Kummittelevat kuuluisuudet

29 01 2009

Olet varmasti joskus kuullut jostain tunnetusta henkilöstä,joka on jäänyt kummittelemaan elinpaikkaansa. Syitä siihen on monia, esimerkiksi se että henkilö ei ole saanut suoritettua elämäntehtäväänsä.

Kuningatar Elisabeth ensimmäinen kuoli vuonna 1603 ja hänet on useita kertoja nähty kävelemässä Windorsin linnan muureilla. Lisäksi hänet on nähty kummittelemassa Windorsin kirjastossa muutama päivä kuolemasa jälkeen.

Monet presidentit ovat tunteneet Abraham Lincolnin läsnäolon valkoisessa talossa. Myös Abrahamin hautajaisjunan kerrotaan kummittelevan rataosuudella, jolla presidentin ruumista kuljetettiin kun hänet oli murhattu vuonna 1865. Kerrotaan että kaikki junan kellot olivat pysähtyneet, ja yhdessä junan vaunussa oli nähty luuranko-orkesteri.

Kuningas Henrik kahdeksas kuoli vuonna 1547.Henrikillä oli kuusi vaimoia,ja heistä on viisi nähty aaveina. Henrikin ensimmäinen vaimo Katariina on nähty Cambrideshiren linnassa. Anna Boley teloitettiin 1536. Hänet on nähty valkoasuisena haamuna päätään kantaen talossaan. Jane Seymour kummittelee useissa eri taloissa kannatellen palavaa kynttilää. Sekä vaimo Cathrine Howard teloitettiin 1542 salaromanssin takia. Cathrine on kummitellut Hampton Courtin linnassa,huoneessa jossa hänet pidätettiin.

Rooman keisari Nero oli nähty kävelemässä Rooman kaduilla sen jälkeen kun hän oli tehnyt itsemurhan. Kummitus katosi kun kuolinpaikan päälle rakennettiin kirkko.

Maria ensimmäinen (Verinen Maria) Kuoli vuonna 1558. Kuolemasta on tehty monia eli versioita,mutta luultavasti tunnetuin on se että hänet murhattiin omassa talossaan. Puolikuolleena Maria meni peilin luokse kirjoittaakseen siihen verellä murhaajansa nimen mutta kuoli ennemmin. Siksi Maria kummittelee peileissä, johon häntä voi kutsua sanomalla ”Bloody Mary Bloody Mary Bloody Mary”. Peiliin pitäisi ilmestyä itse Verinen Maria. Maria kerrottaan olevan mustahiuksinen ja että hänellä on valkoinen mekko joka on tahrittu vereen.

Artikkelin kirjoitti Tiia ja Leni ja sillä osallistuttiin Paranormaali Blogin artikkelikilpailuun.

Lähde: juplin.net/myytit

Artikkelikilpailussa nyt Paranormaali Blogin historian parhaat palkinnot. Lue lisää tästä ja osallistu.


Toiminnot

Information

25 responses

30 01 2009
STEMU

@care

30 01 2009
RedMal

Vai noin on saanut Bloody Mary alkunsa. Kiitoksia tiedosta, kyseinen legenda kiinnostaa itseäni melko paljon.

30 01 2009
Karoliina

olen kokeillut bloody mary menetelmää. huih! ja se ilmestyi ! mutta älkää kysykö kuolemasta! koska se liittyy jumalaan/jeesukseen. mistään kristillisestä asiasta ei saa puhua. kysykää: tuletko sinä valosta? se tarkoittaa oletko sinä hyvä henki. jos se on hyvä niin voit alkaa kysymään. jos paha älä kysy mitään vaan sano: voinko lopettaa? jos saat luvan voit lopettaa.mutta jos et saa lupaa lopettaa. odota hetki ja kysy uudelleen. minulla tuli hyvä henki. onneksi! ja muuten ristit kannattaa viedä pois koko talosta. se voi hermostua. ja voit kuolla. Eräs tarina kertoo tytöstä joka koitti bloody mary menetelmää, kun hän kysyi: koska minä kuolen? paperille oli ilmestynyt: nyt! tyttö säikähti sanaa niin hirveästi että kaatui portaissa ja kuoli. Mutta en aijo kokeilla enää samaa asiaa toista kertaa.yö unet voivat mennä hyvin helposti. niinkuin minulla meni mutta harrastin sitä ennen puolivuotta spiritismiä. ja lopetin tuon kerran jälkeen en halunnut kokeilla. ja minua kiinnostaa kovasti bloody maryn legenda. se on erittäin kiinnostava ja aika karmiva. Vaikka pelottaakin alkaa nukkumaan. mutta yritän aina ajatella jotain kaunista. en pahaa. mutta tuossa ainakin oli tietoa jota ei kannata kokeilla! ja myös joita kannattaa.

30 01 2009
Totuus

Testasin tota Bloody Mary juttua äsken ilman valoja. Keskityin kovasti ja ihankuin olisin nähnyt itseni edessä heikosti semmoisen mustahiuksisen ja valkopukuisen ihmisen. Jaa-a, epäilen kyllä että vaan mielikuvitus :P. Mutta testatkaa ja sanokaa mitä te näette.

30 01 2009
Totuus

Ohoh. Tein äskettäin uudestaan saman jutun, toistin montakertaa nimeä. Keskityin katsomaan samalla naamaani peilistä. Ja ihankuin se alkoi muokkautua erilaiseksi. Ja oikeasti. Lopetin siihen ja tulin sitten tänne kertomaan. En tiedä kyllä kuvittelenko vai onko se totta. Siis säikähdin oikeastaan

30 01 2009
Totuus

Mitä!?! ”Maria kerrottaan olevan mustahiuksinen ja että hänellä on valkoinen mekko joka on tahrittu vereen.” Kuten äskettäin jo sanoin että näin valkopukuisen ja tummahiuksisen ihmisen. Ja vieläkun en muistanut tuosta mitään. En itseasiassa tainnut edes lukea tuota kohtaa kun lähdin vain testaamaan. Ihan oikeasti! Nyt kyl oikeest… Sori muuten kolmas viesti.

30 01 2009
venus007

:DD no hyi olkoot! pitää joskus kokeilla kännissä niin vois uskaltaakkin.

30 01 2009
vuokralainen

Kiva päivitys asiasta…..

30 01 2009
Leetti

Itse kävin kokeilemassa tuota maria juttua ja näin vain amikset jotka olivat kasvaneet taas tyhjästä kun juuri 3 päivää sitte leikkasin. Noh.. leikkasin uudellee. OFFTOPIC FTW

30 01 2009
Kristhor

”Ohoh. Tein äskettäin uudestaan saman jutun, toistin montakertaa nimeä. Keskityin katsomaan samalla naamaani peilistä. Ja ihankuin se alkoi muokkautua erilaiseksi. Ja oikeasti. Lopetin siihen ja tulin sitten tänne kertomaan. En tiedä kyllä kuvittelenko vai onko se totta. Siis säikähdin oikeastaan”

Oho! totuudelta en olis osannu odottaa tollasta :O oot vaikuttanu niin skeptiseltä aina…

30 01 2009
Devil Cat

Mitä me ollaan kokeiltu, on kaikista tehokkain keino tavata Maria; iso peili mistä näet itsesi kokonaan joko istualtaan tai seisomassa. Valot laitetaan pois ja kynttilän peilin eteen sekä peilin pintaa pitkin valutetaan hiukan vettä (muutama pisarakin riittää) ja toistetaan kustuminen. Kun se on tehty kannattaa kokeilla hymyillä hiukan (muttei niin että suuielet menevät korviin) ja sen jälkeen laittaa naama peruslukemalle. Jos kuva jatkaa hymyilyä on Maria paikalla ja alkaa muuttua peilikuvasta itsekseen. Me lopetettiin se siihen kun peili jatkoi hymyilyä sillä se riitti minulle ja kavereilleni heti. Muutamat olivat kuulleet sitä ennen hieman ivallista naurua ja erään ystäväni peilin luota, joten tarkitimme onko Maria peilissä ja siellähän hän oli.
Tuohon tekijäksi kannattaa valita vakaa henkilö, joka pysyy rauhallisena melko hyvin tai hyvin kokenut näistä asioista. (Itse tein tuon kutsumusosion)

30 01 2009
Synti

No kyllähän se kuva nyt muokkautuu silmissä kun tarpeeksi tuijottaa, hoit sitten mitä sanaa vain.. Ei pidä antaa mielikuvitukselle liikaa valtaa. En tietenkään kiellä yliluonnollista, mutta nuo kertomukset..

Melkein suoraan Noidan käsikirjasta oli kyllä juttua..

31 01 2009
pallomasi

missä elvis-legenda?

31 01 2009
Ogeli

Minä olen sen verran taikauskoinen, etten koskaan uskaltaisi mitään tällaisia spiritismijuttuja, tai muita kamalia manauksia 😀

31 01 2009
Totuus

”Oho! totuudelta en olis osannu odottaa tollasta :O oot vaikuttanu niin skeptiseltä aina…”

Mä olen skeptinen aina. Oon myös skeptinen tän jutunkaa mikä mulle nyt sitten tapahtui. Se voi ihan hyvin olla mielentemppuilua, vain kuvittelin näkeväni jotain. Mutta yhtä asiaa kun en vaan ymmärrä että satuin saamaan mieleeni valkoisessa asussa olevan naisen jolla oli mustat hiukset. Miten juuri ne tulivat sitten ehkäpä mielikuvituksen temppuiluihini? En oikeasti edes lukenut artikkelia loppuun enkä nähnyt ekaksi että siellä oli juuri nuo tiedot…

31 01 2009
Kristhor

mä oon varovainen näiden juttujen kanssa, koska oon kuullu, et jotkut on tullu hulluiksi esim. spiritismin takia.

31 01 2009
Totuus

Luin ittekkin jotain että joku kaveriporukka oli menny kokeileen tätä juttua ja yks niistä sekos täysin. Toinen juttu jonka luin netistä oli että joku oli alkanu puhumaan sen kanssa ja kysyny milloon se kuolee. Niin vastaus oli etttä ” Nyt ” Niin sitten se säikähti niin kovin sitä että kaatus jotenki ja löi päänsä. Näistä kyl tiedä kuinka totta ne on mut. Kiinnostava juttu

31 01 2009
XD Mixeri

Hmm… Peileistä puheenollen; tuskin niiden turhaan sanotaan ”avaavan oven toiseen maailmaan”. Monet nimittäin sanoo, että peilistä oikeasti näkee, jos haluaa. Ja JIM:iltä tuli tuossa vähän aikaa sitten dokumentti, jossa oli jotakin peiliin katsomisesta, se liittyi jotenkin johonkin itsehypnoosiin tjtn (siis se, mitä peilistä näkee)..

31 01 2009
shakaali

testasin huvikseni… ei mitään muutosta peilissä. olin kynttilän valossa jne. jotenkin en ole yllättynyt 🙂

1 02 2009
pallomasi

Mutta missä on Elvis elää-kummitelu tarina? 😀 anteeksi oli pakko lisätä tähän

1 02 2009
Jempukka

Tää on tosi kiinnostavaa, itte oon lukenu tosta tosi monesta paikasta ja en oikeen tiiä uskallanko kokeilla.. Jonkun kaverin kaa voisi, mut tuskimpa yksin. Aika monet on sanonu nähneensä jtn, ja mua vähän pelottaa, jos itekki sit nään jotai. Mut oikeestaan mä kyl haluisinki nähä..

1 02 2009
Möö

Vaikka itse kikkailen skeptisismin ja agnostisismin välillä, nyt on pakko sanoa: Älkää hyvät ihmiset menkö leikkimään sellaisen asian kanssa, jota ette tunne. Itsekin olen kuullut nuita tarinoita, joissa ihmisille käy huonosti, kun alkavat pelleilemään tuonpuoleisen kanssa.

Minä tunnen/tiedän ihmisiä, joilla on jokin selittämätön kyky olla yhteydessä henkimaailmaan, ja oli se sitten todellista tai jotain joukkohypnoosia ja/tai harhaa, nämä henkilöt pitävät hemmetin hyvin huolen siitä, etteivät joudu tekemisiin pahojen henkien kanssa. Karoliina puhuikin tuosta ”valosta tulemisesta.” Tuntemani enkelit rukoilevat aina ennen ”yhteydenottoa.”

Joo, itse en ole ihan varma, mitä mieltä tästä olen, mutta jotenkin tuntuu siltä, ettei pitäisi lähtä testaamaan… :I

1 02 2009
Möö

Mitä hemmettiä, nyt on kyllä ollut joku automaattikirjoitus päällä itselläni! :O

”Tuntemani enkelit rukoilevat aina ennen “yhteydenottoa.” ”

—> Tuossa piti olla että tuntemani ”henkilöt.” Mielenkiintoista… 😀

1 02 2009
Totuus

Enää en näe mitään peilissä paitsi itseni. Mutta läsnäolon tunnen. Harhaa se oli tai ei niin mieleeni tuli juuri samat tiedot kuin täällä kerrottiin.

1 02 2009
moiheidaa

älkää nyt…tää voi olla vaan suurta huijausta
%d bloggers like this: