Web Bot ja 2012 ennustus

12 01 2009

Web Bot on ohjelma, joka käyttää ns. crawlereita, jotka tutkivat nettisivustojen sanoja tulkiten tunnetiloja ja näiden pohjalta tulee ennustus. Web Bot on onnistunut ennustamaan muutamia suurimpia tapauksia, joihin kuuluu mm. Katrina ja 911. Tällä videolla kerrotaan Web Botin uusimmat ennustukset, joihin kuuluu mm. 2012 ennustus uuden ajan alulle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

38 responses

12 01 2009
Zeus

Jos web bot kerran kerää näitä sanoja netistä, niin eikö ole mahdollista että se tekee väärän ennustuksen koska netissä on muutenkin aivan valtavasti tieto vuodesta 2012 ja maailmanlopusta?

Oli vähän vaikea sielittää…

12 01 2009
Zeus

Ja laittakaa muistiin ihmiset: 26. tammikuuta

12 01 2009
JumalKari

2012 jutut on läppää! ei sitä maailman loppuu voi ennustaa. se tulee kyllä aikanaan! 😉

12 01 2009
shakaali

luulen että tässä uuden ajan/maailmanlopun ennustuksessa on kyse lähinnä ihmisten toiveista ja vanhojen ennustusten tulkinnasta sitä ajatellen. melkein sama kun 14.10 (vai mikä päivä se oli), vaikkakin hitusen uskottavampi.

12 01 2009
Ogeli

Jepjep… Noita ennustuksia tuntuu vain löytyvän kaikkialta, ja sitten muka joku ohjelma pystyy ennustamaan tulevia tapahtumia? En jaksa uskoa.

12 01 2009
Ogeli

Ja tietyt kalenterit päättyvät vuoden 2012 päivään 21.12, näinollen povaten maailmanloppua. Mutta miksi sen pitäisi olla loppu? Ehkä se on vain uuden ajan alku. Mutta sittenhän nähdään, mitä tapahtuu. Mitä mieltä Wespa on asiasta?

12 01 2009
Wespa

Sen mitä olen itse seurannut, niin monikaan ei ennusta maailmanloppua, vaan uuden ajan alkua (mayat, hopit, Web Bot jne.). Monissa tapauksissa (mm. siinä 2012 elokuvassa) on popularisoitu maailmanloppua ja apokalyptisiä tunnelmia. Niin tai näin, mutta turha sitä on kuitenkaan pelätä. Pelko ei auta asiaan mitenkään. Lets see what happens.

Muistakaa myös, että uuden ajan alku on eri kuin maailmanloppu.

12 01 2009
Totuus

En usko että mitenkään tässä ajassa ehtisi maailma tuhoutua, jos maailma olisi tuhoutumassa siintä olisi jo merkkejä pitkälti luulisin. En usko yhtään tähän maailman loppuun. Ja jos se Web Bot kerta sanoo että maailmanloppu tulee niin kertooko se miten se tapahtuu?

12 01 2009
lizard

Nibiru saapuu….

12 01 2009
Von Qlippoth

tässä 2012-jutussa on mielestäni semmonen mielenkiintoinen piirre, että sitä ei useissakaan ennustuksissa ja arvailluissa liitetä mihinkään konkreettiseen tapahtumaan mikä triggeröisi maailmanlopun, vaan niinkuin wespa sanoi, se symboloi uuden ajan alkua. maailmanloppu on siis loppu enemmänkin metafyysisessä merkityksessä, eikä se vaadi mitään ulkopuolista vaikuttajaa kuten vaikka ulkoavaruuden olentoja niin kuin esim. 14.10 vai mikä se oli (tuo liike on muuten sittemmin muuttunu aika vastenmieliseksi ja väkivaltaiseksi). ja vaikka vesimiehen ajan alkua on manailtu esiin jo vuosikymmeniä, on 22.12.2012 ensimmäinen varsinainen asiaan liitetty päivämäärä, ellen aivan väärin arvaile. koko ajan enenevissä määrin tulee vastaan ”herääviä” ihmisiä, ja se on yhä enemmän pinnalla kaikin puolin (mikä voi tietty olla myös oman huomion suuntaamisesta syntynyt harha), joten tuolle päivälle tulee aikamoinen painoarvo. ainakin jos käsitys todellisuudesta sisältää jonkun kollektiivisen alitajunnan mallin, niin en epäile etteikö tuota päivää voisi nähdä merkittävänä ja ihmiskuntaan vahvastikin tavalla vaikuttavana hetkenä, tapahtui sitten jotain ”konkreettista” tai ei. ihmismieli on kuitenkin melko hauras ja vaikutteille altis rakennelma, ja minä ainakin olen kollektiivisen valaistumisen kannalla ihan täysin. eli jos maailma ei muuten lopu niin pannaan se loppumaan.

mitäs meinasitte tehdä hetkellä kun maailma loppuu?

12 01 2009
jup jup

Jos se loppuu ennen joulua niin sanoisin avaisin kaikki saatavilla olevat lahjat etukäteen;D mutta tuskin loppuu vaan ehkä joku uusi aika alkaa tai sit kaikki vaan jatkaa porskuttamista ihan normaaliin malliin. en kerenny kattoo videoo mut kuinka kauan ennen se web botti oli ennustanu ne katrinan ja sen hätä numeron? 911? mut turhaa kai maailman loppua on miettiä ku elää vaan joka päivä täysillä.

12 01 2009
Kristiina

Vai tarkoittaiskohan tuo 911 9. syyskuuta… näin järjellä ajatellen..

12 01 2009
Kristiina

siis 11 syyskuuta 🙂

12 01 2009
Tiizu

Mul meni vähä ohi toi juttu mut iho nous kananlihalle ku tuli puhe 2012 vuodest..

Mitä sillo 26.tammikuuta tapahtuu??

12 01 2009
...

joku päivä sitä vuotta Suomen presidentti vaihtuu. Olkoon se sen vuoden merkittävin tapahtuma.

12 01 2009
Hyrre

En usko että tulee tapahtumaan muuta kuin että tuhannet ihmiset hokevat ”väärä päivä… kyllä kohta jotain tapahtuu…”. Jos jotain tapahtuisi niin olen myös tämän ”uuden ajan” alun kannalla, eli jotain tälläistä valaistumis hommaa meinaan. Mutta eniten kannatan sitä että ihminen jatkaa itsensä ja ympäristön tuhoamista ihan omin neuvoin. Mitä tuohon web-bottiin tulee niin onhan se hauska ja mielenkiintoinen vekotin, mutta kun miettii että se hakee kokoajan tietoa netistä niin luulisi että siinä tapauksessa esim. 9/11 on vain vuotanut nettiin ennen kuin se tapahtui, sama koskee kaikkia muitakin sen ennustuksia. Turha tässä on alkaa uskoa että jokin netti ohjelma osaa ”ennustaa”, kyllä ne tiedot löytää kun jaksaa etsiä. Toivoisin kyllä että ihminen löytäisi tai keksisi jotain mikä veisi teknologiamme huomattavasti eteenpäin (a’la Mass Effect :D).

12 01 2009
Ogeli

Heh, ehkä ihmiset löytävät joskus Marsista muinaisen kulttuurin teknologiaa 😀

13 01 2009
Jofuli

Täytyy sanoa, että tuo 21.12.2012 on siitä mielenkiintoinen päivä, että planeetat ovat suorassa linjassa galaksin keskikohtaan nähden. Jotkuthan ennustivat tuona päivänä maan + ja – napojen paikkojen vaihtumisen, joka itsessään vaikuttaisi jo suurina maanjäristyksinä sekä hyökyaaltoina ympäri maailman. (Tämähän on todistetusti tapahtunut ennenkin..)

13 01 2009
shakaali

en ole koskaan käsittänyt miten planettojen paikat muka vaikuttavat napojen vaihtumiseen tai mihinkään muuhunkaan.

13 01 2009
Ewana

Joku täällä mainitsi Nibirun…Jostain luin, että moinen ”planeetta” on huuhaata.
Eli Nibirua ei ole?
Ja eikös tämä Web Botti keksitty joskus 1990-luvulla siihen tarkotukseen, että voitas ennustaa jotai pörssi juttuja?
Katsoin vaan tuossa sunnuntaina jimiltä dokumentin maailmanlopusta jossa selitettiin tästä web botista jne.
http://www.jimtv.fi/nettitv/default.asp?videoID=4070&currentPage=0&liftCategory=1&liftType=0 tuossa on linkki siihen dokumenttiin jos jotakuta kiinnostaa 🙂

13 01 2009
shakaali

ei ole nibirua. se on tosiaan huuhaata. mainittu mm. tähdet ja avaruus lehdessä. muuallakin tosin muistan nähneeni.

13 01 2009
Tartar

ihme höyrypää tuo mies. en tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota, mut erityisesti amerikkalaisilla tämmösistä asioista ”luennoitsijoilla” on tapana suurennella ja vääristää, sekä kertoa ainakin välillä ihan puutaheinää. tuokin mies sanoi mm. että ”juu ei meillä täällä amerikassa ole nälänhätää, mutta muissa maissa on, kuten intiassa ja kiinassa”. siis anteeksi intia ja kiinako ne pahimmat nälänhätäiset maat on? no ehkä amerikkalaisen näkökulmasta, joka ei tiedä mistään usa:n ulkopuolisesta mitään hyvää.
ja tuossa lopussa ärsyttää, että pitää vielä tehdä tästä asiasta poliittinen. ”kirjotin demokraateille ja ne ei tehnyt asialle muuta kuin lähettivät ivallisen kirjeen takaisin”, fiksu luennoitsija ei olis sekottanut hommaan politiikkaa.
meni uskottavuus tuon kymmenen minuutin aikana.

13 01 2009
askelman

menkääpähän Suomalaiselle Kryon foorumille ja etsikää sieltä vastaus 2012 ajasta:

http://www.rosedalebooks.fi/kryon/doc.php?id=53&tila=c

aika mennä uudelle aikakaudelle ja siihen on hyvä meidän kaikkien valmistautua:)

13 01 2009
jup jup

Kristiina, kyllä tiesin sen et se oli päivämäärä. se oli läppä. joka ei ollu hyvä eikä muutakaan mut tulipahan laitettua..

13 01 2009
höpön

pöpönpöppöö

14 01 2009
asdf

Onko mitään linkkiä tuohon ohjelmaan? voiko sitä edes kokeilla?

14 01 2009
kyl

Yksi kysymys: Miten joku tietokone-ohjelma voi ennustaa yhtään mitään? Internethän on ihmisten luoma, neh? Ihmiset kirjoittavat vaikka mitä potaskaa tänne, ja tuossahan etsitään umpimähkään sanoja, joista punotaan ”ennustuksia”, että saadaan rahaa. Tälläiset amerikkalaisten pelottelut ovat tapa yrittää pitää kansa ruodussa. En usko tuota ukkoa, senhän näkee jo naamasta että juoksee rahan perässä.

Mutta joo. Itse en usko, että 2012 tapahtuu mitään uutta tai mullistavaa. Ainut jännä juttu on galaksin linja ja sitä rataa. Uusi aikahan voi tarkoittaa että meidän dna muuttuu ja meistä tuleekin jotain mutantteja 😀

14 01 2009
jeje

jofuli:”Täytyy sanoa, että tuo 21.12.2012 on siitä mielenkiintoinen päivä, että planeetat ovat suorassa linjassa galaksin keskikohtaan nähden. Jotkuthan ennustivat tuona päivänä maan + ja – napojen paikkojen vaihtumisen, joka itsessään vaikuttaisi jo suurina maanjäristyksinä sekä hyökyaaltoina ympäri maailman. (Tämähän on todistetusti tapahtunut ennenkin..)”

Siis ei herran pieksut. En näe millään tavalla loogisena että maapallon navat vaihtaisivat paikkaa. Ja maapallo ei ole koskaan kierähtänyt ympäri. Ellei sitten lasketa Mannerlaattojen liikkeitä jotka eivät ihan päivässä tapahdukkaan.

”crawlereita, jotka tutkivat nettisivustojen sanoja tulkiten tunnetiloja ja näiden pohjalta tulee ennustus.”

Anteeksi nyt vain, mutta mitä v##”ua. Mitenkähän se oikein niitä tunnetiloja tarkkailee. Vai onko minulla piilokamera pistorasiassa?

”Web Bot on onnistunut ennustamaan muutamia suurimpia tapauksia, joihin kuuluu mm. Katrina ja 911.”

Kertokaapa nyt joku että kuinkahan internetistä ennustetaan luonnonilmiöitä?
Joku järki käteen hei. Se on tarpeeksi vaikeaa muutenkin.

humans,guns,War, many day, big explosions, shit happens. Siinä teille ennustus.

14 01 2009
Wespa

”Anteeksi nyt vain, mutta mitä v##”ua. Mitenkähän se oikein niitä tunnetiloja tarkkailee. Vai onko minulla piilokamera pistorasiassa?”

Tunnetiloja mitataan avainsanoilla jotka kuvaavat vahvoja tunteita, esim. ”murha”, ”rakkaus”, ”viha” jne.

14 01 2009
meitsi

eli jos oikein käsitin, niin tämä botti etsii nettisivuilta erilaisia sanoja, ja yhdistää niitä ennustukseksi..? jos siis oikein käsitin..

tietokoneet sylkevät ainoastaan sitä tietoa ulos, jota sinne on kirjoitettu. ja kirjoittajat ovat maailman ihmiset, sinä ja minä ja muut.

heh, samanlaisen botin voisi vaikka kyhätä kirjoittelemaan tarinoita, tai keksimään hauskoja nimiä, se toimisi täsmälleen samalla tavalla kuin tämä ennustajabotti (jos nyt oikein käsitin tämän toiminnan). koodataan botti ottamaan tiettyjä sanoja eri sivustoilta, niin saadaan hauska uusi kutsumanimi tai vaikkapa tarina 😀

maailmassa tapahtuu kaikenlaista, ja botti voi ennustaa sinulle lähes mitä vaan, joten kyse on todennäköisyyksitä, toteutuuko tämä ennustus…

14 01 2009
Tartar

niille, jotka ihmettelevät kuinka tuommonen ennustajabotti voi toimia, koska internetin sisältö on ihmisen kirjoittamaa, tässä hieman selvitystä. ymmärtääkseni sen botin periaate perustuu siihen luottamukseen, että ihmisen ajatuksilla on merkitystä. ohjelma etsii netistä useimmiten toistuvia sanoja ja teemoja, jotka myös on omiaan osoittamaan mistä keskustellaan, mitä ajatellaan ja mitä on siis tulossa. tosiasiassa ajatuksen voima on todennäköisesti huomattavasti merkittävämpi mitä me uskalletaan tunnustaa. ajatuksesta on lyhyt matka puheisiin ja puheista lyhyt matka toimintaan.

15 01 2009
Von Qlippoth

’jeje’ voisi tarkistaa faktat ennenkuin väittää asioita. maapallon napaisuus on vaihtunut satoja kertoja historian saatossa. tästä todistuksena on tiettyina aikoina tiettyyn asentoon asettuneet magneettiset mineraalit kallioperässä.

15 01 2009
jeje

Von Qlippoth:”‘jeje’ voisi tarkistaa faktat ennenkuin väittää asioita. maapallon napaisuus on vaihtunut satoja kertoja historian saatossa. tästä todistuksena on tiettyina aikoina tiettyyn asentoon asettuneet magneettiset mineraalit kallioperässä.

Oho ajattelin koko ajan että tarkoitettiin sitä nopeaa maapallon pyörähdystä

http://www.fmi.fi/kysymyksia/index_8.html
Napaisuuden vaihtuminen on tuhansia vuosia kestävä prosessi. Viimeisin on tapahtunut 750 000 vuotta sitten. Ja lähteessä lukee että haittoja syntyy lähinnä siitä että magneettikompassit ovat toimimattomia.

17 01 2009
VotanGalagtinenAgentti

Toi 2012 on vain suurinpiirtein se aika kun astrologisesti siirrytään kalojen ajsta vesimiehen aikaan. Eli periaatteessa se kuuluisi tonne horoskooppiosastolle koko 2012-läppä. Mut kaikkea omituistakin on ruvennu tapahtuu..

18 01 2009
Janne

Vallankumous?
Pitänee hommata rynnäkkökivääri.

19 01 2009
Venla Virtanen

Kehäpäätelmiä. Jos kerran markkinat romahtaa, ihmisillä on nälkä, mutta paljon aikaa. Niinpä aika muutetaan työksi -> viljellään itse oma ruoka.

Ehkä olisi aika laajentaa kasvimaata, niin ja citykanit saadaan käyttöön.

19 01 2009
venus007

VotanGalagtinenAgentti: Muistan Zeitgeistista nähneeni, että vesimiehen ajalle siirrytään vasta about vuonna 2150..? Elämme jännittäviä aikoja ystävät!

30 01 2009
Votan

Juu maa luulen, et sullon luvut sekasin, ainakin jos Mayojen mukaan näitä tutkitaan: siis tuo yksi baktum (siis yksi jakso, kuten kalojen aika) kestää 3150 vuotta. Mayojen ”tähtitieteen” mukaan nykyinen kalojen aikakausi olisi siis alkanut vajaat 3146 vuotta sitten ja päättyy siis tasan 21.12.2012., jolloin alkaa vesimiehen aikakausi. Siitä liittyykö tuohon vesimiehen aikakauteen sitten jotain ihmeellistä en osaa sanoa. Mutta sen voin sanoa, että oma pääni ainakin on ollut välillä sekoamispisteessä näitä juttuja ”tutkiessani”. Toi informaation tulva on ihan valtava, ja varsinkin paskainformaation, jonka levittäjänä esim. You Tube toimii. Noniin tämä oli vain minun mielipiteeni. Se eräs heppuhan – kun siltä kysyttiin mitä tekisit jos huomenna tulisi maailmanloppu – sanoi, että istuttaisin puun. Joten pidetään kaikki toisiamme kädestä kiinni nyt ja vastaisuudessakin huolimatta mistään. Ja muistakaa yksinäisiä!
%d bloggers like this: