Ohjelmakatsaus

4 01 2009

Tv:ssä pyörii nyt Paranormaaliin aiheeseen liittyen, tässä pieni katsaus tämänhetkisiin tv-ohjelmiin.

Riivatut Talot Lauantaisin kello 22.00 Subilta

Brittiläisen realitysarjan jokaisessa jaksossa vieraillaan yhdessä eurooppalaisessa rakennuksessa, jossa väitetään kummittelevan. Juontaja Yvette Fieldingin johtamalla kuvaustiimillä on 24 tuntia aikaa yrittää todentaa, tapahtuuko paikalla paranormaalia toimintaa.

Paranormal State  Sunnuntaisin kello 22.00 Tv VIISI

Ohjelmassa seurataan viisihenkisen tutkijaryhmän, Paranormal Recearch Societyn (PRS) tutkimuksia selittämättömien ilmiöiden parissa. Yhdysvaltojen maineikkaimmat tutkijat kuvaavat ja nauhoittavat yliluonnollisia tapahtumia ja pyrkivät selvittämään ilmiöiden alkuperän. Ryhmällä on apunaan myös meedioita ja psykologeja, jotka antavat oman tulkintansa kummitustalojen tapahtumista, poltergeist-ilmiöistä ja henkisten olentojen olemassaolosta.

Destination Truth – Totuuden perässä Sunnuntaisin kello 20.00 JIM

Sarjassa seurataan paranormaalien asioiden tutkijaa Josh Gatesia työssään. Maailmanmatkaajana ja innokkaana totuuden etsijänä, Gates vierailee kohteissa, joissa on havaittu yliluonnollista aktiviteettia ja pyrkii selvittämään, mikä on totta ja mikä tarua.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

8 responses

4 01 2009
Totuus

Riivatut Talot = Maailman huonoin paranormaaliiheihin asioihin liittyvä ohjelma.
Kaikki asiat tapahtuu tilaustyönä,kun esim. pyydetään jotain merkkiä joka yleensä on jonkinlainen koputus. Ei vakuuta

4 01 2009
Hmm
4 01 2009
Totuus

Täysin feikki sarja toi Riivatut Talot. Huijareita. Aivan säälittävää yritystä niiltä

5 01 2009
Korn

Myös Paranormal State tuntuu olevan melkoisen näyteltyä huttua. Pari jaksoa olen jaksanut katsoa ja vakuutti tasan yhtä paljon kuin tämäkin. Se kotimainen ohjelma oli todella hyvä. Piiri taisi olla nimi.

5 01 2009
eveimmonen

Itse en tykkää Riivatuista taloista laisinkaan. Yhden jakson taisin katsoa, mutta täyttä huuhaata koko ohjelma..

5 01 2009
eveimmonen

Jos jollakulla tulee mieleen joku sarja, mikä pyörii, olisi kiva jos ilmoittaisitte siitä minulle, jotta voin lisätä sen tuohon listaan 🙂

5 01 2009
Ja taas

Harmi, että TAPS loppu. Paras näkemäni haamu ”reality” sarja.

Riivatut talot, naurettava, derec todistettu huijariksi, ihme kuin kerto epäilyttävän paljon informaatiota kohteesta, nykyään hän kertoo ihan outoja juttuja jonka jälkeen töösän alakulmaan tulee laatikko jossa lukee, että ”ei ole todistettu/ei löydetty arkistoista” tjsp. Havainnot jäävät pölypalloihin ja koputuksiin. Hauska kun yksi niistä ”tutkijoista” sanoo aina, että ”tämä on pahin paikka missä olen ikinä ollut”.. aina.

Piirissä oli enemmän historiaa ja siin oli suurimmaksi osaksi sellasita et missäkin paikassa tuntuu surua ja iloa, myös meedion väittämiä verrattiin tositapahtumiin. Ihan OK

Totuuden perässä: Joskus tullut katottua.. En tiedä mitä sanoisin, varmaan ihan hyvä.

Paranormal State: Jahas, ehkä olen kuullut jostain… : p pitääpä ottaa selvää.

6 01 2009
gh0stb0y

Toi Totuuden perässä ohjelma on paras mitä oon koskaan nähny! Piirit, Riivatut talot ja TAPSit yms. on ihan kakkosia verrattuna Totuuden perässä sarjaan 😀
%d bloggers like this: