Paranormal State – Kanava viisi

11 12 2008

Paranormal State
Sunnuntaisin klo 22.00 (30 min).

Kanavalta viisi tulevassa ohjelmassa seurataan viisihenkisen tutkijaryhmän, Paranormal Recearch Societyn (PRS) tutkimuksia selittämättömien ilmiöiden parissa. Yhdysvaltojen maineikkaimmat tutkijat kuvaavat ja nauhoittavat yliluonnollisia tapahtumia ja pyrkivät selvittämään ilmiöiden alkuperän. Ryhmällä on apunaan myös meedioita ja psykologeja, jotka antavat oman tulkintansa kummitustalojen tapahtumista, poltergeist-ilmiöistä ja henkisten olentojen olemassaolosta.

http://www.viisi.fi/

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

7 responses

11 12 2008
thebel

Harmi ettei tuo kanava vaan näy meillä 😦

11 12 2008
shanya

sama täällä, tulisi nimittäin juuri sopivaan aikaan.

11 12 2008
XD Mixeri

Eiks tota voi kattella youtubestakin?

11 12 2008
hg

Noh ei ihan Tapsin tasoinen sarja, mutta ok.

11 12 2008
Nipletius

Jos teillä näkyy voice, niin näkyy myös tv viisi.
Toi on muuten aika hyvä ohjelma. Mielenkiinnolla odotan mitä sen tyypin (”päähenkilön”) käy, sitä jahdanneen demonin kanssa.

12 12 2008
Arto

jep Voice = TV-viisi. Ylläpitäjä voisi muuttaa ton otsikon muotoon: Paranormal State – Voice/Kanava-Viisi.

12 12 2008
Korn

Olen katsonut pari jaksoa sarjasta ja jotenkin tuntuu niin näytellyltä ja huuhaalta koko ohjelma. En ole tietoinen mistään sarjan ns. taustoista, joten huono kai kommentoida mitenkään. Jotenkin vain tuo sarjan pääjehu ärsyttää suunnattomasti ja ylipäätään sarjan tyyli. Jätetään paljon kertomatta ja meuhkataan jenkkityylillä ”En voi kertoa nimeä mutta nyt joku muu sanoi sen ääneen ja niin ei saisi tehdä. Kukaan ei saa sanoa nimeä ääneen en minäkään vaikka _tiedän_ sen. Olen kuullut sen mutten saa sanoa sitä”. Talo on pahan hengen riivaamaa ja yhtäkkiä siellä ei olekkaan mitään. Eikä missään kerrota sen tarkemmin miksi/miten se sieltä lähti? Jotenki hutaisten tehty ohjelma typerällä meuhkaamisella maustettuna.
%d bloggers like this: