ViikkoGalluppi – 3.10.-10.10.

3 10 2008

Äänestä mielestäsi vaihtoehtoa.

Huom! Ennen galluppiin vastaamista lue artikkelimme 14.10 tapahtumaa koskien. Jos epäilet saapumista, niin suosittelen sinua katsomaan tämän artikkelin videot, jossa on mielestäni todisteita siitä, että he ovat jo täällä.

Viikon päästä taas uusi kysymys.

Viime viikon gallupissa kysyimme ”Haluatko 14.10. kontaktin tapahtuvan?” ja sen tulokset alla:

  • Kyllä 79% (1453 ääntä)
  • En 9% (162 ääntä)
  • En osaa sanoa 13% (234 ääntä)

Prosentit ovat pyöristettyjä.


Toiminnot

Information

41 responses

3 10 2008
Migexx

Ehdoton kyllä! Nyt tämän viikon jälkeen minulla on vakaa halu sydämessäni ja voin tuntea sen hetken lähestyvän! 🙂

3 10 2008
shakaali

en suostu uskomaan, että suurin osaa uskoo. aikaista ehkä sanoa, kun ääniä annettu 29, mutta pelkäänpä että ero tulee vaan kasvamaan.

3 10 2008
Arulux

En usko koko asiaan. Luulenpa että ”ilmestyminen” perutaan jotakin tekosyytä käyttämällä, vahvin ehdotus on ”Ihmiskunta ei vielä ollut valmis” . 😀

3 10 2008
Dala

Uskon!! 😀

3 10 2008
Kanki

Niin hienoa kun se oiskin, niin ei tule tapahtuun 😦

3 10 2008
Totuus

Uskokaa vaan nyt että 14.10 on niin hemmetin normaali päivä muiden joukossa kun voi. Voisin jo oikeastaan lyödä vetoa että mitään ei tapahdu. Ja vielä isoista summistakin 😛

3 10 2008
Hyrre

Aruluxin kanssa samalla linjalla.

3 10 2008
Kanki

Eikö tuo ois sama lyödä koko omaisuudesta vetoa, enpä mää sillä enään mitään kohta tee jos ne tulee, ja kun ne ei tule niin voittaa paljon 😉

3 10 2008
julle

Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.

3 10 2008
jandera

”En osaa sanoa”. Jollain tavoin toivon että tuo ”ilmestyminen” kävisi toteen, mutta toisaalta en oikein usko siihen. Joten, mene ja tiedä, mutta senhän näkee sitten 14.10:ttä. 😉

3 10 2008
aAK

Mitä hemmettiä? Mikä sua Wespa vaivaa? Et ole taaskaan yhtään skeptinen, vaan kokoajan latelet jotain artikkeleita tästä asiasta, tai jotain typeriä kysymyksiä.
NAURETTAVAA.

3 10 2008
Ja taas

ahaa aikaa on siirretty >: ).

3 10 2008
Sissijuusto

Se nähdään sitten, mutta itse en usko että tapahtuu.

3 10 2008
Totuus

”Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.”
Julle, mä en ainakaan uskois tähän asiaan kun jos uskoisin niin uskoisin sokeasti. Tähän keksitään varmaan kyl joku selitys että jos ne ei tuukkaa.
Tähän on myös tosi vaikee uskoa kun on vaan kuullut asiasta tämän blogin kautta. Ja kun ajattelee niin että olisko se nyt monta prosenttisesti mahdollista niin… pienet on lukemat

3 10 2008
Totuus

Muuten Wespa, tuol on 3.10 – 10.10? Onko siis aika muuttunut?

Muistelin vaa just että se HigherFlo oli nähnyt juuri tuommoista unta missä aika on vaihtunut 10.10?

Vai luinko tai siis käsitinkö ton aika jutun tuolt ylhäält väärin.
Katoin vaa ku toi yks sano että ” ahaa aikaa on siirretty >: ).”
Kerro wespa mulle 😛

3 10 2008
s3nsi

Tuo 3.10-10.10 tarkoitaa vaan sitä kuinka kauan tää galluppi on pystyssä. Miten niin aikaa on siirretty? Edelleenkin 14.10 on SE päivä.

3 10 2008
KP

En usko että 14.päivä tulee tapahtumaan yhtään mitään…piste. Olisi toki ennenkuulumatonta jos tapahtuisi, mutta epäilen 100% että mitään tapahtuisi.

3 10 2008
Sebastian

KYLLÄ! Tunnen, uskon ja haluan. Tapahtuu!

Jos on tuntenut Valon ja totuuden sydämessään, niin se henkilö ei epäröi, vaan tietää, että maailma vapautuu vihdoin valheiden kahleista.

Kuulostin joltain hihhulilta, mutta he ovat tulossa.

3 10 2008
Sebastian

Lisäys: se että tapahtuuko juuri SINÄ PÄIVÄNÄ eli 14/10/08 on eri asia juuri Illuminatin takia. Se voi tapahtua jopa huomenna. Kuitenkin: viimeistään ennen helmikuuta, koska ovat luvanneet eikä siinä ole energiavirroilla mitään tekemistä.

Ovat halunneet antaa meille aikaa tottua Totuuteen, koska haluavat antaa meidän nauttia tapahtumasta eikä epäillä. Epäilin, puhdistuin eikä minun tarvitse enää kuin odottaa, milloin he päättävät tulla.

Hän, joka haluaa pehmentää omaa laskua todellisuuteen, voi tarkastella mitä maailmassa oikeasti tapahtuu: http://www.nwohavaintoja.blogspot.com

3 10 2008
Sebastian

Niin ja pitäkää mielessä, että aikamme Suomessa on tietysti eri kuin jenkeissä.

3 10 2008
Totuus

Kiitos s3nsi kun neuvoit muakin tässä 😛
Luulin että galluppi päättyy 3.10 eli tänään

No mut ihan sama.
Sebastian, ei sillä väliä asutko jenkeissä vai suomessa. Mitään kun ei kuitenkaan tapahdu 14.10

3 10 2008
Huttu

turha tähän nyt mitää illuminatia ja nwo:ta alkaa vetää messiin. noi o lähinnä jotain populaarikulttuurin ilmiöitä ja salaliittoteora tarinoiden pääpahiksia. höpöhöpö juttuja

illuminati o varmaan joskus ollut olemassa jonkinlaisena aristokraattien salaseurana jossa isännät ovat päässeet emäntiään karkuun ja viettämään vähä laatuaikaa herraseurassa.

3 10 2008
Pipari

Minä toivon että niin kävisi 🙂

3 10 2008
Karvalakki

Pistin että uskon vaikka kyllä hyväksyn myös sen totuuden ettei ne ehkä tulekkaan. Toivossa on hyvä elää, jossei nyt niin ehkä myöhemmin 😀

3 10 2008
Kristhor

aika jännä! 😀 ei ja kyllä äänet ovat melko tasoissa!

3 10 2008
Nomi

STOP !
Pysähtykää edes HETKEKSI ja miettikää oikeasti mistä tässä on kyse !
Ei tule alusta eikä muutakaan oliota.
Hetki loogista ajattelua, eli Suomeksi, JÄITÄ HATTUUN.

4 10 2008
Inmy

”Nyt kun luvattu ajankohta lähestyy, niin he ovat kuin salmaniskusta muuttuneet pessimistisiksi/skeptisiksi !”
Aka Pelko?

4 10 2008
Pipari

Miks melkee kukaa ei usko et se ufo tulee?

4 10 2008
Totuus

Siks ei uskota koska se on täyttä roskapuhetta. Mitään kunnollista todistettakaan asiasta ei ole?

4 10 2008
emmi

julle (15:27:01) :

Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.
<—
niin, mutta entä jos ne eivät tulekkaan? ei kannata olla myöskään liian varma.
saadaanpahan ainakin kunnon naurut. :’) vähän noloa niille jotka ovat väittäneet, että varmasti tulevat…. *khi* mut ei sitä koskaa tiiä. :–O

5 10 2008
Ehkä?

Musta tuntuu että hallitus ja nasa + muut tommoset on tehny sala liiton. ne ite kehittää tommosia nähtäväks ja sepittää asioita ja ku aika olis todistaa ne lopettaa semmoset ja lähetttää uskojat pöpilään!
se on si tommonen sala liitto teoria… miks muuten kaikki olis niin helpost nähtävissä, eikä olis eka kerta ku jotaa salataan/estetään

5 10 2008
kabanossi

puolentoista viikon päästä näiden avaruusveikkojen pitäisi lentomobiilillaan leijua jenkkien päällä, mut katsotaanpa vaan: ketään ei tule.
mutta nehän lupas myös tulla puolen vuoden aikavälillä, mutta eihän saapumisajankohdan laskeminen pitäisi olla niin vaikeeta, että se heittäis sellaset vaatimattomat puoli vuotta. jos ne nyt on laskenu, kauanko matka maahan kestää planeetalta X1Yp, nii ei saapumisajankohdan laskeminen voi heittää puolta vuotta.
jos nää ääliensit on tosiaan tulossa, niin ne saattais myöhästyy korkeintaan pari päivää- sekin johtuu todennäköisimmin siitä, että lentomobiilin kapulla on ikävä vatsatauti eikä sen takia pysty ohjaamaan alusta pitkien vessasessioiden takia.
mut niin älylliset olennothan tuskin erehtyy matikassa? onhan niillä ihmisiä paremmat laitteet ja vempeleet, niitten lyhyen matikan laskimetkin on varmaan hienompia kuin mitä meidän.

5 10 2008
lulli

Aika läppä jos joku uskoo. Ymmärtäkää jo, että 14. päivä on ihan samanlaine ku muutki päivät, kertaakaan ei ole vielä näitten hullujen/julkisuuteen haluavien ennustukset toteutunut (maailmanloput ym.).. Voin lyödä vaikka koko omaisuuteni + itseni vetoa, ettei tätäkään tule tapahtumaan. Onko halukkaita vedonlyöjiä?

5 10 2008
Maijapop

mä uskon ja toivon että ne ilmestyy silloin. sellasen asian oon tässä viime aikoina todennut että jos vaivautuu kattelemaan öiselle tähtitaivaalle vähän pidemmän aikaa nii siellä näkee ihan varmasti näitä valoaluksia/valopalloja ja muita valoilmiöitä. skeptikot on just niitä, jotka on niin varmoja siitä että niitä ei ole, että ne ei edes vaivaudu kattomaan taivaalle. tai väittää kattoneensa ja on todellisuudessa vilkassu vaan, tai ei uskalla kattoa ettei vaan joutuisi perumaan sanojaan. sen jälkeen kun on itse jotain nähny niin osaa sitte suodattaa niitä videoita ja kuvia mitkä on aitoja, ja mitkä mahdollisesti feikkejä.

ja en kyllä nää mitään pahaa siinä jos tähän uskoo, vaikka se ei tapahtuisikaan. jos tapahtuu tai ei tapahdu, niin lapsellisinta mitä voi tehdä on tulla ilkkumaan että MÄHÄN SANOIN, siis pätee kumpaankin puoleen, uskoi tähän tai ei.

5 10 2008
Kek

Maijapop, kävin veljeni kanssa viikonloppuna katsomassa öistä taivasta( oli ihan täydellisen pilvetöntä+asun muutaman kilometrin päässä kaupungista joten oli ihan säkkipimeää) ja satuin näkemään 2 tähdenlentoa, 2 lentokonetta ja taispa satelliittejäkin mennä. Pointtini on että jos YHTÄÄN skeptisyyttä ei löydy niin varmaan nämä kaikki olisivat olleet ufoja ja kuu olisi ollut illuminatin tukialus. Luuletko että kaikki astronomitkin uskovat ”kuun takana Hitlerillä ja Elviksellä on kuolemantähti kuun takana” tyylisiä perusteettomia teorioita ja kirjoittavat perään jonkin kirjan joita sitten kaiken maailman rimppakintut ostavat shokkihintaan.

Tälläistä tekstiä löyty eräältä sivulta:”…Jos olet älykkäämpi kuin normaalit ihmiset sinä otat vastaan tämän viestin ennemmin kuin alat kritisoimaan sitä.”. Nämä meidän älyttömän älyttömät alienit ovat turhan provosoivia jos kerran ovat niin viisaita tai sitten ne vaan on tyhmiä tai sitten niitä ei ole olemassa. Mutta sehän ei voi paikkaansa pitää sillä meidän iki ihana Liisa Blossomilla(ihmemaasta) on havaittu tingitystä ja tämän perusteella vuoden suurin ufo-hässäkkä on syntynyt.

Ja sitten nämä ufojen kommunikointitavat. He ovat ilmeisesti pervoja(senhän näkee jo silmistä) kun tulevat ikkunan taakse tuijottelemaan.Ajatelkaapa että kaikki kommunikointi olisi fyysistä. jos nämä alienit siirrettäisiin tähän ajatusmalliin, he luultavasti yrittäisivät kommunikoida ihmisille lyömällä suoraan nivusille. tulisivat vaikka ihmisen muodossa kun ovat kerran niin kehittyneitä ja vähän pehmentelisivät sitä ihmistä ennen kuin kertoisivat kaiken elikkä vähän niin kuin hieroisivat hartioita(?) jos ajatellaan tuolla fyysisellä kommunikoinnilla.

ELI uskokaa nyt JO, perunoita voi kuoria haarukallakin.

5 10 2008
Maijapop

pointti ei ollutkaan se, että kaikki taivaalla lentävät esineet ovat ufoja. pointti oli se, että skeptisyyttäkään ei ole pakko viedä äärimmäisyyksiin.

5 10 2008
kabanossi

ufo on tunnistamaton lentävä esine. käytännössä, jos emme pysty tunnistamaan mikä taivaalla lentää, on ufo. voidaan käyttää mielummin vaikka termiä avaruusolioiden lentävää alusta, jos puhumme niistä. ufo on mielestäni vaikka pilvi, jos ei ole perusteltu, että se on alus toiselta planeetalta.

6 10 2008
jetb0x

todisteet puhuu puolestaan, mutta MITÄÄN on turha ennen tuota päivää sanoa 🙂

6 10 2008
Jenny

En usko =D

9 10 2008
Minsku90

Olen saattanut nähdäkkin jo,eli katsoin Lauantaina 4.10.08 tv:tä sisällä klo. 22.30, kun huomasin ulkona kirkkaan pyöreän valon menevän ohitse,se tuli taivaalta alaspäin,viistoon,nopeaa vauhtia. Voiko se kenties olla lentotähtikin vai mikä? Ei ainakaan lentokone,eikä autojen valot.

10 10 2008
ViikkoGalluppi - 10.10.-17.10. « paranormaaliblogi.net

[…] Viime viikon gallupissa kysyimme “Uskotko valo-aluksen saapumiseen?” ja sen tulokset alla: […]
%d bloggers like this: