David Wilcock – Mysteerit

5 09 2008

David Wilcock kertoo mm. vuodesta 2012, viljapeltokuvioista, DNA:sta, tieteestä, tietoisuudesta, madonreijistä, aikamatkustuksesta, ufoista jne. Paljon on siis kiinnostavaa asiaa yhteen nidottuna pakettina. Ehdottomasti katsomisen arvoinen esitelmä, joka on englannin kielellä.

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Katso loput kuusi osaa täältä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

18 responses

5 09 2008
gh0stb0y

Uhhuh! Aika paljon katsottavaa… löytyisikö mistään pienemmässä muodossa? 😀

5 09 2008
Haukka

En jaksanut katsoa kuin ensimmäiset 5 osaa ja silloin alkoi jo melkein päätä särkeä kaiken ohjelman sisältämän huuhaan takia. No mutta, esimerkillinen pseudotiedesitys se ainakin oli.

Mitenköhän kaikki vuoden 2012 suureen muutokseen/maailmanloppuun uskovat rationalisoivat sen, kun mitään ihmeellisempää ei tapahdukaan? Esitetäänkö, että on tapahtunut laskuvirhe vai energiaolennot/enkelit/tontut päättivätkin säästää meidät viime hetkellä? Vai voisivatko he (muutokseen uskoneet) jopa myöntää tehneensä typerän virheen?

Se ei vaan koskaan muutu, että jokainen mennyt, nykyinen ja tuleva sukupolvi luuli, luulee ja tulee luulemaan maailmanlopun tulevan juuri omana elinaikanaan. *huoh*

Muuten, mitä enemmän näitä ohjelmia katsoo niin sitä selvemmäksi käy se, että tuosta pseudotieteestä on kehittymässä ihka aito uskonto paholaisineen (=hallitus), enkeleineen (=kaiken maailman energia- ja valo-olennot) ja profeettoineen (=David Wilcock ym.).

6 09 2008
leatherman

Joo, tossa oli kyl huuhaata ihan riittämiin 🙂 Oli tuossa ihan mielenkiintoistakin asiaa. Tuo käpyrauhasen toiminta kävi kiinnostamaan. Mutta täytyy kyl sanoa, et jos tää henkilö uskoo ite kaikki nuo väittämänsä salaliitot ja teoriat ni pää taitaa olla pikkasen kukkuu! 😀 Siis naama pokerina hän väittää että Bush on järjestänyt omat vaalivoittonsa, matkustamalla tulevaisuuteen ja järkänneensä asiat sen mukaan. Ei voi muuta sanoo kuin LOL! 🙂

6 09 2008
Wespa

No se on kyllä totta, että Bushi voitti osittain niitten vaalihuijausten takia (äänestyskoneet ”eivät toimineet” ja joidenkin ääniä ei laskettu)… En menis kyllä sanomaan, että minkään tulevaisuuteen näkemisen takia, mutta kuka tietää… Meiltä on salattu niin paljon tietoa ja jätetty asioita kertomatta, että en pidä tuotakaan ihan mahdottomana…

PS. Haukka, suosittelisin katsomaan ensiksi koko dokumentin (vaikka hermoja raastaisi) ennen kuin tulee asiaa kommentoimaan. En kyllä itse menisi myöskään puhumaan pseudotieteestä, vaan lähinnä mielenkiintoisista teorieosta. Itseäni ainakin pisti mietityttämään, että miksi siellä vatikaanin pihalla on egyptiin liittyviä monumentteja (avonainen hauta, hieroglyfejä jne.)… Ja näinhän se menee, että todellisuus on tarua ihmeellisempää. 😉 2012 mullistuksiin uskovia on mielestäni myös liian aikaista torua, katsotaan sitten mitä silloin tapahtuu ja kumpi on väärässä, kun tuo aika koittaa… 🙂

6 09 2008
Haukka

”En kyllä itse menisi myöskään puhumaan pseudotieteestä, vaan lähinnä mielenkiintoisista teorieosta.”

Tieteellisen teorian pitäisi olla testattavissa jollain tavalla. Minusta David Wilcock esitti enintään mielenkiintoisia väitteitä mutta tuntui koko ajan siltä, että hän oli yhdistellyt sattumanvaraisia asioita oudoksi kokonaisuudeksi joka on sekoitus uskontoa, new agea ja salaliittoteorioita.

Egyptin kulttuuri on ollut aikoinaan erittäin vaikutusvaltainen ja se on jättänyt jälkensä sitä ympäräiviin kulttuureihin. Egyptistä on kuljetettu pois vaikka mitä monumentteja ja arkeologisia löytöjä, esim. obeliskeja, muumioita sarkofageineen. Silmä oli tärkeä symboli egyptissä ja se ei ole menettänyt voimaansa vieläkään. Voisin melkein lyödä vetoa, että se tyhjä hauta vatikaanissa symboloi ylösnousemusta ja se patsas voi symboloida esim. liekkiä vaikka näyttää kävyltä.

”2012 mullistuksiin uskovia on mielestäni myös liian aikaista torua, katsotaan sitten mitä silloin tapahtuu ja kumpi on väärässä, kun tuo aika koittaa…”

Totta. Jotain voi tapahtua, siihen on aina mahdollisuus. Mutta ei ole annettu kuin villejä ja satunnaisia teorioita joihin ei ole annettu mitään kunnon syytä luottaa (ja ne vieläpä tulevat henkilöiltä, jotka eivät ole asiantuntijoita). Kuka tahansa voi väittää mitä tahansa mutta ei se silti muuta tosiasioita. Se on aika typerää kun muutaman vuoden välein annetaan uusi aika maailmanlopulle ja perustellaan sitä vaikka millä ennustuksilla.

6 09 2008
Wespa

Miksi nämä Egyptin monumentit olisi tuotu juuri Vatikaaniin? Vaikuttaa minusta kyllä ihan teetetyiltä/tehdyiltä (uusia). Jos kysyt vaikka tuhannelta ihmiseltä, että onko kyseessä liekki vai käpy, niin veikkaisimpa, että kyllä ainakin yli 80% sanoo, että se muistuttaa enemmän käpyä. Mutta se on aika tiedettyä tietoa ainakin salaliittoteorioiden joukossa, että Vatikaani tietää paljon asioita ja hallitsee kristinuskoa haluamaansa suuntaan (pitäisi käydä hartaasti kirkossa, lahjoittaa kirkolle rahaa ja halveksua homoja jne.).

Se on ainakin ihan todistettavsissa oleva juttu, että vuonna 2012 maapallo siirtyy galaksimme keskelle, jonka läheisyydessä tiedetään myös olevan mustan aukon. Se miten tämä meihin vaikuttaa, ei vielä tiedetä, jotenka eiköhän vain odoteta ja katsota mitä tapahtuu…

6 09 2008
shakaali

Mistä olet kuullut että maapallo siirtyisi galaksin keskelle? Eikös aurinkokuntamme seilaa ihan reunalla? Ei luulisi muutamassa vuodessa muuttuvat paikka miksikään.

6 09 2008
Haukka

”Se on ainakin ihan todistettavsissa oleva juttu, että vuonna 2012 maapallo siirtyy galaksimme keskelle, jonka läheisyydessä tiedetään myös olevan mustan aukon. Se miten tämä meihin vaikuttaa, ei vielä tiedetä, jotenka eiköhän vain odoteta ja katsota mitä tapahtuu…”

Linnunradan läpimitaksi on arvioitu 100 000 valovuotta ja muodoltaan se on sauvaspiraaligalaksi. Aurinkokunta taas sijaitsee yhdessä linnunradan kierrehaaroista, noin 30 000 valovuoden päässä linnunradan keskustasta. Eli linnunradan keskustaan päästäisiin 30 000 vuoden aikana jos sinne lähdettäisiin luotisuoraa rataa pitkin valonnopeudella, mikä on tietysti täysin mahdotonta.

”Mutta se on aika tiedettyä tietoa ainakin salaliittoteorioiden joukossa, että Vatikaani tietää paljon asioita ja hallitsee kristinuskoa haluamaansa suuntaan (pitäisi käydä hartaasti kirkossa, lahjoittaa kirkolle rahaa ja halveksua homoja jne.).”

Olen ateisti ja tiedän, että kaikki uskonnot valehtelevat ihmisille. Uskonto on ihmiskunnan suurin taakka ja kirous. Tosin useat paranormaalit asiatkin ovat lähes täysin uskon asioita, kuten juuri vuoden 2012 suuri muutos/maailmanloppu.

6 09 2008
Everest

Toivottavasti ei vaikuta se musta aukko mitenkään kun eipä ois kivaa kuolla synttäreillään…Toisaalta voihan se musta aukko olla just niitä madonreikiä nii päädyttäskin ”vaan” maailmankaikkeuden toiselle puolelle ja sitten hitaasti jäätyisimme kuoliaaksi (viimesetkin kuolis kuukauden päästä kun sähkö loppus maapallolta )jos ei olisi aurinkoa=tähteä lähellä…

6 09 2008
leatherman

Ihan höpö höpö juttuja, että mentäs johonkin mustaan aukkoon yht’äkkiä. Voisitko Wespa tarkentaa, siis siirrymme galaksin keskelle, missä mielessä? Siinäkö mielessä että aurinkokuntamme ja galaksi ovat ns. horisontaalisesti samalla linjalla? Ja miten se vaikuttaisi mihinkään vaikka samalla linjalla olisikin musta aukko? saattaahan siinä samalla linjalla olla niitä montakin, Vaan tuskinpa ihan lähellä? Ei ne nyt hetkessä imaise mitään aurinkokuntia sisäänsä. Ihmisen elinkaari on niin tavattoman lyhyt verrattuna tälläisiin universaalien tapahtumien kulkuun. En usko että meidän aikana tiputaan mihinkään aukkoihin. Lämpötila muuttuu, mutta sekin johtuu täysin muista, kuin universaaleista asioista. Itse me itsemme tällä planeetalla tuhoamme ennemmin kuin mikään musta aukko.

7 09 2008
Wespa

Linnunradan läpimitaksi on arvioitu 100 000 valovuotta ja muodoltaan se on sauvaspiraaligalaksi. Aurinkokunta taas sijaitsee yhdessä linnunradan kierrehaaroista, noin 30 000 valovuoden päässä linnunradan keskustasta. Eli linnunradan keskustaan päästäisiin 30 000 vuoden aikana jos sinne lähdettäisiin luotisuoraa rataa pitkin valonnopeudella, mikä on tietysti täysin mahdotonta.

Niin jos puhutaan horisontaalisesta paikasta, mutta maapallo on tuon aikana vertikaalisesti galaksin keskustan kanssa samassa linjassa. Olen aika huonosti selittänyt tätä asiaa, kun itselläni ei ole astronomia mikään vahva. Toivottavasti kuitenkin ymmärrät mitä tarkoitan.

7 09 2008
Haukka

”Niin jos puhutaan horisontaalisesta paikasta, mutta maapallo on tuon aikana vertikaalisesti galaksin keskustan kanssa samassa linjassa. Olen aika huonosti selittänyt tätä asiaa, kun itselläni ei ole astronomia mikään vahva. Toivottavasti kuitenkin ymmärrät mitä tarkoitan.”

Oletetaan siis, että linnunrata sijaitsee koordinaatistossa ja linnunradan keskellä oleva musta aukko on koordinaatiston origossa (0,0). Linnunradan kierrehaarrat ovat x-akselin suuntaiset ja ylettyvät 50 000 yksikön (valovuoden) päähän y-akselin molemmin puolin. Linnunradan paksuus y-akselin suunnassa on muutamia tuhansia yksiköitä (valovuosia). Tarkoitat siis, että aurinkunta liikkuu y-akselin suunnassa kohtaan, jossa se kohtaa x-akselin (noin siis vähän monimutkaisemmin selitettynä). Ymmärrän asian.

Kukaan ei ole tosin vielä havainnut mitään sellaista, jolla olisi potentiaalia tuhota maapallo tai muuttaa elämää maapallolla vaikka kulkisimmekin kyseisen kohdan yli. Tietääkseni ei ole esitetty edes kunnon teorioita mahdollisen tuhon laadusta.

Galakseissa on tähtiä ja ym. taivaankappaleitakin niin harvassa, että on hyvin epätodennäköistä saada yhteentörmäystä edes silloin kuin kaksi tai useampi galaksi osuu toisiinsa. Itse olen sitä mieltä, että jos kyseinen ylitys tapahtuu, se tuskin on ihmeellisempi kuin ylittäisi päiväntasaajan maapallolla.

7 09 2008
arena

Katsoin kaikki 10 osaa. Voimille otti, varsinkin kun alkoi se vanha kammottava potaska illuminateista ja Rotschildien maailmanvallasta — ”rahoittivat Hitleriä ja Stalinia jne”. Ajattelin ihmisiä jotka olivat ilmeisesti maksaneet kalliin lipun päästäkseen kuulemaan tätä vouhotusta, imeisesti kun paljon maksaa tahtoo uskoa kuulemansa. Ufot ovat kyllä totta, avaruusolennotkin, mutta nämä iänikuiset salaliitot… jos illuminati todella hallitsevat kaikkea, niin ehkä Wilcockin on salaa niiden palveluksessa, kuka tietää… ja minäkin, ja sinäkin…

8 09 2008
tutkelma

terve. mailman loppu ei tule 21.12.12 vaan se tulee 2009 vuoden alussa . jolloin maailmaa kohtaa iso katastrofi , kuu tulee liian lähelle maata ja rikko mangneeti kehän ja maan veto voima katoaa kokonaan. (luin asiasta luotettavista tietolähteistä ei jaksa luetella) olen huolissani asiasta!!

8 09 2008
jaha

varmasi tutkelma, varmasti

17 09 2008
Matti Numminen

Lukekaa kriittisesti julistajien juttuja sillä disinformaatio on näinä aikoina melkoista. Jos joku lupaa kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista, tai 72 neitsyttä niin juttu haisee.

Lukekaa tämä juttu ja linkit niin saatte ajattelemisen aihetta:

http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t548477

2 10 2008
spookynen

Haukalle vaan sanoisin, että usko on eri asia kuin uskonto.

20 01 2009
niio

toho tutkelman juttuu et kuu tulee liian lähelle…
Tiesitkö sattumoisin että kuu liikkuu kokoajan poispäin maasta?
Että niimpäin ehkä saattaisi käydä että se lähtisi kokonaaan omille teille ja siten muuttaisi maan tasapainoa jotenki :s
%d bloggers like this: