Outoja reikiä Venäjän metsissä

2 06 2008

1980-luvulta lähtien on joihinkin Venäjän metsiin alkanut ilmestyä outoja syviä reikiä. Reijät sijaitsevat alueella, jossa on paljon puita ja muuta tiheää kasvustoa, joka estää tavanomaisen kaivuu-, poraus- tai louhintalaitteen paikalletuonnin. Reikien ilmestyminen on siis täysi mysteeri.

Katso lähteestä lisää kuvia.

Lähde: englishrussia.com

Kiitokset vinkistä Hannulle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

96 responses

2 06 2008
Neena

pelottavaa:D

2 06 2008
Jonizz

Näyttää vähän vanhan ajan kullan kaivoksilta, jotka siis kaivettiin ihan suoraan maahan, jossain päin esim afrikassa käytetään tätä tekniikkaa.

Mutta ne ei ole ihan noin syviä,vaan jotain 6-9metrin syvysiä.

2 06 2008
julle

Uusi myyrälaji?

2 06 2008
hannu

Tuossa yksi reikäesimerkki; halkaisija ollut 6m!

http://english.pravda.ru/science/19/94/378/13614_aliens.html

Ja mikä tärkeintä: reikä on syntynyt yön aikana. Eläimet eivät tule reiän lähelle syömään.

Mielenkiintoista totta tosiaan.

2 06 2008
Tunhhu

siis wtf ? 😀 ..mistä noi on tullut ? onko mitään spekulaatiota ?

2 06 2008
Covenant

Hmm… mielestäni liian sileät reunat ihmisten tekemiksi…

2 06 2008
Kerttu

Ja kuinkas syviä nuo ovat? Onko humuksen alla kalliota vai pehmeempää maa-ainesta? Aku Ankassa oli kerran stoori, jossa maan kuoren alapuolella oli maailma, jossa asui sellaisia pallon muotoisia olioita. Jos nuo reiät ovat maanalaisten pallo-olioiden laukaisuratoja maan pinnalle?

2 06 2008
jandera

Tuli jotenkin Alien vs. Predator mieleen kun noi kuvat näin. x’) Mutta joo, aika mielenkiintoista. Syvyys olis tosiaan mukava tietää.. ja loppujen lopuksi se, mitä varten nuo on. Ja tietysti jollakin saattoi olla liikaa aikaa, mut… ;D Kuka tietää.

2 06 2008
Makru

No tuolla sivuilla olevissa kuvissahan nuo näyttää menevän noitten reikien sisälle niin onko siel ihan pohjalla mitä? Loppuuko se ihan noin vain vai onks siel joku luolasto tms.?!?!?!?!

2 06 2008
Totuus

En tiedä kannattaako tuota paranormaaliin liittää. Kyllä varmasti tuolle joku järkevä selitys on. Kenties jotain vanhanaikaisia kaivoksia jolla yritetty löytää jotain

2 06 2008
Arctica

Eikös nuo ole hiidenkirnuja?

2 06 2008
Speku

Jenkit testailevat satelliitteihin asentamiaan superlasereita, joita ovat kehittäneet sotilaskäyttöön. Tehopelejä, tekevät komeita reikiä.

2 06 2008
RockHill

Hiidenkirnuthan syntyivät kallioon tuo taas näyttää enemmän maalta ja hiidarit ovat pikkaisen leveempiäkin vielä.

2 06 2008
RockHill

Joopa jenkit sohottelee venäjää laasereilla 😀 ei näin.

2 06 2008
Mephistopheles

Vähän hiidenkirnuilta kyllä näyttää…

2 06 2008
Mephistopheles

eiku joo, toi onki tommosta pehmeämpää maa-ainesta 😀

2 06 2008
totuus

THIS IS SPARTAAA!!

😀

2 06 2008
Maratzu

Venäläiset vaan etsii siinä paikkaa ydinjätteelle ja on tehnyt niitä reikiä vaan testaakseen onko siellä tarvittavaa kallioperää.

Tai sitten ne on testailut uusia alaspäinsuuntaavia pommeja luonnossa.

En usko, että noissa on mitään yliluonnollista.

2 06 2008
Iippa

Aika jännä!

2 06 2008
Neena

Siitä hiidenkirnusta, että kyllä tossa ekassa kuvassa näyttäisi ihan kalliota olevan . Ihan hyvin voi olla hiidenkirnu

2 06 2008
elael

aika outoa

2 06 2008
Luistin

uusin black&decker

2 06 2008
Hopeasurffari

Maailmanlopun merkkejä? Hopeasurffari-elokuvissa oli tuollaisia reikiä, tosin astetta isompia. 😀

2 06 2008
FuneralFreak

Näähän on niitä jääkaudella tulleita röörejä ku kivi on jääny pyöriin johonki monttuun virras

2 06 2008
Phoebe

Melko outoa tuo tuollainen. Miten kummassa joku/jokin saa ne aikaa niin, että kukaan ei huomaa? Vaikka eihän se todellakaan mahdotonta ole. Sienestäjille voi käydä huonosti, jos ne tonne putoaa 😀

2 06 2008
Wespa

Korjailempas hiukan joidenkin harhakäsityksiä asiasta. Kyseessä ei ole mikään normaali luonnon aiheuttama reikä, joita kehittyy satojen vuosien saatossa, vaan reikiä on alkanut ilmestymään paikoille, joissa niitä ei ole siis ennen havaittu. Kuten blogausessakin mainittiin, niin ympärillä on niin tiheään puita ym. että on mahdotonta tuoda paikalle sellaista laitetta, jolla tuollaisia reikiä voisi normaalisti tehdä.

2 06 2008
hannu

S24 esitettiin että syynä on pohjaveden tms. eroosion aiheuttama luolasto ja rojahtaminen pohjakerroksissa, jolloin maan aines tipahtaa sinne ja lopulta ylin maankerros.

Tuntuu silti että silloin ei syntyisi siistejä pyöreitä onkaloita. Vaikea sanoa..

2 06 2008
komentaattori

Kuinkahan nopeasti kyseiset reiät ovat syntyneet? Juuri hiljattain tuli tv:stä dokumentti jossa Afrikassa tyypit kaivoivat ämpäri/lapio -yhdistelmällä kultaa maasta. Tekivät juuri samanmuotoisia reikiä maahan jotka olivat todella syviä.

2 06 2008
jeppe

Ei mitään raporttia edes että olisi mitään ilmakehän läpi tullut tarkoittaen Meteoriittia tai jotain muuta.? nuo reiät kyllä näyttävät liian sileiltä ihmisen tekemäksi. No odotellaan mitä selviää. harmi kun ei ole kerrottu mitä pohjalta löytynyt? liekö sitten niin salaista? mene ja tiedä.

2 06 2008
Phoebe

”Ei mitään raporttia edes että olisi mitään ilmakehän läpi tullut tarkoittaen Meteoriittia tai jotain muuta.?”

Luulenpa, että , meteori olisi saanut aikaan kraaterin, onkalon sijasta.
Eikös kuvassa oleva mies laskeutunut pohjalle asti? Eli siis sieltä ei kai löytynyt mitään kummoista, kerran siitä ei tekstissä mainittu.
Tulee tässä vain mieleen, että ufot olisivat tuon reiän tehneet, ja ottaneet jotain maanäytteitä? edit: Mitä ideaa muuten olisi tehdä vain onkalo maahan?

Kaikella on tarkoitus…

2 06 2008
Kissansilmä

Hmh 😀 Kenties mustia aukkoja? ;D Kun eikös silloin jokin aika sitten täällä ollut juttu siitä, että joku laite(en ole varma oliko se joku laite) saattaa synnyttää mustia aukkoja..

2 06 2008
Huttu

melko outoa..

Marsista on myös löydetty outoja reikiä jotka ovat erittäin syviä. hehe kuka ties näillä on jokin yhteys. Tosin marsin rei’ät ovat halkaisijaltaan suurempia

http://www.space.com/scienceastronomy/070605_mars_hole.html

2 06 2008
jeppe

Se laite oli se joku erittäin suuri hiukkas kiihdytin ja joku proffa ”en muista nimeä” sanoi että se saattaa aiheuttaa noita mustia aukkoja tai madon reikiä jotain sellaista, mutta muut proffat olivat erimieltä niinkuin aina. mut aihe oli kiinnostava siitä oli tieteenkuvalehdessä artikkeli.

2 06 2008
Wespa

Musta aukko on avaruudessa esiintyvä ilmiö ja on ihan eri asia, kuin syvä reikä maassa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Musta_aukko

Madonreikä tarkoittaa taas ns. portaalia eri aikaan tai paikkaan ja ei ole fyysinen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Madonreik%C3%A4

2 06 2008
Jonizz

Tuskin ny ”ufot” ovat nämä tehneet XD kai niilla on parempaakin tekemistä kuin tulla maapallolle ja poramaan reikiä venäjän metsiin XD

2 06 2008
Anonyymi

Ufot on jo liian kaukaa haettua :DD

2 06 2008
Anonyymi

Naurettavaa edes ajatella noita ufojen tekemiksi. Kyllä ne varmaan on näytteitä täältä kerennyt ottamaan jos ne täällä on käyneet. Naurettavaa

2 06 2008
Anonyymi

Ja miksi tämä uutinen on täällä? Wespa sanoi ettei ole luonnon synnyttämiä, tekeekö se sitten tästä paranormaalia?

Kaikkien täällä olevien juttujen ei ole tarkoitus olla yliluonnollisia, vaan myös oudot jutut kelpuutetaan. Jokainen saa kuitenkin päätellä onko tämä paranormaalia vai ei.
– Wespa

2 06 2008
Antti

Liian sileitä ihmisen tekemiksi? Kuinka niin? Juuri ihminenhän tekee ns. täydellisiä kuvioita luontoon, esim. pellot on usein todella symmetrisiä ja järjestelmällisiä. Luontohan sitävastoin useimitten muovaa asioista paljon rosoisempia ja satunnaisempia.

2 06 2008
Haukka

”Liian sileitä ihmisen tekemiksi? Kuinka niin? Juuri ihminenhän tekee ns. täydellisiä kuvioita luontoon, esim. pellot on usein todella symmetrisiä ja järjestelmällisiä. Luontohan sitävastoin useimitten muovaa asioista paljon rosoisempia ja satunnaisempia.”

Ei kyllä tuon linkistä avautuvan kuvan maisemaakaan luulisi äkkiseltään luonnon aikaansaamaksi mutta kyllä se on. Luonnosta löytyy yllättävän paljon muotoja jotka seuraavat matetaattisia kaavoja, esim. kultainen leikkaus on todella yleinen luonnossa.

3 06 2008
Antti

Tiedän kyllä. Mutta yleensä tuollaiset matemaattisen täydelliset tekeleet, oli ne sitten taideteoksia tai kaivauksia ovat ihmisen tekemiä. Siksi ei mielestäni voi sanoa että nuo ovat ”liian sileitä” ihmisen tekemiksi.

3 06 2008
Raubtier

”On this pictures people go down to one of such holes but it just finishes with nothing”. Eli pohjalla ei ole mitään,se vaan päättyy… Eli kyseessä ei ainakaan ole tuttu luonnon ilmiö vaan jokin selittämätön hommeli. Pohjavesi teoria on sit ainakin hylätty. Tulisi mieleen jokin laaseri mutta kun tuo ylempi kuva on niin erillainen.

3 06 2008
AngelDust

Eikähän noi oo predatorien tekeleitä :D.

3 06 2008
Phoebe

Nojoo, minusta mikään ei ole kaukaa haettua. Lähetämme ufoille viestejä avaruuteen, joten jos tämä on niiden viesti meille :DD

Mitä vikaa?

4 06 2008
Lizard

Näistä onkaloista tulee mieleen Credo Mutwan kertomus Afrikassa olleista humanoideista, jotka tulivat nimenomaan esiin maassa sijainneista rei’istä.

Jos joku ei Credoa tai hänen tarinaansa tunne, niin Youtubesta löytyy kyllä stooria. David Icke haastatteli miestä liittyen Afrikan historiaan ja Liskorodun olemassaoloon. Mutta se on jo eri tarina se…

4 06 2008
Wespa

^Joskus aikoinaan katsoin tuon kyseisen videon ja aika kiinnostavaa settiä oli. Mutwa kertoi historiaa tuhansien vuosien takaa…

5 06 2008
jjoo

Mukavii reikii on. 😀

5 06 2008
insertnamehere

Ois hauska nähä mitä noiden reikien päässä on, kun tässä sitä ei mainittu? :S

5 06 2008
Phoebe

Ois hauska nähä mitä noiden reikien päässä on, kun tässä sitä ei mainittu? :S

Nimenomaan, mutta mitä ideaa noissa rei’ssä on, jos ne eivät johda mihinkään yms?
Voivathanne todellakin olla luonnonilmiöitä, mutta mikä voima ne on saanut aikaan?

7 06 2008
sissijuusto

hiidenkirnuja nuo eivät ainakaan ole, sillon reikä ei olisi noin syvä eikä suora. kun kivi pureutuu kallioon se kuluu samalla. ja jos kerran nuo ovat nopeasti syntyneet…
kun katsoo tuota kuvaa huomaa että pohjemmalla on rosoisempaa, varsinkin alemmassa kuvassa… tiedä mitä tarkoittaa…
veikkaisin ihmisen tekemää, mutta aika paljon työtä sekin vaatii… aika jännä

8 06 2008
rezaR

”Ja kuinkas syviä nuo ovat? Onko humuksen alla kalliota vai pehmeempää maa-ainesta? Aku Ankassa oli kerran stoori, jossa maan kuoren alapuolella oli maailma, jossa asui sellaisia pallon muotoisia olioita. Jos nuo reiät ovat maanalaisten pallo-olioiden laukaisuratoja maan pinnalle?” Ja minä ulostin just raakatimantin.

8 06 2008
rezaR

”Nojoo, minusta mikään ei ole kaukaa haettua. Lähetämme ufoille viestejä avaruuteen, joten jos tämä on niiden viesti meille :DD” Ja ne tulee pistään reikiä meidän palloon? Tosi reilua.

8 06 2008
rezaR

”Hmh 😀 Kenties mustia aukkoja? ;D Kun eikös silloin jokin aika sitten täällä ollut juttu siitä, että joku laite(en ole varma oliko se joku laite) saattaa synnyttää mustia aukkoja..” hiukkaskiihdytin. Musta aukko on massakeskittymä ei kuoppa maassa.

9 06 2008
Mikko

portti helvettiin….

9 06 2008
Mikko

missähän päin venäjää tämä on tapahtunut? Ehkäpä Tunguskan räjähdys 1908 toi mukanaan maapallolle jotakin ulkoavaruudesta, ja ehkäpä tuo kyseinen poraamis-homma on osa ”sen” etsintää.

9 06 2008
Pupi

Vähänku hiidenkirnut : P
Mut ehkä pienempiä.

9 06 2008
Pupi

Aaijaa. No en lukenut kommentteja kunnolla. Ei sitten 😀

9 06 2008
Jaarno

Makru (10:00:12) :

No tuolla sivuilla olevissa kuvissahan nuo näyttää menevän noitten reikien sisälle niin onko siel ihan pohjalla mitä? Loppuuko se ihan noin vain vai onks siel joku luolasto tms.?!?!?!?!

Tuolla Englishrussia.com sivullahan sanottiin näin:
On this pictures people go down to one of such holes but it just finishes with nothing.
Elikkäs suomeksi: Tässä kuvassa ihmiset menecät yhteen reikään mutta se päättyy kuin tyhjään.

Mitään siellä ei ainakaan ole mutta entä jos sieltä on otettu jotain pois?

9 06 2008
gh0stb0y

Hiidenkirnut on leveämpiä ehkä pikkuisen, mutta matalempia kun noi reijät???

9 06 2008
gh0stb0y

Eikä reikään mene IHMISIÄ vaan IHMINEN. People = ihminen, peoples = ihmisiä.

9 06 2008
Ufomies

”People” on ihan yhtä käypänen monikkona kuin yksikkönäkin. Peoples olisi enemmänkin ”kansat”…

9 06 2008
Jaarno

gh0stb0y (16:15:29) :

Eikä reikään mene IHMISIÄ vaan IHMINEN. People = ihminen, peoples = ihmisiä.

1 ihminen sinne tosiaan näyttää menevän. Ainakin kuvien perusteella.
Englannin taitosi ei näköjään kovin hyvä ole.
Peoples ei ole tietääkseni edes sana. People on yksikkö sekä monikko ihmisestä.

9 06 2008
Jaarno

Jaa-a otetaanpa takaisin. Muistin just että sehän on sanan people yksikön 3. persoona

9 06 2008
nörääjä

ja joku valtio tietenkin tietää syyn ja alkuperän noille koloille mutta pimittää meiltä tavallisilta pulliaasilta kaiken :/

10 06 2008
Jaarno

Kaikki näyttävät vaan jättää huomioimatta yhden lauseeni 😀

Elikkäs jos maan alle on haudattu jotain tavaroita joita alienit nyt hakivat?
Vähän samalla tavalla kuin Maailmojen Sota elokuvassa.

En itse usko edelleenkään tälläisii asioihin mutta on tuossa kyllä mietittävää.

11 06 2008
Wautsi!

eiköhän nuo nyt ole kuitenkin porausjälkiä. normaalijuttuja.

11 06 2008
Jaarno

Porausjälkiä keskellä tiheää metsää? Eiköhän porauksista olisi kerrottu muillekin. Ja mitä hyötyä porata metsiin reikiä?

11 06 2008
Wespa

Niin ja noin isojen (leveitä ja syviä) reikien tekoon vaaditaan todella isoa kalustoa, jota ei paikalle saisi huomaamatta juurikin puiden tiheyden takia ja niiden paikalle tuontiin vaaditaan iso auto, eikä metsässä näy mitään raivausjälkiä. Voin kyllä sanoa, että et millään mene tuollaisella porauskalustolla keskelle metsää, vaikka olisi kuinka harva metsä ilman, että puut on kaadettu tieltä…

13 06 2008
puisto kemisti 69

:Djtn ihme reikiä:S

17 06 2008
moi

usan armeija testailee lasereita ja on jättäny mainitsematta venäjälle :”D

18 06 2008
rezaR

”portti helvettiin….” Vielä ei ole se aika.

2 07 2008
hideko89

Aina kun katson tuota ensimmäistä kuvaa nään jotkut ihmeen kasvot vasemmas yläkulmassa… -_-

11 07 2008
Ammo9

Jaa, vaikee sannoo, mutta näyttäis joiltain just tyyliin hiidenkirnuilta tai mitälie. Tai sitten justiinsa jotain porausreikiä; ei sitä tiiä, jospa joku on yrittäny kaivaa, vaikkapa, öljyä kalliosta. Se on tosin epätodennäköistä, mutta mistäs sitä ikinään tietää… 😉

11 07 2008
gh0stb0y

Hiidenkirnuja ei ole

12 07 2008
Demi.fi

hideko89 (14:27:11) :

Aina kun katson tuota ensimmäistä kuvaa nään jotkut ihmeen kasvot vasemmas yläkulmassa… -_-

Mäki! :O Mikäköhän se on? :I Huii..

12 07 2008
Läde

Outo juttu kieltämättä… Jos nuo vaikka hiidenkirnuja olisivatkin niin noin syviksi muodostumiseen olis menny kymmeniä tuhansia vuosia… ja jos ihminen olis ne kaivanu nii minneppä olisvat laittaneet tuon kaiken maan tuosta kuilusta. meinaan vaan että tuommosesta montusta nousee aikast monta kuutiota maaainesta.

12 07 2008
gh0stb0y

Mitkä ihmeen kasvot??? En näe missään!

12 07 2008
XshinobiX

Outoja ehkä normaaleja minusta. En kuitenkaan osaa selittää mistä ne olisivat voineet tulla, mutta minusta aika normaaleilta näyttää.

12 07 2008
gh0stb0y

Ehkä samoilla koneilla tehty kuin työ maalla porataan maahan syviä reikiä… ( Sota tykin näköinen, mutta piippu alas päin ) o_O

13 07 2008
gh0stb0y

Joo… Iskeytyny maahan ja aiheuttanut tuollaisen reijän???

13 07 2008
Ammo9

Eikun meillä onkin uusi, ylikasvannu myyrälaji, joka on tullunna ydinkokeiden seurauksena 🙂 Eihän tuohon ees voi keksiä järellistä selitystä… Mitä lie sitten, mutta kertokaa, kun selviää.

14 07 2008
zkep

Kenties joku vanha kaivo?

15 07 2008
ninjani

Aika syvä kaivoksi ja sitä paitsi, minun käsityksen mukaan niitä on monia.

15 07 2008
GHOSTHUNTER

Venäjä ampunu maanalaisia ohjuksia (olen tosissani)

15 07 2008
Wolf

Ghosthunter mietis nyt vähän tuota..

15 07 2008
GHOSTHUNTER

Olen kuullut että semmosia ohjuksia on olemassa itse asiassa se oli joku dokumentti jossa niistä kerrottiin.

25 07 2008
ben

venäjällä ei oo ihme jos sielt löytää jotai outoo ku se on muutekii outo maa mut tos toises kuvas on aika tasaset seinät et näynnää oleva must jotai vanhoi kaivoja

10 08 2008
666beelzebub666

näiden kuoppien pohjalla on vettä, mikä viittaa siihen että nämä kuopat ovat kuoppia. loogisin selitys tähän mennessä lienee ufot… ja mikseivät ne kaivaisi kuoppia, jos ne vierailee yhtenään täällä. meinaan, että kuoppia kaivamalla pääsee käsiksi ns. vuosirenkaisiin. Ja muutenkin maaperä on varmin keino selvittää alueen historiaa.

7 09 2008
joonaspoonasx

Herätkää ihmiset! Kuopat saattavat olla vanhoja, ja puita ei vielä ole ollut silloin tuossa paikalla. Joten se voi olla ihan hyvin ns, vanhoja kaivoksia tai muita tieteellisiä kokeita. Mitään ei ole löydetty ne on hylätty, puusto kasvanut takaisin. Vòila !

15 09 2008
MAijapop

noi on ihan hiidenkirnujen näkösiä. en usko että noissa on mitään sen ihmeellisempää

16 09 2008
kärmes

prenator räiskässy laser kanuunalla kuun takaa=)

8 10 2008
Chike

Olen kuullut radiohaastattelun joka itseasiassa käsittelee kansaa joka asuu maan alla. Näitä 2012 maanalaisia tunneleita kaivettaessa monet jenkit on törmännyt sileä seinäisiin tunneleihin jotka ei ole niiden rakentamia. Yks tärkeimmistä sisään käynneistä on kuulemma Egyptissä, Sfinksien lähettyvillä tai jonkin pyramiidin alla. Mielenkiintosta kansaa. Ei agresiivista, mutta eivät välitä tulla häirityksi. Olisin lisännyt radiohaastattelusta linkin, mutta huomaan, että useat yliluonnollista käsittelevät kanavat ovat mystisesti ”pois käytöstä.” Gestapon punakynä heiluu…
Minun veikkaukseni on että reijät on tehty maan alta. Osa pitkistä tunneleista on kuulemma tarkoitettu yleistä liikkumista varten. Teknologia on kuitenkin edistyneempää kun VR:llä.

26 10 2008
[1935]

1. Jääkaudella kivet pyörivät niiku maassa ja tuli tommosii onkaloita. Suomessaki on tommosii, mut ei noin syvii.
2. Paljon puita, joten esim lehtiä ja neulasia tippunu paljon onkalon päälle. Näyttää tasaselta maalta.
3. Nyt ne vaan tulivat esiin, esin vesi on painanut sen pienen pohjakerroksen siitä.

29 10 2008
akba

Mulla on 2 vaihtoehtoo
a) Joko alienit on tullu tänne testailee uusiaan laser-tykkiään 😀
b) Luonto on vaan tehny noi jotenkin

22 11 2008
Ada

uskon et ufot on tehny ne

21 01 2009
vuokralainen

kiinalaiset on todella tarkkoja käsitöitten kanssa…(läpällä kirjoitettu)
%d bloggers like this: