Joulukalenteri 2008 – Luukku 5

5 12 2008

Luukku 5

Tässä viidennen luukun kokemukset.

Mimmu kirjoitti:

Seuraava tapahtui joskus vuonna -93 tai jotain. Olin siskoni luona käymässä ja siellä oli myös ystävämme Piia( nimi muutettu) sekä Jari (nimi muutettu). Jari istui sohvalla, josta kuului aina kova natina kun siihen istui tai siitä nousi (ei muistuta mitään muuta ääntä). Kaikilla oli silloin oikein mukavaa. Kului viikon verran ja saimme kuulla että Jari oli ”poistunut” luotamme oman käden kautta. Tuona päivänä päätin jäädä siskoni luokse yöksi. Talo oli hiljainen ja odotimme unentuloa, silloin olohuoneesta kuului tuttu sohvan narina, kuin joku olisi istuutunut tai poistunut sohvalta. Olimme kaksin koko huoneistossa (3h.), ja ajattelimme, että siskoni koirahan se siellä pomppii. Mutta ei, sisko vain totesi että ”tossa lattiallahan se vaan nukkuu…”
Silloin nousi kummallakin ihokarvat pystyyn, kun ajattelimme että Jarihan se siellä kävi tervehtimässä.

Tästäkin on jo muutama vuosi kun ajelimme isän kanssa kotia kohti, kaupungista maaseudulle. Oli jo hämärää, kun näimme hieman korkeammalla kuin puiden latvat, sikarinmuotoisen laitteen, jossa oli valoja ympäriinsä (emme tunnistaneet sitä miksikään lentokoneeksi tai helikopteriksi). Se leijaili aikansa paikallaan, lensi hitaasti eteenpäin ja suoraan sanoen katosi yhtäkkiä. Olimme molemmat aivan ulalla, kieltämättä seuraavana yönä pelotti.

Viimeisin kokemus oli, kun asuin jo yksin, ja eräänä iltana olin jo sängyssä kun kuulin että eteisessä ulko-ovi avataan avaimella ja joku tulee sisään. Ajattelin, että kai se on poikaystäväni jolle olin antanut avaimet jokin aika sitten. Huutelin että ”kiva kun tulit käymään yms..” mutta en saanut vastausta ja menin katsomaan. Ei siellä ketään ollut. Silloin säikähdin pahan kerran. Tästä meni noin vartti, kun poikaystäväni tuli oikeasti sisään ovesta ja kuulosti aivan samalta. Oliko tämä nyt se vanhankansan tuntema ”etiäinen”?

Shin kirjoitti:

Olemme asuneet tässä talossa n. 6 vuotta. Talo on vanha ja kuulunut sukulaisillemme jo monessa polvessa.
Miltein kaikki perheenjäsenet ovat nähneet tai kuulleet jotain, mitä ei niin helpolla selitetä. Itse näin joskus aamuyöllä tietokoneella istuessani, kuinka vierestäni, noin pääni korkeudella ohitseni lensi jonkin iso varjon tapainen. Se ohitti minut todella nopeasti, enkä ehtinyt tehdä suurempia havaintoja. Se oli silti kuin mustaa sumua? Sitten se katosi.  Myös äitini ja siskoni ovat kertoneet nähneensä samanlaisia ’varjoja’. Eräänä yönä en saanut unta. Makasin sängyssäni yrittäen saada unenpäästä kiinni. Juuri, kun olin nukahtamassa, kuului vierestäni kamala kolahdus. Aivan, kuin huoneessani oleva jakkara olisi kaatunut parketille. En jaksanut välittää siitä, olin niin väsynyt. Aamulla huomasin, että jakkara oli pystyssä ja juuri siellä, missä pitääkin – huoneen toisessa päässä.

Kun olen yksin kotona, kuulen, kuin joku kävelisi yläkerrassa.  Äitini sanoo kuulevansa yöllä aivan karseata melua, johon ainakaan itse en ole koskaan herännyt. Ääni kuulostaa kuulemma siltä kuin, että joku heittelisi polkuryöriä yläkerran rappusista alas. Siskoni kertoi, että oli joskus öisellä vessareissullaan kuullut keittiöstä astioiden kilinää. Keittiössä ei ollut mitään. Sisko olisi huomannut, jos joku olisi noussut esim. yöpalalle, sillä vessaan kuljetaan keittiön poikki. Kaikenlaista muutakin on tapahtunut, mutta en vain osaa pukea karmeimpia tapahtumia sanoiksi. Esim. sitä, kuinka talossa asuvat sukulaishenget ovat selvästi meidän puolellamme. Vieraan näkevät joskus niin karmeita asioita meillä, etteivät uskalla puhua niistä. Tosin, niin käy vain, jos he alkavat hyppiä silmille.

Jemina kirjoitti:

Tämä tapahtui ollessani n. 13-vuotias. Olin mökillä viettämässä kesää mummoni ja pappani kanssa. Mökki on aina ollut mystinen paikka ja sinne sijoittuu monta tarinaa, mutta tässä yksi:

Kerran yöllä heräsin vessahätään ja aioin kävellä kohti ulkovessaa. Kun pääsin mökin ovesta kuistille jähmetyin hämmästyksestä. Saunassamme joka oli n. 10 metrin päässä minusta, sen ikkunassa oli valo. Näin selvästi, kun joku ihmisen sekainen hahmo katsoi ikkunasta järvelle päin, kunnes valot sammuivat. Ajattelin, että mummoni tai pappani oli mennyt hakemaan sieltä jotain. Lähdin kävelemään kohti saunaa ja huutelin ”mummi mitä sä teet siellä?” Päästyäni saunalle huomasin, ettei siellä ollut ketään. Lähdin hämmennyksissäni juoksemaan takaisin mökille. Kun pääsin sisälle, juoksin huoneeseen jossa pappa ja mummo nukkuivat. Molemmat makasivat sängyssä tietämättä mistään mitään. Herätin heidät ja kerroin koko jutun. Pappani kävi tarkistamassa saunan, mutta siellä ei ollut ketään. Oudoksi ja uskomattomaksi jutun tekee se, että pappa lukitsee saunan oven aina illalla ja lukossa se oli silloinkin.

Roddis kirjoitti:

Tämä tapahtui n 2-3 vuotta sitten. Olin pelaamassa tietokoneella yhtä vaikeaa labyrintti-peliä. Kun pidin pelistä tauon, katsoin ikkunasta ulos. Siellä seisoi enkeli! Enkeli leijui, se ei kävellyt. Se ei huomannut minua, vaan katsoi toisaalle. Sitten hän lähti liitämään toiseen pihaan. Kerroin tästä vanhemmille, mutta he eivät uskoneet.

Olin piirtämässä. Kuulin, kuin joku olisi paukauttanut WC:n/ulko-oven täysillä kiinni,
se ei kuulunut ulkoa, ihan selvästi kotoa. Olin ihan paniikissa, sitten pinkaisin vauhtia katsomaan mikä siellä oli, en nähnyt mitään, mutta kuulen nykyään paljon outoja ääniä. (Talossa on ammuttu haulikolla ihmisiä ja jtn muuta, ei ole paljon tietoa)

Olin parvekkeella (edellinen asunto) ja vilkuilin metsään, joka oli edessä. Näin jonkun olennon. Sillä oli iso nokka ja se oli keltainen (karvaturkki). Sillä oli myös neljä jalkaa, jotka olivat ihan kuin ankanjalat. Se myös käveli kuin lisko. Tästä on noin 3-4 vuotta aikaa.

Lemppu kirjoitti:

Tässä parivuotta sitten olin kaverillani Saaralla (nimi muutettu). Olimme siellä tunnin ja sen jälkeen lähdimme kauppaan ostamaan jotain naposteltavaa. Saara otti avaimet ja laittoi oven lukkoon perässämme. Kun saavuimme kaupasta Saara avasi normaalisti avaimella oven, mutta sisällä oli tavaroita siirrelty, esim. tuoli oli siirretty seinän viereen, kirjoja joita tuskin oli koskaan luettu oli pöydällä, sekä makuuhuone oli sekainen ja keittiössä oli tiskejä pöydällä. Mitään ei kuitenkaan oltu viety. Kun hänen isä tuli käymään siellä, niin Saara kysyi, että oliko kukaan heidän tuttunsa käynyt siellä sillä välin, kun me olimme olleet kaupassa. Hän soitti joillekkin ja kukaan ei ollut myöntänyt käyneensä siellä. Tämän jälkeen oli rauha, mutta kun he muuttivan niin sielläkin alkoi tapahtua kummia. Kaljapullosta oli juotu puolet ja sen korkki oli silti pistetty takaisin kiinni. Tämän jälkeen se tapahtui vielä muutaman kerran ja sen jälkeen he laittoivat pihalle kameran, mutta siinä ei näkynyt mitään.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

12 responses

5 12 2008
Korn

Roddiksen viimeinen kokemus kuulostaa kultaiseltanoutajalta…;D
Mimmulla oli kyllä mielenkiintoisimmat kokemukset.

5 12 2008
lizard

Näistä jutuista kyllä selvästi huomaa aina ne, jotka ovat silkaa valetta….
Hiukan karsintaa voisi käyttää, ei kaikkia ole pakko julkaista.

5 12 2008
Mimmu

Mimmu (Näkyypä olevan kaima nickin suhteen :D)

Meidän suvussa on tuo oven avautuminen aina ollut kuoleman etiäinen…
Mummollani on käynyt monia paranormaaleja tapahtumia, ja nuot ovien avautumiset itsestään (myös lukoista) on ollut yksiä niistä.

5 12 2008
A-E

Jemina Oli paras kertomus…

5 12 2008
Napo

Lähdin kävelemään kohti saunaa ja huutelin “mummi mitä sä teet siellä?” Päästyäni saunalle huomasin, ettei siellä ollut ketään.
PlaaPlaaPlaaPlaa…
Oudoksi ja uskomattomaksi jutun tekee se, että pappa lukitsee saunan oven aina illalla ja lukossa se oli silloinkin.
miten hitossa se sitte pääsi saunaan? 😀

5 12 2008
Wespa

”Päästyäni saunalle” eli ei itse saunan sisälle. 🙂

5 12 2008
Mörkö

´´Ääni kuulosti kuulemma siltä kuin, että joku heittelisi polkuryöriä yläkerran rappusista alas.´´ Tais olla jänniä ääniä!

5 12 2008
nörääjä

roddissin tarinat vaikuttaa aika keksityiltä :p mutta en voi tietenkään varma mistaan olla

6 12 2008
Napo

miks ei oo luukkua 6?

7 12 2008
Liwo

Miksi kuudennessa luukussa kokemuksia ei ole? Ja sama seiskasta. Odotan, että pääsen lukkeen. 😀

7 12 2008
Ada

miks luukku 6 tai 7 ei oo tullu

22 12 2008
joni kuikka

Hei!!!! Jotkut teistä kommentoijista ovat älyttömiä pilkun viilaajia! Tarviiko joka kirjotusvirheeseen/sanojen väärin asetteluun puuttua. Pentumaista loukata tahallaan toista.
%d bloggers like this: