Ufo lähikuvassa

30 08 2008

Videolla näkyy Ufo, joka muistuttaa aika paljon Billy Meierin kuuluisia ufoja. Nyt ei ainakaan voi sanoa, että olisi epäselvää videomateriaalia.

Kuvattu Italiassa 29.4.2007.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

78 responses

30 08 2008
joku

Tuntuu feikiltä, mutta ei sitä tiedä.
Jos toi on feikki niin on otettu huomioon valon suunta.
Tosi taitavasti tehty tai aito.

30 08 2008
Assassin

Uskokaa tai älkää, mutta skeptikoiden mielestä tämä on liian selvää materiaalia ollakseen aito.
… Ja kameran aika ja päivämäärä ovat selvä todiste feikkeydestä, koska ne saa lisättyä jälkeenpäin tuomaan aitouden tunnetta… Näin sanoo yksi skeptikko. En kyllä löydä tästäkään mitään loogisuutta, kuten en suurimmasta osasta muutenkaan mitä skeptikot ”todistelevat”.

30 08 2008
Synti

Ainahan jos on liian epäselvä, kuvat on lentokoneita tai muita koska liian epäselviä, jos taas on nähnyt jotain, niin sillon on hullu ja jos taas on täysin selvä kuva niin se on animaatio tai muu feikki.

30 08 2008
shakaali

kuka sanoo? ja kyllä niitä aivopieruja löytyy runsaasti ufohörhöjenkin lausunnoista.

mutta itse aiheeseen… minusta tuo näyttää sellaiselta ufolta jota kuvattiin joskus vuosikymmenet sitten. sellainen vanhanaikaisen näköinen. lähinnä tuo pohja varmaan antaa sellaisen vaikutelman.

30 08 2008
gh0stb0y

Hahha! Kuulin sen kuvaajan sanovan ”katso…” 😀 (0:48-0:50)

30 08 2008
jeje

Assassin,mitä sinä aina whineät. Se perustelemattomuus on ihan molemmin puolista. Minusta tuo näyttää siltä niin kuin se olisi lautasen kokoinen, siis ruokalautasen kokoinen. En oikein osaa selittää mutta kamera saa ehkä turhankin tarkasti kuvaa ufosta jos se olisi jossain 50m korkealla. Ei kyllä tarkastelua auta yhtään että toi kuvaaja hytkyy ihan älyttömästi.

30 08 2008
jeppis

Mielestäni Assassin ei valita mistään kunhan sanoo mitä skeptikot ovat sanoneet, taidat Jeje itse olla skeptikko. Ihmiskäsi heiluu aina, varsinkin jos mikään ei ole tukemassa sitä, ja kun zoomataan lähemmäs niin ”hytkyminen” vaan tehostuu kun objekti on lähes ruudun kokoinen ja pieni heilumis liike vaikuttaa suuremmalta kuin onkaan, ja kerrankin on selvää ja kunnon kuvaa, ei mitään olemattomia valopalloja taivaalla, niin sitä ollaan huutamassa feikiksi, jos kyseessä olisi ollut valopallo, niin sitä huudettaisiin feikiksi, koska kuvamateriaali on liian epäselvä.

” shakaali (10:39:48) :

mutta itse aiheeseen… minusta tuo näyttää sellaiselta ufolta jota kuvattiin joskus vuosikymmenet sitten. sellainen vanhanaikaisen näköinen. lähinnä tuo pohja varmaan antaa sellaisen vaikutelman.”

Kyllähän vieläkin venäjällä käytetään laitteita jotka vaikuttavat 50 vuotta vanhoilta, mutta sisällä on hupputeknologiaa, tai ainakin sen käsityksen sai kun katsoin muutama vuosi sitten dokumenttia jossa kerrotiin venäjän puolustusvoimista jne… Oli sukellusveneessä vanhanaikasen näköistä tekniikkaa, mutta sisältää kuitenkin huipputekniikkaa.

Ja mikä on ”aivopieru”? :D:D

Omasta mielestäni lautanen voi olla hyvinkin aito.

30 08 2008
teemu

mun mielestä tämä on feikki :s näitä on nähty niin monia. 😀 kaikkein paras oli vissiin kiinassa kuvattu ”vappupallo”, joka oli ufon muotoinen. Se oli melkein mennyt todesta, kunnes huomattiin että siinä ”ufon” alla roikku naru, tää voi olla ihan samantapainen. ;-s

30 08 2008
shakaali

jeppis:
myönnän kyllä, että on tämä uskottavampi kuin ne lukemattomat kuvat, joissa näkyy taivaalla pieni musta tahra. mutta silti lähtisin etsimään selitystä muualta kun avaruudesta.

ja aivopieru on sellainen jollain lailla typerä/ristiriitainen/epälooginen ajatus tai lause 🙂

ei haluaisi tehdä tästä mitenkään henkilökohtaista, mutta kyllähän tuo assassin on muuallakin valittanut, kuinka skeptikot ovat aina niin tyhmiä ja ilkeitä. ei siinä muuta, mutta ihmettelen miksi se skeptikko on joillekin lähes kirosana?

30 08 2008
calico jack

Harvoin nielen tällaisia otoksia, mutta kyllä nyt täytyy sanoa, että aika pirun aidolta vaikuttaa. Ainahan tuo voi olla feikki, mutta tuskinpa kukaan voi ton perusteella mennä tota teilaamaan suorilta.

30 08 2008
hannu

Jep, nykyisin voidaan tietokoneella tehdä yhtä hyviä pätkiä ja siksi mahdoton mitään varmaan sanoa. Tuubepätkissä on se erikoisuus että videot loppuu lyhyeen vaikka luulisi kuvaajalla olevan mielenkiintoa jatkaa kuvaamista.

Toisaalta pitää muistaa taustatarina. Onko muita silminnäkijöitä tms? Jos kyseessä vain lyhyt tuubepätkä voi tapahtumaa hyvällä syyllä epäillä.

Sellainen hauska piirre on, että aina valitetaan että ufofilmit huonolaatuisia. Sitten kun laatua löytyy se onkin liian laadukasta – siis feikki. 🙂

30 08 2008
Lizard

Asian arvioimista vaikeuttaa myös se, että kun ”alus” on taivaalla, niin vaikea tuosta videosta on mennä sanomaan, minkä kokoinen tuo esine on, kun ei ole mitään vertailukohtaa….
Mielenkiintoinen video jokatapauksessa.

30 08 2008
Annaa

gh0stb0y (10:59:44) :

Hahha! Kuulin sen kuvaajan sanovan “katso…” 😀 (0:48-0:50)

mäkin kuulin 😀

30 08 2008
Elli

asiaa sivuten..
”katso” eli italiaksi ”cazzo” on vähänku suomessa ”..ttu” elikäs ruma sana 😉

30 08 2008
UFOBuster

Olenhan ammatiltani UFOBuster=Unkown Flying Object Buster= Ufo Murtaja.
Ja olen nähnyt saman tapaisen ufon…

Jeje, en usko että se on lautanen näkiit miten paljon kuvaa oli zoomattu.

Ja ei se niin paljon feikiltä vaikuttanut: Äänet, ne kuulosti ihan kuin dokumettikamerasta kuvattu. Aika, se meni ihan oikeassa järsestyksessä.

Feikiltä kuulostaa ja näkyy: Moottorista ei kuulunut ääntä. (itse näkiin ufon ja siitä tuli aikakova meteli) Se ei näkynyt pyörivän! (Yleensä ufothan pyörii)

Eli olen sitä mieltä että feikki. (Se oli minun mielestä jokin ilmapallo yms.)

Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

30 08 2008
wildchild

katoin tuubista jonku videon misä jotku kinut lennätti jotai täytettyy ufoo ilmassa. ja toi näyttää just siltä

30 08 2008
Gissa

Mulla on ystävät kertoneet myös nähneensä tämän kaltaisen esineen roikkumassa taivaalla paikallaan, ihan hiljaa ja liikkumatta. Ei tuokaan näyttäisi olevan liikkeellä, ehkä ne on parkissa! 🙂

30 08 2008
micoL

muistuttaa ilmapalloa

30 08 2008
meiizi

”Feikiltä kuulostaa ja näkyy: Moottorista ei kuulunut ääntä. (itse näkiin ufon ja siitä tuli aikakova meteli)”

Yleisen käsityksen mukaan ufot eivät pidä ääntä ollenkaan…
Olen itsekkin nähnyt jonkinlaisen ufon, eikä se pitänyt ääntä..

30 08 2008
Wespa

Mielestäni kyseessä ei todellakaan voi olla ilmapallo. 1: Ei ole muodoltaan tyypillinen ilmapallo. 2. Se ei huoju ilmapallon tyylisesti. 3. Se liikkuu liian sulavasti ja nopeasti ollakseen ilmapallo (katso esim. kohta 0.41 eteenpäin).

PS. Tälle joka sanoi, että se ei voi olla ufo, koska moottorista ei kuulunut ääntä: Kuka sanoi, että siinä olisi moottori? Sellainen äänekäs moottori on ihmisten huono keksintö, kun taas ufo voi teoriassa käyttää vaikka maapallon magneettikenttää hyväkseen…

30 08 2008
jeppis

” Gissa (14:14:53) :

Mulla on ystävät kertoneet myös nähneensä tämän kaltaisen esineen roikkumassa taivaalla paikallaan, ihan hiljaa ja liikkumatta. Ei tuokaan näyttäisi olevan liikkeellä, ehkä ne on parkissa! :-)”

…kilvet viety 😀

30 08 2008
Vic Rattlehead

No kuvamateriaalina epäilystä herättää älyttömän hyvä laatu, joten lähtisin liikkeelle siitä, että etsisin käsiini sen kuvaajat, varmistaisin heidän olleen useita vuosia poliisin töissä(tämä lisäisi uskottavuutta ja luotettavuutta jonkin verran).

Jos nämä ihmiset löytyisi ja he vannoisivat etteivät ole huijareita ja olisi todella luotettavan oloisia, niin en voisi sanoa kuin että mielenkiintoista matskua.

Mutta tietokone efektien ollessa nykyään mitä ne ovat, niin en tätäkään kuvamateriaalia voi hyväksyä todeksi ainakaan suoralta kädeltä.

30 08 2008
Vanha tietäjä

Lähes täysin samanlainen kuin eräs meksikolainen kusetus. Tuo kohde on siis aivan selvästi ihmisen tekemä minikokoinen ufo jota lennätetään ilmassa matalalla. Juuri tämän takia kuvaaja ei ole kuvannut lähellä olevia taloja tai puita, koska kohteen läheisyys paljastuisi.

Juuri nämä tapaukset saa skeptikot entistä skeptisemmiksi. Huomionhakuiset ihmiset keksii kaikennäköistä saadakseen sen hetken julkisuutensa. Todelliset ufohavainnot, jotka on kuvattu pakon edessä huonolla kamerakännykällä yms, menettävät myös arvonsa juuri näiden kusettajien takia. ”Kaikki ne on kusetusta, onhan se jo nähty. Parhaatkin videot paljastuu kusetukseksi lopulta aina!”

Ei mulla muuta.

30 08 2008
Wespa

Hmm… Mielestäni ei vaikuta ihmisen tekemältäkään ”miniufolta”. Alusta huomaa, että kohde on aika korkealla, eikä se myöskään pyöri. Ainakin kaikki ihmisen tekemät leikkiufot ym. ovat pyörineet. Jos tämä on ihmisen tekemä, niin miten (mikä teknologia) se pysyy ilmassa noinkin korkealla?

Tietokonella tämän tapainen video olisi mahdollista tehdä (Hollywood), mutta videossa on pari seikkaa, jotka tekevät siitä paljon vaikeampaa normaaliin helppoon huijaukseen nähden. 1: Kamera heiluu. 2: Zoomaus kohteeseen. 3: Kohteen kulma muuttuu. 4: Kohde käy kamerassa olevan ajan/päiväyksen alla. 5: Kohde liikkuu sulavasti. 6: Valojen/varjojen oikea suunta jne.

30 08 2008
DiscloseBlogger

Nämä ovat ihmisen tekemiä (hallituksen), melko vanha malli. ”harmaiden” alukset ovat paljon kehittyneempiä ja ”sulava linjaisempia”.

Alukset toimivat eetterin voimalla.

30 08 2008
Larry Z

Moneskohan ufohavainto tämä nyt sitten jo oli?

30 08 2008
Lukija

”Feikiltä kuulostaa ja näkyy: Moottorista ei kuulunut ääntä. (itse näkiin ufon ja siitä tuli aikakova meteli) Se ei näkynyt pyörivän! (Yleensä ufothan pyörii)”
”Mulla on ystävät kertoneet myös nähneensä tämän kaltaisen esineen roikkumassa taivaalla paikallaan, ihan hiljaa ja liikkumatta. ”
”Yleisen käsityksen mukaan ufot eivät pidä ääntä ollenkaan…
Olen itsekkin nähnyt jonkinlaisen ufon, eikä se pitänyt ääntä..”

Mitä vaimon kanssa ollaan nähty, ovat pitäneet sellaista sihinä-ääntä. Tosiaalta naapurin Reiska oli kuullut sellaista sähkörätinä-ääntä näkemästään ufosta. Pirautin vielä sitten vastapäätä asuvalle vanhalle Reetalle, onko ufoja näkynyt. No olikohan! Äänestä ei kuitenkaan osannut sanoa, kun kuulolaite oli reistaillut. Viimesenä kysäisin postinjakajalta, joka oli kyllä nähnyt ufon, mutta ei tiennyt äänestä mitään, iPodia oli kuunnellut.

30 08 2008
DiscloseBlogger

lukija, Putosin tolle jutulle 😀

30 08 2008
Tuttu mies

Täytyy olla todella yksinkertainen ihminen, jos edes alkaa pohtimaan tuollaisen videon aitoutta.

30 08 2008
wida

tiiättekste että tää on sellanen kauko ohjattava mini ufoalus (8

30 08 2008
Anthropos

Uskoisin että video on aito ja esine on muokkaamaton oli mikä oli. Heijastukset aurinkoonpäin (pilvistä päätellen) oikein eikä muitakaan virheitä havaittavissa.. :S

31 08 2008
meiizi

”Nämä ovat ihmisen tekemiä (hallituksen), melko vanha malli. “harmaiden” alukset ovat paljon kehittyneempiä ja “sulava linjaisempia”.

Alukset toimivat eetterin voimalla.”

Ja mistähän v*tusta sinä sen tiedät? D;

31 08 2008
666beelzebub666

mu mielestä tämä on aito. suostun sitten vasta uskomaan feikiksi, kun joku antaa todisteita

31 08 2008
Nipletius

Mielestäni aito.

Niin ja jos tuo ufo jotain ääntä piti, niin eihän se välttämättä sisälle kuulu, jossa toi kuvaaja on…

31 08 2008
Kerttu

Toihan on ihan selvästi lentokone. Kattokaa tarkasti vasenta yläviistoreunaa ja vastakkaisella puolella samaa kohtaa, näkyy ihan selvät siiventyngät. No, ei vaiskaa. Mun mielestä toi vois olla ehta uhvo.

31 08 2008
jarno

Aito alien läjätin! Hallelujaa ne ovat olleet täällä jo pitkään.

31 08 2008
Wiips

Liian selvä, liian perinteinen, liian pitkään otettua kuvaa.

Toisinsanoen selvä feikki.
Oikeastaan aloin nauraa videon puolivälissä.
Tosin hyvin tehty feikki.
Minä kun en usko mihinkään, en usko tähänkään.

31 08 2008
meiizi

”Liian selvä, liian perinteinen, liian pitkään otettua kuvaa.”

Jumalauta.. ”Liian selvä”.. Jos on hyvä kamera ja selkeä taivas niin tottakai tulee selvää kuvaa prkl! Ja ”liian perinteinen”.. Jos ufot näyttävät tuolta niin ne näyttävät tuolta. Lentokoneetkin näyttävät kaikki aika samanlaisilta, minkä sille voi että ufotkin ovat samanlaisia. Ja ”liian pitkään otettu kuvaa”.. Jos itse näkisit ufon, ehkä varmaan sinäkin kuvaisit sitä mahdollisimman pitkään!

Herrajumala mitkä perustelut feikille…..

31 08 2008
meiizi

”Liian selvä, liian perinteinen, liian pitkään otettua kuvaa.”

Ei helvetti.. ”Liian selvä”.. Jos on hyvä kamera ja selkeä taivas niin tottakai tulee selvää kuvaa prkl! Ja ”liian perinteinen”.. Jos ufot näyttävät tuolta niin ne näyttävät tuolta. Lentokoneetkin näyttävät kaikki aika samanlaisilta, minkä sille voi että ufotkin ovat samanlaisia. Ja ”liian pitkään otettu kuvaa”.. Jos itse näkisit ufon, ehkä varmaan sinäkin kuvaisit sitä mahdollisimman pitkään!

Herrajumala mitkä perustelut feikille…..

31 08 2008
gh0stb0y

Katso…

31 08 2008
Niccho

En väitä, että tämä olisi välttämättä feikki, mutta tälläsen videon feikkaaminen on järkyttävän helppoo: Väsää lightwave 3dllä (esim) tommosen lautasen, animoi sen vihreetä tai sinistä taustaa vasten (pelkkä kuvaki kyllä riittää, jos lautasen ei tarvi kääntyillä videossa), lättää sen taivaasta otetun videon päälle ja hävittää sen vihreen/sinisen siitä pois (samaan tapaan ku green/bluescreen juttuja yleensäki tehää) ja siihen vielä päälle toi teksti. Kaikki focus/zoom/yms efektit saa helpohkosti tehtyä nykyaikasilla videonkäsittelyohjelmilla. Prosessi vie jonkunverran aikaa, mutta jos malttaa, niin saa saumattoman ufovideon!

Omasta mielestä kyseisten videoiden feikkaaminen on äärimmäisen typerää..

31 08 2008
Wiips

Miksi lähes kaikissa UFO-videoissa ufot kuvataan pyöreinä, melko litteinä ja pieninä juuri UFOina, niinkuin ihmiset ovat ne kuvitelleet?

Mielestäni tämä vielä vähentää tapausten uskottavuutta, että UFOt olisivat sellaisia, kuin ihmiset aina ovat ne mielikuvituksessaan nähnyt?

Toisaalta tässä asiassa on myös päinvastainen puoli. Että ihminen miettisi ne sellaisina kuin ne ovat aina olleet. Jos ihmisten alitajunnassa onkin kuva UFOsta, ja he vain kuvittelevat keksineensä sen ulkomuodon?

Jos pitäisi uskoa joko taikuuteen tai avaruusolioihin, niin valitsisin avaruusolennot. Koska maailmankaikkeus on todistetusti ääretön paikka, onhan jossain pakko olla samankaltaista elämää.

~Kiits, Wiips.

31 08 2008
Wespa

Aerodynaamisesti pyöreä/pisaramuotoinen alus on paras. Ufoja on toki nähty monenlaisia, vaikka tuo pyöreä onkin yleisin. Muita muotoja ovat mm. kolmio, sekä lieriö…

31 08 2008
Paavali

Kiva pätkä, tosin olisi mukava nähdä noita pätkiä siitä heti kun se kamera on otettu esille —> siihen asti kun ufo häipyy/katoaa/kameran akku tai kasetti loppuu… Onhan sekin ymmärrettävää, että aina laitetaan vain ”parhaat palat” leikattuna näkyville, mutta näissä kaipaisi vähän muutakin..

Tuo muistuttaa sellaista nazien tekemää ufoa, joita ne suunnitteli aikoinaan.. 😀

31 08 2008
Eric

Näin vanhana joka tilanteeseen selityksiä saavana ihmisenä on pakko todeta, että kyseessä on varsin loistavaa jälkeä.
Tässä tilanteessa on se varsin hauska puoli, ettei kumpikaan osapuoli pysty sanomaan mitään tähän videolle, ei etenkään epäilijät. Nimittäin todisteita tuollaisesta videosta ei juuri pysty saamaan. Tosin epäillä sitä aina voi.

Omat veikkaukseni tästä huolimatta ovat:
1. 3D-animoinnilla suunniteltu alus
2. Itse rakennettu alus

Jos alus olisi itse rakennettu, pitäisi sen olla hyvinkin suuri. Sen huomaa suhteellisen selvästi zoomauksesta. Ja kyllä, toimin videoalalla joten tiedän mistä puhun.

31 08 2008
Jorma

Tämmöisen feikkaaminen on nykypäivänä niin helppoa, vaikea tuosta mitään sanoa…

1 09 2008
calico jack

Vakuuttavaa, mutta silti taivun enempi feikin puoleen. Miksi kyseinen filmi tulee vasta nyt julki vaikka se on kuvattu melkein puolitoista vuotta sitten? Luulisi, että kyseinen kuvaaja olisi ilmoittanut kuvaamastaan esineestä tiedotusvälineille.

Hienosti tehty pätkä, ei siinä mitään. Vaikka kyseinen esine olisikin aito, todistaako se ulkoavaruudesta tulleen älyn vierailun – eipä taida 😉

1 09 2008
Triks

Miks ihmeessä kaikila näillä UFO videoilla UfO:t vaa leijailee ilmassa? Eiks niil oo mitään määränpäää muka, vai tuleeks ne vaa näyttäytyy nopee ja lähtee pois.

1 09 2008
meiizi

”Miks ihmeessä kaikila näillä UFO videoilla UfO:t vaa leijailee ilmassa? Eiks niil oo mitään määränpäää muka, vai tuleeks ne vaa näyttäytyy nopee ja lähtee pois.”

Jos ne on vaikka tutkimassa planeettaa? Tuskin ufot tulevat maapallolle matkustamaan Ranskasta Amerikkaan ja lähtevät takaisin avaruuteen..

1 09 2008
meiizi

”Hienosti tehty pätkä, ei siinä mitään. Vaikka kyseinen esine olisikin aito, todistaako se ulkoavaruudesta tulleen älyn vierailun – eipä taida ;)”

Eikai näillä videoilla sitä välttämättä yritetäkkään todistaa.. Ufo kuin ufo, mistä lie tullut..

1 09 2008
kärmes

joo kesti vissiin puoltoistavuotta feikata…heh1

1 09 2008
Tonza

Selvä kuva=feikki
Sumea kuva=lentokone, tai muu vastaava

1 09 2008
Ghost Hunter

Katsokaapas kohdassa 0.38-0.41 ns. ufon yläpuolelta menee jokin nopeasti liikkuva tumma ”esine? lintu yms….????”

2 09 2008
Tiia

Miks kukaan edes tahtois tahallaan tehdä feikkejä ja koetella ”UFO-uskovaisten” hermoja ? Tämä on todella ärsyttävää, kun niin monta feikkivideota putkahtaa aina esiin jos esim. youtubessa pistää hakusanaksi space ship, extra terrestrial tai se UFO.
Joissain kohdissa toi näyttää aidolta, mutta enpä menisi sanomaan että aito on ;S.
Parashan se on omalla silmällä nähdä kaikki (niinkuin yleensä).
Tuo on kyllä aika hienon näkönen alus tai mikä se nyt sitten onkaan ?

2 09 2008
Kerttu

Joo, jotain vilahtaa yläpuolelta oikeelta vasemmalle kohdassa 0.39-0.41. Meneekö lintu noin nopeasti? Näyttää toiselta ufolta.

2 09 2008
jup jup

mun mielestä saa olla mitä mieltä vaan mut kiinnostaa vaan pari asiaa. miten skeptikoille todistetaan et joku on aito? mitä te haluatte tietää ennen kun uskotte jonkun olevan aito?

2 09 2008
shakaali

jup jup: jaa a… itse en varmaan suostuisi täysin uskomaan minkäänlaista nettiin tungettua videota.

2 09 2008
Eric

”mun mielestä saa olla mitä mieltä vaan mut kiinnostaa vaan pari asiaa. miten skeptikoille todistetaan et joku on aito? mitä te haluatte tietää ennen kun uskotte jonkun olevan aito?”

Asia pitäisi tulla julki virallisista lähteistä (huomioikaa sana ”virallisista”).

2 09 2008
gh0stb0y

Katso…
😀

2 09 2008
Yasirotta

Feikki-Faneille ei voi todistaa mitään 🙂 He jankuttavat sitä, koska se on hauskaa ja he yrittävät saada riitatilanteita aikaan. Tällä foorumilla ”ufo laskeuitui ruotsiin” oli myös feikkien ykköskärjessä, eivät nämä itse edes tajunneet että kyseessä oli matkatoimiston mainos.

Ja sitten asiaan, jos skeptikot/Feikki-Fanit eivät usko nettiin tungettua videota, niin uskovatko videota jota ei olisi laitettu nettiin ? Jos oikeasti aitoa materiaalia löytyy, niin luuletteko ettei sitä haluttaisi näyttää muille ihmisille ?

Jos itse tallentaisin yhdenkin paranormaalin ilmiön, niin todellakin iskisin sen youtubeen ja jokaiselle foorumille mitä löytäisin.

3 09 2008
shakaali

mikä ihme skeptikkoviha täällä valitsee?

3 09 2008
Kerttu

Typerää olla fundamentalisti-skeptikko, toki viisasta olla hieman kriittinen. Tiedehän perustuu uskoon, että tehdään joku mullistava löytö tai keksintö. Usko on tieteilijänkin johtotähti vaikkei mitään voisi vielä todistaa. Kumma kyllä, heillä ei ole tätä uskoa kun on kyse mahdollisesta Maan ulkopuolisesta vierailijasta. Monille tutkijoille on naurettu, ivattu tai oltu kateellisia ennen kuin he ovatkin tehneet mullistavan löydön tai keksinnön. Nuo ivaajat ovat olleet skeptikoita. Eli skeptikot ovat niitä, jotka eivät koskaan keksi tai löydä mitään mullistavaa uutta, pyörivät vain koko elämänsä keskinkertaisuudessaan tyytyväisinä.

3 09 2008
shakaali

meillä on vähän eri näkemys. mulle skeptikko on ainakin jäbä (tai nainen) joka käyttää tervettä järkeä ja vaatii kunnon todisteet ennen kun uskoo… näin yksinkertaistettuna. ennakkoluuloista tuskin kukaan on vapaa, mutta siihenkin olisi hyvä pyrkiä.

”Usko on tieteilijänkin johtotähti vaikkei mitään voisi vielä todistaa.”
– minusta ennemminkin ajatus jostain, joka voisi olla mahdollista. usko on ehkä vähän huono sana kuvaamaan.

3 09 2008
Malin

Varmana feikki…

3 09 2008
Pauli Kuuhka

Tuon tekemiseen menee 10 minuuttia.

1. Kuvataan huoneen vaaleassa katossa olevaa peltistä ilmastointihärpäkettä.
2. Kuvataan taivasta.
3. Pistetään videot päällekkäin, vaalea katto korvataan taivaalla.
4. Määritellään ilmastointihärpäkkeeseen yksi kiintopiste, jonka mukana taivas liikkuu.
5. Nauhoitetaan sisätilassa höpinöitä intiaksi, ja lisätään ne videon ääniraidaksi.
6. Tehdään sivuprofiililtaan virheellisiä 3D-mallinnoksia ilmastointihärpäkkeestä.
7. Ladataan koko roska YouTubeen.
8. Juodaan kahvit ja katsotaan Viking Loton arvonta kommentteja odotellessa.

3 09 2008
maukka

Palli Huuhkaja puhuu totta!!!

3 09 2008
maukka

Tehkää ihmeessä jokin video ja se sitten levitykseen.Antaisi näkökantaa

4 09 2008
Wautsi!

eihän näistä koskaan tiedä ovatko aitoja, mutta tämä on kyllä varsin autenttisen tuntuinen. kerrankin päivällä kuvattua ja selvä kuva.

4 09 2008
jup jup

Kertooks se et joku video voidaan tehdä jotenkin et se on sit feikki? Koska nykyäänhän voidaan melkeen kaikki tehdä videolle tai kuvalle. esim jos kuvataan joku video jossa joku sirkus äijä jonglooraa pallojen kans niin sehän voidaan tehdä vaikka se jätkä ei osais ees heittää palloo mut ei se kerro sitä et se ois feikki. ei nyt varmaan ollu hyvin selitetty mut voi vähän päätellä mitä meinasin.. onhan sellasia skeptikkoja jotka sanoo kaikkiin et ei ole mahdollista ja sellasia uskojia jotka vaikka pitää sitä gorilla pukua vieläkin elävänä todisteena et lumimies on olemassa ja uskoo muutenki kaiken. ite toivon et ne ois oikeita videoita koska se ois siistii jos löytyis taas jotain uutta, oli se sit ihan mitä vaan, mut kaikkia pitää kattoo pienellä varauksella. tulipa kauniisti kirjotettua turhaa asiaa pötköön näinkin pitkästi…

5 09 2008
Ninnu

Hehe! Näyttää kyllä kieltämättä siltä ilmastointi”härpäkkeeltä” 😀

5 09 2008
Psychic

Mun mielestä tässä kuvataan olkkarissa olevaa kuvaa! Jota sitten heilutellaan taikka kameraa liikutellaan… Aito ei todellakaan ole…Tuon ny tunnistaa juovuksissakin et huonoa tekoa amatööreiltä…

5 09 2008
gh0stb0y

Pauli! Se ei näytä tippaakaan miltään ”härpäkkeeltä”! Enkä usko että kaikki UFO videot on tehnyt joku tietokonenörtti joka osaa leikata, muotoilla, kopioida yms. videoon ja tehdä siitä näin aidon näköistä!

7 09 2008
kakkapena

ihmetyttää vaan että miks ihmiset muka kuvais tuota ufoa vaan noin vähän. Miks eivät kuvaa siihen asti kun se lentää pois.

7 09 2008
GHOSTHUNTER

ehkä ne on kuvannukkin ja tuo voi olla leikattu versio

8 09 2008
RandomGuy11

kyl se aidolta vaikuttaa,mutta ei sitä ikinä tiiä jos se on hyvin tehty radio-ohjattava lennokki 😀 itsekki olen tainu nähä jonkin näkösen lentävän oudon vempeleen,tiiä sitten oliko se ufo tai näköharha tai jokin lentokone jota ei nähnyt selvästi.

9 09 2008
Zodium

Kieltämättä hämmentävä video, mutta aluksen muoto ja rakenne jotenkin epäilyttävät.
UFO näyttää jotenkin heiveröiseltä eikä siinä ole juuri mitään yksityiskohtia.
Radio-ohjattavia lentäviä lautasiakin on nähty, joten olisiko semmoinen?

10 09 2008
STEMU

no tuota, vaikka tämä selvä onkin. Ei kumminkaan niin kovin aidon oloinen.
Tuo voi olla radio-ohjattava joku härveli, tai sitten joku muu sen tapainen.
En tuotakaan lähtisi ufoksi sanomaan. Mutta, enpä tiedä, ajatelkaa mitä ajatelkaa.

-stemu

4 10 2008
Minä

Miksei tälläsiin lähiufo -kuviin kuvata yleensä kunnolla ympäristöä? Tosta tosi hankala sanoa mitään, varmaa joku langapäässä oleva kapseli vaa. Olis huomattavasti vakuuttavampaa, kun näytettäis myös, että kyseinen kappale on varmasti aika korkealla, kaukana mistään mahdollisista tukirakennelmista… mut näin kuvaamalla toki saa paremmin kritiikin kestävämpää materiaalia.
%d bloggers like this: