Parhaat Artikkelit

DokumentitVideoclipitArtikkelitUutiset

Tänne on kerätty joitakin Paranormaali Blogin parhaita artikkeleja.

Suosittelemme alla artikkeleita kaikille blogin lukijoille/katselijoille.

Viljapeltokuviot – Ihmisen vai alienien tekosia?

 • Mitä ovat viljapeltokuviot?
Piru tekemässä viljapeltokuviota. Klikkaa suuremmaksi.

Piru tekemässä viljapeltokuviota. Klikkaa suuremmaksi.

Viljapeltokuviot/viljaympyrät ovat kuvioita, jotka ovat useasti geometrisiä ja kuvioltaan monimuotoisia. Kuvio on syntynyt pellolle viljan painuessa maahan.

Suurinosa havainnoista tehdään Englannissa, mutta kuvioita on havaittu ympäri maailmaa. Muita havaintopaikkoja ovat mm. Venäjä, Kiina ja Australia.

Ensimmäinen raportoitu tiedossa oleva kuvio ilmestyi peltoon Englannissa vuonna 1678. Siihen aikaan kuvioiden epäiltiin olevan pirun/pirujen tekosia.

Englannissa ja Skandinaviassa on kerrottu mm. keijujen ja muiden olentojen tanssivan ja täten aiheuttavan viljan kaatumisen. Suomessa taas kerrottiin kalevanpoikien, jättiläisten iskevän viljaa kumoon.

Nykyään taas epäillään, että kuvioita tekevät ihmiset, avaruusolennot, luonnontuulet, sekä muut tuntemattomat voimat. Tutkimusten mukaan 80% kuvioista on selitettävissä ihmisten tekosilla, mutta n. 20% ei pystytä selittämään mm. säteilyn, sekä magneettisten kenttien takia.

 • Kuka tekee viljapeltokuvioita?

Mahdollisesti monta eri tahoa. Osa kuvioista on todistetusti ihmisen tekemiä, mutta on myös tapauksia, jotka eivät todistetusti ole ihmisten tekemiä. Näistä kiinnostavimpiin kuuluu mm. tapaukset, joissa kuvio on nähty muodostuvan pellolle 10-20 sekunnin aikana ja samaan aikaan pellolla on nähty pieniä valopalloja.

Ihmisen osallistumiseen viittaavia asioita

Ihmisten tekemissä kuviossa on ilmeistä, että niiden tekeminen on vienyt kauan aikaa jopa ammattilaisporukalla ja mm. kuuluisaa Firefoxin peltologoa suunniteltiin kaksi viikkoa ja tehtiin hieman alle 24 tuntia. Ihmisen tekoset huomaa myös epätasaisesti tampatuista jäljistä, sekä siitä, että alueella on katkennut useita korsia. Todistetusti ihmisten tekemät kuviot/tilaustyöt ovat myös olleet yleensä kohtuullisen pieniä, sekä yksinkertaisen muotoisia.

– Todisteita joissain kuvioissa, jotka viittaavaat siihen, että ihmiset eivät ole tehneet kuvioita:

 1. Isojen viljapeltokuvioiden ilmestyminen lyhyessä ajassa.
 2. Korret ovat taipuneet kaarelle ja jäykistyneet tähän muotoon. Tämä vaatisi jonkinlaista kasvin kuumentamista tms. tekniikkaa.
 3. Taipuneet, venyneet ja sisältä päin revenneet solmukohdat, joiden muodostuminen on havaittu tapahtuvan solutasolla ja asia on varmistettu laboratoriovälineillä. Solutason muutos vaatisi jonkinlaisen energiakentän tai säteilyn ja siksi on aika poissuljettu normaalina ilmiönä.
 4. Maan pinnan yläpuolelta taittuneet korret. Joissain tapauksissa vilja on taipunut jopa 30-50 cm. korkeudelta. On vaikeaa käsittää miten tämä on mahdollista normaalisti tamppaamalla käyttäen apuna esim. lautaa.
 5. Sähkömagneettiset, sekä elektroniset kentät. Useissa kuviossa on mitattu suuria poikkeamia kuvion sisältä, kun taas kuvion ulkopuolella sähkömagneetismi on ollut normaalilla tasolla. Kuvion sisällä vallitsevan energiakentän on myös havaittu vaikuttavan kännyköihin ja videokameroihin ym. elektronisiin laitteisiin.
 6. Oudot äänet kuvion läheisyydessä. Joidenkin kuvioiden läheisyydestä on nauhoitettu outoa sirisevää ääntä, joka luultavasti liittyy kuvion energiakenttään.
 7. Kuvioden läheisyydessä lentävät valopallot.  Monissa tapauksissa on havaittu pellolla lentelevän pieniä valopalloja kuviossa tai sen läheisyydessä. Näitä valopalloja on saatu jopa kuvattuakin. Kooltaan valopallot ovat kohtalaisen pieniä, mutta silti havaittavissa olevia.
 8. Armeijan kiinnostus kuvioihin. Englannissa ja muissakin maissa mustien merkkaamattomien armeijan helikopterien on nähty lentelevän kuvaamassa viljapeltokuvioita. Näitä tapauksia on useita ja mm. Englannin armeijan kiinnostus on raporttien mukaan todella suuri viljapeltokuvioita koskien.

Lisää todisteita voi katsoa täältä.

Ihmisten tekemät vs. ei ihmisten tekemät. Klikkaa suuremmaksi.

Ihmisten tekemät vs. ei ihmisten tekemät. Klikkaa suuremmaksi.

 • Mikä on kuvioiden tarkoitus

Kuviolla voi olla moniakin tarkoituksia. Monissa kuviossa on mm. matemaattisia kaavoja, sekä ilmoitettu tiettyjä päivämääriä planeettojen asentojen avulla.

Mahdollisia tarkoituksia:

– Koodattu viesti ihmisälyn selvittämiseksi
– Maan energian tasapainottaminen
– Viestejä maan ulkopuolisen älyn välisessä viestinnässä
– Maan ulkopuolisen älyn todistaminen
– Pilailutarkoitus

 • Kiinnostavia linkkejä aiheeseen liittyen

Crop Circle Connector -sivusto
Firefox -viljapeltokuvion tekoa

Viljapeltokuvio ja ufoja
Ristin muotoinen viljapeltokuvio
Esitelmä/konferenssi viljapeltokuviosta
Video, jossa kerrotaan oudosta viljapeltokuviosta jonka alta kaivettiin outoja esineitä
Viestin sisältäviä viljapeltokuvioita
Hienoja viljapeltokuvioita

Lähteet:
http://www.martinkeitel.net/cropcircles/
http://en.wikipedia.org/wiki/Crop_circle
http://www.cropcirclesecrets.org/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Viljaympyra
http://googlesightseeing.com/2006/11/29/firefox-crop-circle/

Katso myös muut artikkelimme koskien viljapeltokuvioita.

_____________________________________________________________________

Opas Haamunmetsästykseen

Tässä pieni opas kaikesta mitä tulee ottaa huomioon tutkiessa/etsiessä kummituksia.

Perusasiat

 • Ole skeptinen.
 • Etsi aina loogisin vaihtoehto ensin.
 • Älä tuo mukanasi aseita tai päihdyttäviä aineita.
 • Muista turvallisuus, älä turhia riskejä.
 • Pidä kaikki mahdolliset tarvittavat varusteet valmiina. Tämä käy helposti isossa porukassa, jos laitteet ja niiden käyttäminen jaetaan monelle henkilölle.
 • Analysoi tarkkaan saamasi data, viimeistään päästyänne pois tutkimuspaikalta.

Mistä etsiä?

Kummitukset yleensä jäävät kummittelemaan paikkoihin, joissa on sattunut mysteerinen tai väkivaltainen kuolema. Ihmisten henget saattavat jäädä myös suorittamaan tekemätöntä tehtävää, jolloin he tarvitsevat ulkopuolisen apua rauhan saamiseksi. Tämän tyypin henget ovat yleensä tietämättömiä kuolemastaan ja toistavat samaa kaavaa yhä uudelleen.

Päästäksesi alkuun, on hyvä tiedustella ihmisiltä alueen historiaa tai tutkiskella paikallisen kirjaston julkisia dokumentteja. Saattaa olla, että joku tuttavastasi tietää kummittelevista paikoista tai osaa ohjata eteenpäin etsinnöissä.

Hyviä paikkoja etsiä kummituksia

 • Hautausmaa

Huhuja kummituksista hautausmailla on ollut jokaisessa kulttuurissa aina. Se on hyvä paikka aloittaa, etenkin jos sinne on haudattu väkivaltaisesti tai mysteerisesti kuolleita ihmisiä. Muista silti kunnioitus kuolleita kohtaan, äläkä mellasta tai tuhoa paikkoja. Useimmille hautuumaa on pyhä paikka ja sitä kunnioitetaan, joten älkää olko tunkeilevia ellette ole tervetulleita.

 • Vanhat talot ja hotellit

Mitä vanhempi, sen parempi. Tuo on hyvä nyrkkisääntö jos etsit kummittelevaa asuinsijaa. Mitä vanhempi talo on, sitä suurempi mahdollisuus, että siellä on sattunut jotakin. Jos mahdollista, niin ota selvää asuinsijan historiasta tarkempaa tietoa varten.

 • Kirkot

Monia kummitteluita kirkoissa on raportoitu. Puhutaan leijailevista kynttilöistä sekä oudoista valoista kirkon sisällä, kun kukaan ei ole paikalla.

 • Vankilat

Mahtava paikka tutkimusta varten. Useimmiten vankiloissa on sattunut väkivaltaisuuksia ja ihmiset ovat kärsineet, jopa kuolleet vankilassa. Tällöin rauhattomia henkiä saattaa harailla vankilan käyttävillä tai omissa selleissään. Varsinkin jos kuollutta/teloitettua henkilöitä ei olla haudattu asiallisin menoin, vaan ollaan saatettu jättää mätänemään kellariin tai muualle vankilan nurkkaan, jolloin rauha ei ole taattu. Tutkimuspaikaksi käy mikä tahansa paikka, jossa suurta ryhmää ollaan pidetty kärsimyksessä.

Mitä ottaa mukaan?

 • Digitaalikamera/videokamera

Yksi tärkeimmistä laitteista mitä täytyy pitää mukana, sekä valmiudessa. Nämä nimittäin tallentavat tapahtumien kulun, sekä tärkeätä mahdollista todistusmateriaalia. Tarkoitus olisi pitää video koko tutkinnan ajan päällä ja kameralla ottaa kuvia jokaisesta huoneesta, sekä paikasta missä käytte. Näin paras mahdollinen materiaali tulee analysoitavaksi. Jotta saisitte enemmän materiaalia, pitäkää mukana enemmän kuin yksi videokamera.

 • Ääninauhuri

Tämä tallentaa mahdolliset äänet joita ihmiset eivät välttämättä pysty kuulemaan. Paras mahdollinen käyttötapa on jättää nauhuri hiljaiseen tilaan missä ette pääse vaikuttamaan ääniin, näin saadaan paras mahdollinen tulos. Ottakaa huomioon kaiku paikassa, sekä oma vaikutuksenne mahdollisen äänen muodostumiseen. Jos kyseessä ei ole digitaalinauhuri, käyttäkää uusia kasetteja. Tällä menetelmällä kerättyä todistustaineistoa kutsutaan EVP:ksi (Electronic Voice Phenomena)

 • Taskulamput

Mitä todennäköisemmin kuljette yöllä, joten taskulamput ovat välttämättömiä jos haluatte pysyä tiellä ja nähdä eteenne.

 • Muistivihko ja kynät

Teidän täytyy pystyä keräämään oudot tapahtumat ja raportoitavat seikat ylös myöhempää analysointia varten. Jos jotain raportoitavaa sattuu, muistakaa kirjata tapauksen lisäksi ainakin aika ja paikka. Pitäkää myös kirjaa tutkimusten etenemisestä ja omista fyysisistä, sekä henkisistä tunnetiloistanne.

 • EMF Detector (Elektromagneettisten kenttien tunnistaja)

Kummitusten sanotaan häiritsevän elektromagneettisia kenttiä läsnäolollaan ja joidenkin teorioiden mukaan niiden tarvitsee imeä energiaa, jotta he pystyvät vaikuttamaan fyysiseen maailmaan. EMF Detector pystyy mittaamaan kentän muutokset eri taajuuksilla.

 • Lämpömittari / Lämmön mittaaja

Tällä laitteella pystytte mittaamaan lämmön radikaalit muuttumiset. Kylmyys enteilee kummitusta tai paranormaalia aktiviteettia.

 • Kompassi

Tämä pitää sinut ainakin tietoisena olinpaikastasi, mutta myös huomauttaa magneettikentän vaiheluista sekoamisellaan.

 • Radiopuhelimet

Jos teitä on useita, niin todennäköisesti jaotutte ryhmiin, jolloin radiopuhelimet ovat välttämättömiä reaaliaikaisen tiedonvälityksen kannalta.

 • Skeptinen mieli, looginen ajattelu

Välttämätön, jos haluatte saada kunnon tuloksia.

Turvallisuus

Koskaan ei tiedä sattuuko tutkimusmatkallanne jotain joka on tavallinen tapaturma, tai vihaisen henkiolennon aiheuttamaa. Olkaa varautuneita vaikka ottamalla sideharsoa mukaanne. Vanhoissa taloissa saattaa olla rikkoutuneita ikkunoita, sekä lahoja lattialautoja. Hautausmailla taas voi olla täyttämättömiä kuoppia.

Kun menette tekemään tutkimuksia, hankkikaa alueen/rakennuksen omistajalta lupa toimintaanne. Näin vältätte pidätetyksi tulemisen ja saatatte saada arvokkaita neuvoja.

Miten edetä tutkimuksissa?

Oikea tutkimustekniikka on välttämätön, sillä väärin tehtynä se saattaa aiheuttaa vääriä todisteita. Pitäkää laitteenne kunnossa; kameran väärät asetukset saattavat aiheuttaa outoja valoja, orbeja sun muita ei-toivottuja vääriä todisteita. Jokaisen laitteen toimivuus on välttämätöntä tarkistaa ja mahdolliset asetukset virittää kuntoon. Älkää koskaan menkö matkaan yksin, sillä jos teille sattuu jotain, niin joku on auttamassa tai hakemassa apua. Suurempi ryhmä takaa turvallisuutta.

Tarkempi todisteiden tutkiminen suoritetaan tutkimuksien loputtua, sillä silloin tiellä on aikaa keskittyä niihin kunnolla.

Paranormaalin aktiviteetin tyyppejä lyhyesti

 • Ektoplasma/haamumainen sumu

Näyttää lähinnä sumulta tai savulta. Niiden uskotaan olevan henkiä tuonpuoleisesta. Tavataan lähinnä ulkona, hautausmailla ja historiallisilla paikoilla

 • Orbit

Pyöreitä palloja, jotka leijailevat ympäristöstä riippumattomana. Oikeita orbeja nähdään kuitenkin harvoin. Oikeanlaiset orbit ovat riippumattomia ympäristöstä, kuten tuulesta. Aidon orbin voi ainoastaan tunnistaa videokuvasta, jossa se liitelee ylös ja alas, vasemmalle sekä oikealle ympäristöstä riippumattomana. Ottakaa huomioon tuuli, sekä hyönteisen mahdollisuus.

 • Pyörteet

Nämä ovat yleensä valkoisen värisiä pyörteitä. Näitä on toistaiseseksi saatu kuvattua vain kameralla. Pyörteitä esiintyy usein kylmissä kohdissa.

 • Varjomaiset hahmot

Haamumaista mustaa sumumaista ”ainetta”. Nähdään usein sisätiloissa, mutta myös ulkona. Näitä pidetään yleensä demonisina henkinä.

 • Ruumiiton henki

Jokaisen kummitusmetsästäjän unelma. Ruumiiton henki, eli kummitus. Näitä nähdään usein kotona, teattereissa ja hautuumailla. Ruumiittomat henget ovat usein läpinäkyviä, sekä ruumiillisesti epätäydellisiä, eli joitain osia saattaa puuttua.

 • Kummitusmaiset valot

Mysteerisiä valoja, joita nähdään etenkin pimeissä paikoissa.

Jos nämä kiinnostavat, tästä klikkaamalla löytyy lisää ja tarkemmin selitettynä.

Todisteiden tutkiminen

Kun tutkitte kerättyjä todisteitanne, ottakaa huomioon kaikki mitä ei pitäisi olla siellä ja on ollut ihmissilmälle näkymätön. Etsi varjomaisia hahmoja, kummitusten piirteitä ja orbeja. Mutta vaikka jokin näyttäisikin kummitukselta, se ei välttämättä tarkoita sitä, että se olisi se. Ihmisillä on tapana hypähtää pystyyn nähdessään orbin ottamassaan kuvassa, vaikka todennäköisemmin se on heijastus tai salamavalossa kimaltava pölynhiukkanen.

Lähteet:

http://ghoststudy.com/types.html

http://www.socyberty.com/Paranormal/How-to-Catch-a-Ghost.55141

http://ghosts.monstrous.com/how_to_catch_a_ghost.htm

Puuttuuko tästä artikkelista jotain? Ilmoita kommenttikentässä, niin voimme korjata asian ja taata paremman tiedon lähteen tuleville käyttäjille.

_____________________________________________________________________

Mars-planeetalta on löydetty elämään viittaavia merkkejä

Venäläinen Alexander Novgorodov huomasi ensimmäisenä tämän oudon kuvan. Outo ”kyynelvuori” (tear drop mountain) -muodostelma sijaitsee keskellä Marsin jäätynyttä merta. Vuoren päädyssä näyttää olevan jonkinlainen oviaukko.

Mars Ovi

ATS:n foorumeilla on keskustelu käynyt vilkkaana, kun yhdestä NASA:n ottamasta, Marsin pinnalta kuvatusta panoraamakuvasta on löydetty mahdollista vettä, sekä olentojen näköisiä hahmoja.

– Vettäkö?

Vettä Marsissa

– Kolme olentoa?

Olentoja

– Zoomaus lähemmäs

Olentoja Zoom

– Zoomi, sekä lisätty kontrastia

Olentoja Zoom ja Kontrasti

Itselleni tulee noista hahmoista mieleen lähinnä Mad Max -elokuvan likaiset aavikoilla seikkailevat tyypit.

Voit katsoa alkuperäisen ison panoraamakuvan tästä, josta voit bongailla mm. nämä, sekä muuta outoa.

Katso tästä myös Osa 2, jossa on muitakin elämään viittaavia merkkejä Marsista.

– Wespa

Lähteet: ATS:n foorumi, NASA:n sivut, sekä dailygalaxy.com

_____________________________________________________________________

10 Todistetta Maan Ulkopuolisesta Elämästä

Alien Kuvalogo Oikea1. Vuosi 1976. Viking-mönkijä huomasi Marsissa kemikaalisia tunnisteita elämästä.

2. Vuosi 1977. Selittämätön maan ulkopuolinen ”Wow!” signaali huomattiin Ohio State Universityn radioteleskoopilla.

3. Vuosi 1996. Marsilaisia ”fossiileja” löydettiin meteoriitti ALH80041:stä Antartiksella.

4. Vuosi 2001. Entistä täsmällisempi ”Draken yhtälö” ehdottaa, että galaksissamme saattaa olla satojatuhansia elämää kuhisevia planeettoja.

5. Vuosi 2001. Punaisen vivahduksen Jupiterin Europa-kuussa ehdotettiin olevan jäätyneitä bakteereja, joka myös auttaa selittämään mystisen infrapunasignaalin, jonka se lähettää.

6. Vuosi 2002. Venäjän tiedemiehet päättelivät, että mystinen säteilyä kestävä mikrobi on voinut kehittyä Marsissa.

7. Vuosi 2002. Kemikaalisia elämään viittaavia vihjeitä löydettiin Venuksen luotaimen vanhasta datasta ja laskutelineistä. Voisiko mikrobeja esiintyä Venuksessa?

8. Vuosi 2003. Jupiterin Europa-kuusta löydettiin jälkiä rikistä, joka voisi olla jätettä maanalaista siirtokunnista.

9. Vuosi 2004. Metaania havaittiin Marsin ilmakehässä, joka viittaa mikrobiaaliseen aineenvaihduntaan.

10. Vuosi 2004. SETI-projekti havaitsi oudon radiosignaalin kolme eri kertaa, samalta alueelta avaruudessa.

Lue lisää tästä

_____________________________________________________________________

Demonit

Demonit Demonit. Nuo pelkoa herättävät oliot, jotka asustavat helvetissä ja palvovat herraansa Saatanaa. Ne aiheuttavat onnettumuuksia, huonoa onnea ja tauteja ympäri maailmaa tavoitteenaan saattaa ihmiset kärsimään. Vai onko näin? Mitä sana ”demoni” todellisuudessa pitää sisällään?

Demoni, eli daimoni oli antiikin kreikkalaisten jumaluusolento, joka oli joko ihmisen kaksoisolento tai suojelusenkeli. Antiikin kreikan filosofi, Sokrates, väitti, että hänellä oli oma Demoni, joka antoi hänelle neuvoja. Antiikin lopulla kristinuskossa demoni tuli merkitsemään riivaajia ja pahoja henkiä, jotka ovat yhteydessä saatanaan. Kristityt kehittivät myös demoneita vastaan oman suojelusolennon, enkelin ja täten antaen aluperäiselle negatiivisen kuvan. Teologiassa ja okkultismissa demoneja koskevia oppeja kutsutaan demonologiaksi.

Lucifer (tunnetummin Saatana) oli arkkienkeli, jonka Jumala karkoitti taivaasta Luciferin ylpeyden ja kunnianhimoisuuden takia. Näinollen hänestä tuli itse paholainen ja hänen seuraajistaan demoneita kristillisten käsitysten mukaan.

Meidän täytyy silti ymmärtää, että demonit eivät välttämättä ole yhteydessä kristinuskoon, olettaen, että ne olisivat olemassa. Vaikka sana ”demoni” viittaakin kristillisiin käsitteihin, ne eivät välttämättä ole lainkaan yhteydessä kristinuskoon.

Kristillisessä perinteessä demonit jaetaan seuraavasti:

– Pseudothei eli valejumalat (haluavat tulla palvotuiksi jumalina), ruhtinaana Beelzebub

– Mendariorum eli valehtelun henget (huijaavat ihmisiä mm.’vale-ennustuksilla’), johtajana Python

– Iniquitatis eli vihan astiat, johtajana Belial

– Pahuuden kostajat, johtajana Asmodeus

– Prestigiator eli arvovaltaiset (viettelevät ihmisiä mm. matkimalla ihmeitä), johtajana Saatana

– Ilman henget (aiheuttavat ruttoa), johtajana Marizim

– Raivottaret, johtajana Abaddon

– Criminators eli panettelijat, johtajana Astaroth

– Temptators eli viekoittelijat, johtajana Mammon

Lähteet: Suurimmaksi osaksi Wikipedia, sekä hajannaiset artikkelit ympäri internettiä.

Mainokset

3 responses

15 11 2008
Japanlove

Paras näistä oli nuo ohjeet kummitusjahtiin. Olen nähnyt varjomaisen aaveen, ja sehän yhdistettiin demonisiin henkiin. Nyt alkoi huolestuttamaan 😀

15 12 2008
Ghosty

Itse olen nähnyt isoisäni kummituksen hänen kuoltuaan, heräsin kerran hänen vanhalla mökillä salamointiin ja näin hänet silmieni edessä. Hysteerisenä peitin itseni peitolla, tuli toinen salama ja hän katosi. Siksi pidän tuosta kummitusjahdista.

9 01 2009
JUKK@

ite en ole ikinä nähnyt kummituksia joten en usko kummituksiin uskon enemmän maapallon ulkopuolella olevaan elämään….

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: