Kuussa kävellyt astronautti: Avaruusolennot ovat todellisia

24 07 2008

Apollo 14:a pilotti Edgar Mitchell kertoo, että alienit ovat ottaneet monta kertaa yhteyttä ihmisiin, mutta asiaa on salattu yli 60 vuotta.

Kuussa kävellyt Mitchell kertoo tietäneensä useista avaruusolioiden vierailusta maassa astronauttiuransa aikana, mutta kertoo NASAn piilottaneen kaiken ja salailleen asiaa. Hän kertoo myös, että heidän (alieneiden) teknologiansa on paljon meitä edellä ja jos he olisivat vihamielisiä, niin meitä ei enää olisi edes olemassa.

Olen ollut armeijan ja tiedostelupalvelun hommissa, jotka tietävät paljon enemmän mitä on julkisuuteen annettu, ja kyllä planeetallamme on vierailtu.” Edgar Mitchell kertoo.

Edgar kertoo myös, että Roswellissa sattunut tapaus oli aito ja samantapaisia tapauksia tutkitaan nykypäivinäkin.

Michell kommentoi myös, että ”Asiat alkavat todella avautua. Uskon, että tämä johtaa julkiseen tiedonantoon ja jotkut isot organisaatiot ovat jo menossa siihen suuntaan.

NASA ei kuitenkaan ole Michellin kanssa samaa mieltä.

Mitchell on suuri amerikkalainen, mutta emme jaa hänen näkemyksiään tässä aiheessa.” NASAn tiedotteessa kerrottiin.

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös Uusi Suomen ja Ilta-Sanomien (vastaa myös uskoto ufoihin -galluppiin) juttu aiheesta ja kuuntele koko haastattelu englanniksi alapuolelta.

Voit myös keskustella aiheesta foorumillamme.

Kiitokset vinkistä Tonolle, Hannulle ja herttaässälle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

65 responses

24 07 2008
Tono

Mielenkiintoinen tuo nasan vastaus, uutiseen voisi myös varmaan lisätä tämän Audiovideo pätkä (http://www.disclose.tv/action/viewvideo/6179/) jossa kerrang soittaa nasaan ja kysyy alieneiden olemassa olosta, Nasan henkilö menee aivan jumiin.

Mielestäni koko juttu on melko suuri askel totuuden tuomisessa julki.

24 07 2008
Tono

Hieman outoa että tätä pidetään uutena uutisena, kun out of blue videolla 2007 esiintyvä kyseinen sama astronoutti kertoi jo kaiken tämän ufojen kohtaamisen yms. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/1957/Dr_Edgar_Mitchell_on_Crashed_Craft/

Miksi siis tästä nyt näin iso haloo? :O

24 07 2008
Wespa

Niinpä tästähän on puhuttu aiemminkin ja muistaakseni toinenkin astronautti (Gordon Cooper) on kertonut asiasta.

Kuitenkin tuli tämä radiohaastattelu aika hyvään väliin, kun on alkanut maailmalla tapahtumaan enemmänkin näitä ufohavaintoja.

24 07 2008
astr

Hienoa että jotkut vielä uskaltavat kertoa totuuden.

24 07 2008
pavli

wow

24 07 2008
Tiia

Noniin, lisää vaan ”puuta nuotioon”! Kyllä se totuus alkaa nyt paljastumaan!

24 07 2008
Antti

En ainakaan heti keksi miksi hän valehtelisi. Enemmän epäilyttää Nasan antama vastaus.

Toisaalta voihan arvostettu astronauttikin keksiä tarinan. Ihmisiä hekin ovat siinä missä muutkin. Jos ovat vaikka eläkepäivinään yksinäisiä ja kaipaavat sitä huomiota mitä aikoinaan saivat?

No joka tapauksessa totuutta kaipaamme kaikki!

24 07 2008
boomshanka

En malta odottaa sitä päivää, kunnes avaruusolentoja ei pidetä enää myytteinä 🙂

24 07 2008
Telac

Odottakaas vaan ku tää astronautti kuolee luonnollisista syistä.

24 07 2008
Kissansilmä

oii.. mikä musta taivaalla lentää! IIK! avaruusalus.. mut oiskopa tuo hullu tuo mies

24 07 2008
hannu

Ei NASA voi mennä sanomaan että me ollaan teitä huijattu 50-60 vuotta. Parempi sanoa ”No comment”.

Kun vanhat jäärät ovat vanhoja ja toinen jalka melkein haudassa, niin voisi kuvitella että avautumisia tulee. Myös ilmapiiri asian suhteen myönteisempi, jotenka lisäpaljastuksia saattaa tulla piakkoinkin.

USA:ssa tilanne herkullinen; talous menossa jojoon ja pressa vaihtuu syksyllä. Kenties kehitys kulkee kohti disclosurea..

24 07 2008
boomshanka

Nii-i, luonnollisist syist, Yhdysvaltain hallitus laittaa kuitenkin kuulan kalloo ennen ku mies ehtii sanoo ”kato, lentävä lautanen!”

24 07 2008
toppez

Saisi nasa ja yhdysvaltai hallitus viimeinkin paljastaa totuuden ”tavallisillekkin” ihmisille.

24 07 2008
tontodc

Siis nyt en tajua yhtään tätä haloota tämä SAMA astronautti on moneen kertaan jo kertonut ufo tarinoistaan. Esim Out of blue dokumentissa, sekä äskettäin LARRY KING LIVE ohjelmassa http://www.youtube.com/watch?v=8QKW6Gt3KKs
Eikös tuosta larry king live ohjelman tempauksesta luulisi enemmän irtoavan, vai onko nyt kyse kun tämä oli brittiläinen radio ohjelma??

25 07 2008
kabanossi

BTW, Wespa,
kuinka monta kävijää paranormaalin sivulla käy ihmisiä päivässä?

Paljon. Tarkkoja lukuja en voi antaa, sillä määrä kasvaa ja vaihtelee aika paljon.
Eilen oli 12946 käyntiä ja päivä sitä ennen taas 5992 käyntiä.
– Wespa

25 07 2008
Arulux

Vanhalla iällä vielä taotaan rahaa höpöjutuilla. No, eipä ole ensimmäinen henkilö jota rahanahneus vaivaa vielä vanhalla iällä.

25 07 2008
julma

Ite en oikein usko vielä ufoihin täi ”alieneihin” 😀 en oo nähny minkäänlaista pitävää todistetta vaikka monesti yrittäny kattoo esim. taivaalle yöllä. Ja netti täynnä feikkejä, mutta saattaahan tuolla olla elämää olla jossain, liekkö mitenkää älyllistä.. mene ja tiedä.

25 07 2008
2kilonsiika

Ite en oikein usko vielä ufoihin täi ”alieneihin” 😀 en oo nähny minkäänlaista pitävää todistetta vaikka monesti yrittäny kattoo esim. taivaalle yöllä. Ja netti täynnä feikkejä, mutta saattaahan tuolla olla elämää olla jossain, liekkö mitenkää älyllistä.. mene ja tiedä.

25 07 2008
julle

2kilonsiika, kovin moni ei ole sitä pitävää todistetta löytänyt katselemalla taivasta.
Vai etkö siis usko, että ihmiset ovat nähneet ufoja? 😀

25 07 2008
tontodc

kovin moni on tosiaan löytänyt vedenpitäviä todisteita, niitä on maapallo täynnä.

25 07 2008
Wrench

Se on ihme juttu, että nämä ”alienit” sattuu vierailemaan aina Amerikoissa!
höpö höpöä niin kauan kunnes toisin todistetaan!
Suomen ”vierailua” odotellessa. Älkääkä sanoko, että onhan niitä nähty, minä en ole ainakaan nähnyt yhtään!

25 07 2008
finsoldier

toivottavasti tämä ei ole taas näitä internet mainos videoita kun keraan xfiles leffa on tulossa teattereihin

25 07 2008
Ammo9

Joo, enkä määkään oo kans nähny yhtään!.. On se jännä, kun aina kaikki muut..

25 07 2008
pavli

no en oo määkään oo nähnyt mitään

25 07 2008
Sissijuusto

Jep, kyllä niitä sielä on! Tai siis täälä. :0

25 07 2008
tontodc
25 07 2008
Ufomies

Kun sitä loppujen lopuksi ajattelee, niin mikäs maapallon ulkopuolisessa elämässä nyt on edes niin mullistavaa? Tai edes siinä että täällä käy tuntemattomia olentoja muualta?

Eikös kyseessä ole vääjäämätön fakta ihan jo maailmaankaikkeuden äärettömyyteenkin pohjaten, muista ulottuvuuksista tms. todellisuuden tasoista nyt sitten puhumattakaan. Kyse ei ole niinkään siis ET:n olemassaolosta laisinkaan, vaan siitä että *milloin* ensimmäinen kontakti tulee.

Sehän se vasta ihme olisikin, jos olisimmekin yksin. Minusta olisi täysin luonnollista jo saada yhteys muihinkin galaksissamme pörrääviin ukkoihin tässä vaiheessa. En ymmärrä miten se voisi olla jollekulle shokki tai edes jotenkin mullistava muutos? Kyseessähän on vain ihan yhtä luonnollinen asia kuin omakin sivilisaatiomme ja elämä maapallolla!

25 07 2008
Maukka

Näin on uffomies!!Itse pidän humanoideja persreikinä kun eivät suostu näyttäytymään.Mites nyrkkeilymatsi human vs humanoid? Tavallisia elukoita ne on kuin mekin , jos pää on isompi ja tajunta laajempi ei se tee niistä meitä parempia.

25 07 2008
SmileFIN

ufohan on tuntematon lentävä esine, eli jos näet jonkun asian joka lentää mutta et tunnista sitä niin se on ufo :))

25 07 2008
hannu

Erikoinen juttu, suomi24-palstalla ketju Edgar-aiheesta on tällä hetkellä luetuin n. 46000 lukijalla, Kerava-uutisointi pyörii myös kärkipäässä.

Asia ilmeisesti kiinnostaa ja hyvä niin.

26 07 2008
wildchild

kyl mä ainaki jollai tavalla ukson alieneihi.. oltii kaverin kaa urheilutalolla ja ootettiin kyytiä kotia, ni katottii vaa taivaalle nii ufohan se siellä. Lähti ekaks maasta melkei pysty suoraa nousemaa ilmaa, ja sit kiihytti vauhdin nii kovaks et hävis iha hetkessä.. Älkäähä tulko sanomaa miulle et se oli lentokone tai lintu. ei nimittäi ollu.

26 07 2008
Arthur D.

Paljonkohan X-Files elokuvan tuottajat maksoivat äijälle? Kätevää tuommoinen piilomainonta.. 🙂

Mutta Asiaan, Avaruuden muukalaisissa on se ihmeellisyys että piileskelevät varjoissa ja kuun takana. Mikseivät parkkeeraa senaatintorille ja morjesta jengiä?
Sen sijaan että piirtelevät käsittämättömiä merkkejä viljapeltoihin? Luulisi rodun jolla on hallussaan tähtitenvälisen matkustuksen mahdollistava teknologia pystyvän parempaankin viestintään?
Ja toisaalta tähtienvälinen matkustus on sen verran yli hilseen menevää teknologiaa ihmiskunnalle, että jos ne haluaisivat pysyä piilossa ja täysin näkymättömissä, eipä kukaan niistä mitään tietäisi.

Joten luultavasti kyseessä on kasa rikkaiden vanhempien pentuja joilla ei ole mitään muutakaan tekemistä kuin rällätä pitkin linnurataa vanhempien avaruusaluksella etsien planeettoja jotka eivät vielä ole saaneet yhteyttä toisiin aurinkokuntiin ja aiheutta häminkiä.
-linnunradan käsikirjasta liftareille

26 07 2008
Korva

eiköhän sitä elämää maapallon ulkopuoleltakin löydy, meidän oma galaksi käsittää noin 0,0001 maailmankaikkeudesta, niin olis se kumma jos maapallo olis ainoa josta löytyis minkään näköistä elämänmuotoa..

26 07 2008
Tonza

Elämää kyllä löytyy, siitä että älyllistä sellaista olisi missään ei ole tietoa.

26 07 2008
nörääjä

toki niitä alieneita on mutta kontaktin puute saattaa johtua siitä ettei koko ihmiskunta ole siihin valmis? kun jos toha hesaa alus laskeutuis nii arvaa vaa olisko suurimmalla osalla paniiikki päällä? ja ne sitte yrittää ihmiskuntaa valmistellla niitten vieraaluihin niillä peltokuvioolla yms ite ainakin luulen että asia on jotenkin näin

27 07 2008
2kilonsiika

Arthur D. loistava kommentti! Täysin samaa mieltä oon sun kanssa. Tosiaan, mitä järkee niitteen ”alieneiden” on tehdä jotain viljapeltokuvioita joista kukaan ei ymmärrä mitään 😀 äskdee

27 07 2008
tontodc

Arthur D. = kyseinen heppu on vuosien ajan kertonut näistä asioista. Itse veikkaisin että brittien ”ufo buumin” varjossa tehty tempaus, keksi radio yhtiö soittaa astronautille kuka puhuu näistä asioista ja olla ”täysin yllättyneenä” tästä ufojutuista vaikka radio juontaja täysin tiesi tämän astronautin ufo taustasta.. Radio asema tässä haki julkisuutta ei muu.

27 07 2008
tontodc

Korva, mistä vedit tuon 0,0001 maailmankaikkeudesta laskelmasi?

Koko maailmankaikkeushan ei millää tavalla ole saatu mitattua? mitään ”seinää” ei ole löytynyt mihinkään suuntaan. Tällä hetkellä siis avaruus on vielä ääretön. joten lisäileppä reilusti niitä nollia tuohon 🙂

27 07 2008
tontodc

Mauno, noin suurin osa massasta ajattelee, perehtymättä asioihin edes pätkän vertaa.

mikäs se sana nyt taas olikaan… aah… Skeptikko 😀

27 07 2008
Kerttu

Kyllä se vaan on niin, että rikas, valtaapitävä, valkoinen mies Maasta on tämän koko äärettömän jättimäisen universumin ainut, älykkäin ja oikeudenmukaisin olento.

27 07 2008
Ronsu

En ihmettelis jos NASA päättäs pistää ton astronautin hiljaseks jos se jatkaa puhumista

27 07 2008
Tollo Peloton

Tämä parhaillaan käynnissä oleva mediapeli ufojen julkituomisesta on osa 1. tästä kohta tapahtuvasta lavastetusta avaruusolentojen hyökkäyksestä (staged alien invasion).

On turha sulkea silmiään ja väittää että tämä illuminatin salajuoni ei olisi totta kun mediasta löytää tähän vastauksen: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200802077214792_ul.shtml

Tuleva alien invasion on todennäköisesti illuminatin mielestä parempi vaihtoehto kuin lavastaa uusi 9/11 Al-Qaidan nimiin. Koska nyt heitä olisikin vastassa agressiviset 9/11 totuusliikeet kautta USA:n. Mutta tämä alieneiden lavastettu Yhdysvaltojen suurkaupunkiin hyökkäys on illuminatin nilkkien mielestä mitä loistavin suunnitelma heidän uuden maailmanjärjestyksen toteutumiseksi. He aikovat vielä perään lavastaa Jeesuksen toisen tulemisen ja saada näin pissittyä silmään miljardeja kristittyjä ympäri maailman ja onhan näistäkin lahkolaisista jo suurin osa ollut koko elämänsä syntymähumalassa jeesus viinasta.

Tulevat vuodet kuitenkin tuovat myös planeetta x:n voimat kohti tellusta ja syöksee tämän maan napaisuudet pois toisistaan ja kääntää tämän pallon niin että Saudi-Arabiasta tulee uusi pohjois-napa. Sekä samalla kaikki sähköt lakkaavat täällä toimimasta ja se tietää myös illuminatin NWO:n loppumista. Sillä täysin sähköttömässä kivikautisessa elinympäristössä ei vingu VISA eikä antikristukseen perustuva rahan ja vallan palvominen onnistu. Ellei sitten illuminatilla ole jo valmiiksi tarpeeksi oravannahkoja pankkiholveissaan piilossa näitä aikoja varten. Samoin heidän ihmisten mikrosiruistaminen menee kanssa aivan v*tuiksi tämän napasiirtymän myötä. Joten eliitin ei auta siinä vaiheessa kuin vain rukoilla Luciferilleen että miksi tämä kaikki suuri ja mahtava suunnitelma NWO:sta meni päin vittua.

Galaktinen liitto tulee evakuoimaan hyvin paljon ihmisiä tältä planeetalta napasiirtymän ja poikkeustilan jälkeen.

27 07 2008
2kilonsiika

hyvä kommentti Tollo Peloton, lisää tälläsiä

27 07 2008
Tontodc

Tollo Peloton, oletko lukenut project blue beam:sta?

28 07 2008
Huttu

mielenkiinnosta katoin mitä project blue beam:sta löytyy ja voi luoja… ette kai usko tollast sontaa…

28 07 2008
calico jack

Enempää lukematta kaikkia kommentteja, suosittelen kaikkien siirtymään skepsiksen keskustelufoorumille. Vaikka ufot olisivatkin totta, ei mitkään suttuiset valokuvat, filmit ja muutkaan ”todisteet” varmista sitä, että ne olisivat jonkin ulkopuolisen älyn tekosia.

Jos olen väärässä ufojen suhteen, olen mielelläni, mutta jonkun täytyy se TODISTAA!
Maailma todellakin tarvitsee lisää skeptikkoja ja ateisteja..

28 07 2008
30 07 2008
Wespa

Astronautti hieman korjasi aikaisempaa haastatteluaan, joka oli ilmeisesti ymmärretty väärin ja sanoi, että NASA:lla ei ole asian kanssa mitään tekemistä ja oli ilmeisesti tarkoittanut, että hallitus ja armeija salailee näitä tietoja. En tosin yhtään ihmettelisi, jos NASA:llakin olisi jotain tekemistä salailussa.

30 07 2008
tontodc

Miksiköhän Edgar rupeaa nyt korjailemaan?

Viime vuodet ”syyttänyt” NASA:a koko ajan salailuista… joten tuskin mistään väärinkäsityksestä ollut kyse.

30 07 2008
tontodc

Luulenpa että NASA painostanut Edgaria hieman kun NASA haluaa antaa positiivista kuvaa itsestään 50 vuotis synttäreidensä ja tulevaisuuden hankkeiden julkistamisen aikana.. ?

30 07 2008
Wespa

Taisi korjata vain tuota kyseistä radiohaastattelua tai sitten on alkanut pelkäämään jotakin… Mene ja tiedä.

30 07 2008
Tontodc

TAI… NASA on 50 vuotis syntymäpäivien ja uusien hankkeiden julkaisemisen aikana ”painostanut” Edgaria korjailemaan väitteitään…?

30 07 2008
tontodc

Big time uutinen,
This almost unbelievable announcement has been posted by Clark McClelland, a retired NASA Space Flight Controller and good friend of John Lear, on his website in support of the recent public statements by his good friend Dr Edgar Mitchell. Clark has broken the news that while on duty at the Kennedy Space Center he observed, for over a minute on a TV monitor, an 8 or 9 foot tall alien in the Space Shuttle Loading Bay when it was on a military mission.
• Kerry has just got off the phone with Richard Hoagland. On Coast to Coast AM, the first hour this evening, there is an excellent chance that Richard will be discussing this… and another news item which may be of even greater significance, connected with what he very seriously believes is the imminent possibility of a false flag ”alien invasion”.

http://www.projectcamelot.org

Kannattaa lukea linkit uutisesta.

Edgar Mitchellin astronautti ystävä siis tukee hänen väitteitään.

30 07 2008
Wespa

^ Tässä linkki suoraan tuohon uutiseen.

http://www.stargate-chronicles.com/release_mitchell.html

30 07 2008
Tontodc

pätkä tuosta ”uutisesta”:

”I, Clark C. McClelland, former ScO, Space Shuttle Fleet, personally observed an 8 to 9 foot tall ET on his 27 inch video monitors while on duty in the Kennedy Space Center, Launch Control Center (LCC). The ET was standing upright in the Space Shuttle Payload Bay having a discussion with TWO tethered US NASA Astronauts! I also observed on my monitors, the spacecraft of the ET as it was in a stabilized, safe orbit to the rear of the Space Shuttle main engine pods. I observed this incident for about one minute and seven seconds. Plenty of time to memorize all that I was observing. IT WAS AN ET and Alien Star Ship!

A friend of mine later contacted me and said that this person had also observed an 8 to 9 foot tall ET INSIDE the SPACE SHUTTLE CREW COMPARTMENT! Yes, inside OUR Shuttle! BOTH missions were DoD (Pentagon) TOP SECRET (TS) encounters!”

Kysymys kuuluu, mitä seuraavaksi?
Tämä antaa ainakin lisäpotkua ihmisen ja harmaiden välisen yhteistyön väitteille?

31 07 2008
Wautsi!

Niin, kyllä itse uskon elämään maapallon ulkopuolella, mutta ”pienet vihreät miehet” kyllä arveluttavat..

1 08 2008
gh0stb0y

No vihdoinkin joku järkevä ihminene voi todistaa ”tyhmille” että alienit ei ole vihamielisiä.

8 08 2008
Hot the Pot

Kysehän on uskomisesta tiettyyn asiaan. Ufot, eri uskonnot, evoluutioteoria (joku vetää tästä herneen nenukkaan) ovat mielestäni samalla viivalla. Kovasti huudellaan, että todisteita pöytään. Itse kiinnostaisi saada varmat todisteet raamatun oikeellisuudesta. Ovatko kaikki muut uskonnot väärässä? Kysehän on uskomisesta, ei faktoista ja evoluutioteoria se vasta scifiä onkin;)

30 08 2008
Keke.

Tjaa-a, hmm..

4 09 2008
lulli

raamatut, uskonnot, evoluutioteoriat, kaikki on scifiä.. jos niitä ”alieneja” on käynyt täällä tai lentelee tuolla jossain, niin haluaisin ihan itse nähdä. hyvähän se ihmisille tuputtaa tommosta pask**, kun kaikki uskoo heti mitä sanotaan. jossain on sata varmasti elämää jossain muodossa, en tiedä sitten, miten älykästä. olisi melkoinen ihme, jos me oltaisiin täällä maailmankaikkeuden laidalla yksin.. niimpä.. mistä sitä tietää, vaikka kuukäynnitkin olisi lavastettu.. nykyään ei voi, eikä kannatakkaan uskoa mihinkään. jos on vähänkään enemmän älyä päänupissa, on samaa mieltä kanssani :).

14 09 2008
J.M.N.

Ufomies (15:36:15) :

Kun sitä loppujen lopuksi ajattelee, niin mikäs maapallon ulkopuolisessa elämässä nyt on edes niin mullistavaa? Tai edes siinä että täällä käy tuntemattomia olentoja muualta?

Eikös kyseessä ole vääjäämätön fakta ihan jo maailmaankaikkeuden äärettömyyteenkin pohjaten, muista ulottuvuuksista tms. todellisuuden tasoista nyt sitten puhumattakaan. Kyse ei ole niinkään siis ET:n olemassaolosta laisinkaan, vaan siitä että *milloin* ensimmäinen kontakti tulee.

Sehän se vasta ihme olisikin, jos olisimmekin yksin. Minusta olisi täysin luonnollista jo saada yhteys muihinkin galaksissamme pörrääviin ukkoihin tässä vaiheessa. En ymmärrä miten se voisi olla jollekulle shokki tai edes jotenkin mullistava muutos? Kyseessähän on vain ihan yhtä luonnollinen asia kuin omakin sivilisaatiomme ja elämä maapallolla!

-Samaa mieltä tästä asiasta! Ei se ole niin kummallista jos on muuallakin elämää kuin maapallolla… >;O

14 09 2008
J.M.N.

Uskon evoluutioteoriaan sen kannalta että Maa on syntynyt alkuräjähdyksessä, ja ihminen on kehittynyt apinasta (apina taas on kehittynyt pienen pienestä mikrobista jne.). En usko Jumalaan, ja minulla on omakohtaisia kokemuksia yliluonnollisesta ja paranormaalista. Mielestäni avaruudessa on elämää, ja emme ole tälläkään planeetalla yksin… Henkimaailma ympäröi meitä, mutta nykyään ihmiset eivät usko juuri mihinkään, ja ovat ”sokeita” totuudelle, eivätkä näe sitä ja usko muita. En usko, että pääsisin minnekkään taivaaseen kuoleman jälkeen (Enhän usko Jumalaankaan…) vaan seuraavasti: 1. Ihminen lakkaa olemasta ja vain yksinkertaisesti kuolee. 2. Ihmisen henki (henki/haamu/kummitus/aave) jää vaeltamaan maan päälle tai sille tärkeääseen paikkaan kunnes se saa levon. 3. Ihminen uudelleensyntyy ja elää uuden elämän aivan uutena ihmisenä, ja saattaa muistaa jotain aiemmasta elämästä.^^

”There’s no God, there’s only Good & Evil, and some day -there’s NOTHING.”

-As Performed By J.M.N.

22 10 2008
sanefax

Uskoisin avaruudessa olevan elämää.
Uskoisin myös, että NASA todella tietää näistä alieneista, vaikka niitä hyvin peitelläänkin.
Esim. viljapelto kuviot, ovat mielestäni alienien tekeleitä, joita vain NASA:n porukat ymmärtää.
Samalla kun niitä kuvioita ilmestyy, se auttaa ihmisiä uskomaan alieneihin ja helpottaa sitten NASA:n hommaa, tehdä se paljastus ,kun alienit todella tulevat maahan.
Toivon tosiaan, että tämä tapahtuu nopeasti. Mielellään ennen vuotta 2012 jolloin maapallo tuhoutuu. 😛
Tähän tosin suhtaudun skeptisesti, vaikka onhan niitä ennustuksia ollut esim mayojen.
Mayojen ennustukset mielestäni menevät pieleen siinä kohtaa, kun nämä planeettamme linnunradalla ovat kaikki sen keskilinjalla, jonka jälkeen mayat eivät ole pystyneet ennustamaan kauemmas.

22 10 2008
sanefax

Vai miten se planeetta juttu menikään, en ole pahemmin perehtynyt.

6 12 2008
~Kaoru~

En ees usko että NASA:lla ois mitää avaruusolioihin liittyviä salaisuuksia. Ne on jotaki aseisiin ja tämmösiin liittyviä, ei sellasia yleensä koko maailmalle paljasteta. Vai luuleeko kaikki että yhdysvalta säilyttää alieneita jossakin salaisessa piilossa? Onko yhdysvalta muka koko maailman johtaja? Ja sielläkö on niin suuria johtajia että vain niihin luotetaan koko maailmassa ja ne saavat nähdä salaiset ALIENIT. varokaa vain ettei yhdysvalta käytä alieneita salaisena aseena sodassa. Mitäpä jos alieni tulee ja syö sut?
%d bloggers like this: