Alex Collier – 18.5.2008

4 09 2008

Alex Collier kertoo 18.5.2008 pitämässään tilaisuudessa mm. kohtaamistaan avaruusolennoista, sekä maailmanmenosta.

Osa 1

Katso loput kuusi osaa tästä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

12 responses

4 09 2008
Totuus

Ei oikeen jaksa katsoa edes 10 min videota jossa ei oikeastaan mitään tapahdukkaan.

4 09 2008
RockHill

röf

4 09 2008
maukka

Hieno video,mukaansa tempaava ja hyvä message!

4 09 2008
KP

Collier on erinomainen puhumaan, ja vaikka ei pitäisikään paikkaansa, niin mielenkiinnolla silti kyllä kuuntelen. Plus että hänen äänenpainonsa on rauhallinen, ja jotenkin ystävällinen. Mukava kuunnella

5 09 2008
leatherman

Vähän menee harkintaa tuo Andromedalalaisten olemassaolo. Saatikka sitten se että tämä mies olisi ollut kontaktissa heidän kanssa, muualla kuin omissa mielikuvituksessaan. Mutta mitäpä tätä turhaa dissaamaan sen enempää, ihan mukava sanomahan tuossa oli. Vähän tuosta miehestä tulee semmonen lähetyssaarnaaja vaikutelma.

5 09 2008
Echostar

Joo, mullekin tulee mieleen jonkinlainen saarnaaja. 2000-luvun uusi uskonto.
Ehkäpä kaikki uskontojen näyt ym. ovat omalla tavallaan juuri näitä Collierin kuvailemia alieneiden suunnitelmia. Mistäpä näitä tietää?

Tärkeintä mun mielestä kuitenkin ton äijän puheessa oli se että se kannustaa positiivisuuteen. Sitä ei nykyaikana ole liikaa tarjolla.

Missä kulkee todistettujen asioiden ja uskonnon raja? Yhtä paljon voit sanoa, että olet nähnyt jumalan tai jeesuksen, kuin että olen nähnyt Andromedalaisen. Helpompaa varmasti vain nykyaikana käsitellä jotain jonka voi rinnastaa vaikka johonkin tuttuun tv-sarjaan (x-files) 🙂

Toivotaan että alex on oikeassa, eikä ole vain yksi hourupää muiden joukossa.

5 09 2008
Spiff

”Ei oikeen jaksa katsoa edes 10 min videota jossa ei oikeastaan mitään tapahdukkaan.”

Jaksoit kuitenkin kommentoida. Onneks olkoon tapu tapu! Menehän takasin sohvalle ettet rassitu liikaa. Jos vaikka telkasta tulisi jotain hyvää.

5 09 2008
Pete

Minusta tuo sanoma oli oikein positiivinen. Näitä lisää.

Erityisesti tuossa sanomassa oli kivaa se että me kaikki ollaan saman arvoisia. Eli ne tyypit ei edes yritä esittää olevansa meitä parempia vaikka ovatkin kehityksessä huomattavasti pidemmällä.

Eli sama idea että tokaluokkalainen on ihan yhtä arvokas ihminen kuin lukiolainenkin.

Nykyään tulee niin paljon kaikkea maailmanlopulla pelottelua että tällainen on tosi kivaa vaihtelua. Eikä tässä yritetä myydä mitään muuta kuin sitä että olkaa positiivisempia niin se vaikuttaa teihin ja ympäristöönne positiivisesti.

Minä tykkäsin.

5 09 2008
Totuus

“Ei oikeen jaksa katsoa edes 10 min videota jossa ei oikeastaan mitään tapahdukkaan.”

Jaksoit kuitenkin kommentoida. Onneks olkoon tapu tapu! Menehän takasin sohvalle ettet rassitu liikaa. Jos vaikka telkasta tulisi jotain hyvää.”

En ihan tota tarkottanu. Meinaan vaan että toinen toisen jälkeen tulee lähes samantapaisia videoita joissa joku henkilö kertoo näistä asioista. Ei oikeen oo enää tullu videoita/kuvia jossa jotain edes oikeasti tapahtuisi. Kun näissä taas on tehdyt videot kuvailuksena ja henkilö kertomassa.

7 11 2008
Collier Volume 2 DVD?

Tietääkö kukaan löytyykö mistään Alex Collierin videota ”UFO Hypotheses featuring Alex Collier, Volume Two”?

Kyseessä on Alex Collierin pitämä luento Tucsonissa vuonna 1995 jota ei Collierin pyynnöstä ole vielä julkaistu Youtubessa tms. koska Collier ei pidä ylimääräisestä julkisuudesta ja haluaa että ihmisten huomio kiinnittyy hänen tarjoamaansa tietoon, eikä sen esittäjään.

Onko kukaan tilannut tätä DVD:tä Rick Keefeltä USA:sta? Keefe nimittäin kirjoitti Ufo hypothesesin sivuilla seuraavasti:

Update 2007 August 17:
Alex Collier Volume 2 DVD now available for free

I have good news in that last night Alex gave me his personal endorsement to distribute TO INDIVIDUALS copies of the DVD Alex Collier Volume Two, which is a lecture that I organized and filmed in 1995 here in Tucson, Arizona.

Specifically, Alex told me last night that he sees no problem at this time with distributing copies of the DVD among individuals, but during his current personal challenges, he requested that I do not upload the DVD Alex Collier Volume Two to YouTube. Alex continues to want the information to be shared, but he does not want the additional publicity. In a nutshell, he wants people to focus on the message, and not the messenger.

Free copies will be mailed via certified mail, as we have had problems with packages sent regular mail magically disappearing. If you’d like us to send you a free copy, please send a self-addressed stamped envelope. We are asking that you affix $5.00 postage to an envelope big enough to hold a DVD so that we can send it to you using certified mail to make sure your package can be well-tracked. Mail to:

Rick Keefe
c/o Under-Appreciated Science Productions
2420 N. Campbell Ave.
Tucson, AZ 85719

UFO Hypotheses hopes to upload Alex Collier Volume Two in the near future to YouTube.

http://www.ufohypotheses.com/collier.htm#Alex2

11 11 2008
Alex Collier

Voisitko lisätä muutkin Alex Collierin videot tänne katsottavaksi nimittäin tuo vuoden 2008 luento on tiedollisesti aika huono. Collier sanookin siinä jossain kohdassa että kaikki tarvittava tieto löytyy jo ilmaiseksi netistä. Hän puhuukin tuolla luennolla asioista aika yleisluontoisesti ja viittaa ihmiskunnalle vaarallisiin ET-rotuihinkin (reptiliaanit ja harmaat eli greys) vain yhdessä lauseessa ja silloinkin epäsuorasti:

”The extraterrestrial civilizations have given up on the governments of the Earth a long time ago. The only ones that are fully integrating with a lot of the Earth’s governments you don’t really want to know anyway.”

Tässä tietopaketti joka jokaisen UFO-aiheesta kiinnostuneen on ehdottomasti katsottava: UFO Hypothesisin Rick Keefe haastattelee Alex Collieria vuonna 1994. Vaikka haastattelu on jo vanha se on yhtä ajankohtainen.

Tässä haastattelussa Collier yhdistää monet UFO-aiheen ympärillä pyörivät, toisistaan ehkä hyvin etäisiltäkin tuntuvat aiheet yhteen varsin loogisella tavalla: miksi sieppauksia tapahtuu ja miksi suuri osa niistä juuri USA:ssa, hallitusten harjoittama salailu, mitkä ET-rodut ovat vaarallisia ihmiskunnalle ja mitkä taas hyvää tarkoittavia jne…

Vuoden 1994 haastattelu

Alex Collierin Marsia ja Kuuta käsittelevä luento vuonna 1996

14 12 2008
Alex Collierin luento 1995

Tässä vielä yksi Collierin pitämä luento vuodelta 1995. Collier antoi pitkän odotuksen jälkeen luvan julkaista myös tämä luento.

Alex Collier, a UFO contactee since the age of eight, speaks openly and candidly to a small crowd of about twenty people on Easter Day, 1995.

Collier shares the Andromedan ETs’ perspective about a great many things, including the pyramid structure of regressive ETs that control the highest levels of the shadow government of the United States.

Collier says that the human ETs from Andromeda warn of an upcoming abuse of power by the National Security Agency (NSA) now evidenced by Patriot Acts 1 and 2, passed by a witless Congress, which not only upends our Constitution and constitutional form of government, but also makes Congress themselves irrelevant.

This DVD presents the entire lecture held in Tucson, Arizona in 1995 concerning the collaboration between the secret government agencies and authoritarian leaders, who are collaborating for profit and power with a malevolent ET confederation, led by reptilian humanoid ETs.
%d bloggers like this: