Päivän Piristys – Budweiserin Alien-mainos

26 11 2008

Tässä hauskassa Budweiserin mainoksessa tapahtuu kummia. Mikä viesti koiraksi soluttautuneella alienilla onkaan ihmiskunnasta?

Kiitos Blue Lotukselle, joka lisäsi videon Paranormaali-verkostoon, josta sen sitten bongasin.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

26 11 2008
funkiEE^

Ja taas joku päivän piristys. :S kieltämättä olihan tää ihan hupaisa, mutta pitäisin enemmän vielä niistä kiintoisista aiheista. :S Tosi-alieneista, enkä mistään mainoksista. Minkä takia 20 viimeisintä aihetta on ollut täyttä huuhaata, joka ei ole kiinnostanut tippaakaan. Niinkun noissa muissa aiheis on sanottu, että alkaa riittää tää tylsyys, nii nyt se sit lysähti lopullisesti.
Todella kauhistuttavaa katsoa, kun näinkin suosittu sivusto, ei löydä parempia artikkeleita kun joku esi-historiallinen kivi, sekopää jätkä joka kertoo avaruudesta, tai jotain päivän piritysksiä, vaikka onhan ne ihan mukavia, mutta ei minusta tähän sivuun sopivia. Ainakaan jatkuvasti jos tulee. Ainoata plussaa on tiuhaa tahtii tulleet kokemukset, siihen se sitten jää.
Kun katon noita kategorioita, niin joissakin löytyy muutama, tai muutama kymmenen. Ja joissakin taas mielettömästi. Jos alkaisit pikkuhiljaa nostaa etusivulle myös noita muita aiheita, kun ufot ja päivän piritykset sun muut höppänät. Kts.
ja jos vastaisit tähän viestiin.

27 11 2008
Wespa

Kunnioitan mielipidettäsi. Yleensä olen lisäillyt artikkeleita ja videoita sen mukaan kun materiaalia on tullut. Toki UFOja on käsitelty enimmäkseen, koska ne nyt vaan ovat pinnalla ja havaintoja tapahtuu usein. Pistän videoita ja kirjoittelen mieluusti muistakin aiheista ja vinkkejä saa edelleenkin laittaa tulemaan. Jos sattuu silmiin jossain sivulla kiinnostava artikkeli tai video, niin ei muuta kun linkkiä tulemaan vaikka yhteyslomakkeen kautta tai sitten ilmoittaa asiasta paranormaali.ning.com -verkoston kautta suoraan henkilökohtaisesti minulle.

Haluatko tarkentaa, että minkälaista materiaalia funkiEE^ haluaisit käsiteltävän?

Päivän piristyksiä olen yleensä laittanut viikonloppuna (eilinen poikkeksena) sen takia, että silloin yleensä itselläni on muuta tekemistä ja mielellään laitan edes jotakin, kuin se, että jättäisin yleensä aina viikonlopun tyhjäksi…

Koitan kuitenkin löytää mielenkiintoista kirjoitettavaa tai näytettävää teille, mutta pyydän tähän myös teidän apuanne. Kertokaa millaista materiaalia haluatte nähdä ja antakaa suoria vinkkejäkin.

Eiköhän se tästä lähde käyntiin. 🙂

27 11 2008
Gamma

Mainittakoon, että tämä video ei ole suinkaan ainoa laatuaan tuolla yhteisössä. Näköjään monet haluavat ottaa tätä asiaa huumorinkin kannalta, vaikka kieltämättä viime päivinä tätä näkökulmaa on ollut poikkeuksellisen paljon suhteessa muuhun aineistoon.

27 11 2008
Ada

hauska kun toi wazaa on otettu scary moviesta hehehee piristi päivää kummasti

27 11 2008
funkiEE^

Itseäni alkaisi pikkuhiljaa kiinnostaa avaruusolennoista, haamuista ja muista olennoista tehdyt havainnot, video tai kuva mukana tietenkin. Sinulla menee turhan paljon aikaa dokumenttien katsomiseen, voisit tehdä niin että etsit tietoa näistä kummituksista, haamuista ja näistä tehdyt havainnot, sitten illalla otat kupin popcornia ja tuopin limua, ja katot sen dokumentin, ja voit lisätä sen tänne, jos se on sinusta sopiva. ainakin on luettavaa meille siihen iltaa asti, itse en noista dokumenteista välitä, ku kestää niin kauan. Olisi mukava saada tietoa myös karjan silvonnasta, sieppaustapauksista, ei niistä ehkä tarvi olla mitään videota tai kuvia, mutta muuten vain tietoa niistä että minkälainen kokemus on ollut sillä ja sillä henkilöllä. Demoneista olisi myös mukava saada lisäinfoa. (: minkäslainen pläjäys on tulossa jouluks, vai onko tulossa mitään?
%d bloggers like this: