Romaninainen ennusti lottovoiton

25 09 2008

Britanniassa Bishop Aucklandissa pikaruokalaa pitäneet Gary ja Ann Henry saivat pari viikkoa sitten vieraakseen vanhan romaninaisen, joka päätti ennustaa heille.

– Hän kertoi minulle asioita perheestäni, ja ne kaikki pitivät paikkansa. Sitten hän sanoi, että voitan lotossa, Ann kertoi.

– Nainen sanoi näkevänsä numeron neljä, mutta ei tiennyt montako nollaa tuon jälkeen tuli. Nainen arveli summan olevan ehkä 4 000. Hän vakuutti olevansa aito romani ja tulevansa joulun tienoilla katsomaan, oliko ennustus toteutunut.

Ann ei ajatellut romaninaisen ennustusta sen enempää, vaikkaa uskovansakkin ennustuksiin. Viime lauantaina Ann ja Gary voittivat loton pääpotin 4,5 miljoonaa puntaa eli 5,8 miljoonaa euroa, eli ennustus kävi toteen.

– Uskon ennustuksiin, mutta en olisi villeimmissä unelmissanikaan uskonut romaninaisen olevan näin oikeassa, Ann kertoo.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset vinkistä Soossielle.

Mainokset

Toiminnot

Information

25 responses

25 09 2008
Jonizz

Ohho :O

Saisi tämä nainen tulla ennustamaan mullekin 🙂

Aika uskomantonta kyllä..

25 09 2008
Kristhor

en oo kyll koskaan uskonu ennustuksiin, mut kai tää on uskottava…

25 09 2008
Haukka

Uskon vasta kun ennustaa useamman oikein. Ennustajien työ on tulkita ihmisiä ja päätellä asioita heidän elämistään joten ei ole ihme jos ennustaja tuntuu tietävän joitain lähes henkilökohtaisia asioita.

Itse lottovoiton ennustaminen taas, jos se oikeasti tapahtui, voi olla hyvinkin sattuma ja siinä ei ole taidettu ottaa huomioon kaikkia väärin menneitä ennustuksia. Lisää uskottavuutta olisi antanut myös oikean lottorivin antaminen.

25 09 2008
TheMagician

”Ennustajien työ on tulkita ihmisiä ja päätellä asioita heidän elämistään joten ei ole ihme jos ennustaja tuntuu tietävän joitain lähes henkilökohtaisia asioita.”

Kutsutaan myös nimellä ”Kylmälukeminen”, jonka jokainen voi oppia, tässä artikkeli englanniksi: http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading

25 09 2008
Heikkuhei

tuuria 🙂

25 09 2008
Möö

Vanha romaninainen teki ennustuksen eräälle lähiomaiselleni kohta kymmenen vuotta sitten. Kaikki hänen sanomansa on käynyt toteen – eikä nyt ole tällaista, että ”käyt pian kaupassa ja ostat hedelmiä.”

Uskoo ja epäilee ken tahtoo, mutta jokin tuossa on, joka laittaa tällaisen änkyränkin miettimään.

25 09 2008
gh0stb0y

Mihinkäs se romani nainen hävis? 😀 Mullakii olis lotto voitto asiaa 😀

25 09 2008
555+111

Jännä juttu mut en tiedä/ole kuullut yhtään ennustajaa joka ois rikastunut esim. osakekursseja ennustamalla tai lottorivejä. Älkääkä nyt alkako jauhaan et ne tekee sitä hyvästä tahdosta, rahaa ne siitä ottaa vai montako ”ammattiennustajaa” tiedätte tekevän sitä ilmaiseksi??

25 09 2008
korvapuikko

Täytyypä sanoa että ei taida löytyä kunnon todistusaineistoa että se olisi sen oikeasti ennustanut, luulen että taitaa olla sovittu juttu

25 09 2008
Totuus

Romaanien tapa saada rahaa, junou?
Kai tostakin maksetaan aika summia kun ennustetaan. Niinhän ne muutkin vaan veikkaa jotain lotto numeroita ja silti joku voittaa, paljon rahaa tai vähän. Nyt vaan kenties kävi suuri sattuma…

25 09 2008
Brecle

Jotkut ne omistavat taidon

25 09 2008
Wespa

Täytyypä sanoa että ei taida löytyä kunnon todistusaineistoa että se olisi sen oikeasti ennustanut, luulen että taitaa olla sovittu juttu.

Eli pitäisi olla joku nauhoitettu keskustelu ennen kuin uskoisit? Ainiin, mutta sekinhän olisi voitu sopia ja koko voitto huijausta… Eipä taida sinulle ne todisteetkaan kelvata. Kyllä jutussa pitää ainakin jonkin verran perää olla, että on päässyt uutisiin asti.

Skeptikkojen lempisanat ”huijaus” ja ”sattuma”. Näillä voi selittää kaiken, vaikka ei asia niin olisikaan.

PS. Jos itselläni olisi tällainen kyky, niin mielelläni tekisin sitä vaikka elääkseni (työkseni), olisi se sitten joidenkin silmissä rahastusta tai ei. Toki on henkilöitä, jotka ennustavat harvoin eivätkä pyydä siitä rahaakaan. Se on ihan jokaisen ennustajan päätettävissä pyytääkö hän rahaa vai ei. Sama juttu noissa kanavoijissa, jotkut kirjoittavat kirjoja ja myyvät niitä, kun jotkut taas jakavat tietoa ilmaiseksi netissä.

25 09 2008
gh0stb0y

555 + 111 mä tiedän yhden joka tekee ilmaiseksi! Äitini ennustaja on ennustanut ihan pieniä tai joskus suuriakin asioita ja ihan ilmaiseksi! Mutta äitini antaa aina ihan pikkuisen tippiä… ^^

25 09 2008
555+111

Selvä, sieltä tuli, yksi! tipit hyväksytään 🙂
Omasta mielestä noi ennustushommat voi rinnastaa lehtien horoskooppipalstoihin. Kun oikein uskoo niin ihminen rupee elään alitajuisesti ennustusta mukaillen.

25 09 2008
Kristhor

Wespa hei, älä ole noin totinen. kai sitä nyt vähän saa läppää heittää?

25 09 2008
julle

Mutta nuo läpät alkaa käydä hieman vanhoiksi kun niitä kuulee tarpeeksi. :>

25 09 2008
Inka

Mielestäni kysehän on siitä että ennustajat eivät kykene ennustamaan asioita itselleen. Vain toisille ihmisille.

26 09 2008
Kari Pepsi

Veikkaisin, että on tota hullu hullu maailma osastoo..
Mut mistä näitä tietää. Jännä et sen pitää noin yleensä aina olla nimenomaan vanha romaninainen..?? Lisäähän se tota mystisyyttä.
Miksei vaikka keski-ikäinen ilmavoimien kapteeni?
No joo, leikki leikkinä.:)

26 09 2008
Hexa

hyvä ylläpito poistelkaa vaan kaikki viestit..
mitä jos antaisitte vain olla

26 09 2008
Wespa

Hexa, suosittelen lukemaan FAQ-osiosta kommenttien näkymistä/poistoa koskevan kohdan.
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/faq/

26 09 2008
Jonizz

Kristhor (18:05:10) :

Wespa hei, älä ole noin totinen. kai sitä nyt vähän saa läppää heittää?

Tommoset ”läpät” on jo kuultu tuhanteen kertaan…ja eikä vieläkään naurata…

27 09 2008
Tonza

Wespalla ei ole huumorintajua…

1 10 2008
kärmes

lotonnu ikäni sinne päävoitto ainaki menny 😦

5 10 2008
Yuki-chan

Tuohon en kyllä lankee. Kyllä jjohonki ennustuksii voi uskoakin, mutta tuo…. Huh. Ei voi olla totta! Sitäpaitti, jossain lukee Ennustajista etteivät he saa käyttäää taitoaan mihinkään huijaukseen, ja Lottonumeroiden kertominen on huijausta. En sillee että uskoisin tuohon.

20 12 2008
marissa

aika ihmeellistä, ei vois uskoo huh huh kunpa toi toteutuis mulle ett mä saisin lotto voiton…0.0
%d bloggers like this: