Ufoja Nasan sukkulan lähellä

4 10 2008

Tällä videolla näkyy taas kerran useita Ufoja sukkulan lähellä.

Katso myös muita NASA+UFO -videoita ja artikkeleita.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

63 responses

4 10 2008
Patsi

Sieltä ne tulee

4 10 2008
Julle

Vau, siistin näköistä materiaalia…

14.10_OFFTOPIC: Millonkohan muita ”merkkejä” alkaa ilmaantumaan tohon 14.10. tapahtumaan niiden sateenkaarien lisäks…

4 10 2008
Infrequentia

Huhhhuh, melkonen video!

4 10 2008
TheMagician

Eikö Julle voi mennä foorumille keskustelemaan tuosta, kun se ei nyt liity taas tähän videoon milläänlailla.

Tässä videossa ei minusta ole mitään ihmeellistä. Nuo alussa ja lopussa välkkyvät ”valot” ovat samoja kuin näkyy 1:05-1:12 ruudulla, eli se on pelkkää pientä avaruusroskaa sukkulan lähellä, joihin osuu valoa.

Kyseinen video on nauhoitettu NASA TV:stä, joten mitään alkuperäistä videota ”jota pidetään salassa” ei edes ole olemassa. Samanlaista materiaalia näkee siellä aina silloin tällöin (kuvaa avaruudesta, jossa näkyy avaruusroskaa ja muuta UFOa).

4 10 2008
minävaan

:O Voi hemmetti, tiistai aamuna n.klo 5.25 aikaan aamulla näin tommosen tähden tapasen joka välähti eri paikassa 7 sekunnin välein en usko että se mikään lentokone oli sillä lentokoneessahan on punaset valot ja lisäksi silloin kun näin sen UFO:n? oli ihan pilvetön taivas että tähdet näkyivät älyttömän hyvin :O!!!!!!

4 10 2008
minävaan

ja lisäksi siitä lentävästä esineestä ei lähtenyt minkäänlaista ääntä se oli kuin tähti :O mutta liikkuva ja tasaisesti välkkyvä :O, se oli samantapainen kuin Nasan videossa näkyvät UFOT :O

4 10 2008
Everest

Minävaan, niitä kutsutaan sateliiteiksi…vai tekivätkö ne äkkikäännöksiä yms.?

4 10 2008
Everest

Aiku unohin kommentoija videota: Luulisin että nuo ovat ihan ufoja.Hieno video.10 päivän jälkeen näemme tosin paljon suuremman ufon.

4 10 2008
minävaan


Löysin joskus tommosen youtubest aattelin että toi saattas kiinnostaa :O ja tuossa videossa avaruusolento puhuu samalla tavalla kuin Valon liittolaisetkin :O.

4 10 2008
Jonizz

minävaan.

hmm itsekki olen huomannut kun mennyt 24 aikoihin tupakalle että kirkas valo liikkui taivaalla aluksi ajattelin että lentokone taikka satelliitin valo siellä näkyy kattelin siinä sitten taivaalle pari minuuttia sitä kunnes yhtäkkiä valo tuli suoraan alas päin (pelästyin ihan Saat***sti! tupakka tippui maahan kun luulin että se lentokone/satelliitti tulee alas. )ja käänsi nopeasti oikealle ja taas vasemmalle ja katosi.

olin todella ihmeissäni tapahtumaa ja kerroin siitä isäukolleni kun hän oli itsekkin armeeja ajassa armeeja joukon kanssa nähnyt UFO:n ja ottanut siitä kuvan.
(kuva on ”tyypillinen” lentävä lautanen missä 3 valoa)

4 10 2008
Raja

Ei ainakaan yhden katselukerran perusteella näyttänyt siltä että mikään näistä kohteista olisi vaihtanu suuntaa tai mitään vastaavaa joten lentäviksi lautasiksi turha ainakaan mennä haukkumaan?
Omasta mielestä vaikuttais siltä että kyseessä on juurikin jotain avaruusromua johon heijastuu valoa.

4 10 2008
calico jack

Miksi nuo ”ufot” vaan lentelevät suoraan? Nämä ”ufot” eivät tee mitään sen kummempia lentoliikkeitä. Miksei nämä ”ufot” tule myöskään tule alusta lähemmäksi ja aina ”ufot” ilmestyvät kun sukkulasta irtoaa jotain? Eiköhän tuo ole vaan jotain jäätä yms.

Laitanpa linkin videoon, joka todellakin on asiaa 😉

4 10 2008
nähnyt

itekki kerran näin pari vuotta sitte, ku oli tosi kirkas, iso, vähän tähen näköne, mut se liikku ensin hiljaa taivaalla, sitte se kiihytti vähä, katos, ja kohta oli iha toisel puole 😮

4 10 2008
kommentoi

selviä tähtiä tai avaruusroskaa

4 10 2008
Saagai

Kiintoisa video… Tosin, minullekin tuli mieleen heti aluksi jokin avaruusromukasa, johon osuu valoa. Että minä en ainakaan menisi heti ensimmäisenä vakuuttumaan, että nuo olisivat UFOja…

4 10 2008
Wespa

Mikä on kohde, joka lentää todella nopeaa vauhtia kohdassa 0:58-0:59 (sukkulan oikealla puolella aika keskellä ruutua, ei ympyröidyt)? Mielestäni avaruusromu ei voi kiihdyttää noin nopeasti ja samalla ohittaen sukkulan.

4 10 2008
swad

Tais olla vaan jotain kosteutta tms joka irtosi kun alus lähti liikkeelle. Roskat lensi juuri säteittäin aluksen telakoitumiskohdasta. Kuvakulman siirrettyä tuohon viimeiseen otokseen, aluksen etupuolella näkyy tuommonen liikkuva piste, eli piste ei voi olla kuin max senttimetrin kokoinen.

4 10 2008
Echostar

Ei helvata… Selkeitä ufoja. Kaikki muut selitykset ovat poissuljettuja. Hallelujaaaaaa!

Olis mukava nähdä joskus yksi tälläinen avaruudessa kuvattu ufo vähän lähempää, kuin ´pelkkänä pisteenä. Niin kauan kuin nuo ovat pelkkiä pisteitä, niin kauan ne ovat roskia tai jotain muuta ihmisen dumppaamaa P*skaa

4 10 2008
Hexa

niiimpä nii.. ettekai te laita kaikkea jonkun hemmetin avaruus roinan syyksi jne.
vai voiko avaruus ”roska” kiihtyä nopeasti ja pysähtyä ja lentää muidan persässä jne

4 10 2008
Echostar

PYHÄ YKSINKERTAISUUUUS!

4 10 2008
Echostar

sovitaan että ne on nyt sitten niitä ufoja. Ootteko tyytyväisiä. Lehdistö paikalle.

4 10 2008
Echostar

NOH, joko on Ilta-Sanomien toimittajat jutun perässä! Vauhtia nyt!

4 10 2008
Uf0

Noi ei todellakaan ole mitään ufoja, vaan aluksen rungosta irtoavia jääkiteitä. Sukkulan pintaan tiivistyy lähdössä kosteutta, joka avaruudessa luonnollisesti ja aikaisemminkin jäätyy. Tätä jäätä sitten irtoilee avaruudessa ja sopivassa valossa näkyy selvästi.
Tällä video näkyy hyvin mitenkä paljon kosteutta aluksen pintaan tiivistyy.
http://spacex.com/multimedia/videos.php?id=30

4 10 2008
Echostar

Ajattelin nyt trollata vieläkin ja väittää että ne on UFOJA turha siinä mitään jääkiteistä on puhua! Ne ovat UFOJA! UFO!

Wespa voisi kehittää uuden blogin vähän varttuneimmille paranormaaleista asioista ja ufoista kiinnostuneille. Ei tarviis katella tällasia 12 v Villen tekemiä ufo juutuupi matskuja.

4 10 2008
calico jack

Itse olen juuri se varttuneempi ja nuo on jääkiteitä, ei ufoja. Se ei tarkoita sitä, että kaikki tunnistamattomat jutut ovat ufoja jos vaan jokin meistä ei tunnista noita. Tietty itseäni paranormaalit ilmiöt kiinnostavat, mutta vain sen takia, että ne ovat yleensä aina selitettävissä – kiva saada älyllistä haasetta ongelman ratkomisen saralta. Kaiken lisäksi näistä asioista kiinnostuneet ovat välillä aika pirun huvittavaa sakkia uskoessaan kaiken per*****n näkösiin feikkeihin yms. XD

4 10 2008
Totuus

Veikkaan että tähti olis. Nimittäin oon kerran pimeällä ulkona nähny tähden joka välkkyi aika lailla samalla tavalla. Mut voihan se jotaa muutakin olla. Veikkaan silti että tähti

4 10 2008
Totuus

Echostar, tottakai se on ufo koska sitä ei ole tunnistettu? Jos nyt et tajunnut niin Ufo tarkottaa tuntematonta lentävää esinettä. Ei tarvitse kokoaika ufoa täällä hokea tai lehdistöä yrittää tähän mukaan. Jos jokainen tämmönen tapaus otetttais lehteen niin muuta lehdestä ei löytäiskään

4 10 2008
Huttu

joo kans usein nähny pimeellä ku kattonu taivaalle ni välkkyviä tähtiä. vois johtau ehkä ilmakehän vaikutuksesta. siis tähdestä tuleva valon spektri jotenkin huojuu ilmakehässä jos se menee vaikkapa ohuehkon pilviverhon läpi tai jotain muuta ? mitä mieltä tollasesta ?

tietty toi pätee ku ollaan maan pinnalla. mut hei joo menisin kans ite tohon jääkiteisiin. ku kattoo miten se tossa videon lopussa lähtee tosta ihme telakka asemasta vai mikä mahtaa olla, niin kaikki toi röhnä lähtee ikään kuin poispäin siitä samaan aikaan. eli kyllä se varmaa lähemmäs jäätä on niinkuin siellä ylempänä jotkut jo mainitsi.

osaa sitten sanoa mitä noi muut ympärillä menevät jutut on.

4 10 2008
APINAAAAA

epääilen kyl et noi on oikeita ufoja :OOOO
eihän tähdet liiku avaruudessa tai ei ainakaan noin monet samaan aikaan?
ku järkevästi ajattelee ni eihä noi mitää jäätäkää voi olla. miks jäätä leijuis avaruudessa? outo juttu kyl mut vaikuttaa aidolta. niitä kyllä on olemassa.

4 10 2008
swad

”vai voiko avaruus “roska” kiihtyä nopeasti ja pysähtyä ja lentää muidan persässä jne”
Voi, varsinkin jos lähellä on kaasupurkaus tai rakettimoottori.

4 10 2008
Wespa

Eikö sen sillon pitäisi lentää nimenomaan vastakkaiseen suuntaan, eli sukkulasta pois päin, eikä niin, että se ohittaa sukkulan?

Eikö jääkiteiden pitäisi sulaa suihkumoottorin iskiessä liekkiä?

4 10 2008
maukka

Avaruusroskat eivät mutkittele tai liiku kuin yhteen suuntaan kuten videossa olevat roskat tekivät

4 10 2008
Riku

Uskomatonta settiä taas. Wespa ja pari muuta hihhulia näkee UFO:ja kaikkialla. Ja eiköhän nuo roskat/jääkiteet mitä ovatkaan liiku yhteen suuntaan siksi, että alus irtoaa samalla. Kumma sattuma, että noita näkyy ainoastaan silloin tai juuri kun sukkulalla on toimintaa.

Katsokaapa 1.04-1.12 kun yksi ”ufoistanne” liitelee keskellä kuvaa pystysuoraa ylöspäin aluksen päällä. Kokoa tuollakin on max muutamia senttejä. Huh huh, en tiedä provoaako tämä Wespa täällä joka uutiseen vai eikö löydy mitään skeptistä asennetta?

4 10 2008
TheMagician

”joo kans usein nähny pimeellä ku kattonu taivaalle ni välkkyviä tähtiä. vois johtau ehkä ilmakehän vaikutuksesta. siis tähdestä tuleva valon spektri jotenkin huojuu ilmakehässä jos se menee vaikkapa ohuehkon pilviverhon läpi tai jotain muuta ? mitä mieltä tollasesta ?”

Tähtien vilkkuminen nimenomaan johtuu Maan ilmakehässä syntyvästä turbulenssista, eli ilman liikkumisesta, joka taivuttaa tähdistä syntyvää valoa jonkun verran, joka taas aiheuttaa sen, että osa valosta osuu silmää ja osa menee ohi ja tämän takia se näyttää silmässä siltä, että ne vilkkuvat.

Ufo:n selitys on näistä järkevin, joka myös selittää sen miksi nämä pienet palaset välkkyvät aivan kuin tähdet (avaruudessa tähdet eivät vilku, koska siellä ei ole ilmakehää).

Ja mitä liikkumiseen tulee, tähdet eivät liiku tarpeeksi nopeasti, että sen huomaisi ihmissilmällä.

Olisi mielenkiintoista saada joku astrofysiikkaa tunteva selittämään mikä saa tietyt palaset liikkumaan nopeammin kuin muut jos oletetaan, että jokainen palanen lähtee about samasta kohdasta.

4 10 2008
Riku

Kirjoitatko sinä muuten näitä uutisia tänne Wespa?

4 10 2008
TheMagician

Korjaankin tuota tähden vilkkumista selittävää ilmiötä.

Valo ei siis osu silmän ohi, vaan näyttää tulevan eri suunnasta, koska ilman liikkuminen taivuttaa tähdistä syntyvää valoa.

Kuva: enchantedlearning.com/tgifs/Twinkle.gif

Joten se näyttää tältä…

Kuva: apod.nasa.gov/apod/image/0007/AlphaOri_cardiff.gif

Kauempaa, eli Maan pinnalta katsottuna yllä oleva ilmiö näyttää siltä kuin tähti vilkkuisi.

4 10 2008
blisterr

Täältä tullaan pakkohoito 😡

4 10 2008
Pertti Ala-Kuontalo

Ooo… Vaikuuttavaa. Samanlainen ”ufo” seikkailee 1:04 alkaen kameran ja ameriikanvempaimen välissä.

4 10 2008
swad

”Eikö jääkiteiden pitäisi sulaa suihkumoottorin iskiessä liekkiä?” Eihän nuo kiteet moottorissa ole, laajentuvat kaasut voivat vaikuttaa kauaskin aluksesta, laajentuvilla kaasuillahan noita avaruudessa ohjataan.
Eikä ohjausmoottoreista yleensä näy liekkiä, vaan korkeintaan vaaleaa savua.

4 10 2008
Echostar

AAAaaaarrrgggg mä en tiedä mikä ufo on!!!
tiedän että IFI on ”identified flying ice”

TUO OLI IFI KERPELE!

nimimerkki Totuus:
En tiedä mitä ufo tarkoittaa koska mulla implantti päässä. EIKS SULLA OLE?!?!?

MUn mielestä jäähileet saa ihan vapaasti kiihdyttää ja jarruttaa ja mutkitella tuolla avaruudessa! Eiks ookin ihanaa kun ne rakastaa toisiaan! Rauhaa vaan kaikille ja ufot olkoon myötä!
Me maatiaiset täällä vaan tällei ollaa ja ne jääpalikat tuolla ulkona. Siis AJATTTELE ne on TUOLLA! NASA kanavoi mulle eilen! Jos ette usko niin oottakaa! Kohta sataa jäätä! Mä rakastan jäätä. Kaikki on yhtä ja yksi kaikki! Eeteet (extraterrestials) on me, ne on me!

Vaadimme lisää UNIDENTIFIED FLYING OBJEKTEJA mediaan!

5 10 2008
Juudas

Joo jos näitä avaruusromu videoita alatte laitteleen tänne nii nasatv:stä tulee nonstoppina tommosta matskua.

5 10 2008
kabanossi

juu, ei noi mitään avaruusolioiden lentohärveleitä.
jäähilettä siellä lentelee, olkaapas välillä skeptisempiä asioiden suhteen.

5 10 2008
Retsi

Omaa järkeään saa ja pitääkin käyttää.

Ei varmaan ole käynyt mielessä, että tuolla lähiavaruudessa on ihmisten jäljiltä melkoinen läjä romua. (Kymmenien sateliittien lisäksi!)

-Ei vakuuta kyllä tämä video.

5 10 2008
Totuus

Retsi on oikeassa. Aika varmasti joku ihimisten jäljiltä oleva romu. Tai sitten tähti. No kummiski oon nähny ulkona pimeällä tähden/avaruusromun joka välkkyy samalla tavalla

5 10 2008
gh0stb0y

No on kyllä niin studiossa tehtyä materiaalia 😀 (oma mielipiteeni)

6 10 2008
TheMagician

Retsi: ”Ei varmaan ole käynyt mielessä, että tuolla lähiavaruudessa on ihmisten jäljiltä melkoinen läjä romua. (Kymmenien sateliittien lisäksi!)”

Kymmenien? Anna, kun korjaan.

Keskimääräisesti maan kiertoradalla on tällä hetkellä hieman yli 17 000 ihmisen lähettämää objektia (27 000 objektista, osa tippunut tai karannut liian pitkälle), jotka ovat kooltaan yli 10cm kokoisia, joista hieman yli 3 000 objektia on maata kiertäviä satelliitteja (yli 6 000 satelliitista, osa tippunut, karannut liian pitkälle tai hajonnut), mutta 1-10cm kokoisia objekteja on noin 200 000 kappaletta.

Tämän tiedon tarjoaa NASA Orbital Debris Program Office, United States Space Surveillance Network sekä CelesTrack SATCAT.

Ja mikä saa gh0stb0y:n epäilemään tätä studiossa tehdyksi? Se, että se ’näyttää’ siltä, ei ole mikään kunnollinen perustelu.

Miksi NASA tekisi studiossa tai videonkäsittelyohjelmalla videon, jossa kaksi objektia irtoaa toisistaan? Ja miksi NASA lisäisi sinne taustalle liikkuvia valoja? Miksi NASA tekisi niin?

Jos NASA yrittäisi sellaista niin he jäisivät todella nopeasti kiinni siitä.

6 10 2008
TheMagician

Teenkin pikaisen korjauksen, eli avaruusromua on hieman yli 17 000 yli 10cm kokoista objektia ja sen lisäksi on hieman yli 3 000 satelliittia kiertoradalla. Eli nuo satelliittien lukumäärät eivät sisälly tuohon avaruusroskaan.

6 10 2008
Mörkö

Onkohan ufo kiihkoilu mennyt liian pitkälle, kun niitä tuntuu näkyvän nyt joka paikassa?
Selviä roskiahan nuo olivat, aina kun sukkula lähti liikkeelle niin lähti jotain moskaa irti, sehän on itsestään selvyys!? Pikkusen maalaisjärkeä mukaan tähänkin touhuun…

6 10 2008
Anonyymi

Tuli tässä mieleen, miksi humanoidien ”aluksissa” on valot? peruuttamista varten? vai että näkee ajella pimeellä taivaalla?

6 10 2008
Fu5e

Juu, siellähän niitä aluksia lenteli satoja, ellei tuhansia ton sukkulan lähellä. Sinne ne on keskittyneet katselemaan jännittyneenä sukkulan toimintaa, tuota jännitysnäytelmistä jännittävämpää, tuhannet tai miljoonat tähtimatkaajat uuuhuhuuu…

6 10 2008
Tzundax

tuossa pari iltaa sitten olin 11-12 aikaa rökillä ja katselin tähti taivasta.. miettien syntyjä syviä kunnes silmään osui kirkas pilkku joka määrätietoisesti liikkui vaaka viistossa välillä pysähtyen.. luulempa että oli satelliitti.. mutta eiväthän ne pysähdy :O .. minuutin pari seurattuani katsoin muualle hetkeksi ja käännettyäni pääni takaisin oli pilkku kadonnut..

6 10 2008
litsari

Näyttää ihan tietokoneella wörkättu.

;/

6 10 2008
A-E

Epäilen avaruusromua. Ja joitakin pieniä meteroriittejä….

7 10 2008
kärmes

näit (minä vaan) sateliitin kun se pyörii edetessään osuu auringonvalo peilipintoihin
ja taittuu valo välähdyksinä maahan oon huomannu noita jo vuosia…nou hätä=)
voi myös olla rakenteilla oleva avaruusasema?

7 10 2008
Nimi

”Itse olen juuri se varttuneempi ja nuo on jääkiteitä, ei ufoja. Se ei tarkoita sitä, että kaikki tunnistamattomat jutut ovat ufoja jos vaan jokin meistä ei tunnista noita.”

ja mitäs ne ufot taas olikaan? kaikki tunnistamattomat, lentävät jutut nimenomaan ovat ufoja. ufo ja alienin dollarihymy on kaks eri asiaa

7 10 2008
Fear

Nuo pikku täplät ovat sukkulan ja tuon hökötykset välisen irrotuksen romuna. Ei sen kummempaa.

7 10 2008
calico jack

-Nimi: ”a mitäs ne ufot taas olikaan? kaikki tunnistamattomat, lentävät jutut nimenomaan ovat ufoja. ufo ja alienin dollarihymy on kaks eri asiaa”

Jos esim Nasa tietää, että nuo ovat jääkiteitä, niin ne eivät ole silloin ufoja jos sinä et niitä tunnista.

15 10 2008
arrgg

”eihän tähdet liiku avaruudessa tai ei ainakaan noin monet samaan aikaan”

Jahas.

Ja haluaisin mainita, että kun te kiihkoatte niistä UFOISTA noin paljon ja joku mainitsee että ’ne on ehkä jääkiteitä’, niin sitten pitää aina mainita että ne on unidentified flying objects. Kun taas osa teistä kiihkoaa sitä että ’ne tulee nyt!!!’, mikä siis tulee? tunnistamaton roskaläjä? tunnistamaton jääkide?

Ja, mitä hienoa niissä sitten on.
Kyllä siellä taivaalla joo liikkuu sitä sun tätä ja edestakas, välkkyen tai ei. Silti niiden mitään alieneita tartte olla. Luulenpa (tämähän on vain minun mielipide) että jos nasan materiaalissa näkyy jotain pisteitä niin ne tunnistaa ja tietää asiat paremmin kuin bloggaajat jotka näkee ufoja jo tupakalla käydessään. Kaivakaa foliohattunne ja menkää bongaamaan niitä sinne takapihalle joita ei ilmeisesti kaukoputkilla ja muilla nykylaitteilla muuten sieltä havaita.

19 10 2008
Maija

Pelkkiä tähtiä ja planeettoja nuo on.

9 11 2008
minä

kipinöitä ainaki siitä videon lopusta pätellen ku nuohan on tuolla sukkulan korkeudel!:Dja jos nuo ovat sukkulan korkeuvel lähtö hetkel nii miks ne ufoi ois ku metalli osat hiilaa toisiansa nii kyl kai sillon nyt kipinöit lähtee 😀

28 11 2008
BG

Nii, tai jotain roskaa. Maapallon ympärillä pyörii sikana kaiken mailman romua, nii ne varmaa heijastelee valoa.

31 12 2008
iGH

Haloo, siis, tiiättekö te kuinka hitaasti toi sukkula irtoo????? Se irtoo TOSI hitaasti. Joten EHKÄ videota on nopeutettu? Ja, ehkä sinä aikana se koko höskä on ehtiny kiertää vähä matkaa maapallon ympäri, ja EHKÄ siinä ajas normaalit tähdet liikkuu sen verren, että sen HUOMAA.

20 01 2009
Suomen avaruussukkulalaitoksen professori

Avaruudessa ollessaan sukkulan miehistö tekee tarpeensa vaippoihin, koska ulostaminen avaruudessa on hyvin vaativaa painottomuuden takia. Videossa näkyvät valkoiset täplät ovat vaippoja jotka miehistö on tyhjentänyt aluksesta ennen kyseessä olevan videon kuvausta. Yksi täplä ei kuitenkaan vastaa vaipan fyysistä profiilia, joten sen voi näin ollen suurella varmuudella olettaa olevan Imperiumin tähtien välinen hävittäjämasiina.
%d bloggers like this: