Ufoparvi Koreassa, Meksikossa ja USA:ssa

27 12 2008

Muutama kiinnostava videoklippi. Kiinnostavin videoklipeistä on mielestäni Meksikossa kuvattu video, jossa näkyy useiden ufojen ryhmä. Ilmapalloselitys on mielestäni pois suljettu mahdollisuus kyseisessä tapauksessa, koska kohteet liikkuvat eri suuntiin. Normaalien ilmapallojen tapauksessa kohteet liikkuisivat samaan ilmansuuntaan tuulen mukana.

Aiheeseen liittyen voitte lukea myös uutisen tapauksesta, jossa tutkassa näkyi 30 ufon parvi. Puolustusministeriö käski kuitenkin tutkapäällikköä olemaan asiasta hiljaa.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

33 responses

27 12 2008
Fobia

kertakaikkiaan upeaa materiaalia. Nuo parvet on suunnatoman suuria.
Joko se kansa alkaisi uskomaan että hallitus on pahin asia meidän elämässämme, kaikki tiedot kohta, mitkä tulee julki, on muuteltu, tai ne ei tuu ollenkaan julki. Obama sais alkaa pikkuhiljaa paljastaa totuuksia, eikä vaa istua tyhjänpanttina.

-fobia

27 12 2008
Z-X

Tulikärpäsiä.

27 12 2008
Ogeli

Ihmeellinen ilmiö tosiaan. Olivatko nuo pallot sitten ilmakehässä vai kuinka?

27 12 2008
JP

Meksikossa kuvattussa videossa saattaa kyseessä olla korkealla lentäviä lintuja, kuten esim. lumihanhia.
Lentävät kyllä melko korkealla, mutta vaaleat linnut saattavat loistaa kirkkaalla auringon valaisemalla tavalla juuri tuolla tavalla. Myös parvimuodostelma voisi viitata lintuparveen. Kameran zoomi ei vain tahdo tarkentaa riittävän tarkasti ja mitään lintuparveen viittavaa ääntä ei kuulu.
Mutta olen sitä mieltä, että kyseessä on korkealla lentävä lintuparvi.

27 12 2008
Henkonen™

Sääli että lähes kaikki kuvattu materiaali on aika surkean laatuista 😦

27 12 2008
Henrik

jos linnut lentävät parvessa ne eivät vaihda paikkaa sivuttain vaan lentävät tikku suoraa!

Selvästi 20 levtokyvytöntä pingviiniä lensi taivaalle 50 ledivalon valaisemana

27 12 2008
Mörkö

Mää näin edellispäivänä yhen tommoson oranssin pisteen joka pyöri oudosti ympyrää!

27 12 2008
Jay

vai että hanhia xD on se kumma kun aina pitää keksiä joku ”järkevä” selitys asioille..

27 12 2008
Soda Stream

näitä ufojuttuja kyllä piisaa.. noh miten tuon nyt ottaa.. emme yleensä vain pysty kuvittelemaan että olisi ufoja, mutta jos ufot tuolla taivaalla lentävät miksei tule vaikka käymään :oo tai jos he tarkkailevat ilmasta maapalloa ja aikovat räjäyttää sen 😦 no ei mutta en itse usko ufo tarinoihin..

27 12 2008
cursedmind93

muistuttasin et ufo on lyhynne sanoista unidentified flying object eikä se tarkoita alienia

27 12 2008
JP

Henrik: tiedoksi vain, että linnut vaihtelevat paikkaa ja lentoreittiä parvien sisälläkin. Vaikken mikään lintuasiantuntija olekaan, niin sen verran olen kuitenkin parvessa lentäviä lintuja nähnyt.

Jay: mielellään etsin ensimmäiseksi järkeviä selityksiä, kun taas alan suu vaahdossa väittää kyseisiä heikolla kuvanlaadulla kuvattuja palloja maan ulkopuolelta saapuviksi olennoiksi.

elikkä itse olen edelleen lintujen kannalla…

27 12 2008
Kakara

Todennäköisesti siellä lentävän hörvelin sisällä on jonkinlaisia ötököitä ohjailemassa jollei sitten nuo ole vain jotain kuvaus aluksia tai jotain mittaajia,.. en tiedä mitä ne humanoidit oikein niillä tekee, mutten kuitenkaan usko että niillä olisi jotain pahaa mielessä. nehän ovat todennäköisesti älykkäämpiä kuin meikäläiset ja pitävät varmaan sen vallanhimonsa kurissa toisin kuin ihminen. Uskon että ”he” vain tutkivat meitä ja ovat varmaan tehneetkin sitä jopa muutamia satoja tai jopa tuhansia vuosia. Eivätkä ne ole tehneet meille vielä mitään hirvittävän väkivaltaista.

27 12 2008
Comment Sam

Näin kesäkuussa 2006 tismalleen samanlaisen
parven kirkkaita palloja Helsingin yllä. Niitä oli n. 15 ja ne
lensivät parvessa vaihdellen suuntaa. Oli kirkas kesäpäivä
eikä niitä meinannut huomata ennenkuin katsoi suoraan
päin. Tähtiä tai kuuta en erottanut taivaalla.
Varmasti joku muukin on ne nähnyt. Mielestäni ne eivät voineet
olla lintuja koska ne vaikuttivat valaisevan.
Elämäni vakuuttavin ufokokemus tähän asti.

27 12 2008
Wespa

Täytyy kyllä vastata tuohon JP:n lintukommenttiin omalla näkemykselläni. On kyllä harvinaisen pyöreitä, isoja, nopeaan liikkuvia ja kiiltäviä lintuja. Mikä laji mahtaa olla kyseessä? On totta, että lintuparvien sisällä linnut vaihtavat paikkaa (lentäen kuitenkin samaan suuntaan), mutta en ole koskaan nähnyt, että yhtäkkiä osa linnuista (ja vielä usempikin) lähtisi lentämään vastakkaiseen suuntaan. Omasta mielestäni linnut lent’v’t myös hyvinkin enemmän tiheässä ja muodostuneemmassa kuviossa kuin tuossa Meksikon tapauksessa.

27 12 2008
kyl

… ette oo tosissanne? UFOja? Nuo piskuiset pallot jotka näyttää vesipisaroilta autonikkunassa :DDDD Well, uskoo ken tahtoo. Itseäni nuo vain naurattavat, näyttää surkeelta ja tekaistulta… Näyttää niin tökeröltä, ja suurinpiirtein samaa pätkää näytetään koko filmin ajan.

27 12 2008
Fobia

Ei linnut yleensä lennä noin sekalaisissa muodostelmissa. Ja nuo näyttää jotenkin hohtavan, ja muutenkin ei muistuta ollenkaan lintuja, ja sitten tuossa lopussa on sama video mustavalkoisena, niin ”esineiden” takana menee vana.
Eli itse poissulkisin linnut, ja ilmapallot ainakin.

-fobia

27 12 2008
(Vaaditaan?)

No onhan se nyt selvää, että sitä elämää on muuallakin kuin maapallossa. Ei kaikki pyöri aina meidän ympärillä!

Ja mitä tulee noihin palloihin eli ”lintuihin”, niin aika h*elvetin isoja ja folioon käärittyjä ”munahaukkoja” saavat olla, että noin loistavat. Lisäksi itseä ihmetyttää liikeen lisäksi erityisesti niiden nopeus. Nuo näyttävät olevan ns. korkealla, jolloin meidän silmään pienempikin liike tarkoittaa paikan päällä korkeuksissa melkoista hehtaaritason hyörimistä.

27 12 2008
Totuus

OtuSENAI, ufoja valitettavasti on. Jos et sattunut tietämään mikä ufo on niin kerronpa sinulle. Unidentified Flying Object = UFO
Ja sepä taas tarkoittaa Tunnistamatonta lentävää esinettä. Että tiedoksesi vaan UFOt eivät pelkästään ole niitä lentäviä lautasia jota kuvittelet. UFO tarkoittaa kaikkea lentävää jota ei voida tunnistaa.

28 12 2008
Henrik

Veikkaan että olivat jotain isoja ilmapalloja täynnä heliumia tai muuta ilmaa kevyempää. Jotka oli käsitelty jollain lakan tapaisella että ne kiiltäis valossa yms.

No on se kyllä kummaa ku nyt tulee vasta tälläsiä LINTU kuvia parvia, vai onko maailma täynnä tylsistyneitä ihmisiä jotka feikkaavat näitä minulla itselläni ei riittäisi potentiaalia tehdä jotain tämäntapaista,

USA voisi kustantaa kaikella rahalla mitä se laittaa armeijaan USAN kansalaisille digikamerat ja halvat kaukoputket teippiModilla, jopa tulisi kunnonlisia ufo havaintoja. 🙂

28 12 2008
Wespa

Haluatko Henrik selventää miten heliumpallot lentävät tuulen vastaisesti vastakkaiseen suuntaan?

28 12 2008
kärmes

jos ne on vastakarva palloja..=)

28 12 2008
kärmes

niska ihan kipee ku taivaalle kurkin eikä mitään näy..harmittaa:(

28 12 2008
Henrik

jotai ufoi ne on

29 12 2008
Ada

Z-X eikös tulikärpäset oo aika pieniä tollasee taivaasee? siis siihen jos me OLIS ollu tulikärpäsiä ne ei ois näkyny. ne on ufoja

29 12 2008
Ruby

Ufoja, eli Unidentified Flying Objects.

29 12 2008
M@im@

No lol noi ’ufot’ näyttää pikemminki vesipisaroilta ikkunassa.

29 12 2008
jehabi

Menkää ulos ja kattokaa luoteeseen mä nään vilkkuvan tähden!
kuuluuko niiden vilkkua!!!

29 12 2008
jehabi

ja nyt se liikkuu!

2 01 2009
Tapani

No nyt ne menivät Voikkaalle!

http://tinyurl.com/89zdq6

Mitä nuo ovat? Meteoreja ne eivät ole.

7 01 2009
Mikuyavi

Nuo näyttävät minusta ilmiselville saippuakuplille… ja kun tuossa videossa selostava mies sanoo että ne hiljalleen katosivat, eli saippuakuplia jos olivat niin poksahtivat. XD

8 01 2009
Naanaa

”Tuhannet juhlijat luulivat minikokoisia kuumailmapalloja ufoiksi ja ruuhkauttivat ufopuhelimet hätäsoitoillaan Saksassa. Soittajat olivat varmoja, että ufot olivat päättäneet vallata Maan uudenvuodenaattona. Kiinassa valmistetut paperipallot olivat Keski-Euroopassa tänä uutena vuotena suuri hitti. Ne kohoavat taivaalle pienen polttimon avulla ja leijailevat taivaalla, kunnes palavat.”

Ettei saattaisi olla samanlaisia paperipalloja? Välillä kannattaa olla hiukan skeptinen.

13 01 2009
Blasphemer

Tuossa 1:29 alkavassa pätkässä on ainakin aivan selvästi muuttolintuparvi. Olen itse useasti nähnyt aivan vastaavia lintuparvia. Koko ja muoto viittaavat selvästi siihen. Tarkempaa lajia en lähde arvailemaan, mutta mitä ilmeisemmin nuo ovat hanhia.

22 01 2009
Nina

0:55 kohasta eteepäi näyttää saippuakuplilta 😀
%d bloggers like this: