Bannereiden esikarsinta-äänestys käynnissä

1 12 2008

Paranormaali.ning.com -yhteisössä on menossa Paranormaali Blogin bannereiden esikarsinta, jossa saa äänestää viittä mielestään parasta banneria. Äänestyksen perusteella valitaan 10 parasta finaaliäänestykseen, joka pidetään blogissa.

Jotta voisit osallistua äänestykseen pitää sinun ensiksi rekisteröityä yhteisöön jonka jälkeen pääset osallistumaan äänestykseen täällä.

Kilpailuun osallistui kaikenkaikkiaan 58 hyväksyttävää työtä (pari piti diskata mm. väärän koon takia). Onnea ja menestystä kaikille 58:lle eri ehdokkaalle. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

11 responses

1 12 2008
jaska

pyääää! örr! pallia 😀

2 12 2008
Wespa

Dodiin, kaikki vaan äänestämään tarmokkaasti. 🙂

2 12 2008
Kerttu

Olipas vähän sekava bannereiden selailu- ja äänestysmenetelmä.

2 12 2008
vrillon

nyt ei meikäpoitsu ossoo iänestee????? miten helevetissä siihen pystyy kommentoimaan eli äänestämään….

2 12 2008
Wespa

Myönnän, että vähän sekava on johtuen mm. bannerien suuresta määrästä. Finaaliäänestykseen tulee sitten selvempi äänestystapa ja se tulee tänne blogin puolelle.

Äänestää voi kun on rekisteröitynyt yhteisöön ja sitten menee annettuun linkkiin, joka on siis http://paranormaali.ning.com/events/bannerikilpailun-toeiden ja kirjoittaa tuonne kommenttina omat pisteensä.

3 12 2008
TURBO-TEEMU

Täähän on selvä temppu Wespa 😀
Teit tämän tälläiseksi, että kaikkien pitää kirjautua tohon yhteisöön, jos haluaa äänestää. Eli lisää jäseniä yhteisöön vaikka väkisin (c) wespa

3 12 2008
Kerttu

Niin, onko tämä salaliitto? Pitää rekisteröityä, jotta mainostajat voivat sitten lähettää roskapostia rekisteröityneille….

3 12 2008
Wespa

Ei sieltä mitään mainosroskapostia tule. Ainoastaan jos liityt johonkin ryhmään jne; niin voi tulla sähköpostia, kun ryhmää kommentoidaan yms. mutta nekin saa estettyä asetuksista.

Jos roskaposti pelottaa, niin tee vaikka erityinen sähköposti roskapostia varten ja rekisteröidy sillä. 😉

PS. TURBO-TEEMU olet osittain oikeassa. Tämä oli kikka saada yhteisöön lisää jäseniä, mutta finaaliäänestys pidetään normaalisti blogin puolella. Ketään ei kuitenkaan pakota rekisteröitymään… 🙂

4 12 2008
Kissansilmä

Jee! Mun työ on 29. ÄÄNESTÄKÄÄ! 🙂 Mut kukaan ei ole äänestänyt 😦

4 12 2008
Kissansilmä

Mutta myönnän, tuli hieman paha mieli kun näki että kukaan ei ole minun työtäni äänestänyt.. :/ Tein sen paintilla, ja siihen meni 2 päivää, ja parempaa en osaa, kun en oikein osaa muita ohjelmia käyttää 😦

6 12 2008
Faffe

En kyllä ymmärrä minäkään miten tuohon voi kommentoida.
Taian olla jotenkin vähän tyhmä voisko joku kertoo…:)

Siinä vain lukee
”Lisää kommentti
Osallistu Bannerikilpailun töiden äänestys! kirjoittaaksesi kommentteja!
Klikkaa tästä ilmoittaaksesi osallistumisesi”

Ja vaikka klikkaa ei mitään tapahdu. Ja olen siis rekisteröitynyt sinne
%d bloggers like this: