Nainen demonin vallassa

13 09 2008

Huom! Seuraava video/äänite ei sovi heikkohermoisille.

Alla olevassa videossa on järkyttävän kuuloinen radiopuhelu, jossa nainen vaikuttaa olevan demonin vallassa. Radion kautta käytävän haastattelun aikana kuuluu mm. demonista puhetta ja outoa murisemista, joka alkaa n. 2 minuutin kohdalla. Kyseessä on järkyttävä pätkä Talk Back radio-ohjelmasta, jota juonsi Bob Larson vuonna 1988.

Tässä seuraavassa videossa ilmeisesti videon youtubeen lähettänyt henkilö pohtii sen aitoutta ja mitä kaikkea sen feikkaaminen vaatisi.

Leikkaamattoman radiolähetyksen voit kuunnella kokonaisuudessaan tästä:

Kiitokset vinkistä Simolle.

Mainokset

Toiminnot

Information

199 responses

13 09 2008
A-E

Mielenkiintoinen äänite…. Ja myös toi murina:D

13 09 2008
nörääjä

jännä o_o

13 09 2008
Twisted

Äänite on tosiaan selkäpiita karmiva. Alemmasta videosta sen verran: Ihan hyviä mietteitä kaverilla tuntuu olevan, mutta itse en päässyt samalla aaltopituudelle, että haamut olisivat demoneita. Jos ne olisivat demoneita, jotka tosiaan haluavat ihmisille pahaa, miksi ne (=haamut) eivät tee mitään pahaa kuitenkaan. Onhan tietty tapauksia, missä ihmiselle on yritetty tehdä pahaa.. kuitenkin suurinosa, siis erittäin suuri osa hengistä elää omissa oloissaan, voi yrittää jopa kontaktia.. kuitenkaan mitään vahingollisempaa yrittämättä.

13 09 2008
Jonizz

Murina oli kyllä todella outo ja hieman karmiva, muttei kuitenkaan ”Niin” pelottava.

13 09 2008
Buttoni

”Huom! Seuraava video/äänite ei sovi heikkohermoisille.”

Ja arvaa pistinkö heti tässä yöllä pyörimään..

13 09 2008
Anonium

Se oli Klonkku! : D !

13 09 2008
STEMU

ei v’ttu, nyt ei oo pokkaa kattoa, kertokaa mitä täs tapahtuu? 🙂
ku ei oo nyt sil fiiliksel. Joskus on semmone fiilis, että hautausmaalle kello 3 yöllä kynttilän kaa. Mut nyt ei tosiaan iske. Mitä täs tapahtuu? 🙂

13 09 2008
jeppis

kuuluu rutkasti puhetta, mutta mitä siinä sanotaan, sen saat ottaa selville itse

13 09 2008
Totuus

Ensimmäinen juttu täällä minkä oikeasti ehkä uskonkin että on totta.Aika outoa. En osaa sanoo kyl yhtää mitään. Ja eikö ääni muuttunu just kun Jeesuksesta kysyi jotain? Eli niinku demonihan on vastakohta. Aika outoo kyl

13 09 2008
Pena

Todella mielen kiintoista… aluksi nainen puhui normaaliksi vähitellen ääni muuttui, hän puhui saatanasta, jumalasta, jeesuksesta. 4 min kohalla ääni muuttui taas normaaliksi. Tätä voisi sanoa paranormaaliksi, tälläsii lisää.
😉

13 09 2008
Vic Rattlehead

Tuo äijjä nyt oli ihan tampion oloinen, en hänen selityksiensä perusteella sanoisi tuota aidoksi.

Voitaisiin vaikka aloittaa sillä, että miksi radiojuontaja ei hätkähtänyt saati pelästynyt yhtään kun yhtäkkiä naisen ääni muuttui, miksi? Hän tiesi että niin käy, koska se kaikki oli käsikirjoitettua.

Toisekseen, radioshow:sta on äärimmäisen hankala todistaa, että se olisi taltioituna suorana, jolloin on hyvin mahdollista, että koko juttu oli isolla lössillä taltioitu ennen showta miksattu ja editoitu, ja sitten vaan pistetty pyörimään kun show on alkanut.

Vaikka show olisikin ollut suora, olisi varsin helppo ns. palkata joku muka soittamaan show:hun ja menemään sen tietyn käsikirjoituksen mukaan kun samalla studiossa olisi toinen äijjä puhumassa muutaman efektin kanssa myös sen käsikirjoituksen mukaan leikkien ”demonia”. Plus tuollaisen demoniäänen teko ei vaadi mitään kauheita ”tietokone efektejä”. Mulla on 100 euroa maksanut kitaran multiefekti, kun kytken sen vahvistimeen äänenmadallusefektillä päälle ja lisään vielä mikin ja alan puhua, niin helpostikko minuakin luultaisi demonin piinaamaksi.

Lopuksi tämä aitoutta vakuutteleva tyyppi sanoi, että väärentämiseen vaadittaisi jokin motiivi. Täytyy olla aika tampio, jos ei tajua mikä motiivi uskovaisilla voisi olla tuollaisen periaatteessa pahuuden olemassa oloa todistavan pätkän feikkaamisessa…

13 09 2008
Pena

Rattlehead… sait minut ajattelemaan tavallista enemmän.
Tästä asiasta voi olla monta mieltä, mutta en kuintenkaan usko käsikirjoitukseksi, nainen on voinut imitoida tai jonkin mikrofin kautta tehdä nuo äänet.

13 09 2008
S.T.A.L.K.E.R

Meneepäs uskovaiset pitkälle.
Toisaalta, ihan mukavaa viihdettä.

13 09 2008
Vic Rattlehead

”Tästä asiasta voi olla monta mieltä, mutta en kuintenkaan usko käsikirjoitukseksi”
Selitäppäs miksi radionjuontaja ei ollut moksiskaan kun tämä ilmiö tapahtui? Itse alkaisin vähintään ihmetellä, tuo tyyppi lähinnä vaan totesi ”kuka olet” kuin suoraan paperista lukien.

13 09 2008
RockHill

Juontaja ei voi muuta kuin vain olla rauhallinen koska ei voi tietää onko puhelu feikkiä vai totta vaan antaa vain mennä ja juttelee rauhallisesti pitäisikö hänen huutaa kauhuissaan studiossa vai mitä?

13 09 2008
Twisted

”Selitäppäs miksi radionjuontaja ei ollut moksiskaan kun tämä ilmiö tapahtui? Itse alkaisin vähintään ihmetellä, tuo tyyppi lähinnä vaan totesi “kuka olet” kuin suoraan paperista lukien.”

No tuo on kyllä huono esimerkki feikistä, verrata toisen reaktioon. Tämä jannu joka haastattelee on voinut ennenkin kokea jotain vastaavaa, tai on voinut olla tosiaan pa*kanhjäykkänä kauhusta, mutta tiennyt että on radiolähetyksessä ja peittänyt pelkonsa hyvin. Omat reaktionsa tuossa tilanteessa on helppo ennustaa, mutta toisen ihmisen.. se on jo taito. Varsinkin jos ei muuten ihmistä tunne.

13 09 2008
calico jack

Joko HOAX tai mimmillä pahoja mielenterveysongelmia. Aika creepy tuo ääni, mutta paha ku ite oon umpi ateisti, niin vaikea niellä tota kokonaisena 😀

13 09 2008
Totuus

Toi nainenhan itkee? miks? En tiiä kun en jaksanu kattoo tota alku juttua alotin 2min kohdalta. Eihän se radiojuontaja mitenkään siihen reagoinu mut olis nyt luullu että olis kysyny että ” onko jokin hätänä ” kun ääni muuttuu? Rattleheadin kommentti sai mut ajattelemaa enemmän tätä. Ja on myös tosi helppo muuntaa ääni tuollaiseksi esim semmosen mikro puhe jutun avulla. Ja oon kuullu kun semmosta käytetään ja ääni menee suht tuon tapaiseksi. Toisinaan aidolta vaikuttaa mutta juontaja ei reagoi yhtään?

13 09 2008
Jaarno

Miettikääpä nyt vähän itsekin jos jokin nainen tulee teille itkemään ja huutamaan että hän on demonin vallassa. Mitä te teette? Rupeatte ihan hysteerisesti huutamaan ja kiljumaan? Sehän todellakin auttaisia tätä naista.

Tottakai tämä radiojuontaja yrittää rauhoitella häntä.

En nyt väitä että uskon hartaasti tämän olevan totta mutta ei tuota tämän nojalla voi feikiksi todistaa.

13 09 2008
Twisted

Jaarnon kanssa samalla aaltopituudella olen.

13 09 2008
Totuus

Haluun Wespan kommentin tästä videosta.

13 09 2008
Sompi

Tuo nauru kuulosti ihan joltain halvan syntetisaattorin efektiltä 😀 En kyllä tätä todeksi usko…

13 09 2008
Wespa

Mielestäni tämä kuulosti aika järkyttävältä. Nainen vaikutti itkevän oikeasti ja mielestäni demonin ääni kuulosti demoniselta.

Kyseessä oli siis kristillinen radio-ohjelma. Mitä tulee tuohon, että radiojuontaja ei muka reagoinut, niin mielestäni se voi johtua useastakin seikasta. Ehkä hän on kokenut tällaisia tapauksia useamminkin (olihan kyseessä uskovaisten radio-ohjelma) tai sitten hän ei vaan yksinkertaisesti reagoinut koska hänen mielestään oli järkevintä rauhoitella tyttöä. Hän saattoi myös kuunnella, että mitä tapahtuu ja sitten reagoida tämän mukaan. Uskon, että tämä dialogi demonin ja juontajan välillä tapahtui juurikin siksi, että hän oli uskovainen ja yritti auttaa tyttöä.

Puhelun feikkaaminen vaatisi radiojuontajan palkkausta (kyseinen juotaja on/oli aika kuuluisakin), naisen palkkausta, sekä monimutkaista ääniefektien käyttöä, (murina, demonin puhe jne.) joka olisi vaikea tehdä mm. tuossa kun naisen ääni vaihtuu (muutosvaihe) demoniseksi.

Itse pidän materiaalia aitona, mutta se on oma henkilökohtainen mielipiteeni. Toisille ei mikään todiste riitä, kun taas toisille riittää…

13 09 2008
^jay^^

Mitä jos me ollaan ite demoneita? 😀

13 09 2008
Arulux

Hyvä show, niskakarvat nousi pystyyn, mutta harmitti ku se radiojuontaja joutui lopettaan manaamisen ”mainoskatkon” takia… 😉
”Shtay away keeper!”

13 09 2008
sanna

joo, tosiaan harmitti, kun ”mainoskatkon” takia piti jättää kesken manaaminen :DD

13 09 2008
Nabu

Heh, täytyy kyllä sanoa että repesin totaalisesti kun ”demoni” ensimmäistä kertaa murahti. 😀

Aika varmasti feikki, mutta saattaisin jopa uskoa, että radiojuontaja ei välttämättä ollut hommassa mukana sillä se kuullosti aika spontaanilta uskovaisen ”auttamiselta”.

Ensinnäkin on melko varmasti tieteellisesti todistettu, että jeesusta ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. (Huom. jumalan olemassaoloa ei teoriassa voida todistaa, eikä kieltää) Jos oletetaan, että demonit olisivat totta, miksi se vähät välittäisi, kun radiojuontaja höpöttää jeesuksesta?

Omasta mielestäni tässä on kyseessä jonkun keksimä ”pila” uskovaisten kustannuksella.

13 09 2008
GHOSTHUNTER

kyllä tuo mainoskatko ihmetyttää että kesken tommosen lähetyksen tulee mut tietenkään en tiedä oliko silloin suorassa lähetyksessä sitä.Aidolta tuo kuulostaa mut eihän sitä noista uskovaisista koskaan tiedä vaikka käsikirjoittavaisivat tällaisen oon 50/50 tän suhteen.

13 09 2008
Ronsu

mjaa enpä osaa sanoa tähän mitään. Ittestäni se ei tosin ollut mitenkään kumman pelottava ollut eikä moista olisi aivan mahdotonta feikatakkaan, vaikka vaikeaa se saattaakin olla.

13 09 2008
Pena

On pakko vielä lähettää kommentti tästä aiheesta…

Tarina: Nainen soittaa kristittyjen radio ohjelma ja itkee että on demonin vallassa. Aluksi juontaja ei usko moista, mutta silti yrittää rauhoittaa naista.
1/4 videon vaiheessa naisen äänimuuttuu demonimaikseksi, kuuluu aluksi murinaa. Juontaja kysyy: Who are you? Nainen vastaa: Keeper… Tässä vaiheessa itsekkin järkyttyisin. 2/4 Demonin äänen parissa kuuluu myös välillä itkemistä. Mutta todisteita ei ole yhtä paljon kuin ufoista…
Yksi ääni nauhoite, toisin kuin ufoista kymmeniä videoita.
Juontaja kysyy tältä naiselta kysymyksiä, nainen vastaa niihin heti.
Kuitenkaan Kristitty ei leikkisi näillä asioilla, muuntaisi äänensä demonimaiseksi.

Olen sellainen persoona että en pidä jättää asiota kesken, mietiskelen paljon.
Pohdin vastauksia moneen eri asiaan. Käyn tällä blogilla siksi että voisin verrata omia kokemuksia muitten kokemuksiin, vaikka olisikin toisella puolella maailmaa.

13 09 2008
gh0stb0y

Aika vaikeaa tehdä feikiksi kun kesken puheen naisen ääni muuttui demonin ääneksi. Nykyään se voisi olla mahdollista, mutta 80-luvulla se voisi olla todella hankalaa.

13 09 2008
Ghost Hunter

en (vielä) uskalatanu kattoa/kuunnella =D Aamulla ku kävin kattoo kommentteja ja oli vaa 16 kommenttia, kylläpä niitä tulee paljon yhen päivän aikana o.o Varma tääki artikkeli tulee yhtä suosituksi kuin ”kummitteleva pikku tyttö” xD

13 09 2008
calico jack

Mikään ei tietty todista, että naisen ääni muuttui. Kyseessä voi olla helpostikin toinen henkilö. Vuosi on -88, eli ei eletty esihistoriallisella ajalla, eli tekniikkaan on löytynyt ton tekemiseen. Ts. todella helppo feikata, toistan, todella helppo 😉

13 09 2008
Nabu

gh0stb0y: ”Aika vaikeaa tehdä feikiksi kun kesken puheen naisen ääni muuttui demonin ääneksi. Nykyään se voisi olla mahdollista, mutta 80-luvulla se voisi olla todella hankalaa.”

Heh, mitäs vaikeaa tuossa nyt on? Kyllähän kuka tahansa pystyy muuttamaan omaa ääntänsä demoniseksi. Kyllähän nyt kaikki murista ja murisemalla puhua osaa. Jos ei, niin ei taida olla pikkukieli kunnossa.

13 09 2008
Pena

Kyse olisi 80 luvulla imitoinnista.

13 09 2008
Haukka

Jumalaa ja paholaista ei ole olemassa. Täten demoneita, enkeleitä, pääsiäispupua ja joulupukkia ei ole olemassa. Se on pelkästään koomista kun ihmiset rukoilevat ja mitään ihmettä ei tapahdu (tilastollisesti rukouksella ei ole havaittu mitään positiivista vaikutusta), tätä tukevat tieteelliset tutkimukset. Samoin ihmeparantumiset on todistettu huuhaaksi tieteellisellä tutkimuksella.

Tuo huuhaa on vain juurtunut kulttuuriin niin tiukasti että siitä ei haluta päästää irti. Se on kuin sellainen itkurätti pienellä lapsella joka ei halua antaa lohtua tuovaa esinettä pois kun ikää tulee.

Ensimmäinen arvaukseni on, että soittaja oli äänittänyt tuota murinaa kaikessa rauhassa ennen soittoa ja soitti sitä sitten lähetyksessä pilana. Myös mielisairaus on mahdollinen, psyykkiset vaivat saavat ihmiset tekemään ties mitä.

13 09 2008
Möö

Itselläni ei ollut rahkeita kyseisen pätkän kuunteluun (tiedän pilaavani yöuneni loppuiäkseni, oli kuinka epäilevä asenne tahansa) mutta tähän keskusteluun haluaisin sanoa sen asian, että joku tuolla ihmetteli ohjelman keskeytymistä mainoskatkolla.

Kuten kaikki varmasti tietävät, eivät radiokanavat sen enempää kuin tv-kanavatkaan laita mainoskatkoja huvin vuoksi, kun ei keksitä muuta tekemistä. Mainostajat ovat maksaneet mainosajasta, ja yleensä sopimukseen kuuluu myös se, kuinka usein mainos näytetään. Siinä ei auta, vaikka miten olisi itse saatana puhelimen päässä.

Muutoin en aitoutta kommentoi, kun en uskaltanut koko laitosta kuunnella. Radioalaa itse opiskelleena mietiskelin vaan sellaista, ettei tuo ole homma eikä mikhän vähän kikkailla äänen laadulla. Mutta paha mennä sanomaan kuulematta.

13 09 2008
Vic Rattlehead

Ei Jeesus… Mä alan menettään toivoni ihmisten kanssa. Miten joku voi olla noin helkutin tyhmä.

Mikään täysin ei kristillinen radioohjelma ei sisällä noin selviä viittauksia jumalan uskoon ja täysin uskonnoista vapaassa ohjelmassa tuskin aletaan rukoilla jonkun puolesta, vaikka yleisesti rukous tähän asiaan uskottaisikin toimivan ja vaikka olisi mistä auttamisohjelmasta kyse.

Taitava näyttelijä osaa itkeä muka aidosti kuin pikkulapsi syntyessään, ottaen huomioon, että kyseessä oli radio ohjelma, mitään kyyneleiden feikkausta ei tarvi tehdä, joten itkemisen feikkaaminen/näyttely on entistä helpompaa.

Ja kuten jo sanoinkin, ei sen äänen muokkaus ole vaikeaa, kokemusta löytyy niinkin yksinkertaisella laitteella kuin kitaran multiefektillä. Painat yhtä nappia ja säädät vähän vivusta niin kas on ääni täysin erilainen kuin ennen. Luulisin, että erilaisilla kaiku efekteillä saadaan myös puhe kuulostamaan siltä kuin puhuttaisi puhelimessa vaikka oikeasti ei puhuttaisikin.

Ja näin ohimennen tiedoksi, kaikuefekti keksittiin jo 60 luvulla, oktaavi ja pinchshifting efektejä on ollut jo Jimi Hendrixin käytössä. Kyse ei ole uudesta, saati kalliista, tai monimutkaisesta tekniikasta.

Okei, mä ymmärrän, että te haluaisitte uskoa tätä todeksi, mutta kun oikeasti mikään ei näytä siltä, että tätä kannattaisi uskoa todeksi. Wespa menettänyt taitavan paranormaalintutkijan maineen minun silmissäni jo ajat sitten

13 09 2008
Nabu

Vic Rattlehead: ”Plaa plaa plaa…”

Eipä sinulta kyllä kovin vahvoja perusteluja löytynyt. Ja sitäpaitsi kyseinen radio-ohjelma oli täysin kristillinen, ei täysin ei kristillinen. 😉

Ps. Olen edelleen sitä mieltä, että ohjelmassa oleva nainen näyttelee ja kyse on siis feikistä.

13 09 2008
rezaR

Omasta mielestäni Wespan ostoskori tämmöisen feikkaamiseen liioittelun puolelle.
Mielestäni tämä on feikki, joka laittaa naurattamaan.

13 09 2008
leatherman

Se just tässä hämää hitosti, että liikutaa kristillisellä pohjalla ja tehdään tätä ”manausta” kristillisen maailmankatsomuksen näkökulmasta. Puhutaankin vielä ”pahasta demonista”. Vaaditaan siis kuulijalta aika huikeita ennakko-olettamuksia, että päästään edes kärryille mitä tässä tapahtuu. Tottakai tämä henkiolento puhuu englantia ja tietysti vähän eläimellisellä äänellä. (Onhan ristiretket pitäneet siitä huolen, että vanhojen kansojen eläinjumalat on käännetty paholaisen symboleiksi.) Ja miksihän ääni muistuttaa vielä Manaajassa ollutta demoniääntä 😀 Entäs sitten kun tämä meidän paha, eläinääninen demoni on kuullut viiden minuutin saarnan, niin se päättääkin luopua tytön hallinnasta. Ja sopivasti ennen mainoskatkoa vielä 😀

13 09 2008
Totuus

Tulin just aatelleeks että miks just Kristillisessä radio-ohjelmassa joku demoni valtaa sen? No ehkä kun se on vastakohta niin sillä saatais lisää sitä jotain miten sen nyt sanois. En tiiä mut kummiskaa, en osaa sanoa onko feikkiä vai ei

13 09 2008
Wespa

Jos tämä olisi feikattu 1988, niin luulisi, että se olisi jo tullut ilmi. Nainen olisi voinut tunnustaa, että näytteli jne. mutta kukaan ei ole vielä esittänyt mitään konkreettisia todisteita feikkauksen puolesta. Minkäänlaisia esimerkkejä ei ole myöskään tehty. Jos se on kerran niin helppo tehdä tuollainen ääni, niin siitä vaan tekemään ja tänne linkkiä. Toki leijonan karjahduksenkin pystyy feikkaamaan, mutta se ei tarkoita, että leijonan karjausta ei olisi olemassa.

PS. Totuus, nainen soitti kristilliseen radio-ohjelmaan saadakseen apua ongelmaansa, joka ilmeisesti johtui juurikin tästä oletetusta demonista.

13 09 2008
rezaR

”Kuitenkaan Kristitty ei leikkisi näillä asioilla, muuntaisi äänensä demonimaiseksi.” Mutta ateisti vois piettää sitä aivan hulvattoman hauskana…

13 09 2008
13 09 2008
leatherman

Siellä jenkeissä on kyl semmosta lahkomeininkiä, että en yhtään ihmettelis vaikka kirkon miehet ois väsänneet koko shown. Pelko pitää ihmiset kontrollissa.

13 09 2008
rezaR

”Tulin just aatelleeks että miks just Kristillisessä radio-ohjelmassa joku demoni valtaa sen? No ehkä kun se on vastakohta niin sillä saatais lisää sitä jotain miten sen nyt sanois. En tiiä mut kummiskaa, en osaa sanoa onko feikkiä vai ei” Hän oli jo kaiketi riivattu kun soitti linjalle.

13 09 2008
rezaR

”Pelko pitää ihmiset kontrollissa.” Pelko pitää uskovaiset kurissa.

13 09 2008
leatherman

Sama asia 🙂

13 09 2008
rezaR

Ei ole…

13 09 2008
STEMU

no en nyt sanoisi oikeaksi, feikki tämä on. Nainen tekee ison haavan jonnekkin ja itkee kivusta, tai teko itkua. Sitten ottaa esiin voice chängerin, ja ottaa listasta kohdan: Demon
Clikkaa sitä parin minuutin lässytyksen jälkeen, ja alkaa puhumaan.
Ei sen vaikeampaa. Itse olen pelissä kokeillut ja toimii hyvin 😀
Radiojuontaja ei ehkä reagoinnut, koska tiesi että on feikki, naisen hyvä ystävä? tai nainen on lahjonut parilla millillä. Kyllä itekkin varmaan ton tekisin 2 miljoonasta. Ihmiset järki käteen, 80’luvulla oli jo tälläset tsydeemit. ;/ niitähän ne armeijat ja rikolliset käytti, että saa äännen muutettua.

13 09 2008
LuL

Ihmiset järki käteen, 80′luvulla oli jo tälläset tsydeemit. ;/ niitähän ne armeijat ja rikolliset käytti, että saa äännen muutettua.

——————————————-

aivan niin näin Juu Juu..tsydeem nasse setä

13 09 2008
GHOSTHUNTER

tuleekos tätä Talk Back radio ohjelmaa enää?

13 09 2008
nörääjä

´´Ensinnäkin on melko varmasti tieteellisesti todistettu, että jeesusta ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan.´´ oikeastaa on tieteellisesti todistettu että jeesus niminen henkilö on olllut olemassa siihen aikaan mitä raamattu antaa olettaa ja vielpä samalla alueella ku raamatus mutta eipä nimua juuri hetkauta jos jeesus on ollu olemassa ku kaulassa kumminki roikkuu pentagrammi :p

13 09 2008
turska

kaikkea ei tietenkään pidä mennä uskomaan mitä netissä näkee tai kuulee, mutta jostain syystä uskon tähän täysin, demoninen ääni kuulostaa juuri siltä kuin luulinkin sen kuulostavan.
outo kyllä tuo ”mainos”..

13 09 2008
leatherman

Manaajassahan se taidettiin keksiä miltä demoni kuulostaa 🙂

13 09 2008
Nabu

Nörääjä: ”Oikeastaa on tieteellisesti todistettu että jeesus niminen henkilö on olllut olemassa siihen aikaan mitä raamattu antaa olettaa ja vielpä samalla alueella ku raamatus mutta eipä nimua juuri hetkauta jos jeesus on ollu olemassa ku kaulassa kumminki roikkuu pentagrammi :p”

Tämä on yleinen ja väärä käsitys, joka on lähtöisin uskovaisilta ”tutkijoilta”. Oikeasti ei ole mitään näyttöä, että jeesus olisi koskaan ollutkaan olemassa. Tätä vain eivät kovin monet tiedä, sillä hihhuleiden väärät todisteet ovat päässeet historiankirjoihin. Nämä on kuitenkin uusissa tiedeportaaleissa kumottu, mutta kestää kauan, ennekuin tavalliset ihmiset tämän kuulevat.

13 09 2008
turska

Se vain etten oo manaajaa kattonu :S

13 09 2008
Olli

Jeesus oli historiallinen henkilö.

http://lindell.netmission.fi/jeesushist.htm

14 09 2008
Nabu

Olli:
”Jeesus oli historiallinen henkilö.
http://lindell.netmission.fi/jeesushist.htm

Jos aloitetaan siitä, että raamattu on vanha satukirja, ja tuossa linkissä olevat muut ”historialliset viittaukset” ovat väärennöksiä, mitä jää jäljelle?

-Aivan. Ei yhtään mitään. Kaikki linkissä olevat viittaukset on todistettu väärennoksiksi, käännösvirheiksi, tai asiaan täysin liittymättömiksi teksteiksi.

Kannattaisi tutustua aiheeseen hieman enemmän. Tyhmän ihmisen kannattaisi aloittaa vaikka katsomalla zeitgeist the movie. Vaikka dokumentti sisältää paljon potaskaa, se kuitenkin valaisee monia asioita helposti ymmärrettävällä tavalla. (Kannattaa kuitenkin olla kriittinen dokumenttia katsoessa.)

14 09 2008
Ghost Hunter

http://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel

siinä teille todellista riivausta

14 09 2008
Vic Rattlehead

Ja tässä yksi lisä pointti mikä pitäisi pistää Wespankin miettimään vähän järkevämmin asioita: Miks ihmeessä, demoni puhuisi englantia? Vaikka tämä haltuun otettu puhuisikin englantia, miksi ihmeessä tämä ”keeper” käyttäisi ihmisten keksimää kieltä? Ei mitään logiikkaa siinäkään…

14 09 2008
Nabu

”Ja tässä yksi lisä pointti mikä pitäisi pistää Wespankin miettimään vähän järkevämmin asioita: Miks ihmeessä, demoni puhuisi englantia? Vaikka tämä haltuun otettu puhuisikin englantia, miksi ihmeessä tämä “keeper” käyttäisi ihmisten keksimää kieltä? Ei mitään logiikkaa siinäkään…”

Miksi se puhuisi jotakin muuta kieltä? Jos demoni on vallannut ihmisen, hänellä on pääsy sen tietoisuuteen. Täten se toimii ihmisen tajunnan kautta, mikä tekee luonnollisimmaksi kieleksi henkilön äidinkielen. Tässä radio-ohjelmassa demoni keskusteli juontajan kanssa. Miksi se olisi höpöttänyt siansaksaa?

14 09 2008
666beelzebub666

aivan liian siistiä \,,/

14 09 2008
Nabu

Siis enhän sanonut mitään aitoudesta. Kyseenalaistin vain sinun päätelmiäsi.

Kyllähän tuo on 99% feikki koko juttu, mutta mikäli oletetaan että demoni todella ottaisi ihmisen valtaan, niin sanoisin että todennäköisimmin se viestisi hallussansa olevan kautta ja puhuisi tämän äidinkieltä.

14 09 2008
Tunhhu

kyllähän toi nyt pahasti feikiltä vaikuttaa… ehkä tosin siks että kirkko ja kristinusko on kusettanut ja kupannut ihmisiä jo satoja vuosia, ja keksiny muutenkin paljon asioita joilla saadaan ihmisten uskoa vahvistumaan.. en väitä etteikö ”riivatuksi” tuleminen voisi olla mahdollista, mutta sekin vaikuttaa mun mielestä todennäkösemmältä että nämä ”riivaajat” iskee juuri yleensä näihin himouskovaisiin.. tiedä häntä sitten.. tietävätkö tehneensä liikaa ”syntiä” ja kun sitä tarpeeksi kertyy niin ”demoni” astuu sinuun tms. eli pistäisin joko hyvän näyttelemisen tai mielisairauden piikkiin tän pätkän.. silti täytyy myöntää että ihan pieni osa musta uskoo tähän juttuun ;D

14 09 2008
J.M.N.

Uskokaa pois henkimaailma on olemassa, se ympäröi meitä kokoajan… Nykyään ihmiset ovat ”sokeita” todellisuudelle eivätkä näe mitään, tai usko mihinkään.

14 09 2008
STEMU

Järki käteen hyvät ihmiset. Voin näin lonkalta sanoa, että tämä ei ole aitoa pätkää nähnykkään. Perustelut on pohjimmiltaa Rattleheadin käsialaa.

KIITOS?
-stemu

14 09 2008
STEMU

Tietäjä kuuntelee hyvää musaa. 🙂

14 09 2008
tiramisu

En uskalla katsoa….

14 09 2008
GhostHunter

Eli homma täällä parablogissa taitaa mennä näin: kaikki mitä tänne pistetään on useimpien(n.80% kävijöistä?) mielestä heti feikkejä, vaan koska ne on julkaistu nettiin. Tämä seikka alkaa ärsyttää. Älkää olko niin varmoja, jos teillä ei ole veden pitäviä todisteita! Se että pystyy feikkaamaan oman äänen demoniseksi ei riitä, tarvitaan todisteiteta että juuri tämä kyseinen radio ohjelma on feikattu!

Jeesus oli muuten olemassa mutta ihmetekoja ei ole todistettu..(Ja omasta mielestäni raamattu on vain senilinin vanhan ukon kirjoituksia =D)

Ja Wespalle kiitokset tästä videosta, lisää vaan tämmösiä(ja EVP näytteitä! =D)

14 09 2008
ESASD

Hyvin lapsellinen äänite.

14 09 2008
leatherman

turska (23:08:46) :

Se vain etten oo manaajaa kattonu :S

Ei se mitään, ton äänitteen tekijät on 😉

14 09 2008
leatherman

Kantsii kyl kattoa, ihan hyvä pätkä.

14 09 2008
turska

Samaa mieltä että miks kaikki tyrmätään heti surkeilla perusteilla, ihan sama mitä väitetään vastaan niille joiden mielestä tämä on feikki, niin tulee samat perustelut jotka on kuultu jo tuhannet kerrat.
Mitä kieltä demonin pitäisi puhua sitten? Se ottaa ihmisen valtaansa ja saa tämän tekemään kaikenlaista semmoista, mitä ei tekisi kun on ”normaali”
en kyllä osaa perustella sen paremmin koska en ole perehtynyt näihin asioihin tarkemmin, mutta rattle ilmeisesti on

14 09 2008
Vic Rattlehead

”Samaa mieltä että miks kaikki tyrmätään heti surkeilla perusteilla, ihan sama mitä väitetään vastaan niille joiden mielestä tämä on feikki, niin tulee samat perustelut jotka on kuultu jo tuhannet kerrat.”

Tuntuu vähän pahasti siltä, että teille hörhöille mikään peruste ei kumoa mitään. Päteviä perusteita löytynyt jo useita ja maalaisjärkeä käyttämällä pitäisi hoksata kuinka ”realistisesta” tilanteesta on kyse.

Siis kamoon. Jos se ei riitä perusteeksi, että tämmöinen on äärimmäisen helppo ollut feikata jo ennen kasikytä lukua, niin miettikää sitä tältä pohjalta: miksi demoni, joka hallitsee jotakuta ihmistä, jäisi odottamaan mainoskatkojen ajaksi puhelimen ääreen? Miksi demoni ylipäätään antaisi tämän ihmisen soittaa alunperinkään? Entäpä millä perusteella demonilla on tällainen tietynlainen ääni? Koska populäärikulttuuri on antanut niille sellaisen äänen?

”Mitä kieltä demonin pitäisi puhua sitten? Se ottaa ihmisen valtaansa ja saa tämän tekemään kaikenlaista semmoista, mitä ei tekisi kun on “normaali”
en kyllä osaa perustella sen paremmin koska en ole perehtynyt näihin asioihin tarkemmin, mutta rattle ilmeisesti on”

En minä tiedä, jotain hempskutin demonikieltä. Mistä sinä tiedät, että jotkut demonit edes osaisivat hallita ihmisiä 100% ja pääsemään heidän aivoihinsa? Perustat kaikki mielipiteesi yleiseen populäärikulttuurin muodostamaan uskoon siitä mimmoisia demonit on. Ei kauhean vakuuttavaa…

14 09 2008
Vic Rattlehead

Näin lopuksi, en ole perehtynyt tähän asiaan mitenkään kummallisemmin koska tähän asiaan ei voi perehtyä. Kaikki ”tieto” mitä teillä on demoneistä, on populäärikulttuurin muodostamia harhakuvia ja uskomuksia siitä millaisia nämä jutu on tai miten jokin menee.

Mulla sen sijaan on terve maalaisjärki käytössä ja tieto siitä, että tämmöisen feikkaus on lastenleikkiä.

Suoraan sanoen, tuollainen hörhöilyyn sortuva paranormaalin tutkinta mun mielestä häpeäksi kaikelle paranormaalille ja normaalillekin. Voi sitä tietty ajatella, että jokin olisi mahdollista, mutta ei sen takia kannata sinisilmäisesti uskoa jotain selvästi herkkäuskoisille parahörhöille tehtyä kusetusäänitettä.

14 09 2008
turska

Tuntuu että teille kaikkitietäväisille riittää sellainenki seikka että demoni puhuu englantia, kumoamaan kaikki väitteet 😀

”miksi demoni, joka hallitsee jotakuta ihmistä, jäisi odottamaan mainoskatkojen ajaksi puhelimen ääreen? Miksi demoni ylipäätään antaisi tämän ihmisen soittaa alunperinkään? Entäpä millä perusteella demonilla on tällainen tietynlainen ääni?”

kerropa sinä että miksi ei? mie en kyllä osaa keksiä syytä noihin, olen perusjuntti enkä ole ollut demonin vallassa, mutta et varmaan siekään

14 09 2008
turska

Pitäiskö demonien räyhätä 247 jotain vai mitä niiden pitäisi tehdä että uskoisit niiden olemassaoloon?

14 09 2008
STEMU

HUOH. Uskokaa jo feikki tämä on. Miksi demoneilla on juuri se sama ääni, mikä on jossai Aladinin lampussa tai jossain elokuvassa. Miksi se ei voi olla erinlainen? Miksi se on aina tälläinen? ; koska demonit on tähän asti ollu mielikuvituksen tuotetta. Tottakai me haluaisimme, että tälläiset ovat olemassa.
Eli sen takia ne pistävät tämän äänen samaksi, sitten rouva sekopää ja herra devili, tekee yhteistyötä, ja päättävät soittaa ohjelmaan, että saavat ihmiset uskomaan tähän. no rouva c8 lässyttää hetken shaibaa, sen jälkee astuu herra demoni kehiin, joka ärjyy ja mongertaa maanalaisesta tuskasta ja lässyn lässyn. Sitten onkin mainoskatkojen vuoro, jolloin herra devili odottaa sen päättymistä. Uskokaa, tämän naisen mieltä ei hallinnut demoni, vaan rahanhimo ja maine.
Näitä tuonpuoleisia on ehkä olemassa, mutta sitä ei ole todistettu, vieläkään.

_stemuU

14 09 2008
STEMU

ja lisäys tuohon jonka unohdin, ne laittavat äänen samanlaiseksi, koska eivät tiedä muita Demonin ääniä. Eli haluaisivat todistaa kansalle, että devileitä on olemassa. Mutta puuhun meni.

14 09 2008
Nabu

Hyvät naurut sai näistä turskan kommenteista. 😀

Itse en ainakaan usko mihinkään yliluonnolliseen, ennenkuin niille on edes hataria tieteellisiä perusteita. Demoneille sun muille huuhaa jutuille ei ole edes puolivillaisen tutkijan kännissä kirjoittamaa todistetta, että niillä olisi totuusperää muuallakin kuin ihmisen laajassa mielikuvituksessa.

(Itse en pidä maan ulkopuolisia vierailijoita yliluonnollisina ja näihin ”uskonkin”. Vaikka kunnollista tieteellistä todistetta ei löydykään, on niistä saatu valtavasti epävirallista materiaalia, että niiden olemassaoloa lienee vaikea kiistää.)

14 09 2008
Nabu

Tuohon demonin ääneen vielä. Miksi se ei olisi matalan möreä ääni? Vaikkakin demoni on täysin mielikuvituksen tuotetta, on siihen liittyvät asiat monetkin luonnollisia. Demoni tunnetaan petona, jolla on lihansyöjän purukalusto ja muutoinkin saalistajan olemus. Lihansyöjille kuuluu ominainen möreä ääni, joka auttaa saaliseläinten pelottelussa ja lajitovereiden pitämisessä kurissa. Murina viestii vihaa tai pelkoa.

Kyllähän kaikkien pitäisi ymmärtää, etteivät demonit yms huuhaa jutut ole todellisia, mutta pöytälaatikkoskeptikkojenkin kannattaisi pysähtyä toisinaan miettimään omia perustelujaan. (En nyt sano, että omatkaan perustelut aina kovin kummoisia ovat)

14 09 2008
gh0stb0y

Demoni mielikuvituksen tuotetta? Matala ääni? Onko naisilla möreä ääni? Ihmiset ovat saalistajia eikä naisilla ole möreää ääntä. Ja miksi demonit ei olisi totta? Oletko lukenut maailman kaikkeuden tietävää kirjaa jossa sanotaan ettei demoneita olemassakaan?

14 09 2008
gh0stb0y

Ja jos et usko yliluonnolliseen niin miksi pyörit täälä?!

14 09 2008
Nabu

Pyörin täällä, koska on mielenkiintoista lukea täällä julkaistuja juttuja. Lukuunottamatta tälläisia täydellisiä feikkihuuhaa-juttuja, mutta niidenkin keskusteluun on mukava osallistua.

Jos uskoo suoralta kädeltä tuollaiseen, niin täytyy kyllä olla melkoisen vedätettävissä oleva persoona.

14 09 2008
555+111

Kyl mä veikkaan et tää on ihan aito, tuolle naiselle. Pahemmanlaatuinen persoonallisuushäiriö tai jopa skitsofrenia. Uskon et mimmi tosiaan luulee olevansa riivattu ja täähän sopii kristilliselle ohjelmalle paremmin kuin hyvin.

14 09 2008
Stuge

Onpas pöhlöö sakkia, kohtaus oli kun manajan surkeimmista jatko-osista. Millä helvetillä te ihmiset pärjäätte OIKEASSA elämäss, kun vähän joku mörisee epämääräisessä radio-ohjelmassa josta kellään ei ole mitään tietoa. Niin heti ollaan maalamassa kirjaimellisesti piruja seinille. News flash, demoneita, maahisia, kummituksia, örkkejä, enkeleitä, peikkoja ja kaikenmaailman muita satuolentoja ei oikeasti ole olemassa, ainoastaan teidän mielikuvituksissanne.

14 09 2008
rezaR

”Ja jos et usko yliluonnolliseen niin miksi pyörit täälä?!” Vaikkei usko yliluonnolliseen, niin miksei vois käydä blogilla? Täällä voi käydä väittelemässä(yleensä inttämistä täällä), vertaamassa omia näkemyksiä ja kattomassa mielenkiintoisia artikkeleita.

14 09 2008
rezaR

”Demoni mielikuvituksen tuotetta? Matala ääni? Onko naisilla möreä ääni? Ihmiset ovat saalistajia eikä naisilla ole möreää ääntä. Ja miksi demonit ei olisi totta? Oletko lukenut maailman kaikkeuden tietävää kirjaa jossa sanotaan ettei demoneita olemassakaan?”
Uskon, että Demonit on mielikuvituksen tuotetta. Tohon on selvästi käyteetty jotain efektejä, joten ei se nainen itse tuota ääntä tee. ”Miksi demonit ei ole totta?” Kukaan ei ole todistanut, että demonit olis totta. Tietty se voisi olla mahdollista mutta, kun kukaan ei ole todistanut, että ne olis totta.

14 09 2008
Totuus

Stuge (15:02:32) :

”Onpas pöhlöö sakkia, kohtaus oli kun manajan surkeimmista jatko-osista. Millä helvetillä te ihmiset pärjäätte OIKEASSA elämäss, kun vähän joku mörisee epämääräisessä radio-ohjelmassa josta kellään ei ole mitään tietoa. Niin heti ollaan maalamassa kirjaimellisesti piruja seinille. News flash, demoneita, maahisia, kummituksia, örkkejä, enkeleitä, peikkoja ja kaikenmaailman muita satuolentoja ei oikeasti ole olemassa, ainoastaan teidän mielikuvituksissanne”

Aika monen ihmisen mielikuvituksessa sitten vain? Et sä voi väittää että mitään paranormaaliako ei olis? Kai nyt jotain kummituksia välttämättä on kun tieteellisestikkin niitä tutkitaan. Jos ei olis yhtään kummitusta? Niin mistä kaikki tarinat ja todisteet on sitten saaneet alkunsa?

14 09 2008
Nabu

”Niin mistä kaikki tarinat ja todisteet on sitten saaneet alkunsa?”

Imhisen mieli ja mielikuvitus on rajaton. Kaikki tarinat, joihin liittyy selkeästi yliluonnollisia asioita ovat ihmisen mielen tai mielikuvituksen tekemiä. Ihmisen mieli voi olla niin hämäävä, että ihminen saatta oikeasti luulla, että jotakin yliluonnollista tapahtui, vaikka todellisuudessa ihminen olisi nukkumassa.

Jos tarkasteleee vanhoja tarinoita, jotka sisältävät ihmeellisiä otuksia, voi varmasti sanoa, että ne ovat ihmisen tuottamia. Entisajan tarinoissa oudot otukset olivat aina eläimien ja ihmisen risteytyksiä, esimerkkeinä vaikka minotauros, merenneidot, kentaurit yms. Nykyihmisen mielikuvitus vain on aikojen saatossa kehittynyt ja tarinat muuttuneet oudommiksi. Miksi kukaan näihin uskoo, sitä en voi käsittää, sillä niille ei ole hataraakaan totuuspohjaa. No, kaippa sitä saa ajatella miten haluaa, mutta kyllä se pelottavan paljon kertoo nykynuorten mielien kiroutunuudesta.

14 09 2008
nalle karhu

mä en tosiakaan kuuntelis tota enkä oo kuunnellukkaa voitteko kertoa minkä
laiselt se kuulestaa

14 09 2008
Kristhor

aika mielenkiintoinen… feikiltä vaikuttaa, ei voi kyll tietää miten tosissaan tyttö oli

14 09 2008
Kristhor

tolla äijällä on kyll hyvä pointti: eihän kaikki videot, kuvat, äänitteet jotka pyörii netissä voi olla feikkejä. ei kukaan olis jaksanu tehdä niitä kaikkia pelkästään huvin vuoksi.

14 09 2008
gh0stb0y

Lol näitä jotka ei uskalla! 😀 Jos ei uskalla kuunnella tota niin ei pitäs uskaltaa olla koko sivulla! 😀

14 09 2008
Kratos

Ei minusta vaikuta feikiltä. Itse uskon taivaaseen ja helvettiin ja niin suosittelisin teidänkin uskovan. Demonin luulisi ihan osaavan kaikkia maailman kieliä, sehän on nyt aivan selvää esim. suomea. Ja millaisen äänen demonilla pitäisi olla jos ei tuommoinen, aivan naurettavia nuo joittenkin kommentit että miks se puhuu englantia ja miksi sillä on tommonen ääni.
Miten selitätte Emily Rosen tapauksen? Hänestä käydyn oikeuden käynnin jne.
Koska se ei ole feikki, hänellä on jopa oma hauta. Yrittäkää tajuta ja uskokaa Jumalaan ja rukoilkaa 😀

14 09 2008
KP

Niinhän ne kuulemma osaavat jos jonkinäköistä kieltä, niin muinaisia kuin nykyisiäkin. Onhan todistettu että jotku ihmiset ” riivattuina ” ovat puhuneet muinaista latinaa, ( mitä ei ole vuosi satoihin ) .

14 09 2008
tuputhy

Aijai..kyllä nainen kuulosti olevan todella hädissään. Ei kuulostanut siltä, kuin olisi viiltänyt itseään ja itkenyt kivusta. Juontajasta: Kristillisen kanavan juontaja varmaan on näistä asioista tietoinen ja siksi osaa olla rauhallinen ja panna vastaan demonille. Sehän se vasta olis, jos alkais itsekin itkemään..

Useimmat meistähän kammoavat esimerkiksi neulan pistämistä toiseen ihmiseen tai ajatusta, että pitäis leikata vaikka joku kasvain kaverilta, mutta kyllä ammattilaiset sen tekee tuosta vaan! Näin , ikäänkuin esimerkkinä..

En katsonut äänitteen lähettäjän kommentteja.

14 09 2008
turska

naurakaa vaan kommenteille, mikä on sitten ääni kellossa kun saadaan ”pitäviä” todisteita demonien olemassaolosta?
pakko sanoa ettei teidän perustelut vakuuta mua tarpeeks kumoamaan kaikkia väitteitä demonien olemassaolosta, perustelut kuten ihmisen mielikuvitus ja englannin kieli. kertokaa kunnon todisteita ettei demoneja ole pls

14 09 2008
turska

joo ei ole järkeä ei, kun uskoo mihin itse tahtoo? ”/

14 09 2008
rezaR

”uskokaa Jumalaan ja rukoilkaa :D” Usko tieteeseen, joka todistaa väitteensä toisin ku usko, joka on ihmisen mielen luomaa harhaa…

14 09 2008
rezaR

”naurakaa vaan kommenteille, mikä on sitten ääni kellossa kun saadaan “pitäviä” todisteita demonien olemassaolosta?
pakko sanoa ettei teidän perustelut vakuuta mua tarpeeks kumoamaan kaikkia väitteitä demonien olemassaolosta, perustelut kuten ihmisen mielikuvitus ja englannin kieli. kertokaa kunnon todisteita ettei demoneja ole pls” Miksi me alkaisisimme todistamaan, että demoneja ei ole olemassa. Te väitätte, että niitä joten te todistatte niitten olemassa olon. Meidän perustelut ei kumoa sun uskomusta demoneihin ja tuo äänite ei todista meille,että niitä on olemassa… Naurattaa vain pikkasen tuo äänite.

14 09 2008
rezaR

”Lol näitä jotka ei uskalla! 😀 Jos ei uskalla kuunnella tota niin ei pitäs uskaltaa olla koko sivulla! :D” Jotku ihmiset on herkempiä ku toiset ja toiseksi tämän sivuston ikähaitari on melko laaja…

14 09 2008
Eric

Voisi hyvinkin uskoa järjestetyksi.

15 09 2008
V.Rattlehead

Mä en ainakaan ole yrittänyt kumota demonien olemassa oloa, mutta tämä ”todiste” niiden olemassa olosta on ihan selvästi feikki.

15 09 2008
V.Rattlehead

Ja naurattaa vähän tyypit täällä, eikö tällä sivustolla saa käydä jos paranormaali kiinnostaa, mutta siitä huolimatta on asioita kyseenalaistava realisti? Saako foorumillekkin rekisteröityä vain jos on ultimate sinisilmäinen parahörhö?

15 09 2008
Hartsa

Voi olla feikki tai olla olematta. Ihmetyttää taas kerran nämä ’tiede’-miehet täällä. On se jo kumma, että ei saisi olla enää edes kiinnostunut mistään uusista asioista, kun se on niin naurettavaa, naivia ja yleensäkin typerää. Pitäisi vain laput silmillä kulkea ja odottaa mitä isosetä tutkijat sanovat. Tuskinpa itse tutkitte/varmennatte tai mietitte yhtään kunhan uusin tutkimus tulee ulos ’pyhästä-portaalista’. Suollatte vaan toisten sanoja sitten päästäksenne läpsimään muita ranteille. Mitenkä usein nuo tutkimustulokset muuttuu? Aivan käsittämättömän usein, joka tiede lehdessä on ”joo 70 vuotta oltiin satavarmoja että homma on näin.. no nyt joku tutki et se oliki just toisinpäin.. tää on sit satavarmaa tällä kertaa, uskotteks.. no tottakai uskotte!” Jipii… noitahan kannattaa vankkoina faktoina lainata.

Teidänhän se ennenkaikkea pitäisi olla kiinnostuneita ilmiöistä ja asioista, jotta voisitte päästä niitä tutkimaan. Hyviä pointteja on suuntaan ja toiseen asian aitouteen liittyen, mutta kertokaapa taas kerran.. millainen olisi pätkän pitänyt olla, jotta ensimmäinen sana joka teidän mieleen tulee ei olisi ollut ”feikki”. Jos joku näistä pahimmista kehtaa väittää että sellainenkin vaihtoehto olisi olemassa, niin taidatte vaan syyllistyä itsepetokseen. Jos ei ole edes semmoista pienen pientä mahdollisuutta, joka voisi pistää teidät edes miettimään, voisiko näin olla, niin joutaisitte pysyä siellä omissa tiede-piireissänne haukkumassa hörhelöitä ilman että tarvitsee häiritä toisia ihmisiä. Osa on oikeasti avoimia uusille jutuille ja haluavat tutkia ja tutustua asioihin, jotka voivat aivan hyvin olla jonkun ajan päästä arkipäivää siellä tiedepiireissäkin, jo tänä päivänä vaikka ne eivät vielä sinne kuulu.

Varmasti palaisi käpy sielläkin jos umpi-uskovaiset, paranormaalihörhöt, sun muut fanaatikot tunkee tiedefanaatikkojen mestoihin suoltamaan omia uskomuksiaan ja haukkumaan 24/7, ilman mitään kiinnostusta itse asiaan liittyen.

Onko tuollainen helppo feikata? Jos homma on ennalta sovittu kummallakin puolen, niin varmasti on. Onko se sitten 100% varma feikki? No ei tietenkään, milloin mahdollisuus tehdä jotain on tehnyt siitä ainoan mahdollisen tuloksen? Lukekaa lisää sitä tilastotiedettä, sieltä perusteista. En itsekään tiedä mitä mieltä tuosta olisi, mutta vaikea olla varma suuntaan tai toiseen, niin pidettäköön tämä pätkä mielessä ja olihan tuo jännä.

Wespan foorumi sigin vaihe 1 tulee taas elävästi mieleen. Vai liekö jo vaihe 2 lähestymässä, kun pakko tunkea oikein asioikseen estelemään muiden mielenkiintoa 😉

15 09 2008
Phoebe

Hyi vattu! Toi oli kyllä aivan karmeaa. Nää äänitteet on kyllä kaikista pahimpia. nyt kyllä meni yöunet ainakin viikoks ellei kaheks.

15 09 2008
Belial

Kyllä tää nyt on vähä jo….. Jos demoneita on, niin on niillä parempaakin tekemistä, kuin riivata tavallista kaduntallaajaa. Hihhuleiden propagandaa.

15 09 2008
-

”tämän sivuston ikähaitari on melko laaja…”

Niin ja vielä laaja sieltä nuoremmasta päästä.

15 09 2008
Assassin

STEMU (14:06:25) :

HUOH. Uskokaa jo feikki tämä on. Miksi demoneilla on juuri se sama ääni, mikä on jossai Aladinin lampussa tai jossain elokuvassa. Miksi se ei voi olla erinlainen? Miksi se on aina tälläinen? ; koska demonit on tähän asti ollu mielikuvituksen tuotetta. Tottakai me haluaisimme, että tälläiset ovat olemassa.
Eli sen takia ne pistävät tämän äänen samaksi, sitten rouva sekopää ja herra devili, tekee yhteistyötä, ja päättävät soittaa ohjelmaan, että saavat ihmiset uskomaan tähän. no rouva c8 lässyttää hetken shaibaa, sen jälkee astuu herra demoni kehiin, joka ärjyy ja mongertaa maanalaisesta tuskasta ja lässyn lässyn. Sitten onkin mainoskatkojen vuoro, jolloin herra devili odottaa sen päättymistä. Uskokaa, tämän naisen mieltä ei hallinnut demoni, vaan rahanhimo ja maine.
Näitä tuonpuoleisia on ehkä olemassa, mutta sitä ei ole todistettu, vieläkään.

_stemuU

Miksi ei olisi sama ääni? Kun Demoneilla vaan ehkä sattuu olemaan tämmöinen ääni.
Miksi kissa maukuu? Koska kisalla on maukuva ääni.

Aika tyhmää perustella feikkiä sen avulla miltä joku kuulostaa. Äänitys jossa kissa maukuu on siis mielestäni feikki, koska miksi kissalla olisi aina sama ääni.

Itsehän en usko tähän lähinnä siksi, että demonit sun muut Saatanat liittyvät uskontoon ja minähän en taas semmoiseen huuhaahan usko. Joten turha valittaa, mielestäni vaan ääni ei ole perustelu jonkun feikkiyteen.

15 09 2008
STEMU

Assasin, tottakai me kissan äänen tunnettaan, itekki nään kissan kokoajan. Oletko itse törmännyt Demoniin? tuskin. Miksi se pitää olla se sama ääni, mikä on jossai elokuvassa. KOSKA, ihmiset eivät ole kuulleet miltä demoni kuullostaa, sen takia he heittivät päästä demoni-äänen, eli ”Evilstöe”:n, näihin piirrettyihin sun muihin, ja nyt tähän. Kissaa ja Demonia on turha lähteä vertailemaaan.
-stemu

15 09 2008
Tonza

”Miksi se pitää olla se sama ääni, mikä on jossai elokuvassa.”
Miksei sen pitäisi olla?

15 09 2008
Kristhor

mitäköhän kieltä demonin pitäis puhua? 😀 jotain latinaa? xD

15 09 2008
Wespa

Ehkä demoni halusi kuulostaa vakuuttavalta ja matkia pelottavaa ääntä. Ehkä elokuvien ääniin on saatu inspiraatio itse demoneilta. Ehkä se nyt vaan kuulostaa siltä. Mitä jos se olisikin vetänyt ylänuottiin, sitten se vasta feikki olisikin?

Kukaan ei ole vielä esittänyt yhtään hyvää todistetta feikkeyden puolesta, eikä naista ei ole saatu kiinni huijaksesta.

PS. Kyseessä voi olla paha henkikin, jolle kristinusko on vain antanut oman leimansa sanomalla sitä demoniksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

15 09 2008
Kristhor

kai se nyt on ihan sama miksi sitä kutsuu.

kerran yläasteella yks pappi tuli puhuu aamunavauksessa meille manaamisesta ja se kerto, et on olemassa vihkivalan lisäksi manausvala, mut tälle papille se oli ihan uus juttu. sit se kerto kans et Manaaja elokuva perustuu tositapahtumiin, mut riivattu henkilö oli poika eikä tyttö.

15 09 2008
Ox fan 4ever

Olihan tuo karmivaa….Emt.Voisihan tuo aitokin olla.

15 09 2008
JFK

Hauska nauhoitus. Niin miksipä ei demoneita olisi olemassa, kun neitsyetkin polkevat pentuja ulos aukoistaan.Ihmettelen vain, että jos Demonit riivaavat ihmisiä noinkin pahasti miksei se meille ole joka päiväinen ilmiö. Luulis et niitä sit tulis harvasen päivä kadulla vastaan.

Lähinnä nauhoituksesta tulee mieleen Mailmojen sota radiokuunnelma joka sai jenkeissä noin miljoona ihmistä paskomaan housuihinsa v.1938

Eikä se mitään todista jos tuo on jonkun uskonnollisen järjestön rahoittama ohjelma. Niilläkin on omat motiivinsa tehdä feikki nauhoituksia.

15 09 2008
rezaR

”On se jo kumma, että ei saisi olla enää edes kiinnostunut mistään uusista asioista, kun se on niin naurettavaa, naivia ja yleensäkin typerää.” Se on meidän mielipide. Ei ole meidän ongelmamme, jos otat meidän mielipiteemme noin ja yrität väittää, että me tyrkytämme sitä muille. Tuskinpa tiede yhteisöllä on mitään sitä vastaan, että ”usko-uskovaiset ” tulevat heidän foorumeille/sivuille kunhan käyttäytyvät asiallisesti, perustelevat näkemyksensä. Kyllä heillä käpy palaa, kun sinne tulee tyyliin ”TÄÄ ON AITO KUINKA VOITTE VÄITTÄÄ TÄTÄ FEIKIKSI!!!!1111” ja perusteluita ei tule…

15 09 2008
rezaR

”Itsehän en usko tähän lähinnä siksi, että demonit sun muut Saatanat liittyvät uskontoon ja minähän en taas semmoiseen huuhaahan usko. Joten turha valittaa, mielestäni vaan ääni ei ole perustelu jonkun feikkiyteen.” Tuo äänijuttu tosiaan on huono perustelu. Jos se olisi joku korkeaääninen helari, niin silloinhan se feikki vasta olisi.

15 09 2008
julle

:evillaugh:

16 09 2008
turska

Ja sitten meillä palaa käpy kun tulette heittämään KAIKEN feikiksi mitä sivustolla on ja teillä ne perustelut vasta ovatkin ihmeellisiä: toi puhuu englantia, tos tulee mainos apua eihän tää nyt voi olla tosi, perustelkaa uskottavammin, olen jo sanonut etten itse osaa perustella ette varmaan tekään?

16 09 2008
rezaR

Teillä taas perusteluita ei olekkaan. Se on ok, että sanotte tätä aidoksi, mutta ette kerro koskaan mikä teidän mielestänne tämän tekee aidoksi. Voitte sanoa tuosta ääni+kieli jutusta oman mielipiteenne ettekä polttaa käpyä ja valittaa. Omasta mielestäni tuo ääni ja kieli eivät ole mitään todisteita miksi tämä olisi feikki. Omasta mielestäni tämä feikki, koska mielestäni demonit kuuluvat uskontoon ja tuo on helppo feikata ihmiselle, joka osaa muokata ääntä.

16 09 2008
Wespa

Omasta mielestäni tämä feikki, koska mielestäni demonit kuuluvat uskontoon ja tuo on helppo feikata ihmiselle, joka osaa muokata ääntä.

Demoni on uskonnon tulkinta, mutta joku hahmo tuossa puhuu. Kutsutaanko sitä sitten demoniksi, hengeksi, pahaksi sieluksi jne. ei ole mitään väliä, eikä se liity itse aiheeseen. Demoni on vain uskonnon antama leima.

Mielestäni äänite on aito, koska sillä oleva nainen vaikuttaa aidolta ja itkee aidosti. Demoninen ääni kuulostaa myös aidolta, eikä sisällä mielestäni mitään efekteihin liittyvää. Moni on sanonut, että tuo on helppo tehdä ja jos asia on niin, niin tehkää vaikka esimerkkiäänite mitä voi sitte vertailla uskottavuudessa tämän artikkelin äänitteeseen.

Itseasiassa minua ei kiinnosta uskotteko tähän vai ette, sillä jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta onhan tästä mukava kuitenkin keskustella suuntaan ja toiseen. 🙂

16 09 2008
Aleksi

Ja p*skat! Ei mitään demoneitaa oo ees olemassa.

16 09 2008
555+111

edelleen sitä mieltä et skitsofreenikko. Muutamia dokkareita nähnyt niistä ja joillain voi olla useita persoonia ”sisällään”. Äänet, eleet, käytös ja jopa sukupuoli voivat vaihedella todella paljon, riipuen siitä kuka on pinnassa.

16 09 2008
rezaR

”Moni on sanonut, että tuo on helppo tehdä ja jos asia on niin, niin tehkää vaikka esimerkkiäänite mitä voi sitte vertailla uskottavuudessa tämän artikkelin äänitteeseen.”
Ehkä he tarkoittavat helppoa ihmiselle, joka todella osaa muokata ääntä eikä mitään alottelijaa kiljumassa voice changeriin.

16 09 2008
nuutyasha

Kyllä se on mukavaa, että täällä paranormaaliblogissa saa välillä kunnon naurut. Huono pätkä 😀

17 09 2008
Still

Täysi feikki. Puhe kummallakin sujuu luonnollisesti edeten ja repliikit ovat valmiiksi tehty, eiköhän sen ihan tuosta kuulekin. Inhottaa kun tehdään feikkejä jotka sitten saavat ihmiset huvittumaan ja olemaan vielä enemmän että ”ei tuollaisia ole olemassa jmv”, koska se on vale.
Jatkakaa vaan feikkausta, mutta tehkää se edes uskottavasti.

17 09 2008
Assassin

Wespa (16:28:05) :

Omasta mielestäni tämä feikki, koska mielestäni demonit kuuluvat uskontoon ja tuo on helppo feikata ihmiselle, joka osaa muokata ääntä.

Demoni on uskonnon tulkinta, mutta joku hahmo tuossa puhuu. Kutsutaanko sitä sitten demoniksi, hengeksi, pahaksi sieluksi jne. ei ole mitään väliä, eikä se liity itse aiheeseen. Demoni on vain uskonnon antama leima.

Mielestäni äänite on aito, koska sillä oleva nainen vaikuttaa aidolta ja itkee aidosti. Demoninen ääni kuulostaa myös aidolta, eikä sisällä mielestäni mitään efekteihin liittyvää. Moni on sanonut, että tuo on helppo tehdä ja jos asia on niin, niin tehkää vaikka esimerkkiäänite mitä voi sitte vertailla uskottavuudessa tämän artikkelin äänitteeseen.

Itseasiassa minua ei kiinnosta uskotteko tähän vai ette, sillä jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta onhan tästä mukava kuitenkin keskustella suuntaan ja toiseen. 🙂

Kyllä ääntä pystyy muokata mm. kitara efekteillä hyvinkin paljon. Kai muistat Poliisi-opisto elokuvista tämän tumman kaverin joka teki niitä ihme ääniä. Efekteillä tehty.
En kyllä sano että tämä olisi tehty efekteillä, mutta en sulje sitäkään mahdollisuutta pois. Kun kitaraa itse soittelen niin tiedän mihin efektit pystyvät. Jos minulla olisi mikrofoni niin voisin kokeillakin multiefektin kanssa miten se muuttaa ihmisen ääntä.

—————————————————————
nuutyasha (20:57:11) :

Kyllä se on mukavaa, että täällä paranormaaliblogissa saa välillä kunnon naurut. Huono pätkä 😀


Eli yli sata kommenttia saanut pätkä on huono? Aika ihmeellistä miten tämä silti kiinnostaa skeptikkoja ja ”uskovaisia” vaikka huono onkin.

17 09 2008
Vic Rattlehead

Voi Jeesus… Ei sinä tarvi mikään äänenmuokkaus expertti olla kun mäkin saan äänestäni satanistisen matalan painamalla paria nappia multiefektistäni. Itkun näyttely on äärimmäisen helppoa taitavalta näyttelijältä, varsinkin ilman kuvaa.

Jos tuo äänen muuttamisesta nyt on ihan pakko jokin ääninäyte antaa, niin kai se kelpa jos äänitän moisen kitaralla ja lähetän vaikka sulle wespa(kun kyseinen mikki minkä joskus kytkin kyseiseen systeemiin on käsittääkseni nyt hajonnut)? Todistan, että on mahdollista korottaa ja madaltaa ääntä ilman mitään erikois taitoja tai perehtymisiä asiaan. Uskoisitko sitten, että tämä äänite ei ole millään tasolla uskottava? Se, että tämän myönnätte feikiksi, ei tarkoita että kieltäisitte moisten olentojen olemassa olon.

Kuinka helkutissa tän saisi taottua teidän päähän, ei ole mitään syytä uskoa tätä todeksi, ottaen vielä huomioon minkälaisessa ohjelmassa tämä on esitetty(ohjelman tekijöiltä löytyy selvä motiivi feikata tällainen).

18 09 2008
Yasirotta

Rakkaille feikki-faneille vastausta…
Kysyttiin aiemmin miksi tämä olisi taltioitu, koska kyseessä on suora lähetys ? Olen itse pitänyt radiolähetystä viestintäkasvatusleirillä, eikä mastomme kantanut radioverkossa kuin sen 50-60km joka suuntaa. Oliko nyt vielä 103,3Mhz Radio Viekas 🙂 Jokatapauksessa, sielläkin jokainen lähetys taltioitiin. Kyseessä on nimittäin jonkilainen lakisäädös tai muu protokola, jossa kaikki radiolähetykset taltioidaan. Sitä tekevät ihan kaikki pienemmät ja suuremmat radiofirmat. Kyseessä on käytäntö, eikä sattuma että radiolähetys on taltioitu.

18 09 2008
Yasirotta

Ai niin ja vielä yksi asia…
Jos feikiksi väitätte ja valmiiksi repliikeiksi, niin miten itse suhtautuisitte moisessa tilanteessa ? Monta kertaa epileptikkojen hoidossa olen huomannut, että kaikki epänormaali ajaa ihmiset kummallisen vakavaan ja totiseen tilaan. Miettikää aina ensin mitä te itse tekisitte tuollaisessa tilanteessa ? Samanlailla olen nähnyt tositilanteissa ihmiseltä katoavan se 3 promillea alkoholia verestä, vitsien loppuvan seinään ja pahimpien ääliöiden toimivan esimerkillisesti.

PS. Itse toivon, että jotakin sattuisi jollekkin feikki-fanille jokupäivä. Sitten hymyilyttää kun hän yrittää kertoa kokemaansa kaikille ja tiedämmehän kaikki vastauksen; ”Feikki” 😀

18 09 2008
GhostFreak

Hmm… Mitä tohon nyt sanois? Aika kummallinen ääni mut saisin itekki tommosen aikaan melkein millä tahansa äänieditorilla. Mut aika outo oli. :O

19 09 2008
janne

Kyllä ääntä pystyy muokata mm. kitara efekteillä hyvinkin paljon. Kai muistat Poliisi-opisto elokuvista tämän tumman kaverin joka teki niitä ihme ääniä. Efekteillä tehty.
En kyllä sano että tämä olisi tehty efekteillä, mutta en sulje sitäkään mahdollisuutta pois. Kun kitaraa itse soittelen niin tiedän mihin efektit pystyvät. Jos minulla olisi mikrofoni niin voisin kokeillakin multiefektin kanssa miten se muuttaa ihmisen ääntä.

assasin tämä näyteliä on yksi mailman parhaista imitaatoreisra

19 09 2008
Mestah

Onkohan tullu manaajaa katottuu liikaa jos tämmöseen roskaan uskoo? Ihan hauska pilapuhelu tosin.

19 09 2008
Vic R.

Yasirotta: Ensinnäkin antaa todella fiksun kuvan, että kutsut epileptikoita ”epänormaaliksi”…Toiseksi,mitä tämä radion taltiointijuttu on todistavinaan? Kyllä suorassa lähetyksessä on mahdollista soittaa äänitteitä(vai luulitko, että nämä NRJ:llä soivat popparit todella soittavat radiossa livenä?). Pahoittele jos tämä teksti tulee useampaan otteeseen, mutta jostain kumman syystä kommenttini ei näy.

19 09 2008
Moljo

Ei jukoliste!! Alkaa vaikuttamaan pahasti siltä että näillä feikki-sepoilla on joku ihmeen ”living in denial” vakaamus päällä. Tuskin kovinkaan moni meistä täällä kävijöistä on mikään radiolähetys/videokuvaus alan ammatilainen, joka osaa oikeasti kuvat/videot/äänitteet katsomalla/kuuntelemalla todeta feikiksi. Alan ammattilaisetkin käyttävät TIETOKONEpohjaisia OHJELMIA äänitteiden yms. aitouden selvittämisessä ja aitouden selvittämis prosessi kestää useista tunneista useampiin viikkoihin. Elikkäs saat olla melkoinen Mac Gyverin ja He Manin risteytys jos pystyt kerran kuuntelemalla tämän toteamaan feikiksi. sama pätee myös kuviin ja videoihin, et todellakaan ole välttämättä oikeassa kun sanot että ”Onpa omituista, tämä henkilö kuvaa juuri oikeaan aikaan tuohon kohtaan missä tapahtuu. Tämänhän on pakko olla siis feikki” tai ”pikselit näyttävät vähän puuromaiselta, feikki”. Alkaa olemaan jo melkoisen naurettavaa että mitä parempia todisteita teille näytetään sitä enemmän ”löydätte” niistä faktoja mitkä ”todistavat” ne feikeiksi. Mitä tähän radio zydeemiin tulee, niin itse ainakin pidän aitona. Olen sen verran asioita nähnyt ja kokenut että en todellakaan edes kehtaa feikiksi väittää pelkästään kuuntelun perusteella. Vähän avoimempaa asennetta kehiin.

19 09 2008
Wespa

Pitää kommentoida yhtä asiaa myös, jonka ihmiset ovat ymmärtäneet väärin. Ihmiset ajattelevat, että jos tämä on aito, niin olipas aika ajattelematonta keskeyttää auttaminen ja laittaa mainoskatko tulemaan.

Mainosten aikana radioisäntä voi jatkaa normaaliin tapaan keskustelua henkilön kanssa, eikä yhteys siis katkea millään tavalla. Mahdolisesti siis radioisäntä auttoi naista myös mainoskatkon aikana.

20 09 2008
rezaR

”Tuskin kovinkaan moni meistä täällä kävijöistä on mikään radiolähetys/videokuvaus alan ammatilainen, joka osaa oikeasti kuvat/videot/äänitteet katsomalla/kuuntelemalla todeta feikiksi” Me sanomme mitä me uskomme tästä äänitteestä. Tuskinpa kukaan teistä on audio muokkaamisen ammattilainen, joka voisi sanoa suoraan ”tässä mikään ei viittaa, että tämä olisi feikki. Tää on aito”.

20 09 2008
gh0stb0y

Miksei olisi?

20 09 2008
gh0stb0y

Mestah oot aika nolo…

20 09 2008
gh0stb0y

(sori kun en puhu lause kerrallaan) Janne! Oikeasti jotkut niistä äänistä on aitoja mitä se äijä teki!

20 09 2008
rezaR

Koska tuo kuulostaa naurettavalta.

20 09 2008
Moljo

Me sanomme mitä me uskomme tästä äänitteestä. Tuskinpa kukaan teistä on audio muokkaamisen ammattilainen, joka voisi sanoa suoraan “tässä mikään ei viittaa, että tämä olisi feikki. Tää on aito”.

Aivan. me sanomme mitä uskomme. Hyvä pointti sinulla tuossa, en voi minkään teknisten asioiden tietämysten nojalla tätä aidoksi väittää. Mutta, minut tämä äänite ainakin vakuutti aitoudestaan, siis jos tämä on todellakin suorassa lähetyksessä tullut, niin tuon tasosta äänen muokkausta jos pystyy tekemään niin on kyllä minulta hatun noston ansainnut.

En kylläkään usko että millään kitaran ääni zydeemalla voi noin luntevasti vaihtaa äänen laatua tuosta vain lennosta. Miettikää nyt minkälainen häslääminen siinä on että saa kaikki kohilleen noin aidon tuntuiseksi kokonaisuudeksi.

20 09 2008
Rattlehead

”Alkaa vaikuttamaan pahasti siltä että näillä feikki-sepoilla on joku ihmeen “living in denial” vakaamus päällä. Tuskin kovinkaan moni meistä täällä kävijöistä on mikään radiolähetys/videokuvaus alan ammatilainen, joka osaa oikeasti kuvat/videot/äänitteet katsomalla/kuuntelemalla todeta feikiksi. ”

Samaa voinemme sanoa teistä. Kuten jo sanottu, teistäkään tuskin kukaan on tämän alan ekspertti, mutta kun näin moni perusasia, johon ei tarvita eksperttisyyttä vaan maalaisjärkeä, viittaa siihen, että todennäköisemmin tämä on feikattu, niin miksi jatkatte tähän uskomista? Vain siksi kun itse olette niin tyhmiä, että ette tiedä tai tajua kuinka helppoa tämmöisen tekeminen on, vai koska vaan haluatte ”ajatella avoimesti”, mutta silti olette jo mielessänne pois sulkenut feikkeyden mahdollisuuden?

Ei ole kauhean avointa uskoa tätä todeksi vain omien uskojen takia, kun todennäköisyyslaskennallakin tulos on enemmän feikin puolella.

”En kylläkään usko että millään kitaran ääni zydeemalla voi noin luntevasti vaihtaa äänen laatua tuosta vain lennosta. Miettikää nyt minkälainen häslääminen siinä on että saa kaikki kohilleen noin aidon tuntuiseksi kokonaisuudeksi.”

Okei, mä äänitän sellaisen pätkän jossa teen yksinpuhelun ja muutun pikkuoravasta itsekseni ja sitten satanistiseksi möröksi ja lähetän tämän Wespalle. Lupaatteko, että kun ja jos tämän teen, niin te vihdoin ja viimein uskotte, että on mahdollista vaihtaa ääntä ”tuosta vain” ilman mitään ammatillista tietämystä asiasta? Mä olen metallialaa opiskeleva luuseri mä tiedä yhtään mitään äänenmuokkauksesta, joten jos tämän teen, niin eikös se vakuuta teitä, että kuka tahansa tavis voi muokata ääntään tuosta vain?

Wespa, mistäs saisin sun sähköpostiosotteen? Löytyykö sivuilta vai pistätkö mulle vaikka yksärillä? Kun saan sen sun sähköpostin koitan asappina lainata tutuilta mikkiä ja äänittää ämpeellä kyseisen äänitteen.

Editoin viestistä turhat kirosanat ja haukkumiset pois.
– Wespa

20 09 2008
Wespa

Henkilökohtainen sähköpostiosoitteeni löytyy täältä:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/yllapito/

PS. Pari vinkkiä. Tee se laitteistolla, joka oli vuonna 1988 käytössä (ei siis nykyajan tietokoneohjelmia tms.). Nauhoita mieluiten naisen ääntä ja muuta sitä. Äänen pitää myös kuulostaa vähintään yhtä realistiselta, kuin tässä, eikä sellaiselta, että huomaa efektin käytön. Muista myös tuo murina. Äänen pitää myös realistisesti vaihtua välillä normaaliksi ja sitten taas demoniseksi… Siinä vähän palaa purtavaksi. Katsotaan mitä saat aikaiseksi. Muistathan myös mainita mitä laitteistoa käytit, miten sen teit jne.

20 09 2008
Emma

vähä jännä murina 😀

20 09 2008
Rattlehead

”PS. Pari vinkkiä. Tee se laitteistolla, joka oli vuonna 1988 käytössä (ei siis nykyajan tietokoneohjelmia tms.). Nauhoita mieluiten naisen ääntä ja muuta sitä. Äänen pitää myös kuulostaa vähintään yhtä realistiselta, kuin tässä, eikä sellaiselta, että huomaa efektin käytön. Muista myös tuo murina. Äänen pitää myös realistisesti vaihtua välillä normaaliksi ja sitten taas demoniseksi… Siinä vähän palaa purtavaksi. Katsotaan mitä saat aikaiseksi. Muistathan myös mainita mitä laitteistoa käytit, miten sen teit jne.”

Kuten sanoin, näitä efektejä ollut jo vuosia, ja mä en mistään saa käsiini vuoden -88 tiettyä pinch tai kaiku efektiä, mutta suhteellisen samana nuo on pysynyt vuosia(tietty valmistaja eroja löytyy) ja en ala ostamaan moista vain vakuuttaakseni sinut(tai teidät), sinun on vaan yksinkertaisesti tutkittava vaikka jo wikipediasta asiaa, että milloin näitä efektejä on keksitty(ja voin sanoa, että katsot mistä tahansa niin niitä on jo ollut hyvissä ajoin ennen 80 lukua). Käyttämäni multiefekti on luultavimmin vuosimallia 2003, mutta kyseessä on edelleen multiefekti, joka jäljittelee eri soundeja eri efektilaitteista, joita taas on tehty jo sieltä 60 luvulta asti.

Sanon jo tässä, että teen äänitteen käyttämällä XV-amp kitaran multiefektiä, joka mallintaa erilaisia efektejä ja vahvistinmallinnoksia ja kytken sen Ibanezzin vahvistimeeni.

Näin lopuksi, en haukkunut ketään missään vaiheessa turha edes yrittää väittää moista. Sanoin vain, että tekisi mieli paloitella moiset ihmiset palasiksi, tämä ei ole haukkumista.

Myönsit sensurin ja poistit mainintani siitä? Miksi sensuroit tekstejämme? Ei ainakaan lisää sivuston luotettavuutta tasokkaasta paranormaalintutkimisesta…

20 09 2008
Wespa

Yleensä kun viesteissä kiroillaan, niin ne menevät suoraan spämmeihin. Täten minun piti sensurioda kirosanat pois, jotta sain viestisi hyväksytyksi. Samalla sensuroin tuon paloittelun, sillä joku voi nähdä sen loukkaavana.

Toinen mahdollisuus olisi ollut se, että en olisi viestiä edes poistanut spämmeistä ja täten se ei olisi sivulle päässyt ollenkaan.

Miksi sensuroit tekstejämme? Ei ainakaan lisää sivuston luotettavuutta tasokkaasta paranormaalintutkimisesta…

Eipä sivusto kauhean tasokkaalta vaikuta sillonkaan kun se sisältää tuhottomasti kirjoilua ja toisten loukkaamista (puhun nyt ihan yleisesti, enkä viittaa pelkästään sinuun). Sensurointi tapahtuu suurimmassa osin automaattisesti siten, että kirosanoja sisältävät viesit menevät suoraan spämmeihin (eivät näy sivulla), josta sitten palauttelen viestejä, joissa on joku järkevä sisältö. Poistan tai sensuroin itse viestit, jossa selvästi loukataan jotain henkilöä, ajatustapaa tai ryhmää.

Mielipiteitä saa olla, mutta ne pitää esittää asiallisesti ottaen samalla huomioon, että kävijöihin kuuluu myös nuoria lapsia.

20 09 2008
Rattlehead

Näköjään ei, koska äskeinenkin viesti julkaistui, en muista muuta kirosanaa käyttäneeni, että varsin omituinen ”automaattisensuuri”….

20 09 2008
Rattlehead

Ja mihin tämä äskeinen viesti katosi? Wespan ”automaattinen sensuri” iski jälkijunassa? 😉

21 09 2008
Wespa

En tiedä tarkkaan miten tuo sensuuri toimii, mutta viesti voi näkyä korkeintaan itsellä (sivun päivittämisen jälkeen ei näy välttämättä itselläkään), mutta muilla se ei näy.

Jos et usko, niin rekiströidy itse wordpressiin ja katso asetuksista kohta ”keskustelu”, jonne noita kirjosanoja voi laittaa.

PS. Kyseenomaisessa pitkässä viestissäsi käytit kirosanaa j***lauta, jos nyt haluat tietää miksi se meni spämmeihin.

PPS. Tästäkin on kerrottu Parablogin FAQ-osiossa.
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/faq/

21 09 2008
Rattlehead

Ei ole uskosta kysymys, mutta ihmetyttää vaan, että miten tuo homma oikeen toimii, kun välillä ilmestyy heti ja näkyy päivitysten jälkeenkin ja välillä ei näy eikä näy päivityksenkään jälkeen.

Kaippa se myös on koneesta ja/tai yhteyksistä sun muista…

21 09 2008
Wespa

Tietääkseni siinä voi olla pieni viive ainakin viestin kirjoittajalle, mutta muiden ei pitäisi viestiä nähdä…

Tässä vielä schreenshotti: (huom sisältää kirosanoja)

21 09 2008
Rattlehead

Joojoo… Mielenkiintosta ja aiheeseen kuuluvaa. 😀

Mutta joo, koitan saada tuon äänitteen tehtyä asappina.

21 09 2008
wildchild

kyllä vakuutti ainaki kunnolla.

21 09 2008
marsu

tuo nainen/demoni sano että heitä on n. 200

22 09 2008
bylly

Ei toi joka väittää tossa tokassa videosssa videon aitoutta oikein vaakuta minua ainakaa olevansa mikään asiantuntija.

23 09 2008
Pena

Selailin youtubea ja löysin tähän nykyaikaisen vastauksen.
HUOM. Ääni alkaa vasta 6:15.
Linkki: http://www.youtube.com/watch?v=JAY88WH0FcU

23 09 2008
Löytäjä
23 09 2008
diu

tuo nainen/demoni sano että heitä on n. 200

tiiäkkö mikä tulee mielee tosta? ku Raamatussa sitä miestä riivas riivaaja nii Jeesus kysy siltä jotain nii se sano että meitä kutsutaan (en muista enää miks) sillä meitä on monta. siin jätkäs tais muistaakseni olla monta sataa riivaajaa.

23 09 2008
Wespa

Pena tuossa näytteessä on selvästi kuultavissa kaiku ym. efektit, josta tunnistaa heti, että ohjelmaa on käytetty. Ihan erilainen siis kuin tässä radioäänitteessä…

25 09 2008
Obituary

Tuo on todennäköisesti feikkiä. Päättäneet jotkut herättää huomiota tommosella. Naisella on ehkä jokin äänen muuntaja ja sitten lisäksi vielä laitetaan kuulumaan jotain erikoisäänitehosteita ja sitten voi olla naisen lisäksi vielä joku mieskin tuossa äänen muuntimen kanssa leikkimässä demonia.

25 09 2008
Obituary

Ja toi puhelu voi olla ihan aito siinä mielessä et toi juontaja ei tiedä että jutteleekin jonkun/joidenkin kanssa jotka feikkaavat jotain demoni tai riivaustapausta omaksi huviksensa.

26 09 2008
elmiess

En uskalla kuunella tota enempää ku tuohon kahden minuutin ”yes” kohtaan 😀 Olen yksin, kipeänä kotona, en nukkuisi varmaan koko yönä.

30 09 2008
Kame

Aika pelottava tää. Hemmetti… Mä TOIVON että toi olis feikki, mutta nyt olen itsekin kyllä vakuuttunut. Aijai. PItänee kattoo jotain hauskaa perään tai ei tule uni!

2 10 2008
Tattoojim

No ihmiset massapsykooseissaan ja huomionkipeydessään tekevät mitä sattuu ja joikuvat miten sattuu.
Todennäkösesti nainen itsekin uskoo olevansa riivattu.
Tuommoisia psyykkisiä ilmiöitä kyllä tapahtuu koko ajan ja kaikenmaailman manauksia suoritetaan.
Lekuri antas pari pamia ja viikon saikkua, pappi lupaa taivaspaikan jeesuksen kainalossa.

3 10 2008
Rattlehead

Oma äänitteeni on vielä toistaiseksi tekemättä, mutta kunhan sitä aikaa löytyy.. 😉

Tässä välillä voisin myös kysyä, että miksi tätä ääntä ei olisi voitu tehdä myös ilman mitään efektejä? Erään kaverinikin mielestä äänet on helppo tehdä ilman mitään efektejä manuaalisesti.

Kuuntele vaikka deicideä tai Cannibal Corpsea, niin huomaat, että örinä/ärinä on helppo tehdä myös yksikseen. Myös nais ärisijöitä löytyy noista raskaan musiikin piireistä…

4 10 2008
elmiess

Petyin pahasti kun olin asennoitunut todella pelottavaan tavaraan, mutta niinkuin Rattlehead sanoikin nuita ääniä on helppo tehdä luonostaankin ja varsinkin puhelimen välityksellä. Ja nuista riivausjutuista, ne voisivat olla jonkin sortin psyykkisiin sairauksiin liittyviä kohtauksia, mutta niille ei ole vielä keksitty diagnoosia tai osattu yhdistää johonkin sairauteen. Eihän me ihmiset tiedetä kaikkea maailmasta ja omasta kropastammekaan. Itselläki ihosairaus, jonka syytä ei tiedetä ja jolle ei ole varmaa parannuskeinoa eli tietämättömyyttä on todella paljon selvitettävänä 😀

5 10 2008
Obituary

Tällaiseen kristinuskon maailmankuvaan perustuvaan juttuun on vain vaikea uskoa. Tuo koko hommahan perustuu juuri kristinuskon maailmankuvaan, että siis on olemassa jotain demoneita, ja on myös kolmiyhteinen Jumala (Isä, Poika ja Pyhä Henki) olemassa jonka voimalla kristityt voivat ajaa riivatuista ulos näitä pahoja henkiä. Jos tuo kaikki olisi totta niin silloin oikeasti syntiinlankeemus, langenneet enkelit, kolmiyhteinen Jumala ja kaikki Raamatun opit olisivat totta. Silloin maailma olisi 6000 vuotta vanha eikä evoluutio olisi totta, ufot olisivat demoneita jne.
Ei oikein rehellisesti sanottuna sovi minun maailmankuvaani. Siksi ensimmäinen johtopäätökseni näistä kaikista kristinuskon maailmankuvaan perustuvista demonitapauksista onkin se että ne ovat feikkiä.

7 10 2008
John 812

Ajattelen siis olen… lihaa verta mineraaleja suoloja ym ja tietenkin vettä. Mikä näistä mistä ruumiini koostuu vai kaikkiko yhdessä ajattelee ja tietää että ”olen olemassa”.

Jotain viitteittä varmaan jokaisella löytyy siitä että on jotain ”yliluonnollista” pelkästää jo ihmisessä vai olisko se kuitenkin luonnollista.

Jos raamatun jutut pitävät paikkansa että maailma on pahan vallassa ja ihminen ns synnin valtaama ja tarvitsee pelastajaa niin tuon kaltaiset aidot jutut on sillon aika loogisia.

Raamatun mukaan saatana karkotettiin pimeyteen ja Jeesus sanoi itse että maailma on pimeyden vallassa niin sillon täällä se just mellastaa jos tuo on totta.

Mutta onneksi sama kirja kertoo että kaikki vallat ja voimat on alistettu Jeesuksen jalkojen alle niin että Hän voi niistä vapauttaa sen kuka tahtoo niistä vapautua.

15 10 2008
Kuolonuhri

” Ensinnäkin on melko varmasti tieteellisesti todistettu, että jeesusta ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. ” Itseasiassa on todistettu, että Jeesus Nasaretilainen on ollut olemassa. Mutta oliko sellainen kun raamatussa, sitä ei pystytä todistamaan.

Jaa-a. Mitäköhän tällaisen ateistin pitäisi sanoa… En ymmärtänyt tuosta kyllä yhtään, lahjakas englannissa kun olen. Mutta noiden äänien vuoksi oli pakko kuunnella. Itku kuulosti kyllä todella aidolta, enkä ole kyllä kovin monen ammattinäyttelijänkään kuullut esittävän noin lahjakkaasti itkua ja hysteriaa.
Mutta demoneihin kun en usko tippaakaan. Menen aivan sanattomaksi. Siispä luovutan, ja jätän äänitteen todenperäisyyden arvioimisen ammattilaisille.

16 10 2008
S

tässä on tämmönen video siitä yhestä tytöstä,josta joku laitto vähäse aikasemmin, kelatkaa vähäse, nii siinä kuuluu sitä puhetta, vaikka ei siitä paljo mittään ymmärräkkään, ku se puhhuu jotaki venäjää tai jotaki 😀

http://video.google.com/videoplay?docid=4760816879559814538&hl=fi

19 10 2008
Geekahjo

Tahtoisin viitata siihen, että joku ylempänä viittasi raamatun olevan potaskaa. Itse en usko siihen,
koska raamattu on ennustanut kaikki tulevat tähän asti tulevat tapahtumat melkoisen hyvin ja yhden ennustuksen toteutumista on vaille, että kaikki olisi toteutunut mitä olisi toteutunut.
Ja itse en usko tieteeseen, koska tiedekkin on suurimmaksi osaksi liiallista todistelua ja _yritystä_ selvittää onko asiat totta ja omasta mielestäni tiedekkin erään muotoinen ’uskonto’.

Ja niille jotka väittävät, että kristinusko pelottelee ihmisen uskomaan,
niin itse en usko pelon takia, vaan omien kokemuksien takia siitä,
että Jumala todella on olemassa.
Ja on kirkkokin tehnyt virheitä ja väärin ja kerännyt rahaa tarpeettomasti, murhannut ihmisiä, mutta silloin on ollut kyseessä kirkko ja väärinlaistettu uskomukset. Ihmiset ovat hyviä manipuloimaan toisiaan.

Ja nyt lopuksi äännitteeseen, itse en kuunnellut kyseistä nauhoitetta, koska kyseenalaistan sen jo valmiiksi.
Mutta en kuvittelisi, ainakaan kyseisen soittajan olleen uskovainen,
mutta onhan tietenkin niitäkin pakkomielteisiä, jotka haluavat koko maailman uskovan ja en kuvittelisi, että joku olisi rupenut käyttämään ääniefektejä tahallisesti ja soittanut.
Voi olla niin hitosti mahdollisuuksia tuonkin vastauksen selvittämiseen,
mutta kukaan ei kuitenkaan noita saa tietää,
jokainen luokoon omat miellekuvansa ja kritisoinkoon toisien.

Itse lähinnä kirjoitin uskoni puolesta ja mielipiteeni ja näkemykseni voi olla suurimman osan mielestä pelkkiä raakileita ja joidenkin mielestä päähäni on pistetty turhia uskomuksia Jumala&Jeesuskäsitykseen.
Mutta tämä on minun näkemykseni.

21 10 2008
TeMuZi

Jos totta puhutaan, toi kuulostaa ihan normaalilta ihmiseltä, joka muuttelee vähän ääntänsä, sillee oudosti.
Erittäin mielenkiintoinen

21 10 2008
555+111

Ei nyt ruveta tekeen tästä mitään julistussivua, sitä varten on Suomi24.

27 10 2008

mikä ihmeen demoni lopettaa riivaamisen ennen mainoskatkoa?

27 10 2008
Wespa

Kuka sanoo, että riivaamista ei jatkettu mainostauon aikana? Kyllä se puhelinyhteys pysyy juontajaan silti, vaikka mainoskatko tuleekin.

27 10 2008
Obituary

Se muuten vielä tästä videosta että äänenmuunnin voi muuttaa ääntä asteittain erilaiseksi eli tuo ”muutosvaihe” ei tarvitse olla mitenkään yliluonnollinen. Silti se on tästä videosta selvää että tuo demoni ja nainen ovat sama puhuja koska ääni muuttuu asteittain eivätkä he koskaan puhu yhtäaikaa toistensa kanssa. Maanaja elokuva muuten valmistui jo vuonna 1973 jotenka kyllä vuonna 1988 oli jo helposti riittävät edellytykset tälläisen pätkän feikkaamiselle.

7 11 2008
Mehukas

todella päräyttävä äänite.
Demonin ääni oli kieltämättä aika kaukaa haettu räkä-ääni.
Mutta enpä tiedä, miltä ne kuulostaa, kun en ole kohdannut koskaan. : D

16 11 2008
HÖKIS

Joo sinänsä mielenkiintoista, että näinkin kiintoisan keskustelun aikana, edes harkitaan mainoskatkoa.
Toi on pelkkää showbisnestä, halutaan lisää kuuntelijoita tommoisten tempausten avulla.
Helppo totetuttaa naisen itku, jos on erinomainen näyttelijä.
Niinhän ne elokuvissakin aika hyvin itkee, ja niitä vielä kuvataan samalla, paljon vaikeampaa kun pelkkä äänen näytteleminen itkemiseksi.

16 11 2008
HÖKIS

Ja ehkä tuo demonin ääninäyttelijä oli tuo, joka tota videota todistelee aidoksi, tossa alemassa? 🙂

23 11 2008
Tero Täysjärkinen

Haloo kaikki ghostbustersit… Tässä teille sopivaa musiikkia: http://www.youtube.com/watch?v=pstpWhrjgXM

Tuon biisin kun kuuntelette niin eiköhän riivaa…viiraajat kaikkoa ainakin hetkeksi. Tää biisi ehoton teille antennisairauksista kärsiville jotka fanaavat mörköjä, enkeleitä, kummituksia, demoneita. smurffeja ja muita muumeja.

Tää biisi vain akuuttiin hätään. Krooniseen vöhöyteen autta vain hotio, lääkkeet ja pakkopaita.

26 11 2008
Lh_Dreamer

Murr :D! Pelottiko?

10 12 2008
Jance

Haluun nähä mikä naama mulle tulee 😀
Ton jutun voin kuunnella mainostauolla…

10 12 2008
Jance

…yäh.

12 12 2008
KON5U

Murina ääni kuulostaa aivan dimmu borgirin laulajalta!

18 12 2008
EileenMay

hyi, en uskaltanu edes kuunnella tota sen kahden minuutin jälkeen. En ny heti menis sanomaan et toi on feikki, vaikka en uskaltanutkaan loppuun kuunnella 😀

18 12 2008
Jemppu

1.10 alkaa suunnillee se murina. Aika kyllä jännä video. Hyi tuo nauru.

19 12 2008
EileenMay

Nyt uskalsin kuunnella sen kokonaan 😀 Aika inhottava, nyt ei monena yönä nukuta kunnolla 😀

26 12 2008
kyl

Jaa-a, en vaivaudu edes kuuntelemaan. Oletan että se on feikkiä mutta mistäs sitä tietää…

27 12 2008
Soda Stream

niin, nykytekniikalla tuo kävisi helposti mutta muistakaas että tämä on 1980 luvulla joten eri asia.. miksi kaikkiin pitää väkisin etsiä todiste että olisi feikki?? miksette voisi vain uskoa että jos tämä kaikki on totta? se olisi paljon helponpaa kun väkisin yrittää kaivaa jokin seikka joka todistaa aitouden.. uskokaa tai älkää totta tämä on.

29 12 2008
M@ri@

Aika karmiva nauhotus… Mä ainakin uskon et toi oli totta. Kuuntelin ton äsken mun kaverin kaa, ja kummatkin huokastiin helpotuksesta ku se nainen alko vapautua siitä sen demonin valasta. Siis aivan kamalan kuulosta ku se nainen selvästi kärsi! Oikeesti, älkää uskoko jos ette halua mut aika julmaa kutsuu tota feikis.. Eihän 80-luvulla vielä ollu näin hyvii näyttelijöitä ku nykyään 😀 Oon samaa mieltä Soda Streamin kans, miks kaikkien ns. ’paranormaalilta’ näyttävien kuvien ja videoiden pitäis olla feikkejä? Eikö mikään mysteeri saa jäädä mysteeriksi?? Miks..? Ottakaa kantaa, suckersssss!!

25 01 2009
tyttöpieni

musta toi oli pelottava ja jos se olis feikki niin siihen kyllä tarvitaan todella paljon työtä ja kauan menis :DD mut mä uskon mut se on mun mielipide!!

25 01 2009
Mars

Taas kerran lapsille kerrottiin liian jännä iltasatu ! Nämä sivut lietsoo asioita jotka kuuluvat sarjaan Walt Disney.

PS. Esim. jakomieli tauti on asia, joka tyhmän henkilön levittämänä saa toisen tarkoituksen.

Wesu. Ota vastuuta !!!!!

30 01 2009
Elthoria

Hyi… Olen yksin kotona, ja tuo on karmivaa 😐
Mitä se demoni sanoi sen jälkeen kun se pappi kysyi: onko jeesus kristus ”lordi”?
(sen jälkeen kun se vastasi: Yes)

Mutta en vain tiedä vielä, uskonko nauhaan kokonaan, mutta miettimään se
kuitenkin pisti.

1 02 2009
Frozn

aika karmiva.. 😐 pitäisi olla aika tylsää jos soittaa tollaseen uskonnolliseen radiojuttuun ja leikkii riivattua. ja tuskin kukaan osaa esittää tuota itkua ja demonin ääntä noin hyvin? tuosta pätkästä on minusta vaikee tehä feikki.
%d bloggers like this: