.. ei todellakaan tapahdu mitään.. vaikka itse uskonkin että tuolla jossain on älyllistä elämää.. joo ne tulee jos mahdollisimman moni uskoo.. huh huh mitä kuraa..

6 10 2008
gg

Siistii et kuulutaa alabamaa

6 10 2008
Vikke

no eiköhän ne tuu 😀

6 10 2008
jetb0x

mutta ennen ei google earthissa tollasta mulla näkyny, entä miten onnistui näkymään ruotsin satelliiteistä? miten omassa ilmatieteenlaitoksen sivuille? eikö niiden ”viestissä” nyt sanottu että peittäisi monta osavaltiota, ja tuo kolmia on suhtkoht iso möykky! 🙂

6 10 2008
J.T

Voin ainakin ensi tiistaina naureskella pitkin työpäivää kun ajattelen näitä huuhaan uskojia, jotka pällistelevät taivasta heti uuden vuorokauden alettua 😀 Kannattaa muuten nappasta jotain lukemista mukaan, voi tulla vähän tylsää jos istuu 24 tunnin ajan kytäten taivasta 😀
Ja kaljapäkkiä tai viinapulloa suosittelen myös, sillä huuhtoutunee ainakin osa pettymyksestä alas kun taivaalta ei alakkaan satelemaan ufoukkoja.

6 10 2008
^__^

”Ja kaljapäkkiä tai viinapulloa suosittelen myös”, toisaalta, jos tinttaa liikaa niin voi hyvinkin alkaa niitä UFOja lentelemään! 😮

6 10 2008
Discloseblogger

nostradamus myös ennustanut tämän lokakuun jutun?
”Quatrain 1,46

Very near Auch, Lectoure and Mirande
a great fire will fall from the sky for three nights.
The cause will appear both stupefying and marvellous;
shortly afterwards there will be an earthquake.”

kylkeen liitetty myös tulevat isot maanjäristykset amerikan länsirannikoilla.

6 10 2008
R1NN1

Jos tää tosiaan tapahtuis ja joku iso alus leijuis talon yllä 14. päivä ni mä menisin ainakin ihan sekaisin :DD Isot kyltit, joissa haistattaisin vitut maailman uskonnoille ja niille, jotka uskoo jumalaan etc.

Jostain syystä ihmiset pitävät UFO-kiihkoilijoita epätavallisina, likaisina nörtteinä, joilla ei ole elämää. Mutta sitten niitä täysin normaaleina, jotka uskovat iankaikkiseen jumalaan. Sama asiahan se on uskoa sekä jumalaan, että UFOihin. Jumalkiihkoiliajt ennustivat, että jeesus herää henkiin vuonna 2000 etc. mutta mitään ei tapahtunut. Täysin sama juttu! Ihmisillä on halu uskoa, joten antakaa kaikkien uskoa siihen mihin he haluavat uskovat ja lopettakaa UFO-uskovien dissaaminen.

6 10 2008
J.T

”“Ja kaljapäkkiä tai viinapulloa suosittelen myös”, toisaalta, jos tinttaa liikaa niin voi hyvinkin alkaa niitä UFOja lentelemään! :o”

No sit ei ois ainaka odotellu turhaan 😀

7 10 2008
druqx

tota tota… pitääkö olla flipannu hippi että voi ihan vaan hyväksyä mahdollisuuden että mitä jos? ei tekis varmaan pahaa kellekään? turha noita on sen ihmeemmin kuumotella, jos ne tosiaan haluais posauttaa mestoja niin ei siihen kai lupia kysellä tai leikitä kaveria…
taktisen ajankohdan ovat valinneet, luulis kommunikoinninki sujuvan, semilanceata. niin omituista ja hämärää toimintaa on ollu liikkellä jo aika pitkään (c’mon, jokela & kauhajoki, matti vanhanen, lhc, ->2012) että en ylläty enää mistään…
jos ei tuu niin masennun mut onko jotenki väärin saada toivoa ja kiksejä edes jostain? (esim.) 2000-luku FinLand Hellsinki on raaka paikka, fps, ihmisten ei pitäis elää näin… näiden varjolla on jotenki epäreilua yrittää dumaa jos haluu uskoa johonki hyvään. perusoleminen tarjoaa sitä verrattaen aika vähän ni on ihan reilua olla viikko ekstaasissa ja kiinnostua jostain muusta ku siitä samasta erämaasta + vammasista ihmisistä jota on ikänsä ihmetelly kyllästymiseen asti.
ei tarvitse olla Fanaattinen Kilipää ja Yrittää Olla Oikeassa. se ei hyödytä ketään. tollasen meiningin takia blossekaan ei ole laillista… ei tarvitse olla Fanaattinen Kilipää, paljon siistimpää on odottaa, jos ei natsaa ni ei sit mitään mut 100% varma että paremmat olot näin saa ku Intternetissä Pätemällä.. tulevaisuus on aika synkkä et kai se on tässä tai sit ei…

7 10 2008
Pena

He tarkkailevat mitä me teemme tähän 14.10 päivään mennessä ja miettivät milloin kannauttaisi näyttäytyäm.

He ovat täällä.

7 10 2008
J77

se parhaiten nauraa jolla vahvin lääkitys.

7 10 2008
Wespa

Lisää vettä myllyyn:

Lisätty uusin video taivaalla näkyvästä valoa taittavasta kohteesta.

7 10 2008
wind

ei oikein vakuuta nämä videot… eikö noi ruotsin (ja muutenkin yleensä) sää kartan kuvat ole arvioituja ja laskettuja, animointeja siitä mitä seuraavan parin päivän päästä tulee tapahtumaan säässä. ja miksi niihin olisi siiten laskettu mukaan tuo reunama.. huomautan myös että meteorologi ei kertaakaan mennyt sen rajan päälle tai koskenut siihen joten se olisi täysin mahdollista lisätä jostain aikaisemmasta video kuvasta ton päälle

vielä voisin kysyä että miten nuo pilvet ilmestyvät suoraan tämän ”aluksen” vierestä. eivätkö nämä korrektimmin joko ylittäisi ,alittaisi, kiertäisi tai ympäröisi ”aluksen” eivätkä kulkisi suoraan sen läpi niinkuin jossain kuvissa nyt näyttäisi tapahtuvan…

totta puhuakseni, en pidä kovinkaan suurena todenäköisyytenä näitten ”valon tuojien” tuloa enkä usko että se välttämättä, vaikka tapahtuisikin, olisi meille oikeasti kovin ”hyvä” asia… maailmassa kun on tapahtunut useamminkin liikehdintää tämän mystisen yleispätevän ”korkeamman hyvyyden” nimeen ja aina on porukkaa lahdattu vain koska heidät tuomittiin ”pahoiksi” ja he eivät sopineet tähän uuteen ”hyvään” maailmaan.

tulkoot toki jos ovat tullakseen, kunhan eivät minua tule häiritsemään.

7 10 2008
Bearz

Huh! Itsea kaverin kanssa pari viikkoa ellei kuukautta sitten mietittiin että mitä nuo oudot ”palikat” taivaalla olivat! Monta semmosta pitkää viivaa meni pitkin taiavasta ja kummasteltiin sitä. Uskon, että jotain tulee tapahtumaan..

7 10 2008
8 10 2008
Fluffi

taisi venäjän matkustajakone kosahtaa federation of light:in koneeseen 😀
Kun niin tuntemattomasta syystä putosi

9 10 2008
Marie

Otan Valon Tuojat vastaan avoimesti. He eivät (monien mukaan) tule vihassa, mutta millainen on ihmisten näkemys? Minä ja yksi ystävistäni uskomme vahvasti ufoihin, ja kukaan muu luokaltamme ei usko. Onneksi minä ja ystävämmevoimme nyt todistaa tämän kaiken. Kaikki saavat tietysti päättää, uskovatko vai eivät, mutta itse olen jo päätökseni tehnyt. Kolmastoista päivä en malta nukkua illalla. (Tiedättekö muuten että ufokohtaaminen sattuu syyslomalla?) Myöskään serkkuni (jonka luona vietän syyslomani) ei usko. Toivon että kaikki ihmiset tällä pallolla ymmärtävät olla hyökkäämättä kyseistä alusta vastaan. Itse olen nähnyt useita ufoja, ja huomasin ikuistaneeni vahingossa leirikoulussamme tilanteen, jossa rinnakkaisluokkalainen tyttö katsoo kameraan, ja hänen vieressään on keltainen valopallo. Vaikka ufot eivät saapuisikaan neljästoista päivä, tiedän että niitä on. Ystäväni on myös ikuistanut tilanteen, jossa näkyy ufo: hän oli lomailemassa turkissa, ja otti kuvan hotellistaan. Kun hän katsoi kuvaa tarkemmin, hotellin yläpuolella näkyi hohtava kiekko. (ystäväni oli jo silloin tullut takaisin suomeen) Itsekkin olen bongannut kolme ufoalusta google earthissa. Ne ovat liikkuneet aina, kun avaan ohjelman. Jään innolla odottelemaan neljättätoista päivää 😉

12 10 2008
joku vaan

bongasin juuri päivä 12.10.08 klo:18,52 että suomesta vähän ylöspäin on ufon muotoinen näkymätön kohta taivaalla ja sen perässä on sellainen vähän kuin verkko mutta se on syvä kuin se olisi sellainenjoku millä kerätään jotain tai joitain

12 10 2008
joku vaan

ja kohta han se oli tietenkin hävinnyt

12 10 2008
Eric

”Onneksi minä ja ystävämmevoimme nyt todistaa tämän kaiken”, mahtaa todistusaineisto jäädä vähäiseksi, harmittaako? Tämän jälkeen voit pysytellä koulussa paremmin hereillä, että vältyt jatkossa tämän kaltaiselta herkkäuskoisuudelta ja typerältä informaatiolta. Sivistykää hyvät ihmiset.

13 10 2008
13 10 2008
Sonne

Paholaisen asianajajan linkin jälkeen lähdin epäilemään tuota google earthilla näkyvää alusta, mutta itse uskon ja haluaisin tämän tapahtuvan.

14 10 2008
Jepjep

Sellasta vain noista Google Earth kuvista:
Vaikka maapalloa kiertääkin lukemattomia sääsatelliitteja, niillä on tietty kiertorata, joka vaihtelee. Aina eivät kaikki satelliitit saa kuvattua säätä tasaisesti ympäri maapallon, vaan jää katvealueita.
Nämä Google Earthissa ym sääjutuissa näkyvät ”ufot” ovat vain katvealueita.
Niistä tulee väkisinkin suorakulmaisia, kun satelliitit kulkevat suoraan ja kuvaavat ympäriltään tietyllä säteellä. Kun jokin alue nyt sattuukin jäämään kuvaamatta, kyseisellä alueella voi näkyä kolmio taikka parhaimmillaan monikulmio.

16 10 2008
janne

Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

Eikä siihen tarvita kanavointia.

28 10 2008
Tabel

En oo kattonu mitään videoita, mut tiedän, että ne on täällä joka päivä. Odotan että kaikille yhteinen ilmestyminen tapahtuu.

15 11 2008
Emmi

Mä uskon vakaasti että ne tulee.

16 11 2008
Ada

ettikää googlesta california drone ja ottakaa kuvahaku jos ette saannu sellasii juttuja mitä toivoitte nii: http://www.paranormaali.com/index.php/2008/10/03/california-drone/

16 11 2008
Ada

minä uskon että ne oli jo tullu ja että ne kattelee meitä ja päättää onko ihmiskunta valmis vai ei:)

16 11 2008
Ada
5 01 2009
Tapani

Olin jo unohtanut tämän. Tulivatko ne ufot vai eivät?
%d bloggers like this: