Parhaat Uutiset

DokumentiVideoclipitArtikkelitUutiset

Tänne on kerätty joitakin Paranormaali Blogin parhaita uutisia yliluonnollisen saralta.

Suosittelemme alla olevia uutisia kaikille blogin lukijoille/katselijoille.

USA:n mediassa otetaan avaruusolentojen vierailu vakavasti

Mielestäni vihdoinkin Yhdysvaltojen mediassa raportoidaan UFOista avautuneemmin. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kuulen/näen avaruusolentojen olemassa olon mahdollisuutta ja vierailuja maassa pohdittavan vakavasti USA:n televisiossa.

Tässä muutama uusi video aiheeseen liittyen:

Yhdyn ilmavoimien pilotin Milton Torresin lausuntoon: ”Ole niin skeptinen kuin haluat, mutta älä sulje mieltäsi”.

__________________________________________________________________

Venäläinen mies elää ilman sydäntä!

Venäläisen Nikolai Mikhalnichukin sydän lakkasi yhtäkkiä toimimasta, kun hän sai sydänkohtauksen. Hän elää kuitenkin normaalia elämää. Nikolai on Venäjän ensimmäinen ihminen, joka elää ilman sydäntä.

Sydänkohtauksen saatuaan Nikolai soitti ambulanssin paikalle. Kun lääkärit tutkivat sydäntä erilaisilla laitteilla he huomasivat ihmetyksekseen, että hänen sydämensä ei lyönyt ollenkaan, mutta silti verisuonet pumppasivat verta. Nikolain ruumis toimi täysin tuntemattomalla tavalla. Monet eri lääkärit olivat ihmeissään ja eivät voineet olla kuin samaa mieltä siitä, että hänen sydämensä ei lyönyt.

”Kun tohtorit kertoivat minulle sydämestäni, olin shokissa. En uskaltanut kunnolla edes hengittää. Panikoin kokoajan ja ajattelin, että veri lopettaa virtaamisensa ja kuolen. Pian kuitenkin totuin siihen. Nyt jopa välillä unohdan sen” Nikolai kertoi.

Maailmalla on tiettävästi kaksi muutakin Nikolain kaltaista tapausta, toinen Brasiliassa ja toinen Japanissa. Ensimmäistä kertaa samankaltainen ihme havaittiin jo vuonna 1950 Itävallassa.

Lähde: Pravda.ru

__________________________________________________________________

Miljonääriperhe pakeni kummitustalosta

Anwar Rashid osti 52-huoneisen kartanon Britannian Nottinghamshiresta. Hintaa talolle tuli euroissa 4,6 miljoonaa.

Kummittelu alkoi kuitenkin vain muutama tunti heti muuton jälkeen.

Clifton Hall on upea talo, mutta sisällä kummittelee. Olimme kuin perhe kauhuelokuvasta The Others. Haamut eivät halunneet meitä sinne, Anwar Rashid kertoi.

Kuulimme miten seiniin koputettiin ja sitten miehen ääni sanoi: ”Päivää, onko siellä ketään”. Parin minuutin kuluttua kuulimme äänen uudestaan. Tutkin talon, eikä siellä ollut ketään.

Kummittelu lakkasi kuitenkin useiksi kuukausiksi, jolloin perhe sai asua rauhassa, mutta kummittelu alkoi taas uudestaan.

Rashidin mukaan haamut alkoivat ottamaan myös mm. perheen lasten muotoja. Kerran Nabila Rashid meni alakertaan hakemaan maitoa, kun hän näki tyttärensä istumassa olohuoneessa. nabila tajusi kuitenin, että jotain oli pielessä ja mennessään tarkistamaan yläkertaan asian hän huomasi, että tytär nukkui sikeästi sängyssään.

Rashid soitti Ashfield Paranormal Investigation Group nimiselle tutkijaryhmälle.

Tutkijaryhmän johtaja Lee Roberts kertoi, että kartano on ainut paikka, jossa hän on todella pelännyt.

Kaksi tutkijaryhmän jäsentä pyörtyi nähdessään kummituksen, joka näytti pieneltä pojalta.

Lähde: dailymail.co.uk

Voit myös lukea iltalehden jutun uutisesta.

Kiitokset vinkistä Synti:lle, JFK:lle ja muille asiasta ilmoittaneille.

__________________________________________________________________

Kuussa kävellyt astronautti:
Avaruusolennot ovat todellisia

Apollo 14:a pilotti Edgar Mitchell kertoo, että alienit ovat ottaneet monta kertaa yhteyttä ihmisiin, mutta asiaa on salattu yli 60 vuotta.

Kuussa kävellyt Mitchell kertoo tietäneensä useista avaruusolioiden vierailusta maassa astronauttiuransa aikana, mutta kertoo NASAn piilottaneen kaiken ja salailleen asiaa. Hän kertoo myös, että heidän (alieneiden) teknologiansa on paljon meitä edellä ja jos he olisivat vihamielisiä, niin meitä ei enää olisi edes olemassa.

Olen ollut armeijan ja tiedostelupalvelun hommissa, jotka tietävät paljon enemmän mitä on julkisuuteen annettu, ja kyllä planeetallamme on vierailtu.” Edgar Mitchell kertoo.

Edgar kertoo myös, että Roswellissa sattunut tapaus oli aito ja samantapaisia tapauksia tutkitaan nykypäivinäkin.

Michell kommentoi myös, että ”Asiat alkavat todella avautua. Uskon, että tämä johtaa julkiseen tiedonantoon ja jotkut isot organisaatiot ovat jo menossa siihen suuntaan.

NASA ei kuitenkaan ole Michellin kanssa samaa mieltä.

Mitchell on suuri amerikkalainen, mutta emme jaa hänen näkemyksiään tässä aiheessa.” NASAn tiedotteessa kerrottiin.

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös Uusi Suomen ja Ilta-Sanomien (vastaa myös uskoto ufoihin -galluppiin) juttu aiheesta ja kuuntele koko haastattelu englanniksi alapuolelta.

Voit myös keskustella aiheesta foorumillamme.

Kiitokset vinkistä Tonolle, Hannulle ja herttaässälle.

__________________________________________________________________

Robbie Williams On Nähnyt Ufoja

Robbie WilliamsRobbie Williams kertoo nähneensä ufon ainakin kolme kertaa. Laulaja vieraili brittiläisen The One Networkin radio-ohjelmassa ja selosti kokemuksistaan ufoista.

Ensimmäisen kerran Robbie sanoo nähneensä ufon, kun hän oli pieni poika. Toisen havainnon Williams teki Beverly Hillsissä sijaitsevan hotellin yläpuolelta.

Makoilin aurinkotuolissani ulkona yöaikaan. Yläpuolellani oli neliönmuotoinen kohde, joka kulki hiljaa ylitseni ja kaasutti pois, Williams kertoo.

Kolmannen kerran ufoja näkyi Williamsin kotitalon parvekkeelta – juuri kun hän oli kirjoittamassa laulua tapaamisesta avaruusolentojen kanssa.

Williams sanoi myös, että voisi lopettaa pop-tähden työn ja alkaa vaikka kokopäiväiseksi ufologiksi. Hän kertoi myös, että kulttiuskonto skientologia on olemassa ja että aaveet ovat toisia maailmoja.

Ihmiset varmaan ajattelevat minun olevan hullu, mitä kyllä olenkin, sanoi Williams.

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitokset vinkistä Jonistille.

__________________________________________________________________

Viestejä Tuonpuoleisesta

Raija PelliPoliisi TV:n entinen juontaja Raija Pelli kertoo Seura -lehdessä, kuinka hän saa viestejä tuonpuoleisesta.

Itse pidän tätä herkkyyttä lahjana. Näen enteet usein unen ja valveen rajamailla, ja aamulla asia, jota pohdin, on minulle selvä, Raija Pelli kertoo Seuran haastattelussa.

Pelli kertoo kokeneensa yliluonnollisia kokemuksia jo pitkään.

Olen joskus työntänyt kykyäni syrjään. Tämä herkkyys on voimistunut silloin, kun elämäni on ollut tienristeyskohdissa, kuten vaikeittein ihmissuhdekoukeroitten aikoina ja kun työelämässä on ollut suuria haasteita, Pelli mainitsee.

Raija Pellin ensimmäinen outo kokemus sattui jo lapsena, kun hän näki unessa oman sukulaisensa kuoleman.

Kaksi päivää ennen faijani kuolemaa näin unen, jossa hän tuli minua pitkällä käytävällä vastaan. Vähän ennen kuin kohtasimme, hän aivan kuin suli kirkkaaksi valoksi ja kun hän ohitti minut, tunsin lämmön. Samassa hän sanoi: ”Kuule sie Rätvänä. Kuolemaa ei ole”, Pelli kertoo kokemuksestaan.

Raija paljastaa myös, ettei hän ole suvussaan ainoa, joka saa viestejä tuonpuoleisesta.

Hänen molempien vanhempien suvuissa on ollut näkijöitä, joten vanhemmat ymmärsivät alusta alkaen myös tyttärensä taipumusta.

Raija Pelli myöntää, että yliluonnolliset kokemukset kuitenkin myös pelottavat häntä.

Tätä kykyä pitäisi itse kehittää, ja se vähän pelottaa. Mietin joskus läheisteni kanssa, että jaksankohan tämän. Olen vielä aika alussa näiden asioiden kanssa, mutta avaan itseäni niille.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset vinkistä TheMagicianille.

__________________________________________________________________

UFO Parkkialueella

ParkkihalliUFO

Kuva näyttää olevan normaali kuva parkkialueelta, mutta sen kuvaaja väittää, että kuvassa on myös UFO.

Lautasen mallinen kohde näyttää olevan taivaalla kuvan oikeassa yläkulmassa kertoo 28-vuotias Hab Rahman, joka otti kuvan kotinsa läheltä USA:ssa, Portsmouthissa.

Hän ei nähnyt Ufoa kuvaillessaan parkkipaikalla, vaan huomasi sen vasta siirrettyä kuvan tietokoneelleensa.

En ole koskaan uskonut ufoihin, mutta tämä on todella outo ja en voi ajatella mikä muu se olisi.

ParkkihalliUFO Zoomattu

UFO-expertti Hilary Porter kertoo, että kuva vaikuttaa aidolta.

Olisi todella vaikeaa ’feikata’ kyseistä kuvaa ja ufo näyttää olevan hieman kallellaan joten ne normaalisti lentävät.”

Lähde: metro.co.uk

__________________________________________________________________

Koulussa Kummittelee

KouluYli 200 oppilasta malesialaisessa Sekolah Menengah Sains Dungun -koulussa koki kummia. He ovat vakuuttuneita, että he näkivät kummituksen lentämässä koulun tiloissa sunnuntaina. Kaikkien 600 oppilaan koulupäivä peruttiin loppupäiväksi. Maanantaina oudot tapahtumat jatkuivat ja koulu jouduttiin taas sulkemaan.

Koulun henkilökunta ja koulutuslaitos ei halua kommentoida, mutta Mazlan Ariffin kertoi, että hänen tyttärensä näki kummituksen lentelevän luokkahuoneessa.

Tyttäreni kertoi, että hän näki naisen, jolla oli valkoiset vaatteet yllään, lentelevän luokassa, kunnes se lensi hänen päällensä. Hän kertoi, että sai samalla kylmäntunteita ja huusi peloissaan.

Wati -niminen oppilas kertoi, että sattumukset alkoivat sunnuntaiaamuna, kun kaksi tyttöä alkoivat huutamaan hallitsemattomasti, selvästi peläten jotakin.

Sitten muut oppilaat alkoivat huutaa ja heidän piti palata huoneisiinsa. Minulla oli paha olo ja päätäni särki, jonka takia pyörryin. En muista paljoa mitä tapahtui sen jälkeen.

Äiti, joka ei halua nimeään julkisuuteen kertoo, että toinen päivä oli yhtä paha, kuin ensimmäinenkin ja oppilaat olivat peloissaan.

Koulun henkilökunta pyysi minua tulla hakemaan tyttäreni...”

Tunteja ei ole pidetty neljään päivään, mutta koulun henkilökunta tekee parhaansa saadakseen tilanteen normalisoitumaan.

Lähde: nst.com

__________________________________________________________________

Haamukasvot Uutisissa

Harvoin kummituksista tai UFOista julkaistaan artikkeleita. Nyt on toisin tapahtunut. Oudot haamukasvot ilmestyivät kuvaan, jossa joukko nuoria poseeraa yhdessä. Seitsemän kaveruksen kuvassa on yhdet kasvot liikaa. Kuvan on ottanut englantilainen Matthew Summers.

Säikähdin paljon, koska en usko tuollaisiin asioihin. Jopa kasvojen ilmeet ovat nähtävissä”, Summers sanoi The Daily Mail -lehdelle.

Summers otti kuvan kännykällä siskonsa ystävän olohuoneessa.

zghost2nnp_468x308.jpg

Lapsikummitus Zoom

Matthew Summers

Lähde: Daily Mail
__________________________________________________________________

Haamu Kummittelee Leikkikentällä

Kummitteleva Keinu

Leikkikentän keinu, joka liikkuu itsekseen puolelta toiselle on saanut tutkijat hämilleen.

Vanhemmat ja lapset ovat varmoja siitä, että asialla on kummitus. He olivat niin peloissaan, että raportoivat asiasta poliisille neljä kuukautta sitten.

Ilmiö sai tutkijat ymmälleen Firmat nimisellä paikkakunnalla, Argentinassa. Tähän asti tutkijat ovat vailla selitystä.

Pakalliset väittävät, että keinu keinui KYMMENEN PÄIVÄÄ ennen pysähtymistään, samalla muiden keinujen pysyessä paikallaan.

Opettaja Maria de Silva Agustina sanoi: “Yksi lapsi kutsui sitä Blair Witchin leikkikentäksi. Uskomme, että siellä todella kummittelee.”

Tutkijat ovat nyt sulkeneet pois magneettiset ja elektroniset kentät, sekä tuulet, jonka jälkeen paikalle kutsuttiin kummitustutkijat.

Lähde: The Sun – Ghost haunts kids’ playground

Video tapauksesta:

Mainokset

11 responses

22 03 2008
ABC

näyttäis noitten keinujen yläosaa!

29 04 2008
suomipoika87

tos 1min 22 kohdasta etiä päin näkyy ne kiikkujen yläosat

14 05 2008
jennac

Klikkaa siitä kuvasta se menee youtubee sit semmonen mis on joku pikku ukko ni se on se kummitus.

14 05 2008
jenacenatio

nii hyi minkä näkönen

15 05 2008
katriina

Siel youtubes se ukkeli mik on siin kiikus ei oo mikää haamu… Se on vaa joku lelu tai joku muu juttu. Tai se on tehty kuvanmuokkaus ohjelmalla, niin että siinä on vaan joku nukke.

7 06 2008
Wuahaahaaa

Haamukasvot Uutisissa

säikähdin tos vikas kuvas kaikista eniten ton äijän naamaa!! HAHAHAA:D:D:DD oikeesti 😀

7 06 2008
jake

kirjottakaa yotubee enlangiks haamu auto

7 06 2008
Neda

Jake tarkotatko car 21 😀 repesin sille

6 07 2008
gorilla

Ovelaa… tai sitten ei?
Varsinkin tuo koulutapaus 😀

20 07 2008
sel

ei mitään hirveen laihoja tyttöjä kuvassa! hyihyi

17 01 2009
Laihoja ja laihoja

Miksi ihmisten pitäs olla langanlaihoja missejä??
Toisin sanoen Anorektikkoja…..

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: