Valmistaudu lähipäiviin

10 10 2008

Lähipäivinä se siis mahdollisesti tapahtuu. Taivaalla pitäisi olla nähtävissä suurikokoinen alus ja tämän pitäisi olla paikallaan ainakin kolme päivää. Jäämme odottelemaan mitä tapahtuu.

Lue kaikki artikkelimme aiheesta:
Klikaa tästä


Toiminnot

Tietoja

122 responses

10 10 2008
Jonizz

Todella hieno video !
4 päivää enään =)
saa nähdä mitä tapahtuu.

10 10 2008
julle

Erittäin makosa video ja vaivaakin oltiin nähty. : )

10 10 2008
Arulux

Ota minut Jeesus! Eiku hetkinen, nää oliki eri porukkaa. Tervetuloa vaan, älkää nyt vain peruko.

10 10 2008
Markku

Älkää sitten vain kukaan tulko sanomaan että joku hemmetin tähdenlento tai edes surkea yksittäinen ufohavainto jossain päin maailmaa merkitsee sitä että ennustus toteutui.

Jos 14.10. ei tapahdu vähintään nykyisen inhimillisen tiedon perusolettamuksien perusteellinen mullistus ja uuden aikakauden alku, on tämä katsottava vääräksi hälytykseksi.

10 10 2008
köhmä

samaa mieltä Make, tai perusolettamusten mullistus pitää tapahtua,mutta ei välttämättä maailman menon vielä muuttua tarvii,luulen että samat rahanahneet hyypiöt tulevat pyörittämään maailmaa vielä jonkin aikaa.

10 10 2008
köhmä

mutta ajatelkaas jos tämä tapahtuisi,ja maailma olisi samanlainen 150 vuoden päästä,sen aikaiset sukupolvet vaan puhuisi että joo 150 vuotta sitten tapahtui lähes maailman laajuinen kontakti, mutta kuinka moni siihen 100% uskoisi vaan tapahtuma painuisi unholaan. niinkuin tähän astisetkin ns suuremmat näyttäytymiset..

ja kuvien yms todistusarvo pikkuhiljaa laskisi,sama rumba alkaisi taas alusta maailman puikoissa olisi uusi sukupolvi jonka peittelyvimma olisi edellistäkin suurempi.

10 10 2008
Pena

Nyt tuntuu siltä että todella se on lähellä.

Olen tuntenut kuin aika on kulunut huiman nopeasti ja koirani on ollut epävarma koko viikon. Nämä eivät riitä siihen että se on 100% varma.

Lukiin eri sivuilta tästä tapahtumasta ja siellä luki seuraavaa:
”Te muistatte tämän vain yhtenä päivänä, vaikka se onkin kolme.”

Eli ei kannata kuitenkaan kaikkeen uskoa mitä sivuilta löytyy…
Mutta jos Wespakin tietää tästä ajannopeutimisesta, olen pelkkänä korvana.

10 10 2008
Pena

köhmä (05:58:34) :

”mutta ajatelkaas jos tämä tapahtuisi,ja maailma olisi samanlainen 150 vuoden päästä,sen aikaiset sukupolvet vaan puhuisi että joo 150 vuotta sitten tapahtui lähes maailman laajuinen kontakti, mutta kuinka moni siihen 100% uskoisi vaan tapahtuma painuisi unholaan. niinkuin tähän astisetkin ns suuremmat näyttäytymiset..

ja kuvien yms todistusarvo pikkuhiljaa laskisi,sama rumba alkaisi taas alusta maailman puikoissa olisi uusi sukupolvi jonka peittelyvimma olisi edellistäkin suurempi.”

Oltaisiin historiaa ^^.

(Anteeksi, olisi pitänyt tämä kommentti lähettää ennemmin tota toista)

10 10 2008
takioni

Tuosta ajan kulumiseta nopeasti joku kirjoitti. Itsellä on noin vuoden verran tuntunut todella vahvasti, että aika etenee jotenkin nopeammin. Outo fiilis. Onko kellään muulla ollut samanlaisia tuntemuksia? Ja mikähän ilmiön selittäisi? Itse laitoin sen ihan sen piikkiin, kun ikää on jo kertynyt (lapsenahan varsinkin aika vallan matelee).

10 10 2008
Nabu

Täysin sama tunne takionin kanssa. Tuntuu ettei aika riitä yhtään mihinkään, kun se kulkee niin nopeasti. Uskon kuitenkin, että se johtuu ehkä iän tuomasta ajatuksen hidastumisesta ja liian monipuolisista virikkeistä. Silti harmittaa, kun lapsena pystyi tehdä melkeimpä mitä tahansa yhtenä päivänä ja nyt saman tekeminen vaatii monta päivää. 😦

10 10 2008
takioni

Tuonne toisaalle jo laitoinkin, mutta laitan tännekin, eli onkohan kukaan spekuloinut sitä, miksi _juuri_nyt_ maailman talous romahtaa.
Melkoinen yhteensattuma tämän 14.10. -jutun kanssa…

10 10 2008
calico jack

Esim. Islannin pankkisekoilusta on puhuttu jo kauan, joten ei mikään sen kummempi sattuma. Samoin Jenkkien talouden tila ollut myös tiedossa pitkään.. tämä vain odotti tapahtumistaan. Finanssipankkien kaatuminen ja älytön sotatuhlaaminen ei voi olla käymättä kukkarolle. Se siitä ufosta.

10 10 2008
Mikgo

Nabu ja Takioni: Pitää elää enemmän hetkessä. Nykyään aikuset elää tosi paljon menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Sillon aika menee tiedostamatta ohitse: huomaa, että on mennyt kuukausia, ellei vuosiakin yhdessä hujauksessa. Pienenä toki herättiin aikasemmin ja puuhailtiin aamusta iltaan, mutta luulenpa, että pienenä osattiin enemmän elää hetkessä. Ei ollut niin paljon erilaista odotettavaa, eikä varsinkaan muisteltavaa. Ja jos on enemmän odotettavaa kuin muisteltavaa, niin odottavan aikahan on tunnetusti pitkä.

Tää 14.10. on muuten mahtava tapahtuma, itse uskon että jotain tapahtuu. Täällä jotkut skeptikot sanoo, että petytään kuitenki, jos mitään ei tapahdu. Itse en ainakaan pety, jos ei tapahdu. Tällä hetkellä vain eletään jänniä hetkiä, keskustellaan aiheesta ja syntyy uusia ajatuksia. On eri asia, jos tapahtumaa odottaa liikaa. Sillon pettyy jo senkin takia, että odotettu aika on mennyt hukkaan.
Jos sitten ei tapahdukaan mitään, niin voi ehkä harmittaa, ettei asiat mennytkään niin kuin halusi, mutta sitä se elämä on. Tällöin voi olla tyytyväinen, että keskustelu jää kuitenkin elämään, on voinut kenties löytää uusia tuttavuuksia, joiden kanssa keskustella tällaisista aiheista.

10 10 2008
Totuus

Sanokaapa yksi syy että miksi ne tulisivat?

10 10 2008
Totuus

Mä odotan 14.10 päivää jolloin todistetaan kuka oli sitten oikeassa

10 10 2008
otuson kovis

mitä suokaasua kannattaa odottaa??? sitä on maapallolla ihan riittävästi

10 10 2008
bylly

Se tulee olemaan ilon päivä no ennyt sanoisi puolet maailmasta tappavat itsensä jne

10 10 2008
magictouch

Tuossa joku mainitsi koiransa levottomuudesta. Omakin koira on ollut pari viikkoa erittäin rauhaton. Joko alueella on juoksuajassa olevia naaraskoiria, taisitten levottomuus johtuu jostain AIVAN jostain muusta 😉

Enää 3 päivää…

10 10 2008
Mimmu

Minullakin on tuntunut, että tämä viimeinen viikko on mennyt huisan lujaa…
Olen koko viikon kulkenut ”sumussa”, ja nyt en edes muista lähellekkään kaikkea tästä viikosta.
Koirani on ollut tänä aikana jotenkin…varuillaan, kuin jokin olisi uhannut sitä.

Mutta en tiedä sitte, onko tämä vain ”kuvitelmaa”, vai ihan oikeasti UFO:t tulossa…
Kuka tietää??

10 10 2008
Jeeje

Vähä yliammuttu toi video xD joo vaikka te odotatte innoissaan tuota päivää jos ne alukset nyt ilmestyy vai mitä ne nyt oli? niin voin sanoo että melkeenpä koko maailma sekoais tuosta eli ei mitenkään hauskaa ole kun osaa jo arvata seuraukset.

10 10 2008
fanta

voi toi kyllä ollakin ihan totta mut en tiiä silti et pitäiskö uskoo oishan se jännän näköistä jos joku ufo tulis 😀

10 10 2008
Mimmu

Minullakin on tuntunut, että tämä viimeinen viikko on mennyt huisan lujaa…
Olen koko viikon kulkenut ”sumussa”, ja nyt en edes muista lähellekkään kaikkea tästä viikosta.
Koirani on ollut tänä aikana jotenkin…varuillaan, kuin jokin olisi uhannut sitä.

Mutta en tiedä sitte, onko tämä vain ”kuvitelmaa”, vai ihan oikeasti UFO:t tulossa…
Kuka tietää..??

10 10 2008
sPecuLation

MInullakin on mennyt viime viikko iha käsittömästi, en muista siitä oikeastaan mitään yksittäistä tapahtuu, ja aika meni välillä todella nopeasti ja välillä todella hitaasti. En edes ollut lukenut koko ufosta mitään, mutta aloin googlata ajasta tietoa ja jotenkin päädyin näille sivuille ja minusta tämä 14.10-tapahtuma on ainoa varma epävarma syy ajan oudolle käyttäytymiselle. Näin myös oudon unen, jossa kaksi ei-ihmismäistä hahmoa lähestyi minua ja tunsin itseni todella rauhalliseksi. Sitä ennen uneni oli ollut painajainen…

10 10 2008
TheMagician

”Tuosta ajan kulumiseta nopeasti joku kirjoitti. Itsellä on noin vuoden verran tuntunut todella vahvasti, että aika etenee jotenkin nopeammin.”

Se johtuu siitä, että biologinen kellosi (sijaitsee aivojen etulohkossa) ns. nopeutuu teini-iässä ja vanhetessa se taas alkaa hitautumaan. Voit kysyä vaikka isovanhemmiltasi tuntuuko aika menevän nykyään hitaammin kuin nuorena.

10 10 2008
ReZ

Heh.. En uskonukkaa että muillaki olis samanlaisia kokemuksia tämän ajan kulun nopeutumisesta. Itsellänikin ainakin alkuviikosta tuntui, että aika ei siis mitenkään riitä kaiken tekemiseen. Kumma juttu.. :/

Ja en tätä nyt vanhuudenkaan piikkiin voi laittaa koska olen 15v. enkä mielestäni elä mitenkään menneisyydessä taikka tulevaisuudessa. Kumma juttu tosiaan.

10 10 2008
köhmä

itse asiassa nyt kun tuli puheeksi,munkin muisti alkoi pätkiä liekkö jonkinlainen joukko suggestio,mutta en muista yhtään mitä esim: tiistaina tapahtui,eilisestäkään en juuri muista enkä maanantaista..enkä koko viikosta.

10 10 2008
Juudas

Joo tänäänki myöhästyin bussista ku aika kulu niin nopeasti.Ehkä jopa liian nopeasti….

10 10 2008
Ja taas

ei varmaan tuu tapahtumaan

10 10 2008
Manki

hirvee haippi, mut se on turhaa kaikki. mikkette te vaan odota ja totea sitten kun päivä koittaa, että miten kävi?

manki sii manki duu

10 10 2008
Laama

Uskon ja tiedän että jotain erityistä tapahtuu 14.10 Olen jo varautunut siihen, jotain pientä pitää vielä lisäillä, et oon täysin valmistunut kyseiseen päivään. Nimittäi tyttöystävän synttärit on sinä päivänä :DD

Ei mut ihan siistii ois jos jotai tapahtuis ja porukka ois ihan paineessa, kävisin ryöstää kaikki maholliset kaupat.

10 10 2008
Wespa

itse asiassa nyt kun tuli puheeksi,munkin muisti alkoi pätkiä liekkö jonkinlainen joukko suggestio,mutta en muista yhtään mitä esim: tiistaina tapahtui,eilisestäkään en juuri muista enkä maanantaista..enkä koko viikosta.

Johtuu siitä, että nyt ihminen elää enemmän nyt-hetkessä, jolloinka aika tuntuu kuluvan nopeammin ja pystyy keskittymään enemmän nykyhetkeen ja nauttimaan siitä. Tästä johtuu myös nuo muistamisen ongelmat ja kaikki ovat viitettä valo-olentojen läheisyyteen. 🙂

Itse muistan juuri ja juuri eilisen, mutta en kauhean tarkasti esim. viime viikkoa…

PS. Itse täytin juuri 24 enkä ole elämäni aikana tuntenut koskaan näin nopeata ajan menoa.

10 10 2008
xtyttöx

En kyl yhtään tiedä mitä tosta pitäisi sanoa, siis, mikä toi 14.10 juttu on? päivä jolloin muukalaiset tulevat maahan? Myönnettäköön kyllä, että mustakin tää viikko on kulunut todella nopeasti mutta silti….

10 10 2008
roi

aika kuluu mulla aivan niinkuin ennenkin ja koirani kuorsaa makoisasti lattialla.

en sano uskonko vai enkö tähän, koska en oikeasti itsekään tiedä. (normaalisti en uskoisi, mutta tämä hehkutus alkaa jo aivopesemään hieman minua vaikka sitä yritän estää.) TOIVON ettei se ole totta, en halua.

isäni synttärit muuten ovat tuolloin..

10 10 2008
Pena

xtyttöx lue ensimmäin artikkeli tästä kyseisestä päivästä niin tiedät.

10 10 2008
Wespa

Sanokaapa yksi syy että miksi ne tulisivat?

Huvikseen, tarkkailemaan, auttamaan, tutkimaan… Siinä sulle 4 mahdollista syytä.

10 10 2008
Totuus

Älä sä Wespa mee uskomaa tähän ettet menetä luottamustas

10 10 2008
ReZ

Musta vaikuttaa että ’Totuus’ haluaisi uskoa tähän, muttei kuitenkaan uskalla. Oonko oikeessa? 😉

10 10 2008
Wespa

Totuus miten se sun elämääs vaikuttaa jos ihmiset uskovat? Antaa kaikkien kukkien kukkia… Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä.

10 10 2008
aAK

Yhdyn myös tähän aikajuttuun. Olen huomannut itsekkin saman. Kuluneesta viikosta vain aikalailla ”sumuisia” muistikuvia, sekä aika kulunut järjettömän nopeasti. Suurin osa kavereistani, jotka eivät edes tiedä tästä jutusta, ovat sanoneet samaa. Jotain on nyt tapahtumassa…

10 10 2008
Karvalakki

Saas nyt nähä miten käy, innolla ainakin ite odotan. Tästä kerroin kavereille tänään niin mua katottiin aika oudosti 😀 Ei voi mtn, jos ei muuta tapahdu niin ainakin on ollu jotain mitä odottaa. Kyl se tästä, on lomakin ni voi linnoittautua pihamaalle telttaan ja kytätä taivasta. Muistakaa ne foliohatut!

Niin ja onnea wespalle! Eikös sun synttäris ollu tänään? 🙂

10 10 2008
Toinen puoli

Mutta.. Entä jos sittenkin..?
http://www.liveleak.com/view?i=8b6_1216302784

10 10 2008
pjk

niin tosta ajankulumisesta.minäkin havereitteni kanssa olen tosta jutellut ennekuin tämä kohu nousi tosta 14.10.08.kaikkien mielestä aika todellakin kulkee nopeammin kuin ennen.mutta ihminen ei usko ennenkuin näkee tai ei silloinkaan.

10 10 2008
maukkamma

AUTTAKAA !!!!Voiko kyseisestä asiasta lyödä vetoa internetissä ja mitkä on kertoimet ?
Jos tiedätte kertokaa äkkiä !!! Ite ajattelin pistää 500€ ja veikata ,ei tuu.

10 10 2008
Obituary

Lyötiin kaverin kanssa 100€ vetoa et tuleeko vai eikö. 14 päivä se selviää et kumpi vie.

10 10 2008
Haukka

Ihmisillä on tapana unohtaa valtaosa kokemuksistaan. Se on ihan normaalia. Te vain huomaatte sen, koska te aloitte ajattelemaan asiaa tietoisesti. Ihan kuin jos mainitsisin, että hengitätte tällä hetkellä tiedostamatta, niin monet alkavat säätelemään hengitystään tietoisesti.

Ajan kulumisen kokeminen taas on subjektiivista. Muistan jo ala-asteelta, kun eräs luokkakaveri sanoi, etä tuntee ajan kuluvan koko ajan nopeammin. Itsekin aloin jo tuolloin huomata saman asian mutta se on ihan normaali ikääntymiseen liittyvä asia. Ala-asteajoistani on tietysti jo kulunut runsaasti aikaa.

Minusta tuntuu, että tämä ajanmuokkaaminen valo-olentojen toimesti luo vain tekosyytä sille, miksi mitään ei lopulta tapahdukaan. Voidaan vain sanoa, että he pysäyttivät ajan meiltä kokonaan, kävivät täällä ja lähtivät ilman että kukaan huomasi.

Itse en ole muuten huomanut ajan kuluneen mitenkään oudosti. Kenties koska en usko tai odota mitään ihmeellistä tapahtuvan? Koirakaan ei ole käyttäytynyt oudosti. Tarjoatte siis varsin heikkoja muutoksen merkkejä. Yrittäkää nyt edes kerran ajatella järjen avulla.

10 10 2008
xtyttöx

heh 😀 mä en kyllä löisi vetoa tällaisesta aiheesta, ja tuskinpa kukaan kamu suostuis siihen mukaan X)

thanks Pena 🙂

10 10 2008
Tiia

Ihanaa, M83 soi taustalla! Yks lempibändeistä! Hyvä video!

10 10 2008
Totuus

Wespa, kyllä sulla on oikeus uskoa tähän, en mä sitä kiellä. Eikä se mun elämään mitenkään vaikuta jos uskot. Mut mä pidän sua blogin viisaimpana kommentoijana. Niin en uskois susta että uskoisit tähän.

10 10 2008
leatherman

Toivotetaan ne pommeilla tervetulleiksi! Ei tarvii tulla tänne, vetämään asioita päin hevonittua! Me halutaan olla epätäydellisiä! Me halutaan elää! Olla ihmisiä! Eikä mitään ”viisaita avaruusolentojen kaltaisia! Onko meillä mitään muuta mahdollisuutta vastustaa aivopesua kuin pommit!!

10 10 2008
otuson kovis

suokaasua on niin paljon liikkeellä että maailma tuntuu hämärtyvän..kaikki on hyvin kukaan ei tule jatkakaa suht normaalia elämää…siis SUOKAASU on syypää ja ehkä säähavaintopallo

10 10 2008
ZZ-Para

Ihmetyttää vaan, että aina nää paranormaalit jutut on määrä tapahtua Jenkeissä..
Ja nytkin se on muka tulossa Jenkkeihin.. Kuitenkin jossain luki, että tämä ilmiö näkyisi myös Suomessa. Mitenkähän lienee mahdollista näkyä sekä Jenkeissä että Suomessa, jos alus on vain muutaman maan kokoinen ??

10 10 2008
gg

Toinen Puoli: Toi linkin juttu oli aika erikoinen.. pelottavakin. Parempi olla feikki 😀

11 10 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Valmistaudu lähipäiviin Lähipäivinä se siis mahdollisesti tapahtuu. Taivaalla pitäisi olla nähtävissä suurikokoinen alus ja tämän […] […]

11 10 2008
Wespa

Ja nytkin se on muka tulossa Jenkkeihin.. Kuitenkin jossain luki, että tämä ilmiö näkyisi myös Suomessa. Mitenkähän lienee mahdollista näkyä sekä Jenkeissä että Suomessa, jos alus on vain muutaman maan kokoinen ??

Sen mitä itse olen kanavointien ym. perusteella ymmärtänyt, niin niillä on emoaluksen lisäksi pienempiä aluksia. Uskon, että emoalus näyttäytyy USA:ssa saadakseen mahdollisiman suuren huomion ja pienempiä aluksia näämme ympäri maapalloa… 🙂

11 10 2008
Manki

leatherman (22:51:33) :

Toivotetaan ne pommeilla tervetulleiksi! Ei tarvii tulla tänne, vetämään asioita päin hevonittua! Me halutaan olla epätäydellisiä! Me halutaan elää! Olla ihmisiä! Eikä mitään “viisaita avaruusolentojen kaltaisia! Onko meillä mitään muuta mahdollisuutta vastustaa aivopesua kuin pommit!!

—-

Niin ja videoissahan on mainittu, ettei pommittelu auta yhtään, koska aluksella on niin hyvä puolustusjärjestelmä. Siis sinä haluat olla epätäydellinen? Se on helppoa ensimmäisen maailman kansalaisena tulla snobeilemaan tänne, että me halutaan elää tai olla ihmisiä. Et voi oikeasti olla sitä mieltä, että sota on oikein ja suotavaa. Tottakai sinä voit tietysti pysyä mielipiteessäsi niin kuin minäkin. Evoluutio on mielenkiintoinen asia, ja ihmiskunta on vapaan tahtonsa käytänyt talousjärjestelmän luomiseen, kun kaiken energiamäärän olisi voinut käyttää yhteisöllisyyteen, mutta tämä tarkottaisikin tietysti enemmistön rakkauden ja myötätunnon maapallon väestömäärästä. Mä koitan ymmärtää sua, kun olet kuitenkin syntynyt tämmöseen porvarivaltioon kuten Suomi.

Tietenkin videossa luvatun voi kyseenalaistaa joko niin, ettei usko edes mahdollisuuteen, tai niin, että mikäli tulisivat niin olisivat kuitenkin vihaisia kuten Toinen puoli noissa videoissaan mainitsi. Mä toivon et juttu tapahtuu ja et ne muukalaiset on kivoja

11 10 2008
otuson kovis

olen mankin kanssa samoilla linjoilla mut pommitetaan itseämme ydäreillä virtsataan housuun kun suokaasua nousee ilmakehään

11 10 2008
Sisäpiiri

Olettekos yhtään miettineet että entäs jos tämä koko 14.10 päivän juttu onkin hallituksen salajuoni/ansa jonka aikana toteutetaan Houstonissa false-flag terrori-isku?

Sillä se mitä minä tiedän 9/11 terrori-iskuista on se että silloinkin salaisen hallituksen oli tarkoitus yrittää nujertaa valon joukkojen kasvanut valta jonka jälkeen he juhlivat ylimielisesti iskun onnistumista ja kuvittelivat olleensa jo voittajia mutta ylösnousseet mestarit antoivat niiden iskujen tapahtua koska se tulee myös olemaan illuminatin kohtalo. Sillä eihän kyseistä roistoeliittiä olisi ryhtynyt itsenäisesti tutkimaan lähes kukaan jollei noita noin massiivisia iskuja oltaisi annettu tapahtua.

Tällä hetkellä käynnissä olevat salaiset neuvottelut galaktisen liiton maanpäällisten liittolaisten ja salaisen eliitin (illuminati) välillä ovat johtaneet selkeisiin päätöksiin, jotka antavat valtuudet syrjäyttää nykyinen USA:n hallinto laillisesti ja korvata se väliaikaishallinnolla, jonka toimikausi kestää 6-9 kuukautta. Tänä aikana väliaikaishallinto toimii laillisena hallintoelimenä ja sen toimintaa säätelevät yhteisesti sovitut tilapäiset säädökset. Tämän väliaikaishallinnon valvonnan alaisena tullaan toteuttamaan monia uudistuksia, joiden tuloksena syntyy uusi taloudellinen ja poliittinen järjestelmä. Mutta tarkempaa tietoa ei ole edelleenkään saatavilla koska tämä vallanvaihto tapahtuu.

11 10 2008
äikkäri

Ja sekä, (sekä-että), että jotta koska kun, mutta vaan sillä siksi jos vaikka kuin…?

11 10 2008
äikkäri

Nomi genen partia, inessä elasta illaan, kominensa instruin..!
Eli tuossapa lohtulukemista ”viimeistä päivää” odotellessa..

11 10 2008
Möö

”Ja sekä, (sekä-että), että jotta koska kun, mutta vaan sillä siksi jos vaikka kuin…? ”

:::DDD

Eikös siinä aivan ekassa hommassa ollut jotain, että saattaa ilmestyä kolmen päivän säteellä tuosta 14. päivästä? Eli se päivä saattaa olla jo TÄNÄÄN!

Äää. Tämä on vähän kuin suuren maailman artistit, jotka antavat odottaa itseään keikan alkaessa. Ensin yleisö menee pähkinöiksi ja sekoaa, sitten jossain vaiheessa aletaan yksitellen turhautua ja kyllästyä odottamiseen. Pahimmassa tapauksessa keikka perutaan.

Saa nähdä, miten tässä käy.

11 10 2008
Nomi

Kun alus ilmestyy, niin usa tuhoaa yhden tai useamman oman kaupunkinsa ja väittää vieraiden tekosiksi. Vieraat vetää lopuksi herneen nenään aiheettomien syyttelyiden takia ja tuhoaa koko maapallon. Tässä minun kanavointini !

11 10 2008
ellu

mä meen 14.10 parturiin ;DD

oli pakko kertoa ===DD

11 10 2008
miksu

miten tällänen on saatu ees päähän että tulee jotai lentävii lautasii ?? hhahahaha

11 10 2008
turska

3 päivää vielä!!!!!

11 10 2008
Manki

miksu (12:40:22) :

miten tällänen on saatu ees päähän että tulee jotai lentävii lautasii ?? hhahahaha

::::::

Voi parkaa, illuminati on aivopessyt sinutkin 🙂

Mielenkiintoinen teoria Sisäpiirillä. Vaan jos onkin noin, minulta meni vähän ohi, että miten se Illuminati hyötyy vaikka juurikin avaruusalus hologrammista?

11 10 2008
Totuus

yhdyn Sisäpiirin kommenttiin. Entä jos se onkin ansa jolloin tehdään joku pommi-isku?

Jonkinlainen juju tässä on. Yritetään jostain kriisistä saada huomio pois.

11 10 2008
leatherman

” Manki (04:17:00) :
Niin ja videoissahan on mainittu, ettei pommittelu auta yhtään, koska aluksella on niin hyvä puolustusjärjestelmä. Siis sinä haluat olla epätäydellinen? Se on helppoa ensimmäisen maailman kansalaisena tulla snobeilemaan tänne, että me halutaan elää tai olla ihmisiä. Et voi oikeasti olla sitä mieltä, että sota on oikein ja suotavaa. Tottakai sinä voit tietysti pysyä mielipiteessäsi niin kuin minäkin. Evoluutio on mielenkiintoinen asia, ja ihmiskunta on vapaan tahtonsa käytänyt talousjärjestelmän luomiseen, kun kaiken energiamäärän olisi voinut käyttää yhteisöllisyyteen, mutta tämä tarkottaisikin tietysti enemmistön rakkauden ja myötätunnon maapallon väestömäärästä. Mä koitan ymmärtää sua, kun olet kuitenkin syntynyt tämmöseen porvarivaltioon kuten Suomi.

Tietenkin videossa luvatun voi kyseenalaistaa joko niin, ettei usko edes mahdollisuuteen, tai niin, että mikäli tulisivat niin olisivat kuitenkin vihaisia kuten Toinen puoli noissa videoissaan mainitsi. Mä toivon et juttu tapahtuu ja et ne muukalaiset on kivoja”

Juttuhan onkin siinä, että säkään et voi tietää mitä tapahtuu. Sama kun ovelle astelisi lauma lahkon-X kannattajia puhumaan yhdestä totuudesta ja nielisit karvoineen päivineen kaikki mitä sulle sanotaan. Tai jos et haluaisi niellä, niin ja näillä lahkolaisilla olisi myös aivopesuun tarkoitetut välineet mukana joilla se totuus upotetaan sinne kalloon halusit tai et, turha tehdä vastarintaa. Tälläisessä maailmassako SINÄ haluat asua?

11 10 2008
Huttu

no olikos se nyt niin että vain asiaan uskovat näkevät mahdollisen valoaluksen vai pitäisikö iha kaikkien nähdä se, huolimatta omasta mielipiteestä ?

muistammeko tapahtumasta mitään ?

11 10 2008
Echostar

Eli kun netissä marginaaliryhmittymä saadaan harhautettua, niin voidaan toteuttaa lavastettu terrori-isku…

Lavastaa isku, vaikka 99% maapallon ihmisistä ei ole kuullutkaan koko 14.10 jutusta.

Te olette yksinkertaisesti harhaisia.

11 10 2008
Totuus

Hohhoijjaa. Mitähän sitä tekis sitte 14.10. Onko aurinkoinen ilma tulossa jos niin, niin vaikka kalastamaan.
Saan kilon hauen ja se on sen päivän suurin uutinen

11 10 2008
Manki

”leatherman (15:00:48) :

Juttuhan onkin siinä, että säkään et voi tietää mitä tapahtuu. Sama kun ovelle astelisi lauma lahkon-X kannattajia puhumaan yhdestä totuudesta ja nielisit karvoineen päivineen kaikki mitä sulle sanotaan. Tai jos et haluaisi niellä, niin ja näillä lahkolaisilla olisi myös aivopesuun tarkoitetut välineet mukana joilla se totuus upotetaan sinne kalloon halusit tai et, turha tehdä vastarintaa. Tälläisessä maailmassako SINÄ haluat asua?”

En halua elää tuommoisessa maailmassa.

Ja en voikaan tietää mitä tapahtuu, mutta jok. tap. tieto elämästä ulkoavaruudessa niputtaisi tämän kansan yhteen olivat ne muukalaiset vihaisia tai eivät. Jos hyökkäisivät tänne, niin teknologia olisi niin korkealuokkaista, et siinä ei kauaa nokka tuhisis. Mul on semmonen perus skeptinen luonne, etten jaksa oikeen uskoa mitään, mutta toivoa kyllä. Ja nyt kun tästä aiheesta on niin perkeleesti paisuteltu niin kyllä mua kiinnostaa nähdä miten käy ja toivon, että tänne tulee kivoja avaruusmiehiä ^^

Jos aletaan oikeen olan takaa filosofoimaan, niin voiko sitä edes tietää, onko sulla vapaata tahtoa lainkaan? Olisi melko hullua, jos olemassa olisi laite jolla pystyy matemaattisesti laskemaan mitä sanot seuraavaksi jne.

11 10 2008
Fu5e

Jengi ei vaan muista edellisistä päivistä mitään kun on toljotellu koneen ääressä ufoaiheisia asioita ja miettiny sitä yhtä päivää, niinku tekee nytkin. Usein jos ajat autolla monta päivää putkeen, et muista mitään matkasta. koska se mitä teit tiistaina oli se sama kohta elokuvasta jota katsot nytkin…simppeliä

11 10 2008
Möö

Echostar, ei näin. Ehkä joo marginaalinen ihmisryhmä on kuullut asiasta netissä etukäteen, mutta JOS tämä käy toteen, silloinhan sen näkevät kaikki, eivät ainoastaan ne marginaaliset netti-ihmiset. Ja silloin on mahdollista toteuttaa false flag-isku.

Itse pidän tuota mahdollisuutta melko kaukaahaettuna, itse 14.10.-päivään suhtaudun vannoutuneen agnostikon ottein, mutta piti silti puuttua tuohon väärinkäsitykseen. 🙂

11 10 2008
jari

joo en usko että kukaan tulee näyttäytymään tää on selvä kikka myydä ufokirjallisuutta:)ei piä uskoa kaikkea mitä lukee netissä turhaan ihmiset odotavat mitään näkevänsä.he he

11 10 2008
RockHill

Täytyy kyl kans sanoo toho ajankulumisee se et esim tämä lauantai on mennnyt kun katsoo nyt kelloon nii ihmeen nopsaa minullakin ja perjantai.

11 10 2008
Pallopaa

Sillon tulee varmaan näkymättömiä ukkeleita joita kaikki ei näe ollenkaan mutta jotkut näkee.

11 10 2008
i_C

He tulevat!!

11 10 2008
kärmes

toi kolmannen asteen yhteys elokuva oli kauan mun suosikki=)

11 10 2008
Humanoidfriend

Suosittelisin kaikille rauhoittumista ja elämän jatkamista normaalisti.
http://www.ufoblogger.blogspot.com/2008/10/gary-val-tenutaoctober-14th-ufo-event.html

11 10 2008
leatherman

Ja on sekin kyseenalaistettavissa onko mitään kaiken pelastavaa moraalia olemassa? Olisihan se mukavaa jos kaikki rakastaisi toisiaan ja oltais hippejä konsanaan, mutta pystyykö kaikki maailman ihmiset siihen yhdellä rysäyksellä, yhden tabletin nielaisemalla? Se vaatisi aika rajuja muutoksia. Vai mitä nämä muukalaiset nyt haluavatkaan? He tulevat tänne ”pistämään kaiken oikeille raiteille” mutta vähän epäselväksi jää, mitä ne täällä tekee. Miten meidän aivoja käsitellään, että me käydään toimimaan oikein.

11 10 2008
Mimmu

Kysymys Wespalle!

Uskotko Henkimaailma blogin kanavointeihin??
Nythän sinne on ilmestynyt uusi kanavointi, ja siellä sanotaan näin:
”Saamieni tietojen mukaan valo-aluksen ilmestyminen tapahtuu mahdollisesti jo huomenna jossain päin maailmaa.”

Eli se tarkoittaa huomista, eli Sunnuntaita. :DD

11 10 2008
maukkamma

Heeeeeiiiii !!!! Oikeesti nyt eikö kukaan tiedä asiasta vedonlyöntisivustoa.Nyt voisi nimittäin pitkävedolla tienata!!! Ilmoittakaa jos löytyy . T: 500€ veikkaus ”eivät tule”

11 10 2008
maukkamma

Jos et veikkaa et voi voittaa !!!!!!!!

11 10 2008
Kommentti

Olen jonkin verran seurannut noita ’kanavointeja’ aiheeseen liittyen. Muistaakseni useammassa on sanottu, että alus ei välttämättä ilmesty paljaalle silmälle näkyväksi. Mutta jotain HYVIN POIKKEAVAA voidaan havaita monella muulla tavalla; tutkat ym. Samaan aikaan esiintyy monia epätavallisia ilmiöitä (en tiedä voisiko tällä palstalla mainitut ajan nopetumiset, unohtamiset, oudot tuntemukset ym. kuulua näihin?). Ja myös useita pienempiä UFO-havaintoja saatetaan tehdä. Kuulema.

12 10 2008
Arulux

Kattelin just tupakilla käydessäni taivaalle ja siellä oli hieno efekti. Revontulet kuultavat pilvien läpitte aavemaisesti. Joku herkkäuskoisempi voisi nähdä jo valoaluksia taivaalla, mutta jos on ennenki revontulia nähny, nii ei voi erehtyä. 🙂

12 10 2008
hessu

tota, mä ajatteli ku näissä videoissa ja ohjelmissa on aina valkoihoinen ihminen viisas ja rakastava ja hellä, ja nyt kun valo tulee niin se tulee niinku tuomaan meille viestiä? no, joo kyllä noi on hienoja noi rakastamis jutut ja ihmisistä välittäminen ja tulevaisuuden yhdessä rakentaminen, hienoja ajatuksia,…ja kaunista musiikkia taustalla… mutta nyt sanoista tekoihin, meidän ja teidän talossa varmaan asuu Somaleja ja Mustalaisia Ja muita väheksyttyjä ihmisiä iso liuta, jos ei asu niin kadulla kyllä näät.. sanotaan niin että miksi sen aluksen pitää ilmestyä, ja sitten vasta ollaan suvaitsevia ja rakastavia ihmisiä,… ei muuta kuin ringottamaan nyt ovikelloa ja kutsumaan porukkaa sisään, eli siis sun kotiisi? olohuoneeseesi, jos sulla nyt tulee ahdistava olo, et ole valittu silloin mihinkään tehtävään. Eli jos alus nyt ilmestyy niin kotiisi on päästettävä jengiä ja aika liuta, ja olis hyvä että sulla on jotain ruokaa ja juomaa tarjolla jos joku jää yöksi ja tottakai tarjoat asuntoa asunnottomalle, vai meinaatko nyt sitten ajaa kylmään pakkaseen kun olet tunnin jutellut? ei, 14.10.2008 alkaen ovat kotisi ovet avoinna, sekä jos sulla on rahaa tilillä niin lahjoita siitä osa alakerran mustalais veljille. Nyt alkaa uusi suunta maapallon elämässä ja Sinä voit auttaa meitä omalla panokselasi. Eli tiistaista alkaen viimeistään olemme kaikki veljiä.

12 10 2008
Manki

niin siis jos noin olisi, että mieliin laitetaan ajatuksia, niin mitäs sille sitten voi? niin voi tapahtua jo nyt. tai tapahtuukin median vaikuttaessa poliittisesti luoden ns massahypnoottista manipulaatiodemokratiaa tms. en tiä onko tarpeks selkee termi 😀 kuitenkin jos ajatellaan, että valta osa kehittyneestä maailmasta toimii niin kuin koulussa opetetaan ja pyrkii olemaan ns kunnon kansalaisia, niin tilanteessa, jossa toinen sivilisaatio tulisi näyttämään meille, että he ovat rauhaarakastavaa sorttia, ihmiset alkaisivat yksilöinä miettimään ja sitten muodostamaan kollektiivisia ryhmittymiä, ja tämän seurauksena vastarinta ekonomiaa säätelevää kärkiryhmää vastaan kasvaisi kokoajan kuin juoru kaduilla tai home leivässä, vaikkei kaikki maailman ihmiset ryhtyiskään laakista kommareiks 😀

12 10 2008
pippel

Mut jos tätäkään ei tapahdu,ei maailmanloppuakaan! Kaikki on vain vääräähälytystä

12 10 2008
Pipari

ylihuomenna on jännää… 😀

12 10 2008
gh0stb0y

Tänäänpäs! 😀

12 10 2008
gh0stb0y

Eiku mitä mä selitän… -.-” HUOMENNAPAS!!! 😀

12 10 2008
scaredof

Alkoi pelottamaan jos tulee oikeasti jokin ”valoalus” 14.10.jos moni peli jätetään julkaisematta,tekemättä.Elämäntyyli muuttuu paljon,uskonnot sun muut uusiksi.Toivon että mitään ei tulisi,vaikka jossainmäärin toivon että tulisi se ufo,vaikka epäilen ettei tule.

12 10 2008
scaredof

Kun tuossa tuli nuo pelit mainittua,niin kyllä pelottaa muukin kuin se,että jätetään tekemättä muutama peli,eivätkä ne niin tärkeitä ole.

12 10 2008
julia

Mä näin viimeyönä unta täst jutust 😀 olin vähä pettyny ku heräsin.. tuntu tosi todelliselt se uni 😮

12 10 2008
LiWo

Heipsan!
Kavereitten kanssa ollaan viimeviikkojen nopeutta valitettu urakalla, ja vannon että kukaan meistä ei oo lukenu netistä tai mistään muualta tästä tulevasta ilmiöstä. En muista viimeviikosta muuta kuin perjantaista ehkä muutaman tunnin tapahtumia…

Jos se oikeesti tulee niin mä ilmeisesti sekoan, mutta suuremmalla mahdollisuudella se ei tule… Menen kyllä silloin koko päiväksi ulos ja tiiran yläilmoihin. Onko siinä jotain mitä pitää olla,jotta voi sen nähhä??

12 10 2008
gh0stb0y

Nyt mä oon ihan sekasin… ylihuomenna D

12 10 2008
Huttu

”Onko siinä jotain mitä pitää olla,jotta voi sen nähhä??”

öh.. silmät ?

12 10 2008
LiWo

heh..

Onko mittään tietoo, että onko se ennustettu pohjoiseen vai etelään? Aamulle vai yölle? Tyhmille ihmisille vai järkeville ihmisille?

12 10 2008
Huttu

luultavasti meidän aikaa 14.10 illalla pitäs alkaa kuuluun jotain jenkkilän suunnalta. siellä olis sillo aamu kaiketi

12 10 2008
LiWo

Selkis.

12 10 2008
pamppu

Tsekatkaa Project Blue Beam niin saa tähänkin asiaan hieman perspektiiviä ja tervehenkistä epäilyä pelkän rakkauden, kukkien ja euforian vastineeksi. En ole edes varma haluaisinko kyseistä uudelleen ohjelmointia sillä maailmassa on paljon hyvää edelleenkin ja ainakaan minä en ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon. Pienillä teoilla muutetaan suuria asioita ja monessakin suhteessa kissa on jo nostettu pöydälle.

Tuntuu löyhäpäiseltä ajatella että Valon lapset surffailisivat just nyt pelastamaan kaikki kun jo esim. toinen maailmansota aikanaan hivotteli monessakin suhteessa maailmanloppua ja totaalituhoa.

Uskokaa sokeasti rakkaus rinnassa. En usko ja uffojen paukkiessa paikalle, asiasta neuvotellaan kunnolla ja tyhjentävästi ennenku mitään verhoja mielestä nostetaan tai poistetaan.

Valoa ja jaksamisia vaan kaikille. Peace

12 10 2008
Q-tip

Oon nyt viimisen viikon tehny valmisteluja tapahtuman varalle, vuorannut pommisuojan seinät foliolla (ainakin 10 kerrosta folioa). Hitto et piti ostaa muuten paljon folioo 😦
sitten oon ostanu pirusti purkkiruokia joissa on pitkä päiväys ja kohta ois tarkotus mennä pommisuojaan. Ku ne UFOT tulee niin, ne varmaa ampuu laaserilla tai jollain ihme aseella ja räjäyttää maapallon. Ei se varmaan auta että oon pommisuojas mut parempi seki ku et pihalla möllöttää ja kattoo ku ne ampuu. Otan läppiksen ja langattoman netin mukaan sinne ni voin seurata tilannetta mun webcamistä jonka oon suunnannu ikkunasta taivalle. Kävin testaa sitä nettiä tänää ja kyl se ihan hyvin pelitti sielt pommisuojasta.

Miten muuten jos ne käyttää jotain radioaktiivisia juttuja ni suojaaks se pommisuoja miten niiltä? ja kauan niissä laskeumissa kestää et koska on turvallista tulla pois. Oon jakanu ilmotuslappuja lähistön kerrostaloille ja kehottanu niitäki menee pommisuojaan. Noin 10 kerrostaloon oon lappuja jakanut ja ilmoitustauluille oon kans laittanu laput, mut ei ihmisii näytä kiinnostavan. Kolme valitustakin olen asiasta saanut ja eilen kävi isännöitsijä sanomassa, että lappujen teko on loputtava. Mutta onneksi muutama sentää tajus jutun juonen ja tästäkin talosta olen saanut muutaman vanhemman ihmisen mukaan jotka ystävällisesti auttoivat jopa pommisuojan folio valmisteluissa.

Yritin radioonkin soittaa tänään, mutta eivät olleet kiinnostuneita kuulemaan varoituksiani.

Toivottavasti ne kuitenkin on ystävällisiä ja valmistelut oli turhia. Jätin läheiselle pellolle nauhurin jossa on tervtetuloviesti ja purkin keksejä (dominot on niin hyviä) kasasin sinne myös puista tekstin Welcome to earth! ja päällystin sen valkosella muovilla, mutta seuraavana päivänä ku olin viemässä sinne vielä omia hiuksia, spermaa ja verta niin joku oli hajottanu sen tekstin ja dominotki oli syöty.

Onnea kaikille, lähen hakee makuupussia nyt porukoilta.

12 10 2008
pamppu

Hei Wespa. Muutaman nettisivuston onnellisena omistajana kun itsekin häärään, niin ihan mielenkiinnosta: Onko kävijämäärissä isostikin nousua tällasen tapahtuman tiimoilta kun jengi tsiigaa jatkuvasti uusimmat käänteet ym.? Taisivat iltasanomissakin mainita sivustosta ja uutisesta.

Vaikka itse suhtaudun koko valo hommaan äärimmäisen skeptisesti, niin myönnettävä on, että blogi on auki kokoajan…

12 10 2008
Manki

Q-tip ja vuoden postaus! 😀 Repesin. Ihan mahtavaa.

12 10 2008
JAöz

Ei taida tyyppejä näkyä 😉

13 10 2008
HOHO

Q tip kiitos tästä piristyksestä 😀

13 10 2008
otuson kovis

pakko sanoa noin tuhannennen kerran teidän… arviot,toiveet,uskomukset,ufot,alienit,adama,hirvet,wespa,87% blogilaisista..=….SUOKAASUA…SUOKAASUA..tai..säähavaintopallo.

13 10 2008
pamppu

Hirvet on 93% suokaasua

13 10 2008
Inmy

Turhaan te Wespaa mollaatte.. tuleepahan edes jotain luettavaa tännekkin.
Kuten monesti sanottua: Ei skepojen uskomukset paljon ufouskovaisten mieltä paina.
Teette enemmänkin itsestänne kyseenalaisia postaamaalla provoavia viestejä.
Tässä olisi skeptikoille sivu, minne pääsee riehumaan omasta kyllyydestääm.http://www.skeptic.com/

13 10 2008
pamppu

Ketään ei mollata, vaan keskustellaan puolin ja toisin 😉

13 10 2008
scaredof

Enää yksi päivä niin näemme tapahtuuko mitään.Toivottavasti ei…

13 10 2008
hessu

voisko tänään jo näkyä jotain ennusmerkkejä? tulis ekaks jollain pienellä aluksella vähän pörräämään ja antamaan merkkiä? Eiks se oo aika järjetöntä tulla yks kaks jollain kilometrien pituisella jättiläisellä jonkun talon katon ylle pelottelemaan ihmisiä ja saamaan pakokauhun aikaan0? ku ne on niin älykkäitä niin eiks ne tätä vois tajuta? minä tällaisena maanmatosena älyltäni heikkona sen tajuan?

13 10 2008
pamppu

Jep. Kestääkö tätä ”riemua” kauankin ja voiko siitä pitää taukoa kun mun ainakin pitää mennä verotoimistoon keskiviikkoaamuna?

13 10 2008
13 10 2008
Ömöm

Voi järkytys, satuin tänään tulemaan näille sivuille (tuli sellainen outo tunne, että täytyy), ja sain siis vasta nyt tietää huomisesta! Ei siinä mitään, ei minua pelota tai mitään, ja suhtaudun vielä hieman skeptisesti, mutta odotan mielenkiinnolla tuleeko jotain todella tapahtumaan.

Mutta onko teillä kellään muilla ollut todella outoa hyvänolontunnetta? Olen ihmetellyt tässä muutaman päivän tätä… Olen kärsinyt masennuksesta pitkään, ja yleensä oloni on ahdistunut. Viime viikko oli lisäksi melko kamala, ja olin asiasta jos toisesta todella vihainen, käsittämättömän vihainen! Mutta torstaista lähtien olen ollut aivan kummallinen…

Minulla on ollut outo, kevyt olo. Mikään ei oikeastaan sureta, ahdista, suututa, kuten yleensä. En ole iloinen, mutta olen oudon tyyni ja rauhallinen. Kuin olisin löytänyt rauhan…? Ja nyt kun luin teidän kirjoituksianne muistin menettämisestä ja ajankulun nopeentumisesta, niin haluan siis tietää (kuten sanoin) onko muilla ollut outoa hyvää oloa, jolle ei ole mitään järkevää syytä, ja vaikka elämässä on kaikki yhä yhtä huonosti kuin ennen, on silti oudon hyvä tunne. Tämä on todella hämmentävää… Voisiko heillä olla tällainen vaikutus jos he ovat saapumassa, tai jo saapuneet? Että masennuskin katoaa heidän vaikutuksestaan.

Olen aina ollut herkkä kaikille ”mullistaville” tapahtumille, jotenkin tunnen ne etukäteen. En tiedä mitä tarkalleen on tapahtumassa, mutta esimerkiksi Suomen molemmissa koulusurmissa tunsin kauheaa ahdistusta edellisenä päivänä, enkä osannut selittää mistä se johtui. Nyt minulla on onnellinen, turvallinen ja toiveikas olo. Käsittämätön! Ei uskoisi, kun tunnen hyvin ajatusmaailmani.

13 10 2008
melekostahommaa

onpa kyllä melekosta hommaa jos jokku alukset meinas ziigailla vaa tossa maapallon päällä :DD nolompi homma jos mittää ei näykkää

13 10 2008
Kommentti

Oheinen ’kanavointi’ antaa mielenkiintoisen näkökulman asiaan, jos jaksatte lukea läpi.

http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewtopic.php?t=11250&sid=719303fb10a5cc6d241925a0c51e72c4&mforum=reikifoorumi

13 10 2008
YEAHright

Mitään ei tapahdu! Oishan se mielenkiintoista olla kontaktissa rauhanomaisiin muukalaisiin, mut näitä tämmösiä ennustuksia tulee ja menee 🙂

14 10 2008
hessu

no niin, ja sitten odottelemaan seuraavaa ilmestymispäivää? kun ei tänään mitään tapahtunut, oliko se 21.12.2012 vai mitä sillon piti tulla? en muista joku juttu se oli?

15 10 2008
makkara

No niin… Nyt on jo 15.10. Eli, mitään ei tapahtunut. Amerikassakaan ei ole nähtävästi vieläkään tullut isoa alusta taivaalle. Harmi 😦

16 10 2008
janne

Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

Eikä siihen tarvita kanavointia.

7 11 2008
warlock

minun mielestäni ois kiva jos ne olis viholaisia ja antas opetuksen ihmisten tyhmyydelle ja luonnon tuhoomiselle ihmiset ovat kuin heinäsirkkoja tuhoaa ja siirtyy paikasta toiseen 🙂
%d bloggers like this: