What the BLEEB do we know

21 01 2008

Kiinnostava dokumentti, joka kertoo tieteellisistä tutkimuksista, jotka tukevat teoriaa, että me kaikki olemme yhtä ja kaikki on mahdollista. Suurin osa perustuu kvanttifysiikan tutkimuksiin.

Tätä dokumenttia voin suositella kaikille englantia osaaville ihmisille. Kesto n. 2h 30min.

Osa 1

Osa 2

Ihmisen aivo ottaa vastaan 40 000 000 bittiä, mutta suodattaa siitä suurimman osan pois ja näemme vain joitain tuhansia bittejä. Näkemämme maailma on siis vain aivoissamme kehittynyt simulaatio oikeasta maailmasta, joka on monimuotoisuudessaan paljon suurempi.

VAROITUS: Tämän katsoessanne maailmankuvanne saattaa muuttua.

Jos haluat katsoa dokumentin suurempana (koko näyttö), niin voit katsoa tästä:
Osa 1, Osa 2

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

16 responses

21 01 2008
KP

Katsonu tällä hetkellä vajaa 20min, enkä ole ottanut mitään selkoo muutamista asioista. Ymmärrän englantia toki, mutta näiden proffien selitykset on aika monimutkaisia. ja 1 kysymys, miksi kaikilla näillä tiedemiehillä on kalju, vähintään päälaki ? :S

21 01 2008
Wespa

Mitä pidemmälle katsoo, sitä enenmmän siitä saa selkoa.

21 01 2008
werttinen

varmasti kiinnostava mutta 2 ja puol tuntia en kyllä jaksa katsoa pelkkää puhetta harmi sinänsä 😀

21 01 2008
Wespa

Ei ole pelkkää puhetta, vaan samalla näytetään mm. animaatioita ym. hauskaa, joka elävöittää dokumenttia mukavasti. Tämä dokumentti on myös voittanut monia alan palkintoja.
Toki jos englanti ei ole 8:n tasolla tai parempi, niin voi ohi mennä monia asioita, jolloinka ei välttämättä kannata katsoa.

22 01 2008
Hannu

Katsoin alun 20min. Mielenkiintoista. Täytyy illalla keskittyä katsomaan.

Dokumentissa on näitä ”kevennyksiä” ja musiikkia. Siksipä dokkari pitää katsoa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

24 01 2008
KP

olihan se ihan kiinostava se missä jos niitä ”palloja” yksinkertaisesti selitettynä, ampuu niiden rakojen läpi, jne, ja ne käyttäytyvät oudosti. jos niitä seuraa läheltä, niin ne käyttäytyy erilailla. Mutta en usko et esim jos ei katso jonnekkin, niin että sielä takana mitää erilaista tapahtuis silti. tosin jos näkis kaikki bitit mitä on, eikä vain tuhansia, tiiä sitten minkälaista kaikki ois. Ja edelleen ihmettelen herrojen harvahiuksisuutta, aina professoreilla on melkein kalju 😛

24 01 2008
Hese

Nyt en ehtinyt vilkaisemaankaan, mutta voisitko wespa tiivistää tuon dokkarin ajatukset, tai miten se muuttaisi maailmankuvaani? Ääretön määrä universumeitako?

25 01 2008
Hese

Tuota dokumenttia ei ole käsittääkseni missään palkittu, päin vastoin, Tiedepiirissä ollaan kritisoitu videota äärimmäisen paljon, esimerkiksi fyysikko Albert Davidia, – joka näkyy tuossa part1 aloitusruudussa – haastateltiin neljä tuntia, joiden aikana hän teki selväksi ettei tietoisuudella ja kvanttifysiikalla ole keskenään mitään tekemistä keskenään. Videon tekijät valitsivat kuitenkin muutaman lauseen, jotka antavat aivan päin vastaisen vaikutelman Davidin mielipiteestä.

Tuo nainen ketä videossa haastatellaan jatkuvasti, väittää olevansa 35000 vuotta vanhan Atlantislaisen sotilaan (tms.) avatar. Tuon videon tekijät ovat tämän new age hullun oppilaita.

MUTTA, tuo kvanttifysiikka on hyvin mysteeristä eikä kaikkea olla vielä ratkaistu. Suosittelen tutustumaan jo edesmenneen suomalaisen professorin, K.V Laurikaisen kirjaan ”Atomien viesti”, Nobelin palkinnon voittaneella Wolfgang Paulilla oli samanlaisia ajatuksia kvanttifysiikasta, mutta tieteessä vallitsee eräänlaiset diktatuurit jotka päättävät mitä tuetaan ja mitä ei.
Paulin ajatukset eivät sopineet materialistiseen maailmankuvaan.

29 03 2008
Kuhlfürst

Kiitos varoituksesta jätin katsomatta 😀

6 04 2008
Jerssu

Eipä toimi toka osa.

6 04 2008
Wespa

Jeps. Ei toimi, koska se on poistettu video googlesta.

Lopun dokumentista näkee kuitenkin kun jaksaa vähän kahlata video googlessa.
http://video.google.com/videosearch?num=10&so=0&q=What+the+BLEEP+do+we+Know

8 04 2008
Syrma

Toinen osa ei toimi.
Enkä myöskään onnistunut mitenkään löytämään sitä tuosta linkistä jonka lähetit vastauksessasi ensimmäiseen kommentiin, Wespa.

8 04 2008
Wespa

Valitettavasti tuo tämän kahteen osaan jaetun version toinen osa on poistettu. Ainut tapa katsoa loput on etsiä se versio, joka sisältää useamman osan (8-12 muistaakseni) ja sieltä katsoa niitä loppupään osia.

http://video.google.com/videosearch?num=10&so=0&q=What+the+BLEEP+do+we+Know

25 06 2008
LEGASO

oisko mitenkään mahdollista saaha tohon tekstitys ?

2 09 2008
Wolland

sanoisin että helpoimmalla pääsee lataamalla tämän jonkun toisen tietokoneelta. Mutta jokainen saa sen itse päättää, päätellä ja etsiä, koska on pieni haisu ettei täällä haluta alkaa pistämään suoria linkkejä latauksiin. Mutta eipä sen pitäisi silti hankalaa olla. Löytyi myös mielenkintoinen 5gigan dvd-boxi missä on paljon myös muuta. Toivon mukaan tämä ei nyt ollut epä asiallinen viesti. Mutta tämähän on vain minun mielipide, jota ei tarvitse heijastaa itse moderaattoreiden mielipiteisiin.

Toivoisin lisää tähän aihepiiriin olevia juttuja. Niitä ei hirveästi ole täällä, ei ehkä ymöskään niin paljon muuallakaan, mutta varsmastikkin on vielä paljon enemmän. Ja jospa nyt vielä pistettäisiin tähän salaliittoteorioista, eli jos ne menevät paranormaaliuden ulkopuolelle, niin onhan silti salalliitto teorioita jotka ovat paranormaaleja salalliittoteorioita, joten siinä olisi myös yksi koluamaton aihealue, johon varmasti löytyisi mielenkiintoisia juttuja, ehkä jotku suhteellisen naurettavia. Mutta varmasti ihan myös hyviäkin luulisi ainakin löytävän. Meni nyt kyllä yli aiheen nyt kokonaan.

Vielä se ettei tuo ensimmmäinenkään osa toimi.

18 11 2008
melodia

Miksei kummatkaan osat toimi mulla ? ;O
%d bloggers like this: