Tutkassa näkynyt UFO hämmästytti Saksassa

30 01 2009

TutkaThe Sun raportoi Saksassa tapahtuneesta tapauksesta. UFO havaittiin Saksan ilmaliikenteen valvonnan tutkassa. UFO oli liikkunut koko Saksan poikki ja sen liike oli ollut hyvin outoa. Välillä kohde vilkkui pois tutkasta ja välillä taas tuli näkyviin, kunnes jonkin ajan kuluttua katosi kokonaan.

Tutkijat ovat tutkineet asiaa ja ottaneet huomioon oudot lentokoneet, säähavaintopallot ym. mutta ovat tulleet tulokseen, että kohteen alkuperä on tuntematonta sorttia.

Axel Raab Saksan ilmaliikenteen valvonnasta kertoi The Sunille:

Olemme poissulkeneet kaikki luonnolliset selitykset. Ilmiö jäi mysteeriksi.

Se sekoitti tutkan käyttäjiä vilkkumalla välillä näkyviin ja välillä pois näkyvistä. Sitten se yksinkertaisesti katosi.

Lähde: The Sun

Klikkaa itsesi uudelle sivutollemme tästä.


Toiminnot

Tietoja

25 responses

30 01 2009
Thebel

Tuolla sanottiin että se katosi juuri Yhdysvaltojen sotilasvoimien harjoitusalueelle. Joten olisiko se voinut olla USA:n tekniikkaa.

”It vanished above an area used by US troops on training exercises”

30 01 2009
Wespa

Hyvinkin mahdollista.

30 01 2009
jehabi

tidi di din tin tin tidi tidi tin tin tin tin.. ooo ooo oooo

30 01 2009
Radioamatööri

Olemme poissulkeneet kaikki luonnolliset selitykset.Näin Alex Raab
Kyllä olisi heikoissa kantimissa Saksan ilmaliikenne valvonta, jos eivät tiedä mistä puhuvat.

30 01 2009
Kristhor

Varmaan lentokoneen tutkanhäirintä laitteella teknisiä ongelmia.

30 01 2009
Totuus

Hmm… Ensimmäiseks tuli mieleen yks hävittäjä. En muista nimeä mutta katsoin yhden ohjelman jossa kerrottiin sen olevan näkymätön tutkassa maalipintansa takia. Jotain outoa materiaalia joka heijastuu takaisin. Kenties samanlainen kone tuokin, vain jotenkin viallisella koneen pinnalla tai sitten tutka pystyy jotenkin erottamaan sen…

30 01 2009
vuokralainen

Stealth fighter. Se kone on tehty niin että tutkan ääniaallot kiertää sen. Mutta ei ne vois nähdä sitä,sen takia se on stealth ja muistaakseni kone lentää nopeenpaa kun ääni.

30 01 2009
Jani

Kyseessä saattoi hyvinkin olla F-22A Raptor hävittäjä.

30 01 2009
Tumppi

Älkää poijaat puhuko pas**** kyllä lennonjohto tietää tarkalleen mitä koneita on ilmatilassa ja mitä ei. Se on fakta! Ei lennonjohto tornissa muutenvaan olla. T:Kopterimies

30 01 2009
DonHessu

Veäksä Tumppi koptereita?

30 01 2009
555+111

Saattoipa olla F-35 Lightning II. Kone on testausvaiheessa ja siinä tulee olemaan myös stealth mode. Julkisuuteen pitäs tulla jotain 2011. Luuletteko että ilmavoimat kertoo siviililennonjohdolle, et kuulkaas, me testataan tääl aika salaista juttua, ettehän kerro kellekkään.Jooko! Parempi tää on et sitä luullaan ufoksi(mikä se tarkalleen ottaen onkin).

31 01 2009
pallomasi

ettei olis jenkkiteknologiaa.. en usko että olis ufo,uskon kyl että muualla avaruudessa on elämää,pakko olla,sillä avaruudessa miljoonii planeettoi ja satoja tuhansija galakseja.Joten ajatus siitä että me ollaan yksin tässä maailmankaikeudessa on minusta silkkaa huuhaata.Ufot on suurimaksi osaksi ihmisten keksimä juttu

31 01 2009
STEMU

En tiedä.. mutta osaisiko kukaan löytää luonnollista selitystä havaitsimilleni ilmiöille..

Tossa pari tuntia sitten broidi, broidin kaveri, ja mää kateltii muuten vaan maisemaa, ja yhtäkkiä keskelle taivasta syttyi valo. Se välkkyi hetken, ja otin jotkut 6-7v vanhat kiikarit, mitkä olin saanut jouluksin. Siinä näky semmonen viiva, melkein ku lautanen, jossa välkky keltanen ja vihree valo, ja jossain välissä punanenkin vilkkui. Yhtäkkiä se sitten lähti liikkelle, ja mitään ei kuulunut. Se oli pirun iso, tuplasti isompi kun lentokone, se liiteli ja liiteli, lopulta katosi puun taakse, ja horisonttiin, perävalot vaan jäi, pieni punainen pilkku katosi horisonttiin. MITÄ IHMETTÄ? Kysyn..
Tossa tunti sitten pörräili 2-3 helikopteria yli, sinne suuntaan minne se ”ufo” oli liidellyt.. erittäin merkillistä.

31 01 2009
pallomasi

se että UFO on lautasen muotoinen alus on pelkkä ihmisen keksimä tekele jo 50-luvusta lähtien leffoissa käytetty klisee.Tosta tarinastas en tiiä,voi olla juttu jonka keksit ihan vaa sen takii ku se on hauskaa mielestäsi.

31 01 2009
gg

UFO ON TUNNISTAMATON LENTÄVÄ ESINE 😀 Wespa vois kirjottaa joka uutisen alkuu mitä UFO tarkoittaa ja että se ei varsinkaan tarkoita pelkästään ulkoavaruudesta tulevia aluksia

31 01 2009
Venus007

pallomasi: ihmiset ovat kuvanneet lentäviä lautasia jo varhaisissa luolamaalauksissa (kymmeniä tuhansia vuosia sitten).

31 01 2009
-

Venus007 (10:36:30) :

pallomasi: ihmiset ovat kuvanneet lentäviä lautasia jo varhaisissa luolamaalauksissa (kymmeniä tuhansia vuosia sitten).

Frisbee?

1 02 2009
pallomasi

gg (02:30:31) :

UFO ON TUNNISTAMATON LENTÄVÄ ESINE 😀 Wespa vois kirjottaa joka uutisen alkuu mitä UFO tarkoittaa ja että se ei varsinkaan tarkoita pelkästään ulkoavaruudesta tulevia aluksia
tiiän,sehän on lyhenny sanasta Unknown Flying Object eli siis tuntematon lentävä esine 😀 eikä se tarkoita pelkästään avaruuden muukalaisia Totta

1 02 2009
Ogeli

Yhdysvallat ne salaisia kokeitaan tekee.

1 02 2009
Jempukka

Äsh, varmaa yhdysvalloista joku kone, mut kai saksalaisten se pitäis tunnistaa/tajuta?

1 02 2009
Jempukka

ja STEMU; aikas outo juttu, jos siis oli totta, kuka tietää? Hym.. vai että viel helikoptereita..? Ja mistäs ihmiset on sit alunperin keksiny sen lautasen muotosen UFOn?

Kiinnostavaa muuten, jos on siis totta, et ihmiset olis kauan aikaa sitte kuvannu lautasen muotoisia juttuja luolamaalauksissa..

1 02 2009
Möö

Lueskelin tossa viikonloppuna kaverin luona 70-luvulta (?) peräisin olevaa kirjaa, jossa kirjoittaja perusteli ihmiskunnan olevan avaruuden olioiden jalostama laji. Kirjassa oli mukana runsaasti kuvia vanhoista luolamaalauksista, joissa esiintyi melko käsittämättömiä asioita. Offtopic, mutta kun keskustelu nyt näille sijoille lähti… 🙂 (Kirjan nimi oli ”Takaisin tähtiin”, tai jotain sellaista. Suosittelen tutustumaan, vaikka kirjoittaja on ilmeisesti myöhemmin myöntänyt keksineensä kaiken.)

1 02 2009
Satunnainen Vieras

”Takaisin tähtiin” on Erich von Dänikenin kirja. Miehellä on jänniä teorioita ihmisen synnystä, muinaisista jumalista ja heidän ’lentokoneistaan’. Kannattaa lukea, jossei muuten niin viihteen takia. Lisää infoa ja kirjalista löytyy wikipediasta ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Erich_von_D%C3%A4niken )

1 02 2009
tiukka teemu

nää o tarzani juttui

1 02 2009
vuokralainen

Mun mielestä UFO on lyhenne Unidentified Flying Object. Ja jenkit on niin s**tanan tyhmiä että ne mitää keksis.
%d bloggaajaa tykkää tästä: