Paranormaalit Kokemukset Lokakuu 2007

8 10 2007

Paranormaalit Kokemukset Lokakuu 2007Huokaus kirjoitti:

Olen lukenut eri kirjoittajien tarinoita ja uskaltaudun vihdoin kertomaan näistä, äidille ja isälleni tapahtuneista jutuista. En tiedä miksikä ne voisi luokitella, mutta jotain outoa talossa tapahtuu. Tapahtumat liittyvät lapsuudenkotiin. Kotitaloni on yli 100 vuotta vanha ja remontoitu 1980-luvulla. Oikeestaan kaikki on alkanut siitä, kun isäni avasi vanhan oviaukon (joka remontin yhteydessä suljettiin 1980) uudestaan käyttöön. Näin me itse olemme päätelleet. Tapahtumien ns. säännöllinen/epäsäännöllinen viikonpäivä on ollut TIISTAI. Se me ollaan nyt ihan viime aikoina huomattu. Ilmiöt ovat suurelta osin ”valoja”, askeleita ja erilaisia ääniä(huokauksia, puheensorinaa).

1. Äitini heräsi yöllä koiramme murinaan ja epämääräseen vikinään. Oletti ensimmäisenä, että koiralla on tarve päästä tarpeilleen. Ylös noustuaan ja keittiöön päästyään hän huomasi koiran murisevan ja tuijottavan pelokkaasti keittiön päädyssä olevaa ikkunaa. Ikkunan ympärillä oli sininen valojuova seuraten ikkunankarmeja. Se kesti kuulemma joitain sekuntteja ja sitten hävisi. Tälle ei koskaan löytyny mitään järkevää selitystä?

2. Äidilläni on usein ollut tunne, että joku ”hengittää selän takana”. Kerrankin hän oli kodinhoitohuoneessa puuhastelemassa jotain ja kuuli äänen (raskas/syvä huokaus) selkänsä takaa. Oletti sen olevan isäni ja alkoi jutella. Ihmetteli, kun ei kuulu vastausta? Taakse katsottuaan ei sielä ollutkan ketään… Isä ja koira olivat ulkona lenkillä ja tulivat hetken kuluttua kotiin. Näitä tilanteita on ollut useita? Koiramme, joka nyt on edesmennyt seurasi usein seisten ja tarkkaavaisesti pää vinossa ”jotain ” joka liikkui, ilman että kukaan muu huomasi mitään tai ketään.

3. Äitini oli tulllut juuri kotiin töistä(iltapäivällä) ja tyhjensi astianpesukonetta ja kuuli yhtäkkiä epämäärästä sähisevää ääntä. Nostaessaan päätä hän huomasi keittönpöydän vieressä, ilmassa noin 160 cm korkeudessa epämääräisen neliskanttisen valon, jota kesti taas pienen hetken ja sitten hävisi. Tämä säikäytti äitini todella. Hän aina muistelee sitä ja ihmettelee, että mitä se oli? Saman tyylistä, kuin se ikkunan ympärillä oleva valo. Tämä tapahtui tänäkeväänä.

4. Isä heräsi yöllä ääniin/tunteeseen että joku tuli ulko-ovesta sisään. Ovi narisee, joten siksi herätti äidin ja oli ihan varma, että joku on tullu varkaisiin. He nousivat ylös ja hiipivät pimeässä keittön puolelle ja kävelivät koko talon läpi löytämättä ketään. Näitä yöllisiä ääniä on kuulunut usein tai siis monta kertaa. Isäni on herkkäuninen herää yleensä jo klo.4.00-5.00 välillä keittämään ensimmäiset kahvit, joten ehkä siksi herkempi kuulemaan. Usein on kulunut puheensorinaa, kuin jostain syvältä ja kaukaa, erottamatta selvemmin, että mitä puhutaan.

5. Tämä tapahtui nyt kesällä ja oli tiistai päivä. Äitini soitti (Keskiviikkona) lähdettyäni(tiistaina), että olinko käynyt vielä suihkussa ennen lähtöäni ja että mihinkä olin laittanut pyyhkeeni kuivumaan. Ihmettelin kysymystä? Sanoin, että en käynyt suihkussa ja asetin pyyhkeen(maanantaina illalla) kylpyhuoneen seinässäolevalle tangolle.
Kun he olivat palanneet kotiin vietyänsä minut, paloi keittiössä, wc:ssä ja kylpyhuoneen peilinpäällä valo ja edellisenä iltana(maanantaina) käyttämäni kylpypyyhe oli läjässä saunan lattialla ja märkänä, kuin joku olisi juuri sitä käyttänyt. Äiti oli heti valpas ja kokeili suihkukaapin lattiaa, että onko se märkä, mutta niin ei ollut. Ei myöskään mikään muu. Miten se kylpypyyhe oli joutunut saunan lattialle ja miten se voi olla märkänä ? Entä ne valot? Olemme aivan varmoja, että valot olivat pois päältä, kun lähdimme. Meitä oli kolme ihmistä sitä todistamassa. Kesällä ei paljonkaan valoja pidetä päällä, joten ei varmaankaan olleet unohtuneet ja kenelläkään muulla ei ole sinne avainta. Ei selitystä tällekkään?
Tässä on nyt joitain tapahtumia. Pidempiä ja monimutkasempia en jaksa nyt kirjottaa, mutta jotain osviittaa, että jotain kummaa talossa tapahtuu…

Lotta kirjoitti:

Viime yönä kotonani, rappusisa alkoi uulua askeleten ääniä. Ajattelin että se oli vain kämppikseni, mutta ei. Rappusissa rampattiin parin minuutin välein. Yhtäkkiä kuulin, kuin joku avaisi oveani. Olin jo huutamassa, että onko pakko juosta niissä portaissa, mutta kukaan ei ollutkaan ovella. Menin laittamaan oven kiinni. Takaisin sänkyyn vain. Seuraavaksi kuulin, kuin joku olisi kävellyt huoneessani. Avasin silmäni, edessäni seisoi pieni tyttö MINUN vanhan nalleni kanssa. Hän kysyi miksi olen hänen sängyssään. Ajattelin että tämä on vain unta ja pistin silmät kiinni ja ajattelin, että nyt herään ja avasin taas silmäni. Hän oli vieläkin siinä. Nyt tytön naama alkoi jo olla vihainen. Hänen silmänsä alkoivat punertaa ja hän kuristi nalleani. Hän alkoi huutaa. Huusin koska hän huusi. Aloin itkeä ja huusin vielä lujempaa, jolloin tyttö alkoi haihtua pois. Nalle putosi lattialle tytön haihduttua. En pyhstynyt nukkumaan enää ja menin kämppäkäverini viereen yöksi. Hän kysyi että miksi huusin vähän aikaa sitten. Tämä oli kamala kokemus minulle, joka pelkään katsoa nössöimpiäkin kauhuleffoja.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

9 10 2007
Iron 'Tallica

nää oli todella kiinnostavia, ei ikinä ole näin kiinnostavia ollut näissä kokemuksissa

10 10 2007
Skeptikko

Hieman epäilyttää tuo nallen kuristaminen. Mahtoi kaikesta huolimatta olla unta. =)

10 10 2007
Smii

Jänniä nuo ensimmäiset, mutta tuo viimeinen tarina on niin keksityn kuuloinen, että sitä en usko.

11 04 2008
miluski

nää jutut on kiinnostavia. näitä on kiva lukea, siinä on vaan se ongelma että täällä sivulla käyminen on tullut tavaksi ja olen TOSI herkkä näkemään pahoja unia.
%d bloggers like this: