Mitä tapahtui Alabamassa?

3 10 2008

Mitä ihmettä tapahtui Alabamassa huhtikuun 25 päivä? Silminnäkijän mukaan maahan tuli kiiltävä pallomainen esine, joka sitten kuljetettiin nopeasti ambulanssiin ja pois alueelta.

Kiitokset vinkistä Sebastianille.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

12 responses

3 10 2008
köhmä

sinänsä mielen kiintoista,mutta minä en ymmärtänyt videosta sanaakaan,en nähkääs puhu kielillä ja eikös sen vähän niinkun jotkut uskonnot tuomitsekin, sen kielillä puhumisen. Mutta jos silminnäkijöitä oli useampi ja jos kerran asiasta on uutisoitu jo ennen kun oli tätä vouhotusta 14sta päivästä.asia on sinänsä kyllä mielenkiintoinen..Näinä aikoina koitan tapittaa taivaalle tavallistakin enemmän.

3 10 2008
Migexx

Niinhän se, niinhän se. Heti kun jotain tuollaista tapahtuu, armeija on paikalla ennen kuin ehtii kissaa sanoa. Näinhän se. Mitään ei haluta tavallisen kansan tietoon. Ei yhtikäs mitään.

3 10 2008
Nabu

Tällaiset tapaukset, missä armeija tai muu vastaava taho on paikalla ”liian” nopeasti, viittaa siihen että heillä on (ollut) kontakti kohteeseen. Tästä voi päätellä, että aika varmasti kyseessä armeijan joku salainen koe/testi joka on mennyt pieleen, ja siivotaan paikat nopeasti. Kaikki aina heti kuvittelevat, että nyt on taas armeija piilottelemassa ufoja, mutta tiedoksi vain, että armeija suojelee todella tiukasti sotilassalaisuuksia.

Muihin videon tapauksista en ota kantaa, kun oli niin epämääräisiä. Loppua en myöskään käsittänyt.

3 10 2008
Lepe

Hallitus (illuminati yms.) valmistelee energia-aluksia taivaalle asemiin jotka ilemstyy näkyviin 14.10 ja tässä tapauksessa yhdellä niistä oli ongelmia generaattorin kanssa, joten se tuotiin maahan korjattavaksi. Mitäpä jos näitä hyviä alieneita ei olisikaan ja kaikki tämä pitkälle juontuva ”netti UFO Buumi” (kuten 14.10 ja 21.12.2012) onkin paholaisen jekku saada ihmisiä luottamaan hyvisten tuloon ja sitten kun ne ei tuliskaa nii ne heikoimmat jotka uskoi niihin ja odotti niitä tosissaan menee iha sekasi vintistä ja pamauttaa aivot kattoon. Kaikki tämä olisikin vain osa yhtä isoa suunnitelmaa saada 90% ihmisistä depsimään. Niihä ne sanoo että Belsebub on jekutuksen mestari. Tää ois jo aika mestarillista koijausta.

Itsehän en kuitenkaan usko tähän yllämainittuun myöhäis-illan mietintääni pätkääkään 🙂 Pahan rattaat ovat murtumaisillaan, pankit romahtelee ja liskot saa satikutia meitä rakastavilta valopalloilta! ❤ Spread da Love

3 10 2008
Totuus

Armeija salaa kaiken

3 10 2008
Haukka

”Mitä ihmettä tapahtui Alabamassa huhtikuun 25 päivä? Silminnäkijän mukaan maahan tuli kiiltävä pallomainen esine, joka sitten kuljetettiin nopeasti ambulanssiin ja pois alueelta.”

1.) Eikö ketään epäilytä yhtään se, että UFO:t tippuvat aina sellaiseen paikkaan, johon armeija pääsee minuuttien sisällä?

2.) Mikseivät UFO:t eivät oikeastaan koskaan putoa kuin pelkästään USA:n alueille?

3.) Olisiko USA:n valtavalla puolustusbudjetilla, joka on n. 50% koko maailman osuudesta, yhtään osuutta asiaan?

3 10 2008
Sebastian

Lepe: ihmetyttään vaan:

01) jos Illuminati haluaa aluksen taivaalle niin mikä on tarkoitus
02) GFOL on ilmoittanut tulevansa rakkauden takia+ei tee vahinkoa
03) Illuminati paljastuu jos tekee vahinkoa
04) Illuminati kyllä tekee jotain
05) GFOL ei kuitenkaan sitoutunut päivämäärään tarkasti juuri Illuminatin vuoksi

3 10 2008
Sebastian

06) GFOL tunnistetaan Valolaivasta ei keinotekoisesta valosta. Sen kuulemma tuntee!

3 10 2008
tEMUZi

01) Miksi tässä hemmetin videossa ei ole kuvamateriaalia tästä esineestä?
02) Miksi tätä uskotaan?
03) Tarinan voi keksiä kuka vain.
04) Nämä videot on turhia, jossa ei ole todisteita tapahtumasta ”videoita etc”.
mielummin joku teksti vaan.

3 10 2008
Peku

Siellä ei oo tapahtunut mitään..

4 10 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Mitä tapahtui Alabamassa? Mitä ihmettä tapahtui Alabamassa huhtikuun 25 päivä? Silminnäkijän mukaan maahan tuli kiiltävä pallomainen […] […]

5 10 2008
Juudas

Turhin video vähään aikaan,jopa täällä.Ei minkään asteen todisteita.
%d bloggers like this: