Haamu Kummittelee Leikkikentällä

15 11 2007

Kummitteleva Keinu

Leikkikentän keinu, joka liikkuu itsekseen puolelta toiselle on saanut tutkijat hämilleen.

Vanhemmat ja lapset ovat varmoja siitä, että asialla on kummitus. He olivat niin peloissaan, että raportoivat asiasta poliisille neljä kuukautta sitten.

Ilmiö sai tutkijat ymmälleen Firmat nimisellä paikkakunnalla, Argentinassa. Tähän asti tutkijat ovat vailla selitystä.

Pakalliset väittävät, että keinu keinui KYMMENEN PÄIVÄÄ ennen pysähtymistään, samalla muiden keinujen pysyessä paikallaan.

Opettaja Maria de Silva Agustina sanoi: “Yksi lapsi kutsui sitä Blair Witchin leikkikentäksi. Uskomme, että siellä todella kummittelee.”

Tutkijat ovat nyt sulkeneet pois magneettiset ja elektroniset kentät, sekä tuulet, jonka jälkeen paikalle kutsuttiin kummitustutkijat.

Lähde: The Sun – Ghost haunts kids’ playground

Video tapauksesta:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

35 responses

15 11 2007
AAA

Outoo. o_0

15 11 2007
Skeptikko

EIköhän tällekin vielä löydy järkevä selitys. Lapset eivät ainakaan keinu noin vinosti, joten kummitus ei ole tässäkään kyseessä. =)

15 11 2007
Wespa

^ Aika huono päätelmä. Kummitus tuskin pystyy ihan täysin ihmisen tavoin ohjailemaan keinua, koska se ei paina mitään ja siksi keinu heiluu vähän sivullekkin, koska siinä ei ole painoa päällä ohjailemassa sitä enemmän eteen ja taakse.

15 11 2007
Kerttu Uimonen

Ystäväni sanoi, että voisikohan kyseessä olla sama heiluri-ilmiö kun heilurilla etsitään vesisuonia (tai varvulla), ja vesisuoni menisi juuri keskimmäisen keinun alta. Mutta mihinkähän kinetiikan lakiin sekin sitten perustuu. Interesting. No ekana tuli kuitenkin mieleen, että joku töllääjistä siellä siimalla vetelee, mut ei sit kuitenkaan. Mix se muija muuten siinä videon alussa keinun luona hyöri?

15 11 2007
Wespa

Uusi video lisätty artikkeliin. Olisiko täällä ketään, joka pystyisi suomentamaan tuota. Olisi kiinnostavaa kuulla, mitä tutkijat kertovat.

15 11 2007
Wespa

Se nainen kävi pysäyttämässä sen keinun ja sen jälkeen se lähti taas liikkeelle.

16 11 2007
joint

tää on kieltämättä mielenkiintoista, ja se keinun liike homma ettei noi vinosti nii mä aina pienempänä keinuin sillai vinoo ku se oli hauskaa:D

17 11 2007
MiNeE

aika kummaa…

17 11 2007
Regendos

Ellen ole väärässä, niin kuvatussa videossa keinu alkoi lopussa hidastumaan. Pidät sitä feikkinä. Kai nyt joku olisi esim koittanut pysäyttää sen tai keinua siinä?

19 11 2007
Jaarno

Kyllähän siinä kuulemma joku pysäyttikin sen. en itse katsonu loppuun mutta jossakin kommentissa luki. Menisitkö itse pysäyttelee kiikkua useita kertoja kun se on itsestään alkanut keinumaan ja vaikka pysäyttää nii jatkaa vaan? Aika mielenkiintonen juttu kyllä. Ei oikee osaa ite perustella oisko feikki vai ei..

22 11 2007
TheMagician

”Kummitus tuskin pystyy ihan täysin ihmisen tavoin ohjailemaan keinua, koska se ei paina mitään”

– Miten silloin on edes mahdollista, että keinu lähtee ylipäätään keinumaan?

Olisi mielenkiintoista nähdä kiikkuisiko keinu vielä jos sen paikkaa siirtäisi.

25 11 2007
Tomo chan

Miksei ne pysäyttäny sitä keinua? xDD
Ei toi ny niin pelottavaa ole..

26 11 2007
Wespa

Keinua ei pysäytetty (paitsi alussa, jossa keinu pysäytettiin, jotta voitiin näyttää, että se lähtee heilumaan itsekseen), koska nimenomaan piti kuvata todiste, että se heiluu ja sen takia sen annettiin heilua vapaasti. Keinu siis ei heilunut ensimmäistä kertaa, vaan kyseinen ilmiö on sattunut monta kertaa. Kyseinen ilmiö pelottaa kuitenkin varmaan monia leikkikentällä leikkiviä lapsia, jotka eivät uskalla kyseisessä keinussa keinua.

PS. TheMagician on olemassa muitakin voimia, kuin pelkkä paino.

27 11 2007
Gene Manson

Katoin tän 3 kertaa 😀 Ihme juttu. En ainakaa usko et feikki olisi. Tää video sai mut aika vakuuttuneeks. :))

27 11 2007
rezaR

Ekana tuli mieleen semmonen sähkömagneetti maan alla, jossa olis on ja off paineke ,joku pilailemassa. Mutta tää on ”vähän” kaukaa haettua ja tyhmän kuulosta.

29 11 2007
Jibbii

Multa tais mennä se keinun pysäyttäminen ohi o.O en nähny mitään semmosta missää vaiheessa…

Eni vei, ku ekan kerran näin ton keinun, niin säpsähdin. Outo tunne 😀

15 12 2007
naamakala

En tajuu miksei tähän oo tehty tekstitystä. Uskottavaa kylläkin.

21 12 2007
Jenny&Jenna

Jenny: Toi alku on khyl aika uskottava muuten, paitsi että se suttu siinä kiikun kohdalla, joka varmaan on olevinaan kummitus, on varmasti itse tehty joko kameran näyttöön tai sitten itse videoon.. ^^
Jenna:On se uskottava.Sori vaan.xD

12 01 2008
p'lää

mitä jos se oltii tönästy keinuu?? ku kerran mä tönäsin keinuu niin siihen tuli samanlainen liike. en kattonu kokonaa sitä videoo

4 03 2008
Anne

naulaisivat sen kiikun maahan tai veisivät pois nii ei olis tätäkään ongelmaa 🙂 mutta asiaan, kiiun liike näyttää tarkkaankatsottuna siltä, kun kädet pitäisivät siitä kiinni. Olen sen verran keinunut että huomaan

3 04 2008
Dissu

”Se nainen kävi pysäyttämässä sen keinun ja sen jälkeen se lähti taas liikkeelle.”
Näytettiinkö tuossa videossa, kun se pysäytettiin? En jaksanut katsoa koko videota.

17 04 2008
Ceeli

Jos se olikin vaan tuuli,joka keinutti keinua? Voihan se olla mahdollista…

17 04 2008
Ceeli

Hups en muistanukkaan että se keinu keinui kovempaa kuin muut. Katoin ton videon aikoja sitten.

17 04 2008
Arctica

ei kummituskaan voi keinua kymmentä päivää. 😀 taitaa kyseinen kummitus olla aika hullu.

17 04 2008
Arctica

eikö sillä kummituksella mee pää pyörälle? 😀

30 04 2008
Körmylä

Pah, feikki, niinkuin kaikki ”kummitus”kuvat. Maailmassa ei ole yliluonnolisia asioita. >_> Jos miettii loogisesti, ei ajattele ollenkaan että ”Hei, tuohan voi olla vaikka kummitus!”, niin kaikelle löytyy selitys.

12 05 2008
pinja

en yleensä usko kummituksii mut tää on iha eri juttu 😀

12 05 2008
pinja

mut ois kannattanu vaik mennä istuu siihe keinuu 😀

21 06 2008
annika

Tosi outoa tälle asialle ei kyllä taida löytyä järkevää selitystä.

2 07 2008
Rosa

”mitä jos se oltii tönästy keinuu?? ku kerran mä tönäsin keinuu niin siihen tuli samanlainen liike. en kattonu kokonaa sitä videoo”

Mutta jos tönäset keinuu, niin eihän se noin pitkää heilu! Kokeilkaapa! tönäiskää keinua ja ottakaa aika kuinka kauvan se keinuu, sitten verratkaa aikaa videoon!

19 08 2008
Sorvu

Very intersting… Mä ainakin siirtäisin keinun niin loppuisi koska yleensähän aaveet kummittelevat paikassa jossa ”kuolivat” tai tapahtui muuta kamalaa…
Ja jos se olisi tuuli kaikki olisivat keinuneet noin lujaa!!! mut emt..

19 08 2008
Yasirotta

Kummitukset voivat jäädä vainoamaan, tai jopa varoittamaan eri asioista. Niistä ei oikein ikinä tiedä mitä haluavat tai mitä tekevät. Tuo ei kuitenkaan miltään poltergeismilta näytä.

11 09 2008
tiina&wensku

emme usko että video pätkä on feikki, sillä kyseessä on myös tutkijoita ja uutis lähetyksiä! ja miten yksi keinu voi keinua kovaa ja välillä vähän ”pyörähdellä”.
ja kun alussa keinu pysäytettiin ja sitten se taas jatkoi keinumista, niin se tekee tästä jutusta outoa. mutta ei voi tietää.

12 12 2008
Hupsista

Äää… mine kun katoin ton videon olin sillee ”wtf”
hmm.. tuohon en osaa sanoa kyllä nyt mitää. Ihan sanatomaksi menin. Joo siis sen mine kuitonki tiiän että tää kummitus painaa vähemmän ku oikee ihmine. ei ne muuten leijuis ilmassa… eikä kaikki kyl leijukka.. okei sry offasin -.-’
Tää on jännä. Jos pisteit sais antaa 4-10 välil nii ainaki 9+

Mä offasin taas. ei oo totta -.-

22 12 2008
heidi

hah siinähän kuvassahan oli talvi ja videossa ei ollu lunta
ainii BÖÖ!!
%d bloggers like this: