Joulukalenteri 2008 – Luukku 16

16 12 2008

Luukku 16

Tässä luukun kuusitoista kokemukset.

Frost kirjoitti:

Näin viime viikolla jotain todella outoa. Näin todella ison ja kirkkaana hohtavan valopallon. Erikoisin asia oli se, että näin sen sisällä talossamme paljain silmin. Olin istunut hyvän tovin olohuoneessa läppärin ääressä, kun tuli vaan tunne, että nyt pitää katsoa ympärilleen ja olla varovainen. Näin valon eteisessämme. Sisimmässäni tunsin pelkoa, mutta jotenkin en halunnut näyttää sitä ulospäin.

Istun sohvalla ja yritin rauhoittua, mutta se valo katosi. Tätä kesti hädintuskin kymmentäkään sekuntia, mutta olen edelleen ymmälläni asiasta. Tässä samaisessa talossa on näkynyt runsaasti kirkkaita valoja ja vilkkuvia valoja. Nämä valot yleensä peittävät kokonaisen huoneen, eivätkä ole kotoisin ”normaalista” valon lähteestä. Huoneeni ikkunastakin on näkynyt sininen valo, joka seilasi ikkunassa edestakaisin. Myös talomme yläpuoletla kuuluu usein hurinaa ja toisinaan punainen valo kuultaa ikkunasta sisään.

Tänä aamuna sattui toinen erikoinen asia. Olin menossa vessaan ja yhtäkkiä jokin sammutti vessasta valon. Katkaisija oli kyllä päällä. Sanoin isälleni, että lamppu paloi. Isäni ei kuullut sitä, vaan itse meni vessaan ja kappas, lamppu kyllä syttyi tällä kertaa. Katsoin ihmeissäni ja äitini tokaisi, että ”taidat vaan olla niin sähköinen tyyppi”.

Mimmu kirjoitti:

Viime kesän alussa olimme kaverini kanssa juttelemassa joenrannalla olevalla rakennuksella. Aikamme olimme siellä jutelleet ja yhtäkkiä kuulimme kumpikin useaan otteeseen pikkuisen tytön äänen huutavan nimiämme. Katsoimme ympärillemme moneen suuntaan, mutta ei siellä näkynyt ketään. Silloin ihmettelimme, että ei kai kukaan niin pieni tyttö (arvelimme äänen perusteella tytön iäksi n. 3-5v.) tiedä nimiämme, saatika sitten menisi piiloon, kun etsimme häntä. Parin päivän päässä olimme samassa paikassa tämän saman kaverini kanssa ja lisäksemme mukana oli myös toinen kaverini. Istuimme siellä juttelemassa ja samassa kuulimme jälleen saman tytön äänen huutavan nimiämme. Tosin nyt tämä ”uusi kaverimme” ei kuullut yhtään mitään. Jälleen kerran jäimme vain avuttomina pyörittelemään päitämme ja etsimään ”huutajaa”.

Itselläni on nyt kahden viikon ajan ollut aina välillä koulussa tunnilla tunne, että nyt pitää laittaa puhelin äänettömälle. Koulussamme jos puhelin soi tunnilla, se varikoidaan loppupäiväksi. Seuraavalla tunnilla tai sitä seuraavalla puhelin on sitten alkanut soimaan taskussa. Yleensä minulle ei soita kukaan kesken koulupäivän, tai ylipäätänsäkkään. Onneksi kuitenkin olin totellut ”sisäistä ääntäni” ja laittanut puhelimeni äänettömälle.

Hybridfriend kirjoitti:

Olimme saksalaisen mieheni kanssa syyskuussa tavanomaisella Saksanreissulla autolla. Trier’issä tapasimme mielenkiintoisen naisen, joka sanoi olevansa hybridi. Hän kertoi, että hänen isänsä on toiselta planeetalta ja äitinsä on tavallinen Maan ihminen. Ensin vähän oudoksuin ajatusta, mutta…

Hän syntyi Ruotsissa. Lääkärit kertoivat vanhemmille: ”Lapsi on terve ja kaunis, mutta… me emme tiedä mikä hän on. Hänellä ei ole sukupuolta. Voitte kasvattaa hänet miten haluatte… pojaksi tai tytöksi.” He päättivät kasvattaa hänet pojaksi.

12-vuotiaana hän alkoi muistuttaa enemmän ja enemmän tyttöä. Lääkärit tutkivat häntä ja todettiin, että hänellä on kohtu ja kaikki naisen ”vehkeet” sisällään. Hänelle tehtiin leikkaus ja hänestä tuli tyttö, Julia. Samoihin aikoihin Julia sai ensimmäisen kontaktin ”oikeaan isäänsä” toiselta planeetalta. Sen jälkeen hän on käynyt ”siellä” ja kontakteja on silloin tällöin.

Julia on elänyt naisen elämää ja hänellä on 18-vuotias lapsi. Tällä hetkellä hän on kuitenkin naimisissa naisen kanssa Saksassa. Julia on siis lesbo. Vai onkohan kuitenkaan, kun oli alunperin poika?

Hän on kaunis ja naisellinen, mutta samalla poikamaisen näköinen sekä hyvin pitkä (yli 190 cm). ”Oikea isä” on myös pitkä, yli 250 cm.
Mitähän tästä ajattelisi? Pidän Juliasta kovasti ja hänestä tuli minulle oikein hyvä ja lämmin ystävä. Onko hybridejä olemassa? Onko Suomessa tavattu hybridejä? Toivoisin, että joku tutkija voisi kertoa minulle, voiko tälläista olla. Kaikkea muutakin jännää tapahtui Julian kanssa Saksassa.

Tia kirjoitti:

Olin varmaan 5-6v ja vanhempani olivat silloin vielä yhdessä. Asuimme edellisessä talossamme, joka oli rivitalo. Nukuin äitini ja isäni välissä heidän huoneessaan enkä saanut unta. Sitten ykskaks aloin näkemään, että verhojen ja oven, joka oli auki, takaa tuli jotain hahmoja. Ne olivat samantapaisia, kuin Egyptin jumalat (esim ihminen, jolla on härän pää) ja en tiedä onko tämäkin Egyptistä: nainen, jolla oli hiusten tilalla käärmeitä. Ne kävelivät huoneen perällä oven ja verhojen taakse ja sitten katosivat. Liikkuessaan he katsoivat minua.

Elina kirjoitti:

Kerran kun ystäväni oli yökylässä luonani, olimme menneet nukkumaan aamuyöstä. Hieman ennen auringon nousua, heräsimme kumpikin kamalaan jysäykseen. Emme huomanneet mitään erikoista, muuta kuin DVD-kotelon, joka oli vielä nukkumaan mennessämme kirjahyllyssä. Pointtini tässä on: 1 DVD-kotelosta ei voisi kuulua niin kovaa ääntä pudotessaan. 2 Kirjahyllyni on toisessa päässä huonetta ja DVD-kotelo oli päämme vieressä, kun heräsimme. DVD-kotelon olisi pitänyt lentää vaakasuorassa toiseen päähän huonetta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

18 responses

16 12 2008
Riku

Hybridi? 😀 Eiköhän se totuus ole kumminkin tämä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Intersukupuolisuus

Hybridi on kahden eri lajin risteymä, eli on sanomattakin selvää ettei tämä Julia sellainen ole. Sinä olet kumminkin kaikesta päätellen ikäsi puolesta ainakin 30v+ oleva nainen, joten voi vain ihmetellä ettet ole tietoinen geenimutaatioista, josta esimerkiksi Downin syndrooma ja lukemattomat muut sairaudet johtuvat. Tämä menee samaan kategoriaan.

Täyttä shittiä tämä koko joulukalenteri ylipäätään. Pelkkiä lapsenuskoisia ihmisiä täynnä, jotka eivät osaa/pysty/halua kyseenalaistaa mitään. Tavallisten asioiden pakonomainen selittäminen yliluonnolliseksi on trendinä monessa tarinassa – osa myöskin selvästi keksittyjä.

16 12 2008
Gamma

Tuo hybridi-tarina kuulostaa tutulta, mutta en nyt muista miksi. On mahdollista, että tällaisen henkilön kirjoittaja onkin tavannut, joka väittää olevansa hybridi. Näitä tunnetaan maailmasta muutamia. En tiedä kuka tämä olisi, nimeä ei löydy netistä kuvauksen perusteella. Minkäänlaisia todisteita en muista kenenkään edes yrittäneen tarinoilleen esittää.

Samantapainen juttu tuli Skepsiksen palstalle, joskin olen lähes varma ettei tämä kuvaus sen takia tutulta kuulosta: http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=258357

16 12 2008
humpuukimaakari

Eiköhän sitä nyt ole tullut törmättyä vaan ihan tavalliseen huomionkipeään hölmöön. Kahtokaa ja ihailkaa mua, oon erilainen kuin muut, ihan oikeesti, vieläpä sieltä, mitä en näytä. 🙂

Ei millään pahalla, kuulemma hermafrodiittieja on olemassa.

16 12 2008
lulzis

”Kaikkea muutakin jännää tapahtui Julian kanssa Saksassa.” En voi mitään sille että mieli vääntää tuon lauseen jotenkin kaksimieliseksi 😀

16 12 2008
JaakkoTapola

Menee vähän överiksi 🙂 Kannattaa tutkituttaa pää ja käydä hakemassa jotain apua harhoihinsa ja kuvitelmiinsa. Joku näkee jotain valoja, ja joku uskoo jotain saksalaista hörhöä. Tai ruotsalaista. Suomalainen itsetuntokin tuppaa olemaan vähän sen kaltainen, että kaikki ulkomaalaiset. etenkin USA:laiset, saksalaiset, ranskalaiset ja nämä ’suurvaltojen’ kansalaiset nähdään jotenkin parempiarvoisina, ja kunniallisemepina kuin muut. Eikä tarpeeksi kyseenalaisteta heitäkään. Ja innostus tavata ja tutustua tälläsiin ihmisiin on suurta. Suomessa jos tollasta joku puhuisi tarinankertojalle, niin varmaan ehdottaisi psykiatriselle osastolle menemistä.
Mun kaverilla esimerkiksi todettiin psykoosi, ja hän kertoi nähneensä erinäisiä valoja seinillä. Itsekin oon unenpöpperöissäni nähnyt kaikennäkösiä asioita, enkä niitä tosissani ota.

16 12 2008
Frost

Ai että mullakin olis joku päässä vialla? Just -.-’

16 12 2008
A-E

Hybridfriend:kin tarina oli hauska:D

16 12 2008
ufo

eikö tänne tanan sivuille tule enään muuta kuin näitä tarinoita

16 12 2008
Asd

Joulukalenteri’han tämä vain on 😉 ja Tia taisi nähdä unta

16 12 2008
hg

Tian tarina tuo mieleen Antiikin Kreikan mytologian. Sielläkin taisi olla muistaakseni joku nainen, jolla oli hiusten tilalla käärmeitä? En ole perehtynyt sen tarkemmin mytologioihin, mutta tuli kuitenkin mieleen.

16 12 2008
hg

Ja ihminen, jolla oli härän pää…? -> Minotaurus? Sekin Antiikin Kreikan mytologiaa. Ettei vain olisi tullut luettua jotain mytologiakirjaa iltasaduksi?

19 12 2008
Pörrrrriäinen

Mä tykkään joulukalenterin kokemuksista todellla paljon…. mä luen niitä menlkein joka päivä… Ja toi Tian kirjottama kokemus oli aika kiinnostava… 🙂

19 12 2008
Tota...

tossa hybridi jutussa on kaikella todennäkösyydellä kyse intersukupuolesta. Lapsella on siis syntyessään ”epäselvät” sukupuolielimet. Ennen ”interit” on usein leikelty tytöiksi mikä on aiheuttanut paljon kärsimystä näiden ihmisten elämään(miettikää jos teidän sukupuolielimet silvottaisiin). Eli ei mitään ihmeellistä tuossa tarinassa.

20 12 2008
Albus Dumbledore

Kyllä toi ”Muinainen Egypti”- shitti on sama vaiva kun mullakin – valveunet. Se on unihäiriö, jossa aivot eivät tunnista ihmisen heränneen, ja näin unesta tulee heräyksen jälkeen kaikkia mökkeleitä oikeaan todellisuuteen. Koetapa koskettaa niitä ukkoja, ne katoaa kuin savu ilmaan. Ennen pelkäsin, en enää.

Ja toi hybridijuttu on sitten meidän rasavillin Potterin pojan hulvaton huijaus. Hän kun otti monijuomalinetä saadakseen Hermionen vartalon ja päätti vähän hupailla pilaamalla kymppiluokan Hermionen katu-uskottavuuden. Voit unohtaa tarinan, Jästi.

22 12 2008
Ghost Hunter

Toi hybridi juttu jai mietityttaan.. Ja Tian juttu oli outo..Kreikan mytologian hahmot hyppii verhojen takaa? xD Haranpainen taisi olla Minotauros ja karme hiuksinen oli tietenkin Meduusa. (jos se olis ollu oikee Meduusa, Tia jo patsas xD)

23 12 2008
tomi

esim ihminen jolla on härän pää… ooks tienny et se ei oo mikään egyptin jumala vaan muinaisen kreikan xDD

23 12 2008
tomi

^ eikä se oo ees jumala vaan minotaurus joka syö ihmisii iltapalaks :D:D

13 01 2009
Unnamed

Jaa a.. Kukakoha on ”Hybridiä” tuupannu… JA MINNE?
%d bloggers like this: