Meediot ovat aitoja

31 10 2008

Tässä lyhyessä Discovery Channelin pätkässä testataan meediota ns. Blind-testillä. Meedio ei tiedä mitään entuudestaan henkilöstä, joka tuodaan hänen ”luettavakseen”. Tästä huolimatta hän tietää hyvin tarkkoja tietoja mm. luettavan kuolleesta pojasta, mm. kuolintavan ja sen, että hänen muistokseen pystytettiin puu.

Katso video tästä

Meedion tarkkuudeksi kyseisessä istunnossa arvioitiin n. 80%. Video siis todisti, että ainakin jotkut meediot ovat aitoja.

Meedioiden aitouteen liittyen kannattaa katsoa myös tämä video, jossa käsitellään mm. meediota, joka auttaa poliiseja tutkimustyössä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

24 responses

31 10 2008
Korn

Mielenkiintoinen video. Itse uskon täysin että joillakin ihmisillä on todella kyky ”lukea” toista.
Olen itse käynyt muutaman kerran ennustajalla. Useimmat kerrat ovat olleet täyttä hölynpölyä mutta yksi nainen sai kirjaimellisesti karvani nousemaan pystyyn. Hän ei esittänyt mitään kysymyksiä, vai tuijotti minua hetken ja hymyili. Sen jälkeen hän oli hetken hiljaa ja katseli alaspäin Pian hän alkoi kertomaan erittäin yksityiskohtaisia asioita menneestä elämästäni. Myös tulevaan hän antoi neuvoja muttei kertonut mitään varsinaisia tapahtumia. Ainoat asiat joita hän kysyi oli sillointällöin kysymys ”pitääkö tämä paikkansa”? Hän ei siis voinut johdatella minua kysymysten avulla kuten useimmat aikaisemmat tekivät. He kyselivät ikää yms.perusasioita ja tuntuivat sen jälkeen heittelevän todennänköisempiä asioita joita minunlaiselle ihmiselle voisi tapahtua. Samat asiat olisin voinut kertoa itsekkin itselleni (tosin uskomatta puoliinkaan) 😀 tyyliin tulet rakastumaan ristiveriseen mieheen, elämässäsi tulee iso alamäki mutta kyllä se hyväksi kääntyy jne…
Mutta tämä ennustaja oli kyllä vertaansa vailla. Puistattelee yhä kun muistelen sitä ”istuntoa” hänen luonaan. Kukaan ei pystyisi ”vain” kertomaan niitä asioita joita hän minulle kertoi, kuten sen että en ole ikinä ollut missään tekemisissä isäni kanssa tai että isäpuoleni on väkivaltainen äitiäni kohtaan. Hän todella tiesi ne.

31 10 2008
leatherman

Ei tuo hirveesti vakuuttanut. Ympäripyöreitä lauseita.

31 10 2008
erlokkicee

Mää uskon kympillä tähän. Meediot on nyt sitten varmasti aitoja, ja kaikki mikä telkkarissa näytetään on totisinta totta, ja absoluuttinen totuus. Toisekseen Discovery Channel on nykyisinkin vielä ”laadukas”, sekä ”uskottava” dokumenttikanava ,joka ei kalastele katsojia turhilla dramatisoinneilla, ja esitä turhaa tosi-tv huttua sillinpyytäjistä ,ja kakkaviemärin putsaajista.

31 10 2008
Kerttu

Suurin osa selvänäkijöistä ja meedioista on todellakin huijareita tai haluavat uskoa olevansa meedioita/selvänäkijöitä. Sitten taas on aitoja näkijöitä/ meedioita, jotka todellakaan eivät johdattele asiakasta ja kertovat yksityiskohtia eivätkä vain kaikille sopivia ympäripyöreyksiä. Ne, jotka eivät pidä itsestään meteliä (mainosta yms.) ovat yleensä parhaita. Tosin ympäripyöreydetkin saattavat pitää paikkansa ja näkijä/meedio todellakin saa tietoonsa ne, mutta kyvyt eivät riitä yksityiskohtaisempiin kuvauksiin.

31 10 2008
HOHO

Meedio ei tiedä mitään entuudestaan henkilöstä, joka tuodaan hänen “luettavakseen”, tästä ei voi sanoa mitään ellei itse olisi luettavana ;S

31 10 2008
Möö

Eräs erittäin läheinen ihminen alkoi keski-iän tienoilla ”saada näkyjä”. Hän tiesi ensi kertaa tapaamista ihmisistä ällistyttäviä asioita. Aluksi ihminen ihmetteli asiaa itsekin, mutta vuosien varrella siitä on tullut normaalia. Alapa tuota sitten kyseenalaistaa, kun vierestä näkee toisen kehityksen.

31 10 2008
akba

Itse uskon siihen, että ”jotkut” osaavat meedioida, mutta kyllähän niitä huijareita siinä sakissa on.

31 10 2008
Zodium

Vastahan tämä todistettiin täydeksi huuhaaksi… En jaksanut edes katsoa videota, mutta meedioiminen perustuu arvailuun ja kyselemällä kysymyksiä johdatetaan meedioitavaa paljastamaan lisätietoja itsestään joita meedioimista hallitsematon ihminen ei tajua edes paljastuneen.. Ei kukaan pysty repimään tietoja tyhjästä.

31 10 2008
olliqo

Johan tuo meedio juttu nähtiin 14.10 valopäiden tulemisessa. Ei tullut vaikka tukku meedioita oli sitä mieltä että tulee.

31 10 2008
gg

Ei ne ollu meedioita.

PS. humpuukia

31 10 2008
olliqo

Mitäs ne oli.

31 10 2008
Psychic

Joo mut saman testin on tehnyt benn ja steller…6 jenkki meediota ei tienny yhtään mitään ! Niille ei edes kerrottu totuutta xd..Vähän sama asia kun kattoo riivattuja taloja! Tämä ”tunnettu ” meedio(en muista nimeä) niin ei ikään osaa kertoa mitään mitä ei ole kirjoitettu historiaan. Koska sehän on lukenu kyseisestä mestasta asiat! Ja toiseksi siina fucking sarjas ei tapahdu mitään mitä ei tapahdu täällä hoses(ainakaan sen one dein)..

31 10 2008
gg

Kanavoijia (:D).

31 10 2008
Kerttu

Se riivattujen talojen meediosetähän on huijari, mut piiri -sarjan meedio ei ole.

1 11 2008
Totuus

Ainakin TAPSissa oli joskus joku ihme meedio juttu. Tai mikä lie olikaan. Ja yritti saada yhteyden siihen kaljupäiseen mieheen. tai sen menneisyyteen. Niin jollain lämpökameralla kuvattuna se alko hehkumaan oudosti. Ja se kaiken lisäks ties sen menneisyydestäkin. Se oli jokin testi. Mä en kyl suurimpaan osaaan meediohin usko.

2 11 2008
calemran

”Meediot ovat aitoja”

Joopa joo, en kyllä usko mihinkään meedioihin tai kanavointiin. Se on juuri tätä, että se perustuu arvailuihin ja kysymyksillä johdatellaan paljastamaan lisätietoa, kuten Zodium sanoi. Ja mistä tuostakaan tietää, etteivät he ennestään tunne toisiaan? Uskon vasta sitten, kun itse joudut meditoitavaksi.

Uskon kyllä ennenuniin ja tälläiseen, mutta en usko, että kukaan ihminen luonnostaan voisi olla tälläinen meedio. Bull Shit =]

2 11 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Meediot ovat aitoja Tässä lyhyessä Discovery Channelin pätkässä testataan meediota ns. Blind-testillä. Meedio ei tiedä mitään […] […]

2 11 2008
Eric

Ihmisten lukeminen on mahdollista ja itse asiassa erittäin helppoa. Kyseisessä asiassa ei ole mitään yliluonnollista.
Itse olen opetellut lukemaan ihmisiä, tosin vielä paljon opeteltavaa on. Kaikki ihmisestä kertoo menneisyydestä, nykyisyydestä ja se vaikuttaa tulevaisuuteen, erittäin loogista.

1+1=2
Muuta ei tarvi tietää.

3 11 2008
Skeptinen

Aika typerän radikaali väite suoraan otsikossa. ”Se nyt vaan on näin” -tyylinen otsikko ei sovi oikeastaan muuhun kuin mielipidekirjoitukseen.

3 11 2008
Wespa

Se otsikko nyt on mitä on. Sen onkin tarkoitus olla vähän ”raflaava” ja kuulostaa paremmalta kuin, ”mahdollisesti jotkut meediot ovat aitoja” tms. 😉

5 11 2008
janne

Wespa taas kerran todisti provosoivansa lukijoita. Taidat pitää meitä aivan idiootteina?

Otsikko: ”Meediot ovat aitoja”
Sisältö: ”Video siis todisti, että ainakin jotkut meediot ovat aitoja.”

Ja perusteluina, että otsikon onkin tarkoitus olla vähän ”raflaava” ja kuulostaa paremmalta kuin mitä oikeasti on. Huh huh! Sopii hyvin näihin juttuihinkin, eivät ole nyt aivan totta ja pistetään vähän höttöpöttöä sekaan ja liioitellaan juttuja ja uskotellaan typerille lukijoille kaikenlaista ympäri maailmaa ja naureskellaan että ollaanpa hölmöjä!

Jos kirjoittaisit välillä rehellisesti, etkä hassun hauskan raflaavasti?

5 11 2008
Wespa

Otsikko on otsikko. Jokainen saa itse materiaalin perusteella tehdä omat päätelmänsä.

7 11 2008
Mehukas

Totatota. Itse en ole näihin meedioihin uskonut, mitä nyt pari dokumenttia niistä nähnyt, enimmikseen luulisin meedioiden tiedot, perustuvan hyvään onneen, onhan niitä hyväonnisia ihmisiä, jotka voittaa lotossa elantonsa loppuvuodeksi, ja pokerissa onnistuu, kun kortit osuvat aina kohdalleen.
Heillä voi olla mahdollisesti jotain ennetietoja tulevasta, itse en ole vielä meediolla käynyt, mutta pitää katsella, jos joskus sinne jaksaa raahatua.

9 11 2008
janne

Wespa: ”Otsikko on otsikko.”

Ajattelitko, että tuo jotenkin lisäisi sivustosi uskottavuutta?
%d bloggers like this: