Coral Castlen mysteeri

2 10 2008

Edward Leedskalnin rakensi vuonna 1923 yksin itselleen linnoituksen ilman moderneja työkaluja. Silti hän pystyi jotenkin leikkaamaan kivimateriaalia ja siirtämään parhaimmillaan 13600 kiloa painavia kiviä. Miten hän sen teki? Sitä ei tiedä kukaan, sillä hän työskenteli vain yöllä. Tarinan mukaan kerran kuitenkin lapset näkivät Edin leijuttavan kiviä paikasta toiseen.

Joidenkin tietojen mukaan Ed oli kiinnostunut Egyptistä, sekä pyramideista ja hallitsi sen aikaista unohtunutta teknologiaa.

Lisää tietoa: wikipedia.org/wiki/Coral_Castle


Mainokset

Toiminnot

Tietoja

62 responses

2 10 2008
julle

Erittäin mielenkiintoinen juttu. Saa nähdä selviääko koskaan tuon teknologian alkuperä ja sen käyttö.

2 10 2008
Nabu

Mielenkiintoinen tapaus kyllä. Olettaisin, että magnetismi liittyy asiaan, sillä hänhän yritti ratkoa maailman energia ongelmia omalla magnetismilaitteellaan. Tarkemmin on hieman hankala sanoa, kun ei kuitenkaan tiedä oikeastaan tapauksesta yhtään mitään.

En kuitenkaan usko, että hommaan mitään yliluonnollista liittyy, vaikka tuossa videossa vähän ehkä yritettiin sellaista tavoittaa, yliluonnollisen kestävällä kivellä, joka ei ole tältä planeetalta ja kivien leijuttamisella. Kivien leijuttaminenhan voi helpostikin olla totta, jos heppu kivet on jollakin tavalla magnetismin avulla siirtänyt.

Kivien leikkauksesta on vaikea sanoa mitään, kun videossa ei kerrottu siitä mitä tutkijat ovat sanoneet siitä. Ei tiedä onko kiviaines tiivistynyt tietyistä kohdista, mikä viittaisi murskaamiseen tms. Ainakaan leikkausjäljet eivät sileitä olleet. 🙂

2 10 2008
Cernunnos

”Edward Leedskalnin rakensi vuonna 1923 yksin itselleen linnoituksen ilman moderneja työkaluja.”

Leedskalnin ei suinkaan rakentanut linnoitusta tuolloin, vaan häneltä kesti yhteensä noin 30 vuotta koko linnoituksen rakentamisessa. Todennäköisin selitys Coral castlelle on sama minkä hän itsekin antoi: ”Ed would only reply that he understood the laws of weight and leverage well” eli Leedskalnin vastasi kyselijöille, että ”hän ymmärsi painon ja vipuvarren lait hyvin” (http://www.coralcastle.com/biography.php). Leedskalningista ja hänen työvälineistään on olemassa useita kuvia. Hän käytti tavallisia kolmijalkanostureita ja taljoja (http://www.peter-thomson.co.uk/coralcastle/coralcastle.html). On suorastaan ylimielistä olettaa välittömästi, ettei 1920-luvun tietämyksellä ja välineistöillä olisi mahdollista rakentaa kyseistä rakennusta. Mielestäni yliluonnollisen sotkeminen tähän edustaa vain tietämättömyyttä historiasta, ja sen ajan resursseista ja tietämyksestä, sekä ihmisälyn ja -luovuuden vähättelyä. Olisiko syy sille miksi tiedemiehet eivät ole selittäneet tarkemmin Coral castlea siinä, että asiassa ei yksinkertaisesti ole mitään selitettävää? Ei yliluonnollista ja mysteeriä tarvitse tietämättömyyteen vedoten etsiä sieltä missä sitä ei ole.

2 10 2008
jeppis

Luin tosta linnoituksesta joskus ja siinä kerrottiin, että tuolla on n. 9 tonnin painonen portti, jonka voi avata työntämällä yhdellä sormella (jos oikeen muistan).
Jutussa kerrottiin myös, että Edwardin viimeiset sanat olivat kuulemma ”Olen ratkaissut miten He (egyptiläiset) rakensivat pyramidit”.
Mikäli oikeen muistan.

2 10 2008
Retsi

2 10 2008
Totuus

Vaikee mennä mitään sanomaan. Mutta ainakin se että jotain noita kiviä niinkuin egyptiläiset pyramiidia rakentamassa niin sen ajan teknologialla aivan mahdotonta

2 10 2008
Totuus

Ai se oli 1923 luvulla. No mut kummiski mahdotonta yhdelle miehelle?

2 10 2008
Totuus

Edward Leedskalnin oli myös ilmeisesti kiinnostunut magneeteista ja magnetismista. Eli voisiko jollain ihmeen tavalla magneetti olla syy?

2 10 2008
Cernunnos

Jeppis:
Kyllä, portin sai auki kevyellä työnnöllä. Portti oli rakennettu yhdestä kivestä, jonka läpi meni kokonainen palkki, joka oli alaosastaan kiinni rekan kuulalaakerissa. Portti oli kevyt avata yksinkertaisesti siksi, että se oli niin hyvin laakeroitu. Laakeri on rikkoutunut vuosien saatossa useita kertoja, ja se onkin vaihdettu uuteen aina rikkoutumisen jälkeen.

Totuus:
Lue aikaisempi kommenttini. Tähän on turha sotkea mysteeriä ja fantasiaa, vaikka asiat silloin vaikuittaisimmatkin jännittävämmältä. Myös pyramidien rakentamiseen käytetty tekniikka ei ole mikään mahdottomuus vaan tavallista ihmismielen ja -käden taitoa: http://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_pyramid_construction_techniques Coral castlessa vielä valitettavasti puhutaan täysin eri koko- ja monimutkaisuusluokan rakennelmasta. Pyramidit ovat tarkkaan laskelmoituja kokonaisuuksia, kun Coral castle parhaimmillaankin on yhden miehen, joskin melko ihmeellinen ja mahtava, luovuuden- ja ahkeruudenosoitus.

2 10 2008
Totuus

Pyramideja ei ihan vaan käsillä tehdä. Luuletko että 40 tonnia painavia kiviä tuodaan sinne tosta vaan? Siihen tarvittaisiin jopa tosi iso porukka kantamaan edes yhtä kiveä. Ajatteleppa miten ihan pyramidin päälle on saatu iso kivi?
Ja luuletko että yksi mies saa kannettia 13 600 kiloisia kiviä ja vielä yhdessä yössä?

2 10 2008
Cernunnos

Totuus:
Mitäpä jos ennen sammakoiden päästelyjä tutustuisit hieman asiaan: http://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_pyramid_construction_techniques Eihän kukaan ole mistään ”kantamisesta” puhunutkaan, vaan erilaisista vipu-, veto- ja liukulaitteista. Totta kai pyramidien rakentamiseen tarvittiin suuria ihmismääröjä, sehän on täysin selvää. Jos Coral castlen rakentamisesta on jäänyt todistusaineistoa 1) rakentajan sanomana (kts. aiempi kommenttini) 2) valokuvina (kts. aiempi kommenttini) niin missä se mysteeri on? Ei ihminen ollut niin tyhmä, laiska ja saamaton 80 vuotta sitten kuin kuvittelet.

2 10 2008
Totuus

Ei siis mitään väliä mikä vuosi on menossa? Mutta miten on mahdollista yhden miehen 13 600 kilonen kivenjärkäle viedä paikasta toiseen? Ei se millään vivulla tai veto laitteella varmaan saanut sitä siltikään

2 10 2008
Totuus

Ja johonkin pyramiidiin oli kaiverrettu nykyajan teknologiaa ja lentävä lautanen.
Että kai siinä silloin vähän uudempaa teknologiaa jostain on saatu

2 10 2008
Totuus

Ja nyt kun asiassa ollaan niin haluatko kertoa miten sitten Stonehengen kanssa?
Nimittäin ne kivet painavat jopa 50 tonnia ja tuotu yli satojen kilometrien päästä. Kuulostaa vähän tyhmältä että jollain vipu/vetolaitteella sekin on tehty?

2 10 2008
Cernunnos

Tällä sivulla olevassa kuvassa Leedskaln käyttää kolmijalkanosturia: http://www.peter-thomson.co.uk/coralcastle/coralcastle.html Kyseisen kokoisella melko kehittyneeseen vaihteistoon ja taljalaitteistoon perustuvalla nosturilla pystyy nostamaan noin 18 000 kilon kokoisia kappaleita. Leedskalnilla saattoi olla myös käytössään esimerkiksi jonkinlainen sähkömoottori, joka on jo niinkin aikaisin kuin vuonna 1828 kehitetty keksintö.

2 10 2008
Cernunnos

Stonehengeen en ole niin laajasti tutustunut, että uskaltaisin mitään siitä sanoa. Englanninkielisessä Wikipediassa esitellään muutamia mahdollisia tapoja, joilla kyseinen rakennelma on saatettu rakentaa: http://en.wikipedia.org/wiki/Theories_about_Stonehenge#Construction_techniques_and_design Ilmeisesti rakennustekniikoilla on tehty myös ”kenttäkokeita” pelkkien puupalkkien ja narujen avulla (ja vieläpä onnistuneesti!).

PS. Kyllä minäkin kyseisiä rakennelmia pidän erittäin ihmeellisinä ja kiehtovina, mutta mielestäni on käsittämätöntä lähteä etsimään suoraan jotain yliluonnollista selitysmallia niille. Pelkästään ihmislajin omat kyvyt ja saavutukset saavat haukkomaan henkeä 🙂

2 10 2008
JFK

Jospa se käytti pimeää työvoimaa.
Vaikeahan tuota on arvioida miten mies on linnansa väsännyt kun ei se tuosta videosta oikeen käy selville. Ettei vain paikalliset olisi vähän maustaneet tarinaa.
Mutta joo kyllä vipu voimilla ja keksiäisyydellä ihmeitä tehdään. Tarpeeksi suuri vipu niin mikäs siinä sillähän siirtää vaikka planeetoita vai miten se nyt oli.

Mietin vain, että jos paikalliset on kokeneet tuon rakentamis prosessin noin mystiseksi kuin annetaan olettaa niin miksei ne ole ottanut asioista aikanaan paremmin selvää ja miksei mies lyönyt rahoiksi tiedoillaan.

Toisekseen videosta ei käy selväksi mitä kaikkea se mies on sieltä romuttamolta tai kaatopaikalta roudannut avukseen.

Mene ja tiedä mikälie ollut miehen salaisuus. Vaikea tuollaista 70 vuotta vanhaa mysteeriä on tutkia.Ainenkaan tuon videon perusteella.
Epäilen kyllä kovasti onko magnetismilla ollut asian kanssa mitään tekemistä.

Kun edes saisi selville, että mitä kaikkea se on sielä väsännyt. Tuskin se nyt ihan atomeista tuo linnaansa väsäsi.

2 10 2008
Wespa

Jospa se käytti pimeää työvoimaa.

Tuhon en en henkilökohtaisesti usko, sillä henkilöllä ei ollut juuri minkäänlaista omaisuutta, josta olisi voinut sitten maksaa. Naapurit olisivat varmaan myös huomanneet jos siellä olisi liikkunut enemmänkin porukkaa.

2 10 2008
JFK

Se nyt oli vain huono vitsi, kun kaveri kerta aina pimeällä töitä teki 🙂

2 10 2008
Totuus

Cernunnos, kerro nyt samalla miten Stonehengen kivet sitten on saatu paikoilleen kun niin viisas ilmeisesti olet

2 10 2008
jeppis

Herra Ed maksoi siis luonnossa ja äijä kun työskenteli öisin, niin porukkaa lappas Edin työmaalle kun muut paikalliset olivat menossa yöpuulle ja poistuivat kun aurinko alkoi sarastaa.
————————————————————-
Totuus (14:52:41) :

Ajatteleppa miten ihan pyramidin päälle on saatu iso kivi?
————————————————————-

Eräässä kirjassa oli (piirretty) kuva siitä, miten egyptiläiset värkkäsivät pyramidejaan.
Kun Pyramidi oli kasvanut liikaa niin äijät lapiovat siihen hiekkaa, sellasen loivan rinteen tapasen, mitä pitkin raahasivat kivet ylös, viiminen kivi on varmaan asetettu juuri tuollaisen Cernunnosksen mainitseman nosturin avuin. Hiekka siivottiin pois pyramidin vierestä ja sitten odoteltiin, että faarao potkasee tyhjää, ellei ollut kuollut jo.

2 10 2008
(=

2 10 2008
(=

Stonehengeen siis viitaten ylempi linkkini.

2 10 2008
Totuus

Jeppis, voi olla kyllä ihan totta tuo mutta aika paljon on pistetty kyllä hiekkaa vaan yhden kiven takia tai muutaman? Paljonkohan siihen sitten tarvii ihmisiä viemään semmoinen ylös asti. En osaa yhtään oikeastaan edes veikata. Toi on kyl aika järkevä selitys mut miks johonkin pyramidin kiveen oli kaiverrettu uudenaikaista teknologiaa?

2 10 2008
Totuus

Toi Stonehenge linkki juttu. Aika siistii kyllä mutta kuka käyttää tommosia menetelmiä että saisi monia kilometrejä tuotua kiven? Varsinki jos 50 tonninen kivi pitää tuoda monta sataa kilometriä niin eipä tuokaan vaikuta kauhean vakuuttavalta

2 10 2008
RockHill

No täytyy kyl ny tähä sanoo et aika yli menee jos se olis niitä jonku mielenhallinnan voimalla tehny varmaa käyttäny kiinalaisia yöllä että kukaan ei nää niin se kai on.

2 10 2008
JFK

Eiköhän noilla Egyptiläisillä ole ollut apunaan Norsuja ja muita juhta eläimiä. Eikös Norsut ollut jo keksitty siihen aikaan?
Meistä voi moni rakennus projekti tuntua mahdottomalta, mutta siihen aikaan on porukalla ollut aikaa ja kun liksatkin on orjilla ollut ihan kohillaan niin mikäs siinä onhiekkaa ollut lapioidessa ja ramppeja rakennellessa.

Eikös Jimiltä ollut tullut joku dokkari noista hieroglyyfeistä missä on ufo ja sukellus vene. Siinä oli ilmeisestikkin annettu selitys niille. Jotain tekemistä päällekkäisten hieroglyyfien ja kulumisen kanssa. En osaa sanoa kun en katsonut kaveri vain kertoi.

Mene ja tiedä. Mukavia kavereita on vierailijat olleet kun ovat pyramiideja ruvenneet rakenteleen. Varsinkin jos niiden ainut käyttö tarkoitus on ollut Faaraon leposia.

2 10 2008
Totuus

Norsu voi olla yks vaihtoehto mut 50 tonnin lasti, kestääkö norsu? Ja miten on saatu kiinnitettyä norsuun?

2 10 2008
JFK

Pistetään rivi norsuja ja kunnon kerä köyttä perään niin eiköhän liiku.

2 10 2008
Totuus

On tossa kyl jotain ideaa.

2 10 2008
Sissijuusto

Totuus, silloisten ihmisten elämäntyö oli pistää tuo pystyyn, kyllä sitä kymmenissä vuosissa ehtii tehdä mitä vaan. Oli se kuinka iso kivi.

2 10 2008
Nimi

Totuus, koitappa oikeasti käyttää omiakin aivoja välillä. Vaikka pyramidit ja stonehenge ovat todella mykistäviä rakennelmia, ei se silti tarkoita että niihin liittyy jotain yliluonnollista/maan ulkopuolista.

”Jeppis, voi olla kyllä ihan totta tuo mutta aika paljon on pistetty kyllä hiekkaa vaan yhden kiven takia tai muutaman? Paljonkohan siihen sitten tarvii ihmisiä viemään semmoinen ylös asti.”

Yhden tai muutaman kiven takia? onko pyramidi tehty vain yhdestä tai muutamasta kivestä? ei, vaan samanlaista hiekkaliuskaa käyttämällä laitettiin paikalleen luultavasti lähes kaikki pyramidin kivet

2 10 2008
Pastori

Totuus: Kuinka vanha olet?

Lue vähän fysiikkaa ja mekaniikkaa, ei kaikkeen tarvitse mitään yliluonnollisia voimia tahi ”ufojen” apua.

Ja miksi ihmeessä 50 tonnin kivi pitäisi kuljettaa jonkun norsun selässä, saati viidenkymmenen? 😀

Eikä tuollaisen hiekkarampin tekeminen mikään iso homma ole, kun porukkaa on jo oikeasti paljon. Ei siellä mitään kökkä-hommia harrastettu..

2 10 2008
Wespa

Tuo hiekkateoria on muistaakseni kumottu. Ensinnäkin sen hiekan kokoaminen veisi enemmän aikaa (ja tilaa) kuin itse pyramidin rakentaminen ja hiekka ei kestäisi kunnolla monen tuhannen kilon painoisia kivenjärkäleitä varsinkin kun niitä raahattaisiin sitä pitkin…

2 10 2008
Wespa

Tässä myös dokumentti noista Egyptin pyramidien rakentamisesta, jossa on kumottu osa noista rakennusteoriosta:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/2007/06/05/pyramids-the-alien-connection/

2 10 2008
Totuus

Pastori, ihan sama tarvi siihen jotain mystistä voimaa tai ei. Niin silti jossain pyramiidissa oli kaiverrettu nykyteknologian kuvia esim. ufo oli kaiverrettu siihen.

”Totuus, koitappa oikeasti käyttää omiakin aivoja välillä. Vaikka pyramidit ja stonehenge ovat todella mykistäviä rakennelmia, ei se silti tarkoita että niihin liittyy jotain yliluonnollista/maan ulkopuolista.” Osaatko sä sitten selittää että miks hemmetissä tuotais jostain joku 40 tonninen kivi jostain satojen kilometrien päästä? Millä sä sen muka sitte toisit jos eläisit tolla aikakaudella?

2 10 2008
Totuus

Ja se hiekka juttu siin pyramidissa. En sanonu että se olisi täysin mahdollinenkaan. Mutta kai siihen jotain muutakin tarvii kun lihasvoimaa että saadaan pyramiidin huipullekkin jotain?

2 10 2008
Totuus

Ja pastorille tiedoks. Lue eka vähän enemmän näitä kommentteja ennenku alat jotain mulle aukoo päätä. Mä en ole keksinyt edes tuota norsu juttua. Sanoin vaan että se olisi yksi vaihtoehto viedä jotain kiviä sinne.

2 10 2008
Ali G-

Mut voiko lasten sanomisiin luottaa?? Aika Paljon kamaa yhden päivän aikana! Ainakin 4 artikkelia!

2 10 2008
Totuus

Ajatellaan nyt että jos 100 kilometriä vois kävellä 10 tunnissa ilman lepoa. Jos kävelee 10kmh. Mut jos sun pitää vielä jotenkin 50 tonninen kivi tuoda sieltä. Niin miten ihmeessä isollakaan porukalla se olisi mahdollista? Ja tuhansia vuosia sitten? Kai se jollain jutuilla saataisi kulkemaan, esim. tukkeja lisätään alle niin kivi saattaisi liukua siinä. Mutta sitä jos 100 kilsaa pitää tehdä? Onko kellään mitään ajatusta miten Stonehengeen tuotiin 50 000 kg painava kivi satojen kilometrien päästä? Miksei ennemmin vaikka kerännyt pienempiä kiviä ja koonnut niistä?

2 10 2008
Niko

Totuus, ei siinä pyramidien rakennuksessa turhaan mennyt vuosikymmeniä, ellei jopa satoja vuosia.

2 10 2008
JFK

Oli pyramidien rakentamisen aikaan jo pyöräkin keksitty tosin joidenkin lähteiden mukaan Egyptiläiset suosivat teloja.
Useimmat kivet pyramideissä ovat parista tonnista 5 tonniin. Riippuen pyramidistä mistä puhutaan voi kivien alkuperä vaihdella suuresti joissain tapauksissa kuten Kheopsin pyramidissä kivet on louhittu paikanpäällä. Joten niitä ei tarvinnut roudata järjettömiä pätkiä. Toisekseen kun pyramidejä rakennettiin elettiin ilmastolllisesti subboreaalista kautta jolloin Egypti on ollut ulkonäöltään hyvinkin erillainen sitä en tiedä onko Niili tulvinut voimakkaammin tai että onko Egyptissä virrannut muita jokia jotka helppottaisivat aika paljon kivien kuljettelua. Ja jos rampit ei kerta käy niin jokainenhan luki Cernunnoksen laittaman linkin coral castlestä siellä lopussa on Paul Hain kommentti jossa hän kuvailee mahdollista nosturia joita olisi käytetty Pyramidien rakentamisessa.

En sulje pois mahdollisuutta, että olen täysin väärässä ja ihmiset eivät ole rakentaneet Pyramideja vaan kaukaiselta tähdeltä tullee muukalaiset silti joskus tuntuu siltä, että jos ei paremmin tiedettäisi monet väittäisivät, että muurahaiset ei itse rakenna kekojaan vaan metsien pahat henget.

2 10 2008
calico jack

Tämähän on vanha juttu. Kaveri teki ton monumentin sen rakastettunsa takia. Tais olla niin, että kaveri lähti jenkkeihin paremman elämän toivossa ja jätti mimmin, oliko nyt Latviaan vai minne, mutta aiko tulla kuitenki myöhemmin tulla noutaan rakastettunsa ku saa elämänsä kuosiin.

Kaveri lähti Jenkeistä takas Latviaan hakemaan emäntäänsä, olkoo vaikka se Latvia ku en tarkkaan muista, mutta eukko oli kerenny hommata uuen jäbän ja tämä kaveri oli luonnollisesti siitä romuna. Tyyppi ilmeisesti kärsi todella pahasta traumaperäisestä stressistä ja päätti omistaa koko loppu elämänsä tämän monumentin rakentamisen sille eukolle.

Enemmänkin surullinen ja traaginen juttu, ei paranormaali.

En muista välttämättä asiaa ihan tarkalleen, mutta en ainakaan paljoo menny mehtään 😉

2 10 2008
DiscloseBlogger

tämähän on jo ratkaistu, hänellä oli magneettivoimalla toimiva sähkögeneraattori.

Pistän lähteitä kun löydän infoa enempi.

3 10 2008
TheMagician

Muukalaiset ovat rakentaneet pyramidit. Tämä on todistettu Tähtiportissa (Stargate SG-1).

3 10 2008
Pastori

Totuus: Joo. Luin kaikki viestit ennen vastaamista.
Ja vaikka et norsuteoriaa olisikkaan keksinyt itse, niin silti tämä repliikkisi;

Totuus (16:37:40) :
Norsu voi olla yks vaihtoehto mut 50 tonnin lasti, kestääkö norsu? Ja miten on saatu kiinnitettyä norsuun?

Veti hymyn huulille.
Sekin vain yksi monista.

Olet nainen joka haluaa uskoa niin lujaa, ettet viitsi edes perehtyä fysikaalisiin ratkaisumalleihin?

3 10 2008
Retsi

Totuus -nimimerkillä heittää nyt kyllä pikkasen ylitse. Kaikkeen sinun on tosiaan pakko hakea selitystä yliluonnollisesta… -Oletko itse oikein käynyt Egyptissä tarkistamassa, että mitä kaikkea nykyajan tekniikkaa sinne pyramidiin on kaiverrettu? Mulle ei nyt riitä toi, että ”siellä on ufokin kaiverrettuna…” -Joku sikarinmallinen kaiverrus kun vaan saattaa jonkun silmään näyttää ufolta.

Kohta postaat linkin, missä kerrot tämän ufon olevan kuvattuna pyramidin seinään. Mitä sitten? Uskotko kaiken mitä netistä löydät? Kun olet käynyt paikanpäällä katsomassa niitä kaiverruksia, niin keskustellaan sitten asiasta.

Sinä voit aloittaa kertomalla, että mitäköhän nykyajan tekniikkaa niistä kaiverruksista sitten on oikein löytynyt?

Ja jos ette koskaan lue mitään tiede-julkaisuja,niin suosittelisin tutustumaan, ettei mene ihan täysin hörhöilyn puolelle nuo jutut. Kaikki ei kuitenkaan välttämättä ole paranormaalia.

Pyramideja on tosiaankin parhaimmillaan rakennettu jopa satoja vuosia, joten on siinä pojilla ollut aikaa miettiä miten ja minne noita kiviä siirrellään.

-Maavalleja apuna käyttäen on pyramidit rakennettu, siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Mutta voihan olla että ”Jonain päivänä pyramidit lentää avaruuteen, ku ne on rakennettu kato sillai!” tai ”Stonehengestä saa takuulla yhteyden avaruuteen, kun vaan tarpeeksi ajattelee sitä.”

nojoo.. suosittelen kuitenkin vertailun opettelemista, ettei pistä kaikkea humanoidien piikkiin.

Mutta kyllä mä ymmärrän. -Sä vaan HALUAT uskoa niin paljon.

3 10 2008
Totuus

En liitä jokaiseen asiaan yliluonnollista. Mutta tuntuu vain yliluonnolliselta että 100 kilometrin päästä saadaan tuotua about. 50 t painava kivi.

Ja Retsille: Olen nähnyt JIMiltä dokumentin jossa arkeologit sun muut tutkijat löysivät pyramidia tutkiessa kaiverruksen johon oli kaiverrettu esim. sukellusvene,helikopteri,ufo ja muuta tämän ajan teknologiaa.

Ps. En ole nainen

3 10 2008
The_Truth

On tuo Totuus kyllä aika vesseli, kun näitä kommentteja on lukenut. Katsos tästä vaikka nyt linkkiä, jossa on aika hyvin selitetty nuo ns. ufo hieroglyfit: http://www.catchpenny.org/abydos.html

3 10 2008
retsi

Totuus! Mä oon kans nähny ’dokumentin’, Brandon Corey Storyn. Siinä corey kuvasi salaa jotain Amerikan ’päättäjien kokousta’, ja noista päättäjistä osa oli Reptilian Alieneja. Lopussa ne söi jonkun naisen sisälmyksiä, ja kun ne huomas Coreyn, ne leikkas siltä kaks sormee pois, ja Corey oli niin järkyttynyt dokumentin lopussa ettei pystynyt puhumaan mitään, ainoastaan tärisemään.

Todella luotettava dokumentti. Noh dokumentti kuitenkin, joten sen on pakko olla totta.

The_Truthin postaamassa linkissä on aika hienosti vesitetty tuo ’ufoteoriasi’, liittyen noihin pyramidien kaiverruksiin. Pistäpäs TOTUUS lähdemateriaalia, viitaten kertomaasi nykyajan tekniikkaan, jota väität löytyneen kuvattuna kertomastasi pyramidista. -Saat kympin, jos onnistut vakuuttamaan minut!

t: Elämäntapashamaani, Hippi ja Kuvittelija, Taiteilija ja tohtori; Retsi.

3 10 2008
Totuus

En löydä mitään mutta kai se luultavasti oli se mikä The Truthin lähettämässä linkissä oli. Jossei sitten pyramidi ollut niin muistin väärin

3 10 2008
Assassin

Olen katsonut ties kuinka monta dokumenttia mm. tuosta Stonehengestä ja sen kivien tuomisista paikan päälle. Ja niistä on saatu ihan toimiviakin tuloksia. Tullut telkkaristakin joskus muinoin.

Pyramiidien rakennustapa on myös hyvin pitkälle ratkaistu.

Jos vain viitsii tutkia asioita ja tutustua niihin, niin kyllä niihin järkevän ratkaisun löytää. Itsekin muinoin uskoin Stonehengen, pyramiidien, jne. olevan yliluonnollisilla keinoilla tehty. Sitten katsoin muutaman dokkarin ja tutkin asiaa netistä, niin kuin pitäisikin tehdä, ja sieltähän löytyikin ihan järkeviä luonnollisia vaihtoehtoja näille rakennustavoille.

Pitää myös muistaa ettei ennen muinoin oltu mitään lusmuja kuten nykyään, vaan painettiin hiki hatussa töitä. Ei ollut nostureita eikä rekkoja mm. Totta kai se nykyään tuntuu ihmeelliseltä, mutta olemme vain tottuneet koneisiin ja luultavasti emme käytä tarpeeksi mielikuvitusta erilaisien ratkaisujen löytämiseen.

3 10 2008
tepeh

Totuus, mistä tiedät että ne kivet ovat tuotu 100km päästä? Jos ne olikin ihan siitä läheltä.

3 10 2008
Totuus

Tepeh on hyvä ja lukee wikipediasta, tai sitten katsot dokumenttejä

4 10 2008
tepeh

Voi toki olla että jokin luonnonilmiö on kuljettanut ne sinne ja jotkut ovat rakentaneet siitä sellaisen kuin se nykyään on. onhan Suomessakin jääkausi kuljetellut niitä suuria kiviä.

4 10 2008
tepeh

Ai niin, eiväthän tutkijat voi olla 100% varmoja siitä että ne ovat 100km päästä…

4 10 2008
Totuus

Mikä luonnonilmiö ne olis sitte kuljettanu? Jääkausi oli jo loppunut tuolloin?
Ja ei tietenkään tutkijat 100 % varmoja asiasta ole mutte en ainakaan itse usko että ne täysin roskaa puhuvat

4 10 2008
Minä

Mihin tässä yliluonnollisuuksia tarvitaan, kun kerta tyyppi joutunut käyttämään työkaluja. Nosturi ihan turha, jos osaa leijuttaa kiviä.

Haluaisin uskoa, että tossa olisi jotain ihmeellistä, mutta vaikeaa se on.

5 10 2008
Ja taas

Kaikki telekineesi teoriat on kumottu PAH.. Uskokaa fysiikan ihmeisiin, miksi ufot tulisivat auttamaan haudan rakentamisessa eikö niillä ole muuta tekemistä >.<

30 01 2009
Kotka

Dii, ajattelemisen aiheita on moneen. Ihminen kehittyy koko ajan, ja pikajuoksijoillakin aina vain ajat paranee… =). Onhan kiinassakin keksitty suprajohtavasti kulkeva juna…

30 01 2009
Kotka

Ainiin ja olen nainen =).

30 01 2009
Kotka

Suprajohteesta löytyy lisää Wikipediasta. Leijuvia junia on maailmassa kaksi,Saksassa ja Japanissa, korjaus vielä tuohon aikaisempaan.
%d bloggers like this: