Meedio – Allison DuBois

2 11 2008

Vuonna 1972 syntynyt Allison DuBois on meedio, josta on tehty televisiosarja, joka pyöri nelosella nimellä Näkijä. Sarjassa Allisonia näyttelee Patricia Arquette.

Allison alkoi näkemään kuolleiden haamuja ollessaan vasta 6-vuotias. Ensimmäinenä paranormaalina kokemuksenaan hän sai kuolleelta isoisältään suullisen viestin, että hänellä (isoisä) on kaikki hyvin.

Allison Dubois on auttanut meedioiden kyvyillään mm. poliiseja selvittämään rikoksia. Skeptikot ovat kuitenkin toista mieltä eivätkä usko Allisonin väitteisiin.

Allisonin DuBoisin psyykkisiin kykyihin kuuluu ennustaminen, ihmisten lukeminen, sairauksien ja fyysisten vaivojen havaitseminen, sekä mm. sielujen kanssa kommunikointi.

Harvardin professori Gary Schwartz teki Allisonille erilaisia testejä ja hänen mukaansa Duboisilla on oikeita psyykkisiä kykyjä.

– ”Kuka tahansa, joka katsoo tarkasti todisteita ei voi muuta kuin tulla tulokseen, että jotain aitoa on meneillään.

DuBois osallistui myös neljän vuoden ajan erilaisiin testeihin Arizonan yliopistolla, jossa tutkittiin meediokykyjä.

Allisonin haastattelu:

Myös Aavekuiskaaja -niminen sarja on tehty aidon meedion pohjalta.

Lähteet:
http://phoenix.about.com/od/famous/a/dubois.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Allison_DuBois
http://www.allisondubois.com/
http://www.ufodigest.com/allisondubois.html

Muita kiinnostavia linkkejä aiheeseen liittyen:
Medium (suomeksi Näkijä) Internet Movie Databasessa
Crime-solving duo uses psychic, practical skills
Scifi -kanavan haastattelu Osa 1
Scifi -kanavan haastattelu Osa 2
Scifi -kanavan haastattelu Osa 3

Katso myös muut aiheemme liittyen meedioihin.

Mainokset

Toiminnot

Information

20 responses

2 11 2008
Pena

Mielenkiintoinen henkilö niinkuin ne edellisetkin.
Nyt ainakin tiedän että on kymmeniä ”Kuuden ainstin” omistajia.
Mutta suurin osa on naishenkilöitä, miksi?

2 11 2008
Hartsa

Varmaankin siksi että naiset luottavat enemmän tunteisiin, ja täten oppivat helpommin kuuntelemaan sisäisiä viestejä/mututuntumia, mitä kautta on sitten varmaan helpompi taas kehittää kyseisiä taitoja. Miehet tuppaa olemaan enemmän loogisia ja rationaalisia jolloin suljetaan helpommin järkeilemällä pois kyseiset kyvyt ennenkuin ne kerkeää kehittyä millekkään luotettavalle tasolle.

2 11 2008
Kerttu

Onpa kaunis meedio.

2 11 2008
Rauli

Nimenomaan. Miehet ovat analyyttisempiä ja ”järkevämpiä” jolloin alituinen järkeily toimii esteenä ja häiriönä yliaistisen kokemisessa. Täytyy osata lopettaa kaikki analysointi ja asioiden järkeistäminen ja luottaa tuntemuksiin ja heinoihin aistimuksiin eli intuitioon. Ei pidä miettiä onko jokin totta vain ei, vaan antaa kaikkien aavistusten tulla ja yksinkertaisesti vain tehdä päätös, että kaikki on todellista. Ajan kanssa kokemukset voimistuvat ja kyvyt kehittyvät herkkyyden kasvun myötä jolloin virhetulkintojen määrä vähenee.

Muutamassa minuutissa voi kuka tahansa pystyä näkemään asioita mikäli vain oivaltaa mitä näkeminen on ja osaa lopettaa älyllisen epäilemisen. Me kaikki pystymme tuohon vaikka heti koska niin luonnollinen osa se on ihmisten elämää jo nyt vaikka ihmiset eivät sitä itse huomaa.

Suomessa on joitakin yhdistyksiä, joissa opetetaan katselemaan selvänäköisesti ja joissa näitä kykyjä myös voimistetaan. Etsikää itse (en uskalla mainostaa) ja menkää mukaan koulutukseen jos kiinnostaa.

2 11 2008
korvapuikko

Taas tätä, muka ”aito” meedio mutta siitä ei olisi muka nostettu mitään suurempaa melua…
jos joku osaisi oikeasti tuollaisia juttuja siitä tulisi hirveä haloo, mutta ei…

2 11 2008
recon

Mielipiteeni on et jos tämmösiä ihmisiä , tällaisilla kyvyillä olisi olemassa, oishan se arkipäivää et poliisit, tiedustelu, yms. käyttäisivät näitä kykyjä. Satunnaisia tapauksia missä selvännäkijä/meedio on ”auttanut” poliisia tietysti on mutta….
Maailmassa ei olisi yhtään selvittämätöntä rikosta näiden avulla.
Tiedustelupalvelut pomppisivat riemusta saadakseen tällaisia ihmisiä palvelukseensa.
Älkääkä nyt alkako jauhaan mitään kykyjen käytöstä hyvään ja tärkeään. Mikä ois tärkeämpää kuin ratkoa rikoksia tai tiedustella maansa turvallisuuden puolesta…

2 11 2008
calico jack

Ite ei uppoo nuo meediojutut.. tais tässä hiljattain olla tapaus jossa muuan hourailija ennusti valoliiton tulemisesta XD

Ihan kivan näkönen irma tosin – vois tota kävästä pimeessä takapäin kutitteleen XD

2 11 2008
Wespa

Taas tätä, muka “aito” meedio mutta siitä ei olisi muka nostettu mitään suurempaa melua…
jos joku osaisi oikeasti tuollaisia juttuja siitä tulisi hirveä haloo, mutta ei…

Miksi olisi nostettu suurempaa melua, kun suurin osa pitää sitä hömppänä? Menettäisi siinä poliisilaitoskin kasvonsa, jos kertoisi julkisesti, että käytämme meediota apunamme. Fakta on kuitenkin se, että Näkijä -niminen sarja on tehty kyseisen meedion elämän pohjalta. Uskoo ken uskoo.

Artikkelissa mainitut tutkimuksetkin todistavat Allisonin kyvyt. Lisää tietoa tuosta professorista, joka tutki Allisonia http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Schwartz

Ite ei uppoo nuo meediojutut.. tais tässä hiljattain olla tapaus jossa muuan hourailija ennusti valoliiton tulemisesta XD

Ei liity meedioihin mitenkään. Kyseessä oli kanavoija, kun taas meedio tekee havaintoja ym. omaa päätä käyttäen, eikä tarvitse mitään ulkopuolisia olentoja.

2 11 2008
Mayi

Hmph .. ei oo aito ku ei pidetä kauheeta metelii asiasta ja jos pidetää, ni se on feikki ja vain rahan perässä juoksemas. :E Joo ..

2 11 2008
Henkonen™

hmm… taidan käydä ton näkösen meedion juttusilla 😛

3 11 2008
kärmes

joo hyvän näkönen on…..lurps=)

3 11 2008
Lordaaja

Niin se on että jos jotain todellista tutkijoiden/skepojen hilseen yli mnevää havaitaan, niin siitä kyllä herkästi vaietaan tai sitä vähätellään. Vrt. ”lusikan taivuttelijat” joista kuuluisin on tietysti Uri Geller, mutta useita muitakin on joilla on tuo sama kyky ollut lapsena. Kun asiaa ei pystytä tämän hetkisellä tieteen tietämyksellä selittämään, niin sitä ei ole.
Mistä kestomagneetti saa energiansa?

3 11 2008
paavo pietiläinen

Tervehdys. Täältä voisi löytyä muita kiinnostuneita hankkeeseemme.

http://www.adressit.com/hautasionodessassa

Kiitoksia.

3 11 2008
Wespa

Kävin allekirjoittamassa. ^

4 11 2008
Tonza

Allekrijoitin itsekkin.

7 11 2008
Jehabi

Video kestää melkein 13:37 leet muuten hyvä video 😀

8 11 2008
jees

hyvä pätkä..kiits

11 11 2008
linkkaaja

Skeptiko-sivustolla on kiintoisaa radio-ohjelmaa aiheesta, ja muustakin.
Skeptiko.com

12 11 2008
olliqo

Nätti tyttö ainakin on.

30 01 2009
Markku

Allison on yhteyksissä tätä maailmaa ohjaavaan voimaan eli ”jumalaan”. Joten hän tietää tapahtuvat, olevat ja tulevat. Uskoo se kuka tietää?
%d bloggers like this: