Paholaisen Meri

11 01 2009

Paholaisen meri sijaitsee Japanin kaakkoispuolella olevalla merialueella, 20-35 pohjoista leveyttä, ja 130 itäistä pituutta.

Paholaisen merta voi verrata Bermudan kolmioon, koska Paholaisen merellä on kadonnut normaalia useammin lentokoneita ja laivoja. Paholaisen meri on tullut kalastajien keksimästä nimestä. Virallisessa merikartassa sitä nimeä ei käytetä.

Paholaisen meri tunnetaan myös nimillä ”Aaveiden meri” ja ”Lohikäärmeen kolmio”. Kolmio rajoittuu Bonin-saariin lännessä, Marcus-saariin idässä ja Maariaaneihin etelässä. Siellä sanotaan kadonneet useita laivoja ja lentokoneita. Lentokoneissa on seonneet kompassit ja sähkölaitteisiin on tullut häriöitä tällä alueella. Myös outoja kuoppia ja mäkiä on havaittu meren pinnassa. Kaikkein ihmeellisin havainto on ehkä Valkoinen vesi. Myös Bermudan kolmiossa on havaittu valkoista vettä. Katoamisia sattuu eniten Iwo Jiman ja Marcus-saarien välillä.

Viranomaiset ovat julistaneet Paholaisen meren vaara-alueeksi. Kalastajat ovat kammonneet Paholaisen merta uskoen, että siellä asuu paholaisia, hirviöitä ja henkiolentoja, jotka sieppaavat varomattomien laivoja ja lentokoneita. Olosuhteet muistuttavat Bermudan-kolmiota.

Artikkelin kirjoitti Cafi ja sillä osallistuttiin Paranormaali Blogin artikkelikilpailuun.

Lähteet:
http://wikipedia.org/wiki/Paholaisen_meri

http://juplin.net/myytit/oudot_voimat/bermudan_kolmio.php

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

28 responses

11 01 2009
julle

Kyseiseen mereen liittyy myös ufotapauksia.

11 01 2009
Huiiii

Valkoista vettä.. 😀 Mitähän se voisi olla? Ehkä maitoa tai..?

11 01 2009
Wespa

Itselleni tuli mieleen meren vaahtoaminen. Ehkä vaahto on vaan ollut niin tiheää, että on näyttänyt valkoiselta vedeltä. Jotain muutakin voi toki olla kyseessä.

11 01 2009
Totuus

Olis hyvä jos joku ohjelma alkais missä ihan kunnolla tutkittaisiin asiaa paikan päältä. Mut jos tää pitää paikkaansa niin onhan siellä sitten vaarallistakin..

11 01 2009
Cafi

🙂 lisäsitkin tämän jo

11 01 2009
?

Kieliopillisesti aika huonoa tekstiä. Hieman vaikealukuista tuon toistelun takia.

11 01 2009
Cafi

Eihän tämä kisan aihe ollut oikeinkirjoitus, vaan kirjotelma?
Ja kumminkin semmosta tekstiä, että sitä pystyy lukea.

11 01 2009
ipax

Eikai tos ainakaa mun mielest ollu mitää nii suurii kirjotusvirheit et siit pitäsi rupee vinee.. Iha hyvi mä sain selvää ja mitää kohtaa ei tarvinnu lukee uuestaa. Oli tosi mielenkiintone ja jos tämmösii tulee lisää nii hyvähyvä. 😀

11 01 2009
gh0stb0y

Oliko niin ettei kartalla pitäisi näkyä Bonionsaaria? Kyllä mun kartastossa löytyy!

11 01 2009
Möö

Aaveiden merta ei löydy jutun mukaan kartasta, Boninsaarista ei puhuttu mitään. Vai olenko sokea…?

Minusta ihan riittävän selkeä juttu, eikä ollut mitään ongelmaa ymmärrettävyyden kanssa. Ja ennen kaikkea mielenkiintoinen aihe, hyvähyvä!

11 01 2009
Cafi

Mikä boninsaari? 😀

11 01 2009
Möö

Pfft. Typopoliisit liikkeellä… 😀

11 01 2009
space ace

wespa.. löysin mielenkiintoisen spiritismipelin.. tosin se ei kyllä ole kovin aito mutta eipä se mitään tässä siis linkki : http://www.viralworld.co.uk/askthespirits2/

11 01 2009
Haukka

”Paholaisen merta voi verrata Bermudan kolmioon, koska Paholaisen merellä on kadonnut normaalia useammin lentokoneita ja laivoja.”

En tiedä Paholaisen merestä, mutta Bermudan kolmiolla ei ole kadonnut mitenkään merkittäviä määriä enempää laivoja taikka lentokoneita, kuin muillakaan merialueilla. Bermudan alue on tosin erittäin vilkas lento- ja laivaliikenteen suhteen mutta suhteutettuna liikenteen määrään katoamisia on tapahtunut ihan tavallisia määriä.

”Myös outoja kuoppia ja mäkiä on havaittu meren pinnassa.”

Aaltoja? 😀 Vakavasti ottaen: voivat olla pyörteitä.

”Kaikkein ihmeellisin havainto on ehkä Valkoinen vesi. Myös Bermudan kolmiossa on havaittu valkoista vettä.”

Eikö kukaan ole osannut ottaa pienen pientä näytettä tästä valkoisesta vedestä ja viedä sen analysoitavaksi?

11 01 2009
Timo

Minust tota oli ihan hyvä lukea ainaki, ja jännä mesta. Oon luullu aina että Bermudan kolmio on vaan ton tapanen.

11 01 2009
Cafi

Haukka, Bermudan Kolmiosta nimenomaan on kadonnut niitä laivoja ja lentokoneita paljon? Katselen tarkemmin.

Ja nuo mäet, ovat varmaankin olleet paikoillaan, eli aallothan eivät tietääkseni pysy paikallaan, vaan menevät tuulen mukana.

”Bermudan kolmi on alue, jolla on väitetysti tapahtunut huomattavan paljon laivojen ja lentokoneiden katoamisia.” lainaus wikipediasta.

11 01 2009
Cafi

Katsele tarkemmin*
korjaan edellisessä kommentissani.

11 01 2009
Cafi

Ja vielä pieni lisäys
Haukan kommenttiin:
”Eikö kukaan ole osannut ottaa pienen pientä näytettä tästä valkoisesta vedestä ja viedä sen analysoitavaksi?”

jos nuo ovat tapahtuneet katoamisen loppuhetkillä, kun lentäjät ja kapteenit laivoissa alkavat siihen radioon kertomaan, että jokin on vialla. Ja sitten kun tutkijat tarkastavat veden katoamisen jälkeen, niin se on normaalia jne.
Että se vesi valkaistuu sen ns. ”sieppauksen” vai mikä lie onkaan, nii ajaksi.

12 01 2009
Kanki

Jostain dokkarista taisin joskus bongata sen, että bermudan Kolmio ja tää kyseinen ”paholaisen meri” ovat melkolailla vastakkaisilla puolin palloo.Kiintoisa pointti.

12 01 2009
kabanossi

ihan hauska teksti, kiva tietää tälläisistä!
loppuipa ufolässytykset onneksi, niin jaksaa taas näillä sivuilla käydä ! 🙂

14 01 2009
Kridfick

Kuulin koululla huhuja tästä Bermundan kolmiosta.. Itse olin aivan ulapalla asiasta, sillä en ollut koskaan kuulltu mistään tämän tapaisesta. Mutta nyt luettuani pari artikkelia alkoi tämäkin kiinnostaa kaikkin kummitusten ja olioiden lisäksi. Heh. Aika ihmeelliseltä kuulostaa, kun miettii että tuolla alueella laivojen ja lentokoneiden tutkat yms. laitteet sekoavat kummallisesti.

14 01 2009
Kridfick

*Bermudan.. [Osaankirjoittaa.com]

15 01 2009
SalaHyena

Itse en huomannut mitään kirjoitusvirheitä, luin tekstiä täysin sujuvasti.

Mutta asiaan.

Paholaisen meri on melkein täysin vastakkaisella puolella maapalloa Bermudaan verrattuna. Näin Bermudasta dokin, ja siinä epäiltiin josko maapallon keskipisteessä toimi äärimmäisen pieni musta-aukko, niin pieni, että se ei voi edes imeä maata sisäänsä.
Tämä johtaa magneettisiin häiriöhin, jotka aiheutuvat ko. alueilla. On myös epäilty, että musta-aukko ”sylkee” imemänsä materian ulos ”valkoisen aukon” kautta. Tästä johtuu, kun puhutaan mustista aukoista,termit Siirtopari, Aukkopari, eng myös NegTwins(negative twins).
On siis päätelty, että tuo Valkoinen olisi paholaisen merellä ja Musta Bermudassa.

15 01 2009
Möö

SalaHyena, hirmusen mielenkiintosia ”faktoja”. Nämä on äärimmäisen kuumottavia juttuja ja ärsyttää, kun niihin ei varmaan koskaan tule saamaan selitystä. Tällä tavalla meitä kiusataan! 🙂

16 01 2009
555+111

tod.näk selitys on pohjasta nousevat kaasukuplat(metaani), jotka voivat upottaa isojakin paatteja, ja sekoittaa letokoneiden mittareita ja pudottaa niitä…

20 01 2009
huumonen

hä?

23 01 2009
Laama

Joo itekki kattona samaisen dokkarin ku Salahyena ja meinasin siitä kirjottaa, mut oli näemmä joku nähnykin saman. Mielenkiintoinen oli kyllä tää dokkari ja valkoisia ja mustia-aukkojahan on olemassa, se tiedetään. Musta-aukko imee materian ja valkoinen työntää ne ulos. Noh maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

25 01 2009
norrE

bravo.
%d bloggers like this: