Federation Of Light ja Paranormaali Blogi mainittiin lehdessä

20 10 2008

Lapin Kansa -nimisessä lehdessä oli juttu lauantaina 18.10; joka koski valo-olentojen saapumista, Blossom Goodchildia ja Paranormaali Blogia. 🙂

Voit lukea koko jutun tästä:

Kuvaote uutisesta. Klikkaa suuremmaksi.

Kuvaote uutisesta. Klikkaa suuremmaksi.

Kiitokset kuvasta ja vinkistä Keijolle. 🙂

Pari asiavirhettä tuossa näyttää olevan, mutta eipä pahemmin haittaa. Pitäisikö vaihtaa sivuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? 😀

PS. Niille jotka odottavat muitakin, kuin ufoaihesia artikkeleita yms. on hyviä uutisia. Parin päivän sisällä julkaisemme mm. lisää ihmisten kokemuksia ja muitakin paranormaaleja uutisia, sekä videoita.

Mainokset

Toiminnot

Information

56 responses

20 10 2008
ridna

juttua myös Kalevan liitelehdessä Peto:ssa, netistä voi lähes koko jutun lukea osoitteesta

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?extra=-105&j=757082

en nyt jaksanu katsoa oliko tuolla paranormaaliblogi mainittu, mutta ainakin lehtijutussa oli lähteenä paranormaaliblogi : )

20 10 2008
Kode

Nyt loppui Lapin Kansan tilaaminen.
Se nyt muutenkin oli Alma Median eilisten uutisten kertoja ellei nyt sattnut pitäjillä tapahtumaan.
Ainut aisia mitä tuosta taas saa irti on se ettei lehdellä taaskaan ollut mitään makua.
Alma Median vanhaa juttua yritetään myydä uudelleen(Ilta Lehti).
Kaikki taas kopioidaan jostain muualta ja toisaalta en yhtään ihmettele pieni lehti pieni budjetti. Reportterit on vain jotain tusina toimittajia jotka leikelee juttuja jostain muista lehdistä jos ei Alma jaksa kertoa.

20 10 2008
Ville

Kode. Tuota kirjoitusta katsellessa suosittelen tilaamaan kaikki mahdolliset sanomalehdet ja sisäistämään niiden sanoman.

20 10 2008
Totuus

No hyvä että sentään tää ufo hömpötys. Alkaa jotaa muutakin tapahtumaa

20 10 2008
20 10 2008
XD Mixeri

No huhhuh, tais ihmiset kerranki huomata jotahi yliluonnollista. Ja ihme, että lehteen laitettiin, vaikka mitään ei toistaiseksi ole vielä tapahtunut (tai ei tapahdu). Mutta kyllä, enemmän yliluonnollisia juttuja lehteen!

20 10 2008
Ghost Hunter

”paranomaaliblobi.net” xD
Ja ehdottomasti enemmän yliluonnolisia uutisia!!

20 10 2008
Eric

Missään nimessä yliluonnollisia uutisia ei tulisi uutisoida jo ihan sen vuoksi, sillä mitään yliluonnollista ei ole olemassakaan. Yliluonnollisuus kehittyy vain tietämättömän ihmisen pienessä pääkopassa, koska hän ei osaa/jaksa ymmärtää maailmaamme ja sen ihmeellisia asioita.

Ehdoton EI höpöhöpöuutisille. Mielellään saisivat uutisoida siitä mikä saa ihmiset uskomaan yliluonnollisuuksiin ja ulkoavaruuden vierailuihin, sillä se olisi sitä todellista tietoa ja sivistystä.

20 10 2008
ridna

Kommentoin yllä olevaa tekstiä.

Yliluonnollinen on jotain sellaista jota ei ymmärretä/tajuta. Siinä säilyy mysteeri, arvoitus ja näiden myötä myös viehätys ja kiinnostus tällaisene tapahtumaan. Ihmisiä kiinnostaa asiat joita ei voida selittää. Meikä ainaki jos lukee jotai lehteä nii yliluonnolliset jutut luen aina tarkimmin, esim jos kerrotaan vaikka jsotain järvihirviöstä taikka lumimiehestä : )

ehdoton KYLLÄ yliluonnollisille uutisille

20 10 2008
Eric

^ Yliluonnolliset uutiset saisivat pysyä vain niille tarkoitetuissa lehdissä ja televisio-ohjelmissa… tai tämän kaltaisissa sivustoissa.
Yliluonnollisuuksien ja muiden höpöhöpöjuttujen vuotaminen asiallisiin ohjelmiin, lehtiin jne. vaikuttaa turhankin negatiivisesti siinä mielessä, että tätä turhaa, valheellista ja laadutonta materiaalia levitettäisiin todellisuuksina ilman realistista tutkimista ja asiaan paneutumista.
Näissä yliluonnollisuuksissa ja muissa ufojutuissa onkin ollut tähän asti se yksi suuri ongelma; asiaa on katsottu liian yksipuolisesti. Tieteellinen näkökulma selvittää kummallisen helposti yliluonnollisuudet ja SE on se mitä me oikeasti tarvitsisimme mediaamme.

20 10 2008
recal

lisää kokemuksia! kiitos:)

20 10 2008
Sisar Surmattu

Kävinpäs itse hakemassa tuon lehden ja luin siitä. Ja sen vuoksi liukastuinkin ja satutin jalkani. No jaa, kipukin kaikkosi. Saisi lehdet sisältää enemmän yliluonnollisia asioita..

Äitini tuossa sanoi tai kuulin sanovan, että meidän koiramme oli haukkunut ja murissut kuuta, jota tämä ei ole koskaan tehnyt.. voisikohan asia liittyä jotenkin tähän.. valoaluksien tulemiseen? 😀 Jaksan edelleen odottaa niitä. Kyllä ne vielä sieltä tulevat.

20 10 2008
Zoltan

Tämä on vain propagandaa jolla pahat huru-ukkelit Lapissa yrittävät aivopestä meidät uskomaan, että Lonkeroisia Yliherrojamme ei olekaan olemassa.

20 10 2008
J.T

”Missään nimessä yliluonnollisia uutisia ei tulisi uutisoida jo ihan sen vuoksi, sillä mitään yliluonnollista ei ole olemassakaan. Yliluonnollisuus kehittyy vain tietämättömän ihmisen pienessä pääkopassa, koska hän ei osaa/jaksa ymmärtää maailmaamme ja sen ihmeellisia asioita.”

Eli lyhennettynä näin: ”Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.

Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?

Muista toki, että kirahvejakin pidetiin satuolentoina kunnes niitä sitten nähtiin elävinä.

PS. UFO-tapauksiin suhtaudun edelleenkin hyvin skeptisesti.

20 10 2008
Totuus

Ei pitäis myöskään käsitellä enempää televisioissa tai lehdissä paranormaaleja asioita. Useimmat jutut on vääriä tai muuten vain luonnollisia. Voisihan niitä jotenkin tutkia/käsitellä mutta itse en näe oikeastaan mitään järkeä. Paitsi voisihan olla ihan joku paranormaali lehti minne tulee kaikenlaista yliluonnollista tavaraa… Ettei sitten valloteta jotain iltalehteä kokonaan paranormaaleilla jutuilla.

20 10 2008
TeMuZi


oon tunkenu tota jo ties minne, mutta ei kukaan ota kontaktia tohon.
Joko voisitte? =/

@ TeMuZi

20 10 2008
gh0stb0y

Ehdottomasti täytyy!!! Ihmiset ei muuten tiedä/usko tuonpuoleiseen elämään mikä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta!

20 10 2008
Eric

”Eli lyhennettynä näin: “Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.

Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?”

Tämähän nyt on aivan käsittämättömän typerä kommentti. Vain idiootti pitää silmiänsä mittarina totuudelle.
Olen nähnyt vaikka mitä ja tiedän paljon pelottavampia asioita kuin idioottimaiset aaveenne ja ufot. Silti, kaikkiin näihin on annettu ja annetaan jatkuvasti luotettavaa tietoa aidoilta tutkijoilta, jotka sentää osaa hommansa eivätkä pidä kaikkea silmillä havaitsemaansa totuutena kuten te paranormilaiset.
Kummituksiin, aaveisiin, enteisiin ja telepatiaan on annettu selityksiä tieteen puolelta. Tiede on se joka vie näitä asioita askeleen eteenpäin, eikä jää miettimään pelkästään yksinkertaisilla vastauksilla kuten: ”SE OLI KUMMITUS, EI TÄHÄN OLE MITÄÄ MUUTA SELITYSTÄ”.

Sivistäkää itseänne, muuta ette tarvitse.

20 10 2008
J.M.N.

”There’s no god, there’s only Good and Evil. And people doesn’t believe to anything, anymore. People are blind.” – As Performed by J.M.N.

Ihmiset ovat nykyään liian sokeita totuudelle, eivätkä usko juuri mihinkään… Elämme henkimaailmassa, emmekä yksin, maan ulkopuolista elämää on, ja aikamme koittaa… Joo enemmän paranormaalia/yliluonollista asiaa lehtiin…yhtälailla kuin muutakin asiaa… 😉

20 10 2008
J.M.N.

gh0stb0y (19:13:45) :

Ehdottomasti täytyy!!! Ihmiset ei muuten tiedä/usko tuonpuoleiseen elämään mikä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta!

– Näin on gh0stb0y!!!

20 10 2008
OMG

Hienoa. Paranormaaliblogi saa julkisuutta =). Ja ehdototon kyllä yliluonnollille uutisille

20 10 2008
Kari Pepsi

Totuus! Tilaa Ultra!

20 10 2008
Totuus

Kari pepsi, selitätkö vähän?

21 10 2008
Kari Pepsi

Ajattelin vaan sanoo, ku tos aikasemmin kirjotit et vois olla joku lehti mis käsitellään näitä paranormaaleja aiheita. No toi Ultra-lehti on sellanen.
Siis en tietenkään sano et haluisit sellasen lehden, kunhan heitin.
Ei sen kummempaa.:)

21 10 2008
höpö

itse asiassa näin lauantaina jotain todella kummaa taivaalla… kasi valtavaa palloa lensi rintarinnan ja ei siis kuulunut mitään ääntä… tuli iso pilvi eteen ja pilven poistuttua valot olivat kadonneet.. seisoin melkein kaupunkimme korkeimmalla kohdalla josta näkee melkein joka paikkaan.. en tiedä sit… kaveri heitti vieressä vitsillä kun ei itse nähnyt mitään että ”oliko se se ufo” tulin hiukan surulliseksi kun aloin oikein miettimään että mikä ihme se oli… valot olivat niin suuret että jos kantaisin kiikareita mukana olisin varmasti nähnyt hiukan paremmin ne valot

21 10 2008
Totuus

Selvähän se sitten on. En meinannu tilata mut tulipahan vaan mieleen nyt.

21 10 2008
J.T

”Olen nähnyt vaikka mitä ja tiedän paljon pelottavampia asioita kuin idioottimaiset aaveenne ja ufot. Silti, kaikkiin näihin on annettu ja annetaan jatkuvasti luotettavaa tietoa aidoilta tutkijoilta, jotka sentää osaa hommansa eivätkä pidä kaikkea silmillä havaitsemaansa totuutena kuten te paranormilaiset.
Kummituksiin, aaveisiin, enteisiin ja telepatiaan on annettu selityksiä tieteen puolelta. Tiede on se joka vie näitä asioita askeleen eteenpäin, eikä jää miettimään pelkästään yksinkertaisilla vastauksilla kuten: “SE OLI KUMMITUS, EI TÄHÄN OLE MITÄÄ MUUTA SELITYSTÄ”.

Sivistäkää itseänne, muuta ette tarvitse.”

Melkein kiinnostaa mitä ”kauheuksia” oletkaan nähnyt 😀

Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: ”No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta kummitus se ei ainakaan ole!!”.

JA on ihmisiä jotka uskovat mitä tahansa, esim. valoitushäiriön valokuvassa aaveeksi. MUTTA: on myös ihmisiä (kuten minä) jotka asioita tutkiessaan pitävät mukana tarpeellisen määrän skeptisyyttä.
Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin 😀

21 10 2008
Mikgo

Ihmetyttää mitä Eric, Totuus ja muut ”mitään yliluonnollista ei oo olemassa” -tyypit tekee tällä sivustolla? Jos ette kerta usko, niin miksi ihmeessä vietätte aikaa täällä? Menkää vaikka jonneki tiede-foorumeille jutteleen : )

Ja tosiaanki pitäisi käsitellä lehdissä enemmän yliluonnollisia juttuja!

21 10 2008
Eric

”Melkein kiinnostaa mitä “kauheuksia” oletkaan nähnyt :D”
Se oli vertauskuva, suosittelen ottamaan sen huomioon.

”Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta ”kummitus se ei ainakaan ole!!”.”
No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.

”Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin :D”
Tämä sivusto on käsittämättömän hyvää viihdettä ja eräänlainen tutkimuskohde ihmisen sinisilmäisyydelle ja herkkäuskoisuudelle, olenhan sentään erittäin kiinnostunut psykologiasta.

Kiitos.

21 10 2008
JaFa2

Miks siin lukee paranormaaliblobi? 8)

21 10 2008
ninjani

paranormaaliblobi.net 😀 No ei kait siinä.

21 10 2008
henna

Mielummin minä ainakin lehdistä lukisin jostain yliluonnolisiksi luokiteltavista tapauksista kuin siitä, mitä Johanna Tukiainen on taas tehnyt ja kenen kanssa.
Koen suhtautuvani paranormaaleihin ilmiöihin ja muuhun ”hömppään” sopivan skeptisesti kuitenkaan tyrmäämättä kaikkea kuulemaani ja näkemääni. Maailmassa on asioita, joita ei voida ainakaan vielä tieteen keinoin selittää, enkä oikeastaan ole varma haluaisinko kaikkeen edes selitystä. Minusta on kiehtovampaa ajatella, että elämme maailmassa, mikä ei ole niin yksiselitteinen ja -ulotteinen. Uskon myös vahvasti, että on paljon todennäköisempää, että muuallakin on elämää kuin vain maapallolla. Siitä, onko se älykkäämpää vai tyhmempää en osaa sanoa mitään. Maailmankaikkeus on kuitenkin sen verran suuri, että jos lähtee suoraan vain kieltämään muun elämän olemassaolon, antaa itsestään vain typerän ja pelokkaan kuvan.

Ja Eric, olen osittain kanssasi samaa mieltä, mutta ota kuitenkin huomioon, että tämä sivusto käsittelee nimenomaan paranormaaleja asioita ja ilmiöitä. En tiedä oletko sivuuttanut asian täysin, vai miksi vaikutat niin kovin kärkkäältä mielipiteinesi? Sanot, että kaikki tämä materiaali on turhaa ja laadutonta, ja että täällä asiat otetaan huomioon liian yksipuolisesti. Mielestäni sinä annat itsestäsi paljon yksipuolisemman kuvan, kuin ainoakaan artikkeli täällä. Luuletko kenties olevasi paljonkin muita yläpuolella tuolla huimalla rationaalisuudellasi?
”Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.” Eric, tämä lausahduksesi pätee aivan yhtälailla sinuunkin.

21 10 2008
ninjani

´´Pitäisikö vaihtaa sinuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? :D´´

Kirjoitus virhe ´´sinuston´´

21 10 2008
Mephistopheles

Metrossa oli kanssa paranormaaliblogista ja ufojen saapumisesta juttua.

21 10 2008
Ville

Aika hiljaista pitää paranormaaliblobissa nykyään…

21 10 2008
Eric

”´´Pitäisikö vaihtaa sinuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? :D´´

Kirjoitus virhe ´´sinuston´´”

Kirjoitusvirhe.

21 10 2008
gh0stb0y

J.M.N. tänks! 😀

21 10 2008
Antiskeptikko

”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä!”

Kerro mikä on sinun käsityksesi tieteestä? Eikö tiedemiehillä ole juuri tuollaisia ennakkoasenteita, yritetään löytää väkisin selitys näille asioille. Jos tämä ei ole edes skeptikoiden mielestä sitä oikeaa tiedettä, sen pahempi näille tiedemiehille. Se antaa sellaisen vaikutelman, että on jo lähtökohtaisesti tuomittu ilmiö huijaukseksi ja päätetään sitten johtopäätökset sen mukaisesti.

21 10 2008
JaFa2

ja minä huomautin et siin luki paranormaaliblobi 🙂

21 10 2008
JaFa2

eiko en ollukka eka 😦 nyyh

21 10 2008
zz

Ericin kaltaiset kaikkitietävät voisi lopettaa sen vuohottamisen. Kukaan ei vaadi sinua uskomaan kummituksiin, mutta on typerää käytöstä esim. tulla tänne kutsumaan ihmisiä idiooteiksi. Elä sinä siinä omassa todellisuudessasi ja anna muiden elää omassaan.

21 10 2008
Eric

^ En ole vouhottanut. Kerroin mielipiteeni kyseistä aihetta kohtaan, ei kait eriävät mielipiteet yöuniasi häiritse? Ja jatkokommentoinnit ovat vain ja ainoastaan vastakommenttien vuoksi, kait Herra Paranormilainen sen ymmärtää?
Ja kiitos oikein hyvin, elän mielelläni todellisuudessa.

21 10 2008
zz

”Tämähän nyt on aivan käsittämättömän typerä kommentti. Vain idiootti pitää silmiänsä mittarina totuudelle.”
”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.”
”Tiede vouh vouh vouh.”

Mielipiteen ilmaiseminen on pop, ylimielinien asenne ei ole.

21 10 2008
Eric

^ Valitettavasti mahdollisimman suoraan sanottu kommentti menee parhaiten mieleen, ei millään pahalla.

21 10 2008
Kerttu

Hei ihan tosi, eix se suuri ufopäivä oo vasta 24.10.2008, eli ens perjantaina YK:n päivänä? Näin jonkun linkin netissä, en muista enää missä tarkalleen mutta kuiteski UTubessa, jossa oli laskettu päivämäärä uudelleen. Lisäksi eräs tuttu toisulottovuuslahjakas henkilö oli sitäpaitsi ennen 14. pvää ja ennen uutta laskettua päivämäärää koko ajan lukenut täältä Paranormaali blogista päivämäärän 14. ”väärin” että se ois ollu 24. pvä.

22 10 2008
kabanossi

no hienoa, että paranormaaliblogi pääsi lehteen, vaikkakin väärällä osoitteella.
nyt voitais tosiaan unohtaa ufot ja keskittyä muihin paranormaaleihin tapauksiin, niin kuin wespa meille jo kerkesikin luvata! 😉

itse USKOIN jonkun verran älylliseen elämään avaruudessa, mutta koska näin ison hehkutuksen jälkeen veijareita ei näkynyt, pidän muukalaisia pelkkänä satuna.

22 10 2008
J.T

“Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta “kummitus se ei ainakaan ole!!”.”
No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.”

Ok, ja sä luulet että kirjoitan kaikki kommentit ilman sarkastista pilkettä silmäkulmassa? 😀

“Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin :D”
Tämä sivusto on käsittämättömän hyvää viihdettä ja eräänlainen tutkimuskohde ihmisen sinisilmäisyydelle ja herkkäuskoisuudelle, olenhan sentään erittäin kiinnostunut psykologiasta.”

Sinisilmäisyys ja herkkäuskoisuus ovat eri asia kuin paranormaalien ilmiöiden tutkiminen. Sivustolla mainitaan, ettei materiaali sovi lapsille eikä heikkohermoisille, eli ihmistyypeille jotka ovat valmiita uskomaan kaiken ilman minkäänlaista epäilyä.
MUTTA jos parapsykologiaa lähtee kunnolla tutkimaan, on aina oltava mukana tietty määrä skeptisyyttä.
Itse voit olla mitä mieltä tahansa, mutta ei kuitenkaan tarvitse kiukutella ja potkia maata kiljuen: ”Te ootte väärässä ja mä oon oikeassa” :’D (Voi piru, miten tämä mielikuva alkoikaan naurattaa…)

22 10 2008
J.T

”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä!”

PS: Ihan neiti vaan 😀

22 10 2008
XD Mixeri

”Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta kummitus se ei ainakaan ole!!”.”

Joo, lekuripuolella sama juttu.. Kaikki, mitä ei voi selittää senhetkisillä diaknooseilla, pistetään jonkun toisen taudin piikkiin. Jos ymmärsitte, mitä tarkoitan..

22 10 2008
Eric

”Ok, ja sä luulet että kirjoitan kaikki kommentit ilman sarkastista pilkettä silmäkulmassa? :D”
Pakko myöntää tämä riiiiiiipaiseva totuus.

”Itse voit olla mitä mieltä tahansa, mutta ei kuitenkaan tarvitse kiukutella ja potkia maata kiljuen: “Te ootte väärässä ja mä oon oikeassa””
En kiukuttele, en potki maata kiljuen, olen kiltisti. Annan toki ihmisten uskoa mihin ikinä sitten haluaakin, pieni provosoiva keskustelu on aina mukavaa erilaisten näkökulmien tuomiselle ja toki viihteellisen arvonsa vuoksi.
Toki omaa parhauttansa ja tietoansa on häikäisevän tyydyttävää paukauttaa ilmoille tämän kaltaisessa sivustossa…

”PS: Ihan neiti vaan :D”
Oho, oma moka. Luulin ettei netissä ole naisia!

24 10 2008
k-vuohi

”Eli lyhennettynä näin: “Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.
Todennäköisemmin.

”Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?”
Mutta yhtään vastaavaa ilmiötä ei olla saatu tuotettua valvotuissa, kokeellisissa olosuhteissa. Täten niihin uskominen on hiukan kyseenalainen veto. Kyseessä on varmasti hankalasti tarkkailtavia ilmiöitä, mutta kuten kirjoitit, niitähän on ollut enemmän kuin tarpeeksi.

24 10 2008
Mustix

Apua mun pikkusisko näki ehkä ufon/ufoja eilen yöllä 12 aikaan.
Eli ne oli semmoisia vilkkuvia tähden kokoisia valopilkkuja jotka muodostivat neliön. Sitten siinä oli 5 mukana mutta se tuli hieman jälkeenpäin. Liikkui tasaista vaihtia. ne vilkkui sini-puna-valkoisena. Ufoja? Lentokoneita?

27 10 2008
Pena

Mielestäni paranormaaliset uutiset tuottavat hieman huolenaihetta…

27 10 2008
jaaco96

tuohon kyselyyn että olisi kivajoss tulisi muistakuin jostain kumituksista

29 10 2008
ada

mä kerroin noille sen et paranormaaliblogissa puhutaa tällästa… oikeesti:D

29 10 2008
akba

Sitä en tajua , että miks tämmösiä juttuja esitetään joissain Lapin kansa lehdissä, mutta muissa Suomen lehdissä ei. Vai onko ??
%d bloggers like this: