2012 Maailmanloppuko?

22 07 2008

Hei vierailija! Luet juuri nyt tätä artikkelia vanhalta sivustoltamme.

Pääset lukemaan tätä samaa artikkelia viralliselta ja päivitetyltä sivustoltamme tästä:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/07/22/2012-maailmanloppuko/

Maailmanloppua on ennustettu monelle eri vuodelle ja sen piti tulla joidenkin ennustusten mukaan mm. jo vuonna 2000. Suosituin/ennustetuin päivämäärä sijoittuu kuitenkin vuoteen 2012. Ajattelinkin tehdä pienimuotoisen listan henkilöistä, tapahtumista ym. jotka viittaavat kyseisen ajan mullistuksiin. Muistakaa kuitenkin, että vuotta 2012 ei kannata ajatella pelolla, sillä se on monien teorioiden mukaan muutosten aikaa paremmalle ajanjaksolle, eli enemmänkin uuden ajan alku, jota edeltää ”puhdistautumisjakso”.

  • Maya-intiaanit

Mayojen kalenteri loppuu 21.12.2012, jolloin alkaa uusi aika.

  • Hopi-intiaanit

Hopi-intiaanit ovat myös ennustaneet uuden ajan alkamisen vuodelle 2012, jolloin loppuu ”eläinsykli”. Hopit kutsuvat tätä aikaa myös puhdistautumiseksi. Hopien mukaan maailmanlopun / uuden ajan lähestyessä Amerikkaan iskee ydinpommi.

  • Ilmestyskirja (The book of Revelations)

Ilmestyskirja on Uuden testamentin viimeinen kirja ja ainut profetia. Kyseessä on kirja, joka kertoo lopun ajan tapahtumista: antikristuksesta, lopun ajan vitsauksista ja sodista. Nykyajan sodat ja katastrofit viittaavat, että lopun aika on lähellä.

  • Nostradamus

Nostradamus ennusti oikein mm. Yhdysvaltojen vapaussodan ja sisällissodan. Huomattavin hänen ennustuksistaan on kuitenkin ollut tähän asti toinen maailmansota.

Vapaus on mennyttä, tumma, raivokas
paholaismainen roisto tulee riistämään sen
– sen jälkeen, kun siteet hänen liittolaisiinsa on rikottu.
Venetsia tulee raivostumaan Histerin teoista.

Nälän hullaannuttamat pedot rientävät yli jokien,
suurempi osa taistelukenttää on Histeriä vastassa.
Hän tulee raahaamaan johtajaa rautahäkissä
aikana, jolloin Germanian lapsi hylkää kaikki lait.

Nostradamus kertoo ennustuksissaan myös maailmanlopusta, jonka ennusti aikavälille 2006-2012.

  • David Willcock

David Willcock kertoo mm. että maailmanlopunskenaario (oma henkilökohtainen) 21.12.2012 riippuu siitä mitä henkilö ajattelee. Jos hän pelkää katastrofeja jne. niin hän kokee maailmanlopun tuhona, mutta jos ihminen ajattelee positiivisesti, niin ei tule katastrofista maailmanloppua, vaan alkaa uusi aika, jolloin ihmisen DNA muuttuu ja maapallo purkautuu pois lineaarisesta ajasta, joka johtaa siihen, että mm. telepatia ja ajassa liikkuminen mahdollistuu.

  • Edgar Cayce

Ehkä yksi kuuluisimpia ennustajia on Edgar Cayce, joka oli yhteydessä ”universumin arkistoon” ollessaan hypnoosin/transsin kaltaisessa tilassa jolloin hänelle sai esittää kysymyksiä mm. terveyden tilasta. Edgar Cayce teki yli 14000 diagnoosia. 1877-1945 elänyt Edgar ennusti myös oudon uuden ajan alkamisen vuodelle 2012.

  • Äiti Shipton (Mother Shipton)

1488 – 1561 elänyt Shipton ennusti myös maailmanlopun vuodelle 2012.

  • Terence McKenna

Terence McKenna tutki I Chingiä, joka on kiinalainen todella vanha kirja ja huomasi tässä systemaattisen matemaattisen sekvenssin, joka loppuu 21.12.2012.

  • Maapallon siirtyminen galaksin keskukseen

21.12.2012 maapallo siirtyy galaksimme keskipisteeseen. Tämän on varmistanut todeksi mm. NASA ja on olemassa laskukaavoja, joidenka avulla on laskettu planeettojen liikkeistä, että näin todella tapahtuu. Kyseessä on kuitenkin harvinainen tapahtuma, joka tapahtuu vain kerran kymmenissä tuhansissa vuosissa. Galaksin keskipisteessä on myös havaittu musta aukko, joka voi vaikuttaa mm. maapallon magneettisiin napoihin.

  • Ennustusohjelma/kone laski maailmanlopun vuodelle 2012

Kyseinen ohjelma tehtiin alunperin pörssitulosten ennustamiseen, mutta sitä ruvettiin käyttämään myös muuhun ja se ennusti oikein mm. Aasian tsunamin.

Muita 2012 maailmanloppuun/uuteen aikaan viittaavia asioita:
– Lakotahin ennustukset
– The Bible Code
– Aleister Crowley
– Nibiru/Planet X
– LHC (hiukkaskiihdytin) saa päivityksen vuonna 2012

Lisää tietoa aiheesta saatte katsomalla vaikka nämä dokumentit, joissa kerrotaan aiheesta lisää:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/01/27/2012-ennustuksia/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/09/17/maailmanloppu-mayjojen-mukaan/

Listaa päivitetään myös mahdollisuuksien mukaan. Tiedättekö muita asioita, jotka viittaavat vuoden 2012 mullistuksiin?


Toiminnot

Tietoja

214 responses

22 07 2008
napalmi

Uskon, että intiaanit muinaisessa viisaudessaan tiesivät mistä puhuivat. Mutta kun eurooppalaiset tulivat Amerikan mantereelle, he käyttivät tätä tietoa hyväkseen ja pelottelivat ihmisiä maailmanlopulla, jotta nämä kääntyisivät kristinuskoon. Niin se on aina tuntunut menevän.

Edgar Gayceen luotan, sillä hänellä on ollut aika vedenpitäviä ennustuksia.

Billy Meyer myös on levitellyt hänen viisauttaan, ja kertoo että me kaikki, siis ihan kaikki, maailmankaikkeudesta lähtien, kuulumme henkisesti isoon verkostoon, jota kutsutaan nimellä Luomus (”Creation”). Hänen mukaansa tämä on muinaista tietoutta, ja juuri tästä kristinusko on revitty, ja totuutta on väärennelty jne. Joten uskon että tällä henkisellä verkostolla on näppinsä pelissä vuonna 2012.

22 07 2008
Olïver Kaïma

Tuohon planeettojen riviinjärjestymiseen on liitetty hysteerisemmissä spekuloinneissa luonnonmullistuksena maan napojen kääntyminen. Etelästä tulee pohjoinen, ja ennennäkemätöntä tuhoa luonnollisestikin syntyy.

Villeistä profetioista yksi on sellainen, joka kertoo ”faktana” että aurinkokunnassa on vielä yksi planeetta, Nibiru, jonka rata kiertää jostain kaukaa ja joka käy kääntymässä joidenkin tuhansien vuosien välein – ja navat kääntyvät. Plus että kyseisellä planeetalla asustelee jättiläisiä, joista on kirjoitettu vanhat legendat jumalan pojista.

Elämme jännittäviä aikoja – aina vaan.

22 07 2008
Aaron Väänänen

”21.12.2012 planeetat muodostuvat yhteen linjaan ja maapallo siirtyy lähemmäs galaksimme keskipistettä. Tämän on varmistanut todeksi mm. NASA ja on olemassa laskukaavoja, joidenka avulla on laskettu planeettojen liikkeistä, että näin todella tapahtuu. Kyseessä on kuitenkin harvinainen taphtuma, joka tapahtuu vain kerran kymmenissä tuhansissa vuosissa.”

Siinä tapauksessa NASA sittemmin joutunut täydellisesti salaliiton kontrolliin ja heidän Solar System Simulatorinsa (aurinkokunta 21.12.2012 ylhäältäpäin katsottuna) on tarkoitushakuisesti laitettu näyttämään vääriä tietoja! Myöskin xephem ja muut avoimen lähdekoodinkin ohjelmat on salaliiton toimesta hakkeroitu, koska nekään eivät näytä tätä planeettojen yhtenäistä linjaa, vaan planeetat ovat suunnilleen täysin eri puolilla maapalloa ja aurinkoa.

22 07 2008
Wespa

Ylhäältäpäin katsottuna? Tietääkseni avaruudessa ei ole erikseen yläosaa ja alaosaa. Mistä planeetasta katsottuna tuo kuva on ja mistä ilmansuunnasta? Silläkin on iso ero, että katsotaanko pohjoisesta vai etelästä.

ATS:n foorumeilla oli kuva jostain ohjelmasta jossa oli planeetat linjassa tuona aikana…

22 07 2008
Ammo9

Nostradamuksesta sen verran, että kuka on tuo ”tumma, raivokas ja paholaismainen roisto”…? Mahtaiskohan mitinkään liittyä USAn tulevaan pressaan (siis siihen mikälie Osamaan, vai miten se meni)?

Samoin tämä ”aika, jolloin Germanian lapsi hylkää kaikki lait”. Ei liittyis Saksaan sitten millään lailla? Minkäköhän takia se Saksa on aina se pahismaa….

Mutta mikäs se Histeri sitten oikeen on..?

Kyseessä oli toinen maailmansota, joka on jo käyty. Tuossa oli siis mainittu Hitleri, Saksa jne.
– Wespa

22 07 2008
napalmi

Ei Saksa maana se paha ole, vaan sen johtaja. Histerillä luultavasti tarkoitettiin Hitleriä.

22 07 2008
napalmi

Ainiin ja tuohon Nostradamuksen maailmanloppuennusteesta tuli mieleen, että mitäpä jos hän ei vain ei enää aistinut ihmisten henkistä olemassaoloa noina vuosina? Tämä voisi tarkoittaa sitä, että ihmisten henkisyys on ottanut uuden askeleen eteenpäin, jättäen vanhat henkimuodot taakseen, jolloin Nostradamus ei enään pystynyt näkemään ”uutta maailmaa”.

22 07 2008
Wespa

Otin asiasta selvää ja jossain sanottiin, että se olikin niin, että planeetat ”kulkevat” auringon ja galaksimme keskikohdan väliin, eli se ei ole suora linja.

”It’s not a planetary alignment on 12-21-2012. It’s an alignment between the rising sun and the milky way.”

22 07 2008
Aaron Väänänen

”Ylhäältäpäin katsottuna? Tietääkseni avaruudessa ei ole erikseen yläosaa ja alaosaa. Mistä planeetasta katsottuna tuo kuva on ja mistä ilmansuunnasta? Silläkin on iso ero, että katsotaanko pohjoisesta vai etelästä.”

Ylhäältä ja alhaalta tarkoittavat kohtisuoraan maan ratatason inklinaatiota päin (aurinkokunnan planeettojen inklinaatiothan poikkeavat siitä korkeintaan muutamia asteita). Ylä- tai alapuolen voi valita, arvatenkin ”yläpuoli” on tuossa se, jossa kiertoradat ovat myötäpäivään. Ei näytä planeetat linjautuvan, vaikka katsoisi ”alapuoleltakin”.

Harmi, että tuo NASA:n ohjelma on osoitettu salaliiton tahallisesti virheellistämäksi, muuten sillä olisi voinut katsoa tilannetta maasta, kuusta, tai melkein mistä tahansa suunnasta. Ei varmaankaan voi luottaa myöskään tähtitieteellisiin kaaviokirjoihin ja ohjelmoida itse planeettojen paikkojen laskentaa – kirjoihinkin on varmasti tahallaan laitettu tämä sama virhe että 21.12.2012 todellinen tilanne ei näkyisi, kun kerran NASA:llakin se on.

22 07 2008
Wespa

Eipäs nyt vedetä mitään salaliittoteorioita tähän keskusteluun, sillä ne eivät tähän liity millään tapaa.

22 07 2008
telenalku

niin mutta kun katsoo taas tuota telepatia ja ajassaliikkumis ennustuksia, sen voi liittää sotaan jolloin sotaa aletaan käymään telepaattisesti, mutta aikaan ei kukaan uskalla kajota, jos muutat jotain ajassa muutat koko elämäsi.

22 07 2008
Aaron Väänänen

No miksi tuo NASA:n ohjelma sitten näyttää väärin? Sen mukaan Mars, Jupiter, Saturnus ja Neptunus ovat maasta katsoen niin eri suunnissa, ettei niistä tule suoraa linjaa mihinkään suuntaan, ei siis myöskään galaksin massakeskipistettä kohti. (Aurinko tai kuukaan eivät ole linjassa, mutta nythän oli puhe vain planeetoista joten niillä ei liene väliä…)

22 07 2008
Wespa

Maasta katsottuna aurinkoa kohti tuona aikana näyttää ainakin planeetat olevan aika suorassa linjassa. Pitäisi tosin perehtyä tarkemmin, että miten Mayat laskivat tuon planeettojen siirtymisen galaktiselle keskukselle.

Tuossa ei kuitenkaan tarkoitettu mitään todella suoraa linjaa vaan sitä, että kaikkien planeettojen pitäisi olla silloin lähellä galaksin keskustaa.

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspace?tbody=10&vbody=399&month=12&day=21&year=2012&hour=12&minute=00&fovmul=1&rfov=120&bfov=30&porbs=1

22 07 2008
wexxxu

jotain tulee varmasti tapahtumaan lähiaikoina. maapallo alkaa ylikansoittua ja sen voimavarat alkavat loppua. ihminen ei itse pysty enää vaikuttamaan omaan tulevaisuuteensa vaan sen tekee elämä itse. päivämääristä voidaan tietty spekuloida vaikka kuinka mutta vrmaa on se. että kauan siihen ei tule menemään. tsemppiä kaikille…

22 07 2008
herttaässä

mielenkiintoista tulee olemaan sekin, kuka valitaan suomen tasavallan presidentiksi alkuvuodesta 2012!

22 07 2008
maukka

Mielestäni on suotavaa meidä kaikkien käyttää mahd.paljon päihteitä (alkoholi) vapaa-aikanamme. Tämä turruttaa pelkojamme vanhuusiän järkyttäviltä täpahtumilta.Lisäksi se tuo hilpeyttä ystäväporukassa ja voimme intoutua jopa juoksemaan yleisillä paikoilla genitaalit paljaina. Tällöin ei maailmanloppu mieltämme vaivaa.

22 07 2008
Aaron Väänänen

Nyt muuten ajattelin tuota asiaa hieman lisää, ja alkoi ihmetyttää, että miksei kuun vetovoima ole joka kerta nykäissyt maapalloa rajusti kohti linnunradan massakeskipistettä aina kun kuu ja linnuradan massakeskipiste ovat samalla linjalla maasta katsoen.

Tämähän sentään tapahtuu kai aika usein. Ja kuun painovoima maata kohti on Jupiterin ja muiden planeettojen yhteenlaskettuun maapalloon kohdistuvaan painovoimaan verrattuna noin satakertainen.

En ole varma, osuuko aurinko koskaan kohti linnunradan massakeskipistettä maasta katsoen, mutta sepä nykäiseekin sitten meitä sinnepäin 177 kertaa vielä kuutakin voimakkaammin!

Ja nykäisevätkö muuten linnunradan keskustasta poispäin linjaantuvat planeetat (ja kuu ja aurinko) meitä aina vastaavasti sitten poispäin?

NASA:n ohjelmalla ei valitettavasti pysty tarkistamaan, ovatko myös kuu ja aurinko 21.12.2012 yhtä millintarkasti maasta katsoen linnunradan keskustaa päin kuin kaikki planeetat (joiden vaikutus on mitätön kuuhun ja aurinkoon verrattuna). Eiköhän se näin kuitenkin ole kun NASA:kin on sen varmistanut varmaksi.

22 07 2008
Ufomies

Ymmärtääkseni ainoa konjuktion tapainen talvipäivänseisauksena 2012 liittyisi aurinkokuntamme ja sen galaksin väliseen suhteeseen, tuolloin siis Aurinkomme olisi samassa tasossa Linnunradan keskipisteen kanssa (ts. tähtien muodostaman kiekon pituussuunnassa). Tällöin luonnollisesti myös Linnunradan gravitaatio olisi aavistuksen voimakkaampi juuri tuosta galaksin muodosta johtuen, vai kuinka?

Ymmärtääkseni ajankohtaan liittyy myös samanaikainen maapallon akselin kallistuksen ”syklin” täyttyminen (ja mahdollisesti jopa tuo spekuloitu napojen vaihtuminen). Joka tapauksessa kyseessä olisi siis harvinainen konjunktio siinä mielessä, että maapallon oma asento ja sen sijainti galaksissa saavuttavat molemmat oman (oletetun) syklinsä nollapisteen. Ja käsittääkseni mayakalenteri on juuri syklinen järjestelmä (joka perustuu luonnollisesti taivaankappaleiden liikkeeseen). Ajatusta voisi täten siis havainnollistaa, kuvittelemalla vaikkapa lukuisten erikokoisten koneiston rattaiden kierron saavuttavan yhteisen nollakohtansa jälleen yhtä aikaa, vuosituhansien epätasaisen käymisen jälkeen.

Toivottavasti joku asiaan vihkiytynyt voisi valaista tätä astronomista puolta vähän tarkemmin.

23 07 2008
Arulux

Kolme päivää tuhoon on, laskin ihan itse eilen. 😉
Mielenkiintoista asiaa, mutta itse uskoisin että ihmiskunnan loppu on ihan itseaiheutettua.
Nythän tuo Iranin kriisi (ja sota?) on muodostamassa aika kovan muutoksen koko sivistyneelle yhteiskunnalle jos Öljyn hinta rysähtää 10 kertaiseksi. Ei paljoa ajella enää autoilla ei.
Toinen uhkaava tilanne on muodostumassa noista sulavista napajäätiköistä, joiden ansiosta vedenpinta saattaa pompata 50 vuoden sisällä metrejä. Siinä uppoais aika monen valtion rannikot.

23 07 2008
Haukka

Muutamia epäkohtia jotka tulivat mieleen jo parin sekunnin vilkaisun jälkeen:

1) Missä kohtaa ilmestyskirjaa sanotaan maailmanlopun tulevan vuonna 2012? Tietääkseni Raamatussa ei kerrota sanallakaan maailmanlopun tarkkaa ajankohtaa, puhumattakaan siitä että nykyinen ajanlasku ei ollut käytössä ilmestyskirjan kirjoittamisen aikoihin. Pikemminkin Raamatussa sanotaan, että kukaan ihminen ei voi tietää maailmanlopun ajankohtaa, vaan sen tietää vain yksin jumala.

2) Nostradamus eli satoja vuosia sitten ja teki ennustuksia joita voidaan tulkita monella tavalla. Kun ennustus voidaan tulkita miten tahansa, saadaan pitkän ajan kuluessa montakin tapahtumaa jotka voivat periaatteessa täyttää ennustuksen. Yksinkertaisesti: Ennustus on HUONO jos sitä voi tulkita monella tavalla ja sen ”huomaa toteutuneen” vasta kun ennustettu tapahtuma on kulunut. Kuka tahansa voi ennustaa kuten Nostadamus, kun jätetään ennustuksiin sopivasti tulkinnanvaraa ja epämääräiset/olemattomat toteutumisajankohdat.

3) On yleisesti hyväksytty fakta, että äiti Shiptonin ennustukset kirjoitettiin satoja vuosia hänen kuolemansa jälkeen. Mm. ennustus ”lasisesta talosta Englannissa” kirjoitettiin 1800-luvulla, kun Englantiin oli jo rakennettu Crystal Palaceksi kutsuttu rakennus.

4) ”Planeettojen muodostuminen yhteen linjaan” ei tuhoa maapalloa kosmisella sädeaseella tai painovoima-aalto kampea maata radaltaan (99,8% aurinkokunnan massasta on Auringossa, eli se jos mikään voisi saada maan radaltaan, mitä ei kuitenkaan tule tapahtumaan). Esimerkiksi Marsin vetovoima täällä maan päällä on suunnilleen saman suuruinen kuin metrin päässä sinusta seisovan keskikokoisen henkilön aiheuttama painovoimavaikutus, kauhistuttaako?

5) Mikään nykyinen ”ennustusohjelma” ei voi laskea maailmanloppua ja sen ajankohtaa, etenkään tietämättä miten se meitä kohtaisi. Nykyisillä ohjelmilla ja koneilla ei osata laskea edes säätiloja kovinkaan luotettavasti paria viikkoa pitemmälle ajalle vaikka niitä voidaan valvoa jatkuvasti. Sanoisin tämän olevan urbaani legenda.

6) Debunkkasin mayojen ennustukset jo aiemmin mutta pääkohdat olivat: He tunsivat tähtitaivaan aikanaan melko hyvin mutta olivat hyvin alkukantaisella tasolla teknisesti, eivät juurikaan käyttäneet metalleja tai edes pyörää ja uhrasivat ihmisiä jumalilleen. Oliko tälläinen kansa nykyihmistä parempi, edistyneempi tai viisaampi missään suhteessa?

Muita mainittuja vuoden 2012 ennustuksia en tunne yhtä hyvin, joten en ainakaan vielä kritisoi niitä ja noissa kuudessakin on jo kylliksi miettimistä. Mitähän sitten tapahtuu kun maailmanlopun ennustettu ajankohta tulee ja menee ja mitään ihmeellisempää ei tapahdu? Mahtaa monia nolottaa…

23 07 2008
Ufomies

Minua ainakin lähinnä vain VITUTTAA sitten… XD

23 07 2008
tono

Ehkä jopa ärsyttävän lyhyesti joka lähteestä kerrottu, varsinkin maya intiaanien pelkkä viittaus ”Mayojen kalenteri loppuu 21.12.2012, jolloin alkaa uusi aika.” kun aiheesta on satoja kirjoja, tuhansia tutkimuksia, kymmeniätuhansia hieroglyphejä..

Se korjaus vielä että maya intiaanit ”tiesivät” (ei uskoivat) että jokaisen syklin (aikakauden) päätteeksi queatzaqoatl käärme taivaalta tuli ja tuhosi maailman, tämä oli heidän mukaansa käynyt jo kolme kertaa ja 2012 olisi neljäs kerta.
(tämä viittiasi nibiruun/eris(NASA) Ottaen huomioon myös että mayojen kirjoituksissa on ollut se kymmenes planeetta (quetzacoatl)…

muutamakin kirja tullut luettua maya intiaaneista, sekä paljon taustatutkimusta, ja löytyypi myös matka vuosi sitten Chizen Itzaan (Mexico).

23 07 2008
tono

Tuosta ennustusohjelmasta vielä että se on myös laskenut ydinsodan 2009 vuodelle. Mikä oikestaan kuulostaisi melko todenmukaiselta ottaen huomioon iran,israel,usa, irak kiistat näinä päivinä…

23 07 2008
tono

Nostradamuksen ennustuksesta, kyseinen kirja löytyy minulta complete prophesies of nostradamus, ja sieltä ei löydy 2006-2012 ennustusta.
2010 löytyy, sekä beyond 2000 ennustuksia montakin.

En sitten tiedä onko uusia painoksia tullut johon muutettu (miksi?)?

Tuo painos on melko vanha, taitaapi olla 1984 tai jotain.

23 07 2008
tono

Nostradamuksen mukaanhan 2012 EI ole loppu, jos ennustuksia hän on tehnyt vielä vuosille,2126,2192,250,2769,3255,3797,7000 sekä monta ennustusta 2000-2100. Useampikin noista early 2000 ennustuksista voisi tulkita maailmanlopuksi.. Olisi nostradamus hieman selkeämpiä runoja kirjoitellut että tyhmä ihminen tajuaisi paremmin. 🙂

23 07 2008
Makke

Mulle tuotiin tänä aamuna ovelle joku lehdykkä missä oli isolla otsikolla ”elämmeko viimeisiä päiviä?” ja se olis joku uskonnollinen lehti. En sitten tiedä liittyykö tähän mitenkään ;o

23 07 2008
tono

Makke, kannattaa pyrkiä jehovan todistajien mustalle listalle niin ei noita lehtiä enään postista satele 😉

23 07 2008
rypyli

mistä minä tiedän että onko tuo feiki vai ei. toisaalta taas ihminen ei osittain voisi tehdä tuollaisia kuvoita. total= rypyli on anti-antiripulia.

23 07 2008
Tono

nostradamus ennustaa iranin sodan?= 2/96- year 2000-2100. A burning flame will appear on tue night sky. Near both the source and the estuary of the rhone. Famine, swords: help will come late. Persia turns and invades macedonia.”. (Persia nykyisin iran).

Sekä tässä tämä ”2012” ennustus:
2/62 year2000-2100
”soon Mabus will die, and then will come a terrible undoing of animals and people. Then suddeny, vengeance will appear in the form of comet; hunger, thirst, a hundred hands”

Mabus= oba mabus h?

23 07 2008
Tiia

Pelottavaa.

23 07 2008
wildchild

no vois mun puolest tulla maailamnloppu 2012. vuonna.. sillo on jo kaikki nähty ja koettu

23 07 2008
roi

huh, toivottavasti ei oikeasti tapahdu mitään sen kovin kamalaa… haluan elää (ihmisenä, en minään hiukkasena) vielä 20v-synttärien jälkeenkin jotka ovat paria viikkoa ennen tuota 21.12.2012. x_x

23 07 2008
Jeppe

Niin no.. tuli mieleen että vaikka tää sivusto käsittelee paranormaaleja ilmiöitä ois ihan kiva kun täällä ois vaikka vähän salaliitoistakin. Ja toi 2012, oisin sillo 16v 😛 .. Onko sille 21.12.2012 mitään kellon aikaa?? Noh.. päivä kerrallaan 😀

23 07 2008
Jeppe

Eikös maya kalenteri lopu 28.11.2011 ??

23 07 2008
Tono

Jeppe:
Ruotsalainen maya tutkija Callerman väittää että tuo 2012 olisi väärinlaskettu ja oikea aika olisi tuo 28.11.2011.

Itse en tähän väittämään usko, varsinkaan kun kyseisen callermanin useat muut väittämät ovat menneet pieleen.

23 07 2008
Tono

Tämmöisen mielenkiintoisen lisän löysin:
”The Bible says that Babylon will be rebuilt and become the economic center of the world in the end times.”

Aiheeseen liittyvä video…… http://www.disclose.tv/action/viewvideo/6120/

”U.S. Military REBUILDING BABYLON”

That´s freaky!

24 07 2008
Aaron Väänänen

”Joka tapauksessa kyseessä olisi siis harvinainen konjunktio siinä mielessä, että maapallon oma asento ja sen sijainti galaksissa saavuttavat molemmat oman (oletetun) syklinsä nollapisteen. Ja käsittääkseni mayakalenteri on juuri syklinen järjestelmä (joka perustuu luonnollisesti taivaankappaleiden liikkeeseen).”

Niin, jos valitaan yksi mayakalentereista ja otetaan sen 5135 vuotta kestävä pitkälasku, niin se on likimain viidesosa maapallon prekession jaksosta, joka on 25725 vuotta. Mutta prekessiolla ei ole mitään selvää nollapistettä, jollei sellaisesta erikseen sovita. Uskotko myös mayajumaliin? – se olisi myöskin täysin loogista, jos uskot, että mayakalenterin nollapisteillä on jokin merkitys.

Mutta mikäs tämä maapallon (tarkoittanet varmaankin aurinkokunnan) ”nollapiste” linnunradan ympäri kierrossa on ja miten se liittyy mayakalenteriin? Mayakalenterillahan ei ole mitään tekemistä linnunradan kanssa. Mayat eivät edes tienneet, mikä linnunrata saati galaksi on.Aurinko on kiertänyt linnunradan keskustan ympäri vain noin 20-25 kertaa elinikänsä aikana, ja tälle kierrolle on vielä mahdottomampaa edes kuvitella mitään ”nollapistettä”.

24 07 2008
jeppis

Kalifornian osavaltio meinaa kieltää muovipussien myynnin vuoteen 2012, sen jälkeen siellä myydään vaan biohajoavia pusseja.

24 07 2008
Ufomies

Kiitos asian selkeyttämisestä, Aaron. Taisin tosiaan muotoilla tuossa jonkun lauseen pahasti metsään, ellen nyt ihan täydellisen virheellistä asiaa kirjoittanut…

Jos voisit vielä ottaa selville ne kaikki *todelliset*, merkittävät astronomiset havainnot ja tapahtumat, jotka ovat mayojen ajanlaskun pohjana, ja listata niitä vähän tänne, niin olisin hyvin kiitollinen! 🙂

”All hail Kukulcan!” … No ei suinkaan. 😀 En todellakaan usko mihinkään mayajumaliin, pois se minusta. Astronomiset havainnot ja laskelmat sekä mayojen korkealle kehittynyt matematiikka näiden suhteen sen sijaan kiehtovat minua erittäin suuresti. Tämän lisäksi tahtoisin myös kuulla arvioita mahdollisimman monelta astronomian tietäjältä siitä, miten merkittävinä he pitävät vuoteen 2012 liittyviä astronomisia ilmiöitä ja ”nyansseja”.

24 07 2008
calico jack

Mitään maailmanloppua ei tule 2012 eikä muutenkaan ihan heti. Pitää muistaa, että monissa kulttureissa on omat vuosiluvut, jotka ovat jotain muuta – eikö kiinalaisille tai islamin uskoisille koita loppu 2012?

Voisi olla myös tarpeellista tutustua muidenkin kultturien lopun ennustuksiin. Millä hel****n perusteella meidän kulttuurimme ennustukset ovat parempia kuin muiden?

Jos minulta kysytään.. PAS*** NE ON KAIKKI!!!

24 07 2008
janne

Uskomatonta tuubaa. Onneksi löysin tämän blogin, hyviä tarinoita ja kauhee määrä hätääntyneitä kansalaisia… hui! UFOt hyökkää ja ne syö meitin!

Oletteko huomanneet, miten aurinko aina joskus laskee (iltaisin) ja nousee (aamuisin) ja joskus auringon tilalla on pienempi vempele (kuu). Kyllä tässä on joku humanoidi takana, ei muuten tulisi välillä niin pirun pimiä!

24 07 2008
Kissansilmä

Mua pelottaa. Entä jos maailma oikeasti loppuu? Tai tulee räjähdys? Olen kauhuissani. Juu, tiiän, oon vasta 10, ja tiedetään et tällaisten ”vauvojen” ei pitäisi lukee näit mut mua kiinnostaa vuosi 2012. Voi olla, että maailman loppu tulee. Mitäs sitten? En osaa kirjoittaa ja selittää mitä asiaa minulla on, mutta joten kuten tän nyt kirjoitin. :<

24 07 2008
Kissansilmä

mutta jos maailman loppu ei tule vuonna 2012 niin miksi KAIKKI taitavat ennustajat ovat ennustaneet sen samalle päivällä. ja se joku tyyppi oli osannut ennustaa aasian myrskynki O.O

24 07 2008
calico jack

Saman päivän voi helposti selittää vaikka sillä, että monet ovat tietoisia esim. Mayojen kalenterista tai muiden muinaisten kulttuurien lopun ennustuksista – ei se niin vaikeeta oo. Miksei muiden kulttuurien lopun ennustukset ole niin päteviä, kuin meidän???

Kaikki tällainen liittyy aina jollain tavalla uskontoihin. Raamatun ja muidenkin uskonnollisten tekstien sanoma on sama kuin lasten saduissa. Niitä EI pidä ottaa kirjaimellisesti. Nooan arkissa on sama homma – SE ON OPETTAVAINEN TARINA – EI TOTTA!

KAIKKI taitavat ennustajat.. KAIKKI taitavat rahastajat? Sään ennustajia on sitten ihan h*******ti.. joku aina osuu oikeaan. Kokeillaan: ”Ennustan, että elokuun 3-10 päivän välillä on uudenmaanläänissä hyvät kelit.” Kaikki tämä ihan ilmatteeks!

Oisko vakuuttanu enemmän jos oisin lausunut ton niin kuin Yoda 😉

Ei sitä loppua tule eikä mitään Nibirua ole.. voitte huokaista helpotuksesta.

24 07 2008
Tzundax

En tiedä mitä silloin tulee tapahtumaan, mutta kaveiden kanssa keskusteltiin ja naureskeltiin asiasta ja päädyttiin tulokseen että oli miten oli jos ollaan hengissä niin 2012 lähetään koko joulukuuksi jonnekin lämpimään ja ryypätään niin vitukseen ja katotaa mitä 21 päivä tuo tullessaan.. muutakin kuin krapulan.. 😀

25 07 2008
apua!

nyt mua pelottaa!! oikeesti ..äitii ;(

25 07 2008
555+111

Onhan noita maailmanloppuja tullut ja mennyt. Riippuu ihan mihin hihhuleihin haluaa kuulua. Oli Halleyn komeetta, ja vähän aikaa sit joku venäläinen oli laskenu et hirvee astroidi törmää maahan yms. Tällä saadaan vaan pahaa aikaseks hekkäuskoisille ihmisille.. Lepo vaan!

25 07 2008
Maukka

Asiallinen ja runsas päihteiden käyttö poistaa kesäsuvena pelot!

25 07 2008
Mika Halonen

Planet X alias Nibiru on todellinen tapaus ja sen saapunen tähtijärjestelmäämme vaikuttaa varmasti. Siitä ei ole epäilystäkään. 4 vuotta enää. Kannattaa miettiä tarkkaan mitä tekee sitä ennen. Valmistautuminen ei leimaa ketään hulluksi. Se on järkevää, sillä sanontahan kuuluu; ”elä jokainen päivä täysillä, kuin se olisi viimeisesi”.

25 07 2008
Assassin

Tzundax (23:24:44) :

En tiedä mitä silloin tulee tapahtumaan, mutta kaveiden kanssa keskusteltiin ja naureskeltiin asiasta ja päädyttiin tulokseen että oli miten oli jos ollaan hengissä niin 2012 lähetään koko joulukuuksi jonnekin lämpimään ja ryypätään niin vitukseen ja katotaa mitä 21 päivä tuo tullessaan.. muutakin kuin krapulan.. 😀

Kai yksi vielä mukaan mahtuu? ^^

25 07 2008
jaripekka

Mielenkiintoinen näkökohta on se, että maailmanloppua on ennustettu ja laskettu kautta aikain, mutta kertaakaan ei ole oltu oikeassa.

25 07 2008
Hadrianus

Hmm… mitenhän näihin kaikkiin vastais… Ennustukset sun muut ..ne on laadittu kuten horoskoopit. Joka aikana ja joka elämäntilanteessa jokainen löytää jotain samaa. Mutta kyllä..ehkä jossain on jotain elämää..miksi olisimme ainoita..? Mutta…onko koko ”elämä” yhtä ja samaa.? Jos katsomme kalliota..se näyttää olevan paikoillaan..mutta kun katsomme sitä lähemmin, niin se on täynnä elämää..molekyylit..atomit..etc..liikkuvat jatkuvasti.. sehän on elämää.? Ehkä mekin olemme vain osa kokonaisuutta..kauempaa katsottuna olemme paikoillamme..mutta kun katsoo lähempää, niin silti täynnä liikettä..elämää.. Totuus ja kaikki muu on sisällämme.. Tutkikaa ja nähkää ne.. Ehkä joku tyrmää tämänkin, mutta esittäköön paremman vaihtoehdon.? ps. näistä asioista voin jutella vaikka kuinka kauan..:)

25 07 2008
Kana

Suosittelisin Penn & Tellerin jaksoa ”end of the world” suurimmalle osalle teistä. Esim. Nostradamuksen ”ennustukset” ovat sen verran kryptisiä, että niistä voi vetää ”johtopäätöksiä” mihinkä ajankohtaan tahansa, ja mihinkä tapahtumaan tahansa, jopa niihin, jotka tapahtuivat ennen hänen elämäänsä. Tämän ”käytännön” nimi on ”matrixing”, ja se perustuu vialliseen logiikkaan, ja kokonaisuudesta ulos ottamiseen (out of context). Jolloin milteipä mistä lauseesta tahansa saa helposti väännettyä mitä tahansa. Journalistit käyttävät tätä erittäin usein saadakseen räväköitä otsikoita asioista, jotka eivät todellakaan ole.

2012 ei välttämättä ole nk. maailmanloppu, tai edes aikakauden loppu sinänsä. Mutta luultavasti vain uuden (Lapse) kierron alku.

25 07 2008
Silver Enola Gay

Enpä oikein usko asiaan. Mayalaiset OLIVAT hyviä astrologeja, mutta jos heidän kalenterinsa loppuu 2012, se tarkoittaan vain HEIDÄN, ei yhden aika erikoisen sivilisaation takia maailmanloppu tule. Näen sen todella epätodennäköiseksi.

25 07 2008
Atheist

Ihan tosi ihmiset, ennustaminen on mahdotonta. Helppohan uskovia ois höynäytellä.

25 07 2008
tontodc

Silver Enola Gay: jos perehtyisit maya intiaaneihin niin tietäisit että maya intiaanit “tiesivät” (ei uskoivat) että jokaisen syklin (aikakauden) päätteeksi queatzaqoatl käärme taivaalta tuli ja tuhosi maailman, tämä oli heidän mukaansa käynyt jo kolme kertaa ja 2012 olisi neljäs kerta.
(tämä viittiasi nibiruun/eris(NASA) Ottaen huomioon myös että mayojen kirjoituksissa on ollut se kymmenes planeetta (quetzacoatl)…

Tämä tapahtuu n. 3500-3600 vuoden välein, todisteita ainakin kahdesta viimeisimmästä on esimerkiksi

7200 vuotta sitten:
7200 years ago, during the cataclysm known as ”Noah’s flood”, sudden changes in temperature, violent storms and water avalanches from Antarctica broke off from their ”ice prison”. Dr. John T. Hollin at Maine University (U.S.A.) considers that large pieces periodically came out of the Antarctic ice field creating a huge tide! (Zecharia Sitchin, The Twelfth Planet, Aldopress, Bucharest).

3600 vuotta sitten:
3600 years ago, during the Jews’ Exodus from Egypt in the middle of the second millennium b. c., the Earth suffered big cataclysms. ”A celestial body that recently entered our solar system – a new comet – came very close to Earth (causing – A/N) the eventual disappearance of the glacier layer” (Immanuel Velikovsky, ”Worlds in Collision”, Lucman, Bucharest).

En nyt sanokkaan että tämä pitäisi ottaa täysin todesta, en tähän kaikkeen itsekään 100% usko.. mutta syvällä mielessä on kysymys ”mitä jos…”

25 07 2008
Joopajoo

Mayat olivat apinankakassa istuvia vinkuintiaaneja, kuka täysjärkinen odottaa maailmanloppua vain koska heidän kalenteristaan loppuu sivut? Sama juttu pätee nostradamuksiin ja muihin p*skanjauhajiin, kuhan keräsivät uskontojen tapaan rahaa ja valtaa…

25 07 2008
Hinuska

en usko, ehkä siksi koska en halua

26 07 2008
wildchild

joopajoota ja muita taitaa pelottaa? vai? Perehtykää ekaks näihi juttuihi enneku alotatte väittämää vastaa!

26 07 2008
uggeli

katoin jotain prisma dokumenttia jossa kerrottiin jäiden sulamisesta ja jotkin tutkijat olivat ennustaneet että vuoteen 2012 mennessä maapallon jäät sulavat navoilta niin radikaalisti että merenpinta kohoaa jopa 6 metriä tai enemmän jos etelänapa jatkaa sulamistaan :S

26 07 2008
fender

1. ”David Willcock kertoo mm. että maailmanlopunskenaario… ”

Ei pahemmin ole vakuuttanut kyseisen kaverin satuilut.

2. ”Nostradamus tiesi Hitleristä!”

Sorry, not. Hister tarkoittaa kirjaimellisesiti Tonavaa! (lol)

3. ”Edgar ennusti myös oudon uuden ajan alkamisen vuodelle 2012 ”

Jonka hän otti luultavasti suoraan Mayojen ennustuksista.

4. ”Terence McKenna tutki I Chingiä, joka on kiinalainen todella vanha kirja ja huomasi tässä systemaattisen matemaattisen sekvenssin, joka loppuu 21.12.2012”

Kai tiesit, että I Chingiä voi tulkita usealla eri tavalla?

5. ”Ilmestyskirja (The book of Revelations)”

Ilmestyskirjasta ei voi päätellä maailmanlopun sattuvan vuodelle 2012.

6. ”21.12.2012 planeetat muodostuvat yhteen linjaan ja maapallo siirtyy lähemmäs galaksimme keskipistettä. Tämän on varmistanut todeksi mm. NASA.”

Eeeei pidä paikkaansa.

7. ”1488 – 1561 elänyt Shipton ennusti myös maailmanlopun vuodelle 2012. 8.Ennustusohjelma/kone laski maailmanlopun vuodelle 2012”

Luotettavaa lähdettä näille?

”Katoin jotain prisma dokumenttia jossa kerrottiin jäiden sulamisesta ja jotkin tutkijat olivat ennustaneet että vuoteen 2012 mennessä maapallon jäät sulavat navoilta niin radikaalisti että merenpinta kohoaa jopa 6 metriä tai enemmän jos etelänapa jatkaa sulamistaan”

On tehty myös valtava kasa muita tutkimuksia, joiden ennusteet ovat paljon kesympia.

26 07 2008
fender

”7200 vuotta sitten:
7200 years ago, during the cataclysm known as “Noah’s flood”, sudden changes in temperature, violent storms and water avalanches from Antarctica broke off from their “ice prison”. Dr. John T. Hollin at Maine University (U.S.A.) considers that large pieces periodically came out of the Antarctic ice field creating a huge tide! (Zecharia Sitchin, The Twelfth Planet, Aldopress, Bucharest).”

Wikipedia:

Theran purkaus

Geologisten ja arkeologisten todisteiden mukaan Aigeanmeren Theran eli Santorinin saarella on noin 1630 – 1600 eaa. tapahtunut erittäin voimakas tulivuoren purkaus ja sen aiheuttama tsunami. Jotkut ovat väittäneet tämän antaneen aiheen kreikkalaiselle myytille Deukalionin tulvasta ja myös Atlantis-tarulle. [2]. Gilgamesh-eepos on kuitenkin niin vanha, ettei tämä tapahtuma voi olla siinä esiintyvän tai myöskään Raamatun vedenpaisumuskertomuksen aiheena.

Asteroiditeoria

Los Alamosin kansallisen laboratorion arkeologi Bruce Masse on analysoinut 175 tulvamyyttiä eri puolilta maailmaa. Niitä tutkittuaan hän päätyi hypoteesiin, jonka mukaan ne olisivat voineet saada alkunsa samasta tapahumasta. Sellaiseksi hän esitti Intian valtamereen lähelle Madagaskaria törmännyttä asteroidia, joka olisi toukokuun 10. päivän aikoihin 2807 eaa. aiheuttanut laajalle levinneen, jopa 150 – 300 metrin korkuisen tsunamin. Asteroidin törmäyslämpö olisi lisäksi höyrystänyt äkillisesti suuren määrän merivettä, joka sitten olisivat tulleet rankkasateena maahan aiheuttaen tulvia muuallakin kuin rannikoilla. Juuri ennen törmäystä asteroidi olisi näkynyt taivaalla suurena tulipallona, jollaisen monet myytit kertovatkin näkyneen juuri ennen vedenpaisumusta.

26 07 2008
fender

”jokaisen syklin (aikakauden) päätteeksi queatzaqoatl käärme taivaalta tuli ja tuhosi maailman, tämä oli heidän mukaansa käynyt jo kolme kertaa ja 2012 olisi neljäs kerta.
(tämä viittiasi nibiruun/eris(NASA) Ottaen huomioon myös että mayojen kirjoituksissa on ollut se kymmenes planeetta (quetzacoatl)…”

Mutta ihmislaji on kuitenkin ihan hyvin porskuttanut noista käärmeen hyökkäyksistä huolimatta. Miksei käärme ole koskaan saanut aikaan maailmanloppua?

26 07 2008
Jenni

Täytyy kyllä nyt sanoa, että nuorelle, tietämättömälle ja kokemattomalle, tälläiset tekstit ovat kamalia! Varsinkaan, kun en kuulu mihinkään uskonryhmään, jokainen selitys kuulostaa mahdolliselta. 2012 olisin itse vasta 21 -vuotias. Toivon mukaan joku nytten löytäisi kunnon kumoavat selitykset näille väitteille, ettei tarvitse odotella sitä muutamaa vuotta pelossa :S
Kaiken lisäksi tämmöiset asiat ovat minua aina kiinnostaneet suuresti. Ja voihan tuon päivän toki ajatella uutena aikana. Säästyisi ainakin maapallo tuholta, jonka ihmiset sille aiheuttavat lopulta.

26 07 2008
Nostradamus

Kaksi kukkoa kinastelee gallian kentillä
susi ulvoo verenpunaista kuuta
tuuli puhaltaa kylmää hiekkaa
ruoho on vihreää aidan takana

Siinäpä ennustus elokuun tärkeimmästä uutisesta. Voitte itse päätellä miten hyvin osuu kohdalleen 🙂

Nostradamus ei koskaan ole ENNUSTANUT mitään. Koska ennustuksen luonteeseen kuuluu että joku tapahtuma tiedetään ennen kuin se tapahtuu. Kaikki Nostradumuksen satuilut on tulkittu vasta JÄLKEENPÄIN viittaamaan johonkin tapahtumaan.

Maya kalenteri loppuu vuoteen 2012, ihme vain etteivät Mayat osanneet ennustaa ettei heidän kulttuuriaan ja yhteiskuntaansa enää silloin ole.
Minulla on WSOYn kalenteri jossa on päiviä vain vuoden 2008 loppuun, tuleekohan maailmanloppu?

26 07 2008
Vanha tietäjä

Ikivanha maya-kalenterin päättyminen samana päivänä kun planeetat asettuvat oudosti riviin (matemaatikot, laskekaapa todennäköisyys!), riittää minulle syyksi uskoa että jotain tapahtuu. En tiedä mitä tämä ”jotain” on, mutta en pelkää sitä. NASA:kin on hieman hiljentynyt asian tiimoilta, koska maailmanloppuun/uuteen aikaan viittaavien lausuntojen antaminen sotkisi totaalisesti tämän pallon asiat. En väitä että siitä olisi tullut uusia viitteitä, mutta en usko että kertoisivat edes vaikka tulisi.

Hämmästyttävää on myöskin mayojen aikanaan tekemät rakennukset joiden arkkitehtuurin monet uskovat tulleen alieneilta. Ihminen ei yksinkertaisesti tuohon aikaan kyennyt tekemään niin tarkkaa ”kalenterirakennusta” (Chichen Itzan El Casillo) ellei joku paljon kehittyneemmän planeetan auttava käsi häntä olisi ohjastanut. Itse pidän lähes mahdottomuutena että maya-heimosta itsestään olisi löytynyt niin valtavasti tietoa ja taitoa sen toteuttamiseen.

26 07 2008
tietäjä69

no huhu joku raja noi inkat ei tie kyl mistää mitää kunha vaa o joskus sanonu

26 07 2008
Paavo

No voi hitsi! Mun kalenteri loppuu tän vuoden viimeseen päivään! Maailmanloppu on lähellä!!!

26 07 2008
lalaladi

Jep, onhan noita maailmanloppuja pitänyt tulla jo vaikka kuinka monta kertaa, milleniumin saatossakin piti maapallon seota yms.. Ja yksi minkä muistan, tieteen kuvalehti väitti että vuonna 2009 tulee. Noh, viellä on aikaa jälellä. 😉

En tiedä miten noihin pitäisi suhtautua, jotkut noista on ihan järkeviä.
Mulla on ollu pienestä saakka, ehkä 10v asti pelko että maailmanloppu tulee, ja on vieläkin. En ihmetteliskään jos tulisi, niin täynnä paskaa on koko maapallo täynnä.

Mutta enää en vaan jaksa ajatella, miksi pitäisi. Jos tulee ni on tullakseen, turha stressata. Eläkää nyt hyvät ihmiset, älkää huolehtiko ”tuleekohan se tänään vai ensivuonna :(”.

27 07 2008
Ufomies

”Mielenkiintoinen näkökohta on se, että maailmanloppua on ennustettu ja laskettu kautta aikain, mutta kertaakaan ei ole oltu oikeassa.”

– Niin, ja mulla on vielä ihmeellisempi asia! Olen nimittäin monta kertaa aamulla herännyt, enkä olekaan kuollut! Johtopäätös: Kuolemaa ei ole, ja elän siis ikuisesti! 😉

27 07 2008
tontodc

Ufomies, einsteinin, newtonin, hawkingsin mukaan ei myöskään kuolemaa ole. kaikki on vain energiaa ja jatkaa olemistaan ikuisesti.
Kukaan ei myös varmuudella voi sanoa loppuuko elämä kuolemaan.

27 07 2008
napalmi

Nostradamus (14:53:45) :

”Maya kalenteri loppuu vuoteen 2012, ihme vain etteivät Mayat osanneet ennustaa ettei heidän kulttuuriaan ja yhteiskuntaansa enää silloin ole.”

Täysverisiä Maya-intiaaneja löytyy vielä ryhmittäin, ja he harjoittavat ja elävät heidän kulttuuriaan.

27 07 2008
swad

JIMiltä tulee asiasta dokkari, http://www.telkku.com/tiedot?oid=20080814210048

27 07 2008
Sisar Surmattu

Minä olen myös miettinyt, mitä vuonna 2012 voisi tapahtua. Ehkä ei silloin mitään tapahdu, tai sitten tapahtuu… Ehkä kerran prismassa kerrottu tapahtuma, Yellowstonen kansallispuisto räjähtää (tai se maanalainen tulivuori), joka sitten toisi katastroofin maailmaan.. Tai sitten avaruuden muukalaiset tervehtivät meitä 😀 No mutta sitä saa arvailla.
Ehkä minä pelkään, ehkä en. Mutta jännityksellä odotetaan tulevaa…

27 07 2008
Kerttu

Suomalainen tietäjä sanoi 1600-luvulla kun häneltä joku silloinen tutkija kysyi milloin tulee maailmanloppu: ”Maailmanloppu tulee kun maa on vyötetty rautavöin ja naiset käyttävät miesten vaatteita”.
Kirja oli joku suomalainen kansatieteellinen kirja, en muista nimeä enkä tietäjän nimeä. Siinä oli tälläinen pieni präntti muun tieteellisen tutkimuksen ohessa eikä tietäjän sanomaa siinä sen kummemmin ihmetelty.
”Rautavyöt” ovat luultavasti rautateitä, voimalinjoja yms. Tämä on tosi ennustus 1600-luvulta. Sori kun en muista mikä kirja.

27 07 2008
strolch

Ottamatta kantaa maailmanlopun ajankohtaan, huomauttaisin että tällainen ajattelumalli on meille ihmisille hyvin tyypillinen, minkä vuoksi maailmanloppu käsitteenä esiintyykin lähes kaikissa kulttuureissa.

Toisaalta, nythän tiedämme jo ihan faktanakin sen että elämä maapallolla on riippuvainen tietyistä tekijöistä, joita uhkaavat eräät muut tekijät, ja tämän vuoksi ”maailmanlopun” toteutuminen ihmislajin tai ainakin nykyisen yhteiskuntamme kannalta on käytännöllisesti katsoen fakta.

Verraten siis muutamia satoja, tuhansia vuosia taaksepäin kun tietämys ympäröivästä todellisuudesta on ollut enemmän oletuksiin ja virhealttiiseen havainnointiin kuin varsinaiseen tieteeseen perustuvaa. Silloin ajatus maailmanlopusta ei ole kummunnut siitä, että kuolivathan ne dinosauruksetkin aikanaan, vaan tästä meille ihmisille ominaisesta ajattelutavasta. Nyt, kun meillä on sekä vuosituhantinen maailmanloppua kieli pitkällä odottava kulttuuriperintö että tietämys siitä karusta tosiasiasta että joku odottamaton (tai odotettavissa oleva, miksei…) tapahtuma voi päättää päivämme maan päällä kenties jopa koko lajina, niin onkin mukava alkaa spekuloimaan sitä että milloin tämä tulee tapahtumaan, eikös? 🙂

Väittäisin että suurin osa näistä maailmanlopun ennustuksista ajalta, jolloin mitään kamalan konkreettista tai varmaa ei vielä ”elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta” tiedetty (toki epäilemättä uskottiin että tiedetään, niin kuin minäkin uskon nyt itse tietäväni…), perustuu siihen että ihmisen on hirmu vaikea niellä käsitystä ikuisuudesta ja äärettömyydestä. Pilkomme ajan pikkuruisiin sekunteihin jotta se olisi paremmin nieltävissä, ja siihen ajatukseen on helppo soinnuttaa myös periaate, että joskus se aika valuu tyhjiin. Sama juttu kuin avaruuden kanssa, tekee mieli raapia aivojaan kun yrittää ajatella että mihin se loppuu, no ei se lopu kun se on ääretön, no mut mitä sitten sen JÄLKEEN on, no ei oo mitään JÄLKEEN…*raaps-raaps*

27 07 2008
Kissansilmä

Mika Halonen (17:59:59) :

Planet X alias Nibiru on todellinen tapaus ja sen saapunen tähtijärjestelmäämme vaikuttaa varmasti. Siitä ei ole epäilystäkään. 4 vuotta enää. Kannattaa miettiä tarkkaan mitä tekee sitä ennen. Valmistautuminen ei leimaa ketään hulluksi. Se on järkevää, sillä sanontahan kuuluu; “elä jokainen päivä täysillä, kuin se olisi viimeisesi”.

__________________________________

Eli mitä tapahtuu?

10-vuotiaan pitäis varmaan pysyy pois näilt sivuilt, etten järkyty liikaa, mutta olen kiinnostunut yliluonnollisista jutuista ja olen varsin kauhuissani vuodesta 2012. Eli suomeksi sanottuna:

PELOTTAAA! 😦

27 07 2008
Kissansilmä

Jos Aurinko ja Kuu lasketaan mukaan, aurinkokunnassamme on kahdestoista planeetta, Nibiru, joka on parhaillaan lähestymässä Maata. Sumerialaiset tiesivät kyseisen planeetan olemassaolosta. Nibirun pysyminen salassa johtuu sen pitkästä kiertoradasta, joka on 3 600 vuotta. Nibirua kutsutaan myös nimellä Planet X.

NASA:sta vuotaneiden karttojen mukaan vuonna 2012 merenpinnan taso nousee niin paljon, että maapallon mantereet muuttuvat melkoisesti. Esim. suurin osa Euroopasta Suomi mukaanlukien jää veden alle. Jos tämä kaikki pitää oikeasti paikkansa, ymmärtää hyvin, miksi asiaa ei ole kuultu miltään viralliselta taholta.

Noin luki yhes paikas. 😦

27 07 2008
Anthropos

Eikös se joku kiinalainen juttuki ennustanu sen 2012?

28 07 2008
Vanha tietäjä

Nibiru on huijausta. NASA:n sivuilla lukee. Että älkäähän sitä pelätkö. Myöskään maailmanloppua ei tuolloin tule. Se on totta että planeetat ovat rivissä. Luultavasti sen takia Maya-kalenteri ”loppuu”* 21.12.2012, kalenterin laatiminen pidemmäksi aikaa olisi ollut mahdotonta, koska maailmassa tapahtuu pieniä muutoksia 21.12.2012, jotka vaikuttaa ajan käsitteeseen.

*”Loppuu”, ei se varsinaisesti lopu, se kestää 4500 vuoden tienoille, tarkkaa en muista.

Mutta muistakaahan, että Nostradamus laati ne 3 antikristusta: Napaulon Roy (Napoleon), Hister (Hitler) ja kolmas, Mabus-niminen antaa vielä odottaa itseään 😉 Ikävästi hieman sen kuuloinen heppu istuu erään maan presidenttinä tällä hetkellä. Skull and Bones nimisen salaseuran jäsenkin vielä. Tokihan kyseinen herra on jo tehnyt niin paljon pahaa presidenttinä ollessaan, ettei tuohon ”arvonimen” saamiseksi tarvita enää yhtään enempää verenvuodatusta. Silti vielä 5kk virassaan, eli kaikkea voi tapahtua, jos uskoo tähän huuhaaseen 😀

28 07 2008
Deeku

heh :D, jo vuosia oon kelaillu mitä 2012 tulee tapahtumaan.

28 07 2008
Judas Priest

kuka uskoo maailmanloppuun?? EN

28 07 2008
Joona

jäätiköiden uskotaan olevan poissa 2012 kesällä

28 07 2008
fender

Juttu NASAn kartoista on huuhaata. Merenpinta todennäköisesti nousee, kun jäätiköt ilmastonmuutoksen vuoksi sulavat, mutta ei se hetkessä tapahdu eikä peitä Eurooppaa. Rannikoiden satamakaupungeissa voi vesi nousta kaduille, mutta siihen se jää.

Älä viitti pelotella pieniä lapsia valheilla. Kriittisimpien ennustusten mukaan jotkut rannikkokaupungit ovat meren peitossa vuonna 2060

28 07 2008
jeppis

kui kivaa!!
ite ainaki toivon et jokin suuren suuri asteroidi iskee valtamereen ja sitä rataa, tai et se huijari planeetta nibiru vaeltaa pallome ohi aiheutten suurta tuhoa!
eikä haittais pätkääkään vaikka kuolisin, kuhan pääsee näkemään et mitä tapahtuu.

28 07 2008
tontodc

NASA ei tule myöntämään ikinä nibirun olemassa oloa.
Jos kaikki paljastuisi niin ihminen tuhoaisi itse maapallon ennen vuotta 2012. Joten se on ihan toisaalta järkevää pimittää näitä tietoja.

28 07 2008
fender

Miksei se Nibiru ole ikinä aiheuttanut mitään kummoista tuhoa? Vaikka uskottaisiin hihhuleiden väitteet: Nibiru aiheutti vedenpaisumuksen ja Egyptiläisten vitsaukset, niin eihän nuo nyt niin hirveän pahoja tapahtumia olleet. Paljon ihmisiä kuoli, mutta 1400 eKr. porskutettiin oikein mukavasti pronssikaudella.

28 07 2008
fender

Ja lisäisin että ihmisiä kuoli paljon vain Raamatun mukaan.

28 07 2008
Jamppa

mielenkiintoista.
mutta näin oikeasti tulee tapahtumaan:

nibiru tulee lähelle maata ja maapallon johdossa olevat liskomiehet viivyttelevät tietojen antoa niin kauan että miljoonittain tappaja liskomiehiä ehtii laskeutua maapallolle. Paavi johtaa lioskoarmeijaa ylijumala dagonin nimessä ja ihmiskunta orjuutetaan ja kun nibiru purjehtii pois maapallolle jää vain muutama lisko jonka jälkeen liskomiehet tapetaan ja ihmiskunta rupeaa taikomaan aleister crowleyn seksuaalitaikoja.

28 07 2008
Epä tietäjä

ei tossa oo muuta erikoista ku jotkut planeetat liikkuu. ja varmaa joku maailman loppu tulee…(ehkä voi tulla joskus 10 milj vuoden päästä tai aikasemmin)

28 07 2008
Epä tietäjä

ja toi juttu ´´jäätiköiden uskotaan olevan poissa 2012 kesällä” just joo tossa voi kuule pikkusen kauemmin kestää ennen kun ne sulaa. ja mistä sitä tietää jos ilmasto alkkaiskin kylmetä!!

28 07 2008
Frank

Ei Nostradamus mitään tuollaista ole ennustanut.

29 07 2008
Jamppa

Nostradamus ei ole ennustanut mitään vaan raapustellut oopiumpäissään trippinsä paperille.

29 07 2008
Vanha tietäjä

Jos Nibiru olisi totta, alkaisi se näkyä taivaalla viimeistään vuonna 2010 paljaalla silmällä katsottuna. Eli tuskinpa NASA pimittää tietoja (tässä asiassa), kun se on lähes hyödytöntä.

29 07 2008
tontodc

nibiru tulee näkymään, 2009 alkuvuodesta australian tasolla.. siitä ylemmäs näkyvyys tulee 2010-2011. 2012 nibiru näkyy ”toisena aurinkona”.

Näin taisi jossain videolla asia olla. Ei siitä sitten tiedä kun ei oiken tarkkaa sijaintiakaan tiedä. ”aidoiksi” väitetyissä nasan sateliitti kuvissa nibiru olisi auringon vieressä (takana) tulossa joten havaitseminen olisi hyvin vaikeata paljaalla silmällä.

29 07 2008
tontodc

Väitetään myös että NASA olisi piilonimennyt Niburun ERIS:ksi. katsotaaa netistä tarkemmin tai = http://www.ufodigest.com/news/0707/eris-nibiru.html

29 07 2008
tontodc

Tuo on siis se planeetta jolle nasa meinaa lähettää miehitetyn lennon 2013… 😉

29 07 2008
Haukka

”Väitetään myös että NASA olisi piilonimennyt Niburun ERIS:ksi. katsotaaa netistä tarkemmin tai = http://www.ufodigest.com/news/0707/eris-nibiru.html

Eris on kylläkin kääpiöplaneetta, joka sijaitsee lähes 100 kertaa kauempana Auringosta kuin meidän pikku Telluksemme (Eris on siis noin 3 kertaa Plutoa kauempana Auringosta). Jos Eris muka olisi iskeytymässä maahan niin sen pitäisi rikkoa suunnilleen jokaista tunnettua fysiikan lakia.

Erisiä/Nibirua kutsutaan toiseksi Auringoksi? Näin saattaisi jopa olla jos se yhtäkkiä ilmestyisi lähemmäs meitä kuin Kuu on mutta jälleen rikottaisiin monia fysiikan lakeja, eritoten kaikkea mikä liittyy sellaiseen pikku juttuun kuin ”todellisuuteen”.

Muuten, tuon linkin kautta paljastuvista neljästä taivaankappaleita esittävistä kuvista vain 2 voivat olla aitoja kuvia Eriksestä. Kuvat 2 ja 4 ovat nk. ”taitelijan näkemyksiä”, eivät valokuvia kuten väitetään (=valehdellaan) ja sen pitäisi huomata jo vähän tyhmemmänkin. Taiteilijan näkemykset ovat yleisiä kun tähtitiedettä esitellään maallikoille, samoin kuin kaikki kuvat ”elävistä” dinosauruksistakin ovat.

Elikkä jos Eris on muka Nibiru, se ei todellakaan ole iskeytymässä maahan.

”Tuo on siis se planeetta jolle nasa meinaa lähettää miehitetyn lennon 2013… ;)”

Siis mitä??? Jos ihminen ei ole päässyt Kuuta pitemmälle avaruusmatkoillaan, eli noin 300 000 kilometriä kauemmas, niin nytkö muka ollaan suunnittelemassa matkaa lähes tuntemattomalle kääpiöplaneetalle joka käväisee lähimmilläänkin 1 425 000 000 000 kilometrin päässä meistä (ainakin minun pikaisten laskujeni mukaan)? Ja vielä vuonna 2013? NASA:ssa suunnitellaan vasta matkaa Marsiin ja sekin tapahtuu aikaisintaan vuonna 2020.

Minusta tuntuu, että kovin monet täällä eivät tiedä paljoakaan tähtitieteestä tai tieteestä yleensäkään (anteeksi jos loukkasin jonkun tunteita)… No tietysti jos jollakulla olisi edes pikkuisen OIKEITA todisteita Nibirun olemassaolosta ja sen kurssista kohti maata kuin lähinnä rahastusmielessä tehtyjä salaliittoteorioita, sci-fiä sekä huuhaata niin kertokaa toki.

29 07 2008
Haukka

Pikaisissa laskuissani oli aika pahaa epätarkkuutta. Wikipedian mukaan Eris on tällä hetkellä 96,7 AU:n päässä Auringosta, eli suunnilleen 14 505 000 000 kilometrin päässä. Sekin on tarpeeksi pitkä välimatka sille, että Eris ei ikinä osuisi maahan, vaikka se maagisesti suistuisikin radaltaan ja lähtisi vaeltelemaan.

29 07 2008
tontodc

Olihan tästä laajalti suomessakin uutisointia… Vaarallinen asteroidi tulossa – astronautit tutkimaan http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/23121-vaarallinen-asteroidi-tulossa-%E2%80%93-astronautit-tutkimaan

myöhemmissä uutisissa oli että 2013 miehitetty lento lähtisi.

JOS nyt ihminen on edes kuuhunkaan päässyt kävelemään koskaan… Ensimmäinen avaruuskävely oli ainakin täyttä kusetusta.

29 07 2008
Tontodc

Asiasta nyt kuudenteen kuitenkin..

Löysin kiinnostavan yhteensattuman koskien tuota brittiläistä ufo hakkeria sekä norjalaista ”2012” poliitikkoa.

Norjalainen 2012 poliitikko jos ei ole tuttu niin katsokaa vaikka tämä video http://www.youtube.com/watch?v=LPzOZD5cWR8
(Avautui nimettömästi projectcamelot.orgille, on varmistettu korkeanluokan poliitikoksi, pysyy nimettömänä, project camolotin ”suojissa”)

hänen 2012 väitteitä kuitenkin huomioimatta keskityn hänen jälkimmäisiin viesteihin project camelotille jossa hän sanoo näin:
There were guards with weapons all over the place… and remember I told you about the energy fields that one has to go through. I was thinking I should not be here at this place, and I was a little scared.

Then we got through this energy field and came to another room. I saw that there was a screen on the side of the wall that said HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.

After I saw this I was thinking: Are there ’NOT HUMANS’ too ??

* At the energy field check-in there was a screen, which I mentioned before. There was a weird language on the screen. I have never seen this before. Underneath it stood letters that were like the ’E’ I told you about – but the only thing I could read was HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.

Brittiläinen Ufo hakkeri taas kertoi listasta jossa oli “non-terrestrial officers”…

Suosittelen lukemaan (avoimin mielin) tuon norjalaisen poliitikon kaikki viestit project camelotille. täältä:
http://projectcamelot.org/norway.html

Norja on julkisuudessa kuitenkin ”jo” valmistautumassa jotenkin edes tuohon 2012 tapahtumiin, esim ”doomsday vault”
http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/photogalleries/seedbank-pictures/index.html

Tuo norjan doomsday vault on täysin totta, vuoren sisään varastoidaan kaikki maailman kasvillisuuden siemenet. Tarkoitus saada projekti valmiiksi ennen vuotta 2011………. 😉

siinä iltaluettavaa 😀

29 07 2008
Tontodc

Mielestäni tähän 2012 uutiseen voisi myös lisätä mahdolliset valmistelut johon lisäisi tuon doomsday vault jutun?

30 07 2008
Haukka

”Olihan tästä laajalti suomessakin uutisointia… Vaarallinen asteroidi tulossa – astronautit tutkimaan http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/23121-vaarallinen-asteroidi-tulossa-%E2%80%93-astronautit-tutkimaan

myöhemmissä uutisissa oli että 2013 miehitetty lento lähtisi.

JOS nyt ihminen on edes kuuhunkaan päässyt kävelemään koskaan… Ensimmäinen avaruuskävely oli ainakin täyttä kusetusta.”

Tuon linkin jutussa sanotaan asteroidin osuman vastaavan 84 Hiroshiman atomipommia (ts. Little Boy-pommia). Little Boy oli voimakkuudeltaan n. 15 kilotonnia eli tuon asteroidin voima olisi suunnilleen 15*84=1260 kilotonnia eli 1,26 megatonnia. 1,26 megatonnia ei kuulosta kovin paljolta kun sitä vertaa maailman suurimpaan räjäytettyyn pommiin, Tsar-Bombaan (kiehtova kapistus muuten), jonka voima oli 50 megatonnia.

Olemme elossa vaikka Tsar-Bomba räjäytettiin. Miten maailmanloppu voisi kohdata meitä tuon asteroidin takia, joka on kymmeniä kertoja suurinta ihmisen tekemää pommia heikompi? On myös monia luonnonmullistuksia joissa on vapautunut paljon enemmän energiaa kuin 84 Little Boy-pommista.

Edellämainitussa jutussa muuten kerrotaan sen asteroidin OHITTAVAN maan läheltä 60 vuoden päästä, joten sen uhka ei kohtaa meitä 2012. On melko aikaista lähettää astronautteja tuon asterodin luo vuonna 2013 jos menee vielä monta vuosikymmentä ennen kuin se tulee lähelle maata.

Korjatkaa toki jos olin väärässä jossain jota sanoin.

PS: Mistä ne satoja kiloja painavat kuukivet tulivat, jos kuulentoja ei koskaan tehty? Tietysti on valtavasti muutakin, kuten arvokkaita tutkimustuloksia ja tieteellistä dataa jota saatiin kuumatkoilta.

30 07 2008
tontodc

Ehkä tämä 2012 kuulostaa realistiselta verrattuna taas uuteen venäjäläiseen maailmanloppu lahkoon http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/07/680507

Tosin heillä on sentään järkevä peruste: – Heidän gurunsa opettaa, että maailmansota tuhoaa sivilisaation lähiaikoina. Kaikki, paitsi Penzassa olevat, kuolevat, poliisilähde

Varsinkin kun uutisissa tänään että USA aseistaa israelin ”mahdolliseen” iranin hyökkäykseen.

30 07 2008
Haukka

Niin ja näitä kulttejahan on ollut aikojen saatossa tuhansia. Kristinuskokin aloitti pienenä juutalaiskulttina joka odottaa Jeesuksen toista tulemista, jonka piti tapahtua ”pian” Jeesuksen väitetyn ylösnousemuksen jälkeen. Noh, yli 2000 vuotta on mennyt ja vielä sitä odotetaan. Kuinka moni kultti taas on ollut oikeassa maailmanlopunennusteissaan? Luku on pyöreä 0.

Pahimmillaan kultit tekevät joukkoitsemurhan tai yrittävät tappaa kaikki muut kun he haluavat toteuttaa pikku profetioitaan. Vaikka he olisivatkin rauhanomaisia niin ennustuksen epäonnistumiseen keksitään jokin outo tekosyy ja asetetaan uusi päivämäärä tai yksinkertaisesti sanotaan että maailmanloppu ei sittenkään tule ihan heti.

Olisi kiinnostavaa kuulla miten näiden kulttien johtajat perustelevat ties keneltä saamiaan profetioita; enkelit, alienit, henget vai keijut tällä kertaa profetian tuojina? Vai olisiko kyseessä kenties merkki orastavasta mielisairaudesta tai ylivilkkaasta mielikuvituksesta. O_o

31 07 2008
Wautsi!

Ei se maailmanloppu vielä noin nopeasti tule. Takuuvarmasti se tulee sitten kun auringosta tulee punainen jättiläinen, mutta jo sitäkin ennen saattaa asteroidin törmäyksestä johtuva jälkitila tuhota elämän maapallolta. Seuraava uhkaava asteroidi on Apophis, mutta eipä sekään niin todennäköistä ole
http://tinyurl.com/3ymu9a

1 08 2008
gh0stb0y

En teistä tiedä mutta itse aijon ainakin heittää heipat teille ja kaikille muillekkin Tuona päivänä 🙂

1 08 2008
janna

minua karmii tuo mayojen kalenteri… siitä voisi uskoa

1 08 2008
oivoi :(

Enää vähän päälle 6 päivää, ja CERNin uusi hiukkaskiihdytin LHC alkaa mylläämään, on sanottu että:” On esitetty, että LHC saattaisi käynnistyttyään tuhota Maapallon., ”LHC saattaa synnyttää pieniä mustia aukkoja, ne haihtuisivat lähes välittömästi Hawkingin säteilyllä / Hawkingin säteily on tosin vielä varmistamaton ilmiö. ”

siitä voitte katsoa aikaa http://www.lhcountdown.com/?p=13

hihiih saas nähä.

1 08 2008
tontodc

Tuo CERNin vehje on kyllä epäilyttävä, mutta luulisin että laite on turvallinen. Kyllä luulisi että se olisi ihan viimeiseen asti mietitty juttu kaikinpuolin.

1 08 2008
onneton poika

Voi ei! oon vasta 12 vuotias! joko se näin nopeesti tuli

2 08 2008
Mokkula

Einstein kuulma sanonu et kun ampiaiset kuolee, niin ihmisillä on 4 vuotta elinaikaa. Tänä vuonna tai viime vuonna kaliforniassa katosi kauhee kasa ampiaisii elikkä 2008+4=2012

2 08 2008
Tontodc

niin aivan, Einsteinin arvuuttelut voisi lisätä myös tuohon uutiseen, ennusti samaa kuin nasa = Voimakkaat aurinko tuulet iskeytyvät maahan.

Sekä on tuo ampiainen teoriakin ihan ajankohtainen. kolmasosa kun niistä on kadonnut kokonaan. (Tiede lehti 2/08)

Ja missä ovat suomen itikat? lapissa kuulema riittää mutta alempaa on hävinnyt.

En sillä että olisi huono juttu ihmisen kannalta 😀

2 08 2008
gh0stb0y

Aurinko tuulet? :S

3 08 2008
tuitui

no en osaa sanoa tuosta ennustuksesta mitään mutta odotan innolla päivää 😀

mutta entäs sitten JOS meidän elämä jatkuu vielä sen jätkeen monta tuhatta vuotta ja tulee vuosi 10 000 niin miettikääs millainen sotkujen sotku siitäkin tulee :DD
ja tietysti ennen sitä vuodet 2020 jaa 2022 😀 jaa 2222 niitähän löytyy
– en olisi niin varma että loppu tulee silloin, mutta kukaties

3 08 2008
tontodc

Jos nyt jotain tapahtuu niin luulen että menee tämän norjalaisen poliitikon mukaan. Eli ilmeisesti nibiru on tulossa ja jokaisen maan valtiot on ovat siihen varautuneet ottamalla tietyn määrän ihmisiä maan-alle. Esim norjassa poliitikon mukaan on tilaa 2000000 ihmiselle, eli 2,4miljoonaa ihmistä jäisi maanpäälle tietämättä mitä tehdä ja todennäköisesti kuolisi ja vaara ohi jälkeen selviytyneet otetettaisiin huostaan ja merkattaisiin.

Mielestäni vaikka näihin juttuihin ei uskoisi vaikka olisi kuinka skeptikko, on hyvä silti tietää näistä jos jotain tapahtuu niin ei panikoi turhaan. yleiskunnon kehittäminen on suotavaa, käykää nuoret varsinkin salilla ja lenkillä, JOKA kymmenes uusista alokkaista keskeytti huonon kunnon vuoksi. EI hyvin mene… 😀

3 08 2008
tontodc

Tuo määrä oli siis vain norjan.

Suomessahan nyt joka talossa (kerrostalot varsinkin) on väestönsuoja. Mietityttää hieman miksi näitä suomessa vielä rakennetaan, vai onko nämäkin valmisteluja tulevaan?

4 08 2008
nörääjä

no norjassahan on se joku siemen säilö maan alla johon ne kerää mahollisimman monen eri kasvin siemen näytteet? nii ja tuosta yleis kunnon kehittämisestä sen verran ette itelle on jostakin tullu kauhee himo kehittää kuntoo ja se siinä justii onki ihmeellistä ku en oo urheelua miehiä 😀

4 08 2008
tontodc

Tuosta norjan ”doomsday vault”ista lisää infoa löytyy youtubesta, googlesta jne.. kyseinen ”säiliö” valmis vuoteen 2011 mennessä 😉

youtubesta videota paikanpäältä, melkosen suuri kompleksi.

4 08 2008
jabbis

hui hammaslääkärissäki sanoivat et pitäis yks hoito tehä mulle ennen 2012 vuoden loppua 😀

4 08 2008
Tapsa

Itse asiassa Nostradamus antaa muutaman ennustuksen, jotka ovat lähellä vuotta 2012. Esim. seuraavassa säkeistössä annettu astrologinen viittaus hyvin yksiselitteisesti antaa vuosiluvuksi 2011…

IX 55
L’horrible guerre qu’en l’Occident s’appreƒte,
L’an enƒuiuant viendra la peƒtilence
Si fort horrible qne ieune, vieux ne beƒte,
Sang, feu, Mercure, Mars, Iupiter en France.

”Kauhea sota, jota lännessä valmistellaan,
seuraavana vuonna tulle rutto (radioaktiivinen säteily ?),
niin ankara, että nuoret, vanhat ja eläimet, veressä, tulessa,
Merkurius, Mars, Jupiter Ranskassa.”

Tässä säkeistössä Nosty antaa vuosiluvuksi 2011 ja ennakoi että vuonna 2012 tullee suuri rutto..joka aiheutuu sittä että ”länsi” toteuttaa jo vusoikausia suunnittelemansa hyökkäyksen Iranin ydinvoimaloita vastaan..aiheuttaen radioaktiivisten hiukkasten leviämisen ilmakehään !!

6 08 2008
Peku

En usko tollasee..

7 08 2008
henna

Hister on kuulkaa Volgan muinainen nimi. ei liity hitleriin sitten mitenkään.

7 08 2008
gh0stb0y

Miten hitler nyt liittyy tähä juttuu? 😀

7 08 2008
Wespa

Hister on kylläkin omien tietojeni mukaan Tonavan nimi, eikä Volgan. Hitlerin syntymäkaupunki on myös kyseisen joen vieressä.

Venetsia tulee raivostumaan Histerin teoista”, yhdellä kirjaimella ennusti siis väärin. Miksi tuo lause tarkoittaisi, että Venetsia tulee raivostumaan jonkun joen teoista? Mielestäni siinä tarkoitetaan selvästi henkilöä varsinkin kun samassa ”säkeessä” puhutaan paholaismaineisesta roistosta.

Ennustus jatkuu myös ”suurempi osa taistelukenttää on Histeriä vastassa. Hän tulee raahaamaan johtajaa rautahäkissä aikana, jolloin Germanian lapsi hylkää kaikki lait.”, jossa viitataan taas selvästi henkilöön, eikä jokeen ja myös tuo Germanian (Saksa) lapsi osuu ihan napilleen kohdalleen.

PS. gh0stb0y, Hitler liittyy tähän siten, että Nostradamus ennusti myös Hitlerin teot ja toisen maailmansodan kauan ennen (silloin ei ollut tankeista tietoakaan) sen syttymistä.

7 08 2008
Tapsa

Toinen merkittävä ennustus, joka liittyy vuoden 2012 läheisyyten on vuoden 2013 keväällä tapahtuva maanjäristys Kreikassa. Nostradamus antaa ko. taphtumasta useitakin yksityiskohtaisia säkeistöjä. Nostradamus kuvaa kirjeesään Kuningas Henry II:lle että ko. järistys tulee olemaan suurempi kuin Kiristillisen Kirkon (Katolisen Kirkon/Jeesuksen Kirkon) alkuvuosina tapahtunut järistys:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Universal_Event

”Puis dans la mesme annee & les suiuantes s’en ensuiura la plus horrible pestilence, & la plus meruelleuse par la famine precedente, & si grandes tribulations que iamais soit aduenue telle depuis la premiere fondation de l’Eglise Chrestienne, & par toutes les regions Latines, demeurant par les vestiges en aucunes contrees des Espaignes.”

”sitten samana vuonna ja seuraavanakin tulee uskomaton nälänhätä,joka seuraa vielä hirvittävämpää ruttotautia. Ja koko latinalaisella (Kreikka) alueella on niin suurta vaivaa ettei sellaista ole ollut koskaan ennen Kristillisen Kirkon perustamisesta lähtien. Se jättää jälkensä (tsunami) eräille espanjalaisille alueille.”

Nostradamus viittaa tässä säkeeseen C9Q55, jossa ydinaseita käytetään Lähi-idässä vuosina 2011-2012. Eli ruttotauti (ydinsaste) tulee vuonna 2012 ja seuraavana vuonna 2013 Kreikan maanjäristys joka aiheuttaa esim. sen että Korintti ja Ephesus tullee uimaan kahdessa meressä.

8 08 2008
tiukkis69

no en oikee usko et se tulee just sinä vuonna.. tai voihan setullakki.. 😥

8 08 2008
Tapsa

Nostradamus keskittyy ennustuksissaan suuriin katastrofeihin (maanjäristys, tulivuoren purkaukset jne.)… ja etenkin Vatikaanin ja Paavien kohtaloihin.

Vuoden 2013 Kreikan maajäristys on looginen seuraus niistä mannerlaattojen siirroiksista , jotka ovat aiheuttaneet viime vuosikymmeninä järistyksiä Iranissa, Turkissa….järistyksen keskuksen siirtyessä idästä lanteen päin.

Siis….loginen seuraus 2103-järistyksestä on se, että Vesuvius purkauttuu 5-7 vuoden kuluttua ko. järistyksestä. Itse asiassa tutkijat ovat todenneet, että Vesuviuksen purkaus on jo myöhässä..ja mitä pitempää se myöhästyy sitä suurempi on tuleva purkaus.
Nostradamus tarjoaakin meille säkeistön jossa hän kertoo Vesuviuksen purkauksesta:

VI 97
Cinq & quarante degrez ciel bruslera,
Feu approcher de la grand cité neuue,
Instant grand flamme esparse sautera,
Quand on voudra des Normans faire preuue,

”Viidessä ja neljässäkymmenessä asteessa taivas palaa,
tuli lähestyy suurta uutta kaupunkia,
yht’äkkiä valtaisa liekki leimahtaa,
kun Normannit halutaan panna koetukselle.”

..suuri uusi kaupunki on Napoli sillä latinaksi Napoli on Neapolis eli uusi kaupunki ja Napolin leveysaste on 40.5 (viisi ja neljäkymmentä)

Myös toinen Nostradamuksen säkeistö kertoo samasta asiasta:

I 69
La grand montagne ronde de sept estades,
Apre???s paix, guerre, faim, inondation,
Roulera loing, abysmant grand contrades,
Mesmes antigues, & grand fondation.

”Suuri vuori , seitsemän satdionia korkea,
rauhan jälkeen sota, nälkä, tulvia:
se leviää kauas turmellen suuria alueita,
jopa muinaisjäännöksiä ja suuri perustuksia”

Veusvius on noin 1280 metriä korkea eli 7x 185m (Stadium = 185m). Nostradamus sanoo että rauhan jälkeen eli vuoden 1945 jälkeen ..tulee sota..vuosina 2011-2012….nälkä..tulvia (tsunami 2013)..ja sitten Vesuvius purkautuu aiheuttan sen että tuhkapilvet ulottuvat aina Roomaan asti (muinaisjäännöksille). Niinpä Nostradamus ennustaakin tarkasti muutamissa säkeissään, että Paavi Benedictus XVI on vallassa 14 vuotta ja vuonna 2019 Paavi pakenee Roomasta (tuhkasade) ja hän menehtyy laivamatkalla.

Vesusviuksen purkauksen seurauksena Eurooppa on sekasorrossa ja sitten vuonna 2021 syys-lokakuussa Euroopan Unioni on hajonnut..kuten Nostradamus kirjeessään Kuningas Henry II:le kertoo…73 vuotta 8 kk ”Uusi Babylon” on voimissaan…mutta EU onkin eri asiaa kuin keskusetltavana oleva ”maailmanloppu-2012” !!

9 08 2008
Tapsa

Itse asiassa Nostradamus kertoo peitellysti ”Niburusta” kun hän puhuu ”Jeesuksen Toisesta Tulemisesta”. Nostradamus puhuu ”Iiriksestä” ja Raamatun juttuihin viitaten hän sanoo että neljäänymmeneen vuoteen ”Iiristä'” ei näy ja kun se näkyy esiintyy suuria tulvia. Niburu on sama kuin ”Horus” jonka symboli on ”Iiris” eli ”silmä”:..ja Jeesus lapsen tarinahan on suora lainaus Egyptin myyteistä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Horus

Nostradamus odottaa Horuksen tuloa mutta inkviisition aikakautena hänenkin oli puhuttava Jeesuksesta kristuksesta.

Nostradamuksella oli suuri kokoelma Egyptin myyttien historiaa olevia astronomisia kirjoituksia mutta hän hävitti ne juuri ennen kuolemaansa suojellen poikaansa inkvisiittorin iskuilta.

Nostradamus vahvistaa Newtonin käsityksen ns. ”maailmanlopun” tulevan vuonna 2060. Hän sanookin tarkasti että vuonna 2066 mennessä kaikki asteroidien yms. putoamiset ovat ohitse.

Vuosi 2012 on tärkeä vuosi siinä mielessä kun Venuksen ylikulku tapahtuu 6. kesäkuuta 2012 ja siitä pitää laskea Daviden Tähden sakarien mukaisesti 6 x 8 vuotta (Venuksen täysi kierros kestää 8 vuotta) joilloin ollaan vuodessa 2060 ja ”Jeesuksen (Horus/Niburu) Toisen tulemisen” hetkessä.

10 08 2008
Tapsa

Tarkemmin sanottuna Venus-planeetta oli tärkeä Maya-intiaaneille. Niinpä vuosi 2012 on tärkeä juuri sen vuoksi koska ko. vuonna Venuksen ylikulku Auringon yli tapahtuu (6. kesäkuuta 2012). Raamatussa ns. Salomonin Sinetti oli viisi-sakrainen Pentagrammi, joka kuvasi Venuksen liikettä:

Ajan myötä Salomonin Sinetti muuttui kuusi-sakaraiseksi Daavidin Tähdeksi…joka symbolisoi sitä hetkeä kun Venuksen ylikulusta lasketaan se hetki jolloin ”ns. ”maailman loppu” tulee.

Muinaiset Egyptin Papit tiesivät kertoa, että kun kaikki ”planeetat” ovat kokoontuneet yhteen samaan tähtikuvioon niin ”loppu” on lähellä.
Näin olen kun Venus on 2012 jälkeen kuusi kertaa tehnyt 8-vuotisen syklinsä niin sitten kesällä vuonna 2060 kaikki planeetat ovat kokoontuneet Härän tähtikuviossa Alderbaran- tähden vieressä (Härän silmä) ja ”maailma” tuhoutuu tällöin tuleen ja tulikiveen (Huom. Newtoin maailmanloppu-2060)

Pyramiditekstin mukaan jos ko. planeettojen kokoontuminen tapahtuu talvella ”maailma” tuhoutuu tulvassa (huom. Nooan Arkki-myytti).

Ilmestyskirjassa (Ilm. 12. 7) Arkki Enkeli Mikael symbolisoi Alderbaran tähteä, jonka ympärille enkelit (planeetat) kokoontuvat (vuonna 2060) ”taistelemaan” lohikäärmettä (Niburu) vastaan.

11 08 2008
sami

Jokatapauksessa, tuli maailmanloppu sitten huomenna, tai ei, niin aina löytyy jonkinnäköinen ennustus, tahi laskukaava…

käsite maailmanloppukin on jokaisen eri (esim. uskonlahkon/ryhmän/lauman) järjestön erilailla näkemä tapahtuma, noka ei ole välttämättä millekkään muulle ryhmälle/järjestölle maailmanloppu…

mitä jos esim. nämä MAYAT olettivat maailmanlopun tulevan joka kerta, kun ”nibiru” pyyhkäisi ohi maasta? Kumminkin siihen aikaan taikausko oli, mitä oli.

entä, jos MAYOJEN papit (muistaakseni korkeimpiarvoisia henkilöitä ellei jopa pidetty jumalina) uskottelivat tavalliselle kansalle maailmanlopun tulevan ja käskivät esim. painua luoliin (jonne raukat sitten menehtyivät ilman ruokaa)tjs.

itse tarkempaa nibiruun perehtymättä olen antanut itseni ymmärtää, että se nyt kuitenkin taas pyyhkäisee tuosta maan ohi ja ilmeisesti vieläpä vuonna 2012…

11 08 2008
DiscloseBlogger

Nostradamus vahvistaa Newtonin käsityksen ns. “maailmanlopun” tulevan vuonna 2060. Hän sanookin tarkasti että vuonna 2066 mennessä kaikki asteroidien yms. putoamiset ovat ohitse.

ei pidä paikkaansa, moista ennustusta vuodelle 2066 tai 2060 ei ole. ja miten nostradamuksen viimeiset ennustukset voivat olla vuodelle 7000 jos maailma tuhoutuisi 2066?…

11 08 2008
Tapsa

En ala tällä foorumilla tarkemmin esittelemään Nostradamuksen astromisia säkeistöjä…muttä kuitenkin esim. säkeistössä

III 94
De cinq cens ans plus compte l’on tiendra,
Celuy qu’estoit l’ornement de son temps :
Puis à vn coup grande clarté donrra,
Que par ce siecle les rendra trescontens.

”Viiden sadan vuoden ajan pidetään lukua hänestä
joka oli aikansa ”ornamentti”:
sitten äkkiä annetaan suuri ”valo” (Niburu) joka tekee heidät (ihmiset)
kyseisellä vuosisadalla erittäin tyytyväiseksi.

Nostradamus kuoli vuonna 1566 ja siitä 500 vuotta eteen päin niin ollaan vuodessa 2066. Ja kirjeessään pojalleen Caesariile Nostradamus sanoo, että ”nyt eletään Kuun astrologista aikakautta”..eli vuodesta 1535 alkoi Kuun aikakausi,joka kesti 354 vuotta ja se päättyi vuonna 1889.
Edelleen Nostradamus vihjaisi ko. kirjeessä, että tästä lakettuna (1889->) 177 vuotta ja 3 kk on kaikki suurimmat katastrofit ohi..eli siis vuodesta 2066 lähtien ”kaikki” on ohi.

12 08 2008
Dells.co

niin kamu alkoi tikemään ku kerroin maailman lopusta, muuten vaan maailman loppu (jos utlee 21.12.2012) on hieman yli 15 päivää ennen 16 vuotis syntymä päivääni : D että sillain, yritän suhtautua vain rauhallisesti siihen, ja juhlin sitten 16 vuotis synttäriäni täysin ilolla, mutta olen hieman kahden vaiheilla uskonko siihen vaiko en :S

12 08 2008
Dells.co

uuh luin noita kommentteja se varmista aminua ettei se tule, tai sitten että se tulee 😀
täsä (huonon huono kommentti) luni avrmaan täältä jostain mutta silti: Jos kerran yellowstone (varmaankin maialman suurimpiin kuuluva tulivuori) purkautuu siis vuonna 2012 niin kuin on ennustettu, siitähän tulee jtn ihmeen kaasuja (en ole sitten mikäään yli innoksa luonnon suojelia, uskonpahan ilmaston lämpeneimiseen) mutta jos maailma on jo niin saastunut… niin ehkä se saastuttaa vielä enemmän ja kasvit eivätm vain sittne kykyene laittamaan riittävästi ilmaa(puhdasta) koska varmaan yellowstonessakin kasveja (ja ympäriltä) monien satojen kilometrien säteeltä kuolee kasveja tai myrkyttyy koska jotain kaasuja tulee (???) niin suittenhän aika suuri osa maapollasta saastuu… ja sitten tapahtuu se aurinkop juttu ja pam maa on sitten räjähtänyt x’D nooh tein tollasen päätelmän kaiken maailman jutuista mitkä kuulin ja noin mä uskon maailmanlopun taikka sitten maailman suurimman luonnonkatastorfin tapahtuvan… mutta en ole mikään ennustaja ja olen vain päätellyt sen noin niin… ei se paikkaansa pidä ^^

14 08 2008
Totuus

Joku pistää vaan alulle huhun että 2012 vuonna on loppu. Helppohan siihen on alkaa vääntää todisteita. Maailmanloppu on vuonna 2033 sanon minä

14 08 2008
gh0stb0y

Saako todisteita??? On kyllä aika tyhmää alkaa väittämään näin monien todisteiden edessä että sitä ei tapahdu… 😀

16 08 2008
Linchpin

Eikös sen maya tarinan mukaan kalenterin laatineet ”taivaiden jättiläiset” vai oliko se ”taivaiden herrat” ? Ja eikös he luvanneet tulla takaisin 2012 paikkeilla? monissa maya piirrustuksissa ja kaiverruksissa näyttää olevan kuvattu anteennipäisiä olentoja ja koneistoa. Interesting…

20 08 2008
Totuus

Äiti Shipton (Mother Shipton) aika outoa sinänsä että tuolloin elänyt on ennustanut juuri vuoteen 2012 maailmanlopun. Ja jos joku ennustus ohjelma ennustaa Aasian tsunamin tai maailmanlopun niin on aika eri asia sinänsä. Että kuinka iso asia maailmanloppu onkaan.. Ja vaikea uskoa että jostain kirjasta löytänyt jonkin matemaattisen jutun joka viittaa tuolle ajalle. Ja eikös joku ollut ennustanut jotain että kun mehiläiset vai ampiaiset loppuvat maailmasta niin loppu olisi lähellä? Ja nyttehän ne on vähentynyt nuo pörriäiset,eikös?
Minä en kylläkään menis luottamaan mihinkään ennustusohjelmiin tai muuhun semmoiseen. Uskoisin kyllä vaan tuohon että tuolloinhan on jotkut planeetat linjassa vai kuinka?

22 08 2008
Wautsi!

Tämä on mielenkiintoinen juttu, vaikka en mihinkään ennustuksiin uskokaan. Alati kiihtyvät sotatoimet huolestuttavat, koska ne saattaisivat johtaa maailmansotaan. Eihän sekään mikään maailmanloppu ole, joten en usko mihinkään totaaliseen ihmiskunnan katoamiseen, jollei nyt sitten joku sarvipää ilmesty ja nitistä kaikki. Noh, siihen nyt uskon ihan viimeisenä.

22 08 2008
DiscloseBlogger

Rupeaa olemaan nyt vähän liikaa näitä 2012 uutisia johon porukat kirjoittelee, samat asiat pitäisi jokaiseen uutisten kommentteihin selitellä, eikö näitä uutisia voisi nyt yhdistää ja jatkaa 2012 keskustelua samassa paikassa?

23 08 2008
Tapsa

Äiti Shipton antoi säkeistöissään monta selvää vihjettä milloin ”maailma” tulee ”kuolemaa”. Ensimmäinen selvä vihje oli vuosiluku jonka hän antoi..eli vuosi 1926. Seuraavassa säkeistössä on annettu ko. vuosiluku.

”In nineteen hundred and twenty six
Build houses light of straw and sticks.
For then shall mighty wars be planned
And fire and sword shall sweep the land.”

Tämä säkeistö oli ”salainen vihje” joka pitää liittää seuraavan säkeistön yhteyteen…

”A fiery dragon will cross the sky
Six times before this earth shall die
Mankind will tremble and frightened be
for the sixth heralds in this prophecy.”

Tässä säkeitössä Shipton kertoo kuinka kuusi kertaa ”tulinen lohikäärme” ylittää maan ja sen jälkeen alkaa tapahtua (maailman laajuinen ydinsota?…Niburu lähestyy ?)

Itse asiassa Shipton tarkoittaa ”Tulisella lähikäärmeellä” sitä kun Kuu ylittää elliptiikan pohjoisesta etelään päin Jousimihen tähdistössä (tulimerkki) vuonna 1926…elikkä.. aina noin 18.7 vuoden välein ns. Lohikäärmeenpää (Dragon’s Head http://www.astrologycom.com/nodes.html ) ylittää Jousimiehen tähdistön. ..joten..näin ollen kuusi kertaa ”lohikäärme” sanansaattaja (Herald) ylittää maan ja sitten vuonna 2038 dramaattiset taphtumat saavat alkunsa.

Äiti Shipton sanoo samaa kuin esim. Nostradamus…

”For seven days and seven nights Man will watch this awesome sight. The tides will rise beyond their ken To bite away the shores and then The mountains will begin to roar And earthquakes split the plain to shore.”

..elikkä vuoden 2038 tienoilla taivaalla näkyy seitsemän päivän ajan jokin hämmästyttävä näky. Nostradamus siis sanoo ihan samaa…

II 41
La grand, estoille par sept iours bruslera.
Nuë fera deux Soleils apparoir,
Le gros mastin toute nuict hurlera,
Quand grand pontife changera de terroir.

The great star will burn for seven days,
The cloud will cause two suns to appear:
The big mastiff will howl all night
When the great pontiff will change country.

”Suuri tähti loistaa seitsemän päivän ajan.
Pilvi saa auringon näkymään kahtena.
koko yön ulvoo suuri mastiffi,
kun paavi lähtee toiselle seurulle”

Mutta.. Äiti Shipton antaa ihmiskunnalle toivoa sanoessaan..

And before the race is built anew
A silver serpent comes to view
And spew out men of like unknown
To mingle with the earth now grown
Cold from its heat and these men can
Enlighten the minds of future man.

..elikää ennen kuin uusi ihmisrotu alka syntymään..UFO…(Silver Serpent) laskeutuu maapallolle ja tuntemattomat olennot (humanoidit) aikaansaa sen että ihmisten mielet ”valaistuu” ja tulevaisuuden uusi ihmisrotu syntyy..

To intermingle and show them how To live and love and thus endow The children with the second sight. A natural thing so that they might Grow graceful, humble and when they do The Golden Age will start anew.

..ja oleelisinta on juuri se että tulevaisuuden ihmisrodulla on eräänlainen ”toinen näkö” (second sight) ..toisin sanoen ihmisillä tulee olemaan telepaattinen komminikointi kyky ikäänkuin normaalina aistinaan…ja myös ns. ennaltanäkemisen taito..koska aikamatkustuksessa tullaan tarvitsemaan kykyä ennakoida se tilanne ettei vahingossa menneisyyteen matkatessa tule tapppaneeksi omaa isoisoisoisää !!

24 08 2008
pphoebe

Uskon erittäin paljon David Willcockin teoriaan, että jos ihminen pelkää katastrofeja, hän kokee maailmanlopun tuhona, mutta jos pitää sitä uuden alkuna, jatkat jonkinlaista elämää (vai voiko sitä siksi sanoa?).

Joskus mietin meitä ihmsiä ja ajattelin, että pikkuhiljaa maailma alkaa kasaantumaan kasaan, kuin palapeli. Aina kun ihmiset saavat lisää tietoa maailmasta ja sen toiminnoista, tulee yksi pala maailmaan. Lopulta me ollaan niin huipulla ( ja palapeli kasassa), että se hajoaa, ja kaikki alkaa uudestaan kerääntymään kasaan, kuin palapeli. 🙂

24 08 2008
HEI OLEN TYHMÄ=)

miten se maailmaloppu tapahtuu oikei? muuttuuks ihmiset tomuksi? tuleeks tulva joka puolelle maapalloa? Kertokaapas se! Onko tuo muka mahdollista?

24 08 2008
jokuvaa

Siis maailmanloppuhan voi käydä miten vain. Maapallo voi posahtaa tai vaikka joku iso käsi voi tökätä tellusta ja se halkeaa ja kaikki kuolee.

24 08 2008
rezaR

”Saako todisteita??? On kyllä aika tyhmää alkaa väittämään näin monien todisteiden edessä että sitä ei tapahdu… :D” Nämä eivät ole todisteita vaan väitteitä ja ennustuksia.

24 08 2008
rezaR

”Äiti Shipton antoi säkeistöissään monta selvää vihjettä milloin “maailma” tulee “kuolemaa”. Ensimmäinen selvä vihje oli vuosiluku jonka hän antoi..eli vuosi 1926. Seuraavassa säkeistössä on annettu ko. vuosiluku.2” Äiti Shiptonin ennustukset on kirjoitettu pari sataa vuotta hänen kuolemansa jälkeen.

24 08 2008
Tapsa

Äti Shipton ennusti Yellowstonen ”supertulivuoren” purkauksen seuraavassa säkeistössä…

Yet greater sign there be to see As man nears latter century Three sleeping mountains gather breath And spew out mud, and ice and death. And earthquakes swallow town and town, In lands as yet to me unknown. (huom. tuntematon maa = USA !!))

..elikkä Shipton sanoo, että kun lähestytään vusosisadan jälkimäistä (latter) puoliskoa niin silloin kolme tulivuorta (three mountains) antaa merkkejä joista seuraa Yellowstonen Supertulivuoren purkaus.. Ko. kolme nukkuvaa tulivuorta ovat Three Sisters: http://en.wikipedia.org/wiki/Three_Sisters_(Oregon)..

..ja Nostradamus antaa tarkan aikamääreen millon Yellowstone purkautuu ja
se aikamääre on vuonna 2048 toukokuun viimeisenä viikkona!!!

25 08 2008
Tapsa

Itse asiassa monet skeptikot yms. naureskelevat esim. Nostradamuksen ennustuksia sen vuoksi koska he eivät osaa seurata historian tapahtumia..eivätkä he osaa yhdistää eri ennustajien antamia vihjeitä.

Esim. Yellowstonen purkaus 2048 voidaan hyvin yhdistää Nostramuksen seuraavaan ennustukseen…

X 100
Le grand empire sera par Angleterre,
Le Pempotam des ans plus de trois cens :
Grandes copies passer par mer & terre,
Les Lusitains n’en seront pas contens.

The great empire will be for England,
The all-powerful one for more than three hundred years:
Great forces to pass by sea and land,
The Lusitanians will not be satisfied thereby.

..eli..

”Suuri Valtakunta on oleva Englannin kautta,
kaikkivaltiaaana yli 300 vuotta,
monet joukot kulkevat maitse ja meritse,
lusitanialaiset eivät siitä iloitse”

Siis…kun muistellaan historiaa..niin…Georgian osavaltio perustettiin 1732 velkavankeudesta vapautettujen englantilaisten turvapaikaksi, jonka jälkeen brittiläisiä siirtokuntia oli kolmetoista. Ja sitten..Yhdysvaltain itsenäisyys tunnustettiin kansainvälisesti 3. syyskuuta 1783. Yhdysvalloissa oli aluksi kolmetoista osavaltiota. Ne olivat Georgia, Etelä-Carolina, Pohjois-Carolina, Virginia, Maryland, Delaware, Pennsylvania, New Jersey, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts ja New Hampshire.

Tosin sanoen Nostradamus sanoi ihan oikein että Yhdysvallat on oleva suuri Valtakunta Englannin kautta. Tämä Valtakunta on voimissaan yli 300 vuotta..alkaen 1732 ja tuhotuen Yellowstonen Supertulivuoren purkauksessa vuonna 2048.

25 08 2008
DiscloseBlogger

Miten tuo liittyy 2012 aiheeseen?

26 08 2008
otus77

Maailmanloppua on siirretty sateen takia alustavasti vuoteen 2014 huom ”säävaraus”. ja välineet jouduttu vaihtamaan gorz planeetan aluksista halpis romuihin siriuksen tähdistöstä. toivottavasti nautitte maailmanlopustamme tuolloin sen tarjosi 7 päivää lehti

26 08 2008
Tapsa

Tämä 2012-maailmanlopun hysteriaa perustuu väärinkäsityksiin, jotka johtuvat siitä ettei nykyään täysin tunneta Maya-kansan ja muinaisten Egyptiläisten mytologioita. Esim. Nostradamus perusti useat ennustuksensa Egyptiäisten jumaltarujen mukaisesti (Orus Apollo) http://www.propheties.it/nostradamus/orus/firstbook.htm

Oleellisinta näissä mytologioissa on se, että ns. Ensimmäinen Aikakausi (Leijonan aikakausi) alkoi 10948 ekr. Ja aina 2160 vuoden välein aikakausi muuttui prekession eli maapallon akselin suunnan muuttumisen vuoksi (1 aste 72 vuodessa).
1. Leijona 10948 ekr. 2. Rapu 8788 ekr. 3. Kaksonen 6628 ekr. 4. Härkä 4468 ekr. 5. Oinas 2308 ekr. 6. Kalat 148 ekr…elikkä nyt eletään vielä muutama vuosi Kalojen aikakautta..

Itse asiassa egyptiläiset jakoivat aikakaudet neljään galaktiseen aikakauteen 1. Skorpioni (skorpioni, vaaka, neitsyt) 2. Leijona (leijona, rapu, kaksonen) 3. Härkä (härkä, oinas, kalat) ja 4. Vesimies (vesimies, kauris, jousimies).
Nyt siis eletään vielä Härän galaktista aikakautta (Ilmestyskirjan Old Beast/vanha eläin). Tällöin siis yksi galaktinen aikakausi kestää noin 6500 vuotta (Niburun kiertoaika = samassa kohtaa elliptiikan suhteen).
Nostradamus ennustaa tai toteaa Vesimiehen aikakauden tulevan säkeistössä..

X 74
Au reuolu du grand nombre septiesme,
Apparoistra au temps ieux d’Hecatombe,
Non esloigné du grand eage milliesme,
Que les entrez sortiront de leur tombe.

The year of the great seventh number accomplished,
It will appear at the time of the games of slaughter:
Not far from the great millennial age,
When the buried will go out from their tombs.

”Kun suuren seitsemännen luvun aika tulee täyteen,
Verilöylyn Kisojen hetkellä (Lontoon Olympialaiset 2012 ?)
lähellä suurta tuhatvuotisaikaa,
näyttävät kuolleet astuvan haudoistaan.”

..elikkä vuonna 2012 alkaa ns. seitsemäs aikakausi…Vesimiehen aika eli Galaktinen Vesimiehen aikakausi.

Egyptiläisten uskomusten mukaan kun Aurinko nousee klo. 9:34 21. joulukuuta 2012 Gisan pyramidista katsottuna ”vanha maaima” kuolee..tulee ns. ”maailmanloppu”..ja uusi Vesimiehen aikakauden ”lapsi” on syntynyt . Egyptiläiset uskoivat että kuolleet nousevat haudoistaan (Kuolleiden Kirja) kun uusi Galaktinen aikakausi alkaa.

Oleellisinta on tajuta että niin Egyptissä kuin Meksikossa Maya-kansan leveysasteella tietty tähtimerkki katoaa prekession vuoksi horisontin alle eikä enää nouse sieltä ylös ..ja todella ns. ”maailmanloppu” tapahtuu ja ”vanha jumala” kuolee ja uusi ”jumala syntyy” (vrt. Jeesus/Horus-myytti)

27 08 2008
Tapsa

…Esim. Kheopsin pyramidin Kuninkaan kammion käytätävät on suunnattu siten, että yksi käytävä osoittaa siihen suuntaan mistä Niburu tulee ja toinen käytävä suuntaan mihin Niburu taas katoaa taivaalle.

Faaraon ruumis muumioitiin odottamaan hetkeä jolloin ”Jumala” (Niburu = Osiris, Horus) palaa ottaa ”kuolleet” haudoistaan ja vie ”taivaaseen”.
Itse asiassa Kristiuskon ja Allahin palvojien uskomukset perustuvat näihin Egyptiläisten ns. myyttien tarinohin. Puhuminen Jeesuksen toisesta tulemisesta perustuu Niburun toiseen tulemiseen. Egyptiläisetn ajanlasku alkoi noin 13000 vuotta sitten (1. aikakausi = Leijonan aikakausi = sfinksi http://fi.wikipedia.org/wiki/Giza )

..Niburun ns. ensimmäinen tuleminen tapahtui noin 6500 vuotta sitten (Nooan Veden paisumus)..ja nyt odotetaan sitten ns. Niburun toista tulemista.

Faktaa on se että esim. NASAn mukaan 80%:a ”tähtijärjestelmistä” on ns. kaksoistähti-systeemejä. Niin myös meidän Aurinkokuntamme kuuluu tämän tilastollisen toisasian piiriin.

Niburu tulee idästä ja näkyy ennen ennen auringon nousua idän taivaalla. Sen vuoksi ”aamutähteä” on kutsuttu myös ”saatanaksi”. Niburuhan on sammunut tähti joka on lähellä ”mustan aukon” fysiikkaa. Kreikkalaisten mytologian mukaan Niburu näkyy Kaksosten tähtijärjestelmässä ja niinpä Castor ja Pollux omaa myyttien mukaan seuraavat ominaisuudet ..Castor on kuolevainen ja Pollux on kuolematon. Samoin Auronkomme on kuolematon mutta sen veli ”Niburu” kuollut = sammunut tähti.

Nostradamus viittaa tähän edellä mainittuun myyttiin..

II 15
Vn peu deuant monarque trucidé,
Castor Pollux en nef, astre crinite,
L’erain public par terre & mer vuidé,
Pise, ast, Ferrare, Turin, terre interdicte.

Shortly before the monarch is assassinated,
Castor and Pollux in the ship, bearded star:
The public treasure emptied by land and sea,
Pisa, Asti, Ferrara, Turin land under interdict.

”Hieman ennen hallitsijan teurastusta,
Castor ja Pollux laivassa pyrstöinen tähti,
julkinen aarre tyhjennetty maalla ja merellä,
Pisa, Ast, Ferrara, Torino, kiellettyjä alueita.”

Nostradamus viittaa ko. säkeistössä Egyptiläiseen myyttiin. Laiva tarkoitta Kaksosten tähtimerkkiä, jossa on samaa aikaan Aurinko ja Niburu (aamutähti). Faaraohan odotti laivaa johon ”ruumis” lastattiin ja ”jumala” (Niburu) ottaa maallisen matkalaisen mukaan ”taivaaseen”.

28 08 2008
Ode

no missä näkyy se ilmaston lämpeneminen??kesäki oli niin pirun kylmä…

28 08 2008
phoebe

”no missä näkyy se ilmaston lämpeneminen??kesäki oli niin pirun kylmä…”

mm. Jäätiköt sulavat, sateinen talvi ja todella kuuma kesä. Näin ainakin on ennustettu, ja uutisissahan tästä oli juuri jotain juttua. Korjatkaa jos mulla meni noi sekasin. 🙂

29 08 2008
Tapsa

Tällä sivustolla näyttää olevan useita skeptikkoja ja epäilijöitä..jotka haluavat tietää että onko kenekään profetia osunut koskaan kohdalleen…

..eli..nyt voitte itse todeta kuinka keskustelin Amerikkalaisella keskustelupalstalla nimimerkillä: TAPSA..ja sanoin että Branhamin visio kauniista naisesta pitää paikkansa…

http://en.believethesign.com/index.php?title=Prophecy

…kuten myös Nostradamuksen ennustus Mies-Nais presidenttiparista..joka tuo kauhua koko universumiin…

Totesin viime Toukokuussa ko. Amerikkalaisella forumilla että Sarah Palinista tulee McCainin vara-presidentti…

http://www.mfbb.net/nostradamus/viewtopic.php?t=136&sta rt=100&mforum=nostradamus

Tässä seuraavassa on Branhamin toteutuneet ennustukset…

Mussolini invades Ethiopia
1) Mussolini would invade Ethiopia, and later come to a shameful demise.

Hitler and WWII
2) Adolph Hitler would start the Second World War, and come to a mysterious end.

Russia and the three …isms
3) Facism and Nazism would be swallowed up into Communism, and Russia would emerge from the U.S.S.R.

Driverless Cars
4) Science would advance to the point where cars would no longer require drivers.

Morality
5) American morals would pervert and decline considerably.

Rise of a Woman in America
6) A beautiful, but cruel, woman would rise to great power in the United States.

America in Ashes
7) America would be reduced to debris, craters, and smoke.

Myös Branhamin viimeinen enneustus vahvistaa sen jo aikaisemmin kerrotun varoituksen Yellowstonen supertulivuoren purkauksesta !!

29 08 2008
jeje

Tapsa oot nyt leimannut maailmanlopun vuosille 2012,2038 ja 2048.

En tajua koko nibiru juttua. Jos auringolla on kaksoistähti se olisi jo huomattu ajat sitten. On typerää olettaa koko nibirua sen varaan että paha nasa salaa kaiken matti meikäläisiltä. On myös paljon julkisia observatorioita josta se olisi pitänyt näkyä.

29 08 2008
jeje

http://www.badastronomy.com/bad/misc/planetx/nutshell.html tossa myös hyviä todisteita miksi nibiru EI ole olemassa.

30 08 2008
Tapsa

En minä ole puhunut mistään ”maailmanlopusta” vaan olen antanut muutamia vuosilukuja, joita eri ennustajat ovat antaneet tuleville sukupolville..sekä olen kertonut erilaisista myyteistä, jotka viittaavat ns. ”maailmanloppuun”…

..siis olen antanut tiettyjä vuosilukuja, jolloin tapahtuisi jokin suuri luonnonkatastrofi..ja se ei tarkoita mitään kirjaimellisesti maailamanloppua” ..pelkästään symbolista ”maailmanloppua” !!

… loppujen lopuksi vuoden 2012 ”maailmanloppu” tarkoittaa ainoastaan sitä että 21. päivän joulukuuta 2012 auringonnousun aikana Vesimiehen aika alkaa talvipäivän seisauksen hetkellä.

Antiikin Egyptiläiset (samoin Mayat) ajattelivat uuden aikakuden alun olevan Pudistautumis Prosessi. Tämä ko. puhdistautuminen tarkoittaa sitä hetkeä kun Suuri Konjunktio tapahtuu…eli neljä taivaallista tapahtumaa sattuu samaan aikaan ja tietyssä paikassa.
Tämä Puhdistautumis-Paikka on tarkoin määritellty Antiikin Egyptiläisten Kuolleiden Kirjassa.
Tämä Puhdistutumis-Paikka on myös sama kuin Luomis-Myytti. Tässä Puhdistautmis-Paikassa taphtuu tietylainen nelinkertainen konjunktio. Ensinnäkin Aurinko matkallaan elliptiikan läpi astuu käytävään tai porttiin jossa se puhdistautuu Linnunradan ”vedessä” ja sitten syntyy uudestaan.

Egyptiläisiille Linnurata oli ”Elämän Vesi”, joka heijastuu Niili-jokeen. Aurinko nousee talvipäivän seisauksen aikaan (21.12.2012) puolittain siten että horisontin yläpuolella on näkyvä maailma ja horisontin alapuolella näkymätön maailma. Aurinko siis jakaa samalla Linnunradan kahtia. Näkyvä Linnunradan osa horisontin yläpuolella on ikään kuin identtinen heijastuma horisontin alapuolella olevasta Linnunradasta.

Aurinko on myös samalla Jousimiehen Tähdistössä..ja ko. tähdistö on portti tai käytävä Linnunradan keskustaan (tämä portti on mytologiassa Portti Manalaan/Helvettiin). Linnunratahan on litteä spiraali-galaksi…mutta sen keskellä on tiheytymä. Tämä tiheytymä on galaktinen tähti-kohtu, jossa on 200 biljoonaa aurinkoa. Jousimiehen Tähdistö on siis eräänlainen sisäänkäynti galaksien syntymä-kanavaan.

Tämä suuri Konjunktio, jossa Aurinko ”synnyttää” Uuden Aikakauden kestää vain silmänräpäyksen ajan ja kolme tuntia myöhemmin klo 9.34 Egyptin aikaan Aurinko nousee ja uusi ”Vesimiehen Ajan ”lapsi” syntyy. Kuten Jeesus/Horus-myytissä Isä on Aurinkon Jumala. Kuitenkin tässä tapauksessa ”lapsi” on hedelmöitetty , ”äidin”, Jousimiehen Tähdistön Kohdussa. Lapsi on uudestisyntynyt Vesimiehen ajan Aurinko/poika. Jumala/Isä on sama kuin ”poika” ..ja ne kummatkin ovat Aurinko.

Edellinen Galaktisen aikakauden, Härän aikakuden toidistivat antiikin Egyptiläiset 21. syyskuuta 4468 ekr. Tätä silloista uutta aikakautta seurasi ns. Kultainen Aikakausi,, jossä hyvinvointi ja edistys vahvistui.
Puolestaan tällä uudella Galaktisella Vesimiehen aikakaudella VESI on peruselementti. Se tarkoittaa tulvia ja veden pinnan nousuja..mutta myös ihmiskunnan sprituaalista heräämistä…mutta ei kuitenkaan ”maailmanloppua” !!!

1 09 2008
Wolland

nyt tuli mieleen tuossa kun koiraa käytin ulkona

Kuolleet eläimet. Kuvia en ole ottanut, koen aika turhaksi katsella kuolleita pieneläimiä. Ja uskon että sitä tapahtuu kaikkialla siihen ei vaan kiinnitetä huomiota, ja miksi kiinnitettäisikään. Kuitenkin pitempään mietittynä, se ei ole normaalia etä varsinkin lintuja näkyy kuolleena täysin ilman vaurioita missä sattuu, esimerkiksi nurmikolla puun alla selällään makaamassa(kuin unessa oksalta tippuneelta), ehkä vain pikkulapset ovat saaneet uuden ilmapyssyn, ken tietää, tai sitten se on ennakkonäytös tulevasta, ja ensimmäisiä merkkejä luonnonmullistuksesta.

Ehkä kyseinen eläinlaji ei enää pysy hengissä, koska lajin egolokinen lokero on kutistunut joka voi johtaa kokolintulajin tuhoutumiseen.
Nämä kuolleet linnut ovat yleensä ottaen olleet puluja, mutta mahdollisesti myös muita.

Nyt muutaman kuukauden aikana niitä on näkynyt kuitenkin viidestä kymmeneen. Ja jokainen on kiinnittänyt huomioni eriskummalisen kuolemisen takia. Koska mikään näistä ei näyttänyt siltä että olisi kuollut onnettomuuden tai jonkun muun äkkinäisen tapaturman tapahtuman johdosta. Vaan kaikki näyttävät luonnolisesti sekunnissa kuolleilta eläimiltä, jotka eivät näytä kärsineiltä ja näyttävät jopa siltä että voisivat nousta ylös minä hetkenä hyvänsä. Kuin sammuneita puliukkoja. Tai ehkä tämä on aivan normaali asia, joka liittyy esimerkiksi lajin heikoimpien kuolemiseen ja lajinsäilymisen kannalta tärkeimpään geeniperimään.

4 09 2008
Phoebe

Kyllä maailmassa on jotakin outoa nykyään. Välillä tuntuu kuin koko maailma vain pysähtyisi, ja kaikki hiljenee. Olen nyt pari kertaa bussia odottaessa laittanut merkille, kuinka yhtä-äkkiä kaikki on todella hiljaista. Ei edes autojen ääniä kuulu. En tiedä onko sitten muutkin huomanneet tälläista.

4 09 2008
K.

Oltiin kävelemässä yhden kamun kanssa autotiellä joskus yöllä 12 jälkeen. Silloin ei kyllä kuulunut edes autojen ääniä. Itseasiassa silloin mikään ei äännellyt, esim. sirkat eikä muut, ja silloin oli ihan kesä. Autoja siellä tiellä yleensä liikkuu koko ajan, mutta kai se vain oli hiljainen yö..

5 09 2008
sorro

No kas kummaa ku kaikki on ennustanu saman päivän…
Tulee kummast mieleen se kun monessa kulttuurissa on jumala syntynyt 24-25.12…

5 09 2008
Tomza

Tuli vaan tässä mieleen, että on aika monta kertaa ennustettu maailmanloppua jollekkin tietylle ajalle mutta eihän tuota ole vielä tapahtunut 🙂 Sitä aina vaan siiretään eteenpäin ja eteenpäin. Ja Mayojen kalenteri loppuu 21.12.2012…. voihan se olla että Maya-intiaanit eivät ole jaksaneet enää ennustella siitä eteenpäin tai sitten e ovat ajatelleet källittää meitä herkkä uskoisia 😀 Nauravat meille omissa haudoissaan kun tuo aika koittaa eikä mitään tapahdu.

5 09 2008
Totuus

Siis jos ilmastonlämpeneminen jotenkin tuohon touhuun vaikuttaa tai ehkä vaikuttaakin mutta ihmettelen vain että eikös tästä kesästä luvattu tosi lämmin siis semmonen ihan kunnon helle oikeastaan. Mutta eipä tuo ole kun kylmennyt tuo ilma. Niin ja sitten se vielä että kun noita ennustuksia noin paljon on niin sanokaapa jokaiselle ennustukselle, että miten se on ennustanut että miten maailma sitten tuhoutuisi? Siis jos joku ennustaa jonkun ajan milloon maailmanloppu tulee niin millä perusteella se sen ennustaa? Esim se joku kone mikä ennusti sen tsunamin, niin jos se nyt ennustaa 2012 maailmanlopun niin ennustaako se sen myös että miten se tapahtuu?

6 09 2008
Leetti

Tän jälkee kaikki ihmiset alkavat elämään yössä ja metsästämään villisikoja ja mursuja. Myös rekkamiehet ajavat sopulien lailla mereen joukolla.

7 09 2008
krst

no parempi ettei tuu sillo viel mtn maailmanloppua ku sillo vast oon jotain 20vuotta 😡 nauran sit maijoille yms ku leivon piparkakkuja 22.12.2012 😛

9 09 2008
DiscloseBlogger

Hauska yhteensattuma myös vuoteen 2012 kun LHC käynnistetään huomenna niin jotkut epäilevät sen synnyttävän niitä pieniä mustia aukkoja jotka neljän vuoden päästä imaisisivat maapallon sisäänsä…

Neljän vuoden päästä…… 2012 🙂

10 09 2008
aku

Aika jännä, aika jännä. Harmiksenne olen skeptikko 😀 Mutta mikäli näin tulisi käymään ni.. Ois ihan hienoa 🙂

10 09 2008
ZzzZZzzz

Jos ajassa liikkuminen mahdollistuisi niin silloinhan siitä tulisi täysi katastrofi, silloinhan jokainen voisi tappaa kenet vain menneisyydessä tai tulevaisuudessa -_-

10 09 2008
Wespa

Johtuu miten ajattelee. Yhden teorian mukaan aikamatkustuksen mahdollistuessa ei voi vaikuttaa omaan aikaansa, vaan ajassa taaksepäin mennessä ja tappaessa vaikka oman äitinsä luo vain toisen aikaulottuvuuden, jossa äitisi kuolee, mutta silti oma aikaulottuvuutesi pysyy omanaa. Jos aikamatkustus mahdollistuisi, niin jokainen alkaisi vain luomaan omia aikaulottuvuuksiaan…

12 09 2008
Nicky

Huvittaisi tietää mitä siellä Nasan sivuilla ihan todella lukee asiasta, kun en itse niin täydellisesti osaa englantia kirjoitettuna lukea. Eli onko se Nasankin mukaan ”maailmanloppu”, että maapallo siirtyy galaksimme keskukseen ?
”Galaksin keskipisteessä on myös havaittu musta aukko, joka voi vaikuttaa mm. maapallon magneettisiin napoihin” mitä tästä on todettu, muuttuuko maapallon ”napaisuus” silloin? Jos näin on niin maailmanloppu voi todella tulla silloin, jos se kovin ”vauhdilla tapahtuu”, mutta kuka siitä voi olla periaatteessa kuitenkaan varma, että tuo napaisuus todella vaihtuu kerta rymäyksellä, kun tätäkin olen kuullut ”ennustettavan”. Jos se taas vaihtuu pikkuhiljaa, tuskin silloin ainakaan maailmanloppu tulee?

Mitä mustista aukoista loppujen lopuksi tiedetään ???? Ei varmaan hirveästi mitään???

Sitten ainakin se, että tuo tietokone ohelma kun se nappailee pitkin sivustoja niitä ”vihejeitä” jos näin voisi sanoa, niin arvaappa jauhetaanko tästä asiasta useilla sivustoilla monilla kielillä jne… Että mielestäni se ei kovin luotettavalta siksi vaikuta.

Itse on yleensä hyvin ”vastaanottavainen” asian kun asian suhteen, mutta tämä saa jopa minut skeptiseksi. Miksi asiaa on ruvettu vasta nyt toitottamaan näin kamalasti, aiemmin en ole kuullut muusta kun tuosta Intiaanien kalenterista ja jos he ovat puhuneet, että heidän maailmaan ei enää silloin ole, voidaan sillä tarkoittaa myös vaikka Amerikkaa, kun sitä en yhtään ihmettelisi, että siellä joku kamala katstrofi tapahtuisi, siellä on super tulivuoria, ydinaseita, terroristeja, jne…… tuhoavat todennäköisesti itse itsensä, tai sitten toinen suurvalta saattaa sen tehdä, sitä en ihmettelisi yhtään.

Lapsienin puolesta mua lähinnä hirvittää kaikkein eniten, että entä jos todella jotain tapahtuu, entä jos maailma tosiaan loppuu vuonna 2012, ei jotenkin jaksa uskoa ja joku pieni osa taas pelkää tuota asiaa, mutta kun mitään ei tiedä etukäteen ja tosiasia on se, että jos maailmanloppu sattuu tulemaan, ei sille ole kyllä paljon tehtävissäkään, jos se tuollaisen syyn takia tulee, ei ihminen sille mitään silloin pysty.

Jos joku tietää tosiaan noista Nasan sivuista/kommenteista jotain olisi kiva kyllä kuulla!

15 09 2008
elvis

Aika läppä sinänsä. Mitä turhia sanomaan miten maailma loppuu tai millon, kyl se tulee sit joskus, elä hättäile!
Jos miulta kysyttäis millon maailmanloppu tulee mie vaan heittäisin ekan luvun joka tulee mieleen, tai se minkä kaikki muutkin sanoo. Mikäs siinä, jos tykkää ootella jotain ’suurta muutosta’ tai ’maailman loppua’ mut ei se minuu kiinnosta..
Ja ei hätää, jos maailmanloppu todellakin tulee, Supermies pelastaa. 🙂

15 09 2008
phoebe

” elvis (00:02:25) :

Aika läppä sinänsä. Mitä turhia sanomaan miten maailma loppuu tai millon, kyl se tulee sit joskus, elä hättäile!
Jos miulta kysyttäis millon maailmanloppu tulee mie vaan heittäisin ekan luvun joka tulee mieleen, tai se minkä kaikki muutkin sanoo. Mikäs siinä, jos tykkää ootella jotain ’suurta muutosta’ tai ‘maailman loppua’ mut ei se minuu kiinnosta..
Ja ei hätää, jos maailmanloppu todellakin tulee, Supermies pelastaa. :)”

ja hämähäkkimies kutoo meille suojaverkon…. 😀

18 09 2008
nadiss

No mut öö, tulee jos on tullakseen? En minä ainakaan tätä elämääni (jota toistaiseksi vielä on) ala pelolla pilaamaan. 😀

19 09 2008
Muukalainen Jostain kaukaa

Tulen rauhan merkeissä ilmestymään kaikille jotka jaksavat uskoa tulevaan [21.12-.12] Tästä alkaa uusi aika.Tulen zoriumista valmistetulla kiiturillani, vaikka yhteisöni ei sitä sallisi. Olkaa siis valmiina, älkää pelätkö, tulen rauhanssa. Toivon ymmärrystä teiltä, maan asukkaat.

20 09 2008
Tarkkasilmäinen lukija

Lähde?

20 09 2008
Wespa

Lähteenä suurimmaksi osaksi tämä dokumentti:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/01/27/2012-ennustuksia/

Sekä ympäri nettiä saatu tieto.

21 09 2008
minä

Suomelle valitaan uusi presidentti vuotena 2012 joka haluaa sitten varmaankin liittyä natoon.

26 09 2008
Janne

P*skanmarjatt!

Nuo vanhat ennustajat ovat ennustaneet suurta tuhoa mutta hieman pienemmäksi kuitenkin on kaikki tämä tuho jäänyt.
Maapallo on yhä oikealla radallaan ja elämä jatkuu. Ainut johon uskon jos mitään ei tehdä niin suuri meteoriitti tulee raapimaan maanpintaa 2036 jos sitten ei ihan kunnolla kolahda. Silloin voi rata muuttua ja tuho on suunnaton.

28 09 2008
Kakara

Jos tuo tulee joskus niin syön kyllä siististi myrkkykapselin ja kuolen siihen paikkaan. En ainakaan kokisi ennen kuolemaa suunnatonta pelkoa kun maailma hajoaa ympärillä. Kyllä, olenhan pelkuri kakara, mutta niin minä ehkä tekisin juuri ennen ”sitä” hetkeä.

On aika varmaa, että ”maailmanloppu” tai ”uusi aika” tulevat tässä lähiaikoina. Tai sitten vain nuo kaikki ovat väärässä. Mutta mietitäämpäs mitä voisi olla tulossa. Ilmastonmuutos joka on jo varmaankin aloittanut voimistamaan itse itseään. Ajatelkaa jos USA:n ja Venäjän välit tulehtuisivat ja syttyisi ydinsota? Raamatun kertomukset viimeisistä ”vitsauksista” ennen maailmaloppua (mm: ilmastonmuutos, luonnonkatastrofit, kulkutaudit, ehkä jäätiköiden sulattua vedenpaisumus jopa tappaisi miljoonia ihmisiä ja ajaisi miljoonat ihmiset nälkään…janoon…yms). Miksi niin monet ennustajat/koneet/heimot ovat ennustaneet päivän koittaneeksi 2012. Myös jopa tiede tukee ajatusta.

en tiedä mitä ihmettä yritän teille selittää :/ (Stubid message)

8 10 2008
Joma

Tuo numerosarja näytti niin tutulta ja kas sehän on minun tilinumeroni, toivottavasti sinne tulla tupsahtaa sievoinen summa lähiaikoina, niin pääsisin vielä nauttimaan ja tekemään hyvää toisillekkin.

14 10 2008
vamma 8)

uskon että maailman loppu saattaa jopa tulla vuonna 1012 mutta. Mutta mitään maailman asioita ei voida väittää todeksi sillä raamatun mukaan jumala tulee maahamme ja tuhoaa maapallon ja laittaa taivaaseen ne ihmiset jotka uskovat jumalaan ja ne helvettiin jotka uskovat toisin. Mutta jos todella tämä maailma lopopuu niin en pelkää tulevaa muutakun hiukan toivon kuitenkin todella todella paljon että se ei tapahtusi sillä haluaisin nauttia aikuisenakin elämää. Mutta nyt vien kaiken ilon irit…..

17 10 2008
555+111

Maailmanloppua on ennustettu 2000-luvulle tähän mennessä 73 kertaa. 59 näistä kerroista on jäänyt toteutumatta, joten vielä on 14 mahdollisuutta osua oikeaan.

21 10 2008
sanefax

Mayojen mukaan uusi ”aikakausi” alkaisi vuonna 2012 lopussa. Epäilen, että mayat eivät vain osanneet ennustaa pidemmälle, planeettojen liikkuessa galaksimme keskikohdan väliin. En ole pahemmin perehtynyt aiheeseen, mutta tämä olisi oma veikkaukseni mayojen ennustuksesta.

22 10 2008
Tarzan

Silver Enola Gay (21:25:59) :

Enpä oikein usko asiaan. Mayalaiset OLIVAT hyviä astrologeja, mutta jos heidän kalenterinsa loppuu 2012, se tarkoittaan vain HEIDÄN, ei yhden aika erikoisen sivilisaation takia maailmanloppu tule. Näen sen todella epätodennäköiseksi.

22 10 2008
Kridfick

Telenalku :

Niin mutta kun katsoo taas tuota telepatia ja ajassaliikkumis ennustuksia, sen voi liittää sotaan jolloin sotaa aletaan käymään telepaattisesti, mutta aikaan ei kukaan uskalla kajota, jos muutat jotain ajassa muutat koko elämäsi. <<— Jos oikein luin yhdeltä palstalta, niin on ennustettu kolmatta maailmansotaa tälle vuosisadalle. Se kuulemma alkaa vuosien 2027-2028 välillä, mutta en taida uskoa, että näin tulisi käymään.

23 10 2008
ox fani

en usko maailmanlopuun

23 10 2008
Marie

Raamatussa oli vedenpaismus = nykyaikana jäätiköiden sulaminen. Uskon 49 % että tulee 51 % että ei. Haluaisin kyllä kasvaa aikuiseksi, mutta maailma pääsisi kärsimyksestä. Mutta minne menisimme? Kristittyjen mukaan on taivas ja niin, mutta entäs ne, jotka eivät usko mihinkään. Heille ei ole olemassa taivasta tai helvettiä. Mutta mikä kaikista uskonnoista on oikeassa…?

24 10 2008
otami

maailmanloppu tulee kyllä joskus ja sen takia kun kaikki roskaa luontoa Ja SITTEN ilmasto lämpenee. Ajatelkaa napapiiri ja pohjoisnapa sulaa ja maapallo täytty vedellä. että enää se on vain meistä kiinni! lopettakaa roskaaminen! ja tuolla taivaalla on sellainen juttu joka suojaa meitä vielä vähän aikaa, mutta ku jokku idiootit roskaa.

10 11 2008
mörkö

otami (13:56:30) :

”maailmanloppu tulee kyllä joskus ja sen takia kun kaikki roskaa luontoa Ja SITTEN ilmasto lämpenee. Ajatelkaa napapiiri ja pohjoisnapa sulaa ja maapallo täytty vedellä. että enää se on vain meistä kiinni! lopettakaa roskaaminen! ja tuolla taivaalla on sellainen juttu joka suojaa meitä vielä vähän aikaa, mutta ku jokku idiootit roskaa.”

joo roskaaminenhan se pääasia on tähän lämpenemiseen…enemmän kyllä oon noista maa ja ilmaliikenteestä eiköhän ne oo kaikista eniten noita päästöjä päästelly ennen oli kaikki paremmin ku ihmiset kulki hevosilla ja sun muilla elukoilla:D

11 11 2008
warlock

hyvä mörkö yhdyn tohon)puhut ihan asiaa mut se vaan nykypäivänä on jäänyt vähemälle kuin ihmiset aatelee vaan omaa napaansa eikä tärkeitä asioita mut onneks on meitä jotka noitakin asioita ajateelee

11 11 2008
warlock

ja toivotavasti nyt ihmiset oppis jotain että ennenkö on liian myöhästä

11 11 2008
mörkö

”warlock (08:04:32) :

ja toivotavasti nyt ihmiset oppis jotain että ennenkö on liian myöhästä”

todellaki näin on,mut se taitaa olla jo myöhästä ku ei noi ihmiset tunnu tajuuvan vieläkään mitään…

24 11 2008
Wm

1487 päivää jäljellä! Siitä sitten repäisykalenteria tekemään!

25 11 2008
Tiksu

Olisi kiva nähdä kaikki faktat ja lähdesivut näistä NASA-jutuista ja muistakin.

1 12 2008
sup4-

enpä usko et maailma ainakaa on tuhoutumas koska tää pallo o pysyny pystys satoi miljoonii vuosii.. sit 2012 tulis joku uudistus bling mustast aukost hyökkäis jotai säteit ja antas jengille telepatian kyvyn tai sit joku ufolauma matkustas omal pallollaa tänne ja söis meiät tjms ? nonii mitä jos nyt kaikki yliväsyneet ihmiset menis nukkuu ja miettis uusiks sit ku järki taas pelaa 😀 ainaki hyvät naurut sai täst palstast kelatkaa nyt jotai telepatiaa ja aikamatkustust joo melkee oli tapahtumas tai sit jotku ufot tulis ohhoh ensinnäki miks ne ufot ois auttanu maya intiaanei duunaa jotai rakennuksii jne sit täl kertaa ne tuliski vallottaa tän mestan ? jos jotai ufoi ois olemas mitkä opetti jo maya intiaanit rakentaa ni nehä ois teknologias meit vaik kui paljo pidemmäl ja varmaa tarkkailis tätä mestaa sun muut ois tietosii et tääl popula tietää et ne tulos 2012… kai ne nyt ois siin tapaukses tullu tänne ennenku me keritää mitää valmistautuu ja kehittää meiä teknologiaa viel 4vuot tiedä mitä siin ajas kerkee saamaa aikaseks -.- sit jos se joku nebibibiubiu pallo kusis maailman painovoiman tai musta aukko ois vaaraks ni salee tääl viel jengi sotis sun muut luulis ihmis rodun tajuuvan et nyt ollaa kuses paree lyödä tyhmät päät yhtee lopettaa kännyköide koneitte yms kehittämise ja rupeevan duunaa jotai mil selvitä tost läpäst? muutenki noi ennustukset kamoon! jos jengi ei osannu tehä muutku jotai savimajoi siihe aikaa ni ne salee osas lukee kaikkii maailman ja tähtien liikkeit sit viel paremmi ne osas ennustaa ;D eiksen telepatian kyvyn ja aikamatkustuksen pitäny tulla kehii vast 2012 =D ? telepatiaa ja aikamatkustust pääsette testailee 2012 vuon niis teiä peleis edelleen varmaa jengille kasvaa jotku tunto sarvet mitkä aistii toisen ihmisen aivojen sähkö impulsseist mitä se ajattelee 😀 tai sit joku aikamatkustus tulisko sielt mustast aukost jokaselle joku vekotin mil ne matkustelis ajas ? tai sit jengi matkustas mustan aukon läpi ajas ? =D kai nyt joku ois tullu tulevaisuudest käväsee tääl jos joku aikamatkustus ois mahollist… eiku hei ne mayojen kuvailemat antenni päät oliki ihmisii 2012 luvult mil oli ne telepatia sarvet eiks jeje ? =DD sit joku laita mikä duunais skidei mustii aukkoi kuullostaa jo nii läpält et tippuu tuolilt mite joku tietäs et se kehittää mustii aukkoi ku meitsin mielest mustii aukkoi ei olla pystytty millää taval tutkii tähä mennes ? mite sit kelattas et joku hiukkas hommeli vois tehä sellasii ? jos ois joku skidiki sauma tai edes joku flipannu henkilö joka sanois luulevansa et joku laite duunaa mustii aukkoi ni se joo varmasti pistettäs pydee ja ziigattas mitä tapahtuu kai se nyt jätettäs testaamat koko laite tai vietäs johoki kuuhu koekäyttöö alkuu… jos nyt ihmine ees pystyy sinne matkustaa O_o sit noi tulivuoret tsunamit sun muut ilmastomuutokset varmaa niihi nyt tullaa delaa koko fuki ihmisrotu ;D tsunami meitsin mielest ainoo maholline mikä saattas tappaakki päälle 100 000 ihmist.. ei ne jäät sula yhes yös tai tulivuoret purkaudu kaikki kerral ja viel vähemmä tulee tsunami tulivuorten purkaus ja jäitten sulamine samaa syssyy nii et tääl saattas tullakki aika kusiset paikat ~~ muutenki jos ois joku skidiki tieteellisesti todistettu mahdollisuus maailman lopust ni ei se vuotas julkisuutee ainakaa tuskin mihinkää ku pelättäs et koko maailma menis sekasi jengi rupeis elää ku viimest päivää sit kuten sanoin ois ees mahollisuus nii ku sitä ei tapahtuskaa ois kaikki iha v*tuillaa.. jotkui noi meteoriitti / asteroidi läpät voi unohtaa iha alkuunsa kai ne nyt ammuttas atomeiks jos ne maat kohti ois tulos järki hoi ?! sit jos joku jumala tulis tänne ja joku sarvipää peto hyökkäis messis teilaa meit ni v*tut jumala tienny et meil o nykyää mutkii sun muut yks sarvipää ois palasin alta aika yksikön ~~ ootteks kukaa kelannu miks jumalan sanotaa olevan taivaas ? siks ku jengi oli nii palikoit sillo ku uskonnot tuli kehii et ne urpot kelas et aurinko o jumala ku sehä sai kukat kasvaa eli toi elämää ja valoo sit jengi oli jipois keksi uskontoi ja jatko savimajojensa rakentamist toiset leikki budhii ja jeesuksii ku oli ees skidisti fiksumpii ku normi ihmiset ja tajus et ”ei v*ttu noi jäbät o vajaa älysii meitsihä saa iha kipeesti feimii ku sanon et oon jumalan poika tai joku buddha hahaa meitsi vallottaa tän koko mestan!” 😀 sit ne aurinko tuulet on ollu tulos jo vaik kui mont vuotta eli tehäänpä sillai et katellaa vähä kaavoi auringon käyttäytymisest ja huomataa et oho sehä o aina käyttäytyny samal taval ~~ jepjep hajotkaa maailmanloppu pelkoonne ja studatkaa nyt sit 4vuot turhaa ;D meitsi ottaa lungisti ja pidän sen järjen päässä enkä usko kaikkea mitä nään telkkarist tai luen netistä 😀

1 12 2008
sup4-

se jäi viel sanomat et maailman sota saattas olla ”maailmanloppu” jos ruvettas ydin sotaa ja saatas aikaseks ydintalvi mut ei tää pallo silti tuhoutuis jengi vaa delais ja evoluutio tois elämän takas joskus mut ne telepatia sarvet ja aikamatkustus ei tuu edes telepatian messis..

1 12 2008
sup4-

heh siis evoluution messis korjaan*

6 12 2008
~Kaoru~

Maailmanloppu tulee huomenna ku syön kaiken :–D ihan tosi ;o

12 12 2008
Hupsista

Mutta eikös se ollut niin että maapallo tuhoutuu kun vuonna 2037 iskeytyy meteoriitti atlantin valtamereen? ;o

Kuitenkin, jos maailmanloppu nyt sitten tulee vuonna 2012 niin elämäni jää hyvin lyhyeksi… kerkiäisin täyttämään vuonna 2013 vasta 17-vuotta -.-

12 12 2008
Hupsista

Sry tuplapostaus… tuli tosta ~Kaoru~:n jutusta mieleen. Maailmanloppu tulee huomenna,kun mä pierasen nii kovaa.

13 12 2008
JP

Vuonna 2037 maan ohittaa asteroidi, jonka osumisen todennäköisyys on 1:12300000 eli mitä todennäköisimmin tuokin asteroidi ohittaa maan riittävän kaukaa. Nykytietojen mukaan asteroidi 1950 DA osuisi maahan todennäköisyydellä 1:300 maaliskuun 16 päivänä vuonna 2880, mutta tuo ei ole sitten meidän murheemme. Tietenkin asteroidien radat saattavat jonkin verran muuttua vuosien saatossa ja sen takia niiden seuraamista on hyvä jatkaa aina niin pitkään kuin uhka on olemassa.
Itse pidän kuitenkin komeettoja suurempana uhkana kuin asteroideja, sillä komeetat liikkuvat nopeammin kuin asteroidit ja niitä on todella vaikea havaita.

16 12 2008
juunaas

Odotan innolla tätä kyseistä päivää ja toivon, että jotakin yliluonnollista tms. tulee tapahtumaan. Jos jotakin todella tapahtuisi, niin ainankin minun kohdallani se todistaisi minulle, että todellakin on olemassa paranormaaleja asioita taikka voimia. Uskoisin myös tapahtuman jälkeen vahvasti henkiin ja lähestulkoon kaikkeen paranormaaliin.

17 12 2008
Wii

Aika mielenkiintoista. Joo mä oon täälä kaikkialla ”mielenkiintoista”, mutta ei voi mitään. Odatan kyllä innolla tuota päivää, koska todellakin haluan nähdä jotain mielenkiintoista tapahtuvan. Toivottavasti ei kuitenkaan maailmanloppu tule, sillä ehtisin täyttää juuri ja juuri 17. 😥

”ox fani (14:06:08) :

en usko maailmanlopuun”

Minä totta vie uskon, koska kyllä auringon on tarkoitus joskus posahtaa. Sitäpaitsi joskus maailma on syntynytkin, ei se ikuinen voi olla. Monella ihmisellä on erilainen käsitys maailmanlopusta, joten voisi tarkentaa, millaista maailmanloppua tarkoitat. Itse uskon mieluummin maailmanloppuihin ja alieneihin kuin joulupukkiin ja keijuihin, koska todennäköisyys on tavallaan suurempi. ”Maailmanloppu” on todella laaja käsite, koska koko ajan jossain puolella maailmankaikkeutta planeettoja ym. tuhoutuu.

Olisi hauska tietää, millaista maailmanloppua on ennustettu. Sillä minulle maailmanlopusta tulee ensiksi mieleen räjähtävä maapallo, mutta tuskin. Maailmanloppu on kyllä sellainen asia, josta haluaisin kuulla lisää. Onhan siinä kysymys ihmiskunnan tulevaisuudesta 😀

18 12 2008
Wii

Vielä tuli mieleeni että eräässä Aku Ankassa (Uskon sitä koska se on Don Rosan kirjoittama ja siis melko varmasti todenperäinen) tarinassa Temppeliherrojen kätketty kruunu, puhutaan kalenterin muuttamisesta. Joskus 1500-luvulla, kun kelentereja muutettiin, 13 päivä perjantai muuttui 21 päiväksi sunnuntai. Tarinan ajankohta on myöskin joulukuun lopulla.

Aika mielenkiintoinen juttu, tästä voisi ottaa selville lisääkin, mutta se ei ole minun hommani 😀

18 12 2008
willehoo

Ilmestyskirja ei suinkaan ole Raamatun ainoa profetia, vaan Raamattu on täynnä profetioita. Se on Raamatun ainoa kokonaan apokalyptinen teos eli apokalypsi, tosin apokalyptisia ennustuksia on muuallakin Raamatussa. Merkittävimmät Danielin kirjassa ja Matt. 24. Asiavirheen voisi korjata ja kirjoittaa vaikka: ”Ilmestyskirja on Uuden testamentin viimeinen kirja ja merkittävin apokalypsi.”

20 12 2008
Arttu

Mites se homma sitte on, ku munkit siirtelevät niitä kultaisia pyöreitä rinkuloita tangosta tankoon ja kun ne kaikki on kokojärjestyksessä samassa tangossa, niin maailma loppuu?…

9 01 2009
YxTyttöVaa

sup4- !!!!!

Oon täysin samaa mieltä ja slangist osaanki päätel mist kotosi ku ite samast pleissist! ;o ei ois uskonu

11 01 2009
Diana

Tästä keskustelusta tulee mieleen se ufo juttu, josta sillon jauhettiin niin paljon, vaikka mitään ei loppujen lopuks tapahtunu. Varmaan nytkin sama juttu. Henk. Koht. En rupee uskoo mitää 500 – 2000 vuotta sitten eläneitä Mummoja ja Pappoja, joista ei ees oo ees varmoja todesteita. Ja mitä sitä etukäteen miettimään, kun asialle ei kuitenkaan voi tehä mitään. Jos tulee, niin sit tulee. So what?

14 01 2009
roor

moi kaikki

15 01 2009
Arttu

Noni, ja nyt on ”supertulivuori” aktivoitunut. Sehän olis luonnolle katastrofi jos se pamahtais. Mikäli oikein muistan ni joku ennustikin sen? Ylempänä taitaa olla asiasta?

22 01 2009
Jenny

Mutta muistakaahan, että Nostradamus laati ne 3 antikristusta: Napaulon Roy (Napoleon), Hister (Hitler) ja kolmas, Mabus-niminen antaa vielä odottaa itseään 😉 Ikävästi hieman sen kuuloinen heppu istuu erään maan presidenttinä tällä hetkellä.

<< Niin tuossa joku mainitsi että MABUS = obaMA BUSh : ))

23 01 2009
kilinkellot

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomiop%C3%A4iv%C3%A4n_kello

wikipediasta löytyy tietoa tuomio päivänkellosta joka näyttää 23:55
%d bloggaajaa tykkää tästä: