Pilviksi naamioituneita Ufoja?

29 09 2008

2012Evolution.com -sivuston foorumilla pohdittiin, että ns. valo-alukset ovat puhdasta valoa/energiaa ja saattavat ilmestyä oudon pilven muodossa ollakseen huomaamattomia.

Olkoon mitä ovat, mutta ainakin oudoilta nuo ”pilvimuodostelmat” näyttävät.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

33 responses

29 09 2008
Kari Pepsi

Osan luokittelisin ihan normi mantelipilviksi(itekkii niitä nähny) . Kun taas loput ovat hassun muotoisia poutapilvii. En kyl noista muukalaisii ettii lähtis.
Ja miksi he eivät ota sitten ihan tavallisen huomiota herättämättömän pilven muotoa alukselleen, vaan jättävät ikäänkuin muotopuoleksi?

29 09 2008
Huttu

normaaleja poikkeuksellisen hienoja pilviä noi on. mitää kummaa niissä

tä o nyt taas tata 14.10 liittyvää vainoharhasuutta mikä alkaa lisääntymään pikkuhiljaa kyllästymiseen asti

ootellaan nyt iha rauhas, ei mee kauaa enää

29 09 2008
janne

siisti toi viiminen

29 09 2008
Totuus

Ihan normaaleja pilviä ovat. Pilvethän voivat muokkautua minkälaisiksi vaan

29 09 2008
Pena

Jos ufot muuttuisivat pilviksi uskon ainakin että ne ovat paljon normaalimpia kuin nuo, kun niinhän sanotaan että humanoidit ovat viisaampia kuin ihmiset.
He kyllä tajuaisivat muuttaa aluksensa paljon normaaliempien pilvien muotoon tarkkailessaan meitä.

29 09 2008
RockHill

Todella makee toi viimene ja näyttäisi olevan matalalla. Olen pohtinut itsekin samaa asiaa joskus kun olen nähnyt todella pyöreitä ja tasaisia pilviä monta ryppäässä, voi olla ken tietää.

29 09 2008
asdf

Erikoisia pilviä, mutta en menisi heti ”UFO”:ksi sanomaan.

29 09 2008
Pena

Ja vielä yksi asia: Pilvejä voi muokata vaikka minkä näkösiksi lentokoneilla,
joten tämä ei ole ihme.

29 09 2008
A-E

Normaaleja pilvejä. eka oli vähän omituinen, mutta olen kyllä ton näköisiä pilviä nähnyt taivallaa pitkin elämääni. 14.10.2008 päivä lähestyy niin vainoharhaisuus kasvaa…

odotellaan päivää 14.10

29 09 2008
Ruby

Pilviähän nuo. Ja taustalla rasittavin biisi ikinä

29 09 2008
Hot the Pot

Vähän olisi aluksen muotoa tuossa pilvessä: http://www.youtube.com/watch?v=qtqeDmr_pH4

29 09 2008
gh0stb0y

Näytti kyllä ihan pilviltä… -.-”

29 09 2008
ninjani

Hot the Pot (15:00:06) :

Vähän olisi aluksen muotoa tuossa pilvessä: http://www.youtube.com/watch?v=qtqeDmr_pH4

Tuo on selvästikkin muokattu, kun katsoo nuita muita pilviä, niin niissä näkyy selvästi sellainen raja.

29 09 2008
ReZ

Joo, tuo vika pilvi oli kyl tosi mahtava 😀

Mutjoo, emmäkää kyl mitenkää usko, että ne nyt mitää humanoidien aluksia olis… Ja millonkahan noiki videot on otettu? Tuskin ihan lähi aikoina..

29 09 2008
555+111

HUI!!! Ne on kuvannu oikeita pilviä, rankkaa!!!

29 09 2008
gh0stb0y

Mistä sitä tietää?

29 09 2008
shakaali

mitä järkeä on käydä näyttämässä alusta, jota kaikki luulevat hassun näköiseksi pilveksi. ja vielä etuajassa. jos tämä siis liittyy 14.10. ”tapahtumaan”, kuten käsitin? vai missasinko nyt jotain?

vainoharhaisuus tosiaan alkaa lisääntyä ihan älyttömyyksiin asti, kuten huttu jo mainitsikin.

29 09 2008
RockHill

Ei välttämättä liity tulevaan vaan siis ovat voineet olla vain tutkimassa maata naamioituneena.

29 09 2008
Möö

Mielestäni elämä menee jo ehkä vähän turhan jännittäväksi, jos pitää alkaa epäillä pilviäkin suurista suunnitelmista.

Jotkut olivat kyllä oikein vaikuttavia ja erikoisia, sitä en kiellä. Saa nähdä, joudunko syömään sanani 14.10. 🙂

30 09 2008
Vince

Hienoja pilivä ja pilvimuodostelmia, mutta pidän hyvin epätodennäkösenä että noilla on mitään tekemistä ufojen kanssa.

30 09 2008
Haukka

Miksi nykyään jokaista pikkuisenkaan oudon näköistä, mutta samalla oikeasti ihan normaalia, sääilmiötä pidetään todisteena jostain mitä ne eivät ole? Sateenkaaria, pilviä…

30 09 2008
k5

Ufot ei tee enää peltokuvioita …
Ne tekee pilvikuvioita >:)

30 09 2008
jkh

Olipa hyvä biisi 🙂 Kukaan tietäs esittäjää? kittoos..

30 09 2008
dalen

tuossa 3:39 kohdalla näkyy hyvin UFO:n näköinen pilvi…

30 09 2008
Totuus

Yleisimpiä virhehavaintoja
Kuu: Vaikka Kuu onkin erittäin helposti taivaalta tunnistettava kohde, voi sitä joskus sopivissa olosuhteissa luulla joksikin muuksi – joskus Kuu näkyy vain valopisteinä metsän takaa tai pilvien takaa. Autossa Kuu voi ”seurata” havaitsijaa pitkän matkaa.
Pilvet: Niin kutsutut mantelipilvet ovat sikarinmuotoisia ja melko teräväreunaisia pilviä, joista aina silloin tällöin tulee ufoja. Eritoten Auringon laskiessa ovat nämä pilvet matalalla horisontissa ollessaan vakuuttavan näköisiä, kun viimeiset auringonsäteet valaisevat niitä vielä kirkkaasti.
Auton tai valonheittimen valokeila pilvissä.
Tähdet, planeetat yms. taivaankappaleet: Joskus Siriusta voi luulla tunnistamattomaksi lentäväksi esineeksi, vaikka tähti itsessään onkin paikallaan. Virhehavaintoa edesauttaa vielä se, että tähti tuikkii voimakkaasti ja vaihtelee väriään ollessaan melkein horisontissa. Kirkas Venus on yksi yleisimmistä ufohavaintojen aiheuttajista.
Linnut: Eräitä tavallisimpia väärien ufohavaintojen aiheuttajia. Lintua voi luulla ufoksi, jos vain linnun vatsapuoli valaistaan ja lintu on korkealla pimeällä yötaivaalla.
Lentokoneet: Yöllä lentokoneesta erottuu vain vilkkuvia valoja. Tuuli voi joskus viedä lentokoneen äänen pois. Lentokone voi olla laskeutumassa lentokentälle ja sitä katsotaan kiitotien päästä. Yhdysvalloissa on mainoslentokoneita, jotka hinaavat valaistua kylttiä perässään.
Satelliitit: Tasaisella nopeudella liikkuvia, usein vilkkuvia valopisteitä, jotka katoavat joutuessaan Maan varjoon yleensä korkealla taivaalla. Maahan syöksyvä satelliitti näyttää joskus jopa kipinätulipyrstöiseltä sikarimaiselta avaruusalukselta.
Ilmapallot: Pyöreitä esineitä, jotka voivat ajautua tuulen mukana hyvinkin kauas. On mainospalloja, säähavaintopalloja ja ilmalaivoja.
Rakettilaukaisut: Suomessa nähtiin 1970-luvun alussa lukuisia ns. Pudasjärven ufoja. Osa näistä on voinut olla neuvostoliittolaisten rakettien laukaisuja Plesetskistä. Rakettilaukaisut näyttävät pyöriviltä valopalloilta tai sikarin muotoisilta esineiltä, joiden päässä on valopallo. Monesti erästä rakettilaukaisun vaihetta kuvataan maneettia muistuttavaksi. Ruotsista Kiirunasta on laukaistu yläilmakehään bariumpilviä, jotka ovat hehkuneet ”ufomaisesti”. Niitä voi nähdä Suomenkin Lapissa sopivalla säällä.
Kangastukset: Jäällä, vesillä tai autiomailla havaitaan sopivissa oloissa kangastuksia, jotka ovat vääristyneitä väärin päin olevia esimerkiksi saaren kuvia horisontin lähellä.
Virvatulet: Suoalueilla on joskus virvatulia, jotka hyppelehtivät maan pinnan lähellä.
Maavalot: Maavalot voivat näyttää ilmassa liikkuvalta valopallolta. Ne ovat luonnollisiksi oletettuja valoilmiöitä, joita kuitenkaan nykytiede ei kattavasti selitä.
Bioluminesenssi eli eliöiden biologinen valontuotanto: Esimerkiksi eräät pimeässä lentävät valoilmiöt ovat paljastuneet tornipöllöiksi, joiden rintapuoli hohtaa.
Pallosalamat
Kepposet: Joskus ihmiset järjestävät erilaisia kepposia, esim. ilmapalloon kiinnitetty taskulamppu näyttää ufolta. Laserosoittimen valokiila pilvessä.

Siinä on sitte teille

30 09 2008
tEPI

Totuus
”Auton tai valonheittimen valokeila pilvissä”
—————————————-
haluaisin omaan kiesiin kans sellaset valot jokka näkyy pilviin saakka, muutenki teksti aika tyhmää 😀

30 09 2008
Totuus

tepille tiedoks että kopioin ton vaan wikipediasta. Itte en oo kirjottanu noista mitään. En mäkään kyllä tajua tota valo juttua pilviin mutta omasta mielestä aika totta noi muut

1 10 2008
wiuuuuu

nykytekniikal saadaa aikaa ihmeitä.. mukatut ainaku jotkut .. ?

1 10 2008
tEPI

No onhan siinä kyllä asiaakin, mutta tolle tunturipöllölle repesin:D, en tosin väitä etteikö olisi mahdollista että pöllö hohtaa pimeässä.

1 10 2008
Kake

Siikahan se siellä.

2 10 2008
Eric

Uskomatonta mitä meininkiä. Kaksi kirjoittamaani kommenttia jo poistettu. Ensimmäisen sentään ymmärsin, sillä kerroin idioottimaisuutenne olevan syy kouluammuskeluille. Mutta että ihan toinenkin viesti katosi? Siinä ei ollut juuri mitään muuta ”””virheellistä”””, kuin että pidin teitä Paranormaaliblogilaisia äärettömän tietämättöminä (idiootteina) ihmisinä, sekä tätä sivustoa karmivan alhaisen laadun omaavana.

Poistetaankohan tämäkin viesti?

2 10 2008
magedonia

miksi? minun paripäivää sitten kirjoittamani havainto, ufot naamioituneet pilviksi ja outo sateenkaari on poistettu.

13 11 2008
jorma

mitä ihmettä maapallolla on oikee tapahtumassa ,nykyää näkee paljo enemmä videoita ”ufoista” ja kaikkee.. ehkä ne on oikeesti tulossa auttamaan meitä tai ainaki varoittaa jostain
%d bloggers like this: