Poliisi kohtasi Ufon

26 08 2008

Brittiläinen poliisi näki valon ja lähti tutkimaan. Hän näki tiellä timantinmuotoisen aluksen, joka hohti valoa. Hän alkoi piirtämään alusta paperille, kun hän yhtäkkiä huomasi ajavansa autoa. Poliisi palasi takaisin ja huomasi maassa kuivan kohdan, kun muualla oli märkää (silloin satoi). Hän raportoi asiasta poliisiasemalle, jossa huomasi myöhemmin, että häneltä oli mennyt ohi n. 35 minuuttia.

Hän ei ollut kuitenkaan ainut henkilö, joka näki kyseisen aluksen. Myös muutama muu poliisi oli raportoinut samasta kohteesta. Videolla näet haastatteluja, sekä kuvauksen tapahtuneesta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

10 responses

26 08 2008
KeyWay

Jos toi on totta niin ajan matkustus on mahdollista…

26 08 2008
RockHill

Se on aina ollu ja kehittyneimmillä otuksilla se varmasti on jo arkipäivää.

26 08 2008
666beelzebub666

mielestäni ei ole olemassakaan aikaa. se on termi, jonka olemme keksineet, jotta voisimme muistaa paremmin menneisyyttämme. muutenkin se helpottaa aikataulujen laatimista ja samalla antaa selityksen sille, että miksi kaikki vanhenee ja lopulta kuolee.

toisin sanoen, en itse aikamatkustukseen usko.

ja vaikka uskoisinkin, niin eihän täs videos oo mitään, mikä viittaa aikamatkustukseen. muistin menetyksestähän tuossa on kyse

26 08 2008
666beelzebub666

puhuttiin isoista nopeuksista, muttei never aikamatkustuksesta

26 08 2008
Sonata Arctica

samaa mieltä

26 08 2008
DiscloseBlogger

Saiskos näihin dokkareihin aina(yleensä) tekijän ja valmistumisvuoden?
(Jos on tiedossa).

tänks!

27 08 2008
A-E

ihmisen pää menee helposti sekaisin. Joka myöhemmin huomaa, että ei ole ajassa ollut esim. Ajatuskatkot 5minutin pituisi tai pitempiä…

Ei mitenkään aika-matkustamista

27 08 2008
Wolland

jos dokumentista olisi haluttu tehdä vielä uskottavampi, olisi kannattanut myöskin todistaa se ettei keskus saanut yhteyttä kyseiseen poliisiin sillä aika välillä. Koska luulisi että 35minuuttia hiljasuutta poliisilta on jo sellainen että siitä olisi jotain esittää, ei vain tarina eikä vain noin se ja se aika vaan luulisi että enemmän. Mutta ei ehkä silti koska tuosta on jo aikaa. Luulisi että kerta 6poliisia näki niin miksi kukaan muu ei nähnyt, tai no kai se niin on että kun poliisi näkee se on iha sama mitä muut näkevät.

Siltikin aika pätevä tarina, poliisi näkemässä ja vielä 6. Ja poliisi on yleisellä mittarilla luotettavana pidetty henkilö. Sen lisäksi se ettei maa ollut kastunut, kiistaton todiste. Mutta taas ongelma pelkkää puhetta.
Oli kyllä aivan liian vähän tietoa kyseisestä tapauksesta että olisi voinut sanoa juuta tai jaata. Mutta ihan mielenkiintoinen kuitenkin.

28 08 2008
icycold

Mut kaapataan vissiin aina kun oon pöhnäs.. joskus menee ohi jopa kaks tuntai 😀 ehh

2 01 2009
Sanni

Jaa-a vai näki poliisi ufon empä usko siihen puppuun ja se on ihan turhaa
%d bloggers like this: