Riivatut talot 6.9.-08 klo. 23.00

5 09 2008

SUB: 06.09.2008 klo 23.00

Riivatut talot
Ensimmäinen jakso uutuussarjasta, Riivatut talot tulee subilta lauantaina kello 23:00. Brittiläisen realitysarjan jokaisessa jaksossa vieraillaan yhdessä eurooppalaisessa rakennuksessa, jossa väitetään kummittelevan. Juontaja Yvette Fieldingin johtamalla kuvaustiimillä on 24 tuntia aikaa yrittää todentaa, tapahtuuko paikalla paranormaalia toimintaa. Ensimmäisen jakson nimi on Kinnittyn Linna, joka vie katsojat Irlantilaiseen Kinnitty linnaan.
Kertomusten mukaan linnaa asuttavat kummitusten ja aaveiden lisäksi myös bansheet, irlantilaiset henkiolennot, jotka ennustavat kuolemaa. Yvetten seuraan liittyvät parapsykologi Ciaran O’Keeffe, meedio Derek Acorah ja historioitsija Richard Felix. Yhdessä he valvovat yön ja yrittävät saada yhteyden linnassa vaeltaviin henkiin.

 

jos unohdit katsoa, voit katsoa sarjaa myös netistä: http://www.sub.fi/netti-tv/index.shtml/ohjelmat/riivatut_talot?143062

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

31 responses

5 09 2008
eveimmonen

Odottelen jo innolla huomista 😀 toivon mukaan sarja antaa muutakin kuin vain kirkuvan juontajan ^^

5 09 2008
gh0stb0y

Veit sanat suustani! 😀

5 09 2008
Totuus

Odotan myös innolla mutta toivottavasti en pettyisi kauheasti…

5 09 2008
Anti-gravity

Hmm, tossa linkki Kinnitty Castle Hotelin sivuille, ei kuulosta järin pelottavalta paikalta? 😀 http://www.kinnittycastle.com/
Kinnittyssä taitaa tosiaan olla vain yksi linna, ja se on tuo jossa on hotellikin… Mielenkiinnolla odotan kyllä tota ekaa jaksoa 😀

5 09 2008
gh0stb0y

Wtf?! 😀 Kummituslinna onkin iloinen hotelli?! 😀 Jos sielä oikeasti on hotelli voisi kummituslinna tittelistä luopua koko höskä. Jos hotelli on kiinni kummituslinnassa niin ei sielä linnassa mörköjä voi olla koska sittenhän möröt voisivat luikerrella hotelli vieraiden sänkyjen alle… :S

6 09 2008
Kerttu

Kuulostaa mainostempulla, jotta hotelliin saadaan enemmän asiakkaita. Aion kuitenkin katsoa, säikähdän jo sitä jos joku kirkuu vaikkei mitään olisikaan…

6 09 2008
gh0stb0y

TÄNÄÄN SE ALKAA *Tutisee*

6 09 2008
Oboke

Aion katsoa. 🙂 Mutta vähän meni nyt jauhot suuhun kun se näköjään sai Kainuun sanomissa vain yhden tähden ja porukka sanoo koko ohjelmaa yhdeksi isoksi feikiksi ja tapahtumasarjat ovat tekaistuja esim. pöytien tärinä, ovin narina, varjot ja vastaavat. Eivätkä tutkijat ole edes skeptikoita.
En odota nyt erityisen innolla, mutta aion katsoa…

6 09 2008
Totuus

Joo… Vähän vaikea alkaa uskomaan koko ohjelmaan kun jokapuolella väitetään että feikkiä olis… Mut saas nyt nähdä. Ennemmin kattoisin kyl Haamutiimiä JIMiltä. Ja sitäpaitsi täähän on sinänsä aika helppo tapa saada paljon rahaa. Kun on helppo huijata. Ainahan tämmöset ohjelmat saa paljo katsojia kun kaikkia tuntuu kiinnostavan mut sitte kuinka totta se on niin…

6 09 2008
Everest

Kyllä minä taas kiitän että täällä ilmotetaan näistä ohjelmista.Tämäkin olisi mennyt sivu suun ellen olis sattunu käymään täällä kattomassa viimesimpiä uutisia

6 09 2008
hannu

Parempi olisi kai vain odottaa sarjaa niin ettei tiedä siitä mitään. Varmaan jännittävä katsoa yöaikaan. Jos edes kuulee sanan feikki, voi olla ettei jaksa katsoa.

Löysin viikolla pelottavan tosielämä silvonta-tapauksen. Kun tuon luki yöllä, sitä säikähti kaikkia ääniä. Se on sitten sama onko tarina tosi vai ei:

******

Argentiina; pelottava lampaan silvontatapaus (Andrea Perez Simomdinin raportti). Suomensin osittain:

Merenkulun korjaustöitä tekevässä firmassa tapahtui omituisia Huhtikuun 23. 2008. Vartija Claudio Petri on kertonut tapauksesta.

Kello 20 aikaan vartija näki liikettä toimiston ikkunassa, eräänlaisen varjon. Kello 2 vartija huomasi taas varjon ikkunassa ja varustautui pistoolilla ja meni ulos.

Vartija kohtasi pihalla erikoisen varjontyyppisen ilmiön ja varjo toisti sanomaa ”Matate!” (tapa itsesi). Sattumoisin vartijan vaimo oli paikalla ja hän näki että mies osoittaa pistoolilla päätään. Vaimo ei nähnyt varjoa mutta otti aseen ja vei miehen sisälle lepäämään, mies toisteli edelleen sekavana ”kill yourself”. Vartijalle ehdotettiin parin päivän lomaa.

Todistaja herra Petri saapui seuraavana päivänä työpaikalle ja kuuli että jotain muutakin outoa oli tapahtunut edellisenä yönä. Tehtaalla ollut lammas oli kuollut oudoissa olosuhteissa. Eri ruumiinosia oli silvottu ja esim. toinen silmä oli poissa. Eläimen kamppailusta ei ollut jälkiä. Outoa sekin että verta ei ollut missään!

Tapaus menee vielä oudommaksi: tehtaan alueelta löytyi erittäin outoja jalanjälkiä jotka kuvattiin (en löytänyt kuvaa mistään). Jäljet 15 cm pitkiä eli hyvin lyhyitä. Kohde liikkuu ”etpainoisesti” koska jälkien etuosa painunut 2-3 centin syvyyteen. Erikoista on sekin että kohteella näytti olevan 3 varvasta (!) ja niiden päissä kynnet tms. Askelman pituus 50cm, kohde käveli ilmeisesti suorassa ja oli 1.8-2.0 metriä pitkä.

Lähde:

http://inexplicata.blogspot.com/2008/09/argentina-sheep -mutilation-report-by.html

6 09 2008
rezaR

”Wtf?! 😀 Kummituslinna onkin iloinen hotelli?! 😀 Jos sielä oikeasti on hotelli voisi kummituslinna tittelistä luopua koko höskä. Jos hotelli on kiinni kummituslinnassa niin ei sielä linnassa mörköjä voi olla koska sittenhän möröt voisivat luikerrella hotelli vieraiden sänkyjen alle… :S” Tuskin kummituslinnalla tarkoitetaan, että se on linna jossa kummittelee vaan se on kielikuva.

7 09 2008
Nipletius

oli kyllä yllättävän hyvä sarjan aloitus!!

7 09 2008
Ninasi

Tämähän oli sinällään jo aika läppä ohjelma. Ainakin tuo ensimmäinen jakso ei vakuuttanut minua lainkaan! Mukamas näkyi jotain pientä valkoista pistettä aina siellä täällä, koputukset kuulostivat ihmisten tekemiltä sekä mikä tämä pöytäjuttu oikein oli?! 😀 Pöytä kallistuu hieman ja muija siinä toitottaa vieressä, että ”pliis vielä vähän heiluta, pliis näytä vielä lisää, pliis näytä että olet täällä, pliis jos haluat että lähdemme, pliis!” 😀 Mieheni kanssa nauroimme melkein vedet silmissä! Minä henk.kohtaisesti uskon henkiin ja muuhunkin yliluonnolliseen, mutta rajansa kaikella! Kerta tekevät kyseisiä huijariohjelmia niin tekisivät ne edes kunnolla! Pieni koputtelu ei vakuuta ketään!!

7 09 2008
gh0stb0y

Valkoiset pisteet voivat olla kummiuksia… Jotkut kummituksethan siinä jossain T.A.P.S issakin on valkoisia?

7 09 2008
eveimmonen

Kyllä taas sai naurunaihetta illanpäättäjäiseksi :’D Tottakai ohjelma on vakuuttava, kun se pitää sisällään käsikameran ja kirkuvat hötkyilevät ihmiset, ainoana laitteena siis kamera. x) Pölypalloja lenteli, ja niistä tehtiin suuri numero. Heti alkajaisiksi heräsi kysymys, että missä on laitteet ja missä on skeptisyys? Jos tuollatavalla mennään todistamaan kummittelua, niin yliluonnollista löytyy joka paikasta. Huoh, suuri pettymys koko sarja. Jotenkin tuli taas ikävä Haamitiimiä.

7 09 2008
Kaseki

Se ukkeli, joka oli ”Meedio” kävi kyllä hermoille. ”Tuntuu siltä että plaaplaa” ja ne tutkijat usko sitä! ei piru vie. Ja miksi ne alkaa tutkimaan niitä paikkoja missä tapahtuu jotain, jos ne säikähtää noin helposti? Haamutiimi oli tuhat kertaa parempi. No, jos Piiri sitten olisi vähän parempi. Mutta koska se on suomalainen ohjelma, niin ei se varmasti pärjää Haamutiimiä vastaan. Anyway.

7 09 2008
Totuus

Kyllä petyin ja todella. Heti aluks kun se juontaja tuli siihen niin tuli semmonen olo että ” aha, tähän käytetään aikaa tämmöseen. Ja sitten varmaan myös käytetään aikaa kummituksien tekoon ohjelmaan ” Ensinnäki, kokoaika kun ne halus jotain kontaktia, ne sain jonkuu koputuksen. Ja muutenkin kokoaika ne näki jotain lentäviä valkosia palloja. Ja sitten kun se yks kuvas sitä ovea… Niin just sillä hetkellä(kin) jotain tapahtui juuri siinä ovella. Oliko se nyt se joku Karl joka oli kauhean peloissaan kokoaika, mutta sitten kun kuvasi tuota ovea, niin ihan rauhalliesti puhumatta mitään… Ja kaiken lisäksi silloin se ” kummitus ” meni siintä? Kuulostaa aika feikiltä. Muutenkin se koputus homman voi tehdä kuka vain. TAPS tiimi oli paljon parempi joka tieteellisesti teki hommat. Ja vaikka TAPS olisikin nähnyt jonkun kummituksen tai jonkuu vastaavan, he olisivat heti yrittäneet keksiä luonnollisen selityksen. Joka kertoo että he ovat ammattilaisia. Ei oikeen ollut tässä ohjelmassa mitään teknisiä laitteitakaan. Siis huhhuh mitä toimintaa. kuten eveimmonen sanoi ei edes skeptisyyttä. Jos joku valkonen piste lentää siintä niin heti se on kummitus… niinkö? Ei yhtään ammattimaista toimintaa, huonoin tämän tapainen ohjelma jonka olen nähnyt. Toivottavasti TAPSia tulisi lisää nimittäin tätä ohjelmaa en enää katso!

7 09 2008
Kerttu

Olihan se parapsykologi siinä lopussa kriittinen, sanoi, että koputukset tuli lämminvesivaraajan napsunnasta. Pöllöö, että niil oli vaan kamera laitteistona, eivät ainakaan kertoneet mistään muista havaintolaitteista. Se pöydänheilumisjuttu kyllä vaikutti ihan tiedostamattomien mikroliikkeiden vaikutukselta ja se kallistu vaan yhteen suuntaan. Huokaus! Tiedän, 100 % varmasti, että selittämätöntä kummittelua on ja merkit ovat usein selkeemmät kuin tuossa ohjelman ekassa jaksossa. Ja mix ne on vaan vuorokauden jossain hökkelissä? Kummittelu ei esiinny tilaustyönä. Olen pettynyt. Aion silti katsoa vielä seuraavankin jakson.

7 09 2008
TeppoTerhakka

Kyllä meedio kusi koko homman. Ja minkä henkiavustaja-Samin kanssa se keskustelikaan!? Puhdasta huuhaata ainakin tuo ensimmäinen episodi. Sääli sinänsä, sillä odotin sarjalta enemmän.

7 09 2008
Lizard

Todella onneton sarja.

Itsekkin kuitenkin uskon kummituksiin ja paranormaaleihin ilmiöihin, mutta tämä sarja nyt on aivan avuton.

7 09 2008
tuputhy

Olin reissussa. Riivatut talot tuli eilen, ja nyt (7.9 -08) yritin netistä katsoa, niin ei näy! Näkyykö teille muille?

7 09 2008
Tzundax

täytyy sanoa että oli aika täyttä shaipaa..

8 09 2008
Jugger

Ei ollu kyllä yhtään uskottava. Pari vuotta sitten tuli joku sarja nimeltä shokkihoitoa niin se oli oikeasti aika jännittävä. Subbarilta se tais myös tulla.

8 09 2008
jiro

aion ehkä ilmoittautua piiriin.:)

8 09 2008
juuj7s

että tiedoksi jos ette muistaneet/pystyneet katsoa:
http://www.sub.fi/netti-tv/index.shtml/ohjelmat/riivatut_talot?143062

8 09 2008
Speedie

Olipa aika köykänen jakso. Mutta mielenkiinnolla katson seuraavan jakson

9 09 2008
Zodium

Katsoin tuon ensimmäisen jakson eilen netistä ja totesinpa minäkin, että aikamoista huuhaatahan tuo oli. Ajattelin Silti katsoa seuraavan jakson.
Ne koputuksethan oisi voinut tehdä kuka tahansa! Sama pöydän kanssa.
Kamera kuvasi vain pöydän jalkaa, joka kallistui 😀 Lyön vetoa, että joku pöydän ympärillä seisoneista ihmisistä törkkäisi varovasti pöytää kallistaakseen sitä.
Ja sitten.. useimmat äänet ovat ihan normaalisti selitettävissä vanhoissa taloissa ja kyllä uusissakin taloissa ”naksahtelee” yms. Äänet tulevat mm. talon lämpöjärjestelmästä, sähkölaitteista jne.
Leijuvat pallurat olivat kyllä jänniä o_O Tosin kyllähän tuollainen olisi helppo muokata videoon.
Veikkaan, että tulevissa jaksoissa jatkuu sama linja. Nimittäin, että epäselvä ”kummittelu” jatkuu, koska jos videolle saataisiin kaapattua kummitus, uskottavuus todennäköisesti katoaisi. Olen nähnyt uskottavampiakin videoita kummittelusta.

19 09 2008
Moljo

Tämä sarja on pelkkää P***aa

6 12 2008
Zippi

You Tubesta katsoin aiemmin jaksoja. Siellä oli kans pätkä missä paljastuu miten feikki Acora oikeasti on. Suorastaan sietämätön koko äijä…

22 01 2009
Dissu

Derekc Akorah on ihana, kun se ottaa yhteyksiä ja kun se saa niitä kohtauksia!<3
%d bloggers like this: