Valon tuojat uutisissa

5 10 2008

Valon tuojat ovat päässeet jo televisioon, sekä uutisiin asti.

Valon tuojista kerrottiin Hollannin uutisissa

Ufoja näkyy väittelyn taustalla Washingtonissa

Kiitokset vinkistä s3nsi:lle. 🙂

Kokoajan tulee näitä ufouutisia ja videoita koskien tuota hienoa tapahtumaa sellaiseen tahtiin, että eihän tässä meinaa edes pysyä enää perässä. Kiitos myös kaikille linkkejä ym. lähettäneille. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

31 responses

5 10 2008
Everest

Mitäs sitten jos ne ei tuukkaan, kaikki vöyhötys vain pettymyksen vuoksi.Mikä tuo oli tuossa toisessa videossa viimenen kuva? Jokin alusko?

5 10 2008
MindEraser

Erittäin kiinnostuneena olen tätä keskustelua seurannut mutta vasta tämän uutisvideon katsottuani alkoi ensimmäistä kertaa tuntua, että alan uskoa tähän juttuun. Ennustettu tapahtuma on saanut jo melkoiset mittasuhteet ja julkisuutta aiempiin kaikenlaisiin ilmestymis- ja ”maailmanloppujuttuihin” verrattuna. Vaikken ole koskaan ufohavaintoja tai yliluonnollisia asioita nähnyt ja kokenut, olen silti ollut aina kiinnostunut näistä ja mun mielestä olisi outoa, jos esim. maan ulkopuolista elämää ei olisi olemassa.

5 10 2008
fraudmonitor

Ensimmäinen kommenti minulta 🙂

Wespa, ota nämä ufo jutut skeptisyydellä vastaan. Liika fanaattisuus ei kannatta aina.

Tässä tapauksessa voi tulla karvas pettymys jos mitään ei tapahdu!

Itse menen sillä asenteella, että tuskin tulevat mutta hyvä jos olen väärässä.

5 10 2008
swad

Aikamoinen pommi tippuu jos tästä tulee tosi. Siinä jää USA:n pressanvaalit ja talouskriisit uutisissa toiseksi.

Samaa mieltä olen kriittisyyden tarpeesta, blogin kuuluu kerätä ja jakaa tietoa, ei kiihkoilla. Sallittakoon siinä tapauksessa jos jotain tulee oikeasti tapahtumaan… 😀

5 10 2008
Kristhor

ennen en uskonut tähän huhuun, koska ”viestistä” joka tulee telepaattisesti on vaikea ottaa vakavasti, mutta kun oon viime aikoina seurannut uutisia, niin ufoista on tullut materiaalia ihan tajuttomasti… melkein joka päivä jossain on havaittu ufoja. havaintoja tulee niin monia, että on vaikea pysyä perässä! onkohan koskaan tullut näin paljon ufohavaintoja?! kohta kukaan ei voi enää kieltää ufojen olemassaoloa…

kohta enää viikko tapahtumaan!! sit nähdään ketkä nauraa!!

5 10 2008
Nabu

Mietityttää kyllä näiden ”kanavoijien” kohtalo, jos (ja kun) mitään ei tapahdu. Sinänsä on myös erikoista, että ennustettu ajankohta on aika lähellä siitä, milloin ennustus on tapahtunut. Yleensähän nämä huuhaa ennustukset sijoittuvat vähintään muutaman vuoden päähän. Itse en kuitenkaan edelleenkään suostu uskomaan tällaiseen, mutta en todellakaan vastusta sitä. Lievällä mielenkiinnolla kuitenkin odottelen, eihän tässä ole kuin reilu viikko jäljellä.

5 10 2008
Kristhor

olen tavallaan swadin ja fraudmonitorin kanssa samaa mieltä, Wespa ilmaisee turhan paljon intoaan. eihän uutistoimittajatkaan sano omaa mielipidettään. kommentoida saa taas miten lystää 🙂

5 10 2008
Haukka

Niin, mitä selitätte kun mitään ei tapahdukaan? Keksittekö uusia villejä salaliittoteorioita tukemaan kantaanne vai voisiko joku myöntää että, teitä on petetty rahastys mielessä? Valehtelemiseen kun ei tarvita hallitusta vaan ihan tavallisetkin ihmiset pystyvät siihen, ikävä kyllä. Oliko ensimmäisen videon lopussa jotain new age -tuotesijoittelua (kirja)? Toinen video on muuten ihmeen köyhää materiaalia.

5 10 2008
Huttu

ihan mielenkiinnosta kyselisin että onko muualla kuin Hollannin uutisissa ollut tästä ?

toiki näytti enemmän joltain uutisten perinteiselt jäniskevennykselta. se o aika yleinen tapa päättää uutiset koska on hyvä jättää ihmisten mieliin jotain positiivista ja hauskaa kaiken sen vakavan uutisen jälkeen. mtv3 uutisissa o kans välil jotain hupsuja juttuja

eli ihmiset (ei kaikki välttist) ottaa ton tollasena höpöhöpö juttuna, juttelee seuraavana aamuna ehkä töissä ja koulussa että miten hurahtanu se kaveri on ja sen kandeis jättää väliin muutamat tötsyt 😀 paha sanoa

hmm tost toisest videost, olis kiva nähdä toi sama kuva kulma päiväs aikaan. näkis et voisko siel olla esim joku torni kaukaisuudessa, tai jotain muuta mis olis lentokoneiden varalle valot etteivät ne törmää jos sattuvat menemään noin matalalla. siinähä vois esim olla rakennustyömaan nostokurki ja sen valot ?

5 10 2008
Huttu

jaha onkoha mut jotenki bannittu ku en saa postia kahta riviä pidempiä viestejä enää. monet kerrat yrittäny mut ei tulosta

5 10 2008
Sebastian

Mielestäni Wespa on ollut aika neutraali jutun suhteen ja mitä tulee blogiin, niin eikö se ole kuitenkin hänen blogi eikä mikään yhdistyksen, missä pitäisi ottaa jokin tietty linja.

Itse en epäröi heidän tulostaan, mutta kuten on sanottu, niin ihmiset ovat unohtaneet, että he ovat antaneet tietyn aikavälin, mikä ei tapahtu välttämättä 14/10/08 päivänä.

5 10 2008
XD Mixeri

Huöh..? Mitähän tässä nyt oikein pitäs ajatella; entäs jos mitään ei tapahdukkaan? Tai entä jos tapahtuukin, niin onko se sitten joku hologrammijuttu tai salaliitto?
Ja jos se taas on totta ja jotain tapahtuu niin miten ihmiset, nehän räjähtää liitoksistaan. Varsinkin sellaset, jotka ei usko tähän tai sopeutumisaikaa on liian vähän…

Ja nyt, kun ihmiset onkin paniikissa, niin mites jatkot? Kutsutaanko me alienit pullakahveille, vai?

5 10 2008
Laurent

Kuten olen jo aiemmin ilmoittanut, itseäni jänskättää! Vaikka todennäköisyys sille että yhtään mitään tapahtuu on aikas pieni, se on silti olemassaoleva mahdollisuus jota ei voi sulkea pois. Olen huomannut saman asian kuin Kristhor että niitä ufohavaintoja tulee nyt niin paljon että on vaikea pysyä perässä. Ja se epäilyttää. Tuntuu vähän niinkuin joku olisi tekemässä taikatemppua. Taikatempussa yleisön huomio kiinnitetään toisaalle siten, että yleisö ei huomaa kuinka silmään pissitään ja paineella. Mitäs muuta maailmalla tapahtuu tällä hetkellä sellaista, mistä yritetään viedä huomio toisaalle? Amerikan presidentinvaalit?

5 10 2008
Dala

Hehän ovat olleet maan läheisyydessä iät ja ajat, nyt vasta aikovat näyttäytyä fyysisellä tasolla.

Tämä on tavallaan aika noloa mielestäni, että tällainen tapahtuma täytyy järjestää. Vähän sitä häpeää ihmistä ja sitä, mitä olemme saaneet aikaan tällä planeetalla. Pieni herättely tekee varmasti poikaa. Mutta jos olisimme fiksumpia ja vaalineet Maata, niin eihän minkään valoliiton tms tarvitsisi järkätä tällaista showta pelastaakseen meidät. Shame on us.

5 10 2008
-

Jotenkin tuntuu että Haukka on yksi harvoista joka puhuu asiaa täällä. Kuulostaako vuosien takainen Planet X/Nibiru huuhaa bullshit tutulta?

5 10 2008
aAK

”Wespa, ota nämä ufo jutut skeptisyydellä vastaan. Liika fanaattisuus ei kannatta aina. ” Yhdyn.

5 10 2008
swad

Niin, en silti tarkoita Wespalle etteikö 14.10. uutisia yms. saisi laitella. Ehdottomasti pitää, kun se kerta kaikkia kiinnostaa!

5 10 2008
Totuus

Miksi ihmeessä ne tulisivat?

Ne eivät tule. 14.10 on täysin normaali päivä.

Vähän skeptisyyttä teille ketkä uskoo.
Meneekö joku teistä uskomaan tähän että ne tulisivat vain sen takia että on kuullut netistä tai pelkästään tämän sivun kautta asiasta?

5 10 2008
Retsi

*Repesin*

5 10 2008
Totuus

Mäkin kyl repesin 😀

5 10 2008
s3nsi

Tämän vuoksi:

”I believe they feel they have no choice but to show themselves as we verge on self-annihilation, genocide and toxic poisoning.” – Dannion Brinkleyn kirjasta Secrets of the light.

Tuo meitä todella odottaa ellei väliintuloa tule. Nyt olis aika bueno aika näyttäytyä.

Minä luotan Blossomiin. Se video vakuutti minut hänen rehellisyydestä. Yksi vaihtoehto on että hän on hullu ja kuulee vaan ääniä päänsä sisällä. Tätä kuitenkin epäilen 🙂

5 10 2008
Haukka

”Minä luotan Blossomiin. Se video vakuutti minut hänen rehellisyydestä. Yksi vaihtoehto on että hän on hullu ja kuulee vaan ääniä päänsä sisällä. Tätä kuitenkin epäilen”

Tiesitkö, että suomalaisista 200 000 kuulee olemattomia ääniä?

5 10 2008
ahet

Olis hauska jos toi tyyppi ois kattonu kameraa.

Ja ne kanavoijat vois laittaa johonki valheenpaljastus testeihi.

5 10 2008
rrrrraimo

Varmaan loppukevennykseen päässyt?

5 10 2008
Kek

Mietin juuri että jos kaikki valtiot ovat salaliitossa mukana. Kuinka ihmeessä sitten monien maiden mediat, mukaanlukien USA ja Suomi, ovat uutisoineet näistä ufohavainnoista sun muista kummallisuuksista.

Olisi muuten tosi kiva nähdä nämä ”näkijät” siinä kolmosen uudessa visailussa jossa laitetaan valheenpaljastimeen ja jos vastataan totuuden mukaisesti kilahtaa siitä tonneittain rahaa tilille. Mutta tuskinpa he siihen suostuisivat. Pelinhän idea on täysin päinvastaista heidän periaatteisiinsa nähden.

5 10 2008
Minä

enää päivien päässä tapahtuma…jännittää kauheasti tapahtuuko tuo, ja jos tapahtuu, niin mitä seurauksia sillä on?

toivon että tuo tapahtuisi, koska silloin loksahtaisi kavereiden leuat paikaltaan kun he eivät millään hyväksy väitettä että on muutakin älyllistä elämää.

joskus kyllä kun seuraa maailman tapahtumia tulee ajateltua voikohan meitä kutsua älylliseksi elämänmuodoksi heidän rinnalla

6 10 2008
otuson kovis

kysymyksessä on suokaasu ilmiö joka koskee 14.10 tapahtumaa siis kuvitellut alienit on ainoastaan suokaasua

6 10 2008
Napu

Ja muistutetaanpa siitä aikavälistä minkä antoivat, ettei kaikki odota just 14.päivä äpylien tulevan… 15.10.08-1.2.2009. Vaikka taitaa olla aika turha odottaa minkään muuttuvan… Mutta toivottavasti.

6 10 2008
köhmä

en sotke uskontoa tähän, mutta iso kiraja sanoo jokseenkin näin, niinä päivinä nousee vääriä profeettoja jotka sanoo katsokaa hän on luolassa tahi erämaassa,mutta älkää uskoko heitä sillä sitä hetkeä ei tiedä kukaan muu kuin yksin isä. elikkäs kys kohdassa odotetaan jonkin laista kristusta/vapahtajaa/pelastajaa..ja sitähän tässäkin odotellaan,,,Saatanan nimi on Lucifer joka on käännettynä valon tuoja.. Sekin on outo fakta. Isossa kirjassa on paljon muitakin kohtia jotka liittyy tähän..mm ilmestyskirjan suuri babylon on illuminati. No mutta ootellaan rauhassa.

8 10 2008
Möö

”Mietin juuri että jos kaikki valtiot ovat salaliitossa mukana. Kuinka ihmeessä sitten monien maiden mediat, mukaanlukien USA ja Suomi, ovat uutisoineet näistä ufohavainnoista sun muista kummallisuuksista.”

Sitä kutsutaan korruptioksi 🙂

Onhan tuo tietenkin huolestuttava ajatus, että jos tässä nyt olisikin kyseessä joku näistä salaliitoista, HAARP ja blue beam-hommia, mitä näitä nyt on… Että sitä ei tiedä, mikä on totta, vaikka omin silmin näkee.

Oi aikoja, oi tapoja!

13 10 2008
Lh_Dreamer

En ole varma tuleeko alienit vai ei. On outoa, että kanavoijat kuulevat ääniä telepaattisesti. Voihan alieneilla olla jotkut superhypermegaultimate laitteet joilla puhuvat telepaattisesti. Entäs heidän englannin puheensa, mites se selitetään? Jos alienit tulee olen iloinen, koska vihdoin näemme maan ulkopuolista elämää :>.
%d bloggers like this: