Paranormaalit Kokemukset Marraskuu 2008 (Osa 3)

21 11 2008

Kokemukset marraskuu 2008Kokemuksia pukkaa taas normaalin tahtiin sähköpostiini ja olen vähän tihentänyt tätä lähetystahtia. Tässä on taas ollut pieni tauko blogin päivittämisessä, koska olen mm. päivittänyt tuota Paranormaali verkostoa ja tutustunut siellä uusiin henkilöihin. Aika hyvin se on lähtenyt käyntiin, sillä jäseniä siellä on jo yli 100 kappaletta! Liity sinäkin. 🙂

Eiköhän tässä ole löpisty jo ihan tarpeeksi. 🙂

Tässä taas näitä kokemuksia.

EVE kirjoitti:

Hei. Minulle on vähän ajan sisällä tapahtunut kaikkea outoa. esim. telkkari on mennyt päälle vaikka kukaan ei koskenut kaukosäätimeen. Tänään koululla valot sammuivat, sähkökatkos se ei ollut, koska katkaisian napit olivat alhaalla. Kaikki olimme istuneet omilla paikoillamme, kukaan ei edes terottanut. Toivon, että uskotte ja kommentoitte.

Möllykkä kirjoitti:

Kerran olimme kaverini kanssa kävelemässä n. klo. 22 metsässä. Löysimme oudon talon, mutta emme uskaltaneet mennä sisään, koska oli jo myöhä. Päätimme, että menisimme seuraavana päivänä valoisan aikaan. Kun lähdimme, laitoimme polulle erilaisia esineitä, jotta osaisimme takaisin. Sitten kun seuraavana päivänä menimme samaa polkua pitkin samaan paikkaan, talo oli KADONNUT! Eipä enää uskallettu mennä katsomaan seuraavana yönä.

Tyttöpieni kirjoitti:

Olen koko ikäni nähnyt outoja asioita, vaikka ikää on vasta 13-vuotta. En pelkää kun näen kummituksen. Tavallaan säälin niitä. Miksi ihmiset pelkäävät aaveita? Onko teille pienenä sanottu: ”ei kummituksia ole olemassakaan!”? Lapsille olisi helpompi olla sanomatta tuollaista, koska sitten ihmiset alkavat pelätä sitä, mikä ”ei” ole olemassa. Asumme vanhassa kansakoulussa. Tämä on ollut jo sodan aikaankin.

1. Olin eräs ilta menossa nukkumaan ja oli jo aika myöhä, sekä pimeää. Suljin silmäni ja olin luultavasti unessa. Unessa nousin istumaan sängylleni ja pieni valkopukuinen tyttö tuli vaatekaapistani. Hänellä oli valkoiset suuret silmät, vaalehko iho ja tummanruskea takkuinen tukka. Hän käveli luokseni, kosketti kasvojani ja näin kun sain epilepsiakohtauksen ja silmäni kääntyivät ympäri: eli ne muutuivat valkoisiksi.

2. Tein läksyjä pöytäni ääressä ilta 11 aikaan ja koirani makasi keskellä huoneeni mattoa. Yhtäkkiä se heräsi ja jäi tapittamaan ikkunaan päin. Katsoin ikkunaan ja sieltä näkyi valkoiset kengät ja olento leijui katollemme.

3. Eräs ilta oli hirveän kylmä ja lunta oli ainakin metri. Mummoni käveli sisälle ja meni nukkumaan uuninpangon päälle. Pirtti oli pimeä lumimyräkän takia. Ainoa valonlähde oli muutama kynttilä ja leipäuunin hiilos. Mummoni oli jo nukahtanut. Jossain vaiheessa yöstä hän heräsi siihen, kun joku itki ja valitteli tuskissaan, mutta hiljaa. Hän katsoi uunin nurkkaan ja näki kun siellä istui pieni tyttö silittelemässä öljylamppua, kuin lämmitelläkseen mustilla paleltuneilla sormillaan.

girls2 kirjoitti:

Menin nukkumaan klo. 21.00. Puhelimeni soi ja katsoin kelloa, joka oli noin neljä aamulla. Vastasin puhelimeeni ja sanoin ”haloo”. Kuulin vain outoa läähätystä ja muminaa ja sanoin taas ”haloo”. Kuului vain sama ääni ja suljin puhelimen. Laitoin silmät kiinni ja kuulin sen äänen taas vieressäni. En uskaltanut katsoa. Aamulla kun heräsin, näin paikat huiskin haiskin ja äiti luuli, että minä olin sotkenut, mutta en ollut. Pelkäsin kauheasti joten seuraavana yönä nukuin äidin ja isän vieressä.

Mökkihöperö kirjoitti:

Tämä tapahtui vähän yli vuosi sitten kun olin yksin kesämökillä ainoastaan kissa seuranani. Oli kesäloma ja ennen nukkumaanmenoa päätin mennä ulos hengittämään raitista ilmaa. Oli jo todella pimeää, joten laitoin ulkovalon päälle ja menin seisoskelemaan kalliolle, ja kissakin tuli ulos käpöttelemään. Hengittelin ja katselin tähtitaivasta.

Yhtäkkiä aloin kuulla miehen puhuvan. Ensin ajattelin, että ääni varmaan kantautui metsän takaa, n. parin kilometrin takaa jossa asustelee joku pariskunta. Mutta kun aloin tarkemmin kuunnella, puhe ei lainkaan kuulostanut huudolta, eikä tavallinen puhe olisi voinut mitenkään kantautua metsän yli. Sitten mieleeni tuli, että ehkä joku metsurimies oli metsässä puhuen kännykkään, mutta tiirailessani en nähnyt mitään, ja kuka ihme olisi ollut puolen yön jälkeen metsätöissä?!

Ääni tuntui voimistuvan ja kuuntelin yhä tarkemmin, ja sydämeni jätti varmasti pari iskua väliin, kun yhtäkkiä puhe kuulosti pelottavan tutulta. Olin järkyttynyt kuulessani isoisäni hieman uupuneen ja puisen äänen pimeyden keskellä. Mitään outoahan tässä muuten ei olisi, mutta isoisäni on kuollut monta vuotta sitten, ja hän asui eläessään kesäisin isoäitini kanssa mökissä jokusen viikon.

Jähmetyin kauhusta ja yritin kuunnella mitä ääni kertoi, mutta se tuntui vain olevan puheensorinaa. Olin niin peloissani, että hengitykseni alkoi katkoilla, joten nappasin äkkiä kissan syliini ja menin kiireesti sisälle mökkiin. En muista miltä mökissä olo tuntui sen jälkeen, mutta jälkikäteen ajatellen en ymmärrä miten pystyin sinä yönä nukkumaan.

Voisi uskoa, että olisin kuvitellut koko jutun, mutta olen 95% varma etten kuvitellut. En ajatellut mitään siellä ulkona seisoskellessani, joten en olisi voinut esim. isovanhempieni muistelulla aiheuttaa tällaista. En vieläkään ymmärrä miten tällaista voi tapahtua, mutta mökillä nukkuminen tapahtuneen jälkeen on tuntunut ahdistavalta.

Esc kirjoitti:

Oli yhdeksänvuotis syntymäpäiväni. Synttärit pidettiin lämpimänä aurinkoisena elokuun päivänä. Ohjelmaan kuului tikanheitto vesi-ilmapallojen kera.
Pari tuntia ennen synttäreiden alkua menin täyttämään vesi-ilmapalloja kylpyhuoneeseemme. Olin hetken aikaa kerennyt äheltää pallojen kanssa, kun kuulin ulkoa ääniä. Äänet kuulostivat siltä, kuin naapurin pihalla olisi huudeltu jotain, tai pidetty kovaäänisiä leikkejä.
Tämähän oli ihan normaalia, sillä naapurimme todellakin asuu lähellä meitä ja se olisi ollut mahdollista, että naapurin lapset leikkivät pihalla, mutta tässä tapauksessa se ei vain ollut. Kävin nopeasti ikkunassa (2 metrin päässä kodinhoitohuoneessa) enkä nähnyt ketään. En ketään. Palasin hiljaa täyttämään palloja ja kuuntelin tarkasti. Taas kuulin ihan selvää puhetta ja menin taas ikkunalle, sillä en saanut 9- vuotiaan voimilla ovea auki, jonka lävitse äänet kuuluivat. Taisin jopa kuulla oman nimeni.
Kun en vain nähnyt ketään, en sitten millään, jätin pallot lillumaan siihen ja otin hatkat. Pyyhälsin keittiön läpi ja ilmoitin kuiskaavaan ääneen, että joku muu saa tehdä homman loppuun. Synttärit sujuivat hyvissä tunnelmissa, mutta kylpyhuone-ilmiö jatkuu yhä joinakin talvi-iltapäivinä, kun pitää ripustaa sukat kuivumaan patterille. Itse olen skeptikko ja tämä saa minut hyvin ärsyyntyneeksi.

Nipletius kirjoitti:

1. Näin joskus monia vuosia sitten valopallon, joka oli n. 0,5 m leveä ja leijui n. 3 m korkeudessa. Silloin se ei ollut mitenkään hirveen ihmellistä, mutta nyt se on alkanut mietityttämään.

2. Viime vuoden lopulla, kun olin kävelemässä kotiin rivitalojen ohi, kuulin ääntä takanani. Se ääni oli askelia ja pyöriä, eli samanlainen ääni kuin nainen työntäisi rattaita. Katsoin taakseni, siellä ei ollut mitään. Sitten kuulin taas ääntä ja näin rivitalojen ikkunien heijastuksesta, että takanani meni nainen rattaiden kanssa. Taas käännyin eikä mitään. Aika pelottavaa.

Wendigo kirjoitti:

Tämä tapahtui isäni isoisälle joskus 1900-luvun alussa. Hän asui vanhassa talossa, joka oli joskus toiminut myös jonkinlaisena sairaalana (joten siellä oli luultavasti kuollut paljon ihmisiä). Kerran kun hän oli vaimonsa kanssa menossa nukkumaan, kaikki talon ovet avautuivat yhtäkkiä yhtä aikaa (sille ei löydetty mitään luonnollista selitystä). Näitä tapauksia oli muitakin, joka tapauksessa taloa sanottiin tuohon aikaan kummitustaloksi. Isäni isoisä ei uskonut kummituksiin, mutta hänkin myönsi, että jotain outoa siinä talossa oli.

Mirri, marsu ja eltsu kirjoittivat:

1. Minä Mirri ja Marsu olimme illalla n. 23:00 ulkona talon viereisessä puistossa. Olimme istuskelleet hetken keinuissa ja päätimme mennä sisälle takaisin kun tuli kylmä. Yhtäkkiä huomasimme musta-valkoisen kissan, joka tuli meidän viereiselle hiekkalaatikolle. Se huomasi meidät ja juoksi puskan viereen. Menimme sitä kohti ja se katosi puskan taakse. Päätimme jättää kissan rauhaan ja jatkoimme matkaa, sekä katsoimme oliko kissa lähtenyt peräämme, se oli siirtynyt puskan viereen. Katsoimme 50 metrin päässä olevaa taloa ja näimme kissan, joka oli samanlainen kuin ennen näkemämme kissa. Katsoimme taakse ja kissa oli kadonnut.

2. Tällä kertaa minä Eltsu ja Marsu oltiin ulkona ja minä Marsu kerroin Eltsulle pelottavasta kissasta ja sen jälkeen heti näimme eräältä päiväkodilta poistuessamme juuri saman musta-valkoisen kissan. Eltsu kaivoi kännykkänsä esiin ja otti kuvia kamerallaan. Kun loppujen lopuksi katsoimme kuvia, niissä ei näkynyt koko kissaa! Näytimme myöhemmin tämän myös Mirrille. Katsoin ne vielä kotona pimeässä läpi, milloin sen olisi pitänyt erottaa. Kolmessa kuvassa: ei kissaa. Se pelotti meidät kauttaaltaan.

Tuntematon kirjoitti:

Sain kuvaan vanhassa asunnossani kaksi kummitusta.  Luulen, että siinä on natsi-sotilas ja sen vanki. Itse olen keskellä.

Kun kuva otettiin, olin yksin talossa. Me muutettiin tuolta puoli vuotta sitten, kun sairasteltiin paljon.
Myös nauhalle saatiin jotain outoa mölinää (siis ääniä, joita ei pitäisi olla olemassa).

Me ei tunneta ketään, jolla olisi tuollaiset vaatteet ja tuona yönä olin yksin. Oikealla takana on sotilas-hahmo ja selkäni takana on joku tumma, vanki kenties? Paikka on Kajaanissa, opiskelija-kämppä. Muutimme sieltä pois, koska sairasteltiin älyttömän paljon ja heti olo tuli paremmaksi kun muutettiin.

Kuva alla:

Kuvasta muokattu ainoastaan kasvot ja lisätty nuolet. Klikkaa suuremmaksi.

Kuvasta muokattu ainoastaan kasvot ja lisätty nuolet. Klikkaa suuremmaksi.

Kirkastettu versio, jossa hahmo näkyy paremmin.

Kirkastettu versio, jossa hahmo näkyy paremmin. Klikkaa suuremmaksi.

Kiitos kaikille kokemuksensa lähettäneille.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Jos haluat tapauksesi tutkittavaksi, niin kerro siitä viestissäsi, jolloin ohjaan samalla viestisi tutkijalle. Viesti näkyy blogissa vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Huom! Yllä oleva lomake on vain kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.


Lue lisää kokemuksia täältä

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

34 responses

21 11 2008
jeppe

Tuosta kuvasta nyt on paha mennä sanoon mitään ku tollanenki on niin helppo lavastaa.

21 11 2008
Pauli

”sähkökatkos se ei ollut, koska katkaisian napit olivat alhaalla.”

Meinaakos EVE ihan että sähkökatkon tullessa kaikki katkaisijat naksahtavat off-asentoon? 😀

21 11 2008
Mercs

Tuossa kuvassa (kirkastettu) näkyy aika selvästi sotilaan harmaa talvipalttoo, aseen perä ja ”verikauhaksi” kutsuttu suomen armeijan lakki. Takana olevasta hahmosta ei sen sijaan voi sanoa mitään.

21 11 2008
BlackDeath

vielä kun saisi tietää, missä tämä Kajaanilainen opiskelija-kämppä sijaitsee.. Voisi käväistä tutkimassa, kun itsekin kajaanissa..Täällä tuntuu olevan aika paljon, että kämpässä on ylimääräisiä tyyppejä.

Kuten Pauli jo totesi, ei sähkökatkos käännä valokatkaisimia. Meilläkin koulussa kävi usein näin ja nyt keväällä koko kaupungista (mm. kaupat, armeijan tilat, koulut) katkesi sähköt hetkeksi.

21 11 2008
lizard

Valokuva on feikki ja muut tarinat nyt eivät kyllä kerro yhtään mistään. Tylsää.

21 11 2008
Kerttu

Mökkihöperön kuulema isoisän puheensorina voi olla menneisyyden äänitallenne ympäristössä. Se voi tulla kuuluvaksi kun sää ja vuorokaudenaika on sopiva.

21 11 2008
Kristhor

”Tuossa kuvassa (kirkastettu) näkyy aika selvästi sotilaan harmaa talvipalttoo, aseen perä ja “verikauhaksi” kutsuttu suomen armeijan lakki. Takana olevasta hahmosta ei sen sijaan voi sanoa mitään”

Mistä tiedät?? mä vaan nään jonkun hahmon, ei oo ollenkaan niin selkee kuva.

21 11 2008
Patsi

Tuntemattoman kuva jossa on kirkastettu niin jos katsoo kirjahyllyssä on ylimääräinen ”pallo” varjo… voi olla myös lampu. Oikealla on tosiaan hahmo jolla on ase kädessä… vaikuttaa hieman AK47 perältä…

21 11 2008
jaaco96

tuntemattoman kuvat ovat outoja kun tutkin niitä huomasin varjon tuosta kummituksesta

21 11 2008
gh0stb0y

Voisin uskoa Tuntemattoman tarinaa todeksi! Mutta en usko että olisi ainakaan natsi sotilaan kuva, koska olen nähnyt monia Hitler/natsi dokumentteja/videoita/kuvia eikä missään niissä ole tuollaista punaista ”länttiä” rinnassa.

21 11 2008
Totuus

Vai että möllykkä oli kaverinsa kanssa kello 22:00 metässä. Ja ihan outo talokin löytyi. Ettette vaan kännipäissänne? Meinaa 22:00 mettässä on varmaan aika turhaa olla täysjärkisenä.

Tossa kuvassa missä toi ” kummitus” on
Luulenpa vain että joku nuken tapainen iso juttu. Sen pää vaikuttaa aika pieneltä verrattuna muuhun vartaloon. Ja tuleeko muuten kummituksista varjo?
No kummiski siin on varjo.

21 11 2008
Ahaa

Tuo kuva on voitu helposti lavastaa. Joku jätkä menny vaa airsoft kamoilla sinne taakse.

21 11 2008
hg

Tuo Tuntemattoman kuvassa oleva ukkeli näyttää ihan nukelta tai joltain hepulta retkeilyvarusteet päällä. Varjotkin näkyy ja kaikki, joten vaikea uskoa yliluonnolliseen. Tuommoinen uniformukaan ei näytä yhtään tyypilliseltä toisen maailmansodan aikaisen Saksan armeijan varustukselta. Nimittäin ei näy valtakunnankotkaa rintapielessä. Näyttää ehkä enemmän suomalaiselta sotilaalta. Jos se edes on sotilas.

21 11 2008
hg

Henkilön takana oleva musta läiskä ei kyllä näytä yhtään miltään. Ihan kuin joku olisi heittänyt mustan vaatenyytin kuvan poikki.

21 11 2008
Jonizz

Hieman kyllä nauratti tuo even kokemus..”koska katkaisian napit olivat alhaalla”

21 11 2008
gh0stb0y

Ite aloin miettiä kanssa että mitä tuo tarkoitti Jonizz 😀 Enkä itekkään nähnyt kuvassa mitään vankia yms…

21 11 2008
gh0stb0y

Nyt huomasin että Tuntemattoman pään vieressä on kummallinen ”pallo” mikä näyttää hiemaan päältä millä on kuuluisa kortsupipo (musta) 😀 Miehen puku kyllä näyttää ihan sotilaan asulta mitä nyt Tuntemattomia Sotilaita yms. oon nähny

21 11 2008
Selvännäkijä

Tuntemattoman kuvista:Kuvat ovat feikkejä. Nopea tarkastelu osoittaa että molemmat kuvitellut ”hahmot” on lisätty kuvaan jälkeenpäin. Syy: JPEG-pakkaus paljastaa että oletettujen hahmojen kuvat on otettu eri resoluutiolla kuin alkuperäinen webkameran(?) kuva.

Mutta hyvät naurut tuli silti: Kajaanilainen opiskelija uskottelee yhden kuvan perusteella että saksalainen sotilas ja ”vanki” kummittelivat hänen kämpässään. Ei mene hyvin Suomen nuorilla! Muhahaha!

21 11 2008
metele

”Nopea tarkastelu osoittaa ..”

no sehän se onkin se analyyttisen tutkimuksen lähtökohta. ei tästä voi sanoa mitään ennen kuin saa 1/1 origgi kuvan zoomailtavaksi. syy tai seuraus tai resoluutioden välisen eron häiventäminen, miksi sitten tahansa onkin pakattu?!? mutta jos tää tulis ilman pakkausta tarkasteltavaksi, viitsisin vaivautuakin, ehkä..

siis kamoon ton kuvan koko on 60kb, oikeesti.. ihan niinkuin se originaali webbikameran kuva ei olis ollut jo tarpeeksi huonolaatuinen? XD

21 11 2008
metele

”Mutta hyvät naurut tuli silti: Kajaanilainen opiskelija uskottelee yhden kuvan perusteella että saksalainen sotilas ja “vanki” kummittelivat hänen kämpässään.”

noo, katotaan ensin jos saatais vaikka ihan psd-tiedostona tää. nauretaan sit vasta.

22 11 2008
Mercs

Nyt kun luin näitä kommentteja, niin nauratti nuo ”natsisotilas” viittaukset. Missä on kuvasssa se vanki? Hätäisen ihmisen hätäselitys? Blur+Paste+Liquify ja haamuja näkee kohta kaikki.

22 11 2008
pinja

näitten kokemuksien ” laatu ” on huonontunut, ihan kin olisi omasta päästä keksittyjä juttuja, muttta tuntemattomalla oli kiinnostavin kokemus 🙂
itselläni on kuva kissasta joka tuijottaa silmät tarkkana jotain ulkona, mutta kuvassa näkyy vain joku pieni hiukkanen jota kissa tuijottaa…

22 11 2008
Asd

Tyttöpienen juttuhan on suoraan kuin jostain leffasta? Pienityttö, valkeat vaatteet. No huhhuh ! 😛

22 11 2008
A-E

Pisteet kyllä Tyttöpienoiselle ja Möllykkälle… Olisi kiva tietää, missä päin tämä talo sijaitsee:D

23 11 2008
metele

”Blur+Paste+Liquify”

no se on just näin, mut ite tekisin kyllä käänteisessä järjestyksessä + grain 😀

23 11 2008
rrraimo

Sotilaasta en osaa sanoa mitään, mutta tuon pään takana kurkkii luultavasti ihan vain ihminen sehän jättää varjonkin. Vai jättävätkö kummituksetkin varjoja?

24 11 2008
mo

Itse puku näyttää joko manttelilta tai sarkapuvulta. Molempia nähty, että suomalaisten, että saksalaisten käytössä. Mitään aseen perää en siinä nää, enkä myöskään ”vankiakaan”. Imo kuva kuitenkin lavastettu, varjoja ei tule kummituksista. Tosin tuosta kuvasta en nyt mitään menisi sanomaan, tuossa näyttää feikiltä. Voi ollakkin totta, jos olisi parempi kuva.

25 11 2008
UFO

Voi hyvinkin olla feikki! jotkut menee airsoft puvun kaa tonne… muokaa naamaa ettei näe ja joku kaveri tos se takana.. kattokaa ny iha samal jutul muakattu ton ”sotilaan” pää ku ton tytön pää tos ees ja se sen tytö takanaolevan pääkin on muokattu samanlaisesti!!! FEIKKI!! FEIKKI!!! JÄIT KIINNI!

26 11 2008
Zoltan

Paha natsisotilas tulee ja syö kaikilta PÄÄT.

26 11 2008
Lh_Dreamer

Tylsiä… Ihmiset sais nyt keksii pelottavampii. jee kivaa.

27 11 2008
nalle karhu

TYLSÄÄ

27 11 2008
retasu

ihan paskoja kaikki!!!!!!!!!!!! XD hahahahha

28 11 2008
Korn

Aika hyvä varjo tulee tuosta takana olevasta kummituksesta…

30 11 2008
Tyyppi

Aika mielenkiintoinen tuo kuva, en usko että kukaan on sitä muokannut.
%d bloggers like this: