Kolmion muotoinen UFO

9 10 2008

Tällä videolla näkyy kolmion muotoinen UFO, josta näyttää myös tulevan punainen laser maata kohti.

Kuvausajasta, sekä paikasta ei ole tarkempaa tietoa.

Kiitokset vinkistä Berelle, Spiffille ym. videosta vihjanneille.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

43 responses

9 10 2008
Cernunnos

Hmm, itselleni tulee mieleen tästä takavuosien Belgian tapaus: http://en.wikipedia.org/wiki/Belgian_UFO_wave

9 10 2008
Haukka

Ööh, eikö laservalo ole luonteeltaan sellaista, että sitä ei näe ennen kuin se osuu johonkin? Siksi sen huomaa vasta, kun laservalo siroaa ympäriinsä jostakin mihin se on osunut, ts. esim. lasertähtäimen valosta havaitsisit vain punaisen pilkun. Eli videolla näkyvä valonsäde ei taida olla laser. Muutenkin epäilyttävä video, kyseessä voi olla esim. lentokone.

Laser kirjoitetaan muuten yhdellä a:lla, ei kahdella.

9 10 2008
Wespa

Kyllä laserin näkee. Taidat nyt ajatella punapistetähtäintä, jossa näkyy pelkästään se piste kohteessa. Toki voi olla erilaisia lasereitakin, mutta ei ole mitenkään mahdotonta nähdä laseria esim. sivusta.

9 10 2008
Haukka

Vilkaisin äkkiä wikipediaa ja silmään pisti kuvateksti: ”Yhdysvaltain ilmavoimien laser. Tutkijat ovat suojanneet silmänsä suojalasein. Normaalisti näkymätön lasersäde on tässä erikseen saatettu näkyväksi.”

9 10 2008
Synti

Terve taas,

ensinnäkin:

tuon kaltaisia laasereita, hieman heikompia toki, saa periaatteessa jo vaikka Tiimarista. Toisekseen, näytti ihan siltä että toi olis kuvattu maan tasalta tollasilla laasereilla joka tuli ensimmäisessä pointissani selväksi.

Juu, sori.

9 10 2008
Nabu

Siis eihän laseria tietenkään näe ellei se törmää johonkin. Samalla tavalla se käyttäytyy kuin tavallinen valo. Mutta eihän tuossa videossa se laser kunnon säteenä näkynyt, vaan selvästi diffraktoitui ilman pölyhiukkasista.

Aika vakuuttavan oloinen video. Omaan silmään ainakin video näyttäisi olevan ehtaa materiaalia, mutta kohteesta ei tietenkään voi olla varma. Harmi vain kun youtube pakkaus hävittää aina ”näkymättömät” yksityiskohdat, niin ei voi sen kummemmin tarkastella tuota. Olisi tietysti hienoa tietää kuka kuvannut ja mistä. Tiedottomuus hieman heikentää uskottavuutta.

9 10 2008
JFK

Niih ei sitä Laservaloa näe sen enempää kuin oikeastaan mitään muutakaan valoa ennenkä se osuu johonkin ja heiastuu siitä verkkokalvoille. Sehän voi olla pölyä taikka vain ilman kosteutta mistä se heiastuu.

9 10 2008
Jonizz

itse laaserin valoa ei näe.
Vaan ilmassa on pölyhiukkasia/kostea ilma/sade jne josta se valo heijastuu niistä.

9 10 2008
GHOSTHUNTER

armeijan salainen alus veikkaan

9 10 2008
juujaa

Nämä kolmionmuotoiset ilmestyivät 80-luvun lopulla taivaille, ja ovat Usan vakoilukoneita mallia TR3B. Tekniikaltaan siviilipuoleen nähden ällistyttäviä.

9 10 2008
Eric Gein

Kuka oikeasti luulee, että tuo video on kuvattu taivasta kohden?

9 10 2008
A-E

Muistuttaa jotakin helikopteria, joka käyttää laseria esimerkkiksi paikantamaan, jonku tieton alueen.

Aika mielenkiintoinen

9 10 2008
Pja

Voi olla ufo, todennäköisimmin ei. Sääli ettei tosiaan videossa näy mitä vasten on kuvattu, periaatteessa helppo tehdä fake kuvaamalla esim pimeässä metsässä kaveri pitämässä itse tehtyä häkkyrää, johon laitettu valot. Tuo on käynyt itsellänikin mielessä, samoin luin sky lanterneilla (googleen ”sky lantern ufo” josei tiedä mistä kyse) tehdyt ”aidot lentävät kolmiot” 🙂

No, joku kerta jaksaa tuon toteuttaa ja toivotaan että ufohihhulit savat paljon hyvää kuvaa asiasta *grin*

9 10 2008
maukka

selvä feikki ,ei näy onko taivaalla ta maassa tuo kohde.kuvaajan kaveri näyttää yhdestä vaneriin tehdystä valoaukosta punaisella laserilla jonka valokeila näkyy pimeässä.näitä laasereitä saa tilattua esim.usasta hintaan 35$ . miksi ufo käyttäisi ”kynälaseria”

9 10 2008
STEMU/

eipä tuossa näy ku mustaa ja jotain valoja.
voipi olla mikä vain.

9 10 2008
A-E

Todennäköisesti joku armeijan käyttämä vakoilukone, joka käyttää laseria paikantamaan jonku.

9 10 2008
hannu
9 10 2008
Pena

Ei oo aikaan humanoidien UFO.

9 10 2008
otuson kovis

suokaasua sanon minä

9 10 2008
Marie

Hmm… Vähän feikkiyttä kyllä on mutta muuten ihan ok video, jokseenkin en tiiä uskoakko vai eikö (siis tuon videon aitouteen, ufoihin uskon kyllä 100%). Tulispa 14. päivä pian…

9 10 2008
astro

Ei voi tietää.
Pakko yhtyä tuohon laser debaattiin.
Te jotka selitätte siroamisesta ja diffuusoitumisesta niin lukekaa oikeasti laser-tekniikasta.
Laser säde ei tee samanlaista aaltoa kuin tavallinen valo vaan se kulkee hyvinkin suoraan. Se on mahdollista nähdä se ”beami” kunhan laserissa on tarpeeksi watteja. laserin väri vaikuttaa myös sen näkymiseen. Vihreä beami on hyvinkin helppo havaita menkkääpä kattomaan

9 10 2008
astro
9 10 2008
Juudas

Veikkaan,että minä tein tuon 3dmaxilla viidessä minuutissa.
En.Mutta joku muu.

9 10 2008
ppietu

Ufohan se on, mutta että ulkoavaruudesta tullut ufo ? Tuskin.

9 10 2008
Nabu

Älkää uskoko tätä astroa. Ei tiedä mistä puhuu. Laser on sähkömagneettista säteilyä, eikä sitä voi nähdä tyhjiössä. Piste.

9 10 2008
arena

Ikävä kyllä feikki, selviää kun lukee youtuben selityksen, tyyppi muka löysi maasta kameran jossa oli tällainen video. Lisäksi muualla netissä tiedetään kertoa että tätä samaa videota on tarjottu toisessa yhteydessä, muka Etelä-Afrikassa kuvattuna.
Kolmioufot sinänsä ovat todellisia, misitä sitten ovatkaan peräisin.

9 10 2008
ahet

Sääpallo.

9 10 2008
555+111

Aivan selvä tiedustelukone TR-3B. Näistä on huhuttu jo 90-luvun puolivälistä.
On ehkä yksi tarkimmin varjelluista sotilaskoneista, vieläkään ei tahdota myöntää koneen olemassaoloa. Lukuisat havainnot puhuvat puolestaan. Tässä taas yksi syy miksi armeija+eri virastot ovat tyytyväisiä että näitä luullaan ufoiksi.

9 10 2008
maratzu

Niion aivan niiku TR-3B. Katoin googlen kuvahaun kautta ja sieltä tuli aivan ton näkösia kuvia. Tämäkin juttu selvisi. 😀

9 10 2008
poju

ettekö te tajua, laser ei näy muutenkun esim, sumussa, savussa tai muussa vastaavassa, se on vaan valoa joka on kohdistettu johonkin, ja se näkyy siinä jossakin, mutta ei viivana

9 10 2008
Xplosiw

Poju, ihan hyvin tuossa saattaa olla pölyä tai valoa esim. ilmassa.

9 10 2008
Niko

Ihan on ihmisten tekemä. Käytetty vain muiden sivilisaatioiden avaruusalusten teknologiaa. Näin ainakin Billy Meier sanoo.

9 10 2008
Nabu

Maukka, et taida ymmärtää miksi se näkyy pimeässä? Koska ilmassa on enemmän tavaraa kuin uskotkaan, ja lasersäde kimpoaa ja diffraktoituu ilmassa olevista hiukkasista. Jos laitat laserin tyhjiöön ja vaikka kuinka laitat huoneen pimeäksi ja laseriin lisää watteja niin ei se säde sieltä maagisesti tule näkyviin. Tutki faktoja ennekuin moitit toisia.

9 10 2008
calico jack

Hmm.. paha sanoa.. Aika hyvä pätkä vaikken uskokkaan koko hommaan. Tota voisin kutsua jo ufoksi jos on oikea tapaus.

9 10 2008
JFK

Jokainen joka on katsonut Tähtien sodan tai jonkun muun avaruus seikkailun tietää, että Laser näkyy tyhjiössä ja sanoo ptsiu. Säde jopa liikkuu niin hitaasti, että sitä voi silmällä seurata.

No eih niinkuin Nabu ja muutama muukin on jo sanonut niin ei sähkömagneettista säteilyä voi silmällä nähdä ellei se osu johonkin eikä läheskään kaikissa tapauksissa silloinkaan. Jos jollain on teistä on sellaiset silmät, että näkee niin olet varmasti ainut maailmassa.

Sähkömagneettisilla säteillä kun ei ole lepomassaa mitä nähdä. Jos ette usko kysykää fysiikan opettajaltanne tai lukekaa vaikka Wikipediasta.

9 10 2008
Cernunnos

Huonolaatuiset videot ja kuvat ovat vihoviimeinen asia, joilla UFO-asioita kannattaa yrittää todistella. Kuka tahansa edes hieman 3d-mallinnukseen perehtynyt osaa valmistaa tämän tasoisen pätkän. Valojen, varjojen, pintojen ja kameraheilunnan mallintaminen on nykyään erittäin hyvin automatisoitua eri 3d-mallinnusohjelmissa. hannu:n antamassa linkissä tämä yksittäinen video debunkattiin muutenkin vakuuttavasti, joten mielestäni keskustelun jatkaminen jostain kyseenalaisista ”TR-3B” (jota ei käsittääkseni ole olemassakaan) yhteyksistä on turhaa.

10 10 2008
555+111

F-117 Nighthawk(stealth fighter). 70-luvun puolivälillä ryhdyttii rakentamaan, -81 ensilento. Ilmavoimat kielsivät koko koneen olemassaolon vielä -88 . -92 tuli virallinen ilmoitus ilmavoimilta että kone todellakin on olemassa vaikka sitä oli käytetty jo sotilasoperaatioissa esim. panama, persianlahden sota… KÄSITTÄÄKSENI TÄTÄ KONETTA EI OLLUT OLEMASSA ENNEN VUOTTA 1992.

10 10 2008
Hot the Pot

Tähän alkuun Star Warsin teema: Paapaapaapaappapaapaappapaa ja sen jälkeen paljastus http://www.abovetopsecret.com/forum/thread399327/pg1

10 10 2008
Cernunnos

555+111:
Yhdentekevää, sillä yhtymäkohdat F-117:an ja TR-3B:n välillä jäävätkin siihen, että armeija kieltää/on kieltänyt koneiden olemassaolon. Millään logiikalla tuosta ei seuraa sitä, että TR-3B:kin on olemassa (ufo-harrastajien kuvittelemassa muodossa). F-117 käytettiin avoimesti. TR-3B yhteydet Belgian ”kolmioufotapaukseen” ovat lähinnä joidenkin ufo-harrastajien huonoja arvailuja liittyen oletettuihin samanaikaisiin testilentoihin. Läppäsi ei valitettavasti tällä kertaa onnistunut.

10 10 2008
555+111

mä en tarkoitakaan et täs on kysees mikään ufoteknologialla oleva lentävä vekotin, tää on ihan ihmisten keksimä ja rakentama laite…ja näköjään vielä testivaiheessa, eikä kovin onnistunut.
Mutta se mitä SÄ et käsitä, ei tarkoita että sitä ei ole olemassa. Käsitätkö mitä ajan takaa.

11 10 2008
maukkamma

Nabu olet oikeassa.Pitää asioita tutkia,mutta asiallisia kommentteja ei saisi poistaa.

15 10 2008
pekko

Muistaakseni tuo video on todettu väärennökseksi jo aikoja sitten

15 10 2008
pekko

Niin tässä linkki huijauksen tekijästä ja dataa siitä

http://shadowboxent.brinkster.net/HoaxResearchCenter/IrishTriangleUFO.html
%d bloggers like this: