Viljapeltokuvio – 080808

10 08 2008

Tämä viljapeltokuvio ilmestyi Wiltshireen Britanniassa 8.8.2008. Numero kahdeksan on tärkeä numero mm. kiinalaisille ja monissa uskonnoissa.

Kuvio on halkaisijaltaan 290 metriä leveä.

Lähde: Crop Circle Connector (klikkaa nähdäksesi lisää kuvia)

Kiitokset vinkistä DiscloseBloggerille.


Toiminnot

Tietoja

56 responses

10 08 2008
rezaR

Huh muukalaisten onnittelut olympialaisiin.

10 08 2008
domino

Melko pelottavaa. ;/

10 08 2008
calico jack

Viestejä muukalaisilta – ehei, sällit käyneet polkemassa viljaa yöllä. Jos muukalaiset haluaisivat ottaa meihin yhteyttä niin voisi olla fiksumpaa vaikka rimpauttaa puhelimella, ei tekemällä älyttömiä kuvioita pelloille.

10 08 2008
Haukka

Päivämäärällä 080808 tuskin on mitään suurempaa merkitystä sen enempää kuin vaikkapa päivämärällä 310749 olisi. Läheskään koko maailma ei edes elä meidän ajanlaskumme mukaan, joten miksi antaa merkitystä joillekin numeroille ajanlaskussa, jonka ihmiset ovat itse kehittäneet ja muuttaneet monesti aikojen saatossa?

Minusta tuo valittu päivä on enemmänkin ihmisten valitsema ja viljapeltokin voi erittäin hyvin olla ihmiskätten tekosia. Ihmisillähän on taipumus antaa merkityksiä kaaoksessa näkemiinsä kuvioihin joita ei ole oikeasti olemassa. Tässä tapauksessa siis päivämäärä 080808 on ”symmetrisyytensä” takia nostettu muiden satunnaisemmilta tuntuvien lukujen yläpuolelle, vaikka oikeasti se on vain ihan tavallinen päivämäärä muiden joukossa, puhumattakaan kymmenistä muista ajanlaskuista.

10 08 2008
leatherman

Joo, ja tuossahan menee viljaakin hukkaan. Ruokkisi ties miten monta nälänhädästä kärsivää. Eivät ole nämä ”viisaat muukalaiset” kovin ekologisesti saatika eettisesti ajatelleet tätä peltoa tärvellessä. Eikö noita kuvioita luulis muukalaisten kehittyneillä välineillä voisi tehdä vaikka jonkun kaupungintalon seinään? Tai vaikka yksinkertaisesti kiveen. Joku jättiläiskivimuodostelma. Kiveenhän taidetta on hakattu jo tuhansia vuosia. Ja sekin kyllä huvittaa miten nämä tän tekijät koittavat ’kommunikoida’ jotain kuitenkin numeroilla. Jos tämä 8.8.2008 ool nyt niin hiton tärkeä päivä, eikö sen tärkeyttä voi selvästi kirjottaa kirjaimilla, jos kerran numerotkin osataan? Ne on hiton tyhmiä siellä aluksessa tai sitten vaan erittäin ylimielisiä. En kehittyneemmältä lajilta odottaisi kumpaakaan edellämainituista ominaisuuksista. Eiköhän nää Wiltshireen juntit päättäny vaan yhdessä vähän lisätä turismia siellä peräkylillä, saa vähän voitakin leivän päälle..

10 08 2008
leatherman

Heh, jos jotain kiinnostaa. Wikipediasta löyty näköjään ohjeet noitten kuvioiden tekoon 😀

http://www.wikihow.com/Make-a-Crop-Circle

Siitä askartelemaan, oisko seuraava päivä 09.09.09 😉

10 08 2008
callahan

..nii luulis vaan et joku olis nähny jotai esim. ilmasta käsin ku sitä on väsätty..nii en tiä kauanko tommosen tekeminen kestäis???

10 08 2008
leatherman

Luulenpa että maailmassa on aika paljon peltoja joita ei ehditä ilmastakäsin jatkuvasti tarkkailemaan. Tollasen tekee yhessä yössä kun on riittävästi resursseja käytettävissä.

10 08 2008
666beelzebub666

en usko pätkän vertaa peltokuvioihin. Aluksi peltokuviot olivat simppeleitä (kuvassa saattoi olla esim. muurahainen), mutta kohta kuviot alkoivat mennä pikkuhiljaa monimutkaisemmiksi. Ihan kuin alieneiden olisi pitänyt opetella tekemään niitä..? sen takia oletan, että peltokuviot ovat ihmisien tekemiä.

10 08 2008
Felix

Miksi pitäisi raapustaa joku suttuinen viesti talon seinään, joka näyttäisi pikemminkin ilkivallalta kuin vieraan sivilisaation sanomalta? Pellot kun ovat paljon parempia alustoja ja niihin kirjoitetut viestit herättävät enemmän huomiota.

Eikä niiden kaikkien viestien ole varmaankaan tarkoitus kommunikoida. Voivathan he myös testata reaktioitamme tai jotain muuta?

10 08 2008
Hyrre

Muutamat peltokuviot pistävät hieman miettimään (Arecibo), mutta tämä ei. Luulenpa että peltokuviot ovat enemmänkin jonkin sortin underground taidetta. Jos avaruusolennot haluavat ottaa yhteyttä meihin niin mikseivät he ottaisi niin että me ymmärtäisimme, luulisi että he ovat jo tarpeeksi kauan saanet opiskella meitä, ei NASA ja kumppanit jokapuolelle ehdi. Tai sitten he ovat tosiaan jo maalla mutta NASA ja kumppanit tosiaan ovat onnistuneet peittämään kaiken, mihin en usko.

10 08 2008
äyski

No jos nuo kuviot on ihmisten tekemiä niin, mites se ku ne heinät on muuttanut kokonaan rakennetta mikroskoopilla ku katotaan eli ne ei ole katkennut sivulle taitettaessa. ja sitten kun noissa sattuu olemaan tavallista suurempi magneettikenttä.

Tommosta ei ehkä yksi äijä yhessä yössä tee jos, sielä on ollut enenmi ihmisiä tekemässä niin miten ne tuola touhuaa niin että ne ei pole noita heiniä maahan tai yleensäkkään jätä mitään jälkiä.

Jostaki olen tainut ehkä lukea että, noilla alueilla sähköisistä akuista ja pattereista tyhjenee virta.

Jotain mystistä nuissa on.

10 08 2008
Kommentti

Jokunen vuosi sitten saatiin pari veikkosta kiinni jonkin kuvion vääntämisestä. Jos Alien-jutut on teorioita, niin näiden parin hemmon lisäksi tuntuu teoria siitä, että ne ovat ihmisten väsäämiä, olevan (ainakin toistaiseksi) pelkkä teoria. Jos ne on tavallisten pulliaisten tekemiä, niin luulisi jo että siitä löytyisi jotain TODELLISTA näyttöä. Eikä vain erilaisia teorioita siitä kuinka sellaisen pystyisi tekemään.
Kun ei tiedä niin ei tiedä, mutta mielenkiintoisiahan nuo on.

10 08 2008
hideko89

en tajunnut mistä tuo 080808 näkyy, mutta kaverini täytti just sillo 18v ^^

11 08 2008
TheMagician

äyski: No tuossahan se selitetään kohdassa ”The Science Bit”: http://www.wikihow.com/Explain-Crop-Circles

11 08 2008
Ammo9

Minkähän takia edellisessä, täällä olleessa, peltokuviossa, leikkauskuvio on erillainen. Edellinen oli spiraalimainen, tämä on enemmänkin pyöreähkö.. Siis tämä, miten ne on katkaistut. Sori, en osaa selittää paremmin, mutta yrittäkäähän jotain ymmärtää.

En ole mitenkään erikoisen skeptinen ihminen, mutta mielestäni avaruusolioilla on parempiakin tapoja keskustella… Hmm, mitähän ne sitten raamattupiirissä on? Jonkun sortin ihmeitä, vai?

11 08 2008
leatherman

Mitähän reaktioita ne avaruuden vierailijat meiltä odottaa. ”OMG! Vieraita avaruudesta! Tehneet mystisen kuvion peltoon!. Hei se näyttää kahdeksikolta! Hei nyt on 8.8.2008. Aika jännää! Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä!” Mutta kuka tästä sitten hyötyy? Sehän on selvä, juuri tän kylän ihmiset, saavat vähän myyntiä aikaiseksi. Tollaisen saa aikaan helposti, varsinkin kun on peltojen viljelystä kymmenien vuosien kokemus. Ei sitä metodia mistään koulukirjasta löydä. Otappa ja tee käsin hehkulamppu, ei se niin helppoo taida olla miltä vaikuttaa, mut ihmiset sen on tehnyt usko tai älä.

Pitää vähän tuota lähdettä vielä lainata: ”On the ground the laid crop areas within the 8 was noted as messy and random in at least half the individual circles, whilst a number of the circles were very neat. Overall there was a serious lack of a consistent and seamless finish throughout the formation. ”

– Eli osa ton kuvion ympyröistä oli ”randomisti kaatuneita”, ”huolimattomasti tehtyjä”. Kuvio kärsi johdonmukaisuuden puutteesta. Eli taitaa olla avaruusaluksen lasersäteissä (tms.) vähän korjaustöitä edessä, saa seuraavan kuvion sitten väsättyä kunnolla.

Kyl mie oon sitä mieltä että jos ne tyypit siel avaruusaluksessa haluis huomiota herättää tai ”testata reaktioita” nii kaupungintalon seinään vaan kunnon kymmenen metrin kivikaiverrukset kehiin. Ei semmosia vandaalit osaa tehdä 😉

11 08 2008
icycold

ihme kun ei vielä 020202 – numero palvelu ;D hih

11 08 2008
Assassin

calico jack (19:42:43) :

Viestejä muukalaisilta – ehei, sällit käyneet polkemassa viljaa yöllä. Jos muukalaiset haluaisivat ottaa meihin yhteyttä niin voisi olla fiksumpaa vaikka rimpauttaa puhelimella, ei tekemällä älyttömiä kuvioita pelloille.

Muukalaisilla onkin Nokian kännykät Soneran liittymillä, joilla voi soitella ympäri maailmaa.
Rupean kyllä itsekin menettää uskoni näihin peltokuvioihin, mutta olisihan tämä suhtkoht järkevä tapa muukalaisten kommunikoida jos kahden eri sivilisaation tekniikka on erilaista. Tuskin muukalaiset mitään sähköposteja Hotmailista lähettele, chattaile Ircin kautta tai keskustele Facebookissa.
Tämä nyt on aika näkyvä tapa, (mikä nyt on jo median hypetyksen avulla todettu), kommunikoida jos ne nyt yleensä kommunikoivat meikäläisten kanssa.

Ja painotan vielä, koska skeptikot kuitenkin valittavat, että itsekään en kovin suuresti usko enään muukalaisten näitä tekevän, mutta tämä nyt on vain tällaista teorian luomista.

11 08 2008
tEPI

Assassin

”Tuskin muukalaiset mitään sähköposteja Hotmailista lähettele, chattaile Ircin kautta tai keskustele Facebookissa.”
————————————————————-

Oishan se tosin mielenkiintoista saada Facebookissa alienilta kutsu kaveriksi 😀

11 08 2008
DiscloseBlogger

8 on myös numeraalinen symboli ikuisuudelle 😉

11 08 2008
minäpävaa

Assasin, alieneille tuskin teettäisi yhtään vaikeuksia opetella meidän ihmisten kieltä meinaan kun ihmisetkin ovat oppineet tulkitsemaan ikivanhoja hieroglyfejä vaikka kukaan niiden tekijöistä ei ole niitä selittämässä ja eläviä ihmisiä jotka puhuvat kokoajan omaa kieltään on elossa paljon niin siinä ei ole mitään vaikeata sitä tulkita

11 08 2008
Nipletius

En oikein tiedä mitä noista peltokuvioista ajattelis. Jotkut ovat melko vakuuttavia kun jotkut taas ei.

Entä jos tuo ei tarkoitakkaan numeroa 8, jos onkin vain sattumaa? Melko epätodennäköistä kylläkin.

kyllä me joku päivä näistä totuus selville saadaan.

11 08 2008
Felix

En kyllä näe edelleenkään mitään syytä, miksi joku rakennus olisi parempi. Kyllähän pelto on isompi alue ja siihen väsätyt viestit ovat isompia ja voivat näin herättää enemmän huomiota. Myös ”kirjoittaminen” olisi kaiken järjen mukaan helpompaa jollain tuntemattomalla menetelmällä. Miksi pitäisi tehdä pieni viesti talon seinään, kun voisi tehdä paljon suurempi johonkin peltoon.

Ja ihan mahdollista, että he vain testaavat älyllistä kykyämme.

En tietenkään väitä, että joka ikinen peltokuvio olisi mahdollisten alieneiden tekemiä, sillä matkijoita on joka paikassa. Mutta mistäs sitä tietää?

11 08 2008
Wespa

Jos peltoon ilmestyisi englanniksi joku viesti, niin kuinka moni sitä uskoisi? Kuvioiden monimutkaisuus on selvä merkki suuremman älyn olemassaolosta, kun taas ketä vaan voi vetää jonkun graffitin seinään. Englantiakin ymmärtää vain osa ihmisistä, mutta kuvat ovat universaalisia viestejä. Ehkä nämä viestit on muutenkin tarkoitettu vain viisaimmille ja asiasta kiinnostuneille. Voi myös olla, että ne ovat eri avaruusolentojen viestejä toisilleen, eikä meidän ole tarkoitus niitä ymmärtääkkään. Yhden teorian mukaan kuviot (niiden harmonia ym.) tasapainottavat maapalloa jollakin tavalla (vähentää maanjäristyksiä tms.)…

11 08 2008
Azil

Kahdeksikon kummassakin ympyrässä on 21 erillistä pallukkaa.. viittaiskohan nuo 21.12 päivään?
Jotkut Maya tutkijat Argentiinasta laskivat näköjään tämän:
The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi. So we did this: 21*1.618039 = 1596
Why is this so important? Because there are only 1596 days left before the end of the Mayan Long Count which ends on December 21st. 2012!!

11 08 2008
Makke

Ihmisethän nuo kuviot peltoihin tekevät -.- seikka on saletti.

11 08 2008
leatherman

Makke on asian ytimessä. Ja eiköhän nämä samat ihmiset ole tuon maya-symboliikankin laskeneet kohilleen ennen niiton aloittamista 😉

12 08 2008
Azil

Itsekkin olen skeptinen viljapeltokuvioita kohtaan, mutta niitä on ihan mukava selvitellä, että mihin nuo liittyvät. Toinen yhteneväisyys 21.12 päivään on se, että toinen ynpyrä on käänteinen.. elikkäs luku 21 toisinpäin. Tuosta keskiöstä ei ole hajuakaan, että mihin se liittyy. Harvinainen yhteensattuma on sekin, kun 8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.

12 08 2008
meiizi

”Toinen yhteneväisyys 21.12 päivään on se, että toinen ynpyrä on käänteinen.. elikkäs luku 21 toisinpäin. Tuosta keskiöstä ei ole hajuakaan, että mihin se liittyy. Harvinainen yhteensattuma on sekin, kun 8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.”

Voisitko selittää tarkemmin..? En tajunnut v*ttuakaan..

12 08 2008
meiizi

Aaa siitä pii jutusta kertoi joku jo aiemmin jotain.. No joo turha sitä on enempää alkaa selittelemään kun en kuitenkaan tajua mitään…

13 08 2008
Makke

Huomaatteko pellossa samat urat kuin muissakin pelleoissa jossa on peltokuivioita ? Eli ihmisten tekosia ! Muissa pelloissa ei ole tämän kaltaisia uria.

13 08 2008
Nipletius

Ne ovat traktorin, hyönteismyrkyttäjän yms. jäljet.

13 08 2008
Kerttu

Labradorinnoutaja pääsi irti ja juoksenteli pellolla riemuissaan sotkien samalla viljan.

13 08 2008
jeje

Azil, ”Jotkut Maya tutkijat Argentiinasta laskivat näköjään tämän:
The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi. So we did this: 21*1.618039 = 1596”

Siis meinaatko tolla tähdellä kertomerkkiä? Jos näin on niin argentiinalaisten laskimissa on jotain pahasti vialla. Mistä ihmeestä toi 1,618039 tulee?

”8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.”

Saat käyttää kyllä aika paljon mielikuvitusta jos saat tuosta piillä lähellekkään tuskin mitään sellaista mitä kukaan lähettäisi viestinä vieraalle kansalle

Miksi ihmeessä mikään älykäs vieraasta galaksista tuleva olio rupeaisi rustaamaan kiinalaisten onnennumeroa peltoon ihmisten keksimän kalenterin mukaisena sattumalta hassun näköisenä päivänä?

13 08 2008
jeje

Viestissä on näköjään jääny tonne jotain ylimääräistä väliin tuonne lähellekkään jälkeen. Katos omituisesti taas puolet tekstistä kun kirjoitin :/.

13 08 2008
Azil

jeje ”Siis meinaatko tolla tähdellä kertomerkkiä? Jos näin on niin argentiinalaisten laskimissa on jotain pahasti vialla. Mistä ihmeestä toi 1,618039 tulee?”

Kertomerkki se taitaa olla. Tuosta laskutoimituksesta jäi näköjään pois potenssiin 9 (9 ympyrää keskiössä)
Pii tulee tästä: The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi.
Tuon laskutoimituksen tulos 1596 tarkoitti, että 8.8.08 oli tasan 1596 päivää 21.12.2012 päivään.

En mene sanomaan, että kuka tai mikä nuita kuvioita tekee.. niin kauan niitä ei tee kukaan, ennenkuin itse näen.

14 08 2008
Vieras

no huh huh… melkoista arvuuttelua 😀 kukaan ei ole oikeassa, eikä väärässä 🙂

14 08 2008
Vieras

kaikki tollaset isot pellot vain tarkkailun alle xD ”salaa”

14 08 2008
Vieras

Mahtas olla näky xD big brother tyyilistä?

14 08 2008
Totuus

Vaikka kaikelle paranormaalille saatais selitys, niin saadaanko viljapelto kuvioille? Hmm… Se on ainakin vaikein arvoitus

14 08 2008
meiizi

”En mene sanomaan, että kuka tai mikä nuita kuvioita tekee.. niin kauan niitä ei tee kukaan, ennenkuin itse näen.”

Itsestäänkö ne peltoihin ilmestyy? =DD Pakkohan jonkun on tehdä ne..

16 08 2008
Azil

Niin ne ilmestyy itsestään, ennenkuin itse näen.
Skeptikko parhaimmillaan.. 😀

Pieni epäilys on kyllä ihmisiä kohtaa, mutta nuitten monimutkaisempien kuviotten tekijöistä ei oo hajuakaan.. enkä ala edes arvuuttelemaan niitten tekijöistä.

16 08 2008
nella salmi

feikattu juttu ei todisteita ilmestymisest

17 08 2008
Lotta

näyttää ihan pokemonpalloilta :DDD

18 08 2008
Wautsi!

Näin jonkin aikaa sitten dokumentin viljapeltokuvioiden tekemisestä. Uskomatonta miten pitkälle vietyä ja monimutkaista hommaa se nykyään on, etenkin kun se täytyy tehdä esim 10 tunnin aikana!

18 08 2008
Lizard

Kaikkia viljapeltokuvioita ei ihminen ole voinut tehdä. Jo pelkät molekyylimuutokset, lämpötilojen suurista vaihteluista aiheutuneet jäljet viljassa jne jne. eivät selity millään ihmisen käyttämällä ”tekniikalla”.

Aiheesta on tehty loistava, objektiivinen dokumentti Quest for the Truth, jota löytyy R1 alueen dvd:nä. Jos siis kiinnostaa.

Muistaakseni jopa yli puolet näistä on tutkitusti ihmisen aikaansaannoksia, mutta n.30 % tapauksista ovat sellaisia, että maaperästä ja viljasta otetut näytteet pistävät tutkijoidenkin päät pyörälle, sellaisia kemiallisia muutoksia ei naruilla ja lankuilla saada aikaan.

18 08 2008
hauntedhead

Tuskin TAVALLINEN ihminen yössä tuollaisia jätti-kahdeksikkoja saa aikaan?

Vetäsen tästä lonkalta: Kiinalais-Alienit 😀

18 08 2008
Garion

Tehtiinköhän toi ”yksisarvinen” rinteeseen samalla kertaa. Ainakin kokoa sillä näyttää olevan.

19 08 2008
Sorvu

Garion: Mikäs tuo on??? Siis tuolla taustalla näkyy ihan selvästi hevonen!!! Joten miksi siitä kahdeksikosta mäkätetään??

23 08 2008
ghostjape

jaa missä tuol on hevonen? 😀

24 08 2008
meiizi

ghostjape (14:17:40) :

jaa missä tuol on hevonen? 😀

Tuolla mihin tein punaisen neliön:

Onko se niinkun nurmikolla? o_O Ainakin on kyllä paljon pienempi kun tuo kahdeksikko..

26 08 2008
leatherman

hah ha 😀 Siel on harjoituskuvio

13 09 2008
Pena

Hmm.. Tämä voi olla myös lopunto merkki joka voi tarkoittaa. (Elämä on loputonta) Jos alienit ovat kehittäneet kuolemattomuuden. Tai (Avaruus on lopunton)

19 09 2008
Simppe

Luulisin et tää vois olla ihmisten tekemä, koska katoin telkust sellasen dokkarin mis ihmiset teki sellasil laudan pätkil painaen viljaa maahan just tollasii kuvioit. Ei vaa jotenki vakuuta mua

21 11 2008
janne

se viestii02.03.2020 päivää
%d bloggaajaa tykkää tästä: