Uusi palvelin – Pieniä katkoksia

31 01 2009

Paranormaali Blogi on saanut uuden palvelimen. Uusi sivu on paranormaaliblogi.net, sekä foorumi osoitteessa paranormaaliblogi.net/foorumi.

Tulemme ilmoittamaan tarkemmin, kun tiedostot ym. on siirretty palvelimelle, sähköposti saatu toimimaan ja kaikki kunnossa. Paranormaaliblogi.wordpress.com eli itse blogi tulee kuitenkin toimimaan normaaliin tapaansa vaikka foorumiin ja viralliseen etusivuun tuleekin pieni katkos.

Tulevaisuudessa blogi tulee kokonaan olemaan osoitteessa http://paranormaaliblogi.net ja tämän kautta saamme laajennettua blogin ulkoasua ja sisältöä. Kaikenlaisia uudistus/päivitysehdotuksia otetaan vastaan.

Uuden palvelimen tarjoaa arkku.net ja heille iso kiitos sivuston hostaamisesta. 🙂

PS. Jos olet tekemässä esim. omia kotisivujasi, niin suosittelen lämmöllä arkku.netin palveluja.


Toiminnot

Tietoja

7 responses

31 01 2009
aquafortis

Hienoa.
Lämpimät onnittelut parablogille!
::Palvelimen vaihdosta odotellessa::

31 01 2009
Kristhor

”Myös sähköposti on tuona aikana pois käytöstä. Jos olet osallistumassa artikkelikilpailuun, niin kannattaa odotella osallistumisviestin lähettämistä muutaman päivän ajan.”

Eli kannattaisi myös lisätä pari päivää ilmoittautumisaikaa 😉

31 01 2009
Wespa

Joo mahdollisesti annamme lisää osallistumisaikaa jos samalal saisimme lisää osallistumisia. Osallistumisia on tullut vasta n. 15 kappalaetta, jotenka vielä on hyvät mahdollisuudet osallistua kilpailuun ja päästä palkintosijoille. 😉

31 01 2009
STEMU

Jaa.. miksi niin harva on vasta julkaistu wespa? Jos niitä on jo 15..
ja onnitteluni tästä 🙂

31 01 2009
Tonza

Mahdollistaisiko tämä sen wespan suunnitteleman yhteisön ja foorumin yhdistämisen?

31 01 2009
Wespa

Kaikkia ei ole julkaistu vielä mm. sen takia, että menee aikaa niiden tarkistamisessa ja postaamisessa. Kaikki julkaisukelpoiset artikkelit kuitenkin tullaan julkaisemaan. laskujeni mukaan 8 artikkelia on jo julkaistu.

Ihan kokonaan ei saa foorumia ja yhteisöä yhdistettyä, mutta jotenkin helpommin/nopeammin ne saisi sivustolle laitettua/linkitettyä.

31 01 2009
Kristhor

aion lähettää omani vasta viime hetkellä, koska mulla on kiireitä
%d bloggers like this: