Paranormaalit Kokemukset Marraskuu 2008

4 11 2008

Aika hämmästyttäviä kokemuksia on taas tullut tiuhaan tahtiin. Tässä niistä muutamia.

Jennnni kirjoitti:

Meidän mummola on syrjäseudulla, jossa kummittelee. Talossa on asunut papan veli, sillon kun äitini oli vielä nuori. Papan veljellä ja sen vaimolla tuli keskenmeno vintillä, ja sikiö piilotettiin sinne. Kun he muuttivat pois, pappa yritti ettiä sitä sikiötä, mutta sitä ei ikinä ole löydetty. Vintillä ei enää käy ketään, mutta monena iltana kun olen siellä, kuuluu oven paukutuksia. Menimme kerran sinne illalla katsomaan, että onko tavarat taas vaihteeksi vaihtaneet paikkojaan, mutta kun seisoin ovella niin käytävällä oleva ovi pamahti ja minun ohi meni kylmä viima. Siellä melkein aina tavarat vaihtavat paikkaa ja verhot aukeilevat, sekä menevät kiinni itsestään. Viime syksynä kun nukuin siellä yksin, niin toisesta huoneesta kuului kauheaa naurua ja käkätystä, mutten uskalatanut mennä alakertaan. Moni haluaisi käydä siellä, mutta ei sinne voi ketä tahansa ottaa mukaan.

Mömmö kirjoitti:

Serkkuni kertoi, että hänen lapsensa joka on n. 5-vuotias oli sanonut, että siellä on mies ulkona jolla on silinterihattu päässä, sekä tummat vaatteet. Lapsi näki toistuvasti miehen ulkona istumassa eräällä penkillä. Yhtenä päivänä tuttu joka väitti näkevänsä henkiä (meedio) tuli kylään. Kun hän astui ovesta sisään hän sanoi serkulleni, että ”jaahas teilläkö on täällä tällainen silinterihattuinen mies”. Kukaan ei ollut kertonut tälle serkkuni tutulle siitä miehestä. Itsellenikin on tapahtunut tällaisia joskus, mutta ne eivät olleet mitenkään näin erityisiä.

Purkka-poika kirjoitti:

Olin kaverini mökillä yötä n. 2 vuotta sitten. Mökin pihassa on puro, sekä nukkumapaikka ja huussi. Paistoimme makkaraa rauhassa tulen ääressä, kunnes kaveri sanoi kayvänsä hakemassa mökiltä lisää makkaraa. Odottelin siinä rauhassa, kunnes päätin mennä puron viereiselle puupölkylle istumaan. Heittelin kiviä veteen, mutta yhtäkkiä huomasin vedessä heijastuvan jonkun hahmon. Lähdin heti mökille päin juoksemaan ja kertomaan kaverille. Huusin ja menin sisälle kirkuen. Kaverini kysyi miksi minä kiljuin. Sanoin näkeväni hahmon, mutta kaverini rupesi nauramaan eikä hän uskonut siihen.

Teresia kirjoitti:

Pappani on tällä hetkellä 73-vuotias ja täysin järjissään. Hän kertoi minulle muutama vuosi takaperin erään tapahtuman nuoruudestaan, minkä hän muistaa selvästi vielä tänäkin päivänä. Mainittakoon, pappani on kunnian mies, ei mikään valehtelija. Jos kuka tahansa muu olisi tämän minulle kertonut, en olisi lotkauttanut korvaani millään tavalla. Luotan pappani sanaan täysin, muiden mielipiteistä välittämättä.

Pappa kertoi olleensä teini-ikäinen ja palaamassa metsäreissulta (tuoden perheelleen riistaa pöytään, kyseessä kuitenkin oli köyhä perhe, koska isä oli kuollut heti sodan jälkeen ja pieniä lapsia oli aika paljon) ja oli kävellyt Pyhäjärvellä suoraa hiekkatietä kohti kotia illalla. Häntä vastaan oli tullut mies jolla oli puku päällä ja sellanen musta lierihattu. Pappa oli kävellyt ihan normaalisti miehen ohi, mutta oli ruvennut kummaksumaan sitä, että siihen aikaan illasta (klo 21 jälkeen) joku oli siisti puku päällä keskellä metsätietä kävelemässä. Pappa kääntyi katsomaan taakseen ihmetellen, muttei yllättäen nähnytkään mitään. Hän pysähtyi aivan katsomaan, että heittääkö hänellä silmissä vai hyppäsikö mies lähimetsään. Mitään risahduksia tai muita ääniä ei kuulunut ja pappa käveli varovasti vielä kohtaamispaikalle hiljaa kuuntelemaan olisiko mies metsässä, mutta mitään ei kuulunut tai näkynyt. Tie oli kaiken lisäksi vielä suora, joten mutkan tai mäen taakse mies ei ollut voinut kadota. Pappa ei tiedä kuka tuo mies oli tai minne hän meni, mutta säikähtäneenä meni kovaa vauhtia kotiin.

En tiedä mitä sitten tapahtui, mutta tämä on jäänyt itselleni elävästi mieleen papan tarinoina. Olen itse aika kriittinen kaiken paranormaalin suhteen, mutten kiellä etteivätkö jotkin tapahtumat ole vaikuttaneet uskomukseeni ”paranormaalista”. Mutta vaikken tällä kertaa voi saada tarinasta mitään todisteita, luotan pappani sanaan.

Milja kirjoitti:

Kun olin ajamassa kesäyönä skootterillani n. vuosi sitten kotiin maantietä pitkin. Kello oli jotain 23-01. Skootterista tyhjeni rengas ja jäin pimeään pelkän tähtitaivaan alle, ja katselin sitten lohdutukseksi tähtiä kun odottelin, että isä tulisi hakemaan minut kotiin. Näin siinä pari tähdenlentoa ja lisäksi vielä sellaisen tähtiä isomman valopallon, joka liikkui todella tasaista tahtia tosi nopeasti yhteen suuntaan, kunnes hävisi yhtäkkiä näkyvistä. Se ei ollut sinäänsä kovin kummoinen tapaus, mutta kun näin seuraavan kerran kaksi sellaista yhtäaikaa. Ne etenivät aluksi tasaisen nopeasti ja sitten liikkuivat ristiin ja hidastivat, sekä vähän ajan päästä taas nopeuttivat vauhtiaan.

Kerroin sitten äidilleni tämän ensimmäisen valopallon näkemisen jälkeen mitä näin ja hän kertoi, että on nähnyt niitä myös, mutta paljon lähempää. Äidin ollessa 8-vuotias hän heräsi ikkunasta tulevaan kirkkaaseen valoon. Hän meni katsomaan katsomaan ja paikalla olivat taivastelemassa myös hänen isovanhempansa, joiden luona hän asui. Ladon katon päällä oli iso kirkas valo, jonka nähtyään äiti komennettiinkin sisälle eikä siitä puhuttu sen koommin.

Suvussani on myös ennustusunien näkemistä aika paljon. Äitini näkee unia, joissa kaikki hänen läheisensä kulkevat polkua/metsätietä. Unessa jotakuta puree valkoinen käärme ja se jota purraan sairastuu yleensä vakavasti. Jos käärme on pieni, sairaus ei välttämättä ole vakava tai on hoidettavissa. Hän näki joskus unta, jossa häntä itseään puri pieni valkoinen käärme ja hän sai vyöruusun parin päivän sisällä. Hän näki myös oman äitinsä aikoinaan unessa, jossa häntä puri kookkaampi valkoinen käärme ja hänen äidllään todettiin pian diabetes.

Kun itse olin 8-10 -vuotias, olin alakerran vessassa ja olin AIVAN varmasti laittanut oven lukkoon. Pesin muistaakseni käsiä lavuaarissa, jolloin näin lukon ja oven avautuvan itsekseen. Itkin siitä äidille, mutta minua ei uskottu. Lukon tässä vessassa ja yleensä muissakin saa auki vain sisäpuolelta.

Minä täällä kirjoitti:

Olin kaverini luona yötä. Katsoimme elokuvaa. Vähänajan päästä kaverini meni ikkuunaan ja sanoi minulle: ”Tuu kattoon!” Menin katsomaan ja taivaalla lensi joku kohde, joka näytti suipolta. Se ei ollut, tai näyttänyt lentokoneelta, tai joltain muulta normaalisti selitettävältä. Se oli väriltään valkoinen ja siinä vilkkui valoja. Siinä oli myös niiden valojen päällä vihreä viiva. Mikä se mahtoi olla?

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Jos haluat tapauksesi tutkittavaksi, niin kerro siitä viestissäsi, jolloin ohjaan samalla viestisi tutkijalle. Viesti näkyy blogissa vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Huom! Yllä oleva lomake on vain kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Lue lisää kokemuksia täältä

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

34 responses

4 11 2008
Anon

Näitäkin saisi tulla vielä useammin.

4 11 2008
Ronsu

Harmi, tällä kertaa ei ollu omasta mielestäni niinkään mielenkiintosia juttuja

4 11 2008
ada

mun juttu on sitte totta uskokaa tai älkää mun juttu jos se ei näy tossa:

olin jotain…11v. oltiin menossa kauppaan. Menin vähän edeltä ja oli melkein pilkkopimeää paitsi kuu ja lamput valaisivat menoani. Noh lopulta päädyin autoon. Pistin oven kiinni ja lukkoon. Yhtäkkiä kuuluu askelia auton takaa. Pelästyin niin että jähmetyin..Kirjaimellisesti. En uskaltanut liikkua ollenkaa. Veljeni tulee ja kysyy mikä minulla on. sanoin: auton takana on joku. niin varmaa ja veli meni istumaan taakse. kerran olin taas 11v. olin tulossa kaveriötami oli taas pilkkopimeää mutta katulyhdyt valaisivat tietäni. Kuulin askelia takaani ja käännyin ei mitään. Käännyin takaisin ja yhtäkkiä kaverini huutaa: bööö! siinnä aika pelästyy. Kaverini saattoi minut kotiini. Äitini oli juhlimassa ja minulle tuli tunne etten ollut yksin. Minun edestäni juoksi hahmo joka juoksi niin nopeesti et näin vaa et se oli musta ja se oli 130-135. Juoksin ulos ja menin autoon. Jähmetyin taas ja onneksi huomasin että veljeni tuli ja sain mennä sisälle. olin nukkumassa ( veljeni oli tupakalla) näin valon oveni alta ja askelia. (varjoja) mutta näin että veljeni oli tupakalla. tätä valohommaa on jatkunu jo monta päivää enkä kestä sitä

4 11 2008
hyypiö

miksi mun juttua ei julkastu???? ihme mesta!!!!

4 11 2008
gh0stb0y

Jennin juttu kuulostaa ihan höpöhöpö puheelta! 😀 En usko vaikka kirveellä pakotettaisiin!

4 11 2008
Frank

Miksi kaikki näkevät/ovat nähneet pukuun pukeutuneen lieri- tai silinterihattuisen miehen? Ihme juttu

4 11 2008
A-E

Kaikki juttu ei varmaan julkkaista samaan kertaan. Mutta näistähän voisi alkaa pikku hiljaa tekemään tarinakirjaa 😀

4 11 2008
Wespa

miksi mun juttua ei julkastu???? ihme mesta!!!!

Kuten A-E mainitsi, niin kaikkia ei julkaista samaan aikaan, myös ns. turhia (selvästi päästä keksittyjä tarinoita ym. pelleilyjä) ei julkaista. Koska lähetit kokemuksesi? Nyt julkaistiin juttuja, jotka oli lähetetty huhtikuussa, joten jonoa on ja oman kokemuksen julkaisuun voi mennä montakin kuukautta.

PS. A-E ehkäpä näistä voisi jonkun PDF-tiedoston tms. netissä luettavan kirjan tapaisen pyöräyttääkkin. 🙂

4 11 2008
Tonza

Ehkä Wespa voisi pistää noita kokemukset hommia vähän tiheämpään tahtiin?

4 11 2008
Wespa

Juu, näin olen ajatellut. Niitä tulee kyllä aika tiuhaan tahtiin. Tosin joskus sain siitä valituksia, kun kokemuksia julkaistiin liian usein, mutta myönnän sen, että ainakin omasta mielestäni tahti voisi/saisi olla nopeampi.

4 11 2008
Ronsu

@Ada: Peitä oven alaosa päiväpeitteellä

4 11 2008
gg

Wespa, oletko aatellut omaa osiota näille kokemuksille? Itse olen hyvinkin kiinnostunut näistä, vaikka melko skeptisellä asenteella luenkin 🙂 Hyvää ajanvietettä silti

4 11 2008
Lh_Dreamer

Määh… mun aihetta ei julkastu >.<. Btw kai se sit tulee myöhemmin :D.

4 11 2008
Wespa

gg mitä tarkoitat omalla osiolla?

Jos tarkoitat omaa kategoriaa/aihealuetta, niin sellainen löytyy jo.
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/category/kokemukset/

Tuolta löytyy siis kaikki kokemukset.

4 11 2008
Ghost Hunter/Lunatic Psycho

Näitä kokemuksia pitäs tulla useammin..koskaan ei voi tulla liian useasti! xD
Off topic/btw: Ghost Hunter alkaa tästä lähtien liikkua nimellä Lunatic Psycho

5 11 2008
A-E

Voishan nuista pyöräyttää jonku isomman PDF-kirjan paranormaaliblogin sivulle ilta lukemista varten, jotta se uni tulee paremmin;)

5 11 2008
ada

kiitti ronsu vinkeistä:D

5 11 2008
ada

wespa mun juttu on oikeeta tuu vaikka yöks nii näät!

5 11 2008
gg

Meinaan ettei näitä julkastaisi muiden uutisten joukossa, vaan ihan selvästi muiden linkkien viereen vaikka ”kokemukset” kohtana, jolloin asiasta kiinnostuneet voivat niitä lukea ja he keitä nämä lähinnä inhottavat niin voivat olla selailematta.

5 11 2008
julle

Onko kenelläkään muulla ollut kokemuksia silinterihattuisista, tummiin pukeutuneista miehistä kuin Mömmöllä ja Teresialla?

5 11 2008
Mayi

mua inhottaa huonolaatuse videot ufoista ja varmasti montaa muutaki ni kai neki täytyy si laittaa johki piiloon ettei tarvii selailla;)

6 11 2008
cursedmind93

mun kaveril kerto näkeväsä joskus ku oltii illemmal kävelyl et tie yli ajo sellanen mustii pukeutunu silinterihattuinen mies vanhan ajan polkupöyrällä tiiä sit puhuks se totta vai mut kuitenki

6 11 2008
Totuus

Ei tarvi yhtään tiheämpään tahtiin pistää näit kokemuksia mun mielestä ainakaan. Aikamoista tarinointia etten sanoisi. Toi Jennin oma kuulostaa jo niin epäuskottavaltakin. Helppo on pistää tarinoita. Ei mitään todisteitakaan.

7 11 2008
ada

äiti kerto tän pari kuukautta sitte: äiti oli kävelemässä kotii jonkun hannan kaa ja sitte niitä vastaa oli tullu sellanen silinterihattunen mies jolla oli pitkä musta viitta ja se ei kävelly vaa leiju ilmassa ku jaloissahan näkee ku kävelee ni niitä ei näkynu sitte kun sen hannna piti kävellä yksin kotii ni sen piti mennä äitille et sen äiti tulis hakee sen. sitte kerran mun äitinäiti oli kävelemässä mun äitinisän kaa sellasella tiellä. Ne oli nähny miehen sellasen ku kerjäläisen sitte ne katto piois uja se mies oli kadonnu ja siellä mettänreunalla näky vuohi olikohan se mies muuttunu vuoheks… sitte parivuottaa myöhemmin on olemassa musta raamattu. Yks mies oli lukenu sitä ja se joutu hullujenhuopneelle. Sitte yks nainen sai sen käsiisnä vaikka se kirja oli haudattu 10 metrin syvyyteen. Noh se nainen oli sanonu montakertaa peilin eteen: piru tule esiin ja se tuli esii ja seki joutu hullujenhuoneelle. mäki oon nä’hny semmosen silinterihattumiehen joka on tullu vastaa. Oli pakko pistää juoksuks.. uskokaa tai älkää nää on totta mun äiti kerto mitä se äiti oli kertonu sille.

7 11 2008
ada

sitä mustaa raamattua on myynnissä kirjakaupoissa

8 11 2008
gg

:DD

8 11 2008
...

Sen Miljan valopallot saattoivat olla pallosalamoita, joille on ihan tieteellinen selitys.

8 11 2008
...

Kun lukee tällaisia tarinoita mustapukuisista miehistä tulee hulluksi ja alkaa nähdä niitä.
kaikki näistä kuullotaa keksityiltä.

9 11 2008
melodia

Siskoni kaveri (joka kuullemma on jonkinlainen meedio) kertoo että meidän asunnossamme (kerrostalo, n . 12-vuotta vanha) ”kummittelee” tai ”vaeltaa” pukuun somistautunut silinterihattupäinen mies. Mistä kummasta näillä ”haamuilla” on aina mustapuku ja jonkinmoinen silinteri yms. hattu ?

”… (19:13:02) :

Kun lukee tällaisia tarinoita mustapukuisista miehistä tulee hulluksi ja alkaa nähdä niitä.
kaikki näistä kuullotaa keksityiltä.”

Yhdyn tuohon.

9 11 2008
mörkö

asuttiin eräässä´vanhassa omakotitalos ja sinne oli kuollu joku vanhempi rouva ja siella kuului aina öisin askelia ja kerran oltiin kaverin kans syömässä aamupalaa ku yhtäkkii meijän kukkapöydältä kukkaruukku putos lattialle vaikka se ei ollu lähelläkää reunaa säikähdin aivan älyttömästi. ja kerran kuuntelin mun siskon huoneessa musiikkii ku yhtäkkii volume meni itestää ihan täysille ja säikähdin tietenki ja lähin juoksee äkkii pois huoneesta… asuin myös kerran yhessä rivitalossa jossa myös kummitteli joku nainen monta kertaa siel tuntu että joku kattoo olohuoneen oviaukosta kaveritki tuns että joku kattoo ja kerran oltiin kaverin kaa istumassa mun sängyn reunalla ja mulla oli siin vieres semmonen pitkä pirttipöydän tuoli jossa oli kahvi kuppi ja yhtäkkii se kuppi pomppas joku 10 senttii ilmaan ja paiskautu ihan täysii siihen tuolii kaveri säikähti niin että pomppas varmaa puolmetrii ilmaan ja kerran yx lapsi kysy multa että miks täti kattoo mua ku se oli nukkunu mun huoneessa ja se pelkäs sitä huonetta että ei enää uskaltanu nukkuu siellä…

9 11 2008
Wespa

Mistä kummasta näillä “haamuilla” on aina mustapuku ja jonkinmoinen silinteri yms. hattu ?

Aika harvinaista tuo on mitä itse olen kokemuksia lukenut. Tähän nyt vaan sattui kaksi sellaista tapausta.

Tiettynä aikakautena oli hyvinkin yleistä, että useillaa oli silinterihattu päässä. Se on vähän kuin nykyajan lippis tai pipo. Mielestäni on myös hyvin loogista (kun kerran puhutaan kuolleiden hengistä) nähdä tällaisia henkiä, jotka joskus ovat eläneet ja käyttäneet silinterihattua…

14 11 2008
pinja

joo oon kirjottanu tänne nyt kaks kertaa kokemuksia,
yhden kesällä eikä se ole VIELÄKÄÄN täällä
ja yhden paripäivää sitten.
missähän mahtaa kokemukset viipyä?
ja näitäkin sais tulla tänne vaikka kerran viikossa .)

14 11 2008
pinja

en usko tuohon jennin juttuun, miks joku sikiö oltais piilotettu jonnekkin vintille ? 😀

14 11 2008
Wespa

pinja kokemuksia on tulossa (julkaisen tänään taas useita), mutta niitä tulee aika tiheään tahtiin, josta johtuu tuo jono. Tarkoituksena olisi tosiaan julkaista niitä useammin. Valitettavasti voi silti joutua odottelemaan muutaman kuukauden ennenkuin oma tulee näkyviin. Muistaakseni sinunkin kokemukset ovat kyllä tulleet perille, joten älä huoli, kyllä ne mahdollisesti jossain vaiheessa julkaistaan. 🙂
%d bloggers like this: