Ensimmäisiä 14.10. -havaintoja

14 10 2008

Tänne olisi sitten tarkoitus lisäillä ensimmäisiä havaintoja sitä mukaan kun niitä tulee.

Suomessa:

Klikkaa tästä nähdäksesi raportin, sekä kuvat oudosta valosta

Klikkaa tästä nähdäksesi kuvan oudosta kolmiosta taivaalla

Belgiassa:

Australiassa:

”As someone who has seen many UFOs and a contactee, I had some doubts about Blossom Goodchild’s message about a massive UFO appearing in the sky on Oct. 14th..today. Last night shortly after midnight, I was awakened by an electrical buzzing sound. Finally, I got up around 12:15 a.m., Oct.14th and went outside on the veranda. As I looked up at the sky, it was very clear with brightly shining stars all around except where the almost full moon was located, there was a HUGE circular ”something” that looked as if it could have been a craft. It was 30 full moons in diameter and not one star was showing within this area. The sky was totally black except I could see the moon which was much smaller than it should have been.

My husband who was a ship’s captain for 30 years has never seen anything like this either and he said he had no answers for what was there. We live in a very rural area near Deloraine in Tasmania, Australia. I did take a couple of photos with my digital camera but haven’t downloaded the photos yet. Will do that soon.

Something not of this world was definitely showing itself in the early morning sky here.” -Jo

Meksikossa:

Jäämme odottelemaan lisää raportteja, kuvia ja videoita. Eiköhän sieltä jotain massiivista jossain vaiheessa tule. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

304 responses

14 10 2008
No jotain

Tuossa kahdeksan aikaan kuului sellaista todella voimakasta huminaa ~tunnin verran, katselin ikkunasta sillointällön, mutta eipä siellä mitään näkynyt

14 10 2008
HazuKazu

Tuo video näyttää aika tekaistulta. 😀

14 10 2008
joku

Noi Helsingin valohommelit näyttää kyllä ihan vaan siltä kun kuu olis pian tulossa pilvie takaa esiin….

14 10 2008
osku

minkäkin kuulin huminaa mut ei näkyny kyl mitn

14 10 2008
Bam

No nyt kun niin moni tietää tästä 14.10. jutusta niin tottakai alkaa satelee tekaistujakin ufo-havaintoja. Mutta mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, joten that’s it ?

Vaikka tuo Suomen havainto kuvineen oli kyllä ihan kiinnostava, mutta – – kyllähän tuommosia saa kaiketi aikaan jollakin . . . jollakin?

14 10 2008
Humanoidfriend

Helsingissä näkyy kuu ja Belgiassa lentää lentokone. 😀

14 10 2008
loikkivapena

aika mielenkiintoisia nuo webbikuvat. ei tule mielee oikeen mitään millä voisi selittää nuo.

14 10 2008
jeps

joo on kieltämättä toi suomen havainto kyl aika outo juttu…mut eipä tänää mtn erikoista tapahtunu,ihan tavallinen tiistai…

14 10 2008
Indigo

Minäkin olin kuulevinani jotain. Mutta laitan sen kyllä junaradan korjaustöiden piikkiin. Minulla kyllä on hyvin vahva tunne että jotain voisikin tapahtua. 😀

14 10 2008
TheMagician

Melko säälittävää. Minä kun sain sellaisen käsityksen, että sieltä tulee kolmen osavaltion peittävä alus, joka pysyy amerikan alueella kolmen päivän ajan.

14 10 2008
Kaseki

eipä oo mitää tapahtunu, vaikka oltii koko päivän pihalla. Koulun surkeen retken takii.

14 10 2008
ripe

Joo, olen nyt seurannut tiiviisti tätä Ufo hypetystä ja olen nuoresta asti ollut kiinnostunut Ufoista ja olen myös aina ollut sitä mieltä että emme ole täällä ainoita. Minusta tuo Helsingin valo-ilmiö näytti näiltä kirkkailta Xenon autovaloilta joka tulee tietä pitkin. Sehän näyttää kuin se olisi taivaalla kun kuvaa tarpeeksi kaukaa. Ja tuo Belgian ilmiö näytti tupakan tulipäältä.

14 10 2008
Sonne

vähän liian kirkas kuunvaloksi

14 10 2008
A-E

Noi webbikuvat ovat kyllä aika ihmeelliset. En pysty tähän hätään selittämään kunnolla muutakuin, että kuu näkyisi, mutta sekään ei todennäköistä….. Mihin päin kyseinen Webkamera oli suunattu? Etelään?pohjoiseen?länteen?itään?

14 10 2008
Möö

Mietin samaa tuosta kuusta, että vaikuttaa vähän liian kirkkaalta kuuksi. Vaikka yllättävän kirkashan se voi oikeaan aikaan oikeassa paikassa olla, mutta ei kyllä tuohon aikaan yöstä. Photoshopin osuudesta asiaan on vähän paha sanoa.

14 10 2008
Wespa

Melko säälittävää. Minä kun sain sellaisen käsityksen, että sieltä tulee kolmen osavaltion peittävä alus, joka pysyy amerikan alueella kolmen päivän ajan.

Kuka sanoo, ettei tulisi. Vielä on aikaa ja nämä on vasta ensimmäisiä havaintoja. 🙂

14 10 2008
LiWo

”Humanoidfriend:

Helsingissä näkyy kuu ja Belgiassa lentää lentokone. :-D”

Katoaako kuunvalo sekunnissa?? Ja lentokoneet harvoin näyttää tolta…

14 10 2008
venus007

Tossa viimesessä kuvassa näyttää, että olis kans vähän liian suuri kuuksi..

14 10 2008
Sonne

itse katselin kuuta itäisestä suomesta ja ei ollut noin kirkas about 11 00 illalla

14 10 2008
Miiker

Joensuuhu ei ainakaa ilmestyny muuta ku huono keli 😦 joten täällä ei ainakaa tänää nähdä mitään..

14 10 2008
ripe

Lisäksi, mikä siinä on että ne aina kuvattu yöllä ja epäselvästi täristen. Ja tuo Austraalian tapaus, ei mitään videota? Luulisi heidän ollen valmistautunu vähän paremmin? Jos minä lähtisin kuvaamaan Ufoja niin kyllä minä varmistaisin että se kuva onnistuu ja siitä saa selvää. Mutta se olisinkin vain minä. Lähes kaikki vuosien aikana näkemäni kuvat ja videot ovat kyseenalaisia. Venäjällä näki taannoin kuulemma 22000 ihmistä samaan aikaan Ufoja, ei mitään uutisointia?
Mistähän se johtuu jos niitä kerran on olemassa? Kunhan ihmettelen

14 10 2008
Ganja

😀 laittaa kyl miettimään..

14 10 2008
seppo

kattokaa tuota. keskellä ruutua on jotain pisteitä muodostelmassa, kuun vieressä. http://webcambiglook.com/alabamaCenturaBankik.html

14 10 2008
Jotain taas

En tiiä oonko nyt iha paranoidiks ryhtymäs, mut hitto:

Valot välkkyy täällä meillä about tunnin välein, ja tuo humina palaa aina hetkittäin kuuluvaksi. Eihä tääl kotona kohta enää uskalla olla : D

14 10 2008
Karvalakki

Meillä ei näkyny koko kuu eillen, sato vettä ja taivas oli pelkkää pilvikönttää. Nyt rakoilee pilvissä ja paistaa aurinko ku kirkkain maailma. Vähän väliä pitää mennä pällistelemään että onhan se varmasti aurinko eikä mikään muu härväke 😀

Kävi mielessä että mitäs jos osa noista pienistä härdelleistä mitä on nähty on jtn muita ufoja jotka tulee niin sanotusti yleisöksi? Tai että ne pällistelee tilannetta sivulta tms? Niiden ”laatu” vaihtelee sen verran että on vaikea uskoa että kyse on yhdestä ainoasta jengistä.

14 10 2008
jeppis

Ei tosta belgian filmistä saa lentokonetta tekemälläkään.

14 10 2008
Sonne

miker asun noin 49km joensuusta ja oli pilvetöntä

14 10 2008
Zoltan

Missä Lonkeroiset Yliherramme viipyvät? Pilailevatko he vain kustannuksellamme?

14 10 2008
seppo

http://webcambiglook.com/alabamaCenturaBankik.html katsokaa tämä keskellä ruutua valopisteitä

14 10 2008
Kooma

”Noi Helsingin valohommelit näyttää kyllä ihan vaan siltä kun kuu olis pian tulossa pilvie takaa esiin….”

Miten kuu liikkuu noin nopsaa tahtia? Jos tuo todella olisi kuun valo, se tuskin vaihtaisi paikkaa tuolla tavalla ja tuossa ajassa (koko ilmiön kesto oli 15min, mutta kuvaaja ei keriinnyt kuvamaan koko aikaa)? Valo näyttää myös melko kirkkaalta ollakseen kuu… Jännää myös että valon kirkkaus on suurinpiirtein sama kokoajan. Pilvet eivät kuitenkaan ole samanpaksuisia, joten jännää että valo tulee silti yhtä voimmakkaana läpi. Enpä osaa sanoa.

Tavallaan uskon että jotakin outoa tapahtuu/tapahtui, mutta en jaksa uskoa kaikkea Goodchildin väittämää todeksi. Valon ja rakkauden tuojat (yllätys) Jenkkilän yläpuolella jne… Myös itse olentojen julistuksessa on toisiaan vastaan riiteleviä epäkohtia.

14 10 2008
seppo

onko noi vaan heijastuksia jostain lampusta tai jotain

14 10 2008
Karvalakki

Kokemuksesta voin sanoa että ei se kuu liiku silmissä vaikka sitä miten kauan tuijottaa. Se liikkuu mutta sitä ei huomaa missään vaiheessa suoraan.

14 10 2008
ufotin

————–
Jotain taas :

Valot välkkyy täällä meillä about tunnin välein, ja tuo humina palaa aina hetkittäin kuuluvaksi. Eihä tääl kotona kohta enää uskalla olla 😀
————–

Haha, tarkistapas ettei vaatekaapissas oo Arizonan kokoista tähtialusta 😀
Tarkista myös tapahtuuko valojen välkyntä samoihin aikoihin kuin silmien räpsyttely.
Hienoahan tuo olisi jos joku päivä jokin ystävällinen avaruuden rotu poikkeaisi visiitille mutta luulen että tämä päivä jää vain heijastuksiin, pilvimuodostelmiin ja epämääräisiin valosotkuvideoihin.

14 10 2008
miims

kohta koko maailmassa on Ti 14.10. ja sillon alkaa show….

14 10 2008
seppo

Kyllä, taitaapa ne olla jostain lampusta heijastumia.

14 10 2008
Thordis

Mistä ihmeestä on saatu sellainen käsitys, että alus ilmestyy USA:n eteläosiin? Niin videossa kuin Goodchildin myöhemmissä tarkennuksista puhutaan eteläisestä pallonpuoliskosta, hemisfääristä, ja alus peittää muutamia valtioita. Lisäksi viestissä painotetaan, että ilmestyminen voi tapahtua myöhemminkin, riippuen mm. turvallisuustekijöistä ja muista ”energiavirtauksista”.

14 10 2008
Henkonen™

Olishan se aika pelottavan näköstä kun olis iso alus pään yläpuolella ja kaikki sen näkis

14 10 2008
Skepti

No nyt taas toivoisin väeltä hieman skeptisyyttä ja perspektiiviä asioihin. Tuon Belgian videon on voinut kuka tahansa kuvata vaikka mustaa taustaa vasten jollain esim ledivaloilla tai muulla härpäkkeellä. Missään vaiheessa ei ko videossa näytetä esim horisonttia tai mitään kiinteitä rakennelmia tai muutakaan. Vain ja ainoastaan pikimusta tausta, jossa ei näy edes pientäkään tähteä. Eiköhän tuo belgian video ollut selitettynä siis tässä. Kiitos ja näkemiin.

14 10 2008
pingu

Mahtoiko kukaan katsella viime yönä n. 01.00 taivaalle? Satuinpa tupakalla olemaan ja pilvistä muodostui kuun eteen tuttu kuvio all seeing eye (pyramidi jonka kärjessä silmä). Kuvio oli tosin vain sen pienen hetken kun pilvet lipuivat kuun ohi, mutta aika jännän fiiliksen se jätti. En tiiä liittyykö asiaan mitenkään, mutta harvemmin olen noinkin selkeitä pilvimuodostelmia nähnyt. 😉

14 10 2008
707

Mul on otettuna aika lailla samanlaisia kuvia, ku stadionil oli Rollareiden keikka.
Oli kovat ilotulitevalosuihkut, mitkä valaisi taivaan samaan tyyliin.
Taivas vaan ei ole noin musta. Ja mistä voi tietää, että kuvat on otettu 14.10.08?
Skepsisköpsisköö.. mut ei kai kaikkea kannata heti lähteä uskomaan.
Jos sattuiski olla aidot kuvat ni hyvä niin.

14 10 2008
Totuus

Aika laimealta näyttää. Ei sieltä taida kummiskaan mitään tulla. Ufo havaintoja näkee varmaan päivittäin. Nyt vaan otetaan suurin osa ylös niistä niin se vaikutaa vaan suurelta

14 10 2008
miims

nyt se alkaa…

14 10 2008
Jotain taas

Haha, tarkistapas ettei vaatekaapissas oo Arizonan kokoista tähtialusta 😀
Tarkista myös tapahtuuko valojen välkyntä samoihin aikoihin kuin silmien räpsyttely.
Hienoahan tuo olisi jos joku päivä jokin ystävällinen avaruuden rotu poikkeaisi visiitille mutta luulen että tämä päivä jää vain heijastuksiin, pilvimuodostelmiin ja epämääräisiin valosotkuvideoihin.

—-

Ei kyl sen kokoluokka on enemmänkin Intian luokkaa. ja niin, mielikuvituksenihan tässä temppuilee, mutta se on oikeastaan ihan kivaa. Siis kuvitella, että jotain oikeasti tapahtuisi. Toisaalta, tuo valojan välähdys on kyllä kestänyt aina sekunnin verran, mutta uskoisin sen liittyvän sulakkeeseen joka palaa turhan usein.

14 10 2008
Kissansilmä

Mä en enää tiiä mihin uskoo ja millo kattoo taivaalle. Kerran kyllä näin jonkin mustan läntin lentävän, ku olin ulkona, ja se oli liian iso linnuksi, kenties lentokone?

14 10 2008
Dude93

Njooh… tällä hetkellä kaikkia ”pieniäkin” ”ufo-havaintoja” voidaan liittää tähän päivään, mutta Perjantai 13:sta tavoin; mitä pahaa vain voi sattua joka päivä. Nuo web-kamera kuvat tosin ovat hiukka outoja….

14 10 2008
Recon

Täällä Hämeessä on ainakin lennellyt paljon Hornetteja,(äänestä päätellen, mitään ei näy kun on noi pilvet edessä) liekö harjoitukset käynnissä vai mitä….

14 10 2008
KeyWay

Toho ”electric bizzing sound” nii eile yöllä 3 aikaa kuulin itsekkin sellasii äänii, et joku sähköpallo olisi mennyt mont kertaa ikkunan ohi.

14 10 2008
Joni

ainakin eilen illalla paistoi kuu.

14 10 2008
Jiiaa

^Recon, totta. Itsekkin tuossa kuuntelin kun hornetteja, jos ne niitä oli, lenteli. Taivaalle ei tosin mitään erikoista ole (ainakaan vielä) näkynyt?

14 10 2008
Karvalakki

Täällä etelä-pohjanmaallakin on koko päivän kuullu pelkkää hornettien jyrinää. Noh, tää on korpimaata, täällä ne aina vetää kivaa kun tuolta kauhavalta tänne tulevat. Lisäks tässä on saha vajaan parin kilsan päässä ja metät saa aikaan kaikua. Vainoharhat iskee oikein raskaalla kädellä kun tätä ajattelee liikaa…

14 10 2008
14 10 2008
magictouch

Tyyntä myrskyn edellä kaikki? Suurin jännitys alkanut kaikkoamaan mutta odotellaan nyt vielä 🙂

14 10 2008
Phoebe

Wespa (14:37:45) :

http://mufoncms.com/cgi-bin/manage_sighting_reports.pl?mode=latest_reports

Voisko joku kiltti suomentaa noita yms juttuja, tai kertoa niistä vähän, on tää englanti jääny hieman vähemmälle 🙂

14 10 2008
jup jup

Se on varmaan joskus illemmalla ku kuullaan tuolta ameeriikasta ku siellä 14.10 blogilla oli et siellä usassa ne tulee heti aamun koitteessa sitä aikaa jotain kolmen aikaan aamulla. ekat havainnot ehkä sillon ja uutisiin tulee varmaan myöhemmin??? kahtellaan..

14 10 2008
Phoebe

Ilmoitetaankohan uutisissa heti, jos ne ilmestyy?

14 10 2008
Seppe

http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Earth amerikan eteläosissa on hädin tuskin edes aamu, joten vielä on aikaa… tulkaahan tänään moikkaamaan meitä avaruuden asukit 😀 tänään kyllä varsin paljon on näitä ufohavaintoja mutta eipä kannata ihan kaikkea uskoa, sitten kun ylen uutisista näen kuinka suuri avaruusalus on laskeutunut amerikanpäälle, uskon

14 10 2008
jup jup

ja keskisuomes päin on aika paljon pilviä.. ne sano siellä 14.10 blogilla myös ku kuuntelee jonkun bradin puhumista niin se tapahtuu usassa ja sit jotain ufoja näkee kyllä joka paikassa…

14 10 2008
janne

muistakaa että se ufo on monen osavaltion kokoinen

14 10 2008
Ufosankari96

Itse näin tänään aamulla kello 7:62 ilmeisesti saman aluksen aivan talomme yläpuolella. Ikävä kyllä se oli näkymätön. Otin kuitenkin kuvan todisteeksi havainnostani. Heti kuvan ottamisen jälkeen ammuin sitä laaserpyssylläni.

Jos kiinnostuit ja haluat keskustella asiasta kanssani, otathan yhteyttä sähköpostitse. Osoitteeni on Huuhaahemmo@hotmail.com

14 10 2008
Kanki

Eipä tullu mitää, eikä kyllä tulekaan 😀 noh, kattelenpa silti taivaalleni kunha lähen käveleen kämpille töistä tunnin päästä!

14 10 2008
Sonne

porukka menettää jo toivoaan vaikka päivä ei edes ohi ;D

14 10 2008
Phoebe

Nyt täällä koulussa välkkyy valot..

14 10 2008
Kanki

On myöskin 15:sta päivä osissa valtioita 😛

14 10 2008
Kanki

Tosin eihän toivoa saa koskaan menettää! Kyllä minullakin pieni toivo aina löytyy, vaikken koko potaskaan uskokkaan 🙂

14 10 2008
Bam

Tuossa Helsingin kuvassa nuo ekat kuvat näyttää kuulta, joka tulee esiin pilvien takaa – – ainut vaan, että kuu ei ole yleensä noin matalalla. Tai no tiedä häntä.
Mutta toi viiminen kuva sitten näyttää joltaki isolta valon välähdykseltä – – ettei helsingissä ois ollu joku tapahtuma sillo?

Ja tuo on tietty otettava huomioon, että normaalistikin ufo havaintoja tulee taatusti useampi päivässä, mutta tänään (/viime aikoina) nuo nyt sitte vaan otetaan enempi huomioon.

14 10 2008
Kessi

”Liian kauan maailmanne on ollu pilven alla, josta suurin osa on ollut tiedostamaton”

Luin tota artikkelia missä oli se viesti ni ny pelottaa ku on ollu noita pilvi juttuja ja sit o tommonen juttu siin viestissä että se vinkkais jottain tost pilvijutuista? Maybee maybe not.

14 10 2008
Phoebe

Sonne (15:04:30) :

porukka menettää jo toivoaan vaikka päivä ei edes ohi ;D

Niin. Pakko tunnustaa. Saattaa olla, että ne tulee amerikan aikaa 12, ja lähtee 3 pvä:n päästä 12. Hiii. Nojoo, eipä sitä kukaan oikein voi tietää.

14 10 2008
Jonizz

Vai että olisi toi helsingin kuvat kuu…Eipä todellakaan ole mikään kuu…
Kuu ei ole tänä vuonna lähempänä maata joten ei noin kirkasta kuvaa tulee ja noin laajaa valo ilmiötä.

itse aluksi veikkaisin salamaa mutta sää kartan mukaan ei ole salamoinut..

14 10 2008
Haukka

Aika typerää olettaa kaiken omituisen yhtäkkiä liittyvän tähän ennustukseen, esim…
-Koira katsoo oudosi=avaruusolennot teki sen.
-Lehdet putoaa oudosti (on muuten syksy)=avaruusolennot teki sen.
-Näin outoa unta=avaruusolennot teki sen.
-Aika tuntuu kuluvan oudosti=avaruusolennot teki sen.
Voitteko todistaa asioilla olevan mitään yhteyttä? Te vain oletatte valtaosan ja keksitte loput, mikä on tietysti hieno tapa menettää uskottavuus.

Missä se massiivinen alus viipyy? Aika alkaa loppua. Ai niin, johan joku on tainnut sanoa, että se ei ehkä tulekaan ajallaan, vaan voi tulla vuosien päästä tai olla näkymätön valtaosalle meistä (luultavasti kaikille muille paitsi ”profetian” välittäneille) tai sitten se on jo käynyt täällä ja lähtenyt. *huoh*

Jotain järkeä tähän hommaan. Sanoilla on hankala kuvata niitä typeryyden mittasuhteita, joita tämä juttu on saanut. Ennustan itse, että alus ei tule mutta siihen uskovat muodostavat uuden kultin joka odottaa sen saapumista seuraavat 2000 vuotta. Kuulostaako jotenkin tutulta? 😛

PS: Video ei vakuuta.

14 10 2008
pyh pyh

aamulla heräsin normaalisti, söin aamupalan, jutustelin kanssaolijoiden kanssa, lähdin käymään peseytymässä ja muistin että ”hei tänäänhän on 14.10” se suuri päivä jonka piti avata kaikkien maan kansalaisten silmät. Mitään ihmellistä ei ole tapahtunut. kyseiset webcam kuvat ovat otoksia kuusta eikä tuollainen tekstinpätkä anna minulle minkäänlaista todistetta näistä ukkeleista, joiden tänne pitäisi tulla pistäytymään. Tällä puheella voin todeta huhujen liikkeellepanijan huijariksi ja tähän asiaan sokeasti uskovat ihmiset…vähän herkkäuskoisiksi.

14 10 2008
Inmy

Täällä ollut pieniä sähkökatkoja koko päivän.
Ottaa päähän nostaa laiska ahteri sohvan uumenista telkkarin napille vähän väliä.
Näyttää tuota lintuakin joku risovan, kun päätänsä jo hyvän aikaa hakannut tolppaan.

Eiköhän ne ole niinkin ovelia ne uhmot, että ilmestyy kello 14.10 leveysasteille lat 14.141414 long 10.101010. Elikkäs ihan näillä hetkillä.. tai sitten ne jo on siellä.

14 10 2008
KP

“Melko säälittävää. Minä kun sain sellaisen käsityksen, että sieltä tulee kolmen osavaltion peittävä alus, joka pysyy amerikan alueella kolmen päivän ajan.”

Samoin, JOS tulisi, saattaisi se olla melko suuri. Mutta miten se väistelisi satelliitit, ynnä muun roinan mitä ympäri tätä meidä maapalloa on ? Niin ja tietenkin ilmatilaahan se rikkoisi, kiva ku joku matkustaja kone tupsahtais kylkeen, joka taas ei yli 2000mailin kokoisessa ”aluksessa” tuntuisi varmaan missään.

14 10 2008
Pipari

No eipä vieläkään ufoja näy.:D

14 10 2008
joku

no niimpä..ihmiset ilta on vielä edessä…ei oo ees pimeetä..onneks täällä on vaan vähän pilviä ja illaks pitäis kirkastua. kun pimee koittaa niin lähen pihalla tiiraileen tähtiä ja ”ufoja”

14 10 2008
NYT

MINÄKIN NÄIN UFON TÄNÄÄ.

EDIT. oho se olikin vain lentsikka.

14 10 2008
Phantom

ei mitään näy missään…..blaaaah

14 10 2008
IOI4

Phoebe:
”Voisko joku kiltti suomentaa noita yms juttuja, tai kertoa niistä vähän, on tää englanti jääny hieman vähemmälle”

vinkki käytä google-kääntäjää. saa jotain osviittaa 😉

http://translate.google.com

14 10 2008
IOI4

edelliseen liittyen…
”Vaimo havaittu syttyy taivaalle.”

nii ja siis tuollaisia kielikukkasia voi tulla esiin 😀
omalla päättelyllä ja muilla kääntäjillä saa selkoa…ehkä.

14 10 2008
Petroskoi

http://mufoncms.com/cgi-bin/manage_sighting_reports.pl?mode=latest_reports

HAHA :D…porukka ottaa kuvia auringonnoususta ja sekoaa ”valoilmiöihin”

Noh, toivottavasti tulevat ennen kuin Big Brother alkaa.

14 10 2008
Sonne

Tulipas hiljaista, tapahtuukohan tänään enää mitään?

14 10 2008
ripe

Netissä on paljon juttua Illuminati nimisestä salaliitto järjestöstä johon kuuluu 300 jäsentä jotka hallitsevat maailmaa ja johon joidenkin tietojen mukaan kuuluu myös Tarja Halonen. Ja näiden alieneiden pitäisi nyt heidän omien sanojensa mukaan tulla tänne ja auttaa ihmiskuntaa syöksemään tämä Illuminati vallasta. Jos tässä linkissä oleva teksti on totta niin toivon todella hartaasti että he tulevat. Kannattaa kuitenkin lukea teksti pienellä varauksella, mutta on mielenkiintoinen teoria. http://nwohavaintoja.blogspot.com/2005/01/maailmanlaajuinen-salaliitto.html

14 10 2008
Totuus

Havaintoja varmaan tulee enemmän koska kaikki kattelee taivaalle.

Ja lähes kaikki ne merkitään ylös?
Tai sitten jotkut haluavat vain olla osallisia jollain tapaa tässä jutussa.

14 10 2008
köhmä

odotellaan nyt siihen asti kun suomen taivas pimenee. Semmottet 3-4tuntia

14 10 2008
tume

jos niiltä loppu löpö

14 10 2008
köhmä

mulla on kutina että puolisen tuntia vielä, niin satelee havaintoja olivat aitoja tai eivät.

14 10 2008
diu

no jaa, vähän oudokshan tää menee. mutta en jotenkaan voi vain uskoa että sieltä jotain pöllähtäisi.

14 10 2008
diu

miten kanavointi edes tapahtuu?

14 10 2008
Anon

Salee, tämä on vain yksi huijaus niiden miljoonan joukossa. Jos tämä kuitenkin toteutuu, niin lupaan uskoa. Vain, jos tämä toteutuu.

14 10 2008
Boog

Hui Joensuussa vaan aika synkän pilvistä eipä muuta. Ja yölläkin vaan kuu loisteli normaalisti 🙂

14 10 2008
A-E

Kai se pitää ensi yö valvoa makupussisa talon katolla kamera kädessä ja radio vieressä:D

14 10 2008
tuima

Niin että pari tuntia sitten tuonne Usa:han vasta tuli tiistai ja se on ollut muutaman tunnin se 14.10 siellä ja jotkut puhu sitä että se tulis 11 aikaa usa:ssa tai 14 aikaa, että täss aikaa on vielä

14 10 2008
Saagai

Ikaalisissa päin ei näy ainakaan yhtään mitään, aamulla oli niin paha sumu, ettei nähnyt edes matalien puiden latvoja. DX Nyt näyttäisi selkenevän…

Nyt ei ole pilven pilveä, mutta ei kyllä ufolautasen ufolautastakaan. x_x Mutta päivähän on vasta nuori ja eihän sen ufolautasen pitänytkään tulla Suomen aikataulun mukaan…

Alkaa kuitenkin itseltäni menemään maku tästä, aikaisemmin uskoin jossain määrin tähän, mutta nyt on mennyt ’fiilis jo ohi’. Toivottavasti sieltä nyt jotakin edes tulisi, edes kunnollisia feikkejä jota saisi tutkiskella tosissaan… : P

14 10 2008
j0int

eiks niide pitänyt lojua 3 päivää? en luottais noihi sil noi ei todista maailmalle mitää jos se oli niide tarkotus

14 10 2008
Sonne


Melko luotettava, päiväyskin oikea

14 10 2008
Lukija

”Lisäksi viestissä painotetaan, että ilmestyminen voi tapahtua myöhemminkin, riippuen mm. turvallisuustekijöistä ja muista ’energiavirtauksista’.”

Epäviralliset raportit avaruusolioiden taholta visiitin estymisen syystä vaihtelevat. ”Telkasta tuleekin tärkeä matsi”, väitti yksi lähde, kun taas toisen mukaan ”koirani syö aluksemme avaimet”. Uskottavimman lähteen mukaan kuitenkin ”meitä ei vaan huvittanut”.

14 10 2008
Miiker

Se joka väittää että noissa Helsingin kuvissa on kuu niin ei ole koskaan tainnut kuuta päin edes katsoa kun on pilvinen sää.. Kuu ei todellakaan ole noin kirkas..

14 10 2008
tepeh

Tuli joulu mieleen kun kaikki on heti aamusta oottamassa jotain ufoja… ihanku jouluna lapset oottaa joulupukkii…

14 10 2008
Heksa

Tulis nyt jotain edes.

14 10 2008
Star-Man

Niin, tietenkin kaiken pitää tulla amerikan aikaa. Euroopassa on paljon enemmän ihmisiä kuin USA:sa niin olisi odotettavampaa että se ”UFO” tulisi eurooppaan kuin USA:aan. Mutta ei oo kyllä mitään näkynyt, enkä kyllä hetkeäkään siihen uskonutkaan.

14 10 2008
RockHill

http://www.youtube.com/watch?v=5R_uNUELwRU&feature=related Jossai tiedotustilaisuudessa isosta aluksesta löpistää

14 10 2008
RockHill

Sonne, yhdysvallois on vasta aika tulossa et siihe malliin

14 10 2008
Ode

no täällä Limingassa ei nää mtn. välillä tihkuttaa ja pilviä taivas täynnä -_- ainut ilo on google earth…

14 10 2008
Nysä

Empire Staten webcamissa näkyy koko ajan joitaki pikku pisteitä jotka ei liiku mihkään vaikka pilvet liikkuu…. veikkaan että on paskaa lasissa mut toivotaan tietty että EI oo:D

14 10 2008
matu

tuskin tänään mitään tapahtuu . mutta jokainen voi uskoa mihin haluaa. hyvä olis jos tulis mutta tuskimpa ja sitten tätä selitellään jollain et ei nyt kerettykkää. tullaan seuraavassa kuussa… jos ei nyt tuu nii ei ollenkaa tai ehkä sitten 500v päästä….

14 10 2008
Arina

“As someone who has seen many UFOs and a contactee, I had some doubts about Blossom Goodchild’s message about a massive UFO appearing in the sky on Oct. 14th..today. Last night shortly after midnight, I was awakened by an electrical buzzing sound. Finally, I got up around 12:15 a.m., Oct.14th and went outside on the veranda. As I looked up at the sky, it was very clear with brightly shining stars all around except where the almost full moon was located, there was a HUGE circular “something” that looked as if it could have been a craft. It was 30 full moons in diameter and not one star was showing within this area. The sky was totally black except I could see the moon which was much smaller than it should have been.

My husband who was a ship’s captain for 30 years has never seen anything like this either and he said he had no answers for what was there. We live in a very rural area near Deloraine in Tasmania, Australia. I did take a couple of photos with my digital camera but haven’t downloaded the photos yet. Will do that soon.

Suomennos jos joku haluaa.

Kuten joku, joka on nähnyt monta UFOa, minulla oli joitakin epäilyksiä Blossom Goodchildin viestin suuresta UFOsta, joka ilmestyisi taivaalle lokakuun neljäntenätoista, suhteen. Viimeyönä hieman keskiyön jälkeen heräsin sähköiseen surinaan. Viimein nousin ylös noin 12:15 aamuyöllä lokakuun neljäntenätoista ja menin ulos verannalle. Kun katsoin ylös taivaalle, se oli tähtikirkas, paitsi että siellä oli VALTAVA pyöreä ”jokin”, joka näytti siltä kuin olisi voinut olla alus. Se oli 30 täysikuuta läpimitaltaan eikä sen alueen kohdalla ollut yhtään tähteä. Taivas oli kokonaan musta, mutta saatoin nähdä kuun, joka oli paljon pienempi kuin sen olisi pitänyt olla.Minun miehenikään, joka oli laivan kapteeni kolmekymmentä vuotta, ei ole koskaan nähnyt mitään tällaista ja hän sanoi, ettei hänellä ollut vastauksia siihen, mitä siellä oli. Me asumme hyvin maalaismaisella alueella lähellä Delorainea Tasmaniassa, Australiassa. Otin muutaman kuvan digikamerallani, mutta en ole vielä ladannut niitä. Teen sen pian.

14 10 2008
gg

Eipä tarvii menettää ku ei koskaa ole sellasta ees olla tän asian suhteen 🙂 Ja lisäks veikkaan et tän sadun mukaan kuitenkin eletään jenkkien aikaa eikä suomen… eli rauhottukaa ja kattelkaa sitten illan puolella vasta sinne taivaalle.

14 10 2008
esajasd

eiköhä nyt voi jo täs vaihes sanoo että meni uffot vähä väärää osotteesee

14 10 2008
Totuus

Jos totta puhutaan niin eileen illalla kyllä alkoi vähän hermostuttaa että jos ne oikeasti sitten olisivat tulleet. Pistin oikeastaan maineeni tähän. Jääräpäisesti väitin että ne eivät tule ja suorastaan haukuin niitä ketkä uskoivat että ne tulisivat. Kerrankin uskoin johonkin muiden kommenteista huolimatta. Jos ne nyt sitten olisivat ihmeenkaupalla tulleetkin niin minun kommenttejani ei varmaan täällä olisi enää nähtykkää, ainakaan tällä nimimerkillä. Mutta luultavasti minä jatkan kommentoimista täällä.

14 10 2008
jerq

Jännä nähdä mitä eri selityksiä keksitään sille, jos niitä ufoja ei näykkään missään… ”Oho väärä päivämäärä”, ”Hitsi ne menikin kuuhun”,”Niille tuli matkapahoinvointia”,”Niiden piti Jäädä kattoon salkkareiden uusintoja” ja sitä rataa…

14 10 2008
RockHill

Ymmärtäkää jo ihmiset että iso emoalus tulee luultavasti esiin yhdysvaltojen ajan mukaan eli vielä on aikaa sen kautta muutkin alukset saattavat tulla eivätkä vain saata vaan tulevat näkymään, ei mikään kiire…

14 10 2008
Tumppi

Joo, noi hesan kuvat oli ihan kyllä mielenkiintosia, luulen kuitenkin että kyseessä oli kuu, ainakin Tampereella täysikuu näkyi jo 19:00 erittäin kirkkaana. Pilvet voivat liikkua todella nopeasti ja peittää koko kuun näkyvistä muutamissa sekunneissa, mutta jos valoilmiön hävittyä koitti täydellinen pimeys, ei tota voi kuun piikkiin laittaa. BTW oli toissa yönä, mutta jo maanantain puolella, tässä Tampereen pispalassa melko valtava teräväkärkisen kolmion muotoinen aukko pilvissä?

14 10 2008
Leetti

Mä taas aamulla näin tälläsen valo-aluksen mun seinässä 😮

14 10 2008
A-E

http://www.youtube.com/watch?v=stpGmT1oZBk Näyttäisivän olevan hävittäjiä, mutta ei voi olla varma nyt enää mistään…

14 10 2008
Assassin

Edelleenkin mikään ei estä niitä vielä tulemasta. Edelleenkin Usassa on vieläkin aamu, tosin päivän puolelle jo itä- jenkkilässä rupeaa kääntymään. Edelleenkin ne pitäisi ilmestyä vasta Usan aikavyöhykkeen (minkä niistä) päivä aikaan.

Joten palataan asiaan muutaman tunnin päästä niin voidaan varmuudella ruveta sanomaan ettei mitään ole tulossa. Tosin luultavasti vasta huomenna tiedämme varmuudella onko mitään tapahtunut tai tuleeko tapahtumaan ja ehkä saamme kuulla jotain uutta Blossom- tädiltäkin.

14 10 2008
j0int

kylmäki uskoisin sen olevan kuu, mä pari päivää sitten ihmettelin et metsästä tuli sellainen sininen valo systeemi joka oli vaa tietyllä alueella, ja kaupunki on aika lähellä mu se hohtaa punaisena taivaalle.. mut sit muutama päivä pääst puhuin taas puhelimes nii kuuhan siel möllötti samoil etäisyydel.. ja vaik oli pilistä nii kylse sen läpi paistaa, ja onhan niitä kuvan muokkaus editoreit

14 10 2008
Sonne

A-E varmaan hävittäjät eivät saisi lennellä talojan välistä noin 😀

14 10 2008
Leetti

A-E (17:25:55) :

Mielestäni hävittäjät ei lennä noin alhaalla jos kyseessä on vain jokin harjoitus 😀 Ja tarkoitin nyt esimerkiksi kaupunki aluetta.

14 10 2008
Sonne

18:11 meidän aikaan on noin 11:11 jenkeis (osittain).

14 10 2008
hassuklovni

Tietysti ne tulevat USA:n ajan mukaan, sehän on koko uskonnon keskus. Muistivatkohan ufoukot ottaa aikadilataation ilmoituksessaan huomioon, telepaattisen viestin siirtyessä niinkin kaukaa aika-avaruus vääristyy ja jos tätä ei huomioitu oikea päivä onkin omien laskelmieni mukaan 15.10. eikä tänään.

14 10 2008
seppo

Olen vieläkin 50/50 tuleeko vai ei. Jos toi tuolta ulkomailta latais ottamansa kuvat 😀 siittäkin on menny jo muutama tuntia että ei pitäs niin iso homma olla.

”We live in a very rural area near Deloraine in Tasmania, Australia. I did take a couple of photos with my digital camera but haven’t downloaded the photos yet. Will do that soon.” tästä ne kuvat. ei pitäs kauaa mennä. Lähtis kiipeileen tuomikalliolle digijärkkärin kans 😀 tiiä vaikka sattus näkeen jotain taivaalla.

14 10 2008
eXaggeraTe

Mikäs Quaken irc kanava? (; Missä kuumin keskustelu 😀

14 10 2008
Harri

Hyviä kuvia Helsingin suunnalta… Itse kun heräsin tänään aamulla,niin huomasin että netti ei toimi ja kun olin ulos menossa niin kuulin surinaa,mutta se johtui kaiketi ulkovalosta, lamppu veteli viimeisiään, vaikka oli aika outo ääni… Sit töissä ei tietokoneella kellään lokkausohjelma toiminut… Nyt näyttäisi aika pilviseltä,mut toivotaan että selkeytyis…

14 10 2008
Hot the Pot

Muistan jostain lukeneeni, että ”virallinen” ilmestymishetki olisi GMT 11.11pm, eli suomen aikaa 2.11 ensi yönä. Siihen asti lusin kyllä tämän hässäkän.

14 10 2008
14 10 2008
köhmä

minä sain ihan äskön kuvattua oudon sateenkaaren pätkän kännykkä videolle,pätkä oli pystysuorassa,olen toki nähnyt näitä aina silloin tällöin..mutta harvemmin kuin kerran 2kuukaudessa..oli pakko kuvata,jos oli ainut mitä tulee näkymään.

14 10 2008
jeps

no ei todellakaa hvittäjät lennä noin… ja näyttäis et noi katoo lopuks,mitä lie sit onki??

14 10 2008
elja

jos sattuisin näkemään ufon pään yläpuolella tulisi 100% löysät housuun

14 10 2008
jake

eikö noitten johtahan nimi ollu commander adama? Sama ku battlestar galacticassa 😀

14 10 2008
thebel

Alabaman Birminghamissa tapahtuu jotai, taivalla outoja heijastumia tai jotain:
http://fi.webcams.travel/webcam/1170346598

14 10 2008
kyl

Hahaa veikkaan et hesassa kuu vain loisti. Eilen illalla itsekkin katoin että loistaapa kuu nyt kirkkaasti ;D

Nyyh sataa vettä ja on niin pilvistä että taitaa ufot jäähä näkemättä 8( No, ootellaan. Aikaahan tässä on!

14 10 2008
Jiwa

Tuleeko ne vai eikö, siinä vasta kysymys… D:

14 10 2008
Töissä TVssä

A-E: No herranjestas. Ei se ole oikea ikkuna tuon tyypin takana – haastikset tehdään green screeniä vasten ja sinne sit lisätään tollainen tausta, joka on usein still-kuva. Tämä siis ihan normaali käytäntö ulkomailla esim. talousohjelmissa. Siellä haastateltava istutetaan siis green screenin eteen ja taakse laitetaan aikaisemmin kuvattua arkistokuvaa kaupungista jossa ko. henkilö on. Vähän sama kuin Euroviisujen pisteiden annossa. Eihän ne ihmiset oikeasti seisoskele ulkosalla, kun taustalla loistaa Sydneyn oopperatalo tai Tuomiokirkko. Ne kuvataan studiossa.

14 10 2008
Laurent

Hyvä että sivusto trollipuhdistettiin, oli hiukka rasittava selata läpi troll-infestoituneita kommentteja. Hetken luulin jo että Wespa sisuuntuu jaijotteihin ja deletoi koko blogin! Valo-alusten bongaaminen on kovin epätodennäköistä ja siksi huolestuin että vaikka mitään ei näkyisikään niin tottahan blogin ylläpito jatkuu?

14 10 2008
Humanoidi

Ja Jälleen joudumme pettymään uskon kyllä että elämää on muuallakin mutta en kyllä jaksa uskoa että tulisivat tänne 3 päiväksi. Tänään on tähyilty taivaalle ja mitään ei ikävä kyllä ole näkynyt!!

14 10 2008
Ode

totta että se olisi green screen. mutta voiko olla mahollista että joskus tehdään ihan että on oikea maisema takana?

14 10 2008
jup jup

varmaan huomenna aamulla tai päivällä on vasta suomen uutisis jos siellä usassa jotain tapahtuu..

14 10 2008
Imdb rating 2/10

Jos nyt ei saa muuta dokumenttia kuin suttusta kännykkävideota aikaiseksi, niin ei kannata julkaista edes… Turhaa selitellä että oli niin huonot kamat kuvata.. kun koko maailma silti osas odottaa 14.10.

14 10 2008
seppo

”Alabaman Birminghamissa tapahtuu jotai, taivalla outoja heijastumia tai jotain:
http://fi.webcams.travel/webcam/1170346598

Ei toimi 😦

14 10 2008
otuson kovis

no tos lyöty video kiinasta

14 10 2008
roi

http://fi.webcams.travel/webcam/1170438034

mitä nämä useat mustat pisteet ovat taivaalla? eivät ihan pieniä pisteitä…

14 10 2008
olliqo

Ei ne varmaan meedio ihmisten kautta tuommoista asiaa ihmisille ilmoita.
Kyllä ne varmaan maiden johtajille ensin ilmoittaa.

14 10 2008
Lihis

No missä mahtaa olla uhvot?

14 10 2008
Humanoidi

mitähän noi on ?? SePPo

14 10 2008
Fear

Okei nyt vattu ihmiset lopettakaa niiden vanhojen melbournen kuvien postaamista kaikki on ne jo nähnyt.

14 10 2008
Mikko

Birminghamin ja phoenixin kameroissa ei ainakaan nyt näy mitään…

14 10 2008
14 10 2008
Mikko

Birminghamin ja phoenixin kameroissa ei ainakaan nyt näy mitään. Toiv. alkais edes jotain näkyyn.

14 10 2008
Mikko

Nevadan Renossakaan ei näy mitään

14 10 2008
Karvalakki

Täällä on lähes täydellinen kyttäyskeli tällä hetkellä. Tyyntä, vain pari lirua pilvihaituvaa turmelee muuten latekstintasaista taivasta jonka horisontissa möllöttää valtava kuu. Taitaa se ilta mennä kyhnätessä tuota ikkunaa tuossa. Kunhan tulee vielä vähän pimeämpi niin kaikki mahdollinen mistä tihkuu valoa näkyy tuolla ku ruuti lumessa 😀

14 10 2008
razengan

itseäni kyl väsyttää tää odottellu pakko käydä vetään päikkärit jos sitä vaikka yllättyis ku heräilee :D:DD: D:D 😀 :

14 10 2008
tsoikkeli

saa nähdä kuin tässä käypi. Eli kohta pitäsi varmaan ruveta usassa näkymää jotain. Tämä koko homma päättyy joko tylsästi huomiseen päivään mennessä tai sitten se päättyy todella mahtavasti, voi että sitä hurraamista ja säpinää jos ne tulee.

Miksei tämmöistä hitto vois nyt vain tapahtua, miksi tällaista tapahtuu vain elokuvissa. Olisi kyllä aika jo niinku tapahtua oikeasti jotain tällaista vastaavaa ainakin.

Ei jaksa odottaa! Koittaisi nyt hitto tulla tänne!

14 10 2008
Tiputin

Iso alus peittää muutaman valtion hmmm. Minusta toi Google earth juttu liittyy jotenkin tähän olen tarkkaillut tota Google earthia koko päivän ja olen huomannut että suomen yläpuolella on ollut kokoajan sellainen outo kolmio välillä se on vaihtanut muotoansa.

Kun nyttenkin menette google earthiin niin näette suomen yläpuolella omituisen kolmion mistäköös tämä johtuu?

Olettekoos muuten huomanneet että ilta on ollut erikoisen tumma vai miten sen nyt sanoisi. Mistäs tämä johtuu?

14 10 2008
Mikko

Toi kiinan juttu oli kyl aika iso, olis saanu näkyä vielä tarkemmin mut siinä pyöritettiin koko ajan samaa pätkää..

14 10 2008
Totuus

Ettekai te tyypit töllää jotain tommosia empire staten ja sun muiden web cameroita koko päivää?
Kyl se blossom viel jotain keksii…

14 10 2008
tsoikkeli

jos ne avaruus jullit tulisi niin, siihen ei oikeasti olisi sanoja kuvaamaan sitä tunnelmaa. olisi ihan hullun hullu säpinä!

14 10 2008
joku

”Täällä on lähes täydellinen kyttäyskeli tällä hetkellä. Tyyntä, vain pari lirua pilvihaituvaa turmelee muuten latekstintasaista taivasta jonka horisontissa möllöttää valtava kuu. Taitaa se ilta mennä kyhnätessä tuota ikkunaa tuossa. Kunhan tulee vielä vähän pimeämpi niin kaikki mahdollinen mistä tihkuu valoa näkyy tuolla ku ruuti lumessa”

no olin just laittamassa ihan samaa…ilma on niin täydellinen kun olla ja voi..ihan pilvetön taivas 😀 ihan pian meen ulos kyylään 😀 vaikkei mitään outoo näkyis niin nautin silti tähtitaivaasta

14 10 2008
Zeus
14 10 2008
jeps

coloradon kameras näky äsken semmonen punertava timantin muotonen valojuttu?? yritin kattoo uudestaan niin se oli hävinny siit

14 10 2008
seppo

http://10-14-08.blogspot.com/ jotain uutta tietota tullu tonne.

14 10 2008
tomi

jätkät ne kuvittelee viel näkeväsä jotai 😀

14 10 2008
Mikgo

Kyllähän sen vasta huomenna tietää, onko Usaan tullu mitään, ellei valvo läpi yön. Turhaa te Suomen taivasta tölläätte ja petytte ku ei näy. 😀 Eikä Euroopassakaan ole vielä päivä ohitse, turha siis tuomita vielä mitään.

14 10 2008
Fu5e

joku viisas siellä taas sanoi ettei nyt kuu ole kirkas… juu ei tuolt takapihalta katsoessaankaan kuu ollut kuin melkein kokonainen. ja todella valovoimaton.

14 10 2008
Stabq

http://10-14-08.blogspot.com/ tuolla oli havaintoja suomesta..

14 10 2008
Obituary

Tää video jonka joku mainitsi tuolla on oikeasti huijausta! Se on feikattu semmosesta tapahtumasta jossa ihmiset katsoivat korkealle kiipeävää hämähäkkimiespukuista tyyppiä eivätkä oikeasti mitään avaruusalusta: http://www.youtube.com/watch?v=0Op9Ww8Bvk4

14 10 2008
Tiputin

Noniin nyt se video näkyy minkä sain kuvattua viime yönä.

14 10 2008
höpsö

Olin ulkona ku kuulin omituista ääntä, sellainen ääni ei lähe autoista se oli semmone kirkas humina en tiiä… ja sitt kuuluko kuun olla noin kirkas??? XD mä ehin jo luulla että nyt ne tulee, se näytti liikkuvan, mutta kuu se oli ja näytti liikkuvan sen takia ku tuuli, niin puitten lehdet siin heilu edes mutt ihan oikeesti se kuu näyttää ihan joltain valolta ei kuulta, pyöreä se on ja samassa paikkaa kun näin sen klo 18 ja sillon se oli kans kirkas mutta ei niin kirkas ku nyt… tässähän alkaa vainoharhaseks… kattellu taivaalle koko ajan… odotan silti ett ne tulee 😀

14 10 2008
Joopeli

Minulla oli sellainen käsitys, että jos nämä uhvot saapuisivat, niin ne tulisivat kunnon mörssärilaivalla todistaakseen kaikille olemassaolonsa. Nyt ihmiset tihrustavat jotakin pikku tuheroita webkameroista ja etsiskelevät optimaalista, pilvetöntä keliä, jotta voisivat nähdä jotain. Epätoivoa..?

14 10 2008
Joonatan

Kaveri oli ottanu tälläsen kuvan tupakalla parvekkeella tänään… mikä lie http://img380.imageshack.us/my.php?image=14102008384jo3.jpg

14 10 2008
Zo

Mikä tää juttu tuolla http://10-14-08.blogspot.com/- sivuilla on?
Joku suomalainen ottanu ton kuvan? Kuka se on? ja miten mikää muu vois näyttää enemmän Photoshopatulta ku toi…. 😀

14 10 2008
RockHill

Justiinsa tulin kävelyltä ei mainittavaa vielä taivaalla.

14 10 2008
Nabu

Tiputinin video näyttäisi omaan silmääni halogeenivaloilta, jotka osuvat pilviin. Tätä vahvistaa valojen pyöreä muoto ja säännöllinen liike. Täälläpäin noita näkee joka yö, ei tosin vihreänä. (Jos nuo nyt olivat edes vihreitä, saattaahan tuo johtua videon huonosta laadustakin.)

14 10 2008
Fu5e

menkää nyt oikeesti noiden kuvien kanssa…niissä ei oo mitään muuta ku pelkkää suttua. Ja Tiputtimen uskomaton video jossa jotain diskovaloja välkkyy täydessä pimeydessä, aikas uskomaton.

Itse sanon että olisi todella mielenkiintoista jos jonkinlaisia aluksia ilmestyisi, mutta nuo ”havainnot” ovat kyllä jotain aivan järkyttävää. En ole mitään edes puoliksi hyvää kuvaa tai videoo tältäpäivältä vielä nähnyt.

14 10 2008
A-E

Amerikas on näinnä päivinä varmasti poikkeustila, joten siellä voi näkyä hävittäjiä ilmassa suojelemassa niitten maata. Eivät ne kyllä nuin läheltä lennä pilvenpiirtäjiä, mutta mahdollista… Tiedän että BBC tekee uutiset Screenille ja siihen laittaa videon taustaksi. Mutta mistä tämä video on joka on taustalla?

14 10 2008
suke

Linkittämällänne blogilla esiintyneet suomalaisen ”villen” ottamat kuvat todistettiin feikeiksi. Ainakin kommenttilaatikossa pyöriskeli alkuperäinen kuva, jossa mustaa, kolmionmuotoista alusta ei näkynyt ollenkaan, ja tähdet loistivat ilman näköesteitä.
Lisäksi nuo Google Earthin kolmiot ovat kuulemma täysin normaaleja, ja esiintyvät melkeinpä aina. Latausvirhe tai jotain? Joku veikkasi satelliittia, joka on lentänyt ohi pari tuntia sitten, mutta mua se vaan nauratti.

Itse tahtoisin kovasti että uhvo tulisi, ihan milloin tahansa, rauhan merkeissä tietenkin.

14 10 2008
Ville

Anteeksi, etten jaksanut tehdä niistä hyviä, btw. 😛

14 10 2008
Ode

no tota tota..itellä on 5kuvaa siitä google earthista. tosiaa se kuvio liikkuu mut jos se nyt liikkuis niin paljon ku kuvien perusteella niin eikö siitä tulis ilmavirtoja? ja kai kaikki ois hälytys tilassa nyt? sentää tuo nyt reippaastikki suomen kokonen alue :S

14 10 2008
ShaDon

”Tuossa kahdeksan aikaan kuului sellaista todella voimakasta huminaa ~tunnin verran, katselin ikkunasta sillointällön, mutta eipä siellä mitään näkynyt”

Helikoptereita on näkynyt jonkun verran enemmän kuin normaalisti ja koosta/äänestä päätellen jotain armeijatavaraa. Jotain on ihan varmasti tekeillä 😉

14 10 2008
Mikko

Toi ulkovideo mis näky se musta kolmio oli ainakin tosi hyvä..toivottavasti ei oo mikään feikki..Ja joku meediohan oli saanu viestin et alus nähdään myös suomessa…Voisko siis kyseinen kolmio olla valoliiton alus…????? Mene ja tiedä…Ainakin kovasti nyt on ollu juttua google earthissa näkyvästä kolmiostakin…Mut ainakaan miltään valolta se ei kyl näytä..

14 10 2008
Ilari92


Tuossa tuo alkuperäinen kuva ilman kolmiota.

14 10 2008
Tiputin

Veikkaan ehkä kans et tossa mun videossa oli semmoset spottivalot, koska lähelle missä nytten asun niin on suunniteltu semmosta baaria mihin tulis sitten noi spottivalot (baari on jo valmis mutta ei ole vielä avattu).

Eipä olis sitten voinu parempaa päivää valita koska testatta noita spottivaloja.
(päätimpäs sitten poistaa tuon videon) Mutta siitä huolimatta en ole aivan täysin varma oliko tuo ilmiö spottivalojen tekosia.

Se oli kyllä ihmeellistä että toi ilmiö kesti vaan joku 3-6 minuuttia.
Siinä ajassa ehdin ottaa vähän kuvaa siitä.

14 10 2008
LiWo

Meen nyt kattoon simpsoneita ja palaan sitten tunnelmiin. Bye!

14 10 2008
aImkilla

Itekki varmasti olis hieno uskoa noitiin, ufoihin ja kaikkeen yliluonnolliseen ite tos kävin savuilla ja kattelin täysikuuta ja täs hieman odotellessa että koska tapahtuis, mutta noita tollasia valoilmiöitä on nyt varsin turha laittaa koska jokainen nyt ainakin tänä päivänä uskoo ihan mihin sattuu ja sit niitä laitellaan tänne..JOS jotakin todella massiivista niinkun ufojen emäalus tai jotain tulis maapallolle 3 vuorokaudeksi niin se TODELLAKIN julkaistaan uutisis ympäri maailmaa, että turha sitä on pongailla, tuutta vaan pettymään pahemman kerran jälleen… kiitos !

14 10 2008
Jambo

Itse olin tänään veneilemässä kun näin taivaalla harvinaisen näyn. Ilma oli sangen selkeä joten kuvan ottaminen onnistui hyvin. Kohde ei ollut suinkaan musta kuten aiemmista kuvista käy ilmi, vaan väritys osoitti avaruuden olennoilta täydellistä naamioitumiskykyä.

Tarkkasilmäiset voivatkin havaita aluksen taivaalla.

Alus aiheutti magneettikentässä suuria vääristymiä. Mm kännykkäni alkoi soittamaan teletappien tunnusmusiikkia, vaikka minulla ei edes ole sitä puhelimeni muistissa.

Alunperin olin skeptinen asian suhteen, mutta nyt uskoni on vakaa.

Linkki kuvaan:

http://picasaweb.google.fi/jari.kuukka/Sekalaista#5257063479687907362

14 10 2008
14 10 2008
Just Incas2

Saman kolmion bongasin google earthista just nyt. Venäjän päällä, tosin yksi kulma vielä suomen puolella. Onko joku asiantuntija missään päin maailmaa yrittäny selittää sitä?

14 10 2008
maukkamma

googlen kuvat vuoden vanhoja !

14 10 2008
ahet

Aika hieno kuva, Jambo.

14 10 2008
OMG

Jambo. Pakko todeta, mutta olen lähes täysin (86%) varma, että kuvassa esiintyvä lähes huomaamaton ”alus” on feikki. Photoshopilla saa nykyään ihmeitä aikaan. Vaikka vaikeahan tuota nyt on varmasti sanoa..

14 10 2008
maskuli

”Google Earth acquires the best imagery available, most of which is approximately one to three years old. The information in Google Earth is collected over time and is not ’real time’ in nature. For example, it’s not possible to see real time changes in images.”

HUOM ^ !!!!!!

+

eli se kiinajuttu oli kusetusta

14 10 2008
KP

Lopettakaa herrajumala se hemmetin google earth:llä kattominen, se on todistettu jo monta kertaa, myös ammattilaisten suunnalta että miksi siellä niitä kolmioita ynnä muuta näkyy…..jotkut eivät vain käsitä vaikka kuinka sanoo -_-

14 10 2008
johannes666

ufoi???? missä?

14 10 2008
seppo

http://www.youtube.com/watch?v=j_6V6I5x3T0&feature=rela ted tuore juttu avaruushemmojen komentajalta. Eli siis. kamerat taskuun joka päivä 😀

14 10 2008
Believer

KOIN ÄSKEN JOTAIN TODELLA OUTOA! Siis en tiiä mikä se oli!
Mulla on tietokone päällä, mutta muuten istun ihan pimeässä huoneessa. Verhot auki, jotta nään tonne taivaalle koko ajan.

Sitten yhtäkkiä tosi kirkas valo tuli JOSTAIN. Se tuntu et se olis tullu katosta (taivaalta?) ja se ns. iski tohon mun eteen. (tietokonepöydälle?) Ei se salama kuitenkaa ollu, koska mähän olisin kuollu ny O.o ..enkä kuvitellu tai mitään. Se valo oli niin kirkas, että oli pakko sulkee silmät ja ku avasin (räpsäytin silmiä).. se valo oli poissa. Mut sillon ku suljin silmät, toi tietokoneen keskusyksikkö päästi pienen ”tsäpp” äänen. Luulin, että meni sähköt, mutta eihän sillon pitäis valon kirkastua? Ja kun kuuntelen koneella musiikkia, niin se ei lakannut hetkeksikään. Eikä tietokone sammunut (sähkökatkoksen takia sen olis pitänyt näin tehdä.)
Olen oikeasti sanaton.

Tuon ilmiön jälkeen eräällä tavalla kihelmöi ylävartaloa (niskaa, käsiä) ja menee semmosia kananlihantuntemuksia, mutta voi johtua vaan siitä, että olen niin sanaton. Mikä ihme tuo oli!? :O

14 10 2008
jeppe

No odotellaan mitä aika tuo tullessaan:) nehän sanoivat että he voivat muuttaa sitä tulo aikaa myöhemmäksi, mutta silti tämän kuun puolella.

14 10 2008
Sunniemi

Tanaan sain otettua tallaisen kuvan aamulla:

14 10 2008
hiljaista

Hiljaista on. Huomenna onneks loppuu tää vouhotus

14 10 2008
Covenant

OMG: Näimme juuri kavereideni kanssa samanlaisen tähden kuin tuossa linkissä kerrottiin 🙂

14 10 2008
Laura

Jos jollain täälläpäin olisi kamera ja kiinnostusta, niin Espoon keskuksesta Muuralaan päin näkyy sellainen oranssi välkkyvä valo (noin 10 min on jo ollut) ja kiikareilla tulee sellainen vaalea pyöreä lätkä siihen rinnalle.

14 10 2008
Voi Ihmiset sentään

VOI HYVÄT IHMISET..

Itekki varmasti olis hieno uskoa noitiin, ufoihin ja kaikkeen yliluonnolliseen ite tos kävin savuilla ja kattelin täysikuuta ja täs hieman odotellessa että koska tapahtuis, mutta noita tollasia valoilmiöitä on nyt varsin turha laittaa koska jokainen nyt ainakin tänä päivänä uskoo ihan mihin sattuu ja sit niitä laitellaan tänne..JOS jotakin todella massiivista niinkun ufojen emäalus tai jotain tulis maapallolle 3 vuorokaudeksi niin se TODELLAKIN julkaistaan uutisis ympäri maailmaa, että turha sitä on pongailla, tuutta vaan pettymään pahemman kerran jälleen… kiitos !

…………………………………………………………………………………………

14 10 2008
Hese

Jos ne tulee 3. päiväksi, niin se johtuu varmaankin siitä, että stokkalla on hullut päivät, tai sokkarilla. Silloin ne tulis aikaisintaan torstaina? Torstai-perjantai- lauantai. Kannattaako lähteä kaupoille?

14 10 2008
LiWo

Mulla tossa Jambon kuvas näkyy violetti iso kolmio jossa on myrkynvihreitä palleroita. Eli siis TÄH?! Missä siin on se ufo?

14 10 2008
Whippet

Jambo. Oisit edes noista reunoista koittanut saada tasaiset 😀 ja hmm, tuo väri, se on.. 😀

14 10 2008
Allu

Lahdessa nyt joku helvetin outo vilkkuva valo taivaalla. Vilkkuu säännönmukaisesti Punainen->vihreä->keltainen..

14 10 2008
JUUNAS

KATSOKAA ULOS NYTTEN TAIVAST JA NÄETTE VARMASTI 90% JONKUN LIIKKUVAN ESINEEN MIKÄ EI OLE MIKÄÄ LENTOKONE TAI HELIKOPETRI NÄIN 5 LIIKKUVAA OUTOA ESINETTÄ TAIVAALLA MITKÄ EI OLLUT SATEENLIITTEJÄ NE LIIKKUVAT HITAASTI JA PYSÄHTYIVÄT JA NOUSIVAT YLÖS PÄIN JA SITTEN PYSÄHTYI TAAS TOINEN NIISTÄ LÄHTI ALASPÄIN !!!!!!!!!!!! KOITAN SAADA NAUHALLE NYTTEN LATAAN KAMERAA !!!!!

14 10 2008
JUUNAS

GOOGLEN MAA KUVAT OVAT VUODEN VANHOJA MUTTA SÄÄ PÄIVITTYY KOKO AJAN

14 10 2008
M

eipä se niin surkua olisikaan, vaikkei niitä ufoja tulisikaan, tämän blogin seuraileminen on tuottanut paljolti hupia tällekkin päivälle, ei pahalla tarkoituksella. mielenkiinnolla sitä odottelee mitäsieltä tullee… jos tullee.. saa vain nauraa näille jotka näkevät ufoja kaikkialla nyt. ja se kirje ”suomesta” varmaan parhaimmat naurut hetkeen.

onkohan sitä ihminen julma?

14 10 2008
Kommentti

Laitoin aikaisemmin linkin mutta kukaan ei tainnut lukea sitä. Laitetaan pätkä siitä tähän (on myös ns. ’kanavointi’).

—————————

Miksi on ollut paljon hämmennystä liittyen päivämäärään 14.10.2008, päivään jolloin on sanottu taivaallemme ilmestyvän upea avaruusalusnäytös?

Emme näe mitään hämmennystä omalta puoleltamme. Malli on hyvin selkeä. Se on syy, miksi ensimmäisessä uutiskirjeviestissäni puhutaan erottelukyvystä. Kuten ehkä tiedätte, minulla oli tämä tapahtuma ja sitä ympäröivät olosuhteet mielessäni, kun tein ne toteamukset.

Raskain sydämin lähetän tämän viesti, koska se järkyttää selvästi luottamusta – ei ainoastaan kanavoijissa, vaan myös avaruusveljissänne ja -sisarissanne. On sanottava joistain teille lähetetyistä energioista, etteivät ne ole olleet valoenergioita.

Katsokaahan, rakkaani, on oltava enemmän erottelukykyä, silloin kun on viestejä, joita ottavat vastaan monet, mutta jotka eivät sisällä totuutta. Syynä tähän on se, että aika-avaruusjatkumonne hiukkaset hajoavat järjestyäkseen uudeksi toimintamalliksi.

Kuten monet teistä tietävät, tätä kutsutaan kaaokseksi. Kaaoksella on monia merkityksiä, mutta tässä tapauksessa niitä samoja hiukkasia, jotka muodostavat nykytodellisuutenne, käytetään muodostamaan tulevaisuuden todellisuutta, ja ne yksinkertaisesti järjestetään uudelleen. Tämä hajoaminen ja uudelleenjärjestely hämmentää monia, ei ainoastaan teidän planeetallanne, vaan myös niitä sieluja, jotka työskentelevät kanssanne ja jotka ovat olemassaolon korkeammilla tasoilla.

Se mitä näen, vaikuttaa epäjatkuvuudelta. Tarkoitan tällä sitä, että maailmanne todellisuuslinjat ovat katkeilleet. Tämä johtuu maailmaanne tulevista uusista energioista ja kyse on myös sen kulminaatiosta, mitä Ylin Lähde on määrännyt ihmisrodun kehittymisestä.

Siksi tapahtuu aaltovaikutusta, ja kun seurataan aikajanaa, on epäjatkuvuutta, joten tänä aikana on maailmassanne vieläkin vaikeampaa seurata energiaa alusta, mikä aloittaa jonkin toiminnan, loppuun, mikä ilmentyy maailmaanne.

Kehottaisimme nyt odottamaan pääsyä maailmanne tuleviin tapahtumiin. Tämä ei ole spekuloinnin aikaa. Sen sijaan että kuuntelette, mitä toisilla on sanottavana todellisuudestanne, keskittykää siihen, mitä haluatte tuoda esiin omana todellisuutenanne.

Sanon tässä sitä, että jos haluat avaruusveljiesi ilmestyvän, niin kysy itseltäsi: ”Miksi?” Johtuuko se siitä, että tunnet tarvitsevasi jonkun toisen PELASTAMAAN itsesi? Mitä sellaista joku toinen pystyy tekemään, mitä et yhdistyneenä energiana pysty tekemään itse?

Voin käyttää sanoja selittääkseni teille, miten toimia toistenne kanssa, mutta silloin nuo sanat vaatisivat selitystä ymmärtääksenne yhteyden kaikkien planeettanne ihmisten ja tapahtumien välillä. Sanoisin mieluummin, että harkitkaa liittymistä yhteen toisten kanssa rakentavammalla tavalla. Kun kukin sielu lisää energiansa ja mielensä voiman ryhmän tavoitteisiin, sen energia ja mahdollisuudet lisääntyvät eksponentiaalisesti saattamaan loppuun sen mallin tai suunnitelman, joka luotiin ryhmän mielessä.

Silloin kun reagoitte yksilönä toisten ajatuksiin, voimanne heikentyy, mikä sallii teidän avautua toisten hallittavaksi. Tämä on ollut menneisyyden tapa, ja kuten sanoimme, se on vanhaa informaatiota.

14 10 2008
Leeca

irc-galleriasta 14.10.2008 -yhteisössä keskustelua:

14.10.2008 21:10 ONKO KUKAAN TIKKURILASTA! KOSKA JOS ON NIIN PUHUKOON NYT PENTELE! Mä näin äsken ihan vitun makeen shown! sellanen vitun iso ja KiiiiirkaS valopallo eteni hitaasti tosi matalalla. sit ilmesty kaks valopalloo joiden peräs oli punasta sit niit tuli lisää ja lopuks niit oli jotain 15!!!!!!!!!! ei herrajumala se oli siisti! ne lähti sit ajelehtii kukin vähän omaan suuntaansa. suurin osa suunnisti keravan suuntaan. se ison valopallo joka oli niin kirkas ja matalalla lähti kans hitaasti lipuen.
14.10.2008 21:10 mä veikkaisin et koivukylä/havukoski näkee seuraavaks mikäli ne kulkee suoraa linjaa.
14.10.2008 21:19 voi saatana keravalle päin? _D
14.10.2008 21:27 NE on keravalla!
14.10.2008 21:28 Tuli soittoo 5 min sit et ne samat on keravalla.
14.10.2008 21:28 Tikkurilassa on yks kyttääjä joka on tosi iso muuten. niit on nyt kaks tää on lautasen mallinen
14.10.2008 21:33 kouvolassa kuului outoa matalaa ja metallista hurinaa ja taivas on oudon värinen. toivottavasti eksyvät tännekin näyttäytymään!
14.10.2008 21:37 ainii täälki oli sama jyrinä ennenku ilmesty
14.10.2008 21:40 milloha ennättävät keski-suomeen?
14.10.2008 21:42 täälläki näky jotain palloja, olivat vaan nopeita, mutta niitä oli muutamia enkä usko, että olivat mistään valonheittimestä..
14.10.2008 21:58 saitteko mitään kuvamatskuu
14.10.2008 22:01 eräästä kanavoinnista otettu: “Kannattaa tarkkailla ja kuunnella eläinten käyttäytymistä, myös he aistivat läheisyytemme.”
14.10.2008 22:01 Meidän linnutki on käyttäytyny kummallisesti tänää
14.10.2008 22:01 Täällä mitää oo näkyn.
14.10.2008 22:05 Espoo: Aika hiljainen ilta tällä hetkellä… Mutta ei tiedä mitä yö tuo tullessaan:D
14.10.2008 22:06 Eikä kyllä Keravakaan ole kaukana täältä;)

Tunnustaako joku muu nähneensä jotai em. alueilla jotain? Täällä Varkaudessa Pohjois-Savossa ei näy mitään kun taivas täynnä pilviä 😦 Yhtä havaintooni tosin mietin, mutta pidän sen nyt omassa pääkopassa toistaseks..

14 10 2008
Böy

Tulin tuolt hyvinkäält motaria ja ihmettelin koko matkan, et mitä vittua siel taivaal on kun kolme semmosta vilkkuvaa valoa meni aivan lähelle toisiaan ja pysähty siihe taivaalle, menin iha sanattomaks..Ja muitakin outoja valoilmiöitä taivaalta tuli bongailtua stadiin päin mentäessä..Jotain outoa on tosiaan tapahtumassa..

14 10 2008
Ganja

Niinkuin on ilmotettu, se voi tapahtua vasta myöhemmin. Oon silti vähän pettynyt, mutta en mitään maailmaa mullistavaa odottanutkaan alunperin. …Tottunut pettymään vastaavaan. Mutta onhan tässä viellä ne muutama kuukausi odotella kaiketi, jos se tapahtuisi. Ja jos ylipäätänsä ihmisten mielenkiinto kyseiseen asiaan jaksaa tämän jälkeen edes kestää, niin niinkuin kyseisissä ”keskusteluissa”/”yhteydennotoissa”, niin 14.10.08 ei ollut kuitenkaan se ainoa päivä jolloin kyseinen tapahtuma tapahtuisi :)… Malttia ❤ 🙂

14 10 2008
Klavier

”Allu (21:08:32) :

Lahdessa nyt joku helvetin outo vilkkuva valo taivaalla. Vilkkuu säännönmukaisesti Punainen->vihreä->keltainen.”

Olen muuten nähnyt tuollaisen ilmiön 8vuotta sitten, mutta siinä oli neljäskin valo, sininen..

14 10 2008
Obituary

Sinne jäi Independence Day avaruusalus humanoideineen.

14 10 2008
Frank

Tulin juuri ostamasta uusia kenkiä, hyppäsin ulos ratikasta ja kävelin kämppää päin. Sitten huomasin taivaalla jotain outoa, ei, ei tällä kertaa valoilmiö vaan ihan selvä alus joka on naamioutunut pilviksi tai vain pilvi muodostelma selvästi keinotekoinen. En tiedä mitä se kertoo, rauhaa vai tuhoa, mutta sain näpsästyä kuvan siitä. Olen pahoillani etten ole voinut julkaista sitä aiemmin koska netti ei toiminut ja outo smokki pukuinen mies jostain Illumi tai sellaisesta jutusta tullut mies kielsi. No, tässä se on http://i168.photobucket.com/albums/u164/Satsumayuki/Ufoinhelsinkisky.jpg ja mielipiteitä olis hyvä kuulla.

14 10 2008
Fox.mulder

uuuh kun näkyy taivaalla kirkas kuu ja kolmion muotoisia pilviä..
kaikkiin te ihmiset uskottekin.

itse olen 98% skeptinen ennekuin näen jotain mullistavaa joko taivalla omin silmin taikka mediassa televisiosta taikka netistä

yksi mielenkiintoinen tapaus oli viimesyksynä ajaessa autolla
pimeää tietä, kun radio oli päällä kaikki ihan normaalisti radio novaa
kuuntelin vauhtia noin 70km/h

yhtäkkiä radiolähetys katkesi pelkkää suhinaa kaikilta kanavilta
ja samassa tasapaino alkoi itsellä heittää niin että tuntui kuin olisin
makuulla vaikka olin tietysti istualtaan autoa ajaessani.
korvassa soi älytön tinnitys.. ajoin jonkin matkaa eteenpäin.
radio palasi normaaliin tapaan tasapaino normalisoitui ja tinnitys loppui..

paranormaalia?

14 10 2008
Eric

Mitään ei tapahtunut. Miten sitä nyt suut pannaan, ufouskovaiset?

14 10 2008
SPM

Missäs ne uhvot viipyy? Aika mälsää kun ensin luvataan ja sitten ei tullakkaan. Oliko tämä vain kosminen pilapuhelu?

14 10 2008
jussee

mikä tää helsingin ilmiö kello 2.55 tä kello on nytkin vasta 23.30.. joo ne valontuojat soitti mulle ja sano et niiltä loppu bensa aluksesta ja että tulevat sit 21.12.2012 kattomaan ”maailmanloppua”… :D:D:D:D:D

14 10 2008
Skepti

Taisivat olla ensimmäisiä ja viimeisiä havaintoja 14.10. 🙂 Sääli, olishan tuo ollu kiva, että tulisivat, mutta siinä vaiheessa ku Blossomi alko selittää Google Mapsin normaalin bugin olevan niiden aluksia, ni meni vikatki rippeet uskosta tähän tapahtumaan. Ja toisaalta miksi uskomattoman älykkyyden omaavat oliot lähettäisivät viestejään jonkun ”intiaanihengen” kautta ihmisille? Avaruuden elämään uskon, mutta en nyt sentään joihinki henkiolentoihin -.-

14 10 2008
thebel

Kukaan ei enää jaksa näköjään kirjotella tänne mitää. Kuulin jostai että ne tulis muka 11.11 pm.

14 10 2008
motuska

mihins kaikki hävis täältä

14 10 2008
kabanossi

Klikkaa tästä nähdäksesi kuvan oudosta kolmiosta taivaalla

linkki ei toimi

14 10 2008
OMG

hmm… päivitystä sivuille..

14 10 2008
Zo

huoh, ei mitään koko päivänä. Ja tänäänhän sen piti ilmestyä. I think nothings gonna happen 🙂

14 10 2008
aimkilla

no niin..

eli päivä muuttuu huomiseen eikä mitään sensaatiomaista tapahtunu.. mutta muistakaapas että usassa oliko se 9h tuntia jäljessä..eli kaikki on vielä mahdollista 😛

15 10 2008
Jonizz

@ Voi Ihmiset sentään

UFO = Undentified flying object…
Ei tähän ketään usko vaan jos näy taivaalle jonkun objectin joka liikkuu nopeasti ja etkä tie mikä se on niin sitä silloin kutsutaan UFO:ksi.

eli se mihin et varmaan usko on maan ulkopuoliseen älylliseen elämään.

Mutta asiaan eipä ole mitään ihmeellistä tapahtu taitaa olla toi blossom todella huomion kipeä…
alkaa jo naurattamaan nämä google earthin kuvat…

linkattaa muitakin satelliittien kuvia samasta kohtaan ja samaan aikaan ja katotaan onko siinä sitten mitään..mutta nyt on vain näkynyt google earthissä..ei muualla.

15 10 2008
Heksa

Nyt alkaa tuntua siltä että toivo tämän suhteen alkaa olla mennyttä.

15 10 2008
roi

2.11 tänä yönä suomen aikaa noin pitäisi jotain tapahtua, jos on tapahtuakseen.

15 10 2008
aimkilla

Ufo Pohjois-Venäjällä

Tähän mennessä jopa paras ufo bongaus google eartista ?

15 10 2008
pamppu

Kukoistakaa te kaikki kauniit lapset

15 10 2008
Arulux

Juu, monet naurut on saanu ja vähän huoltakin siitä, ottiko joku liian vakavasti asian. Mutta eipä niitä sitte tullu, kylläpä harmittaa. 😉

15 10 2008
asna

Haha, Belgiassa kuvattu tosiaan näytti joltain pimeässä huoneessa kuvatulta taskulampulta/ledivalolta tms., kaverin kanssa äsken tehtiin samanlainen video ihan vain testiksi, ja aika samantyyppinen tulos. Ylläpitoa suosittelisin poistamaan videon uskottavuuden säilyttämiseksi.
Tosin saa lukijatkin kriittisiä olla, kyllä minä tähän ufojuttuun uskon vaikka isompi osa videoista varmaan onkin huuhaata. Helsingin juttu oli kyllä aika erikoinen.
Kyllä mä luulen että kun ne tulee, niin ihan maailmanlaajuisesti siitä ilmoitetaan, ja tekevät selväksi että ovat aitoja. Aika mehevä sauma vaan kaikenlaisille huijareille tehdä näitä juttujaan juuri tähän ajankohtaan.

15 10 2008
kooma

ei tullu ufoja perskeles

15 10 2008
snufkin

Asun Bangkokissa, oon ootellu ufoja n. 6 tuntia parvekkeella, kamerat valmiina. Eipä oo näkyny mitään. Aika huuhaata taisi puhua ne meediot? Enpä tosin odottanutkaan näkeväni mitään, vaikka kivaahan se olisi todistaa ”valon lähettiläiden” olemassaolo.

Haluan uskoa, mutta näitä vastaavia ennustuksia on ollut aika paljon, onko yksikään niistä pitänyt paikkansa? Nyt ne herra/rouva/neiti meediot varmaan sanoo ettei ufomiehet/valon lähettiläät/humanoidit halunneetkaan esitellä alustaan, koska ihmiset eivät uskoneet tarpeeksi heidän tuloon. Mitä järkeä siinä olisi, eikö idea juuri ollut poistaa ihmisten epäuskoa vierasta älyä kohtaan?

En jaksa nyt etsiä, kuka kirjoitti nähneensä jonkun kirkkaan välähdyksen tähtien joukossa. Veikkaan, että se oli Iridium-satelliitin välähdys (Iridium Flare). Laitappa huviksesi koordinaattisi osoitteessa http://www.heavens-above.com/ olevaan palveluun. Sieltä näkee tarkan kellonajan koska noita välähdyksiä näkyy ja millä suunnalla taivasta. Ne ovat suunnilleen parin sekunnin pituisia kirkkaita ”tähdenlentoja”. Itse aikoinaan kyttäsin niitä, aika hauskan näköisiä ovat. Eivät kuitankaan ufoja, vaan ihan tavallista ihmisten maapallon kiertoradalle lähettämää romua (ne on käsittääkseni poistettu käytöstä). Välähdykset näkyy silloin kun Iridium-satelliitin peili sattuu sopivasti heijastamaan auringon valoa maahan.

15 10 2008
snufkin

PS. Ei ollut ihan täysin turhaa valvoa yötä partsilla, tuli napattua muutama ihan kiva kuva tähdistä ja maisemasta. Normaalisti täällä on todella pilvistä ja sumuista. Tämä taisi olla ehkä viides yö, kun täällä näkyy tähtiä taivaalla. Olen asunut täällä n. 6 kuukautta. Aurinko nousi parikymmentä minuuttia sitten. Nyt olisi hyvä aika alusten ilmestyä taivaalle. Odottelen täällä järkkärin, parin mukavan putken, fullhd-videokameran ja pastillivodkan kanssa. 🙂

15 10 2008
snufkin

PPS. Nyt näkyy iso kirkas möllikkä pilvien takana, todella outoa!

Nyt kun mietin asiaa hetken, se taitaakin olla ihan tuttu objekti. Aurinko.

15 10 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Ensimmäisiä 14.10. -havaintoja Tänne olisi sitten tarkoitus lisäillä ensimmäisiä havaintoja sitä mukaan kun niitä tulee. Suomessa: Klikkaa […] […]

15 10 2008
AJ

Believer: kokemasi ilmiö vaikuttaa aika tavalla pallosalamalta http://fi.wikipedia.org/wiki/Pallosalama

15 10 2008
Sisäpiiri

Nyt oli jo Blossom poistanut bloginsakin. On saanut nyt maistaa omaa lääkettään.

Ensin julistaa olevansa kanava galaktiselle liitolle ja itsepäisesti ja haluaa ottaa kaiken kunnian siitä itselleen pistämällä huhun liikkeelle että he näyttäytyvät 14 päivä Lokakuuta kolmen päivän ajan. Kuten Zetojen viestissäkin sanottiin että tällaisia päivämääriä ei koskaan ilmoiteta etukäteen. Mutta pistää kyllä epäilemään että onkohan tämä Blossom Goodchild edes oikea meedio. Sillä tiedän kyllä mikä ero on oikealla ja väärällä meediolla. Väärä meedio kertoo aina puuta heinää kun oikea meedio taas ei valehtele kuten esim. tämä Piiri ohjelman Marja Pennanen.

Mutta ei lannistuta aikaa on vielä. Että jospa se Ashtar miehistöineen toisi sen avaruuslaivansa vielä näytille.

15 10 2008
Tunhhu

kyllä toi helsingin juttu kuulta vaan näyttää.. kotkassa ainakin klo 21-23 välisenä aikana kuu paisto pilviharsojen takaakin todella kirkkaasti..

15 10 2008
markus

joo niinq eka mä olin sillee et =O mu si q ei niit näqyilly nii si olin niinq >=(((( !!!1!

15 10 2008
jerq

We All Got Punk`d… xD

15 10 2008
joku

eipä sitten mitään isoo ufoalusta oo näkyny ja turha sitä on ees odottaa…mutta joo kivaa täällä on ollu seurailla keskustelua ja noita kuvia/videoita

15 10 2008
Lemmie

Ufot taisi juuttua jollekin linnunradan moottoritielle.

15 10 2008
gg

Nyt on pakko sanoa: OIKEESSA OLIN 😀 Kyllä tää oli taas kusetus muiden joukossa.

15 10 2008
Wautsi!

Allu, oletko varma ettei valot ole läheisen risteyksen katuvalot?

🙂

15 10 2008
gg

Ja kehtaa viel Blossom väittää että oikea päivämäärä oliki 15. päivä, hohhoijjaa.

15 10 2008
Infrequentia

Jäipä melko laimeaksi tämä ”kahden maailman kohtaaminen”. Muutamalla söherövideolla ei tätä todisteta, koska lupailtiin niin isoja niissä kanavoinneissa. 😛 Tämä ei silti tappanut uskoani maapallon ulkopuoliseen älylliseen elämään, mutta usko näihin kanavoijiin kyllä ropisi melko rankalla kädellä.

15 10 2008
thebel

Siinä on ote uusimmasta Blossomin kanavoinnista. Eli GFL pitäs tulla ennenkuin 15. päivä on ollut joka maassa.
http://10-14-08.blogspot.com/2008/10/reading-channellings-fine-print.html

15 10 2008
octavius1

Minulle käy taas silloin tällöin niin, että ufot sieppaavat minut johonkin. Muistikin on pätkinyt kyseisten tapahtumien osalta aina välillä. Ihan tarkkaan en tiedä aina minne minut siepataan, ja välillä pitää herättyä katsoa ikkunasta bussien väristä, että mikä on maa ja mikä on kaupunki. Eilen ei jostain syystä käynytkään niin, ja nyt vaimo epäilee tätä teoriaani. Mystinen juttu.

Mikä avuksi?

15 10 2008
Katzu

Zekatkaapas tuo. Pitäisikö ehkä listätä tännekin tuo? 😮

15 10 2008
minä vaan

hei tuo kolmio linkki ei toimi enään… on poistunu köytöstä siis…

15 10 2008
mantsa

”Ei ne varmaan meedio ihmisten kautta tuommoista asiaa ihmisille ilmoita.
Kyllä ne varmaan maiden johtajille ensin ilmoittaa.”
Jos USAn presidentille olisi ilmoitettu niin tietenkin kaikki NASA ja vastaavat olisivat yrittäneet peitellä sitä…
Tuskin ne nyt tuleekaan… Katsotaan jos tänään jtn näkyisi… Eikö aikaa ollut tämän kuun loppuun… Jossei silloin tule niin ei tule ollenkaan…

15 10 2008
piece

eileen ku oli menos nukkumaa kello oli varmaan jotain 02:00 tai jotain tuollaista katsoin sängystä pihalle niin taivaalla näkyi jokin loiste joka vaihteli väriä tai niinkuin välähteli ajattelin ensiksi että se oli tähti laitoin pääni tyynyyn ja päätin nukkua, mutta katsoin uudelleen se oli siirtynyt niin että puu oli melkein sen tiellä. ajattelin että ei tuosta tarvitse kuvaa ottaa mutta katsoin kolmannen kerran niin en nähnyt enää sitä. Että olisiko kyseessä ufo vai tavallinen tähti?

15 10 2008
epäilevä Tuomas

teini-ikäinen poikani on vouhottanut ufojen saapumisesta jo pitemmän aikaa ja minä epäilevä Tuomas (vaikka olenkin nainen…) naureskelin itsekseni ja sanoin, että porukat tulevat vielä pahasti pettymään.
Mutta viime yönä tapahtui sen verran kummallinen juttu, että minun täytynee vähän tarkistaa näkemyksiäni.
Asumme Turun kupeessa lentokentän läheisyydessä ja takuulla olemme tottuneet kaikenlaisten lentokoneiden, helikoptereiden sun muiden härveleiden ääniin. Viime yönä herättiin koko perhe (pikkutyttöä lukuunottamatta) n. klo 01.30 todella kovaan äkilliseen ääneen, mikä ei muistuttanut mitään aikaisemmin kuulemaani, enkä oikein osaa sitä paremmin selittääkään. Auto se ei varmasti ollut ja jos oli lentokone, niin sitten edustaa ihan uutta teknologiaa (mutta hassua, jos kokeilevat sitä kekellä yötä…), eikä missään tapauksessa mikään luonnon ääni, ukkonen tms.
Ääni alkoi äkillisesti voimakkaana, kesti hetken aikaa ja sitten hivenen hiljeni ja loppui yhtä äkillisesti kuin oli alkanutkin. Koirammekin haukahtivat hermostuneina.
Isäntä sanoi aamulla, ettei kyllä pysty keksimään, mistä laitteesta olisi voinut lähteä sellainen ääni. Ulkona ei näkynyt muuta, kuin täysikuu möllöttämässä taivaalla.
Ovatko muut kuulleet Turun seudulla vastaavaa? Ja osaisiko joku kertoa, mistä moinen ääni voisi johtua? Sanoinkin pojalle aamulla, että ehkä ne ufot nyt sitten kuitenkin tulivat, vaikka olen aina luullut, ettei niistä lähde mitään ääntä.

15 10 2008
Mikko

Miksei vieläkään oo tullu uusia kommentteja, olis kiva jos niitä alettais taas pian tarkastaan.

15 10 2008
Joku

Itsellänikin oli aika outo kokemus tuossa viime yönä Helsingissä. Tätä tuntuu joteki tyhmältä selittää täs, mut heräsin joskus keskellä yötä ääneen, joka kuulosti ihan samanlaiselta kuin jokin todelllla tehokas hävittäjä olisi lentänyt matalalta talon yli. Siis keskellä yötä. En uskoisi että normaalisti hävittäjät saisivat keskellä yötä lennellä täällä herättelemässä ihmisiä. Se ääni kuului jotain ~10 sek en ole ihan varma, mut ihan tavallisesti ihan kuin joku olisi lentänyt tästä yli.

Voisiko, joku kertoa, onko koettu samaa?

15 10 2008
asr

”Dearest Blossom. All that we choose to say to you is to let go of your fears. We WILL do as we say and before the 15th Oct has come to pass in all corners of your globe this event shall have come to fruition for all to glory in. We shall surprise many in how this all comes about. We say this to you people of earth who are in anticipation of the greatest vibration …”

10-14-08 blogista. Tämä päivä ratkaisee.. jos ei mitään tapahdu niin ei voi kuin nauraa

15 10 2008
simppa

Näkyi eilen kotkassa niin pelottavia valoilmiöitä että huhhuh, TÄYSIN kirkas taivas niin kaakossa välähtelti punaisia valoja.

15 10 2008
Jeppe

ei näy ei näy

15 10 2008
Huttu

vissiin ekat kanavoinnit ovat tulleet jossa sanotaan että ihmiskunta ei ollut valmis tähän suureen kohtaamiseen joten sitä siirrettiin….

SaLuSa 15-October-2008

Dear Ones a high point has been achieved through the ongoing expectation of the arrival of the Forces of Light, and that is so important to the final outcome of First Contact. Having been presented with a firm announcement connected with the “Sighting” rather than a mere possibility; it has confronted many souls who were not ready for such an enormous event. The result has been a shock to their system, over and above the normal reaction to the many sightings that have been taking place with ever increasing regularity. With all of the confusion and chaos already making people tense and worried, yet another matter of mind wrenching capability has created a degree of tension that was not envisaged. In the interests of those people, the sighting has been curtailed for a short time until a more receptive response is registered.

sit se jatkuu jonkin verran mut en nää mitää syytä postaa sitä ku se o pelkkää ..sanonko mitä

noh oliko ylläri niih ? vieläkö uskotte että ne tulevat ?

15 10 2008
Tonza

Päijät hämeessä nähty viime yönä outoja välähdyksiä taivaalla.

15 10 2008
Isla
15 10 2008
^^Hahaha^^

Mää sanoin ettei mitää tuu…Ajatelkaapa näin jälkeenpäin selostan teille:
1.Tuo melbournen juttu:Suomessakin on tommosia valotolppia!
2.Tuo helsingin valo:käykö kuu mielessä?
3.SENHÄN PITI OLLA JÄTTIALUS!
4.Iloa ja iloa mulle se tuotti korkeintaan vatsavaivoja piereskelin koko eilisen illan 😀

15 10 2008
Isla

http://fi.webcams.travel/tags/Europe/1 tuosta linkistä lisää mielenkiintoisia kuvia.Ei ehkä liity mitenkään tähän lähiviikkojen hapatukseen mutta hmmm…katselkaa itse…

15 10 2008
nauran sulle

missä on avaruusoliot????:D:D:D:D::D:D:D:D:
oisko kannattanu käyttää omaa päätä kenties??:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D

15 10 2008
MothMan

no jokos loppu jutut vai siepattiinko teidät ?

15 10 2008
Fear

kuoliko tää nyt tähän? Näyttää vähän siltä. Ufot lähti ja parablogi kuoli…

15 10 2008
erkki

Ja missäs viipyvät häh .uskompa,että moni on luullut yhtä tähteä en muista mikä nimeltään joksikin ufoksi,koska se vaihtaa väriä (johtuu jostai kaasuhommelista)Itsellekin on käynyt sama homma.Mistäs sitä silti tietää vaikka tulisivatkin.:9

15 10 2008
lol oon emo.

juunas ku sanoit ton -> KATSOKAA ULOS NYTTEN TAIVAST JA NÄETTE VARMASTI 90% JONKUN LIIKKUVAN ESINEEN MIKÄ EI OLE MIKÄÄ LENTOKONE TAI HELIKOPETRI NÄIN 5 LIIKKUVAA OUTOA ESINETTÄ TAIVAALLA MITKÄ EI OLLUT SATEENLIITTEJÄ NE LIIKKUVAT HITAASTI JA PYSÄHTYIVÄT JA NOUSIVAT YLÖS PÄIN JA SITTEN PYSÄHTYI TAAS TOINEN NIISTÄ LÄHTI ALASPÄIN !!!!!!!!!!!! KOITAN SAADA NAUHALLE NYTTEN LATAAN KAMERAA !!!!! -jutun ni saitko sitä kameralle vai keksitkö vaa ton jutun 😮 😉

15 10 2008
takioni

Mitä näille sivuille on oikein tapahtunut? Eilisen jälkeen ei näy mitään uusia kommentteja!
Apua!

15 10 2008
Hohoh

No nythän vois jo nauraa haha, eikö energiavirrat olleet kohdillaan? HAHA

15 10 2008
lol oon emo.

Kessi (15:18:11) :

”Liian kauan maailmanne on ollu pilven alla, josta suurin osa on ollut tiedostamaton”

Luin tota artikkelia missä oli se viesti ni ny pelottaa ku on ollu noita pilvi juttuja ja sit o tommonen juttu siin viestissä että se vinkkais jottain tost pilvijutuista? Maybee maybe not.

^MÄ OON OIKEESTI ITEKKI HUOMANNU ET PILVET ON OLLU OUTOJA NYT PARIN VIIKON AJAN KU KOULUSTÄ BUSSILLA OON MENNY KOTIIN VÄHÄ YLI 10KM ETTÄ… liittyykö mitenkään siihen edes?

15 10 2008
Maijapop

ton suomen kolmiohavainnon vois suosiolla poistaa kun se ny oli ilmiselvä feikki. katoin eka että toi ekaki oli vaan kuu, kun ny on kerta täysikuu, mutta sit ku se on ellipsin muotonen tossa vikassa kuvassa vaikka mite säätelis gammoja ja värejä nii en saa sitä kyl kuulta näyttämää.

15 10 2008
Ville

10e vejot, mitää sieltä ei tule!

15 10 2008
herttaässä

there’s a starman waiting in the sky
he’d like to come and meet us
mut he thinks he’d blow our minds

: )

15 10 2008
Kalle

Eipä ole yksikään uutislähetys maininnut mitään mikä viittaisi vähääkään tähän asiaan. Voisi jopa todeta taas kerran, että melko suurta ihmisten k*setusta koko 14.10 tapahtumat. En usko tähän asiaan yhtään ennen kun näen itse jotain taivaalla.

15 10 2008
tsoikkeli

Vielä on pieni toivo kipinä että, jotain tapahtuisi jatkossa. Mutta silti voi pask#.

15 10 2008
Adina

Mä näin tässä sunnuntaina illalla koiraa lenkittäessäni taivaalla jonku oudon tähden tapasen pilkun taivaalla.Se vilkku oudosti,eikä se ollu tähden värinen.Se oli vähä niinku oranssin tai ihan haaleen punasen värinen.Sitte käänsin selkäni hetkeks pois ja ku taas katoin taivaalle se outo pilkku oli pienentyny.Toi oli toinen kerta ku näin sen samasen valoläikän.Viime sunnuntaina mä näin ihan samallaisen.Silloinki mä tein samoin,aluks katoin sitä valoläikkää ja sit käänsin selän,ja ku katoin taas taivaalle se pilkku oli kadonnu!Mä oon aika varma et se oli UFO.En oo ihan varma.Mitä mieltä te ootte??

15 10 2008
Huttu

tullu taas niin pal kommentia ni laitan tän uusiks. eli uusin ja vissii täl hetkel ainut kanavointi jossa sanotaan että tapahtumaa siirretty koska ihmiskunta ei ole tarpeeksi suvaitsevainen vielä, palataan asiaan kun ollaan tehty muutos parempaan

lukekaa varsinki se eka kappale

http://paths2potential.com.au/blog/

15 10 2008
otuson kovis

juu toi on ihan naurettavaa…se lähes täyttää kansankiihotuksen tunnusmerkit ja viestii ainoastaan siitä että näillä kanava pojuilla ei ole oikeaa elämää en viitsi edes lukea enää nuita…miettikää oikeesti kuinka todellista noi kanavoinnit voi olla..siis käytännössä ajatukset ”pulpahtaa” vain päähän…hmmm

15 10 2008
otuson kovis

en viitti piipittää enempiä kun tiedän suurimman osan olevan tod. pettynyt tilanteeseen mut maailma on vain niin ”tylsä” paikka elää helpoiten kun keskittyy taas rutiini kummitus juttuihin ja muuhun

15 10 2008
Hyrre

Kyllä nyt kieltämättä hieman naurattaa kun ei sieltä tullutkaan mitään. Taas selvisi hyvin kuinka herkkäuskoinen ihminen on, ei tarvita kuin joku jolla on selvästi liikaa aikaa ja osaa olla vakuuttava (tai hullu) niin ihmiset lähtevät sokeana hommaan mukaan. Sitten kun tänne tulee muuta älyllistä populaa kylään (jos tulee) niin eiköhän siitä tuleva tieto tulee hieman ”konkreettisemmin” kuin kanavoinnilla (XD).

Toivoin kyllä että tämä tapahtuisi mutta koskaan en uskonut.

15 10 2008
Tunhhu

”Simppa : Näkyi eilen kotkassa niin pelottavia valoilmiöitä että huhhuh, TÄYSIN kirkas taivas niin kaakossa välähtelti punaisia valoja.”

ettei vaan ollu kirkonmaan/haapasaaren tornit jotka vilkku ;D ?

15 10 2008
kyl

Oon nyt koko illan vaan nauranu näille kommenteille 😀 Jos sielt ois ufoja tullu, sen ois huomannut KAIKKI. Ja, mä en oo huomannu mitään erikoista, paitti että kuu näytti eilen illalla hiton kirkkaalta. En oo tuntenut, kuullu tai nähny mitään erikoista. Satelliitteja, tähtiä, katuvaloja, heijastuksia, pilviä… Njoo-o. Taas on ihmisiä pantu halvalla! Makeat naurut ainakin tuli et ei sikke ihan oikeesti ;DD Mutta kiitti sille meediolle, miun viikosta tuli todella mukava kun luin näitä kommentteja ja ”ufo” havaintoja x) Jos mulle nyt tänä iltana käy jotaa ”yliluonnollista” niin luultavasti menis tän piikkiin, että ku oon niin paljo tätä lukenu ni alkaa itekki kuvitella sellasta. Tiedättehän tunteen rakkaat veljet ja siskot?

Mä annan ufoille aikaa huomiseen! Huomen iltana oon maalla, sieltä on hyvä tähyillä taivasta ja säikähtää joka satelliittia et OMG jos ne nyt tulis ;D

15 10 2008
MothMan

”uskompa,että moni on luullut yhtä tähteä en muista mikä nimeltään joksikin ufoksi,koska se vaihtaa väriä (johtuu jostai kaasuhommelista)”

Hihi kaasuhommelista =D Itse katoin iltasella läntisellä taivaalla vilkkuvaa erästä tähteä jonka nimeä en nyt jaksa muistaa. Punaista ja valkoista vilkkui puiden takana. Tämä tuike johtuu ilmakehän erilaisista lämpökerroksista, ilmiö on sama, kuin kangastus kuuman tien pinnalla.

15 10 2008
kyl

MothMan (19:54:59) :

“uskompa,että moni on luullut yhtä tähteä en muista mikä nimeltään joksikin ufoksi,koska se vaihtaa väriä (johtuu jostai kaasuhommelista)”

Hihi kaasuhommelista =D Itse katoin iltasella läntisellä taivaalla vilkkuvaa erästä tähteä jonka nimeä en nyt jaksa muistaa. Punaista ja valkoista vilkkui puiden takana. Tämä tuike johtuu ilmakehän erilaisista lämpökerroksista, ilmiö on sama, kuin kangastus kuuman tien pinnalla.
———————————————
Siin on teille valoja nähneille ;D

15 10 2008
J.T

No, miksei lehdissä ja uutisissa nyt sitten kerrota tästä ufosta, jonka tänne piti eilen laskeutua? 😀

15 10 2008
J.T

Vai erehtyivätkö ufohihhulit ja mitään ei tullutkaan, vai? 😀

15 10 2008
Juipero

Mäkin rupeen ihmetteleen täällä Rauman lähistöllä ku ihan selkeä taivas ja näkyy vain tähtiä ja kuu! Joten IHMISET miksi uskotte tähän? Ja sanokaa mun sanoneen että, jos ne tulee niin ne tulee vaa tunniks ilmakehäämme ja lähtevät, eikä jää 3 vuorokaudeksi.

15 10 2008
Hyrre

”Ja, mä en oo huomannu mitään erikoista, paitti että kuu näytti eilen illalla hiton kirkkaalta.”-Kyl.

Joo oli tosiaan tosi kirkas, piti laittaa vielä rulla verho kiinni että sai nukuttua kun porotti naamaan kuin aurinko.

15 10 2008
555+111

Joopa joo, jos tulee viesti että ihmiset ei ollu valmiita, liikaa epäileviä tms. ni jopas jotakin. Tämmönen kusetus ei paljoo noita epäilyjä poista, päinvastoin. Eihän ihmiset oo ikinä valmiita jos tähän mennään.

15 10 2008
MothMan

Ainahan niitä selityksiä tulee, mutta tosi juttu kyllä on, että ihmiset eivät ole valmiita tällaiseen. Useimmat eivät edes tutki ja pohdi näitä asioita, vaan leimaavat ne kertaheitolla. Minä pidän itseäni rationaalisena ihmisenä, ja olen vakuuttunut joistain paranormaaleista ilmiöistä. Olen myös huomannut, että useat paranormaalin ”tutkijat” ovat oikeasti jossain ”hihhuleita”, että he eivät kykene tarpeeksi kattavaan objektiivisuuteen, jolloin jotkin havainnot tuntemattomista ilmiöistä tulkitaan lähes välittömästi yliluonnollisiksi. Esimerkkinä voimme katsoa tämänkin sivuston videoita, vaikka ne ovatkin ehkä lähinnä tarkoitettu tutkittaviksi ja herättämään keskustelua, mutta vaikuttavat minun nähdäkseni normaaleilta ilmiöiltä, joita epätarkat kamerat ja riittämättömät ihmisaistit eivät pysty tunnistamaan. Kiitos =) tulipa vähän melkeen tajunnanvirtaa tähän.

16 10 2008
Oscar

Mitäs noi siniset renkaat kuun ympäril oikei oli?

16 10 2008
16 10 2008
kyl

No niin. Se siitä sitten. Ei tullut ufoja! 🙂 Osasin kyllä odottaa tätä.

16 10 2008
ranokkis
16 10 2008
janne

Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

Eikä siihen tarvita kanavointia.

16 10 2008
RockHill

Luuleeko joku tosissaa sitä kiinassa kuvattua isoa alusta aidoksi huh huh…

16 10 2008
Juipero

SE iso alus oli vaan tehty sinne taka alalle… Koska yksi tyyppi kiipesi yhden hotellin seinää ja ne tyypit katto sitä. Joten mitä taas opimme? Videoita pystyy MUOKKAAMAAN!

16 10 2008
False Messiah

Mikä olikaan koko tarinan opetus? Ehkäpä juuri kritiikittömän uskomisen verho on nyt viimein hieman auennut? Ei kai kyse ole mistään huijauksesta ja tahallisesta teosta. Kuinka moni ihminen on pitänyt itseään profeettana ja kertonut saaneensa viestin maailman lopusta jne? Aina heitä on löytynyt ja tulee varmaankin tulevaisuudessakin löytymään.

Itse uskon maapallon ulkopuoliseen elämään, (jo ajatuskin, että olisimme täällä yksin on todella typerä) Ja haluan uskoa, että ihmisille vieraan elämänmuodon kanssa kohtaaminen vielä joskus tapahtuisi aukottoman todistetusti koko ihmiskunnalle eikä vain jollekin yksittäiselle yksilölle. Mutta Jos humonaoidit tai joku Federation of Light oikeasti haluaisi tulla näyttäytymään ihmiskunnalle, niin tuskin he olisivat missään yhteydessä johonkin yksittäiseen ihmiseen. Kyllä he tupsahtaisivat ihan tuosta noin vain, ilman sen kummempia varoituksia.

Kyllä tuolla taivaalla liikettä näkyy kun kuulaina öinä sinne tähyilee, mitä liene mutta on omituisesti ja epäsäännöllisesti liikkuvia objekteja, joista ei ota selvää mitä ne ovat. Ei vain ensiajattelemalta tunnu siltä, että ne olisivat ihmisten tekemiä systeemejä.

18 10 2008
Epäparanormaali(ko)

!!!”Tuossa kahdeksan aikaan kuului sellaista todella voimakasta huminaa ~tunnin verran, katselin ikkunasta sillointällön, mutta eipä siellä mitään näkynyt”!!!

Päässä teillä kaikilla humisee, ottakaa se liesituuletin pois päältä. Kipeetä sakkia koko porukka. Rakkaudella… Minä

19 10 2008
nimetön:P

vähä hieno katulamppu toi viimine, joo. 😛

22 10 2008
lol oon emo.

MÄ USKON NÄIHI! näin tänäänki ku olin kävelemäs kaverille jonku mustan jutun mikä liikku taivaalla, mua oikeesti pelotti ja juoksin loppu matkan se näytti suurenevan (tulevan lähemmäs!!) parin minuutin päästä kun olin ollut kaverillani menimme ulos katsomaan mutta emme nähneet mitään 😦 pelottaaaaa…. :””(

20 01 2009
Uffomies

Taispa mailmanlaajunen lama alkaa juuri tuona päivänä :-), kaikkien mielialaan maailmalla se näihin aikoihin alkoi vaikuttaa!!!!
%d bloggers like this: