Sokea näki itsensä OBE:n aikana

30 10 2008

Syntymästään asti sokeana ollut Vicky Noratuck joutui auto-onnettomuuteen. Hän oli kuolleena neljä minuuttia, jonka aikana hän erkani ruumiistaan ja näki itsensä makaamassa sairaalassa.

Katso video tästä

Kyseessä oli siis aika tyypillinen kuolemanrajakokemus, mutta ihmeellistä oli se, että Vicky ei ollut koskaan ennen nähnyt.

PS. OBE = Out of Body Experience.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

28 responses

30 10 2008
skökkerssön

En nyt osaa aivan tarkkaan selittää mitä päässäni pyörii, mutta miten hän on voinut tietää olevansa itse se jota hän tarkkailee?
Tuossa jutussakin kyseinen henkilö kertoi että hiusten pituus oli sama ja sormus oli tuttu. Molemmat asioita jotka hän tuntee hyvin ja joista hän on saanut vahvan kuvan mieleensä tuntoaistin avulla. Jos hän vain teki mielikuvan itsestään noiden tuntomerkkien avulla? Ääh en tiedä…
Uskon kyllä tuonpuoleiseen yms. mutta silti on kiva asettaa omaakin uskoaan koetukselle 😉

30 10 2008
Heikkuhei

jännää 🙂

30 10 2008
Emolys

Noh siis kyllä sokeat tietävät hyvinkin oman ulkonäkönsä vaikka eivät ole ikinä nähneet itseään. Kun on tarpeeksi kauan sokeana niin voi kasvojaan tunnustelemalla luoda todella selvän mielikuvan itsestään joka vastaa samaa kuin näkisi itsensä peilistä. Siitä tämä tyyppi tiesi katsovansa itseään.

30 10 2008
Pete

Joo, mehän ollaan oikeasti henkiotuksia jotka on aina täysin terveitä. Keho sitten saattaa olla jostain rikki eli esim. silmät ei toimi. Mutta kun astuu ”ajoneuvosta” ulos niin kehon rajoitukset eivät enää sido. Sokeat näkee, rammat kävelee/lentää jne.

Eli jos ymmärtää että tämä keho on vain väliaikainen kulkuväline niin tuo on ihan looginen juttu.

30 10 2008
Eric

Sokeat pystyvät jopa veikkaamaa oikein kohteen kulkusuunnan (ei äänen perusteella). Ei siis mitenkään ihmeellinen tapahtuma.

30 10 2008
Eric

”Eli jos ymmärtää että tämä keho on vain väliaikainen kulkuväline niin tuo on ihan looginen juttu.”

Mutta valitettavasti tämä sinun ajattelutapasi ei ole looginen eikä mihinkään tietoon perustuvaa.

30 10 2008
Totuus

Todisteita?

30 10 2008
Gamma

Täältä löytyy sokeiden kuolemanlähikokemuksista: http://www.paranet.fi/paradocs/arvioita/nareaho2002b.html

30 10 2008
Zoe

Jotain houreita, tuollaisessa tilanteessa ihminen ei ajattele selkeästi.

30 10 2008
Wespa

Jos ollaan ihan tarkkoja, niin imisen aivotoimintojen ja sydämmenlyöntien näyttäessä nollaa ei pitäisi ajatella mitään. Ihmeellistä kuitenkin, että aina sokeana ollut näki itsensä ja lääkärit!

30 10 2008
pole

”Eric” Tuo on täysin loogista jos ymmärtää miten ihmisen todellisuus rakentuu.
Lue autobiografisesta muistista ja tuosta tulee täysin järkevä.
Autobiografinen muisti on käytännössä tietoutta tämän maailman kappaleiden suhteista, liikkeistä ym basic juttua kaikista havainnoitavista fysiikaalisista tapahtumista tässä maailmassa. Merkittävää tuosta tekee se että se on synnynnäistä, se ei erikseen rakennu kokemuksen kautta.

30 10 2008
pole

Käytännössä ihmisillä on käsitys näkemisestä ja eri kappaleiden käyttäytymisestä ja tiedostamisesta tässä maailmasta eri aistien avulla, vaikka he eivät koskaan näkisikään. Aivotoiminnan rajoja ei vielä ole edes löydetty. Tää oli kyllä mielenkiintoinen uutinen =P

30 10 2008
Zoe

Sen että tämä henkilö näki jotain todistaa vain hän itse.

30 10 2008
Ali G-

No niin tuulipuku-skeptikot, antaa tulla!

30 10 2008
Totuus

Epäilen sitä. Että aivoissa naksahti jokin ja hän vain kuvitteli. Auto onnettomuuden jälkeen ja 4 minuutin kuolleena olemisen jälkeen voi ehkä pää vähän olla sekasin? Jotain tommosta varmaan.
Nimittäin jos kuollut on ja uudestaan alkaa elämään niin aika sekavat tunteet varmaan on

30 10 2008
Pauli

Melkoisen hämmentäväähän olisi, jos tämä henkilö olisi vaikka osannut tarkalleen kuvailla miltä lääkärit ja ympäristö näytti kun tämä OBE tapahtui…

30 10 2008
555+111

Meilläpäin näitä kutsutaan uniksi…

30 10 2008
sp1nno

Jännä, itse en kuitenkaan usko tähän jostain syystä.

30 10 2008
rezaR

”Todisteita?” Totuus olet ymmärtänyt tämän sivuston kaiketi väärin. Ainakin olen mieltänyt, että tämä sivusto ei yritä todistaa mitään asiaa todeksi. Tänne tulee vaan mielenkiintoisia artikkeleita, videoita yms.

31 10 2008
akba

No kyllähän tämä voi olla ihan hyvinkin mahdollista, kuten ollaan sanottu, että jotkut ihmiset, jotka ovat kuolleet vähäksi aikaa, ovat nähneet valon.

31 10 2008
Assassin

rezaR (23:11:53) :

“Todisteita?” Totuus olet ymmärtänyt tämän sivuston kaiketi väärin. Ainakin olen mieltänyt, että tämä sivusto ei yritä todistaa mitään asiaa todeksi. Tänne tulee vaan mielenkiintoisia artikkeleita, videoita yms.

Katsos kun Totuus ajattelee asian niin, että ihmiset jotka tekevät tämmöisiä sivuja vapaa-ajalla, jota muutenkin on niukasti, heidän pitäisi uhrata loppukin vapaa-aika kyseiden asioiden tutkimiseen. Mutta Totuushan itse on täydellisyys ja suuren aktiivisuuden ja mielenkiinnon takia kysyykin joka aiheessa ”todisteita?”, koska hänellä itsellä ei ole aikaa etsiä niitä. Mutta totta kai kaikilla muilla on, varsinkin niillä jotka jo ”tuhlaavat” aikaansa etsiessään mielenkiintoisia uutisia netistä.

*Kiitos ja kumarrus*

2 11 2008
Ruby

Kuolemanrajakokemuksista kannattaa lukea lisää osoitteesta nde.com, siellä on tuhansia tapauksia ja melkein päivittäin tulee lisää.

2 11 2008
Ruby

Ohops, oikea osoite olikin nderf.org

6 11 2008
Minä:D

Joo, no mää en tiiä, mut uskon tähän. Yhden mun tosi hyvän kamun kans ku on sattunu kaikenlaista. Nähty oikeesti kummituksia yms. : )

Jännää : P

6 11 2008
sorvu

hmm… Tämän voisin uskoa.. Koska myös eräs tuttuni on käynyt lähellä kuolemaa ja noussut ruumiistaan.. Hän sanoi nähneensä itsensä maassa makaamassa (hän oli liikenne onnettomuudessa) sitten hän näki kuulemma valon ja jonkun ihmisen näköisen hahmon joka ohjasi hänet takaisin ruumiinsa.. Näin tuttuni sanoi nähneensä.. Ja olen kuullut että jokainen sielu on täydellinen eli niissä ei ole pientäkään erhettä jolloin ihminen ei olisi sokea yms. Sielultaan…

8 11 2008
Korn

Hmm niin…ruumishan se on joka sairastuu ja saa kolhuja. Mutta entäpä sisin? Mielikin voi sairastua mutta itse näen sielun jonain vielä syvempänä olevana ”asiana”. Uskon että sielu on se voima joka tulee sillointällöin esille, ja on joillakin ihmisillä ”esillä” jo elin aikana. Uskon että sielu on se voima jonka avulla jotkut voivat esim. kommunikoida henkiolentojen kanssa, tai voima joka näyttää ihmisille asioita joita ei normaaleilla aisteilla voi havaita. Vaikea selittää tätä niinkuin ajattelen mutta jotenkin noin uskon… Olen kuullut uskomattomia asioita joita tutuilleni ja sukulaisilleni on tapahtunut. Uskon että he ovat osanneet näillä hetkillä jotenki tietämättään (?) herkistää itsensä näkemään asioita.

9 12 2008
Shanya

Kyllä minä ainakin tavallani uskon obe:n. Olisi todella hienoa päästä sellaiseen tilaan, josta näkee itsensä. Olen sitä muutaman kerran kokeillut, mutta harjoitella pitäisi jokapäivä.

20 12 2008
kärmes

mä kyllä haluun olla kuollu sitte ku oon kuollu.
%d bloggers like this: