Chilessä avattiin Ufokävelyreitti

25 08 2008

30 kilometrin mittainen kävelyreitti kulkee San Clementen kaupungin ympäristössä. Kävelyreitin varrelta löytyy ufojen laskeutumispaikka, sekä paikkoja, joissa on hyvä bongailla avaruusolentojen lentäviä aluksia.

Ufotutkijoiden mukaan San Clementessä on tehty 1990-luvun puolivälin jälkeen useita satoja havaintoja ufoista ja siksi kyseinen paikka on ihanteellinen ufojen bongailuun. Chilen turismia koordinoivien viranomaisten johtaja Oscar Santelices kuitenkin toppuuttelee hieman ufointoilijoita.

Emme voi millään tavalla taata, että San Clementeen saapuva turisti näkee ufon, Oscar kertoo.

Lähde: iltasanomat.fi

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

10 responses

25 08 2008
Infrequentia

Silkka rahastuskeino ja turistienhoukutin. D: Voihan se olla ihan totta että siellä on nähty UFOja, mutta tällaisella askeleella ei muuhun kuin rahantekoon pyritä.

25 08 2008
korvapuikko

jaha mulle annettiin bannit foorumeilta, syynä ilmeisesti se että mulla on eriäviä mielipiteitä kuin wespalla ja osaan perustella ne niin hyvin että siitä ei keksi enää mitää yliluonnollista selitystä

Mielipiteitä saa olla kaikilla. Bannien syynä oli toisten loukkaaminen ja turhien viestien kirjoittelu tyyliin ”ei ole totta” jne. Voisit välillä perustella omia mieleipiteitäsi ja esittää kantoja, kun suoraan vain takertua toisten viesteihin yms. Sinua oli aikaisemminkin jo asiasta varoitettu kaksi kertaa, mutta nyt saat vähän ajateltavaa viikon bannien ajaksi. On muuten aika turhaa tulla valittamaan banneista tänne blogiin varsinkin kun tiedät syyn hyvin. Kaikki tulevat foorumin banneihin liittyvät viestit poistan suruutta.
– Wespa

25 08 2008
Tiia

Pitääpä mennä käymään joskus tuolla 😀

25 08 2008
Totuus

Kyllähän se ehkä rahastuskeino on mutta ihan hyvä idea ainakin mun mielestä :O
Jos siellä varsinkin näkis jotain ufoja

25 08 2008
ninjani

Kuka jaksaa kävellä 30 kilometriä? 😀

Tuntuu jotenkin, että ne itse väsäävät sinne ufoja…Eikö sielläpitäisi ennempää olla joitakin tiedemiehiä, kuin tavallisia kaduntallaajia. Ja ei taida muutenkaan halpaa hommaa olla. Voisivat enemmän kertoa tästä paikasta, esim. onko siellä jotain aineita, minkä vuoksi ufot sinne menisivät…
Mutta voisihan seillä joskus käydä, jos joskus sinne suuntaan eksyy, vaikka en usko tähän.

25 08 2008
666beelzebub666

olis tavallaa aika siistiä käydä tuolla…

25 08 2008
Wolland

kohta sielä näkyy varmasti ufoja, ja sitten niitä alkaa näkymään vielä enemmän ja vielä enemmän ja.. No nykyisinkin jo liikaa kaikenlaista rahastus sontaa kaikessa paranormaalissa rajatieteissä yms. Hankala sanoa nykyteknologian raha-ahneuden ja jäliltä enää että mikä on totta ja mikä ei ja mikä ei tosi on tosi joka on tosi mutta se on naamioitu ei tosina todeksi ja se ei ole tosi mutta sitten se ei tosi onkin vahingossa tosi. Jos ihmettelette lausetta sen tarkoitus olikin olla lähinnä sekava mössö, vain kuvaamaan tilannetta. Mutta mielestäni pöyhistyttävä juttu. Ihan hyvä leimaus kunnanturismityypeiltä, hei meillä käy ufoja! Noniin nyt saan olla hetken vielä päättämässä ja saahaan turisteja ja rahaa… Ei näin.

25 08 2008
Totuus

Kyllä mä ainakin voisin kävellä 30km jos vaan näkis ufoja

26 08 2008
Ammo9

Hmm… Vaikka paikasta kuinka löytyisi UFOjen laskeutumispaikka, ei se takaa, että siellä jotain näkyisi. Sitäpaitsi ihmiset ovat näinä päivinä melekosesti rahan perään, niin en ihmettele yhtään jos sittemmin sanovat ”joo, me huijattiin…”

Toki voihan tuo olla ihan tottakin. Kyllä varmaankin tuolla joskus vois poiketa, sitä en sano. Ihan mielenkiintonenhan tuo juttu on kyllä juu… 😉

26 08 2008
Assassin

Mitäs rahastusta tässä on? Tietääkseni missään ei ole sanottu että kyseiselle reitille pääsystä pyydetään maksua, se vaan on ”eristetty” kokonaan ufojen bongaukseen sun muuhun.

Totta kai se tuo mahdollisesti rahallista hyötyä turismin kasvusta, mutta ainakin ufo- tutkioiden piireissä on jo pidemmän aikaa tiedetty että kyseinen paikka on hyvin aktiivinen ufojen kannalta.

Voisihan tuo olla mielenkiintoinen paikka käydä, kuitenkin yksi ”legendaarisimmista” ufojen bongaus paikoista. Tosin ei nyt viitsi ihan tämän takia Chileen maksaa matkoja, mielummin sitten vaikka Area 51:lle päin, siellä on kuitenkin Las Vegas vieressä 🙂
%d bloggers like this: