Ihmeparannus – Sokea sai näkönsä takaisin

10 11 2008

Tällä videolla nainen kertoo miten sokea parannettiin rukouksen voimalla.

Oletko jo liittynyt IRC-Gallerian Paranormaali -yhteisöön?

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

34 responses

10 11 2008
julle

Nojoo

10 11 2008
Retsi

Repesin.

10 11 2008
asr

Olen itse pienempänä välttänyt amputaation esirukouksen avulla joten revetkää rauhassa.

10 11 2008
Kerttu

Hmm.. onko LUOTETTAVIA todisteita, että henkilö oli sokea ennen parantumista?
Suggestiivinen sokeus voisi ainakin parantua eli jokin niin psykologisesti traumaattinen tapahtuma, ettei henkilö halunnut enää nähdä niin sanotusti. Uskon kyllä ihan fyysisiin ihmeisiin. Tapaus voi aivan hyvin olla aivan totta.
Muuta miksi ihmeitä ei AINA tapahdu? Onko se jokin karmallinen opetus ts. pääasia, että ihminen parantuu sielullisesti?

10 11 2008
-

No voi jeesus.

10 11 2008
Zodium

Veti kyllä sanattomaksi vaikka ei olekaan mitään varmoja todisteita..

10 11 2008
Anti-gravity

Kerttu:
Ei varmasti ole luotettavia todisteita siitä, että henkilö olisi ollut sokea ennen ”parantumista”. On toki mahdollista, että suggestiivinen sokeus voisi parantua… Ihmisen aivoista tiedetään loppujen lopuksi hyvin hyvin vähän. Jos aivoista tiedettäisiin enemmän, olisi todennäköisesti mahdollista kontrolloida omaa kehoaan paljon monimutkaisemmilla tavoilla (esim. aistien säätely yms.). Miksi sitten aina ei tapahdu ”ihmeitä”? Väittäisin että kyseessä ei ole mitään karmallista opetusta. Australian aboriginaalien shamaaneilla oli joissain heimoissa taikakalu nimeltä kuolemanluu. Saman heimon jäsenet uskoivat sataprosenttisesti että kun kuolemanluulla osoitetaan kohti, niin kuolee. Tähän uskoi myös shamaani. Tämä sai aikaan sen, että kun luulla osoitettiin, ihminen todella kuoli. Samalla tavalla saattaisi olla mahdollista, että suggestiivisestä sokeudesta voitaisiin parantua jos parantumiseen uskoo ihan täysillä itse sokea henkilö. En usko että parantajien uskomisella on varsinaisesti merkitystä.

Voisitko määritellä sielullisen parantumisen?

10 11 2008
Kanki

Järkevä tieteellinen selitys löytyy kaikelle.

10 11 2008
cursedmind93

eikä löydy

10 11 2008
Ali G-

Ai sillekkin, miten ihmiselle kehittyi tietoisuus?

10 11 2008
rezaR

”Ai sillekkin, miten ihmiselle kehittyi tietoisuus?” Miksei?

10 11 2008
roi

en tule uskomaan näihin jeesusjuttuihin kyllä ikinä 😀 mutta joo, jännä juttu varmaan niille jotka niin tekevät~

10 11 2008
asdasd

tyyppi huomas avata silmänsä

11 11 2008
julle

Tietty kaikelle löytyy tieteellinen selitys. Ei ehkä tällä hetkellä, ei ehkä tulevaisuudessa, mutta sellainen on kaikelle olemassa.

11 11 2008
Anti-gravity

Julle, nyt väität samaan aikaan että löytyy ja ehkä ei löydy.
On mahdotonta, että kaikelle löytyisi selitys. Kaikelle on kyllä olemassa tieteellinen selitys.

11 11 2008
Korn

”tyyppi huomas avata silmänsä” heh 😀

Itsekkin uskoisin mieluummin tuohon ”teoriaan” kuin näihin Jeesus paransi minut- mantroihin. Itse en usko Jumalaan tai Jeesukseen. En ainakaan Raamatun opettamalla tavalla. Uskon että jokin korkeampi voima on mutta se ei todellakaan ole luonut tätä maata ja eläimiä/ihmisiä, eikä sillä ole koskaan ollutkaan poikaa nimeltään Jeesus…

11 11 2008
Kerttu

Anti-Gravity: Siis, mä käsitän sielullisen parantumisen, jos etenkin uskoo kehon ulkopuoliseen tietoisuuteen eli sieluun, siten, että vapautuu itsekkäistä materialistisista pyrkimyksistä, mm. ahneus, kateus, pahantahtoisuus jne., jolloin tilalle astuvat epäitsekäs rakkaus, myötätunto ja anteeksianto. Mutta tämähän on arvokysymys toisaalta, että mihin kukin uskoo tai mistä on maailmankatsomusta mullistavaa kokemusta. Eipä sitä tiedä vaikka syvin olemisen tarkoitus olisi toteuttaa noita em. myönteisiä asioita. Ainaakaan pahantahtoisuudesta ei hyvää yleensä seuraa muille eikä lopulta itsellekään.

11 11 2008
demZ~

joo, kenties joku pila? 😀

11 11 2008
Totuus

Ton videon perusteella en uskois. Kukakohan mahtaa tämä henkilö olla joka näkönsä takaisin mukamas sai… Sekin olis kiva tietää

11 11 2008
Kristhor

kyllähän lumelääkekin toimii vaikka se ei olekaan oikeaa lääkettä, niin miksei tämäkin periaatteessa voisi olla totta…? kyse on uskosta. en kyll oo mikään jeesustelija.

11 11 2008
Kristhor

toisaalta ainoat todisteet siitä, että tämä mies sai näkönsä takaisin on tuon naisen tarina, joka kuulostaa kyllä uskottavalta, mutta se on pelkkä tarina ja sen lisäksi pelkät kuvat. Kuvien mies saattaa olla kuka tahansa, eikä niistä voi paljoa päätellä.

12 11 2008
leatherman

Koitahan wespa keksiä vähän parempia uutisia jostain, ettei kävijämäärät romahda.

12 11 2008
Jätkän pätkä

Just joo…

12 11 2008
Kristhor

Tosiaan, ei ole pitkään aikaan tullut mitään varteenotettavaa, mutta jos ei ole uutisia niin ei sille sit voi mitään.

12 11 2008
Anne

Minusta tämä on kyllä ihan hyvä uutinen

12 11 2008
Assassin

Anne (15:32:27) :

Minusta tämä on kyllä ihan hyvä uutinen

Eikä ole, uskonnollinen satuhömppä ei liity mitenkään paranormaaliin. Okei tiedetään, moni muukaan uutinen täällä ei liity, mutta uskonto pitäisi pitää poissa täältä, koska ei ole mitään todisteita mistään mitä raamatussa on sanottu, eikä sen puoleen mitään todisteita ihmeparantumisista joita tehdään nykypäivänä kristinuskon nimeen.

Uskonto on maailman suurin ja onnistunein huijaus ja mielummin luen miljoona kanavointiin ja Blossom Goodchildiin liittyvää artikkelia, kuin yhden naurettavan ihmeparantumis uskontobullshitti jutun.

Uskonto menettää jo uskottavuuden sillä, että maailmassa on eri uskontoja joissa luvataan paikka taivaaseen ja joiden mukaan muut uskonnot ovat vääriä joista joutuu h*lvettiin tai mihin manalaan sitten joutuukin. Sitten on tietysti nämä satukirjat (lue: raamattu) sun muut naurettavat jutut.

12 11 2008
nalle karhu

tajuaako kukaan että tämä on SUOMALAINEN sivu????, siis voisiko joku suomentaa ton pälätyksen?! ja vielä lisäks oisko todisteita?!

12 11 2008
Totuus

Niin… Ei oo tullu paljon uusia uutisia. Mut miks tämmöstä pitää tänne laittaa jos ei siintä mitään todisteitakaan saa. Samanlaisen videon voisin tehdä kavereitteni kanssa.

12 11 2008
Wespa

Sen takia, että kaikki eivät tarvitse todisteita, vaan uskovat. On mahdollista katos uskoa myös ennen kun niitä todisteita saa.

13 11 2008
Kristhor

kyllähän lumelääkekin toimii vaikka se ei olekaan oikeaa lääkettä, niin miksei tämäkin periaatteessa voisi olla totta…? kyse on uskosta. en kyll oo mikään jeesustelija.

13 11 2008
Honkitonki

Wanha Jeesus teki saman jo noin 2000 vuotta sitten sen voimme lukea raamatusta. 🙂

No ei läppä! Todellaki Jeesus parantaa viellä tänäkin päivänä sairaita itsekkin olen saanut kokea muutaman pienen ihme parantumisen ja nähnyt omalla silmilläni monia.

Ja niille jotka eivät usko ja ovat sairaita nii suosittelen Jeesusta, sillä Hän parantaa ns ”parantomumattomatkin” sairaudet.

Hassua, että vain tämmöinen yksittäinen ihmeparantuminen laitettiin uutisiin, sillä esim god tveeltä tuli kesällä ohjelmaa parannus kokouksista missä ihmisiä vaan parantu ja parantu kaikki sairaat käveli eteen niitten puolesta rukoiltiin ja kaikki sairaudet parantu oli sitten sokea, rampa tai vaikka syöpä niin Jeesus parantaa. 🙂

Ja jos tämä ”lume lääke” toimii niin hyvin, että parantumattomatkin sairaudet toimii niin mielummin olen hölmö ja uskon tähän ja olen myös terve ja onnellinen. 🙂 kuin, että en uskoisi ja olisin sairas.

13 11 2008
Seppo

Tais toi Abdi vetää nenästä.

21 12 2008
Ismo

örsyttävä ämmä

22 12 2008
parafani : )

ärsyttävä ämmä ! ootta päähän : /
%d bloggers like this: