Kummituksia, Henkiä ja Poltergeisteja

1 08 2007

Tällä videolla näet pelottavia haamuja, sekä poltergeistista toimintaa.

Mainos: Paranormaalit T-Paidat ja Paranormaali Blogin fanituotteet täältä

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

45 responses

1 08 2007
Tenceri

Upea kokoelma, ainakin alkupuoliskon videomateriaali.

1 08 2007
Kerttu Uimonen

Kaikki feikkejä paitsi se yks osio!

1 08 2007
atac

Wau mikä kokoelma omituisuuksia. Se lapsihenki oli hurja,mutta paras oli ehdottomasti se poltergeist-video,jossa pöytäki liikku. Hyvä idea oli jättää kamera peiliä vasten kuvaamaan! vautsi.

2 08 2007
nukka_

Tuota joo. Epäilen, että kaikki feikkejä… Mitenkä kamera osasi juuri kuvata oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Ja poltergeist kohdassa kamera kuvasi juuri oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, eli siis miten kuvaaja osasi juuri kuvata liikkuvaa taulua ja sitten kuvata lautasta joka lähti lentoon…?

2 08 2007
kimulik

Ihan hullun karsee toi ku se tyyppi avaa sen oven nii se haamu seisoo siel.

2 08 2007
themagician2007

Videolla ei ollut yhtään klippiä, jota ei pystyisi kopioida, ihmiset tekee näitä testaakseen omia taitojaan tietokoneiden kanssa. Ne näyttää aidoilta, tuntuu pelottavilta ja niin edespäin, mutta se on tarkoituskin. En väitä etteikö aaveita olisi olemassa, mutta nämä eivät olleet mitenkään uskottavia.

2 08 2007
Juho

Todella pelottavia, mutta luulenpa, että ovat feikkejä……….

3 08 2007
dukarth

Njaa, vaikuttaa aika feikeiltä. Ehkä senkin takia kun ihmiset osaa jostain ihmeen kumman syystä kuvata juuri siihen kohtaan missä haamut ilmestyvät. Jotkut olivat kyllä aika hyvin tehty, varsinkin nuo Poltergeist jutut, niistä en kuitenkaa laittaisi henkeäni pantiksi väittääkseni niitä feikeiksi.

3 08 2007
BlackDeath

6 wee pikkusisko totesi että se ensimmäinen poltergeist-osa oli paras 🙂
Kovasti tyttö väitti ettei sitä pelottanut, mutta kyllä se aika viereen tuli 😀
Tässä kilpaa etittiin niitä haamuja.

11 08 2007
Kalolo

Hahah ei oo totta

14 08 2007
Pekhe

Kaikki noista tehosteista on helposti toteutettavissa ihan videoneditointiohjelman avulla. Repesin sen videon kohdalla missä huoneen kattolamput välkkyi ja joku esine lensi pöydältä ylöspäin.
Aika hyvin se kameramies osasi pitää kohteen keskellä ruutua kokoajan,
ettei vaan ois pientä feikin makua 😉

19 08 2007
Kalolo

”Repesin sen videon kohdalla missä huoneen kattolamput välkkyi ja joku esine lensi pöydältä ylöspäin.
Aika hyvin se kameramies osasi pitää kohteen keskellä ruutua kokoajan,

Näki että jtn tapahtui ja kuvasi sitä? ÄÄLIÖÖÖ!!!!

PS.Sori oli pakko 😦

19 08 2007
Wespa

Siinä videossahan se alkaa kuvaamaan sitä vilkkuvaa valoa, kunnes kuuluu taulusta ääni kun se osuu seinään ja se kääntää nopeasti kameran siihen ja sitten kuuluu lautasesta pieni ääni, jolloin se alkaa kuvaamaan sitä. Se on hassua, kun tietyille henkilöille ei mikään kelpaa. Jos se ei olisi kerenny kunnolla kuvaamaan sitä lautasta, niin sitten olisi sanottu, että ”juurikin sopivasti ei kuvannut sitä lentävää lautasta, eli kaveri heitti sen” tms. Sama juttu UFO-kuvissa osa skeptikoista valittaa, että liian epäselviä kuvia, mutta eipä niille tunnu kelpaavan selvätkään kuvat, vaan ne on heti pienoismalleja tai tietokoneella tehtyjä (joita osa onkin, mutta eivät kaikki)…

20 08 2007
Dead again

NO HYI HELV****. O_O

24 08 2007
Pekhe

Wespa.

Satumme nyt vaan elämään sitä aikaa jossa kaikki kuvamateriaali on kotikonstein väärennettävissä. Kolmiulotteisetmallit höystettynä HDR-valaistuksella ja motion trackingillä; ei tarvitse edes montaa tuntia työstää sellasta 20 sekunnin klippiä.
Ja ne ketkä näitä väärennöksiä tekevät, ovat liikaa lukeneet paranormaaleja uutisia, uskovat niihin liikaa ja oikeasti toivovat näkevänsä tällaisia kummallisuuksia, ja vielä niin paljon että näkee vaivaa tehdä tällaisia videoita muille näytettäväksi. ”Olen nähnyt aaveen, famea mulle.”

Mutta tästä videosta puheen ollen, varsinaisia tietokonetrikkejä ei ole käytetty, vaan ihan kuvatessa tehtyjä kaikki temput.

Sitten tuo StopMotion pätkä missä kamera on laitettu jalustan päälle kuvaamaan peiliä. Voitko muka oikeasti väittää sitä aidoksi? Videosta näkee selvästi että kameraa on liikutettu joka framessa hieman ja näpsästy yksittäinen kuva, sitten tietokoneella yhdistetty kuvat niin että se näyttää liikkuvalta kuvalta.
Kokemusta on sen verran että voin sanoa tuon feikiksi.
Framejen välissä ei ole yhtään kameran liikkeestä tulevaa ”sumuisuutta”
jota normaalisti tulee jos videokameralla nauhoittaa sisätiloissa siellä tarvittavalla valotusajalla. Kamera kuitekin liikkuu sitä vauhtia tuossa videossa, että jotain sumuisuutta pitäisi näkyä. Mutta kun ei…
Selvää stopmotionia. Tai no, ainakin oman mielipiteeni ja väitteeni annoin.

Ei vaan pysty uskomaan ennenkuin joku uskottavampi lähde näyttää tällaisen videon (esim. pääuutiset).

24 08 2007
Pekhe

Pakko tehdä tuplapostitus koska haluan teidän katsovan videosta kohdan
5:39 / 9:47, siitä se muutama sekunti eteenpäin.
Kun tuo ovi avautuu, seuratkaa siinä kuvan oikeessa reunassa olevaa
verhon reunaa joka jää sinne oven väliin.

Ottakaapa se pätkä lempi videoneditointiohjelmaanne ja toistakaa video takaperin.
Näkee _selvästi_ että se kuva pysähtyy kun ovi osuu seinään, ja sen takana oleva verho ei heilahda yhtään vaikka ovi osuu noin kovaa sitä päin.
Ja vielä helpommin sen toteaa feikiksi kun katsoo verhon liikkeitä tarkkaan oven sulkeutuessa. Jep, sama video kuin oven aukeaminen, toistettu vaan takaperin.
Verho heilahtaa juuri samalla tavalla kuin oven auetessa.

En ymmärrä miten jotkut ihmiset uskovat tällaiseen.
Ehkä nuo varotustekstit ennen videota on tosissaan niin tehokkaita pelotekeinoja.

25 08 2007
DrunkenHentai

Kaikki on helppo tehdä ilman tietokonettakin.
Btw. Pelottava musa todistaa feikiksi.

29 08 2007
Wazaa

Kaikki feikkejä varsinkin ne poltergeist. En usko mihinkään ufoihin tai muuhun hömppään. =(

29 08 2007
hard boiled

Pekheltä ihan asiallista faktaa

1 09 2007
Juho

”En usko mihinkään ufoihin…”

Et usko tunnistamattomiin lentäviin esineisiin?

2 09 2007
Noonie

””kimulik (13:58:26) :

Ihan hullun karsee toi ku se tyyppi avaa sen oven nii se haamu seisoo siel.””

samaa mieltä! Se oli ainut mikä mua karmi kaikki muut oli aika omituisia ja ei niin pelottavia…. jotkut oli ihan selvii feikkei…

9 09 2007
Juho

1. Kummitus

Miten joku älyääkin kuvata joskus yöllä jotain kohtaa jalkakäytävästä ja sitten siihen tulee kummitus..

2. Kummitus

Taas sama juttu, kuvata hautausmaan yhtä hautakiveä ilman syytä ja sitten hautakiven takaa tulee kummitus.. Videolla esiintyvä ”kummitus” näyttää siltä, että siinä on tyyppi lakanan kanssa. XD

3. Taas sama juttu, tällä kertaa tavallisen automatkan kuvaamisesta.. Video on niin epäselvä, että varmaankin feikki. Ja onhan tietokoneitakin olemassa.. 😀 Yhtä helppo tehdä kuin tuo valoympyrä näyttämässä sen sijaintia..

19 09 2007
ipsis

heii toi ei näy!

19 09 2007
Wespa

Nyt toimii taas, kun korjasin linkin. Pahuksen youtube, kun poistelee näitä videoita aina aika ajoin.

21 09 2007
Dissu

Hyi kamala! Tuli kylmät väreet. Kiitos videon menetin yö uneni 😀 Mutta on se kieltämättä jännä homma, että satutaan juuri silloin kuvamaan, kun kummituksia tulee. 🙂

24 09 2007
Friikki

Ensimmäiseksi: Noitten tekstien ja aaveitten aikana soi se musiikki… se oli kivan kuulosta 😀

Toiseksi: Ne aaveet oli kivoja, varsinkin se eka ja sitten se joka meni tien yli.

Kolmanneksi: Siin yhes kohtaa, tais olla 5:25, ni ku siel oli se musta ihmismäinen hahmo, niin se oli aika siisti 😀

Ja neljänneksi: Se viimeinen peili juttu, mis sen tytön kasvot jäi sinne peiliin, niin se oli hauska, varsinkin kun mun kaveri sano, et se ei enää uskalla kattoo peiliin 😀

15 10 2007
Amenholisti

Jooh, aika feikkejä.. ^^ Esim. se jossa kuvaaja oli jotenkin ihmeellisesti osannut laittaa kameran juuri sillä hetkellä kuvaamaan kaapin ovea, joka aukeaa. Ja muutenkin sen oven voi ihan hyvin aukaista vaikkapa siimalla. ;D

24 10 2007
minä_

Mahtava video!silmät pyöreinä täs katselin,ihokarvat pystyssä.karsein kohta oli se ku se tyyppi meni ekaa kertaa siihen ihme huoneessee ja siel istuskeli se tyyppii ja sit ku se meni uuellee ni se seiso siel.HYII!

24 10 2007
goblinoidi

En uskalla kattoo ku luin kommentteja! lol

25 10 2007
Loather

Joopa joo, feikkejä muka. Mistä sitten aidon tunnistaa? Kaikki tämmöset ei vaan voi olla feikkejä. Ite ainaki uskon kummituksiin ja muihin. Kertokaa nyt kuitenkin, että mistä aidon tunnistaa!

3 11 2007
TK

Huuhaa. Jos kaikki on teknisesti toteutettavissa tai ette muuten vain halua uskoa ja kaikkea nii menkää viettämää pari yötä hautausmaalle kaverin tai 2n kanssa ja katotte kenen mielikuvitus temppuilee ekana. Jos o kolmistaa ja yks ei huomaa mitää ni kahella viiraa päässä. Jos kaikki näkee nii se pitäs olla videolla, mutta kukaanhan ei teitä usko omien perustelujenne takia.

11 11 2007
Tiina 92

Juuh….En tiedä onko video feikki vai täyttä faktaa….varmaankin molempia…
Mutta itse uskon kummituksiin, olen niin paljon kokenutkin kummitus asioita.. esim. olen kavereitten kanssa nähnyt yhdellä hevos tallilla kun yhtäkkiä ovi on levähtänyt auki ja kerran yksi hevosista näykkäisi kaveriani kädestä joka meni tietysi umpeen…mutta kahden viikon kuluttua kun menimme silittämään sitä samaa hevosta niin kaveriltani alkoi vuotamaan verta samasta haavasta joka oli jo umpeutunut. ja kerran perjantaina discon jälkeen menimme vanhaan nuoriso taloon jossa oli pitkä käytävä ja monia huoneita…menimme ihan perälle nukkumaan, ja yhtäkkiä alkoi kuulumaan korkokenkien kopinaa oven takaa.. katsoimme tuliko joku sisään..mutta ei siellä ketään ollut.. sitten alkoi kuulua imuroinnin ääntä vanhasta toimistosta vaikkei talossa enää ollut sähköjäkään! sitten kuului ihan kuin valoja olisi rämpytetty mutta ei siellä ollut ketään vaikka aluksi luulimme että joku pelottelee meitä! mutta se imurointi hätkähdytti ja sitten yksi ystävistäni sanoi meille muille että paljosta vetoa että kello on nyt tasan kaksitoista? sitten kaikki katsoi nooran kännykkään jossa kellon aika oli tasan 00.00!
SE OLI PELOTTAVAA ENKÄ IKINÄ AIO ENÄÄ MENNÄ SIIHEN TALOON!
tämä tapahtui 2.11.07

29 11 2007
Creepy Janet

Tosiaan, se istuva/seisova pikkutyyppi saa kyllä silmät pyörimään päässä. 😀 Itse epäilen feikiksi videoa jossa pöytä liikkuu etc., koska se on vähän liian hyvä. Liian dramaattinen, tarkoitan sitä kameran tärinää. 😀 Se vaan ei tunnu oikealta.
Ja kun joku tuossa sanoi ettei usko ennen kuin on iltauutisissa, niin Helsingin sanomissa on ollut juttua aaveista, samoin kuin televisiouutisissa ympäri maailma. Suomen uutisista en tiedä kun en katso televisiota. 🙂

4 12 2007
lambofgod1

Lol en uskalla enää kattoo tätä… luin teidän kommentit xd

15 12 2007
siiseli

”Mitenkä kamera osasi juuri kuvata oikeasta paikasta oikeaan aikaan.”

jos se vaikka kuvaili siellä siinä toivossa et siellä olis kummitus

ja sit noissa joissain se oli vaajättäny sen kuvaamaan yöks tjsp

5 04 2008
Fengel

Siis mikä ihme tässä nyt mahtaa olla D8< Tämä video jumittuu joka kerta tuon ensimmäisen poltergeist- jutun jälkeen. Tuo alkaa vain näyttää tuota ”katso video uudelleen”- merkkiä ja tuo pallo aikajanalla alkaa rampata puolivälistä loppuun ja takaisin. Onko sen tarkoitus mennä noin vai onko koneessani vikaa?

16 04 2008
Pupi

Olihan ne aika pelottavia mut en oo varma uskonko.
Kaikissa kuvissa ja videoiss ahaamut ovat erilaisia. joissain ne ovat kuin ihmisiä. joissain läpinäkyviä ja joissain sinertäviä jne..
uskon kuitenkin että kaikki nuo ovat feikkejä

16 04 2008
Jesh

en mäkään uskalla kattoo tätä enää noiden kommenttien jälkeen : DD
tai kun joudun olemaan yksin kotona puolisen tuntia tänään 8”o
ja olen kyllä aika samaa mieltä pupin kanssa.

15 05 2008
Afrolicious

ei oikein tuntunut todellisilta mikään noista.. jotenkin tuntuu liian helpolta kaikki. mut en tiiä…

13 06 2008
Calzone

Jaa, että ihmiset _epäilee_ noita feikeiksi? Eiköhän kuka tahansa fiksu ihminen ymmärrä, että ne ovat kaikki feikkejä. 🙂

15 08 2008
nella salmi

pari videoo oli varmasti feikkei! niiku se ku se muki lähti lentoo ne varmaa nostettii vaijereilla.muistatteko kohdan jossa ne kalsarit lähti lentoo
ja toine puoli vaa oli ylhääl neki varmaa nostettii vaijjereil

5 10 2008
Mie

Noi poltogreis kohtaukset on aika epäaidon näkösiä. Ja tossa kohtaa ku kuvaaja avaa oven ja siel on se aave, ja sitte se sulkee sen oven ja kattoo uudestaan. Mistä se osas mennä suoraan sinne ovelle ja vielä sulkea sen ja avata uudelleen. Rupes jo kattoessa epäilyttämään.

12 10 2008
Dushy_

Karmein oli kyl se ku se kuvaaja kattoo sinne oven taakse ja siel seisoo se aave.

25 10 2008
Miro

Hmmmm… Aika lailla feikkejä kaikki.. Sillä, JOKAISESSA VIDEOKAMERASSA TULEE MUKANA SEMMONEN KAUKOSÄÄDIN, jolla voi zuumata, ja joillakin jopa käännellä kameraa.. Mutta tosi pelottava tuo tyttö 😮

10 12 2008
KummitusMiesTaistelia

Monesti kun näitä videoita katselen, voin kommentissani mainita, että näillä videoilla on huumoriarvoa. Tätä kokoelmaa katsoessani ymmärsin, että huumorikriteerini oli liian köykäiset. Tämä videokokoelma oli täysin naurettavan superridiciolusFEIKKI. Osassa oli videomuokkausta, aivan selväsi, osassa saattoi olla usuvaa, savua tai videomuokkausta. Video oliko se nyt Kaliforniasta, jossa kuvattiin ns. demonia, OLI TAKAPERIN KUVATTU. Tuolit, ja pöydät jäi toisesta päästä kuvan ulkopuolelle. Ja kun töytäisee tuolia kuvan ulkopuolelta, tai pöytää, ja kääntää kuvan takaperin, se näyttää kuin ikeat liikkuisi itsestään. Helpoiten kyseisessä klipissä huomaa sen, kun ovi ’avautuu’. Seinällä oleva koristehörhelö aivan selkeästi liikkuu luonnottomasti. KAMOON! Myöskin klippi missä oli Jesse tylsistyneen näköisenä. Siinä oli kello, jossa aika meni infernaalisen nopeasti. Kun kello tipahti, niin reikä josta kellon viisareita säädettiin, NÄKYI SELVÄSTI KUIN AURINKO KESÄLLÄ! KAMOON! Jos ette jo valmiiksi ole naurunalaisia, niin nyt olette, jos tätä kokoelmaa uskotte. Vielä siitä kaliforniapätkästä, anyhoo, siitä, missä kamera oli peilin edessä. Kuva oli luonnotonta. Se johtui siitä, että kamerassa, niinkuin useissa kameroissa on, oli säätö, jossa kamera ottaa kuvia tietyssä ajassa. Se oli kuin animaatio. You know.
Ainiin, vielä siitä tytöstä huoneessa. Se oli myöskin selvä feikki. Se jopa sai mut vihaiseksi hieman, mutta sitten löysäsin hermojani ja nauroin. Se oli niin typerää. Jätkä käy kuvaamassa huonetta, huoneen nurkassa on jotain. Sitten se zoomailee sitä aikansa. SITTEN SE LAITTAA OVEN KIINNI! Sitten se vielä palaa huoneeseen ja kuvaa tyttöä, joka on noussut seisomaan. Zoomailee taas aikansa, ja sitten vasta säikähtää. KAMOON! Onneksi hänellä oli kuitenkin aikaa lopettaa kuvaaminen ja rauhoittua. Kun vertaa sitä tyypin ensi reaktioon.. KAMOON!
%d bloggers like this: