Tietoa

Info

Uuden yläbannerimme on suunnitellut Spiff. Suuri kiitos hänelle.

Tämä on uusi suomalainen blogi, joka käsittelee paranormaaleja, sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. ruumiista irtautuminen, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot, enkelit ym. Blogi sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia, sekä videoita. Yleisesti rajatieto on leimattu typerien ihmisten huuhaaksi ja tämän takia asiasta tietämättömät helposti olettavat sen olevan vain erilaisia taruja, keromuksia, myyttejä ja tarinoita, jotka ihmiset ovat luoneet vain viihdyttääkseen itseään ja muita. Rajatieto on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun sitä tutkitaan tieteellisesti. Tutkimukset ovat antaneet osviittaa monista ilmiöistä, jotka ylittävät käsityskykymme ja asettaneet näin ollen vallitsevan maailmankuvan kyseenalaiseksi.

Rajatiedon vakavin ongelma on se, että kuinka pystytään erottamaan uskomukset todellisuudesta ja humpuuki aidosta tiedosta. Lähestulkoon ainut luotettava ratkaisu tähän kysymykseen löytyy rajatieteistä, mutta niihinkin täytyy muistaa suhtautua kriittisesti, koska kaikki tutkimukselta vaikuttava toiminta ei ole tutkimusta.

Tämän sivuston tarkoituksena ei kuitenkaan ole erotella humpuukia aidoista ilmiöistä, vaan tarkoitus on olla lähinnä viihdyttävä ja kattaa yliluonnollista monipuolisesti. Videomateriaalissa saattaa siis olla feikkejä joukossa, vaikka pyrimmekin niistä ilmoittamaan videon kuvauksessa. Pyrimme kuitenkin pitämään keskustelun kattavana ja jokainen kävijä saakin tuoda omaa näkökulmaansa kommenttien kautta.pb-banneri

Blogissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita: Yliluonnollinen, paranormaali, enkelit, ufot, alienit, avaruusolennot, humanoidit, ihmeet, spiritismi, haamut, kummitukset, kauhu, chi, demonit, tiede, avaruus…

33 responses

1 05 2007
Wespa

Voit jättää uutisvinkkejä, linkkejä ja palautetta kirjoittamalla kommentin tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com (ät=@).

17 05 2007
piispa

Toivottavasti vespa muistaa/tietää sen, että täällä mainostamasi ”enkelit” kuuluvat rajan pimeälle puolelle. Minä en pelkästään usko, vaan TIEDÄN näiden ”enkeleiden” olemassaolon, eli siis en kyseenalaista sitä sinänsä. Taivaan Jumalan kirkkauden enkeleillä ei ole absolutely mitään tekemistä näiden ”enkeleiden” kanssa. Haluan korostaa, että en ole SINUA vastaan ja siksi tässä kirjoittaisin, vaan että tiedän kahden voiman olevan olemassa ja vaikuttavan tässä maailmassa ja VAIN TOINEN niistä on hyvä. Kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta elämääsi.

29 05 2007
vesa

Samaa mieltä piispan kanssa, tulen kanssa ei kannata ryhtyä leikkimään.

23 06 2007
lili

niin samat sanat ku vesalla

24 06 2007
DarkSpace

Toivottavasti piispa muistaa/tietää, että se ”pimeä” puoli on paljon mielenkiintoisempi kuin ”valoisa”.

25 06 2007
create84

toisen mielipide ei uhmaa toisen mielipidettä, totuus muodostuu monistatotuuksista, myös vastakohdista ja konflikteista. Näin vain minä ajattelen ei ehkä kukaan muu , eikä se haittaa.

27 06 2007
Firenzen

Juuh, minä olen nytten myös ylläpitäjä.
Tällä kommentilla ei ole mitään merkitystä. Halusin vain kirjoittaa ekan viestin :D.

27 06 2007
Wespa

Tervetuloa vaan Firenzen joukkoon. 🙂

2 07 2007
Satu

Haastoin sinut blogipeliin. Ohjeet lötyy blogistani. http://blackdeath.vuodatus.net/blog/663751

23 07 2007
piispa

DarkSpace, pimeän ja valoisan kanssa ei tarvitse käyttää lainausmerkkejä: ne ovat totta. Mua ei kiinnosta pimeä puoli pätkääkään, eli ilmeisesti asia on kiinni siitä, kenen puolella ihminen itse haluaa elää.

Monenko ihmisen olet nähnyt parantuvan silmiesi edessä, silmänräpäyksessä ”parantumattomista” sairauksista, DarkSpace? Montako ihmistä saatana on pystynyt luomaan tai parantamaan? Monenko kuolleen luulet saatanan herättäneen? Montaako ihmistä luulet saatanan koskettaneen niin, että heidän rukoustensa kautta tapahtuu ”ihmeitä”, jotka Jumalaan uskoville ovat täysin luonnollisia?

Saatanan valtakunta maan päällä on mitäänsanomaton, häviävä verrattuna siihen, mitä Jeesuksen tunnustava kristitty saa elämäänsä ja kokemuksiinsa. Jos säkin olet ”mielenkiintoisten” kokemusten perässä juossut pimeeseen, kuten annat ymmärtää, niin kehotan heti kokeilemaan Jumalaa. Jos uskallat! ;O)

Ja yks juttu vielä: DarkSpace, Jumala on sua vahvempi.

23 07 2007
piispa

ps. saatanalla on tarjottavana ”mielenkiintoinen” vaihtoehto. Jos se kiinnostaa, niin lukekaa Bill Wiesen ”23 minuuttia helvetissä”.

21 08 2007
regendos

Piispa, uskoisin, että tiedät sen, että jos ihminen uskoo tarpeeksi johonkin niin hän pystyy kokemaankin sen muita todentuntuisemmin. Sen johosta Jumalaan uskovat kokevatkin Jumalan. Kenelläkään meistä ei ole kristillisestä Jumalasta toistaan enempää tietoa. On ainoastaan käsityksiä minkälainen Hän saattaisi olla.

1 09 2007
MarenkiKristus

Voihan HöpönPöpönPöppö

12 09 2007
wadaap

eikö tän blogin olisi aika saada oma keskustelu foorumi? vai mitä ootte mieltä?

12 09 2007
Wespa

Juu hyvä idea. Tuota olen itsekkin miettinyt, mutta enpä ole sellaista vielä tehnyt/lisännyt. 🙂

EDIT:

Nyt on foorumikin lisätty. Sinne vaan rekisteröitymään ja lisäämään uusia kiinnostavia keskusteluja. 🙂

15 09 2007
wnb

kun painaa vaikka hirviöt ja otukset niin tulee
Virhe 404

Anteeksi, mutta etsit jotain mikä ei ole täällä

MIstäköhä mahtaa johtua?

16 09 2007
Wespa

Jaa-a. En tiedä miksi se tuota tekee. Varmaankin joku WordPressin bugi. Toivottavasti se korjataan pian.

EDIT: Vika korjattu.

22 11 2007
Huoh

Jumalasta sen verran että raamatussa, saatana ”tappoi” ”vain” 10 ihmistä ja jumala yli kaksi miljoonaa – kertookohan tämä jotain niin sanotusta hyvästä ja pahasta? Suosittelen myös kaikkia katsomaan zeitgeist movien – en yritä kyseistä dokumenttia mitenkään mainostaa – mutta ainakin minun silmäni se avasi tuon uskonnon puolesta (ei, siinä ei suostutella ihmisiä saatananpalvojiksi tai mitään – näytetään vaan kaikkien uskontojen alkuperäinen tarkoitus) Googlettakaa sanalla Zeitgeist niin pitäisi löytyä. Paranormaaliblogista sen verran että hyvää työtä teette (modet yms.) Löytynyt paljon mielenkiintoista juttua mistä kiitän kovasti teitä 🙂

1 12 2007
Tardolus

Helou kaikille. Löytyi vihdoin sivusto Suomestakin jossa käsitellään näitä… Harmi vaan ettei täälläkään varmaan ole varsinaista ”chost hunter”-osiota… =) Olis nimittäin hienoa kuulua sellaiseen porukkaan. Kiitos kuitenkin kivoista sivuista!

6 04 2008
gh0stb0y

Se on ghost hunter eikä chost hunter… Tarkka kun olen! 😀

4 05 2008
anima damnata

Zeitgeistia jos pitää totuutena niin on kyllä aika yksinkertainen yksilö kyseessä.

20 05 2008
niinpä

Jaa mitä syytä anima damnatalla on epäillä zeitgeistiä??
Se on kuule puhdas asenne kysymys…

30 05 2008
JFK

EUROOPPALAINEN AVARUUSALUS ESITELTIIN

http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/7419793.stm

5 07 2008
GHOSTHUNTER

valoisaa puolta ei ole olemassa mutta pimeä on sen johtaja ei ole saatana eikä se ole samanlainen kuin tekopyhät uskonnot sanovat pelottelevat vaan ihmisiä.

14 08 2008
Hullut 1 & 2

Mulle ja mun kaverrille kävi näin: Ivalossa kello 2-4 aikoihin yöllä taivaalla oli tosi kirkas valopiste jasen ympärillä oli vihreä hohede ja muun värisiä valoja! Me koitettiin soittaa Lapin Kansaan mut puhelimet ei toiminut!

14 08 2008
gracy

Mä olin vessassa. Ovi paukahti yh äkiii auki vaikkaa seo li lukossa

12 12 2008
JD Matthew

piispan jutut oli kyllä vähän ”outoja”. En ainakaan itse ajattele mitään Hyvää ja Pahaa voimaa, ja niiden olemassa oloa. Sekin on vain ”keksitty” juttu.
Siis uskonhan minäkin Jumalaan jne. mutta lait mitkä täällä vallitsevat ovat fysiikan lait, (ja tottakai ne muut lait ,mitä ei saa rikkoa tai joutuu vankilaan).
Kunhan on moraali kohdallaan ja oma vastuu hoidettavissa niin kyllä se siitä lähtee. God bless everyone!

22 12 2008
joni kuikka

Ei kannata alkaa vehtaamaan paholaisen kanssa… Se saattaa houkutella sua vaikka millä ihanalta tuntuvalta asialta, mutta loppupeleissä lahoat sisältä. Jeesus pelasti minut paholaiselta, mutta sitä ennen koin paljon kamalia asioita. En siis ollut saatanan palvoja tai mitään. Onneks, mutta jouduin tietämättäni sen pauloihin erään toisen asian kautta. Ja KYLLÄ.. Näin asioita joita monet ei osaa kuvitella, ja tunsin sanoin kuvaamatonta pelkoa.

Kuvitelkaa näkevänne kymmenen palavaa nautaa edessänne samalla kun haistatte palavan lihan käryn.. Ei kiva :/

22 12 2008
Mikko

Kuvitelkaa näkevänne kymmenen palavaa nautaa edessänne samalla kun haistatte palavan lihan käryn.. Ei kiva :/

Olis kiva tietää mikä tai kuka on tuikannu 10 nautaa tuleen..???

23 12 2008
JD Matthew

oma mielipiteeni asiasta : jeesus oli manipuloija, niin kuin kaikki muutkin historiaan jääneet henkilöt, esim. hitler, stalin jne.

jeesus oli sentään hyvien asioiden puolesta 😀

1 01 2009
Timo

Terveppä terve, mullakin wordpressissä blogi, niin kyselisin, miten tuota oikealla olevaa valikkoa pystyy muokkaamaan? Kun teilläkin siinä noita kaikkia ”Huom! Sivusto sisältää materiaalia, jota ei suositella heikkohermoisille” ja galluppia yms.

1 01 2009
Wespa

Mene kohtaan Appearance –> Lisäosat. Sieltä saa lisättyä kaikenlaista. Lisää kohta ”Text”, johon voit sitten laittaa html-koodilla mm. kuvan tai linkkejä.

1 01 2009
Timo

Kiitoksia

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: