Joulukalenteri (Luukku 2)

2 12 2007

Luukku 2

Luukku 2
Outo kallo, joka sopii hyvin kertomuksiin mm. Egyptin Jumalista, joilla oli iso pää.

Mainos: Suunnittele oma T-Paita

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

17 responses

2 12 2007
Simpanssi

outoooooo

2 12 2007
Oranki

Joku on piirtäny sen takaraivoon smilen.

3 12 2007
wadaap

mulle koulus opetettii että joku heimo het syntyes muovaili päät tohon muotoo mutten muista sen kansan niee, oisko asia liittyä siihen?

3 12 2007
Makru

Kui hitos sä luulet et ne on mitenkää voinu ”muotoilla” ihmisen pääkallon tollaseks wadaap? Siis ihan mahdoton ajatus. Muutenkin, mistä ne ois saanu lisää ’kalloa’ tonne loppuun?

3 12 2007
Makru

Ja miten sä muutenkaa voit muokata LUUN muotoa? Sehän on kovaaaaa…!!!!!
Paitsi sitten en tiedä et millasta se on vauvoilla jos se ois pehmeempää tai jotai..
Mielenkiintoinen kallo kummiskin ;D

3 12 2007
lambofgod1

eikös sitä ihan sillein ”Muokata” et pistetään vaa joku naru tai vastaava tiukalle et se ei pääse kasvamaan kunnolla nii sen on pakko johonki suuntaa kasvaa?

3 12 2007
Makru

No kai tuossa kallossa pitäisi nyt jotain jälkiä sitten näkyä! Esim kun laitat nuoren puun ympärille paksun narun niin sehän kasvaa sen narus päälle ja naru jää puun sisään!

3 12 2007
Makru

E: Eipä ollu kovin hyvä esmimerkki toi mun esimerkki 😀

4 12 2007
apina

Toi muistuttaa Doctor Nefariousin päätä, sillä on saman näköinen pää hänellä.

5 12 2007
pomppanen

tuol takaraivos on selvä smile 🙂 ja sitä paitsi toi kallon yläosa on ihan eri aineksesta ”tehty” kun alaosa et miettikää sitä 😀

7 12 2007
wadaap

meinasin vastasyntyneenä, se ei oo mitää höpölöpöö, voin ettii tietoo että mikä heimo se oli

12 12 2007
werttinen

jep eli joo vauvoilla kaikilla on pehmeä pääkallo eli sitä voi muovata aika helposti senhän takia lapsetkin laitetaan nukkumaan kyljellään että pää muototuisi ns munaksi… tai toisinpäin en enää oikeen muista tätä hommaa mutta tämän taplaittaa narua vaavin päähän ja se on kai sille monta vuotta ja aisia kalloja tosiaan löytyy joiltakin alku-asukkailta eli ne
laittaa narua vaavin pään ymärille tohon muottiin ja antaa sen olla sillä monta vuotta ja ku se ”naru turbaani” otetaan pois päästä nii sen ton muotonen koitanpa vielä kattoa jos löydän jotain kuvaa.

12 12 2007
werttinen

ehh mitenkäs toi nyt noin osa viestistä menny ihan sekasin (läppärillä koitan kirjottaa eikä näytä näköjään onnistuvan O_o) mutta joo enpä löydä kyl yhtää mitään siihen heimoon liittyvää mutta egyptissäkin tuota harrastettiin niinkuin tämä kuvassa oleva ja samoin japanissa.

12 12 2007
Regendos

Pomppanen: Millä perustein se olisi muka eri aineesta tehty? Vain koska se on hieman tummempi? Kallolle on voinut tapahtua ties mitä ennen kun se on löydety.

Ja ellette sattuneet tietämään, niin egyptissä faaraoiden pään ympärille lyötiin kireälle pari lankkua jolloin pää kasvoi ylöspäin tehden faaraoista enemmän jumalankaltaisen.

6 03 2008
JFK

Kyseinen tai aineskin saman näköinen/tapainen kallo vilahtaa videossa ”Maailmanloppu Mayjojen mukaan” siinä viiden ja puolen minuutin kohilla.

28 04 2008
Yks vaan

mäkin oon nähnyt jossain missä se oli…niin siinä world of records ennätys kirjassa et joku heimo laitto vastasyntyneille lapsille kireen nauhan pään ympärille niin niille kasvo tollaset kallot

13 05 2008
Anne

kiinassakin ne sito jalkansa jotta ne kasvais ylöspäin, jolloin tuli pienet jalat. eikös tässä ois käytetty samaa tekniikkaa
%d bloggers like this: